בצד שלך הוא די טוב והוא מעולה עם דק אלמנט הירו שמתמקד בהבאת סיקס אוביליטי הירוס [זירו,נובה וכו']
איזה באסה שיש לי לוסטים עומר,תיכנתתי להביא לך דק קטלני
Printable View
בצד שלך הוא די טוב והוא מעולה עם דק אלמנט הירו שמתמקד בהבאת סיקס אוביליטי הירוס [זירו,נובה וכו']
איזה באסה שיש לי לוסטים עומר,תיכנתתי להביא לך דק קטלני
אתה חייב להפסיק להביא לי דקים ממש חזקים >>
דק קטלני אבל שבחיים שלי עוד לא השתמשתי בו [דק Burn]
שלום לכולם, זוכרים אותי? ם:
טירונות, צבא, סבל... הרבה דברים שמנעו ממני בכלל להעביר את יוגיהו בראש, וגם הפסקת המשחק שלי במציאות וקצת מיאוס גרמו לי להפסיק.
אבל מה שלומכם?
שיחקתי כמה משחקים עכשיו לריענון עם הג'וראק, אני רואה שהגעתי ל120 נצחונות ו62 הפסדים לול. כמה זמן לא שיחקתי...
אנשים התלהבו מהג'וראק, מישהו אמר שלא ראה גו'ראק עם הידרוגדון ובלי רסקיו ראביט בכלל ם:
Anyway, מה איתכם? לא התעדכנתי ביוגיהו המון זמן
אז ככה,יש לרוב מלא לוסטים אז קרב רוב הסיכויים שלא תמצא קרב פה
חוצמזה יש מפלצות חדשות במיוחד ב-xyz
יש נפסקו הלוסטים!!! מקווה שימשיך לי ככה
מור היה קרב נפלא
עד התור האחרון היה קרב נהדר,דק האופל שלך היה אחד הדקים היותר אכזריים שניקלתי בו.
[quote=Vepor;1260980]מור היה קרב נפלא
עד התור האחרון היה קרב נהדר,דק האופל שלך היה אחד הדקים היותר אכזריים שניקלתי בו.[/quote]
תודה רבה
אחלה ניצחון הבאת ברצינות דק דימסיונל אטוס שבנויה מצויין עד לפרטים הקטנים =] אני אוהב תדק ותמפלצת מאוד
תודה,באמת זה אחד הדקים של ספיישל סמון לא סכירנו\xyz\פיוז'ן הכי אהובים עליי
אם היה לי את קלף המלכודת הזה שמביא את סטארדרסט ששיחקת עם דארק הול יש מצב שהקרב היה יותר קל בשבילי
הייתי בטוח שאני מפסיד שזימנת בתור 4 מפלצות!
אבל הייתה לי הצלה יפה נכון?
[quote=Vepor;1260984]תודה,באמת זה אחד הדקים של ספיישל סמון לא סכירנו\xyz\פיוז'ן הכי אהובים עליי
אם היה לי את קלף המלכודת הזה שמביא את סטארדרסט ששיחקת עם דארק הול יש מצב שהקרב היה יותר קל בשבילי
הייתי בטוח שאני מפסיד שזימנת בתור 4 מפלצות!
אבל הייתה לי הצלה יפה נכון?[/quote]
כן p: עשיתי טעות די גדולה שעלתה לי בקרב שלא השתמשתי בפאנטום אוף כאוס בשביל להשתמש באפקט של נורלס
כנראה,תגיד זה דק אופל טהור או דק כאוס?
כי ראיתי מפלצות שדורשות אור ואופל בהוצאה מהמשחק
[quote=Vepor;1261024]כנראה,תגיד זה דק אופל טהור או דק כאוס?
כי ראיתי מפלצות שדורשות אור ואופל בהוצאה מהמשחק[/quote]
זאת דק אופל טהור עם פאנטום אוף כאוס
טכנית אני לא ממש יכול לזמן את נורלס אבל עם האפקט של פאנטום אני לוקח תאפקט של נורלס הבנת?
בערך Xd
תגיד רוצה עוד קרב?
עם חפיסות שונות?
[SPOILER][/SPOILER][quote=Vepor;1261048]בערך Xd
תגיד רוצה עוד קרב?
עם חפיסות שונות?[/quote]
בכיף אני פותח
בניתי דק חדש,מישהו יכול לעזור לי לבדוק?