-
[QUOTE=LordAbizi;1330800]גלעד
אוקיי, אז עכשיו יהיה זמן טוב להסביר לי מה זה בדיוק המנגנון הזה שחיפשת...
--
אולי לא הדגשתי את הנקודה הזו מספיק, אבל קסמי שימור מצב זה עניין כל כך מסובך שאפילו לא טרחתי להבהיר [B]לעצמי[/B] עד הסוף מה זה בדיוק אומר. וכפי שהסברתי בקטע הזה ביכולות, פשוט נסכים שאין דבר כזה "קסם שימור מצב" אלא אם אני מציין שזהו מצב שבו יש קסם שימור מצב.
לכן, הניסיון שלך עלה בתוהו.
[/QUOTE]
עכשיו אתה אומר לי? שיהיה, אני רק מצטער שחסכתי את החלק של התגובה הזאת מהתגובה הקודמת.
אתה אמור להכיר את המנגנון, מצמידים בסוג של רצועה את הפיגיון לזרוע בקשר מתוחכם בעזרת מנגנון מרצועות עור (שממש מתלבש לך על היד כמו שרוול), כך שכאשר רוצים לשלוף את הפיגיון מסובבים את הזרוע (מהמרפק ומעלה) עם כיוון השעון, כך שהכף יד כלפי מעלה, באותו זמן מקפלים את היד למעלה ואז הפיגיון נשלף הישר לתוך כף היד המוכנה.
לקחתי את ההשראה מהפיגיון שהיה לרייסטלין עצמו.
~~~~~~~~~~~~~~
אני מארגן את כל הדברים ומתחיל ללכת לעבר העץ.
אם אני אגיע לשם מוקדם אני אתרגל שליפה מהירה של הפיגיון.
אם הוא יאחר אני אתרגל כמה מהלכים בסיסיים (שאני לא אפרט אותם כי מין הסתם אתה לא תדע מה לעשות עם הידע הזה) עם הפיגיון.
אם הוא מאוד מתעכב אני מנמנם מעט עד שהוא מגיע.
-
[quote=LordAbizi;1330800]גיל
אחרי שאתה אומר ארמדיל, מן הסביבה של העץ מופיע שוב קאדר, באופן די פתאומי (כלומר לא ראית אותו מופיע בהדרגה, אלא רגע אחד הוא פשוט הופיע), והוא מתחיל לנוע בדממה חרישית כמוות לכיוונכם.
"קאדר..." היא ממלמלת ברגע שהיא רואה אותה, וההתרגשות שאולי הייתה בפנים שלה קודם לכן נמוגה לפתע. "אז כן, אני הייתי בדרכי לראהנדם כדי לבקר אותך, אך בדיוק פספסתי אותך. אז התחלתי לרוץ אחריכם כדי להשיג אתכם, אבל הייתם רחוקים מדי, אז הבנתי שהדרך היחידה שלי לתפוס אתכם זה באמצעות חץ..." היא מסבירה. "אז לאן אתם הולכים?"
[/quote]
"אנחנו הולכים... ל.... שמעת על הקטע הזה עם הג'מוזה בטח, נכון? אז בטח שמעת שיש עכשיו הרבה חברה שחושבים שאפילו אם הם לא יוכלו להביס אותו לבדם, הם יוכלו לעזור לפחות. כלומר, הרוב חושבים שהם [B]כן[/B] יכולים אבל... לא משנה, העיקר הוא שאני וקאדר החלטנו להפוך לנוודים. ומי יודע, אולי גם באמת נביס את הג'מוזה הזה בסופו של דבר." אני אומר לה בלהט פטפוט נדיר יחסית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1330800]
ACMilaneZi
טוב, הרעיון הוא שאי אפשר לתקוף במהלך פסיעה חרישית, אם כי רשמתי שאי אפשר ליצור מגע במהלך פסיעה חרישית. אז לכן עכשיו אתה תצליח לזרוק סכינים מפסיעה חרישית, אבל במהלך הבא תדע שזה בלתי אפשרי.
--
אתה פוסע אל הצללים ומתחבא שם, ואז זורק סכינים אל הפיל סוס. הפיל סוס מבחין בקושי בסכינים ומתחמק מפגיעה קטלנית, אך עדיין הסכינים ננעצים בו. הפיל סוס מאט את הדהירה שלו, ונראה שאין בו כח רב. נראה שגם קארין קרובה ללהכניע את הפיל-סוס שלה.
[/QUOTE]
חשבתי בגלל שטכנית אין מגע ממשי אז זה בסדר,לא נורא נלמד לפעם הבאה
--
אתרחק מהפיל ואסתתר במקום טיפה גבוה ואתחיל להשתמש בבובת עץ.
כאשר הפיל יפגע בי, אצוץ מתחתיו ואתקוף אותו בזריקת סכינים לתוך בטנו של הפיל-סוס.
-
[quote=LordAbizi;1330800]
רומה
כי השתמשת בקסמים שיש לך בהם רמת שליטה מועטת. לכן הם חלשים.
--
"כן זה כנראה יועיל." הוא אומר, "אז חוץ מזה שאני מחזיק אותם כמה שאני יכול כדי שתוכל לתקוף אותם בינתיים, אילו עוד רעיונות יש לך?"[/quote]
"אממ בינתיים אין לי" אומר לו, "טוב בוא נמשיך להיתקדם" אומר אתחיל להיתקדם במסלול בו הלכנו לפני שפגשו בצבי עם ראש החזיר.
-
גלעד
ניסיתי להבהיר בהסבר על יכולות שכל מה שצריך לדעת על קסמי שימור מצב זה שהם קיימים, ושכשצריך, אני אסביר את ההקשר המדוייק. מכיוון שלא הבנת את זה מההודעה שלי, סימן שלא הסברתי את זה מספיק טוב.
ואני הנחתי שהרעיון דומה לזה של רייסטלין, רק שלא כל כך היה לי מושג מה המנגנון של רייסטלין, ולכן רציתי לוודא.
--
אתה מגיע לעץ, ומתרגל מעט שליפות של הפיגיון, והוא מגיע פחות או יותר בשעה היעודה.
"זהו, סיימתי את המטלות שלי, וכעת אני חופשי לגמרי. אז לאן נלך?" הוא אומר.
"המממ... זה נשמע מאוד מעניין! אולי... אני אצרף אליכם?" היא אומרת ומעבירה את המבט שלה ממך אל קאדר וחזרה.
ACMilaneZi
ואתה מצפה מפיל סוס גוסס שיטפס למעלה על עץ?
--
אתה קופץ בקלילות למעלה על עץ ומחכה ועומד במקום. בינתיים הפיל סוס מדדה לכיוון שלך, אבל אין הוא יכול לעשות מאומה, שכן הוא נורא חלש.
רומה
אתם ממשיכים ללכת, כשעתיים, ואתם רואים שיש שלט שמצביע על עיירה קטנה בסביבה, על השלט כתוב "קולודה".
-
[QUOTE=LordAbizi;1332515]גלעד
ניסיתי להבהיר בהסבר על יכולות שכל מה שצריך לדעת על קסמי שימור מצב זה שהם קיימים, ושכשצריך, אני אסביר את ההקשר המדוייק. מכיוון שלא הבנת את זה מההודעה שלי, סימן שלא הסברתי את זה מספיק טוב.
ואני הנחתי שהרעיון דומה לזה של רייסטלין, רק שלא כל כך היה לי מושג מה המנגנון של רייסטלין, ולכן רציתי לוודא.
--
אתה מגיע לעץ, ומתרגל מעט שליפות של הפיגיון, והוא מגיע פחות או יותר בשעה היעודה.
"זהו, סיימתי את המטלות שלי, וכעת אני חופשי לגמרי. אז לאן נלך?" הוא אומר.
[/QUOTE]
דרך אגב, המ"ת שלך מתגלה כממש טוב, הוא טוב יותר לדעתי מכל אחד אחר ששיחקתי בו (אולי חוץ משל מאי, אבל חוסר בעיקביות שלה בתגובות נוראי). עלה והצלח! :big_wink:
~~~~~~~~~~~~
"האמת היא, שלא באמת תכננתי כל כך הלאה." אני מסביר לו "חשבתי שנלך במעלה הזרימה של הנהר, ונלך למקום שממנו הגיעה הסחורה הראשונה שאנחנו רואים" אני אומר.
כדי להרגיע את אותו (ואת עצמי) אני מבהיר שתמיד נוכל להתחרט, אבל זה יתן לנו כיוון.
(ואולי אחר כך נלך לרמז שלך ברקע, אם אכן הבנתי נכון).
-
[QUOTE=LordAbizi;1332515]
ACMilaneZi
ואתה מצפה מפיל סוס גוסס שיטפס למעלה על עץ?
--
אתה קופץ בקלילות למעלה על עץ ומחכה ועומד במקום. בינתיים הפיל סוס מדדה לכיוון שלך, אבל אין הוא יכול לעשות מאומה, שכן הוא נורא חלש.
[/QUOTE]
לא,אבל ינער אותו ואולי שאני אפול ><
--
אני אקפוץ על הפיל סוס מלמעלה, ואזרוק עליו סכינים בהטלה מקבילית.
כאשר אנחת על גבו אתחיל לדקור אותו ולא אפסיק עד שאפול/הפיל-סוס יפול.
-
[quote=LordAbizi;1332515]
"המממ... זה נשמע מאוד מעניין! אולי... אני אצרף אליכם?" היא אומרת ומעבירה את המבט שלה ממך אל קאדר וחזרה.
[/quote]
אני עוקב אחרי המבט שלה אל קאדר וחזרה ואז חושב קצת ואומר "טוב, אני מניח שזה בסדר. כלומר כן, כמובן- בשמחה. ממילא שניים לא יכולים להביס את הג'מוזה לבד. גם אם הם שניים כמונו" אני אומר. "טוב, אז שנמשיך ללכת?"
-
[quote=LordAbizi;1332515]
רומה
אתם ממשיכים ללכת, כשעתיים, ואתם רואים שיש שלט שמצביע על עיירה קטנה בסביבה, על השלט כתוב "קולודה".[/quote]
"בוא נעצור פה למנוחה קצרה?" אשאל את רונלד.
-
סלחו לי על חוסר הפעולה, כמה ימים די מלאים היו לאחרונה...
גלעד
תודה..? אם כי אני מתקשה להבין בגלל מה אתה אומר את זה. אני יכול להסכים שדף הפתיחה של המשחק הוא טוב, אבל לדעתי המשחקיות די משעממת (וזה בערך אחד הדברים שאליהם התכוונתי כשאמרתי שהמשחק בלתי שחיק)
והשאלה היא על איזה קו מונח הנהר. לפי מה שאני יכול לנחש הוא מונח על קו שמכוון בערך במזרח-מערב, אבל זה רק ניחוש.
--
ג'וני מסכים, בעוד שהוא מציין שגם לו אין רעיון טוב בהרבה. אתם מתחילים ללכת לאורך הנהר. אתם הולכים כמה שעות, ועוברת לידכם בנהר סירת סחר אחת (או לא יודע, אני לא טוב בשמות של הדברים האלו. לא סירת דיג קטנה עם מקום לבן אדם אחד, ולא סירת מלחמה גדולה ענקית למאה איש. משהו שנכנס לממדים של הנהר, שיש בו בערך מקום לבין חמישה לעשרה אנשי צוות). (אני לא כל כך יכול להגיד אם היא שטה לקראתכם, או מגיעה מאותו כיוון שממנו אתם באתם, כי לא ידוע לי כיוון הנהר) על הסירה כתוב:
"תרנגולת השחר
פורט סיטי".
ACMilaneZi
אתה קופץ מטה מן העץ, מטיל כמה סכינים על הפיל-סוס, והוא גונח ומת. אתה מעיף מבט ורואה שקארין סיימה עם הפיל-סוס שהיה נגדה. (הקרב נגמר; אספת את הסכינים שלך. לא אציין עובדה זאת בהמשך)
"אוף, הדברים האלו בועטים חזק." היא אומרת, בזמן שהיא מתקרבת, ומנקה את החרב שלה מהדם.
הצוות השתנה, אז הגיע הזמן לבחון את עבודת הצוות החדשה. (כלומר, זה לא סתם קרב שאני זורק עליך כי אין לי משהו יותר טוב לעשות. או שמא...?)
--
השניים מסכימים, ואתם ממשיכים בדרך. אתם הוכלים כשעתיים, והדרך נהיית פחות ופחות שוממת, ויש בה צמחייה נורמלית. אתם ממשיכים ללכת, כשלפתע נשמע "קוקריקו!!" זוועתי.
"תרנגול תלת-ראשי." קובעת מלינה, והיא אפילו מאתרת אותו בצמחייה בצד הדרך, ומצביעה לכיוון שלהם. "הוא והלהקה של חמשת התרנגולים הדו-ראשיים שלו לא רוצים שנעבור כאן." תרנגולים דו ראשיים, כפי שהשם מרמז, הם תרנגולים עם שני ראשים. גובהם כמטר. שום דבר מיוחד איתם. התלת ראשיים קצת גדולים יותר, גובה מטר וחצי. אין להם שום דבר מיוחד, אך אם שלוש הראשים מחליטים לנקר ביחד את אותה נקודה, הם עושים את זה מהר עד כדי הפתעה. ידוע שאנשים שזלזלו במהירות הניקור של תרנגול תלת-ראשי לפעמים הצטערו על כך בקיבתם.
רומה
"בסדר מבחינתי." עונה רונלד. לא ניכר על רונלד שהוא זקוק כל כך למנוחה קצרה, אך אתה קצת יותר זקוק לה (אם כי קשה להגיד שאתה "עייף מת"), שהרי, מעט מאוד מהאימונים שעוברים קוסמים קשורים ליכולת גופנית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1334321]סלחו לי על חוסר הפעולה, כמה ימים די מלאים היו לאחרונה...
גלעד
תודה..? אם כי אני מתקשה להבין בגלל מה אתה אומר את זה. אני יכול להסכים שדף הפתיחה של המשחק הוא טוב, אבל לדעתי המשחקיות די משעממת (וזה בערך אחד הדברים שאליהם התכוונתי כשאמרתי שהמשחק בלתי שחיק)
והשאלה היא על איזה קו מונח הנהר. לפי מה שאני יכול לנחש הוא מונח על קו שמכוון בערך במזרח-מערב, אבל זה רק ניחוש.
--
ג'וני מסכים, בעוד שהוא מציין שגם לו אין רעיון טוב בהרבה. אתם מתחילים ללכת לאורך הנהר. אתם הולכים כמה שעות, ועוברת לידכם בנהר סירת סחר אחת (או לא יודע, אני לא טוב בשמות של הדברים האלו. לא סירת דיג קטנה עם מקום לבן אדם אחד, ולא סירת מלחמה גדולה ענקית למאה איש. משהו שנכנס לממדים של הנהר, שיש בו בערך מקום לבין חמישה לעשרה אנשי צוות). (אני לא כל כך יכול להגיד אם היא שטה לקראתכם, או מגיעה מאותו כיוון שממנו אתם באתם, כי לא ידוע לי כיוון הנהר) על הסירה כתוב:
"תרנגולת השחר
פורט סיטי".
[/QUOTE]
שחכתי לציין שהיער הוא לכיוון פנים האי, כך שגם מסלול ההליכה שלנו באותו כיוון. מהחצי הפסוק "כל הנחלים הולכים לים" ניתן להסיק שאנחנו מתקדמים כנגד כיוון הזרימה. אם מדובר על סירה שמגיע מפורט סיטי, היא הגיעה מהכיוון ממנו בנו, אם היא חוזרת למקום שלה, היא מגיעה ממולינו.
מאחר וסחורות שנועדו רק ל"כרטיס כיוון אחד" עם כיוון הזרם, מגיעות לרוב על גבי הסחורה עצמה עליה היא עשויה והיא מפורקת ביעד, אני מניח שהיא הגיע מפורט סיטי.
שכחתי לציין משהו שאולי ברור יחסית, מין הסתם יש לנהר לא מעט פיצולים מערים שונות במהלכו, כך שהרבה ערים יכולות להשתמש בו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או!" אני אומר לג'וני "זה הרמז שלנו".
אני ניגש לסירה, ומושך תשומת לב.
אני שואל אותם מאיפה הם יצאו עכשיו, לא מאיפה הם הגיעו באופן כללי.
-
[quote=LordAbizi;1334321]
רומה
"בסדר מבחינתי." עונה רונלד. לא ניכר על רונלד שהוא זקוק כל כך למנוחה קצרה, אך אתה קצת יותר זקוק לה (אם כי קשה להגיד שאתה "עייף מת"), שהרי, מעט מאוד מהאימונים שעוברים קוסמים קשורים ליכולת גופנית.[/quote]
"טוב אז בוא נכנס לאיזו מסבאה נאכל קצת נשתה ואז נבדוק אולי יש פה כמה אנשים שצריכים עזרה או משהו בסגנון" אומר לו בעודי מעיף מבט על השמיים לבדוק את מצבה של השמש(שוקעת, באמצע השמיים וכאלה).
-
[QUOTE=LordAbizi;1334321]
ACMilaneZi
אתה קופץ מטה מן העץ, מטיל כמה סכינים על הפיל-סוס, והוא גונח ומת. אתה מעיף מבט ורואה שקארין סיימה עם הפיל-סוס שהיה נגדה. (הקרב נגמר; אספת את הסכינים שלך. לא אציין עובדה זאת בהמשך)
"אוף, הדברים האלו בועטים חזק." היא אומרת, בזמן שהיא מתקרבת, ומנקה את החרב שלה מהדם.
[/QUOTE]
"עבודה טובה" אחמיא לקארין
"צריך לעבוד על עבודת צוות אם אנחנו רוצים להשתפר"אגיד לקארין
"טוב צריך להתקדם" אגיד לה ואמשיך ללכת לכיוון העיר טוקירו
-
גלעד
לאחר שעיכלתי את כל המידע הזה קבעתי: הסירה הגיעה מכיוון פורט סיטי, כלומר הגיע מהגב שלכם, ומתקדמת לפנים האי.
--
אתה שולח כדור ברק שמתפרק אל מול הסירה, מה שדי מושך את תשומת הלב שלהם. הם מאטים ומישהו יוצא ושומע את השאלות שלך. הוא מסביר לך שהם יצאו מכיוון פורט סיטי.
רומה
השמש צוהרת, אבל נראה לך שהיא כבר עברה את הזניט. אתם יורדים מן הדרך הראשית לדרך הצדדית שמובילה לקולודה. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים אל העיר. אתם נכנסים לאיזשהי מסבאה (מכיוון שמבחינתי אין הבדל, לכל צורך מעשי נניח שיש רק אחת). אין שם יותר מדי אנשים, ויש מספיק שולחנות פנויים. אתם מתיישבים, ומלצרית, שאני עצלן מכדי לדמיין שואלת אתכם מה תרצו מבין [סוג אוכל לא משהו] שעולה 4 מטבעות ארד, [סוג אוכל נורמלי] שעולה 7 מטבעות ארד, ו-[סוג אוכל טוב מאוד] שיעלה מטבע כסף, כאשר אני עצלן מכדי לחשוב גם מה אתם אוכלים, ולכן אם זה משנה לך אתה יכול להציב איזה אוכל שבא לך במקום כל "[]".
ACMilaneZi
"בסדר. יש לך הצעות?" היא שואלת, ואחר כך מוסיפה "ולאן אנחנו בכלל הולכים?" (אתה הסברת לי את זה, אבל לא לה)
-
[QUOTE=LordAbizi;1334927]גלעד
לאחר שעיכלתי את כל המידע הזה קבעתי: הסירה הגיעה מכיוון פורט סיטי, כלומר הגיע מהגב שלכם, ומתקדמת לפנים האי.
--
אתה שולח כדור ברק שמתפרק אל מול הסירה, מה שדי מושך את תשומת הלב שלהם. הם מאטים ומישהו יוצא ושומע את השאלות שלך. הוא מסביר לך שהם יצאו מכיוון פורט סיטי.
[/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר להם.
"זה הסימן שלנו" אני אומר לג'וני למרות שאני טיפה מבואס מזה שצריך עכשיו לחזור אחורה "אני אומר שנחכה כאן וננסה לתפוס טרמפ חזרה במורד הנהר." אני מסביר שפשוט אין ליכוח לחזור את מה שהלכנו כבר, אז שנחזור בטרמפ.
אני מסכם אם ג'וני, שאם צריך, נשלם בעזרת היכולות החדשות שלנו (להגן עליהם בדרך וכאלה) בעבור הדרך שהם לוקחים אותנו.
----
הערה בשבילך אביזי, מכיוון שאני לא מתכוון לחזור ברגל את זה, זה אומר שגם אם האחד הראשון לא יקח אותנו את כל הדרך (לפחות עד לביזנס סיטי) , אני אחכה לטרמפ נוסף, כך שיש לך אפשרות להגיד שמייד לקחו אותנו כל הדרך (או עד לביזנס סיטי בלבד), או שלכתוב שלאחר כמה מעברים הגענו לביזנס סיטי (או פורט סיטי).
או שבמהלך השייט ניפגש במשהו חשוב (ואז הוא יופיע בהודעה הבאה). אני רואה עוד אפשרות אחת (או יותר מאחת, אבל אם אותן השלכות), אבל אני לא אפרט אותן כי אני לא רוצה לתת לך מוטיבציה להגיב לי את התגובה הזאת (כי היא הכי פחות טובה).