-
Rin Kagamine
"יש פיות," אומר הזקן, "חוץ מזה אין פה נפש חיה שמתורבתת בדרך כלשהיא". הוא מגרד את גבו בעצבנות, "גם אני פיה, והלבוש המסורבל הזה שלי מקפל לגמרי את הכנפיים שלי. אני יכול להוריד אותו, אבל אז אני אהיה עירום כביום היוולדי, וזה לא יאה". "ועכבישים בבית זה כן??" את שואלת במבט גועלי. "אה, זה?" שואל הזקן, ומחזיק את העכביש בידיו, "זה פליפסי, עכביש המחמד שלי!".
scizor-x
"שירות שעולה שמונים דולר שווה שמונים דולר," אומר הזקן, "ושירות שעולה מאה דולר שווה מאה דולר!". הוא מרים מקל הליכה, ואומר לך "אם אתה רוצה, כמובן שיש דרך עקיפה להשיג ממני כרטיס נסיעה במעבורת... כמובן שזה לא יהיה קל". הוא מרים גבה.
PizzaBlaster
הוא כבר ממש קרוב אליך
~~~~~~~~
אתה מסתובב במקום, והחזיר ממשיך לרוץ במהירות קדימה, אתה שולף חץ מכסות החיצים שלך ויורה לכיוונו. החץ ננעץ בישבנו, והוא מיילל בעצבנות, ומסתובב לעברך. הוא רץ לעברך שוב, ואתה שוב משתמש באותו התרגיל. הפעם החץ פוגע בגבו, והחזיר נופל, מת.
alonsiro
את מוריד את נעליך, ואלבי מבצע בך מדידות. "דרך אגב, אומרים פשוט פיה, הרושם המוטעה לגבי פיות נוצר כשהנשים שבנו החלו לתפקד כדוגמניות, ועל הזכרים בקושי שומעים." אומר אלבי תוך שהוא מודד. הוא מעופף אל מולך, וקורא "זה לא יאמן! אתה אלף! אתה... לא היית אמור... להיעלם? רגע..." אלבי עוצר לרגע וחושב. "אני רוצה שתספר לי את הסיפור שלך!".
-
[QUOTE=sandslash;1273068]
PizzaBlaster
הוא כבר ממש קרוב אליך
~~~~~~~~
אתה מסתובב במקום, והחזיר ממשיך לרוץ במהירות קדימה, אתה שולף חץ מכסות החיצים שלך ויורה לכיוונו. החץ ננעץ בישבנו, והוא מיילל בעצבנות, ומסתובב לעברך. הוא רץ לעברך שוב, ואתה שוב משתמש באותו התרגיל. הפעם החץ פוגע בגבו, והחזיר נופל, מת.
[/QUOTE]
'קצת חבל על החזיר הזה' אני חושב וממשיך לבקתה. אני דופק על דלת הבקתה.
-
[QUOTE=sandslash;1273068]Rin Kagamine
"יש פיות," אומר הזקן, "חוץ מזה אין פה נפש חיה שמתורבתת בדרך כלשהיא". הוא מגרד את גבו בעצבנות, "גם אני פיה, והלבוש המסורבל הזה שלי מקפל לגמרי את הכנפיים שלי. אני יכול להוריד אותו, אבל אז אני אהיה עירום כביום היוולדי, וזה לא יאה". "ועכבישים בבית זה כן??" את שואלת במבט גועלי. "אה, זה?" שואל הזקן, ומחזיק את העכביש בידיו, "זה פליפסי, עכביש המחמד שלי!".
[/QUOTE]
" א-אה ^^''' " אני יאמר, ואלך במהירות עוד כמה צעדים אחורה. " אממ.. אתה ממש לא נראה כמו פיה. "
אומר לו. " טוב, אני ממש ממש לא רוצה להרוג את הפגסוס המסכן הזה, " אומר לו. " אבל.. כנראה שזאת
הדרך היחידה. " אני יאמר בצער, ואלך לכיוון היער.
" המ.. איך אני בידיוק אמורה להרוג אותו? " אשאל את עצמי. "הא! רגע, יש לי קשת, לא?" אומר לעצמי,
ואקח את הקשת, ואשים בה חץ, ואתחיל ללכת בתוך היער, בחיפוש אחר פגסוס. " חוץ מזה, אני הייתי
מעדיפה שהפגסוס יהיה החיית מחמד שלי, ולא מישהו שאני יהרוג. " אומר, ואמשיך ללכת.
-
alonsiro
את מוריד את נעליך, ואלבי מבצע בך מדידות. "דרך אגב, אומרים פשוט פיה, הרושם המוטעה לגבי פיות נוצר כשהנשים שבנו החלו לתפקד כדוגמניות, ועל הזכרים בקושי שומעים." אומר אלבי תוך שהוא מודד. הוא מעופף אל מולך, וקורא "זה לא יאמן! אתה אלף! אתה... לא היית אמור... להיעלם? רגע..." אלבי עוצר לרגע וחושב. "אני רוצה שתספר לי את הסיפור שלך!".[/QUOTE]
"אה פשוט פיה... נו ברור שאני אלף ! מה זאת אומרת להיעלם ? ואמרתי לך כבר את כל מה שאני יודע ! כל מה שאני זוכר זה שטיילתי ביער ואיזה יצור נישק אותי, והגוף שלי התחיל לקפוא ואז פגשתי אותך."
~~~~~~~~~~~~~~
כבר היינו בסיטואציה הזאתי XD
-
[QUOTE=sandslash;1273057]alonsiro
ttrrtte
"כן, אני בטוח במאה אחוז שהוא מת," אומר אלבי, "הרי הגיבורים של יבשת אוסטרליה הצליחו בעצמם לחסל אותו". הוא מקשיב לדבריך, ולבסוף אומר "מה אלפית יכולה לעשות? הרי הזכרת שהאלפים האחרים גם הם בקיפאון, נכון?". הוא חושב קצת, "אז אולי כדאי שתעוררי אותם".
''נקודה טובה'' אומר בחיוך מאולץ ואחזור לחלק המוסתר ביערף ואתחיל לחפש דרכים להפשיר אותם, לבסוף אחליט לירות חציפ אל מעל ראש האלפים המוקפאים וכך הקרח ייסדק
-
scizor-x
"שירות שעולה שמונים דולר שווה שמונים דולר," אומר הזקן, "ושירות שעולה מאה דולר שווה מאה דולר!". הוא מרים מקל הליכה, ואומר לך "אם אתה רוצה, כמובן שיש דרך עקיפה להשיג ממני כרטיס נסיעה במעבורת... כמובן שזה לא יהיה קל". הוא מרים גבה.
[/QUOTE]
"במה מדובר?" אשאל ברוח הרפתקנית
-
[QUOTE=sandslash;1273057]
Seviper
לאחר כמה דקות ארוכות של מחשבה, אתה יוצא החוצה לשאוף אוויר צח. אתה שומע צעדים מאחוריך, ומסתובב במהירות כאינסטינקט. אתה רואה את הזקן עומד לפניך, הוא נראה שליו מתמיד. "רואה את היצורים שם?" הוא שואל ומצביע לעבר הים. אתה מתבונן, ומבחין בחבורת דולפינים, עם כנפיים עליהם. הזקן מסביר לך על הדולפינים(לפי התיאור בדף הפתיחה). "לי פעם היה דולפין מחמד," אומר הזקן. "ומה קרה?" אתה שואל אותו. "הוא נאכל" הזקן אומר ומלטף את הבטן שלו. קופצת מחשבה לראשך, אולי הזקן יודע משהו על הנסיכה.
[/QUOTE]
אני שואל אותו "אתה יודע אולי משהו על הנסיכה של האלפים? אולי היא שרדה?"
-
שם בפורום:gad2002
שם במשחק:דילן
מראה:אזניים יפות ומחודדות אף עלפי שהם קצת ארוכות עיניים ירוקות עם מגע כחול אף קצר מאוד אשר יש להתאמץ לראותו פרצוף אשר נראה כאילו סותת ע"י אומן מומחה במיוחד גוף עבה וחזק ושרירי רגליים ארוכות ודקות ושיער בצבע שטני(שיער שָׁטֶנִי הוא שיער שצבע מרקמו הבסיסי הוא חום בהיר שנוטה לגוון זהוב או בלונד כהה עמום יחסית)
אופי:דילן חברותי במיוחד ומלא שמחת חיים דילן בחיים לא יהרוג או ייפגע בטבע אלא אם יהיו מתרותיו חיוניות לבריאה דילן אוהב להכין קמעות אף על פי שלא תמיד הם מפיקים תועלת חיובית(אפשרי גם שהם לא יעשו כלום או שיעשו דברים רעים)
גיל במשחק:18(1800)
רקע:דילן נולד ללא הורים הוריו מתו במלחמה הוא נשאר יתום כל חייו האנשים סביבו התייחסו אליו כאילו לא הייה הוא התפרנס מהכנת שיקויים וקמעות(לא רווח גבוה במיוחד)הוא חיי בעוני וצימצום ואף על פי כן הייה מלא שמחת חיים יום אחד כשהלך ליער לאסוף חומרים לקמעות ולשיקויים שהכין שמע קול ערב של שירה דילן התקרב לעבר הקול וראה לפניו אלפית מושכת ויפה דילן החל לפתוח בשיחה איתה הם דיברו וצחקו למשך שעה ואז הגיע הרגע הם התנשקו ופתאום דילן הרגיש משהו מוזר שלא מאפשר לו לזוז האלפית התרחקה וצחקה בקול מרושע וברחה קפאתי ונפלתי לתרדמת ארוכה במיוחד
ציפיות להמשך:תיתן לי המשכים קצת תקועים אבל לא יותר מדיי תקועים
חפצים: כמות בלתי מוגבלת מוגבלת של חיצים פשוטים.
כסף: 100$
קשת: קשת פשוטה.
רמה: 1
חיה: החיה שלכם במשחק, לא לגעת.
בקשות\הערות:שומר שבת מבקש שתקבל אותי אפילו שאני נרשמתי מאד מאוחר
הדבר הראשון שאתה שומע זה קול פיצוח. אתה מרגיש את גופך הרפוי נחבט באדמה רכה. אתה פוקח את עיניך באיטיות, ונושם את האוויר הצח של היער. "מ...מה...אני עושה כאן?" אתה ממלמל לעצמך. לפתע תוקף אותך זיכרון ישן, מלפני אלפי שנים לפחות, בו יצורה אפורה שנראתה חסרת חיים(לבנות זה יצור) נשקה לשפתיך. יצורה בדיוק כמוך. אלפית, ליתר דיוק. אלפית מושכת ויפהפייה, אשר גרמה לך ליפול במלכודתה, ולשקוע בתרדמת נצח. אך משהו קרה, ואתה ער עכשיו. אתה מסתכל סביבך, ורואה שאתה נמצא ביער גדול, שנראה חסר חיים. אתה שם לב לעוד דבר חריג, אלפים מסביבך, אלפים שמוכרים לך מהזמנים לפני שהיית קפוא, שקועים בתרדמה בתוך גושי קרח. אתה מנסה לשבור את הקרח, אך ללא הועיל. שום דבר לא חודר דרכו. "מה קורה כאן?" אתה שואל את עצמך בקול, "למה כולם קפואים??". ולפתע תוקף אותך זיכרון נוסף, הזיכרון שלאחר הנשיקה. קרח התחיל לכסות את גופך, קרח שלא ירד. הקרח התפשט במהירות, ותוך כמה שניות כיסה את כל גופך. עיניך נעצמו בעל כורחם, ושקעת בתרדמה. ואתה היחיד שהתעורר. אתה ממשיך להתקדם, מבולבל, ולפתע רואה נציב קרח גדול ומדהים ביופיו, "הנסיכה!" היא המילה שנפלטת מפיך. בתוך הקרח, נסיכת האלפים, קפואה ולא יכולה לזוז. אתה מחפש רמזים למה שקורה, אך לא מוצא דבר. כעבור כמה שעות חיפוש, אתה מרגיש זרם חזק של אנרגיה בפניך. אתה מתרחק במהירות אחורה, ונוגע באוויר באצבעך. האצבע רוטטת, ואתה מרגיש זרם סטטי חזק מקיף אותה. אתה לוקח מקל שנמצא על האדמה, וזורק אל האוויר. המקל עובר ללא פגע. אתה גם מזנק לעבר האוויר, ולאחר כמה עשיריות שנייה בהם אתה חש בכאב עז, אתה מתרומם, ומגלה שעברת בשלום את איזור האנרגיה. 'מוזר...' אתה חושב לעצמך, אך לפתע שם לב שכל האלפים הקפואים נעלמו. אתה מזנק שוב, ועובר את האנרגיה. אתה שוב רואה את כל האלפים. כעבור כמה קפיצות אתה מבין שאתה בתוך שדה כוח, שמחוצה לו אתה לא רואה את האלפים, ובתוכו אתה רואה. אתה יוצא שוב החוצה, ומחפש רמזים למה שקורה. לפתע, אתה מבחין ביצור שדומה לך, אך מעט יותר נמוך, ולגבו מוצמדות ארבעה כנפיים שקופות וקטנות. הוא מסתכל עליך, ולפתע פוקח את עיניו לרווחה. הוא תופס את ידך בחזקה, "השם שלי הוא אלבי, אני פיה, ואתה חייב לבוא איתי, עכשיו!". הוא רץ לשדה פתוח, במקום לא רחוק מהכפר שלך. בשדה מקפצים יצורים קטנים, שנראים בדיוק כמו ראשי ארנבים, אך ללא גוף. "אני מבקש ממך להרוג אחד מהם!" קורא היצור בנימה מתלהבת, ונותן לך קשת וחבילת חיצים, "תהרוג אותו בעזרת זה!".
מה?! אבל זה בעל חיים איך את מסוגלת לומר דבר כזה אצעק עליה בנימה עצבנית
-