[quote=Diamondes;1294693]שקד בגלל שאתה היחיד בלי ספאם, אז אני הספמתי איפשהו בזמן הקרוב?(חוץ מהיום הולדת של מאי)[/quote]
מי שמדבר על ספאם...
Printable View
[quote=Diamondes;1294693]שקד בגלל שאתה היחיד בלי ספאם, אז אני הספמתי איפשהו בזמן הקרוב?(חוץ מהיום הולדת של מאי)[/quote]
מי שמדבר על ספאם...
[QUOTE=Angelamon;1294696]מי שמדבר על ספאם...[/QUOTE]
טוב אסלח לך בגלל הכותרת אבל פעם הבאה לא תהיה מוגן...
[QUOTE=Cool Nick;1294666][SIZE="1"]שקט, אתה חושף את הסוד הכי גדול של השניצלים, נקודת התורפה שלהם.. [/SIZE]
אני חושב אולי לעשות סיפור קומדיה-אקשן על הקרב בין השניצלים לפורום XD (אני רציני חח)[/QUOTE]
לא בין השניצלים לפורום, אלא בין השניצלים לקניידלעך(אני יכול לתת לך חומר אם תרצה)
[quote=Diamondes;1294697]טוב אסלח לך בגלל הכותרת אבל פעם הבאה לא תהיה מוגן...[/quote]
וואו אני מפחד!
אמאל'ה בפעם הבאה אני לא אהיה מוגן.
XD
אני פותח את המ''ת שלי,ואני מראה לך שלוש הודעות ספאמיות\לא ברורות,איך אני איתך?
אני צריך עכשיו לחכות 20 דקות כדי להוריד את ה-10 ווליומים האחרונים.. ברגע שאני אגמור להוריד אני אתחיל..
[quote=Sakurai Tomoki;1294701]אני צריך עכשיו לחכות 20 דקות כדי להוריד את ה-10 ווליומים האחרונים.. ברגע שאני אגמור להוריד אני אתחיל..[/quote]
איזה מנגה אתה רוצה לתרגם?
מי שני?! ועומר זה היה אז
[quote=Diamondes;1294703]מי שני?![/quote]
אחר כך אתה שואל מתי בפעם האחרונה הספאמת...
אהלן
לא להגיב באתגר שפתחתי, אלון עדיין לא סגר אותו חחח.
[QUOTE=Angelamon;1294702]איזה מנגה אתה רוצה לתרגם?[/QUOTE]
שאמן קינג
[quote=Sakurai Tomoki;1294707]שאמן קינג[/quote]
אהה אוקיי,99% שאני אקרא
[QUOTE=Diamondes;1294697]טוב אסלח לך בגלל הכותרת אבל פעם הבאה לא תהיה מוגן...[/QUOTE]
תיישם את סימני הפיסוק ><"
[QUOTE=Master Po;1294698]לא בין השניצלים לפורום, אלא בין השניצלים לקניידלעך(אני יכול לתת לך חומר אם תרצה)[/QUOTE]
תן לי חומר.. אולי הם גילו עוד נקודות תורפה...
ונקודות התורפה משותפים בין כל השניצלים, בין אם הם לא אותו צבא..
[QUOTE=Angelamon;1294708]אהה אוקיי,99% שאני אקרא[/QUOTE]
לאן עוד 1% נעלם..?
ליאון, שני במה..?
מה קורה?.
הי
או ה,הנוד התקדם מהר.