היי כולם חזרתי לדבר על....
[spoiler]משו![/spoiler]
Printable View
היי כולם חזרתי לדבר על....
[spoiler]משו![/spoiler]
[QUOTE=ttrrtte;1271388]היי כולם חזרתי לדבר על....
[spoiler]משו![/spoiler][/QUOTE]
חחח
לעזאזל איתי, עם השעמום שלי, ועם האהבה לכתיבה שלי. רק בגלל זה אני ממשיך לעבוד על משחק שאני יודע שאני בחיים לא אפרסם... עכשיו אני אפילו לא כותב קטע שיופיע בדף הפתיחה, אלא פיסת מידע שתשלח לכל שחקן בה"פ בהתאם למקצוע שלו... וזה עוד יותר מיותר... כי גם אם אני אפתח את המשחק, אף אחד לא יוכל להרשם... כי אפילו הגיבורים של הסיפור שעליו מבוסס המשחק לא יכולים להתקבל כדמויות במשחק, שכן כדי לכתוב את הרקע שלהם, צריך לדעת מידע שאני לא מפרט בדף הפתיחה! געעעע.
[QUOTE=LordAbizi;1271394]לעזאזל איתי, עם השעמום שלי, ועם האהבה לכתיבה שלי. רק בגלל זה אני ממשיך לעבוד על משחק שאני יודע שאני בחיים לא אפרסם... עכשיו אני אפילו לא כותב קטע שיופיע בדף הפתיחה, אלא פיסת מידע שתשלח לכל שחקן בה"פ בהתאם למקצוע שלו... וזה עוד יותר מיותר... כי גם אם אני אפתח את המשחק, אף אחד לא יוכל להרשם... כי אפילו הגיבורים של הסיפור שעליו מבוסס המשחק לא יכולים להתקבל כדמויות במשחק, שכן כדי לכתוב את הרקע שלהם, צריך לדעת מידע שאני לא מפרט בדף הפתיחה! געעעע.[/QUOTE]
אמרתי לך לפתוח את זה דווקא כדי שאני ארשם ואראה לך שזה אפשרי O:
[quote=Sakurai Tomoki;1271397]אמרתי לך לפתוח את זה דווקא כדי שאני ארשם ואראה לך שזה אפשרי O:[/quote]
אני זוכר שאמרת את זה, וזו עוד סיבה למה לי לא לפתוח את המשחק, כדי שהטענה שלי לא תסתר. כי אז יבואו כל מיני אנשים וינסו להרשם. זה שאני הכי חושש ממנו זה 'לעולם לא תדע', שמעוות עד גיחוך כל סעיף בטופס ההרשמה שאפשר לעוות עד גיחוך. אני בטוח שבסעיף "צורת פנייה" שבו רשמתי מגבלה של עד 3 מילים שכל אחד מהן לא יותר מ-10 אותיות, הוא יכתוב לי או 30 או 31 אותיות דווקא כדי למתוח את הקו. אני פשוט רואה את זה בא. וחסר לי אם מישהו יבחר "כ.ב.מ" ב"מידת החשפות ליחסי אישות". לא, אני אפתח את המשחק הזה [B]רק [/B]כשיאשרו בפורום האלו ילדים בני שמונה שלא מוכנים לשחק בשום דבר חוץ מפוקימון, וכשכל הדיבורים על "קהילה ברמה" ימותו. כן, זה כנראה הפתרון. ואז מה שאני אעשה זה לפתוח משתמש כפול ולהרשם למשחק שלי, ואז אני לא אתן לי להרשם, באיזשהו טיעון מפגר.
אוף אני מדבר יותר מדי. נראה לי שזה אומר שזה לא היה חכם לא לצאת מהבית היום. אם אני נשאר יום שלם בבית, חלק מהמוח שלי מטגן. כלומר מחר אני בטוח אלך לבית הספר, גם אם אני יודע שלא יהיה שם מאומה.
חזרתי
[QUOTE=LordAbizi;1271403]אני זוכר שאמרת את זה, וזו עוד סיבה למה לי לא לפתוח את המשחק, כדי שהטענה שלי לא תסתר. כי אז יבואו כל מיני אנשים וינסו להרשם. זה שאני הכי חושש ממנו זה 'לעולם לא תדע', שמעוות עד גיחוך כל סעיף בטופס ההרשמה שאפשר לעוות עד גיחוך. אני בטוח שבסעיף "צורת פנייה" שבו רשמתי מגבלה של עד 3 מילים שכל אחד מהן לא יותר מ-10 אותיות, הוא יכתוב לי או 30 או 31 אותיות דווקא כדי למתוח את הקו. אני פשוט רואה את זה בא. וחסר לי אם מישהו יבחר "כ.ב.מ" ב"מידת החשפות ליחסי אישות". לא, אני אפתח את המשחק הזה [B]רק [/B]כשיאשרו בפורום האלו ילדים בני שמונה שלא מוכנים לשחק בשום דבר חוץ מפוקימון, וכשכל הדיבורים על "קהילה ברמה" ימותו. כן, זה כנראה הפתרון. ואז מה שאני אעשה זה לפתוח משתמש כפול ולהרשם למשחק שלי, ואז אני לא אתן לי להרשם, באיזשהו טיעון מפגר.
אוף אני מדבר יותר מדי. נראה לי שזה אומר שזה לא היה חכם לא לצאת מהבית היום. אם אני נשאר יום שלם בבית, חלק מהמוח שלי מטגן. כלומר מחר אני בטוח אלך לבית הספר, גם אם אני יודע שלא יהיה שם מאומה.[/QUOTE]
אתה באמת מדבר יותר מדי, שטויות S:
אתה חושש שמי שירשם למשחק שלך לא יעשה מה שאתה רוצה שהוא יודרך לעשות על פי כל החפירות שלך. אתה מתעקש על פרטים קטנים, אבל למי אכפת? אין לי בעיה לעשות את זה אבל אתה שוב בא ואומר שאתה לא רוצה שהטענה שלך למשחק בלתי אפשרי תסתר, כדי שתצא צודק או מה? יש שחקנים ויש שחקנים, כל אחד עושה דברים באופן שונה, אם אני מסוגל להתמודד עם הדרישות שלך יהיו עוד שיוכלו, אבל גם יהיו כאלה שיחפפו כמו שאמרת, הבנתי שאתה לא רוצה את זה. פשוט לא מקבלים אותם, פשוט עד כדי כך שאתה אפילו לא צריך להוציא את המוח שלך לטיול כל יום כדי להבין את אביזי. קבעת דרישות, אנשים מסוימים עומדים בדרישות ואנשים אחרים לא, ככה זה עובד. אם כל השטויות האלה זה רק בגלל שאתה לא רוצה ליצור מצב שבו בכלל לא ירשמו, זה סתם בלבולי שכל, שמישהו רוצה משהו הוא יעשה את זה, אם יהיו פה כאלה (כמוני) שיסבירו לעצמם שהם מסוגלים הם ינסו ואולי יענו על הקריטריונים שלך. ויהיו גם שידעו שהם לא עונים על הדרישות וינסו לחפף, פשוט לא מקבלים אותם, זה פשוט מאוד. כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לפתוח את המשחק הזה ביום חמישי הקרוב או בימים שאחריו, ובטוח יירשמו אליו אנשים, המשחק שלך לא בלתי אפשרי אבל אתה כאילו פוחד שהוא לא יהיה אפשרי, מי שיקרא טוב טוב את מה שאתה רוצה ממנו שיקרא, יבין מה אתה רוצה ויוכל לענות על הכל כמו שצריך. מי שלא, לא, זאת בעיה שלו, אם הוא לא רוצה להשקיע כדי להכנס למשחק למה להכניס אותו? קבעת דרישות שהן הוא לא עמד, או לא עמד מספיק, או אפילו חיפף, אומרים שלום וביי לאותו האדם ונותנים לו באן מהמשחק.
נותר מקום אחרון פנוי במ''ת שלי! מישרוצה שימהר להירשם!
[quote=Sakurai Tomoki;1271408]אתה באמת מדבר יותר מדי, שטויות S:
אתה חושש שמי שירשם למשחק שלך לא יעשה מה שאתה רוצה שהוא יודרך לעשות על פי כל החפירות שלך. אתה מתעקש על פרטים קטנים, אבל למי אכפת? אין לי בעיה לעשות את זה אבל אתה שוב בא ואומר שאתה לא רוצה שהטענה שלך למשחק בלתי אפשרי תסתר, כדי שתצא צודק או מה? יש שחקנים ויש שחקנים, כל אחד עושה דברים באופן שונה, אם אני מסוגל להתמודד עם הדרישות שלך יהיו עוד שיוכלו, אבל גם יהיו כאלה שיחפפו כמו שאמרת, הבנתי שאתה לא רוצה את זה. פשוט לא מקבלים אותם, פשוט עד כדי כך שאתה אפילו לא צריך להוציא את המוח שלך לטיול כל יום כדי להבין את אביזי. קבעת דרישות, אנשים מסוימים עומדים בדרישות ואנשים אחרים לא, ככה זה עובד. אם כל השטויות האלה זה רק בגלל שאתה לא רוצה ליצור מצב שבו בכלל לא ירשמו, זה סתם בלבולי שכל, שמישהו רוצה משהו הוא יעשה את זה, אם יהיו פה כאלה (כמוני) שיסבירו לעצמם שהם מסוגלים הם ינסו ואולי יענו על הקריטריונים שלך. ויהיו גם שידעו שהם לא עונים על הדרישות וינסו לחפף, פשוט לא מקבלים אותם, זה פשוט מאוד. כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לפתוח את המשחק הזה ביום חמישי הקרוב או בימים שאחריו, ובטוח יירשמו אליו אנשים, המשחק שלך לא בלתי אפשרי אבל אתה כאילו פוחד שהוא לא יהיה אפשרי, מי שיקרא טוב טוב את מה שאתה רוצה ממנו שיקרא, יבין מה אתה רוצה ויוכל לענות על הכל כמו שצריך. מי שלא, לא, זאת בעיה שלו, אם הוא לא רוצה להשקיע כדי להכנס למשחק למה להכניס אותו? קבעת דרישות שהן הוא לא עמד, או לא עמד מספיק, או אפילו חיפף, אומרים שלום וביי לאותו האדם ונותנים לו באן מהמשחק.[/quote]
אני אסביר לך מה הבעיה האמיתית שלי:
המטרה שלי היא להגדיל את גבולות הסבל שלי עד אין קץ, כך שלא יהיה אפשר לפגוע בי. אחת הדרכים לעשות את זה, היא על ידי התנגדות עיקשת לרצונות שלי, ולדכא את הנשמה שלי בטענה שאני חייב לחיות חיים של סבל וידע כי זו הדרך שבה בחרתי, וזו הדרך הנכונה. אבל כאן נמצא המוקש הרציני. להגדיל את גבולות הסבל שלי הוא מטרה שלי, משהו שאני חפץ בו. לכן, אני מתנגד לרצון הזה שלי, ומקבל סתירה שאני כן צריך לעשות את מה שאני רוצה. לכן אני כלוא במעין פרדוקס בין הJIBBUN RURZU שלי (מהשפה שבה מאיטו גאי: OWN RULES), וככה יוצא שאסור לי להחליט, ואסור לי לרצות שום דבר. לכן אני תמיד אומר דברים שסותרים את עצמי ומלאי עמימות. זו הבעיה שלי. לא שמישהו ירשם למשחק, לא שמישהו לא יעקוב אחרי התסריט שלי. הבעיה שלי היא שאסור לי לרצות. ומכיוון שאסור לי לרצות, אסור לי לשאוף. לכן אין לי מטרה, ולכן אני סתם מדבר כל היום שטויות בנו"ד. אני כותב את המשחק הזה מתוך שעמום, לא באמת מתוך ציפייה לפרסם אותו. אני פשוט אוהב לכתוב דברים, והצטבר לתוכי לאחרונה די הרבה כח כתיבה, שאותו אני לא יכול לבזבז על הסיפור שלי (ובסיפור אני גאה הרבה יותר מבמשחק, ובסיפור פשוט הגעתי לקטע משעמם שאין לי בו רעיונות!), ולכן ניצלתי את הכח הזה כדי לכתוב משהו שאני יודע כבר מה לכתוב, אבל פשוט עצלתי מלכתוב את זה עד התקופה האחרונה.
בקיצור צריך להוריד אותי מניהול, לתת לי באן תמידי מהפורום, לשלוח אותי להר בסין, לחסום את הגישה שלי לאנושות, ולהותיר אותי במקום שאליו אני רוצה ולא רוצה להגיע, הבידוד האלוהי המושלם.
יגעתי.
יש לך כל הרבה סתירות עצמיות שכבר אין לי כוח באמת לכתוב לך על כל פרט ופרט..
[b]אל תגיבו בנו"ד.
הוא חולה.. אתם תידבקו =][/b]
שיט נדבקתי! וגם אתה אלון!
שאף אחד לא יצא מהנ''וד הזה אתם בהסגר!
[QUOTE=ttrrtte;1271427]שיט נדבקתי! וגם אתה אלון!
שאף אחד לא יצא מהנ''וד הזה אתם בהסגר![/QUOTE]
[B]לאותיות בולטות יש חסינות מפני נודי"ם עם שפעת :D[/B]
[b]אני מקווה שלא מאוחר מידי :([/b]
זזתי לישון
לילה טוב~