-
[QUOTE=monster;1316376][COLOR=Red][B]
[COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה שמח מאוד שהמזל מאיר לך היום. אתה פותח את התיק שעל גבך ובודק מה יש בו. אתה רואה שבתיק שלך אין כלום חוץ מאיזה פיסת נייר שכתוב עליה " בן יקר, אני שמחה שסוף סוף נהרגת. אני מקווה שתסבול בגיהנום. ממני האמא ששונאת אותך " . אתה מתעצבן מן הפתק שאמא שלך רשמה לך ומעיף את התיקף שלך לעבר הקיר. הפגיעה בקיר גורמת לזעזוז רב שגורם לרעידת אדמה קטנה. רעידת האדמה פוערת סדק ענק בינך ובין הסינדקווילם. מן הסדק אתה ומע מן קול של טיפוס, מישהו מטפס לו. לאחר כמה רגעים של פחד מן הסדק יוצא [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6517/tek088d503.png[/IMG] מה הוא בכלל. אתה שם לב שהסינדקוולים פוחדים יחד איתך. היצור פונה אליך " מי העז להעיר אותי מהתרדמת שלי? מי שהעיר אותי ימות ברגע זה. זה אתה הערת אותי ?,בן אנוש עלוב"[/QUOTE]
'לא טוב' אחשוב לעצמי ואז אגיד לאיש המוזר "מי רוצה לדעת" אשאל באומץ ואנסה להראות הכי בטוח בעצמי שאני יכול. 'מי הוא לעזזל, ולה הוא פה' אחשוב לעצמי. בינתיים אסתכל על הסינדקווילים שנמצאים בצד השני של הסדק.
-
[COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה שואל באומץ את היצור המוזר מה הוא לעזעל, בזמן שאתה שואל את היצור אתה מביט אל הסינדקווילם ורואה שהם ממשיכים לפחד מן היצור שהופיעה. היצור אומר לך " שמי דארפייר, אני באתי מן גזע של יצורים שנקרא גובלני פייר. אנחנו גזע של גובלנים נדירים שחיים בקרקעית הגיהנום בלבה הרותחת של הגיהנום. משם אני באתי. טוב אל תפריע מצאתי אחלה ארוחה בשבילי ". דארפייר ניגש אל הסינדקווילם שממש פוחדיים ממנו ועומדים להתעלף. דארפייר מתחיל לאכול את הסינדקולים אחד אחר .עד שהוא אוכל את כולם .מה שנותר מן הסינדקוולים המסכנים זה רק השלדים שלהם. דארפייר אומר לך" תודה על הארוחה ". הוא קופץ אל הסדק שנפתח ונעלם יחד עם הסדק שנסגר. אתה נשאר יחד עם השלדים של הסינדקווילים.
[COLOR=Red][B]רין[/B][/COLOR]
הפרופסור המשוגע עונ לך " את השאלה הזאת אל תשאל אותי ,לי אין מושג איפה אתה אמור למצוא טורצ'יק. מה שידוע לי שטורצ'יק יכול להיות בכל מקום בעיר. אז כדי שתחפש בכל מקום בעיר ויש סיכוי שתצליח למצוא טורצ'יק שמסתובב לו בעיר .לידע כללי מלא פוקימוני אש מסתובבים בעיר ביניהם טורצ'יק .בהצלחה לך ". הפרופסור מונפף לך לשלום, נכנס למעבדה שלו וטורק אחריו את הדלת של המעבדה.
[COLOR=Green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
נראה לי שעשה עוד קטעים כאלו בהמשך
-------------
אתה מחליט לכת לעבר העמודים הכחולים שאתה רואה באופק תוך כדי שיש לך פרצוף שמח על מה שעברת היום כדי להיכנס לגיהנום. לאחר הליכה קצרה בשממה של הגיהנום אתה מגיע לעמודי האש הכחולים .אתה עומד במרחק 5 מטר מהם אך עדיין מרגיש תחום העז שבא מהם .אתה מצליח להבחין בשלט שנשרף באד מן עמודי האש הכחולים " ברוכים הבאיה לעיר להבה כחולה- עיר שמוקפת בלהבות כחולות. כדי להיכנס לעיר תצטרכו לעבר דרך הלהבות הכחולות, יש סיכוי שתקבלו כוויות מהלהבות, אז הנה תזהרו. שהיה לכם יום טוב לכל תושבי גיהנום. ממני השליט השנוא עליכם השטן". אתה מבחין בצצלית שחורה בתוך הלהבות שזזה לה. לאחר כמה שניות הצצלית יוצאת מאש ואתה מבחין שזה בן אדם עם מלא כוויות בגופו. לאחר כמה שניות הבן אדם מתעלף ומת לו מהכוויות.
-
[quote=monster;1317213]
[COLOR=green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
נראה לי שעשה עוד קטעים כאלו בהמשך
-------------
אתה מחליט לכת לעבר העמודים הכחולים שאתה רואה באופק תוך כדי שיש לך פרצוף שמח על מה שעברת היום כדי להיכנס לגיהנום. לאחר הליכה קצרה בשממה של הגיהנום אתה מגיע לעמודי האש הכחולים .אתה עומד במרחק 5 מטר מהם אך עדיין מרגיש תחום העז שבא מהם .אתה מצליח להבחין בשלט שנשרף באד מן עמודי האש הכחולים " ברוכים הבאיה לעיר להבה כחולה- עיר שמוקפת בלהבות כחולות. כדי להיכנס לעיר תצטרכו לעבר דרך הלהבות הכחולות, יש סיכוי שתקבלו כוויות מהלהבות, אז הנה תזהרו. שהיה לכם יום טוב לכל תושבי גיהנום. ממני השליט השנוא עליכם השטן". אתה מבחין בצצלית שחורה בתוך הלהבות שזזה לה. לאחר כמה שניות הצצלית יוצאת מאש ואתה מבחין שזה בן אדם עם מלא כוויות בגופו. לאחר כמה שניות הבן אדם מתעלף ומת לו מהכוויות.[/quote]
"וואי איזה פחד" אגיד בזלזול ואתן בעיטה לבן אדם "איך לעזאזל אפשר למות אחרי שמתים?"
אחצה את זה ברוגע, בחיוך מזלזל מרוח על פניי.
-
[QUOTE=monster;1317213][COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה שואל באומץ את היצור המוזר מה הוא לעזעל, בזמן שאתה שואל את היצור אתה מביט אל הסינדקווילם ורואה שהם ממשיכים לפחד מן היצור שהופיעה. היצור אומר לך " שמי דארפייר, אני באתי מן גזע של יצורים שנקרא גובלני פייר. אנחנו גזע של גובלנים נדירים שחיים בקרקעית הגיהנום בלבה הרותחת של הגיהנום. משם אני באתי. טוב אל תפריע מצאתי אחלה ארוחה בשבילי ". דארפייר ניגש אל הסינדקווילם שממש פוחדיים ממנו ועומדים להתעלף. דארפייר מתחיל לאכול את הסינדקולים אחד אחר .עד שהוא אוכל את כולם .מה שנותר מן הסינדקוולים המסכנים זה רק השלדים שלהם. דארפייר אומר לך" תודה על הארוחה ". הוא קופץ אל הסדק שנפתח ונעלם יחד עם הסדק שנסגר. אתה נשאר יחד עם השלדים של הסינדקווילים.
[/QUOTE]
"אין בעד מה" אני אמלמל לעצמי בכעס 'אני רציתי להרוג אותם' ואז אקח שני שלדים ואסתכל עליהם בספק 'אולי זה יספק את הפרופסור הכחול עם אוסיף עוד אחד' אחשוב לעצמי ואקח עוד שלד. אכניס את השלדים לתיק שלי שזרקתי, תוך כדי שאני מוציא את המכתב וקורע אותו לגזרים. אחר כך אסתכל אל המנהרה שמימנה הגעתי ואחפש דרך לעלות חזרה לעיר
-
עמית,עידן,שקד למה אתם לא מגיבים?
[COLOR="Red"][/COLOR][B]אנדרו[/B]
לאחר שדארפייר נעלם ומשאיר אותך יחד עם השלדים של הסינדקווילים, אתה לוקח 3 שלדים ושם אותה בתיק שלך כדי להביא אותם לפרופסור .אתה קורא את המכתב שקיבלת מאמך לגזרים, לאחר מכן אתה חוזר לפתח שממנו באת למקום זה .אתה שם לב שעל הפתח יש גרם מדרגות שמוביל אל העיר. אתה עולה בגרם המדרגות הזה ולאחר 2 דקות אתה כבר רואה את עצמך בעיר להבה כחולה. תוך זמן קצר מולך מופיע הפרופסור המשוגע ששמח לראות אותך .אתה פותח את התיק שלך ומביא לו 3 שלדי סינדקוויל. הפרופסור נדהם ואומר תוך כדי לקיחת השלדים " לא האמנתי שתצליח להרוג כמות כזאת של סינדקווילם במו ידיך, הנה הפרס שלך ". הפרופסור מוציא מהחלוק לו פוכדור וזורק אותו אליך .תוך כדי שאתה תופס את הפוכדור הפרופסור נעלם לו.
אייס
אתה קצת מפחד מן הגופה ששוכבת מולך ונתן לה בעיטה בכל הכוח עם רגל שמאל שלך. זה נתן לך סיפוק שיש לך כוח חזק ברגלך. לאחר מכן אתה לוקח תנופה ורץ לתוך עמוד האש הכחול. אתה רץ בתוך האש הכחולה ומרגיש חום עז, אך מתעלם מזה .לאחר ריצה מהירה של דקה אתה מצליח לצאת מן עמוד האש הכחול ולהיכנס אל העיר להבה כחולה.אתה יוצא מעמוד האש עם כוויות קלות ברגליך. אתה שם לב לשלט שמצביע לכיון שמאל וימין :" מעבדת הפרופסור -ימינה, מכון העיר, שמאלה ".
-
[QUOTE=monster;1320506]עמית,עידן,שקד למה אתם לא מגיבים?
[COLOR="Red"][/COLOR][B]אנדרו[/B]
לאחר שדארפייר נעלם ומשאיר אותך יחד עם השלדים של הסינדקווילים, אתה לוקח 3 שלדים ושם אותה בתיק שלך כדי להביא אותם לפרופסור .אתה קורא את המכתב שקיבלת מאמך לגזרים, לאחר מכן אתה חוזר לפתח שממנו באת למקום זה .אתה שם לב שעל הפתח יש גרם מדרגות שמוביל אל העיר. אתה עולה בגרם המדרגות הזה ולאחר 2 דקות אתה כבר רואה את עצמך בעיר להבה כחולה. תוך זמן קצר מולך מופיע הפרופסור המשוגע ששמח לראות אותך .אתה פותח את התיק שלך ומביא לו 3 שלדי סינדקוויל. הפרופסור נדהם ואומר תוך כדי לקיחת השלדים " לא האמנתי שתצליח להרוג כמות כזאת של סינדקווילם במו ידיך, הנה הפרס שלך ". הפרופסור מוציא מהחלוק לו פוכדור וזורק אותו אליך .תוך כדי שאתה תופס את הפוכדור הפרופסור נעלם לו.
[/QUOTE]
'פוכדור הא' אחשוב לעצמי ואסתכל על הפוכדור בספק 'בוא נראה מה הולך כאן' אחשוב ואזרוק את הפוכדור באוויר בקור רוח כדי לבדוק מי נמצא בתוך הפוכדור 'מה לעזזל אני אמור לעשות אם פוקימון בגהנום' אחשוב בכעס.
-
אתה קצת מפחד מן הגופה ששוכבת מולך ונתן לה בעיטה בכל הכוח עם רגל שמאל שלך. זה נתן לך סיפוק שיש לך כוח חזק ברגלך. לאחר מכן אתה לוקח תנופה ורץ לתוך עמוד האש הכחול. אתה רץ בתוך האש הכחולה ומרגיש חום עז, אך מתעלם מזה .לאחר ריצה מהירה של דקה אתה מצליח לצאת מן עמוד האש הכחול ולהיכנס אל העיר להבה כחולה.אתה יוצא מעמוד האש עם כוויות קלות ברגליך. אתה שם לב לשלט שמצביע לכיון שמאל וימין :" מעבדת הפרופסור -ימינה, מכון העיר, שמאלה ".
''פרופסור? בגהנום?'' אתפקע מצחוק ואצחק עד שתכאב לי הבטן, אלך למעבדת הפרופסור
-
[quote]רין
הפרופסור המשוגע עונ לך " את השאלה הזאת אל תשאל אותי ,לי אין מושג איפה אתה אמור למצוא טורצ'יק. מה שידוע לי שטורצ'יק יכול להיות בכל מקום בעיר. אז כדי שתחפש בכל מקום בעיר ויש סיכוי שתצליח למצוא טורצ'יק שמסתובב לו בעיר .לידע כללי מלא פוקימוני אש מסתובבים בעיר ביניהם טורצ'יק .בהצלחה לך ". הפרופסור מונפף לך לשלום, נכנס למעבדה שלו וטורק אחריו את הדלת של המעבדה.[/quote]
*אני לא מגיב כי יש לי עכשיו בגרויות ומתכונות.אני לא חושב שגם אצליח להיכנס לפורום אפילו..
"או יופי,ממש עוזר לי.." אומר לפרופסור המטומטם הזה ואלך ברחבי העיר כדי לחפש את טורצי'ק כדי לחסל אותו.
-
[COLOR=Red][B]רין[/B][/COLOR]
טוב,שהיה לך בהצלחה בבגרויות שיש לך.
---------------------
הפרופסור המשוגע שומע את מה שאמרת לו וצועק לעברך " אני לא מטוטמם, אל תעליב, אני רק פרופסור משוגע שנפל לו בורג מן הראש". אתה כמובן כבר התחלת ללכת אחר חיפוש טורצ'יק להרוג ואתה מתעלם ממה שהפרופסור המשגע צועק לך. כעבור כמה רחובות אתה כבר לא שומע את הפרופסור המשוגע. אתה מהתלך לך ברחובות אחר חיפוש טורצ'יק להרוג. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לרחוב שקוראים לו "אבדון המתים ". אתה שומע לך קול ניפוץ כזה, משהו שנתקל בסוג של מתכת. אתה מביט סביבך ורואה [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/255.png[/IMG] טורצ'יק קטן שרץ לו ברחוב ותוך כדי נתקל בפחי מתכת וחוטף בראשו בומבות חזקות. לאחר כמה התנגשיות בפחים ,טורצ'יק מתמוטט על המדרכה במרחק 2 מטר ממך.
[COLOR=Green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
לאחר שאתה קורא שיש פרופסור בגיהנום, אתה מתחיל לצחוק לך בקול חזק שכל מי שעובר לידך חושב שאתה בן אדם משוגע. לאחר שאתה נרגע מהצחוק שלך אתה הולך לכיוון מעבדת הפרופסור. אתה הולך לך בהנאה תוך כדי צחקוק לך. אחרי 5דקות אתה מגיע למעבדה של פרופסור.אתה דופק בדלת האליפסה של המעבדה 3 פעמיים. רגע של שקט נהייה ואז דלת האליפסה נפתחת ומולך עומד [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=444545444.jpg&res=medium[/IMG] יצור שכולו כחול שלובש חלוק מעבדה. היצור הכחול רואה אותך ואומר לך " שלום, שמי הפרופסור המשוגע. אתה זה שדפקת לי בדלת לפני שניה? לא. טוב אז מה אתה רוצה ממני ילד ?"
[COLOR=DarkOrange][B]אנדרו.[/B][/COLOR]
אתה זורק את הפוכדור שקיבלת מן הפרופסור לאוויר ומחכה לראות מה יצא ממנו.אור לבן מקיף את הפוכדור ולאחר כמה שניות הוא נעלם. אתה מסתכל על הפוכדור כדי לראות מה יצא ממנו ורואה [IMG]http://www.mariowiki.com/images/thumb/2/24/MP9_Chain_Chomp_Bust.png/75px-MP9_Chain_Chomp_Bust.png[/IMG]יצור דמוי פוכדור רק שיש לו פה גדול ,עיינים ושיינים מפחידות. אל גופו מחוברת שרשראת קטנה שנראת כמו זנב. אתה לא מבין מה זה אמור להיות ואיפה הפוקימון שאתה אמור לקבל. היצור דמוי פוכדור מתחיל לדבר " שמי פוכדור,יאמי אוכל ". הילה שעשויה מאש בצורת טאפיג מתחילה להקיף את היצור המוזר.לאחר זה היצור הגדול קופץ אל השמיים ופתח את הפה לרווחה כדי לאכול אותך.אתה זז עם הרפלקסים שלך ומתחמק ממנו. היצור שולח גחלי אש לכיונך.
-
[quote=monster;1322803][COLOR=green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
לאחר שאתה קורא שיש פרופסור בגיהנום, אתה מתחיל לצחוק לך בקול חזק שכל מי שעובר לידך חושב שאתה בן אדם משוגע. לאחר שאתה נרגע מהצחוק שלך אתה הולך לכיוון מעבדת הפרופסור. אתה הולך לך בהנאה תוך כדי צחקוק לך. אחרי 5דקות אתה מגיע למעבדה של פרופסור.אתה דופק בדלת האליפסה של המעבדה 3 פעמיים. רגע של שקט נהייה ואז דלת האליפסה נפתחת ומולך עומד [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=444545444.jpg&res=medium[/IMG] יצור שכולו כחול שלובש חלוק מעבדה. היצור הכחול רואה אותך ואומר לך " שלום, שמי הפרופסור המשוגע. אתה זה שדפקת לי בדלת לפני שניה? לא. טוב אז מה אתה רוצה ממני ילד ?"
[/quote]
"אתה נראה מוזר" אגחך בחיוך גדול ואגיד "אני? אני רוצה לקבל התחלתי, פוקימון התחלתי".
-
[COLOR="Green"][/COLOR][B]ג'ייק[/B]
הפרופסור מתעצבן מזה שאתה צוחק על זה שהוא נראה מוזר ואז אומר לך בקול של כעס כזה " אל תצחק עלי, אחרת אתה תענש ביוקר. אני אוהב את המראה המוזר שלי .צפוי שתרצה פוקימון התחלתי למסע שלך בגיהנום. טוב אם אתה לא יודע יש דרישה כדי לקבל את התחלתי שתרצה. כל מה שעליך לעשות הוא לרצוח פוקימון מסוים ולהביא לי את הגופה שלו. לאחר שתעשה זאת אתה תקבל את הפוקימון שרצית שהיה לך ". הפרופסור שולח את ידו לכיס של החלוק הלבן שלו ומוציא ממנו תמונה. הוא מגיש לך את התמונה. אתה רואה שעל התמונה מופיע [IMG]http://www.serebii.net/art/th/240.png[/IMG] מגבי. הפרופסור ממשיך לדבר " עליך להרוג מגבי ולהביא אלי את הגופה שלו. עליך להרוג את מגבי עם כל מה שעומד לרשותך.בכל דרך שתרצה תוכל להרוג אותו. יש שאלות נערי ?."
-
[quote=monster;1323181][B]ג'ייק[/B]
הפרופסור מתעצבן מזה שאתה צוחק על זה שהוא נראה מוזר ואז אומר לך בקול של כעס כזה " אל תצחק עלי, אחרת אתה תענש ביוקר. אני אוהב את המראה המוזר שלי .צפוי שתרצה פוקימון התחלתי למסע שלך בגיהנום. טוב אם אתה לא יודע יש דרישה כדי לקבל את התחלתי שתרצה. כל מה שעליך לעשות הוא לרצוח פוקימון מסוים ולהביא לי את הגופה שלו. לאחר שתעשה זאת אתה תקבל את הפוקימון שרצית שהיה לך ". הפרופסור שולח את ידו לכיס של החלוק הלבן שלו ומוציא ממנו תמונה. הוא מגיש לך את התמונה. אתה רואה שעל התמונה מופיע [IMG]http://www.serebii.net/art/th/240.png[/IMG] מגבי. הפרופסור ממשיך לדבר " עליך להרוג מגבי ולהביא אלי את הגופה שלו. עליך להרוג את מגבי עם כל מה שעומד לרשותך.בכל דרך שתרצה תוכל להרוג אותו. יש שאלות נערי ?."[/quote]
"אני מקבל נשקים או אמצעים שיכולים לעזור לי בכך?" אשאל
-
[COLOR="Green"][/COLOR][B]ג'ייק[/B]
הפרופסור צוחק מן השאלה שלך ולאחר שהוא גמר לצחוק הוא אומר לך " חח נשקים אתה רוצה?. אם תרצה להשיג נשק אז תצטרך לעשות משהו בשביל הנשק שלי. תשמע יש לי 100 פצצות אטום במחסן שלי שיכלים למחוק את כל ההעיר הזאת תוך שניות. אם תביא לי את הראש של משה רבינו-העוזר הדפוק של אלוהים מתקופת התנ''ך שאני מעדיף לשכוח. אז אני מוכן לתת לך פצצת אטום אחת שתעזור לך להרוג את המגבי שאמרתי לך להרוג . עשינו עסקה ילד ?. יש לך 5 דקות לחשוב על תשובה, אם לא תחזיר לי תשובה ב5 דקות האלו .אין עסקה ". הפרופסור מחכה לתשובתך.
-
[quote=monster;1323197][B]ג'ייק[/B]
הפרופסור צוחק מן השאלה שלך ולאחר שהוא גמר לצחוק הוא אומר לך " חח נשקים אתה רוצה?. אם תרצה להשיג נשק אז תצטרך לעשות משהו בשביל הנשק שלי. תשמע יש לי 100 פצצות אטום במחסן שלי שיכלים למחוק את כל ההעיר הזאת תוך שניות. אם תביא לי את הראש של משה רבינו-העוזר הדפוק של אלוהים מתקופת התנ''ך שאני מעדיף לשכוח. אז אני מוכן לתת לך פצצת אטום אחת שתעזור לך להרוג את המגבי שאמרתי לך להרוג . עשינו עסקה ילד ?. יש לך 5 דקות לחשוב על תשובה, אם לא תחזיר לי תשובה ב5 דקות האלו .אין עסקה ". הפרופסור מחכה לתשובתך.[/quote]
"איפה האיש הזה נמצא?" אגיד בלי לחשוב ואסמן שעניתי בחיוב.
"סתם בצחוק, לא צריך נשקים" אגחך "איפה אני יכול למצוא מגבי?"
-
[QUOTE=monster;1315214][CENTER][SIZE=6][COLOR=Red][B]53K[/B][/COLOR][/SIZE]:)
[/CENTER]
[COLOR=Red][B]
[COLOR=SandyBrown][B]בארי[/B][/COLOR]
אתה מחליט שללכת לפרופסור זאת אופציה טובה, ולכן אתה הולך לעבר המעבדה של הפרופסור .אתה פונה ימינה והולך לכיוון המעבדה שלו .לאחר הליכה קצרה שאתה הולך ברחובות העיר אתה מגיע לפתח המעבדה של הפרופסור. אתה רואה מעבדה גדולה מאוד שבנויה מ3 קמות. דלת הכניסה נפתחת וממנה יוצא [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=444545444.jpg&res=medium[/IMG] יצור כחול עם חלוק מעבדה לבן. היצור אומר לך " שמי הפרופסור המוגע, אני מבין שבאת לפה כדי להשיג התחלתי .טוב כדי שתשיג התחלתי עליך להרוג פוקימון מסוים ולהביא לי את הגופה שלו, אז תקבל תהתחלתי שרצית ". הפרופסור מוציא מן החלוק שלו תמונה .הוא מגיש לך את התמונה [IMG]http://www.serebii.net/art/th/37.png[/IMG]-עליך להרוג וולפיקס על מנת לקבל התחלתי.[/QUOTE]
"קלי קלות!" אני אומר לעצמי. "אבל יש בעיה קטנה" אני אומר לפרופסור, "איפה אני יכול למצוא בכלל וולפיקס?" אני שואל באדישות.