לא יודע.
אולי דיווחו עליך או משהו.
בוא קרב.
Printable View
לא יודע.
אולי דיווחו עליך או משהו.
בוא קרב.
תשתמש ב-ls אני אשתמש ב-sb
התחלתי לשחק דק חדשה, בניתי אותה ביחד עם חבר טוב שבדוגרי הוא היחידי שאני מעריץ בנוגע למשחק הזה בכל מקרה אני מאמין שיש לה הרבה פחות קומבואים מקארקאקורי ופחות חיפושים וכוח מאקס סייבר(שיחקתי אז אם שלוש דארקסול =] ) אבל יש בה הרבה הרבה הרבה יותר גיוון ז"א בקאראקורי יש קומבואים שמחסלים תיריב בשניה אבל זה משעמם לרוב אותו דבר:
קומאצ'י עוד זימון נורמל לקארקורי רמה 4>בוארי>קומאצ'י(שוב קאראקורי רמה 4)>בוארי>אם נשאר קאראקורי רמה ארבע ביד מביא עוד קומאצ'י לזירה ואז בלאק רוז ואם לא אז פשוט מביא את נינג'ה ותוקף עם כולם
בד"כ זה ככה
אבל כביכול הדק ההיא לא משעממת אותי יש לה כעיקרון יותר אופציות וזה אבל בכל זאת גם היא מקובעת על מהלך כלשהו(יראה אותו מי שישחק נגדי)
[quote=Hei;1197712]התחלתי לשחק דק חדשה, בניתי אותה ביחד עם חבר טוב שבדוגרי הוא היחידי שאני מעריץ בנוגע למשחק הזה בכל מקרה אני מאמין שיש לה הרבה פחות קומבואים מקארקאקורי ופחות חיפושים וכוח מאקס סייבר(שיחקתי אז אם שלוש דארקסול =] ) אבל יש בה הרבה הרבה הרבה יותר גיוון ז"א בקאראקורי יש קומבואים שמחסלים תיריב בשניה אבל זה משעמם לרוב אותו דבר:
קומאצ'י עוד זימון נורמל לקארקורי רמה 4>בוארי>קומאצ'י(שוב קאראקורי רמה 4)>בוארי>אם נשאר קאראקורי רמה ארבע ביד מביא עוד קומאצ'י לזירה ואז בלאק רוז ואם לא אז פשוט מביא את נינג'ה ותוקף עם כולם
בד"כ זה ככה
אבל כביכול הדק ההיא לא משעממת אותי יש לה כעיקרון יותר אופציות וזה אבל בכל זאת גם היא מקובעת על מהלך כלשהו(יראה אותו מי שישחק נגדי)[/quote]
חחח נשמעת מעניינת.
מור כתוב את הטופס של האנשי קשר.
שמעו מישהו ראה את האליפות של 2011 ליוגי הו השנה, יעני אליפות ישראל??? הדק של המקום הראשון ממש מעניינת אותי, אין בה קלף מלכודת אחד אפילו!
לפרסם כאן?
ניצחון לעומר!
יונתן מה לעשות הדרקון הוא לא נחשב מפלצת לייטסוורן
תאמת אני ראיתי תטורניר ואחי בינינו זה לא יהיה בסדר אם תפרסם את הדק כאן וחוץ מזה חברה תבינו אתם לא צריכים להעתיק ממקומות דק תבנו אחת מעצמכם כאילו בהתחלה תשחקו אם דקים שהעתקתים רק מתחילים אבל אחרי ארבע חמש משחקים שקלטתם תעיקרון תתחילו לבנות חפיסה משלכם כי כל הקטע בחפיסה שאתה בונה היא להכיר תדק שלך ולהבין תאסטרטגיה שעומדת מאחוריה כי אפילו אם תשחקו עם הדק הכי טובה שקיימת שבנו בשבילכם ואפילו אם תבינו את העיקרון שלה, אל מול דק יחסית טובה שנבנתה לבד ושמי שבנה אותה מכיר תאסטרטגיות שלה ותעיקרון שלה הסיכוי שתפסידו גבוהה מסיבה פשוטה שרק מי שבנה את הדק שלו יודע איך היא אמורה בדיוק להתנהל מי שצריך עזרה אני כאן(אני לא יבנה לכם חפיסה אבל אני אסביר לכם תעקרונות של החפיסה שאתם רוצים לבנות ויעזור מעט עם הקלפים כל השאר אתם תדאגו =] )
מישהו יכול להמליץ לי על דק דינואזור Xyz טובה?
לא הבנתי איך בונים דק xyz
אני אוהב דק דרקונים אבל אן לי אחד.
מישהו יכול להביא לי כזה?
[quote=Hei;1197720]תאמת אני ראיתי תטורניר ואחי בינינו זה לא יהיה בסדר אם תפרסם את הדק כאן וחוץ מזה חברה תבינו אתם לא צריכים להעתיק ממקומות דק תבנו אחת מעצמכם כאילו בהתחלה תשחקו אם דקים שהעתקתים רק מתחילים אבל אחרי ארבע חמש משחקים שקלטתם תעיקרון תתחילו לבנות חפיסה משלכם כי כל הקטע בחפיסה שאתה בונה היא להכיר תדק שלך ולהבין תאסטרטגיה שעומדת מאחוריה כי אפילו אם תשחקו עם הדק הכי טובה שקיימת שבנו בשבילכם ואפילו אם תבינו את העיקרון שלה, אל מול דק יחסית טובה שנבנתה לבד ושמי שבנה אותה מכיר תאסטרטגיות שלה ותעיקרון שלה הסיכוי שתפסידו גבוהה מסיבה פשוטה שרק מי שבנה את הדק שלו יודע איך היא אמורה בדיוק להתנהל מי שצריך עזרה אני כאן(אני לא יבנה לכם חפיסה אבל אני אסביר לכם תעקרונות של החפיסה שאתם רוצים לבנות ויעזור מעט עם הקלפים כל השאר אתם תדאגו =] )[/quote]
אנשים לא ממש עושים את זה.. הם נדבקים למה שטוב להם, אני מודה שלא בניתי ממש מא' עד ת' את הדרגוניטי שלי.
אבל זאת החבילה שהתחלתי איתה ושיפצתי אותה המון ונעזרתי שם באנשים מהמשחק! עד שיצא לי את מה שיש לי היום.
שגם אם היא לא הכי טובה בעולם, אני אוהב דרגוניטי ואין קשר לנצחונות והפסדים (במילא במשחק הזה כל פעם שתנצח יעשו לך A.S.S וכל פעם שתפסיד, פתאום ידרשו ממך לעשות admit defeat)
[SIZE=5]XYZ זה חרא קלפים.. הם אפסים והדבר היחיד שטוב בהם זה שהם לא מתאים תוך תקיפה אחת אלה שתיים... אבל להשמיד אם קלף קסם זה מיד, עדיף לכם לשחק אם סינכרו.[/SIZE]
חחחחח עומר זאת הדק שאני משחק Xd ז"א לא דק דינוזאור של Xyz אבל זו דק שמבוססת על להביא למגרש ולקנסאורוס ויש לה קומבואים יחסית טובים כמו לזמן לבה גולם אצל היריב ולהפעיל תיכולת של ולקנסארוס או איך שלא כותבים
עריכה:נו התכוונתי לזה ניב לא לחלק שלא בנית תדרגוניטי אלא לקטע של לשחק אם דק שאתה אוהב ומכיר ולא סתם להעתיק אותה במיוחד אם זאת פרוג מונארך של אלוף הארץ(בשביל דק כמו פרוג מונארך אתה צריך להכיר את האסטרטגיה של הדק ממש טוב כמעט יותר מכל דק אחרת)
מישהו יכול להמליץ לי על דק דרקונים טובה?
קח דרגוניטי
[quote=scizor-x;1197731]מישהו יכול להמליץ לי על דק דרקונים טובה?[/quote]
שכחתי את השם של הדק אבל יש דק דרקונים טובה אם הדרקון השחור אדום העין.
וואי נראה לי אני מכיר את החפיסנה הזו,וזה לא הדרקון השחור הרגיל זה האפל המתכתי הזה לא?
XDDDDDDD ניב מה אתה אומר xyz גרועים הדק שבניתי עם חבר היא על xyz ושתבין רק דק נסיונית ושלוש נצחונות מתוך שלוש משחקים איתה אל תגיד סתם אפשר לעשות איתם פול קומבואים
כמו להביא ג'ינזו למגרש עם הג'ינזו הקטן ההוא, מביא ליבל איטר מהבית קברות ומוריד תרמה של ג'ינזו אחרי זה משתמש באפקט של הפייבלד ההוא בשביל לשלוח שתי קלפים לבית קברות(לשם הצורך עוד ליבל איטר)
עושה זימון אקסייד(XYZ) לוולקנוסארוס מזמן אצל היריב לבה גולם מפעיל תקסם ההוא ששכחתי תשם שלו ביל משהו שכאשר מפלצת שהקלף הזה מצויד לה מושמדת הבעלים שלה מקבל נזק בסך ההגנה שלה(מצייד את הקלף ללבה גולם) ואז אני מפעיל תאפקט השבור ברמות של ולקנוסארוס , אם אני שולח ממנו מפלצת אחת שמתחתיו(DEATCH) אני יכול להשמיד לך מפלצת ואתה חוטף נזק בסך נקודות ההתקפה שלה אבל ולקנו סארוס לא יכול לתקוף בתור הזה, אז נגיד השלכתי את פייבלד, והשמדתי את לבה גולם, אתה מאבד בזכות הקסם ובזכות היכולת של ולקנוסארוס 5500 LP ואז מפעיל תיכולת של פייבדל מזמן אותו מהבית קברות תוקף איתו ישירות ומוריד עוד 2200 LP זה נשמע מסובך ואני בטוח שהסברתי ממש לא ברור אבל שתבין כל זה בתור אחד, כמובן שהביצועים של הדק הנסיונית הזאת לא מתקרבים אפילו לאקס סייבר שהיו לי או לקאראקורי בכלל אבל יותר כיף לשחק איתה בהרבה.