-
[QUOTE=ttrrtte;1266844]מרקוס-אוואשט מהנהן ומרים את הצדף שלו מהבטן, הוא זורק את הצדף ומאנצ'לאקס נהדף לאחור, הצדף חוזר לאואשט כמו בומירנג.
אוואשט רץ עם הצדף בידו ושורט בעזרתו כמה פעמים את מאנצ'לאקס שנופל לאחור מעולף, וממלמל ''מאנ...מאנ..צ'קלאס'' ואוואשט מחייך חיוך מאושר
"כן הגיע הזמן שתהיה שלי זללן ארוחות קטן!!!!!!!!!! הבומרנג חיסל אותך ואני אנקה אותך מכאן(אני יודע שזה עלוב אבל חשבתי על זה ראשון)" אומר בזמן שאשליך עליו את הפוקדור.
*את מנהלת משחק נהדרת 10\10
-
[QUOTE=ttrrtte;1266844]
גי'ק-טריקו קופץ על הקרן של הרקרוס ודוחף אותו לרצפה,
הרקרוס נראה מעט עצוב ומפני שהוא רק תינוק
הוא פורץ בבכי ולא זז ממקומו[/QUOTE]
"או, לא, הרקרוס אני מצטער, הייתי בטוח שאם אתה יודע להילחם אתה בטח יודע לספוג מתקפות" אומר להרקוס בנימה 'אימהית' "אני מבטיח לך שאם אתה תתן לי ללכוד אותך אני אדאג לך" אוסיף
~~~~~~~~~~
6/10
את משקיעה כמה שאת יכולה וזה מספיק אך... את נותנת פוקימונים טובים על ההתחלה ועוד כמה דברים שטותיים
-
תומאס-אופס חחח
אתה מחפש את הפוקדע בתיק שלך, לבסוף אתה מוצא אותו ומכוון אותו אל הפוקימון הסקרני, ברגע שמלמת העדשה קולטת את הפוקימון, הפוקדע מעורר לחיים על המסך מופיע תמונה של הפוקימון ועל הצג המידע עליו תוך כדי שהפוקדע קורא בקול
''איווי, פוקימון מסוג נורמל, איווי הוא פוקימון נעים הליכות ונפוץ בקרב מאמנים, איווי נחשב לפוקימון מיוחד מאוד מפני שיש לו שבע התפתחויות שונות, מכל מיני סוגים אך הוא יכול להתפתח רק לאחת מהן.'' האיווי נועץ בך מבט ומתחיל ללכת לעברך, הוא מגיע אלייך ומתככך ברגלך כמו גלמיאו.
מרקוס- אה..אוקיי חחח
ג'ק-הרקרוס מביט בך במבט תינוקי, הוא מתקרב לעברך כאשר הדמעות עדיין זולגות מעיניו, הוא לוקח לך את התיק ונכנס לתוכו, אתה שומע קול חבטה וקליק, אתה בודק מה קרה להרקרו אך הוא לא שם, במקומו נמצא פוקדור, אתה פותח את הפוקדור והרקרוס יוצא ממנו
[size="7"]כל משתתפי המ''ת בבקשה בתגובה הבאה שלכם דרגו את אופן ניהול המ''ת מ1-10 ועם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע[/size]
-
[QUOTE=ttrrtte;1266856]תומאס-אופס חחח
אתה מחפש את הפוקדע בתיק שלך, לבסוף אתה מוצא אותו ומכוון אותו אל הפוקימון הסקרני, ברגע שמלמת העדשה קולטת את הפוקימון, הפוקדע מעורר לחיים על המסך מופיע תמונה של הפוקימון ועל הצג המידע עליו תוך כדי שהפוקדע קורא בקול
''איווי, פוקימון מסוג נורמל, איווי הוא פוקימון נעים הליכות ונפוץ בקרב מאמנים, איווי נחשב לפוקימון מיוחד מאוד מפני שיש לו שבע התפתחויות שונות, מכל מיני סוגים אך הוא יכול להתפתח רק לאחת מהן.'' האיווי נועץ בך מבט ומתחיל ללכת לעברך, הוא מגיע אלייך ומתככך ברגלך כמו גלמיאו.
אני נותן לך 8 כי אני חדש במ"ת
-------------------------------
"אוקיי אני מבולבל אני אמור להילחם בו?" אני אומר בבלבול
-
תומאס- איווי מחייך אלייך ואומר ''איו, איווי איווי איו'' וממשיך להתחכך ברגליך, גם צ'מ'אר שיא מהפוקדור שלו לבד לא מבין את המתרחש והוא מנהל שיחה עם האיווי, לבסוף צ'ימצ'אר לוקח מקל קטן, הוא מצייר פוקדור ואיווי ומעל איווי מצייר משהו דמוי מוצץ, אתה מבין שהוא מנסה לומר לך משהו
-
[QUOTE=ttrrtte;1266860]תומאס- איווי מחייך אלייך ואומר ''איו, איווי איווי איו'' וממשיך להתחכך ברגליך, גם צ'מ'אר שיא מהפוקדור שלו לבד לא מבין את המתרחש והוא מנהל שיחה עם האיווי, לבסוף צ'ימצ'אר לוקח מקל קטן, הוא מצייר פוקדור ואיווי ומעל איווי מצייר משהו דמוי מוצץ, אתה מבין שהוא מנסה לומר לך משהו[/QUOTE]
"ללכוד את האיווי הזה אבל הוא תינוק?" אני שואל
-
תומאס- צ'ימצ'אר מהנהן בשמחה שהצלחת להבין אותו, נראה כי איווי לא מבין דבר מן המתרחש בשל גילו הצעיר והוא לא נלחם בך ולא ברח מפני שאינו יודע מה זה מאמן.
האיווי מפהקף מצטנף ונרדם לרגלייך, צ'מצ'אר מסתכל עלייך בציפייה ולראות מה תעשה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266864]תומאס- צ'ימצ'אר מהנהן בשמחה שהצלחת להבין אותו, נראה כי איווי לא מבין דבר מן המתרחש בשל גילו הצעיר והוא לא נלחם בך ולא ברח מפני שאינו יודע מה זה מאמן.
האיווי מפהקף מצטנף ונרדם לרגלייך, צ'מצ'אר מסתכל עלייך בציפייה ולראות מה תעשה[/QUOTE]
"אעה אוקיי" אומר בעודי זורק פוכדור על איווי
-
*את מנהלת 10\10 _____________________________
אתה זורק את הפוקדור, הפוקדור פוגע במאנצ'לאקס ונפתח, מאנצ'קלאס זוהר באדום ופתאום מתכווץ ומתכווץ עד שהוא נשאב אל תוך הפוקדור.
הפוקדור נסגר ונופל על הארץ בקול קרקוש אדיר, נדנוד ראשון, נדנוד שני,שלישי, רביעי ואז נשמע קול קליק והוא נתפס.
"טוב עכשו כולם יכירו זה את זה צאו מנצ'לאקס ופרס! מהר צריך ללכת למרכז הפוקימונים אבל קודם מנצ'לאקס אלה פרס התפיסה הראשונה שלי ואוושואט(ככה כותבים) ההתחלתי שלי שניכם מכירים את מנצ'לאקס הזללן אז בואו למרכז הפוקימונים" אומר תוך כדי שאני מכניס אותם לפוקדור ורץ למרכז הפוקימונים.
-
תומאס-אתה זורק פוקדור על איווי המצונף שמתעורר למרש הפוקדור הפוגע בוא, לפני שהוא מבין מה קרה הוא נלכד בתוך הפוקדור, צ'מצ'אר מתקרב לפוקדור ומשחרר לבדו את איווי המבולבל שמסתכל עלייך בתהיה
מרקוס-לאנורא
אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את כל שלושת הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מושיבה אותך בחדר ההמתנה ומכניסה את הפוקימונים שלך לחדר הטיפול, בזמן שאתה מחכה מתיישבת לידך ילדה בעלת שיער חום ארוך חלק, עייני שקד גדולות ולחיים מנומשות, היא לובשת שמלה שבחלקה העליון ירוקה ובתחתונה לבנה, היא נועלת נעלי סירה ושואלת ''שלום אני מאיה ואתה?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1266856]
ג'ק-הרקרוס מביט בך במבט תינוקי, הוא מתקרב לעברך כאשר הדמעות עדיין זולגות מעיניו, הוא לוקח לך את התיק ונכנס לתוכו, אתה שומע קול חבטה וקליק, אתה בודק מה קרה להרקרו אך הוא לא שם, במקומו נמצא פוקדור, אתה פותח את הפוקדור והרקרוס יוצא ממנו
[/QUOTE]
"וואו הרקרוס, תודה, אני לא אתן לך להילחם, רק להתאמן עד שתהיה מוכן" אומר להרקרוס בנימה מרגיעה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266869]תומאס-אתה זורק פוקדור על איווי המצונף שמתעורר למרש הפוקדור הפוגע בוא, לפני שהוא מבין מה קרה הוא נלכד בתוך הפוקדור, צ'מצ'אר מתקרב לפוקדור ומשחרר לבדו את איווי המבולבל שמסתכל עלייך בתהיה
[/QUOTE]
"אוקיי תפסתי איווי רוצים לתפוס עוד פוקימונים צ'ימצ'אר ואיווי" אני אומר בשמחה רבה
-
ג'ק-תיתן למ''ת ציון מ1-10
חנות
אימון
תומאס-שני הפוקימונים מהנהנים בשמחה, אתה מרים את איווי לידיין מפני שהוא קטן וקשה לו ללכת מרחק רבף הוא מיד מצטנף בידך ונרדם, לפתע צ'מצ'אר מתחיל להתנהג מוזר ואישה מבוגרת עוברת במקום רואה את איווי ואומרת בקול קריר ''החלפה איווי שלך על ראיצ'ו מה אתה אומר?'', צקמצקאר מניד בראשו ואיווי שהתעורר נראה מבועת מה תעשה?
-
אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את כל שלושת הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מושיבה אותך בחדר ההמתנה ומכניסה את הפוקימונים שלך לחדר הטיפול, בזמן שאתה מחכה מתיישבת לידך ילדה בעלת שיער חום ארוך חלק, עייני שקד גדולות ולחיים מנומשות, היא לובשת שמלה שבחלקה העליון ירוקה ובתחתונה לבנה, היא נועלת נעלי סירה ושואלת ''שלום אני מאיה ואתה?''[/quote]
"אני מרקוס היי מאיה תגידי כמה ואיזה פוקימונים יש לך?, לי יש 3 ההתחלתי אוושואט התפיסה הראשונה שלי פרס והכי חדש מאנצ'לאקס מה קורה איתך?".
-
[QUOTE=ttrrtte;1266877]תומאס-שני הפוקימונים מהנהנים בשמחה, אתה מרים את איווי לידיין מפני שהוא קטן וקשה לו ללכת מרחק רבף הוא מיד מצטנף בידך ונרדם, לפתע צ'מצ'אר מתחיל להתנהג מוזר ואישה מבוגרת עוברת במקום רואה את איווי ואומרת בקול קריר ''החלפה איווי שלך על ראיצ'ו מה אתה אומר?'', צקמצקאר מניד בראשו ואיווי שהתעורר נראה מבועת מה תעשה?[/QUOTE]
"אני לא מסכים איווי הוא הפוקימון הראשון שתפסתי ואנחנו בדרכנו לתפוס פוקימון נוסף" אומר ומבקש מצ'ימצ'אר ומאיווי לחפש פוקימונים