-
טוב, בקרב אין "חורים", כלומר הוא מתואר ברציפות מההתחלה ועד הסוף. אתה טוען שהוא לא מפורט מספיק. טוב, אני לא יודע, הייתי בטוח שחפרתי די ומספיק שם. או שבעצם זה מה שאתה טוען, זה שהחפירות הם לא תיאורים טובים, והייתי צריך לעשות תיאורים יותר קרביים, ופחות פניות לקורא הספקן.
המהירות זה כבר משהו שהעירו לי עליו כמה פעמים.. את הנקודה הזו אני קצת יותר יכול להבין, אבל אני לא בטוח מה אני יכול לעשות בנידון.
ובנוגע לרמה של הפרק, טוב, בזמנו הייתה לי ההערכה שזה הפרק השפוי האחרון שכתבתי. אבל זה מאוד סובייקטיבי.
תודה על התגובה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1248134]טוב, בקרב אין "חורים", כלומר הוא מתואר ברציפות מההתחלה ועד הסוף. אתה טוען שהוא לא מפורט מספיק. טוב, אני לא יודע, הייתי בטוח שחפרתי די ומספיק שם. או שבעצם זה מה שאתה טוען, זה שהחפירות הם לא תיאורים טובים, והייתי צריך לעשות תיאורים יותר קרביים, ופחות פניות לקורא הספקן.
המהירות זה כבר משהו שהעירו לי עליו כמה פעמים.. את הנקודה הזו אני קצת יותר יכול להבין, אבל אני לא בטוח מה אני יכול לעשות בנידון.
ובנוגע לרמה של הפרק, טוב, בזמנו הייתה לי ההערכה שזה הפרק השפוי האחרון שכתבתי. אבל זה מאוד סובייקטיבי.
תודה על התגובה.[/QUOTE]
אהממ אני דיי בטח שאני זה שהערתי לך על המהירות :P
אתה יכול לפצל את הפרק לשני חלקים ם:
"מרשמלו קפץ גבוה מאוד" זה מהלך דיי רק מה זה גבוה מאוד 2 מטר 10 מטר זה יחסי מאוד היית יכול לתאר את זה יותר ם: