-
[B][U][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השוטר אומר לך:"אני לא עושה פה משא ומתן,אתה עכשיו הולך מפה או שאתה נכנס למתקן לחודש!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה משהו מהיר כמו ברק יוצא במהירות מהכלא,שני השוטרים האחרים עולים על האופנועים שלהם ואומרים לראשון:"טפל בו,אנחנו הולכים לרדוף אחרי "[/FONT][FONT=Arial]Ghost 1[/FONT][FONT=Arial]"".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1230601][B][U][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השוטר אומר לך:"אני לא עושה פה משא ומתן,אתה עכשיו הולך מפה או שאתה נכנס למתקן לחודש!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה משהו מהיר כמו ברק יוצא במהירות מהכלא,שני השוטרים האחרים עולים על האופנועים שלהם ואומרים לראשון:"טפל בו,אנחנו הולכים לרדוף אחרי "[/FONT][FONT=Arial]Ghost 1[/FONT][FONT=Arial]"".[/FONT][/QUOTE]
"אמרתי לך" אומר במעט שמחה ואגיד "אני בא איתך"
-
[QUOTE]Vanguard
בליסטר אומר לך:"הגאדג'טים הם הרכישה האחרונה של טור בנוגע לקלפים שלו,לרוב הוא השתמש בהם רק בקרבות טורבו,בקרבות רגילים הוא השתמש בדק "Scrap" ובטורבו קרב הוא השתמש ב-"Ancient Gear"-"Gadget" קטלני,כנראה הוא החליט לשלב את הגאדג'טים בדק הרגיל שלו,רעיון חכם,אבל נגד חפיסה ה-"Machina" שלי אין לו שום סיכוי".[/QUOTE]
"אולי תביא לי את החפיסה שלך כדי שאני אלחם נגדו ואנצח?" אשאל את בליסטר.
-
[quote]פיגארו אומרת לך:"לפי חוקי הזירה התחתונה,לכול דואליסט יש הזדמנות אחת בלבד להוכיח את עצמו ביום,זאת אומרת שהיום כבר לא תוכל להילחם בזירה הזו,מצטערת",אתה רואה שהיא מתיישבת בכיסא שלה ומסמנת לך עם היד ללכת מפה.[/quote]
״היית מתה שאלך מכאן״ אעמד מולה בזרועות שלובות, כדי לגרום לה חוסר נעימות.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו ממשיכה להסתכל עליך,בסופו של דבר היא אומרת לך:"יש לך חמש דקות להסתלק מכאן אחרת אני קוראת לג'ורג',השומר בכניסה,הוא ייקח אותך ויעיף אותך מהמקום הזה,מה אתה מעדיף להיזרק בכוח או לעזוב מרצונך?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר מתקרב אליך,שם על הידיים שלך אזיקים ולוקח אותך למתקן,אחרי כמה דקות,אתה נזרק בתא עם מזרון קטן ומצומק,הידיים שלך עדיין קשורות והקלפים שלך נלקחו ממך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר:"לא היית צריך להתגרות בשוטרים".[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"הם נותנים רק הזדמנות אחת,פספסת את ההזדמנות שלך,תקשיב אני לא אוהב את הרעיון הזה אבל יש באחד האזורים פה מישהו שאם אתה נותן לו את הדק שלך הוא נותן לך דק אחר,אבל שים לב!אין חרטות אחרי זה אתה נותן את הדק שלך אז אתה לא יכול להחזיר אותו יותר".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
בליסטר אומר לך:"הם נותנים רק הזדמנות אחת,פספסת את ההזדמנות שלך,תקשיב אני לא אוהב את הרעיון הזה אבל יש באחד האזורים פה מישהו שאם אתה נותן לו את הדק שלך הוא נותן לך דק אחר,אבל שים לב!אין חרטות אחרי זה אתה נותן את הדק שלך אז אתה לא יכול להחזיר אותו יותר".[/QUOTE]
"אתה יודע איפה אולי אפשר לקנות דק מוכן בלי לתת את הדק שלי?" אשאל את בליסטר "כי אני זוכר שבחנות הקלפים אפשר."
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"תקשיב,הבחור הזה יש לו דקים מלאים,ואתה באמת מוכן לקנות בוסטר שמכיל חמישה קלפים שכנראה לא קשורים זה לזה,אם אתה רוצה דק רציני,לך לבחור הזה שאמרתי לך,תאמין לי הוא הוגן,ואם תגיד לו שאני שלחתי אותך הוא לא יעז לעשות טריקים,הוא מכיר אותי טוב מאוד והוא לא יתעסק איתי,עד כמה שאני זוכר הדק הזה מכיל כמה מקלפי המכונה הטובים ביותר,וגם את "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" של טור".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1230641][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"תקשיב,הבחור הזה יש לו דקים מלאים,ואתה באמת מוכן לקנות בוסטר שמכיל חמישה קלפים שכנראה לא קשורים זה לזה,אם אתה רוצה דק רציני,לך לבחור הזה שאמרתי לך,תאמין לי הוא הוגן,ואם תגיד לו שאני שלחתי אותך הוא לא יעז לעשות טריקים,הוא מכיר אותי טוב מאוד והוא לא יתעסק איתי,עד כמה שאני זוכר הדק הזה מכיל כמה מקלפי המכונה הטובים ביותר,וגם את "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" של טור".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"טוב.אני אלך לחנות.אתה בא איתי?אני קצת חושש מללכת לבד.." אומר לבליסטר.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"אני סומך עליך שתסתדר" אתה ממשיך לכיוון החנות,אתה רואה דוכן קטן שמאחוריו עומד אדם מסתורי בעל כובע צילינדר שחור,גלימה שחורה מלאה כיסים,האיש אומר לך:"לא מסתדר עם החפיסה שלך,רוצה להחליף אותה בחפיסה אחרת?".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1230676][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"אני סומך עליך שתסתדר" אתה ממשיך לכיוון החנות,אתה רואה דוכן קטן שמאחוריו עומד אדם מסתורי בעל כובע צילינדר שחור,גלימה שחורה מלאה כיסים,האיש אומר לך:"לא מסתדר עם החפיסה שלך,רוצה להחליף אותה בחפיסה אחרת?".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"כן, בליסטר שלח אותי.אני רוצה להחליף לחפיסת Machina כמו של בליסטר." אומר לאיש.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]"ב..בלי..בליסטר?אני מצטער מאוד,אבל דקי המכונות נגמרו לי לפני כמה ימים,אבל אני מכיר מישהו שאם מביסים אותו הוא מביא קלפי מכונה טובים,נראה לי קוראים לו ג'ון,הוא חי בעיירה הקטנה הזו איך קראו לה,קראש טאון!יש בנמל מעבורת קטנה ומהירה שמביאה לקראש טאון תוך שעה בערך".[/SIZE][/FONT]
-
[quote]פיגארו ממשיכה להסתכל עליך,בסופו של דבר היא אומרת לך:"יש לך חמש דקות להסתלק מכאן אחרת אני קוראת לג'ורג',השומר בכניסה,הוא ייקח אותך ויעיף אותך מהמקום הזה,מה אתה מעדיף להיזרק בכוח או לעזוב מרצונך?".[/quote]
״אויש אילו אנשים מגעילים יש בעולם הזה״ אגיד לה ״תזמיני את ג׳ורג הזה, אם אנצח אותו בדואל, תתני לי עוד הזדמנות להיום, אם לא, אסתלק מכאן ולא אחזור שבוע״.
״דיל או לא דיל?״
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו צוחקת ואומרת:"לא דיל,מה אתה חושב שאתה יכול לנהל פה משא ומתן,באזור הזה יש חוקים,אתה מפסיד אתה עף,הפסדת אז תעוף,או שאני קוראת לג'ורג' ואז בכלל בחיים שלך לא תוכל להיכנס לפה".[/SIZE][/FONT]
-
[quote=Astral;1230698][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו צוחקת ואומרת:"לא דיל,מה אתה חושב שאתה יכול לנהל פה משא ומתן,באזור הזה יש חוקים,אתה מפסיד אתה עף,הפסדת אז תעוף,או שאני קוראת לג'ורג' ואז בכלל בחיים שלך לא תוכל להיכנס לפה".[/SIZE][/FONT][/quote]
"כמו שאמרתי, אנשים מגעילים" אגיד לה "אם את חושבת שנפטרת ממני את טועה- אני אחזור, ואנצח".
אצא החוצה לחפש קרבות
-
[QUOTE=Astral;1230638][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו ממשיכה להסתכל עליך,בסופו של דבר היא אומרת לך:"יש לך חמש דקות להסתלק מכאן אחרת אני קוראת לג'ורג',השומר בכניסה,הוא ייקח אותך ויעיף אותך מהמקום הזה,מה אתה מעדיף להיזרק בכוח או לעזוב מרצונך?".[/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר מתקרב אליך,שם על הידיים שלך אזיקים ולוקח אותך למתקן,אחרי כמה דקות,אתה נזרק בתא עם מזרון קטן ומצומק,הידיים שלך עדיין קשורות והקלפים שלך נלקחו ממך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר:"לא היית צריך להתגרות בשוטרים".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"הם נותנים רק הזדמנות אחת,פספסת את ההזדמנות שלך,תקשיב אני לא אוהב את הרעיון הזה אבל יש באחד האזורים פה מישהו שאם אתה נותן לו את הדק שלך הוא נותן לך דק אחר,אבל שים לב!אין חרטות אחרי זה אתה נותן את הדק שלך אז אתה לא יכול להחזיר אותו יותר".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מי זה?" אשאל