[QUOTE=r03e;1285240]אביא לו את הפוקדור של דרטיני בחשש ואומר "בבקשה"[/QUOTE]
אתה מושיט וחוזר למטאגרוס או מטאנק כשאתה חושב שהאברה רימה אותך ואז הוא אומר לך בראשך:"בגלל שנעלמת איכשהו בחזרה אז רק קיבסלת מתקפה מפותחת" והמטאגרוס מצביע על שער דיגיטלי
Printable View
[QUOTE=r03e;1285240]אביא לו את הפוקדור של דרטיני בחשש ואומר "בבקשה"[/QUOTE]
אתה מושיט וחוזר למטאגרוס או מטאנק כשאתה חושב שהאברה רימה אותך ואז הוא אומר לך בראשך:"בגלל שנעלמת איכשהו בחזרה אז רק קיבסלת מתקפה מפותחת" והמטאגרוס מצביע על שער דיגיטלי
[quote=מאסטר ליאון;1285270]אתה מושיט וחוזר למטאגרוס או מטאנק כשאתה חושב שהאברה רימה אותך ואז הוא אומר לך בראשך:"בגלל שנעלמת איכשהו בחזרה אז רק קיבסלת מתקפה מפותחת" והמטאגרוס מצביע על שער דיגיטלי[/quote]
אני הולך לכיון השער הדיגיטלי, מתפעל מהאפקטים
[QUOTE=r03e;1285353]אני הולך לכיון השער הדיגיטלי, מתפעל מהאפקטים[/QUOTE]
אתה הולך לשם ורואה האנטר שואב מידע ומבין שהוא הוירוס.
[quote=מאסטר ליאון;1285357]אתה הולך לשם ורואה האנטר שואב מידע ומבין שהוא הוירוס.[/quote]
אוציא את מורקו: "מורקרו צא" ואגיד לו לתקוף בכדור צל ואז גל צלליות
[QUOTE=r03e;1285394]אוציא את מורקו: "מורקרו צא" ואגיד לו לתקוף בכדור צל ואז גל צלליות[/QUOTE]
מורקרוו תוקף ללא הצלחה וההאנטר בעל ההילה האדומה דם והעיניים ירוקות-שחורות מתקרב אליך אתה שומע את המטאגרוס בראשך:"המתקפה החדשה של דרטיני וכל המתקפות המשולבות שהפוקימונים שלך יודעים יפגעו בו".
מישל- את מגיעה למכון שכולו אבנים ופלדה אבל רורק לא מוציא את הפוקימון שלו כי הוא כבר שם(אוניקס) הוא אומר לך:"את יודעת מתקפות משולבות? איזה פוקימונים יש לך? תוציאי ואומר לך מתקפה משולבת של שניהם" וקורץ את מראה את צ'יקוריטה ברתמה ומסבירה שבגלל גילה היא לא בפוקדור (תשרשרי).[/quote]
''צ'יקוריטה עלי תער בכל הכח!'' אצעק, אביט ברורק ואחכה לתגובתו למתקפה.
(סורי שזה קצר חייבת לעוף)
''צ'יקוריטה עלי תער בכל הכח!'' אצעק, אביט ברורק ואחכה לתגובתו למתקפה.
(סורי שזה קצר חייבת לעוף)[/quote]
רורק תוקף את צ'יקוריטה עם חבטה בזנב של אוניקס(אוניקס חובט) פראסקט יוצא ומשתמש באבקת שינה יחד עםם עלי התער של צ'י'קוריטה ורורק אומר:"זה קרב זוג זאת אומרת פוקימונים בעלי מתקפות משולבות". [b]פראסקט וצ'יקוריטה יודעים רק ביחד שיסוע מרדים[/b]
[quote=מאסטר ליאון;1285403]מורקרוו תוקף ללא הצלחה וההאנטר בעל ההילה האדומה דם והעיניים ירוקות-שחורות מתקרב אליך אתה שומע את המטאגרוס בראשך:"המתקפה החדשה של דרטיני וכל המתקפות המשולבות שהפוקימונים שלך יודעים יפגעו בו".[/quote]
אני מוציא את גיבל ודרטיני ואומר לגיבל ומורקרו להשתמש בנשימת צללים דרקונית ואז אני אומר למורקרו להשתמש בגל צלליות ולגיבל במטאור דרקון(מנסה ליצור מיתקפה משולבת חדשה)
ולדרטיני אומר להשתמש במיתקפה החדשה(לא עידקנת)
[QUOTE=r03e;1285438]אני מוציא את גיבל ודרטיני ואומר לגיבל ומורקרו להשתמש בנשימת צללים דרקונית ואז אני אומר למורקרו להשתמש בגל צלליות ולגיבל במטאור דרקון(מנסה ליצור מיתקפה משולבת חדשה)
ולדרטיני אומר להשתמש במיתקפה החדשה(לא עידקנת)[/QUOTE]
*עידכנתי
הצלחת ליצור [B]לוחם צללי צ'י [/B] אתה רואה שהפוקימונים שלך הופכים לצל של לוחם שמזכיר דרקון ופוגעים בהאנטר ואז הוא זוהר.
[quote=מאסטר ליאון;1285440]*עידכנתי
הצלחת ליצור [b]לוחם צללי צ'י [/b] אתה רואה שהפוקימונים שלך הופכים לצל של לוחם שמזכיר דרקון ופוגעים בהאנטר ואז הוא זוהר.[/quote]
אגיד לדרטיני לתקוף שוב בזעם דרקון עתיק ולסיים את זה
[QUOTE=r03e;1285456]אגיד לדרטיני לתקוף שוב בזעם דרקון עתיק ולסיים את זה[/QUOTE]
איכשהו האנטר מובס אבל מתחבא באיזשהו מקום במחשב ואתה חוזר לעולם האמיתי.
[quote=מאסטר ליאון;1285458]איכשהו האנטר מובס אבל מתחבא באיזשהו מקום במחשב ואתה חוזר לעולם האמיתי.[/quote]
אחזיר את גיבל ומורקרו לפוקדורים שלהם ואסתכל על דרטיני\דרגונאיר לראות עם התפתח
[QUOTE=r03e;1285465]אחזיר את גיבל ומורקרו לפוקדורים שלהם ואסתכל על דרטיני\דרגונאיר לראות עם התפתח[/QUOTE]
אתה מסתכל על דרטיני בתקווה שהוא דרגונייאר(התפתחות זה מוקדם עדיין) אבל הוא נשאר דרטיני רק שגיבל מקבל כמה חלקי גבייט זאת אומרת את הכנפיים המוזרות האלה על הגב ואת הציפורניים החדות שלו האחות ג'וי מסבירה שזה תחילת ההתפתחות המאומצת.(זאת אומרת במאמץ).
[quote=מאסטר ליאון;1285468]אתה מסתכל על דרטיני בתקווה שהוא דרגונייאר(התפתחות זה מוקדם עדיין) אבל הוא נשאר דרטיני רק שגיבל מקבל כמה חלקי גבייט זאת אומרת את הכנפיים המוזרות האלה על הגב ואת הציפורניים החדות שלו האחות ג'וי מסבירה שזה תחילת ההתפתחות המאומצת.(זאת אומרת במאמץ).[/quote]
אגיד לאחות ג'וי תודה ואשאל אם תוכל לרפןת את הפוקימונים שלי לאחר קרב המכון לאחר מיכן אמשיך לדרך 2
[QUOTE=r03e;1285552]אגיד לאחות ג'וי תודה ואשאל אם תוכל לרפןת את הפוקימונים שלי לאחר קרב המכון לאחר מיכן אמשיך לדרך 2[/QUOTE]
האחות ג'וי מסכימה ואתה הולך למיטתך.