-
[quote=Balenciaga;1295494][U]Kayoger[/U]
נאודיל מתקרב אל מטרימיט, ונועץ בו מבט. עיניו של פוקימון התנין מתחילות לזהור באור בוהק, ומטרימיט משתתק ולא זז. לאחר מכן, כדורי אור ירקרקים יוצאים מגופו של מטרימיט, ונוחתים בגופו של נאודיל, ממלאים את כוחו מחדש. לאחר מספר שניות בהן מטרימיט לא זז ממקומו, נאודיל מתחיל לרוץ אל מטרימיט, ודוחף אותו בעוצמה אדירה. מטרימיט נוחת על הרצפה, עשהוא עדיין משותק לגמרי.
---
לילה טוב (:[/quote]
"עבודה מעולה נאודיל!" אשבח את ההצלחה של נאודיל "עכשיו בו נסיים את הקרב הזה!" אמשיך לדבר אל נאודיל "פוכדור,צא!" אגיד בצעקה אדירה ובהתרגשות בלתי ניתנת למדידה ואזרוק את הפוכדור עם כל הנשמה במטרה אחת ויחידה,ללכוד את מטרימיט!
-
[U]NivX10[/U]
"שמי גילברט ווגאן," הציג את עצמו הנער הממושקף. "אז אתה מאמן מתחיל בסך הכל? זה מסביר הכל. לא חשבתי שאתה עד כדי כך מתחיל..." הוא הודה. "גם לי יש פוקימונים, כך שאם אתה רוצה עזרה בקרב נגד הפיפילארים האלה, אני מוכן לעזור. חבל שתברח מהם בצורה כזו. כל פוקימון שאתה פוגש הוא אימון מצויין, ועוד מול ארבעה פוקימונים זה פנטסטי." הוא מסביר לך.
[U]ttrrtte[/U]
פוקס מתחיל לירות מטח של כדורי אש קטנים כלפי הצ'יקקו הבריא, ופוקימון הגוזל נפגע מהם באופן ישיר. כשכדורי האש מפסיקים, פוקס מתחיל לרוץ אל הצ'יקקו, דוחף אותו בעוצמה, והפוקימון עף באוויר ומתרסק מטר מהמקום בו עמד רק לפנ רגע. גם הצ'יקקו הזה התעלף, כך שנותר לך עוד צ'יקקו אחד, הבנת עם עצמך.
הצ'יקקו השלישי והאחרון עמד מספר מטרים מפוקס, התרכז מספר שניות, ולפתע משב רוח אדיר החל לבקוע מכיוונו. משב הרוח העיף את הפוקימון השועל באוויר, והוא נחת על גזע עץ ביללה.
[U]Kayoger[/U]
הפוקדור פוגע בפוקימון הנמלה, ומטרימיט נכנס לתוכה. פעימות ליבך דפקו בהתרגשות כשהכדור התנדנד. עברו מספר שניות בהן הכדור התנדנד, ואז הוא נעצר. מטרימיט היה שלך.
שמחה אדירה הציפה אותך. ניגשת ולקחת את הפוקדור מהרצפה בגאווה, מחייך לעצמך.
-
[U]ttrrtte[/U]
פוקס מתחיל לירות מטח של כדורי אש קטנים כלפי הצ'יקקו הבריא, ופוקימון הגוזל נפגע מהם באופן ישיר. כשכדורי האש מפסיקים, פוקס מתחיל לרוץ אל הצ'יקקו, דוחף אותו בעוצמה, והפוקימון עף באוויר ומתרסק מטר מהמקום בו עמד רק לפנ רגע. גם הצ'יקקו הזה התעלף, כך שנותר לך עוד צ'יקקו אחד, הבנת עם עצמך.
הצ'יקקו השלישי והאחרון עמד מספר מטרים מפוקס, התרכז מספר שניות, ולפתע משב רוח אדיר החל לבקוע מכיוונו. משב הרוח העיף את הפוקימון השועל באוויר, והוא נחת על גזע עץ ביללה.
''קדימה פוקס תקופ אני מאמינה בך!'' אצעק לפוקס בעידוד, ''תשתמש בגחלת, סיים אותו!'' הורה לפוקס.
אביט בפוקס תוקף\ ואז בשלושת הצ'קוקים, 'לתפוס את שלושתם...או רק אחד?' אחשוב לעצמי
-
[U]ttrrtte[/U]
מתקפת הגחלת של פוקס יצא מפיו, ועפה לכיוון הצ'יקקו. המתקפה פגעה בו, וחיסלה אותו. שלושת הצ'יקקוים שכבו על הרצפה, מעולפים לגמרי.
"וואו, עשית עבודה מצויינת," את שומעת לפתע קול נערי אומר לך. נער בן שש עשרה לכל ניות מופיע מול. שיערו החום היה מבריק ויפה, וצבע עורו היה לבן ומבריק. הוא היה רזה וגבוה, ולבש חולצת טי-שירט כחולה שהבליטה את צבע עיניו. "כמה זמן כבר לך את הבארקינדל הזה?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1295593][U]ttrrtte[/U]
מתקפת הגחלת של פוקס יצא מפיו, ועפה לכיוון הצ'יקקו. המתקפה פגעה בו, וחיסלה אותו. שלושת הצ'יקקוים שכבו על הרצפה, מעולפים לגמרי.
"וואו, עשית עבודה מצויינת," את שומעת לפתע קול נערי אומר לך. נער בן שש עשרה לכל ניות מופיע מול. שיערו החום היה מבריק ויפה, וצבע עורו היה לבן ומבריק. הוא היה רזה וגבוה, ולבש חולצת טי-שירט כחולה שהבליטה את צבע עיניו. "כמה זמן כבר לך את הבארקינדל הזה?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
אסמיק מעט לאות ההחמאה ואומר ''למען האמת קיבלתי אותו רק היום'', אביט בעיניו של הנער ואחשוב לעצמי ''יש לו עיינים יפות'', ''פוקדור צא!'' אומר לפתע ואזרוק פוקדור על הצ'קוק האחרון שעילפתי, אני ארים לידי את שני הצ'קוק האחרים ואומר לנער ''סלח לי עליי לקחת אותם למרכז הפוקימונים ואז להחזיר אותם למקומם הטבעי'', אלך אל מרכז הפוקימונים ואבקש מג'וי לרפא אותם, ואז אחזיר את שני ההצ'קוק לעץ
-
[U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נוחת על הצ'יקקו האחרון שעילפת, ופוקימון הגוזל נכנס פנימה. עוברות מספר שניות בהן הפוקדור מתנדנד, ואז הוא נעצר.
"מזל טוב," אומר לך הנער בחיוך שובבי.
את אוספת את שני הצ'קקואים האחרים בידיים, ואומרת לנער שאת לוקחת אותם איתך למרכז הפוקימונים.
"את השתגעת?" הוא אומר לך בהפתעה. "אנחנו נמצאים במחרחק של שלוש שעות לפחות ממרכז הפוקימונים הקרוב ביותר. את לא יכולה לקחת אותם איתך כל הדרך הזאת. עדיף שתשאירי אותם כאן וזהו." הוא אומר לך. "אם זה ממש חשוב לך לרפא אותם, אני יכול להשתמש בספריי ריפוי שיש לי, אני חושב שנשאר לי מספיק לשניהם." הוא מציע.
-
[quote=Balenciaga;1295590]
[U]Kayoger[/U]
הפוקדור פוגע בפוקימון הנמלה, ומטרימיט נכנס לתוכה. פעימות ליבך דפקו בהתרגשות כשהכדור התנדנד. עברו מספר שניות בהן הכדור התנדנד, ואז הוא נעצר. מטרימיט היה שלך.
שמחה אדירה הציפה אותך. ניגשת ולקחת את הפוקדור מהרצפה בגאווה, מחייך לעצמך.[/quote]
"יששששש!!!!" אתחיל לצעוק בקולי קולו "לכדתי מטרימיט!!!" אמשיך בהתרגשות "כל הכבוד לך נאודיל הייתה מצוין!" אגיד לנאודיל ואלטף את ראשו בחיבה רבה ואוציא את מטרימיט מהפוכדור שלו כדי להציג את עצמי "שלום לך מטרימיט!" אגיד לו בחיוך "אני המאמן החדש שלך,קוראים לי אנטוני וזה הפוקימון הראשון שלי נאודיל!" אגיד לו בחיוך רחב ואמשיך להתקדם לעבר הכפר עם המכון הראשון כדי להביא את הפוקימונים שלי למרכז הפוקימונים למנוחה טובה
-
[QUOTE=Balenciaga;1295608][U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נוחת על הצ'יקקו האחרון שעילפת, ופוקימון הגוזל נכנס פנימה. עוברות מספר שניות בהן הפוקדור מתנדנד, ואז הוא נעצר.
"מזל טוב," אומר לך הנער בחיוך שובבי.
את אוספת את שני הצ'קקואים האחרים בידיים, ואומרת לנער שאת לוקחת אותם איתך למרכז הפוקימונים.
"את השתגעת?" הוא אומר לך בהפתעה. "אנחנו נמצאים במחרחק של שלוש שעות לפחות ממרכז הפוקימונים הקרוב ביותר. את לא יכולה לקחת אותם איתך כל הדרך הזאת. עדיף שתשאירי אותם כאן וזהו." הוא אומר לך. "אם זה ממש חשוב לך לרפא אותם, אני יכול להשתמש בספריי ריפוי שיש לי, אני חושב שנשאר לי מספיק לשניהם." הוא מציע.[/QUOTE]
''אומ..'' אחשוב מעט על הצעתו של הנער.
''בסדר, אני לא רוצה להשאיר אותם פה פצועים'' אומר לנער.
לאחר שהוא ירפא את שני הצ'קוקים אומר לנער ''תודה רבה, דרך אגב לי קוראים איקו, מי אתה?''
-
[U]Kayoger[/U]
מטרימיט יוצא מהפוקדור, ומביט בך בסקרנות. הוא תשוש עדיין מהקרב, והשיתוק ממתקפת המבט עדיין היה ניכר בגופו. אולם הוא נראה היה מרוצה ממאמנו החדש, ומגרמליל שהלך לצידך.
המשכת ללכת לכיוון הכפר רוג'ין. ידעת שיש לך עוד זמן הליכה רב כדי להגיע לשם. הערב כבר ירד, והחשכה החלה להשתלט על השדות. משהו היה מפחיד בללכת לבד בשדות בשעות כאלו. החשכה הייתה לא נעימה, למרות שהשעה הייתצה רק שעת ערב מוקדמת.
לפתע, שמעת את העשב זז. מישהו או משהו הלך בקירבת מקום, ולא היית בטוח שזה דבר חיובי.
[U]ttrrtte[/U]
הנער הוציא מרפא מתיקו, ועבר בין שני פוקימונים הגוזל. הוא התיז כמות נכבדת על כל אחד מהם, ורק על רגליו. "עכשיו הם יהיה בסדר. תוך כמהה דקות הם יתעוררו." הסביר לך הנער. "נעים להכיר אותך אליס (קוראים לך אליס חחח), אני מארק ג'ייקובס," הציג את עצמו. "אני מאמן פוקימונים, ואני מתמחה בפוקימוני מתכת." הוא לחץ את ידיך.
"אגב, אם קיבלת את הפוקימון שלך רק היום, אני מניח שאין לו יותר מדי מתקפות." הוא אמר לך בליגלוג קל, ובמטרה ברורה להקניט בשובבות.
-
[quote=Balenciaga;1295626][U]Kayoger[/U]
מטרימיט יוצא מהפוקדור, ומביט בך בסקרנות. הוא תשוש עדיין מהקרב, והשיתוק ממתקפת המבט עדיין היה ניכר בגופו. אולם הוא נראה היה מרוצה ממאמנו החדש, ומגרמליל שהלך לצידך.
המשכת ללכת לכיוון הכפר רוג'ין. ידעת שיש לך עוד זמן הליכה רב כדי להגיע לשם. הערב כבר ירד, והחשכה החלה להשתלט על השדות. משהו היה מפחיד בללכת לבד בשדות בשעות כאלו. החשכה הייתה לא נעימה, למרות שהשעה הייתצה רק שעת ערב מוקדמת.
לפתע, שמעת את העשב זז. מישהו או משהו הלך בקירבת מקום, ולא היית בטוח שזה דבר חיובי.
[/quote]
'מה קורה כאן?' אחשוב בלחץ לעצמי "נאודיל בוא הנה ותשאר קרוב אליי" אגיד לנאודיל בלחש ואחזיר את מטרימיט לפוכדור שלו זמן שאלך בחשש ובפחד רב לכיוון מקור הרעש בתקווה שזה יתגלה ככלום
-
[Q26][U][U]ttrrtte[/U]
הנער הוציא מרפא מתיקו, ועבר בין שני פוקימונים הגוזל. הוא התיז כמות נכבדת על כל אחד מהם, ורק על רגליו. "עכשיו הם יהיה בסדר. תוך כמהה דקות הם יתעוררו." הסביר לך הנער. "נעים להכיר אותך אליס (קוראים לך אליס חחח), אני מארק ג'ייקובס," הציג את עצמו. "אני מאמן פוקימונים, ואני מתמחה בפוקימוני מתכת." הוא לחץ את ידיך.
"אגב, אם קיבלת את הפוקימון שלך רק היום, אני מניח שאין לו יותר מדי מתקפות." הוא אמר לך בליגלוג קל, ובמטרה ברורה להקניט בשובבות.[/QUOTE]
אופסP:
_______________--
''המף...'' אומר בקול נעלב, ''עם כך מדוע אתה מדבר עם מאמנת מתחילה עם פוקימונים כל כך גרועים?' אומר בדרמה, ארים את פוקס לידיי ואתחיל להתרחק ממארק בתנועה נעלבת
-
[U]Kayoger[/U]
אתה מחזיר את מטרימיט חזרה אל תוך הפוקדור, ומתחיל להתקרב מעט לכיוון מקור הרעש. אתה מתקרב יותר ויותר, והרעש מתחזק. אתה מציץ בין שני שיחים, ורואה נער עומד עם הפוקימון שלו, פוקימון קטן וסלעי, ומאמן אותו.
"קדימה באפאבלוק, תשמשיך לנסות להשתמש במפולת אבנים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
באפאבלוק מנסה ככל יכולתו לאמץ את עצמו, אולם כל מה שהוא מצליח לעשות זה לייצר חצץ קטנטן בין שני ידיו. החצץ נופל לרצפה מבלי שהוא מצליח לירות אותו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/8460883.png[/IMG]
[U]ttrrtte[/U]
את מתרחקת ממארק, שנראה מופתע מהתגובה הנעלבת שלך.
"היי, מצטער!" הוא קורא לך מאחור, תוך שאתה ממשיכה ללכת. "סתם צחקתי, לא הייתה לי כוונה להעליב אותך." הוא מדדה אחרייך, משתדל להדביק אותך. "התכוונתי להגיע לזה שאם את רוצה, אני יכול להסביר לך איך לומדים עוד מתקפות. סתם יש לי דרך מטומטמת להגיד דברים..." הוא אומר לך בקול מתנצל.
-
[quote=Balenciaga;1295649][U]Kayoger[/U]
אתה מחזיר את מטרימיט חזרה אל תוך הפוקדור, ומתחיל להתקרב מעט לכיוון מקור הרעש. אתה מתקרב יותר ויותר, והרעש מתחזק. אתה מציץ בין שני שיחים, ורואה נער עומד עם הפוקימון שלו, פוקימון קטן וסלעי, ומאמן אותו.
"קדימה באפאבלוק, תשמשיך לנסות להשתמש במפולת אבנים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
באפאבלוק מנסה ככל יכולתו לאמץ את עצמו, אולם כל מה שהוא מצליח לעשות זה לייצר חצץ קטנטן בין שני ידיו. החצץ נופל לרצפה מבלי שהוא מצליח לירות אותו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/8460883.png[/IMG]
[/quote]
'באפאלוק אהה' אתחיל לחשוב לעצמי ואשלוף את הפוקידע בסקרנות שרק הולכת וגוברת ככל שאני מתבונן בפוקימון.
לאחר שאשמע את כל הפרטים על הפוקימון הזה מהפוקידע שלי אגש לילד ואציג את עצמי "שלום לך!" אפתח בדבריי "קוראים לי אנטוני וזה החבר שלי נאודיל!" אציג את עצמי ואת נאודיל
-
[U]Kayoger[/U]
אתה שוף את הפוקידע, ומכוון אותו אל הפוקימון שמולך. "באפאלוק - פוקימון יצור האבן. את באפאלוק ניתן למצוא במערות חשוכות בלבד, וקשה מאוד למצוא אותו. ככל שבאפאלוק מתבגר ומתחזק, כך הקרן שעל ראשו נעשית גדולה וקשיחה יותר."
הנער השמנמן מביט בך בתמיהה. "לי קוראים ראלף," הוא מציג את עצמן. "אני מנסה ללמד את הפוקימון שלי להשתמש במתקפת מפולת סלעים, אבל זה לא כל כך הולך. זו מתקפה שדי קשה ללמוד אותה." הוא מסביר לך. "רוצה אולי לעזור לי?" הוא שואל אותך.
-
[quote=Balenciaga;1295590][U]NivX10[/U]
"שמי גילברט ווגאן," הציג את עצמו הנער הממושקף. "אז אתה מאמן מתחיל בסך הכל? זה מסביר הכל. לא חשבתי שאתה עד כדי כך מתחיל..." הוא הודה. "גם לי יש פוקימונים, כך שאם אתה רוצה עזרה בקרב נגד הפיפילארים האלה, אני מוכן לעזור. חבל שתברח מהם בצורה כזו. כל פוקימון שאתה פוגש הוא אימון מצויין, ועוד מול ארבעה פוקימונים זה פנטסטי. הוא מסביר לך.
[/quote]
"אוקיי, אם כך, תעזור לי?" אשאל בחיוך. ואז אחזור איתו על הפיפילארים...
"כל אחד מאיתנו יקח שתיים, ואם מישהו נתקל בבעיה השני קופץ רגע לעזור לו, בסדר?" אציע לו.
אחכה שישלוף ויוציא את הפוקימון שלו. ויתחיל בקרב.