[QUOTE=Freddy Krueger;1186732]לא אכפת לי מימך עמית, אל תדבר איתי אפילו[/QUOTE]
אני לא נתתי לך אזהרה,למה אתה לא רוצה שאני אדבר איתך?
Printable View
[QUOTE=Freddy Krueger;1186732]לא אכפת לי מימך עמית, אל תדבר איתי אפילו[/QUOTE]
אני לא נתתי לך אזהרה,למה אתה לא רוצה שאני אדבר איתך?
[QUOTE=SnoopyDisco;1186736]אני לא נתתי לך אזהרה,למה אתה לא רוצה שאני אדבר איתך?[/QUOTE]
ככה, אתה נותן סתם אזהרות ואני לא רוצה לדבר עם פקח שלא מבין את העבודה שנתנו לו.
[QUOTE=Freddy Krueger;1186739]ככה, אתה נותן סתם אזהרות ואני לא רוצה לדבר עם פקח שלא מבין את העבודה שנתנו לו.[/QUOTE]
תקרא את התגובות של ארווין ורותם בנושא ששקד כתב ותראה שהן כן מוצדקות.
פתאום אני מתחיל לשמור על החוקים ולתת עונשים ואתם ככה נהיים כאלה מפונקים?!
[QUOTE=SnoopyDisco;1186740]תקרא את התגובות של ארווין ורותם בנושא ששקד כתב ותראה שהן כן מוצדקות.
פתאום אני מתחיל לשמור על החוקים ולתת עונשים ואתם ככה נהיים כאלה מפונקים?![/QUOTE]
אז אתה מודע שאתה לא עשית את כול הדברים שהיית צריך בתחילת הניהול...
עמית, אני מקווה אבל מקווה שתירד במהירות מהפקחות עם דניס שהוא יהיה רק מנהל פורום ירוק.
[QUOTE=SnoopyDisco;1186740]תקרא את התגובות של ארווין ורותם בנושא ששקד כתב ותראה שהן כן מוצדקות.
פתאום אני מתחיל לשמור על החוקים ולתת עונשים ואתם ככה נהיים כאלה מפונקים?![/QUOTE]
שלושתכם מתנהגים כמו תינוקות ומתנהגים אלינו כמו אל תינוקות שזה יותר גרוע, אז לא אכפת שאתם לא מורידים, אני שם על כולכם ז*ן..
אויש נו באמת שניכם..
אתם יודעים מי מתנהג כמו תינוק?אתם!
אתם אלה שלא מוכנים להיות מספיק בוגרים ולקבל את העונש הזה וישר בוכים:"אמא!הוא נתן לי אזהרה!וואוואוואה!" כמו תינוק בן 2 ורבע!
תהיו בוגרים יותר כמו נל למשל שלא בכת וקיבלה את האזהרה שנתתי לה ביושר.
[QUOTE=SnoopyDisco;1186746]אויש נו באמת שניכם..
אתם אלה שלא מוכנים להיות מספיק בוגרים ולקבל את העונש הזה וישר בוכים:"אמא!הוא נתן לי אזהרה!וואוואוואה!"[/QUOTE]
אני לא בכיתי, אני לא רוצה אותה כי היא לא במקום, אבל אתה מתעקש..
אז אני אומר, לא אכפת לי ממך, מרותם ומארווין כי אתם כמו תינוקות, וכמו שציינתי קודם, ז*ן
אתם אלה שלא מוכנים להיות מספיק בוגרים ולקבל את העונש הזה וישר בוכים:"אמא!הוא נתן לי אזהרה!וואוואוואה!" כמו תינוק בן 2 ורבע!
תהיו בוגרים יותר כמו נל למשל שלא בכת וקיבלה את האזהרה שנתתי לה ביושר.[/QUOTE]
אתה תינוק נכלום מביא אזהרות.
אפשר לחשוב שקיללנו!
[quote=7;1186749]אתה תינוק נכלום מביא אזהרות.
אפשר לחשוב שקיללנו![/quote]
רותם וארווין הצדיקו את האזהרות האלה, סימן שזה בא לנכון שהבאתי לכם.
וחוץ מזה דיברתם על גסויות וזה לא מתאים לפורום הזה.
יש לכם מסן והודעות פרטיות שאתם יכולים לדבר על הדברים האלה וזהו-סוף פסוק.
[QUOTE=SnoopyDisco;1186750]רותם וארווין הצדיקו את האזהרות האלה, סימן שזה בא לנכון שהבאתי לכם.
יש לכם מסן והודעות פרטיות שאתם יכולים לדבר על הדברים האלה וזהו-סוף פסוק.[/QUOTE]
ממש לא אולי אני לא קיבלתי אזהרה אבל הם קיבלו בגלל כלום!
אוי ועי, אנליזה נומרית זה קורס מכוער. זה נובע מכך שזה קורס יישומי, ומכך שזה קורס במדעי המחשב. הקורס הזה גורם לי סבל. כמה נפלא.
תהיו בוגרים יותר כמו נל למשל שלא בכת וקיבלה את האזהרה שנתתי לה ביושר.[/QUOTE]
אל תצחיק אותי..
היא פשוט ברחה מפה עד שייגמר לה..
בריחה זה ממש לא בוגר, זה אפילו יותר תינוקי ממך..
[QUOTE=SnoopyDisco;1186750]רותם וארווין הצדיקו את האזהרות האלה, סימן שזה בא לנכון שהבאתי לכם.
יש לכם מסן והודעות פרטיות שאתם יכולים לדבר על הדברים האלה וזהו-סוף פסוק.[/QUOTE]
לא רוצה מסן, בא לי פה..
אבל אני מתכוון להתווכח איתך, אתה לא שווה את הזמן שלי..
[quote=7;1186751]ממש לא אולי אני לא קיבלתי אזהרה אבל הם קיבלו בגלל כלום![/quote]
אם אתה רוצה להתווכח איתי על להוריד את האזהרות האלה זה לא יקרה.
אני לא אוריד את האזהרות האלה וזהו.
אני הולך מהנו"ד לראות אוואטר כי אין לי כוח להקשיב יותר לשטויות האלה.
פעם אחת אני מחמיר ואתם בוכים כמו תינוקות בני 2.
אולי תהיו קצת יותר בוגרים לשם שינוי?אני כשקיבלתי אזהרה על זה שהעלבתי את אופיר לא בכיתי כמוכם!כשהורידו אותי מעידכונים(ואח"כ החזירו אותי) לא בכיתי כמוכם!וזה עוד היה בתקופה של אלכס-שהיה מחמיר ברמות!
אז בבקשה, תהיו קצת יותר בוגרים לגילכם ואל תבכו על השטויות האלה.
תאמינו לי שהייתי יכול להביא לחלקכם באן אבל אני לא רציתי כי אני רציתי קצת להקל עליכם!אתם יכולים לשמוח קצת מהעובדה הזאת!
[QUOTE=SnoopyDisco;1186756]אם אתה רוצה להתווכח איתי על להוריד את האזהרות האלה זה לא יקרה.
אני לא אוריד את האזהרות האלה וזהו.
אני הולך מהנו"ד לראות אוואטר כי אין לי כוח להקשיב יותר לשטויות האלה.
פעם אחת אני מחמיר ואתם בוכים כמו תינוקות בני 2.
אולי תהיו קצת יותר בוגרים לשם שינוי?אני כשקיבלתי אזהרה על זה שהעלבתי את אופיר לא בכיתי כמוכם!כשהורידו אותי מעידכונים(ואח"כ החזירו אותי) לא בכיתי כמוכם!וזה עוד היה בתקופה של אלכס-שהיה מחמיר ברמות!
אז בבקשה, תהיו קצת יותר בוגרים לגילכם ואל תבכו על השטויות האלה.
תאמינו לי שהייתי יכול להביא לחלקכם באן אבל אני לא רציתי כי אני רציתי קצת להקל עליכם!אתם יכולים לשמוח קצת מהעובדה הזאת![/QUOTE]
אבל עומר לא היה כמוך!
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=1186752#post1186752[/URL]