-
[b][SIZE=2]דבר ראשון אני אומנם מקפיץ אך זה נושא של הכל על הלב! וכאשר יש לי משהו עליו, לא אוכל להגיב רק בגלל שעבר בדיוק שבוע מאז שהגיבו?[/SIZE][/b]
אוקיי רואים את הילדה בחתימה שלי? לפני 4 ימים אני התחלתי לצפות בסדרה שבה היא משחקת[האנה מונטנה בערוץ הילדים] ואהבתי את הסדרה, אבל היא הייתה משהו שיותר מזה.
כבר התאהבתי קשות בשחקנית ששיחקה בסדרה[בתגובות הקודמות שלי בנושא זה] וכולם ניסו לשכנע אותי שזוהי רק דמות ואני כמובן לא האמנתי וידעתי שזה האופי שלה וכמובן שהחיוך שלה נראה מכו בחיים האמתיים.
לאחר שדיברתי עם הילדים בפורום על אמילי[בחתימה שלי] פתאום התחלתי להיות ממש רגיש ואובססיבי לגביה! התעצבנתי על מי שקילל אותה, רציתי שרק לי יהיה אותה בחתימה וכו''.
עכשיו כשאני מסתכל על התמונה בחתימה, רואה את החיוך התמים הזה אני פשוט...מרגיש משהו מעבר לזה.
האם אתם חושבים שאני אובססיבי לגבי התאהבות בשחקניות יפות שבמקרה הדמות שלהן זה האופי המושלם שאני מחפש?
-
אני חושב שאתה התאהבת סדמות טלוויזיונית מתוך פחד להרגיש אכזבה בחיים אמיתיים.
-
פסיכולוג
אביב אתה יכול לחקור עליה
ואתה יכול להתקשר אליה
-
[quote][i]Originally posted by Absol[/i]@Jul 21 2007, 01:34 PM
[b] אני חושב שאתה התאהבת סדמות טלוויזיונית מתוך פחד להרגיש אכזבה בחיים אמיתיים. [/b][/quote]
אכזבה? כל החיים שלי הם כאלה, אל תנסה לפרש דברים כמו פסיכולוג XD
אני פשוט אומר שפתאום גם היופי שלה גורם לי להתאהב בה! והאופי שלה לא יכול להיות כל כך רע נכון?
-
[quote][i]Originally posted by aviv[/i]@Jul 21 2007, 01:38 PM
[b] אכזבה? כל החיים שלי הם כאלה, אל תנסה לפרש דברים כמו פסיכולוג XD
אני פשוט אומר שפתאום גם היופי שלה גורם לי להתאהב בה! והאופי שלה לא יכול להיות כל כך רע נכון? [/b][/quote]
להרבה מפורסמים שמתפרסמים עולה האגו...אין לי מושג ספיצפי לגביה...
ואני הייתי הרבה אצל פסיכולוגים אז אני יכול להיות אחד בעצמי....300 ש"ח בבקשה.אשראי או מזומן?
-
הנושא דיי יבש,אין טעם שהוא ישאר בנעיצה.
-
למה? מדי פעם יש למישהו משהו לומר! אינ חולק על דעתך!