[quote][i]Originally posted by Orochimaru bad[/i]@Oct 12 2008, 09:41 AM
[b] 1.אין לקלל לפגוע באף משתמש. [/b][/quote]
אז איך זה שאתה לא בבאן?
Printable View
[quote][i]Originally posted by Orochimaru bad[/i]@Oct 12 2008, 09:41 AM
[b] 1.אין לקלל לפגוע באף משתמש. [/b][/quote]
אז איך זה שאתה לא בבאן?
אלכס לא יודע לנהל?!
זה אתם שלא שומרים על החוקים וגורמים לו להזהיר כל אחד פה..
אתם אלה שמחפשים לריב עם משתמשים כדי לגרום להם לעבור על חוקים ולגרום לאלכס לחלק אזהרות..
בינתיים אתם אלה שלא מתנהגים כמו משתמשים טובים..
אתם אלה שגורמים לפורום להתדרדר ולקלל..
אתם אלה שמוציאים שם רע על אלכס בכך שהוא מחלק לכם אזהרות כל פעם..
בקיצור-אם תפרשו/תקבלו באן רוב המשתמשים פה ישמחו,וזה יהיה טוב גם לאלה שלא ישמחו..
אבל יש דרך יותר טוב-אם תפסיקו להתנהג ככה בזלזול לאלכס,רק בגלל שרותם ויוסי חברים שלכם והם אלו ששומרים עליכם בפורום,זה יהיה עוד יותר טוב לכולם,כי גם תישארו בפורום וגם הפורום יהיה שקט ורגוע..
פסיכי זה קללה ועוד איך
סוף סוף אנשים באים ותומכים בי =]
בוקר טוב
היי היי היי
חודש וחצי לא ישנתי כל כך טוב
היי ניצן מה נשמע?
באק?
אם יש לכם טענות על התגובה שלי ואתם פוחדים מאלכס תמיד יש פרטי :X
[quote][i]Originally posted by Blue Fire+Oct 12 2008, 09:45 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>[b]QUOTE[/b] (Blue Fire @ Oct 12 2008, 09:45 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> אלכס לא יודע לנהל?!
זה אתם שלא שומרים על החוקים וגורמים לו להזהיר כל אחד פה..
אתם אלה שמחפשים לריב עם משתמשים כדי לגרום להם לעבור על חוקים ולגרום לאלכס לחלק אזהרות..
בינתיים אתם אלה שלא מתנהגים כמו משתמשים טובים..
אתם אלה שגורמים לפורום להתדרדר ולקלל..
אתם אלה שמוציאים שם רע על אלכס בכך שהוא מחלק לכם אזהרות כל פעם..
בקיצור-אם תפרשו/תקבלו באן רוב המשתמשים פה ישמחו,וזה יהיה טוב גם לאלה שלא ישמחו..
אבל יש דרך יותר טוב-אם תפסיקו להתנהג ככה בזלזול לאלכס,רק בגלל שרותם ויוסי חברים שלכם והם אלו ששומרים עליכם בפורום,זה יהיה עוד יותר טוב לכולם,כי גם תישארו בפורום וגם הפורום יהיה שקט ורגוע.. [/b][/quote]
אחי, תעשה לכולנו טובה ותאכל משהו חריף.
אתם יודעים מה? אחלה.
אבל אלכס, אם מישהו מקלל אותי או יורד עלי ואני אדווח לך ואתה מעלים עין... אין לי כרגע איום טוב, אבל אם זה יקרה, צפה פגיעה.<!--QuoteBegin-SEXY_RC[/i]@Oct 12 2008, 09:56 AM
[b]בוקר טוב
היי היי היי
חודש וחצי לא ישנתי כל כך טוב[/b][/quote]
בדרך כלל ישנים בשכיבה, אם התכוות לבעיה מהסוג הזה.
בינתיים,ע"פ הציטוטים שלך עומר הוא שיורד עליך,הוא האדם העיקרי שיורד עליך ואתה לא שם לב אפילו על זה..
וסבבה,אני אנסה לעשות מה שאני יכול אבל אתה לא צריך לאיים עליי על זה.תדווח בה"פ ולא בכפתור.
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Oct 12 2008, 10:08 AM
[b] בינתיים,ע"פ הציטוטים שלך עומר הוא שיורד עליך,הוא האדם העיקרי שיורד עליך ואתה לא שם לב אפילו על זה..
וסבבה,אני אנסה לעשות מה שאני יכול אבל אתה לא צריך לאיים עליי על זה.תדווח בה"פ ולא בכפתור. [/b][/quote]
אמרתי כבר שעם חן זה בצחוק, הוא יורד עלי ואני יורד עליו וזה לא אכפת לי, משנה לי רק כל מי שאני תמיד מדווח וכרגיל נשלחת אלי הודעה עוד לפני הדיווח של "יונתן, די להתבכיין על כל דבר"
מתי שלחתי לך תגובה שכזו??
אולי זה היה בפורמים אחרים??
תשלח אליי או אל יוסי ויטפלו בזה.
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Oct 12 2008, 09:59 AM
[b] היי ניצן מה נשמע? [/b][/quote]
הכל טוב
אני עובדת על פרויקט חדש
אני כרגע בשלב של הרעיון XD
חזרתי מארוחת עשר =X
בוקר
על איזה רעיון את עובדת? =0
בוקר טוב אבישג.