שלום אנשים! (:
חג שמח ^^
Printable View
שלום אנשים! (:
חג שמח ^^
אולי טובי זה מישהו שאנחנו לא מכירים?
אנחנו תמיד משערים שטובי הוא אחד מהדמויות, אבל מה אם הוא מישהו חדש?
[QUOTE=Lambo;1329913]הוא לא,אבל יש מצב שהוא סאסקה.[/QUOTE]
הוא לא סאסקה
סאסקה הוא פאג מסריח בלי יכולות..
[quote=ワンピース;1329918]הוא לא סאסקה
סאסקה הוא פאג מסריח בלי יכולות..[/quote]
יש לו סוסאנו,אמאטרסו,צ'ידורי ומאגנקיו שארינגאן.
מה אמרת על "בלי יכולות"?
[QUOTE=Lambo;1329921]יש לו סוסאנו,אמאטרסו,צ'ידורי ומאגנקיו שארינגאן.
מה אמרת על "בלי יכולות"?[/QUOTE]
ובכל זאת, הוא חתיכת חרא חסר תועלת..
שקד התחלתי לראות Sora no Otoshimono, לא הבנתי מה אתה אוהב בזה שיותר טוב Highschool DxD? תוכל להסביר.
לפי דעתי Highschool DxD יותר טוב.
[QUOTE=monster;1329924]שקד התחלתי לראות Sora no Otoshimono, לא הבנתי מה אתה אוהב בזה שיותר טוב Highschool DxD? תוכל להסביר.
לפי דעתי Highschool DxD יותר טוב.[/QUOTE]
זה מצחיק ממש וזה לא כל חמש שניות אצ'י בהגזמה מוחלטת, והעלילה טובה וקלה להבנה
ל-DXD יש רק קטעים מסוימים טובים וכל השאר פשוט אצ'י מוגזם ולא קשור לחיים, מעצבן להבין מה קורה, והכל דפוק ברמות שזה כבר הורס
אני לא אומר שזה לא טוב, פשוט לא מספיק והיו יכולים הרבה יותר, הרסו את זה וחבל..
[quote=ワンピース;1329925]זה מצחיק ממש וזה לא כל חמש שניות אצ'י בהגזמה מוחלטת, והעלילה טובה וקלה להבנה
ל-dxd יש רק קטעים מסוימים טובים וכל השאר פשוט אצ'י מוגזם ולא קשור לחיים, מעצבן להבין מה קורה, והכל דפוק ברמות שזה כבר הורס
אני לא אומר שזה לא טוב, פשוט לא מספיק והיו יכולים הרבה יותר, הרסו את זה וחבל..[/quote]
אני אהבתי תאצ'י בצורת מוגזמת שזה כמעט פורנו באנימה. מחכה כבר לOVA של זה שיצא בספטמבר והיה הנטאיxd.
אייל לה.פ אין לי כוח.
[QUOTE=monster;1329924]שקד התחלתי לראות Sora no Otoshimono, לא הבנתי מה אתה אוהב בזה שיותר טוב Highschool DxD? תוכל להסביר.
לפי דעתי Highschool DxD יותר טוב.[/QUOTE]
תגיב להודעה שלי
[QUOTE=monster;1329927]אני אהבתי תאצ'י בצורת מוגזמת שזה כמעט פורנו באנימה. מחכה כבר לOVA של זה שיצא בספטמבר והיה הנטאיxd.[/QUOTE]
תראה/תקרא פריזינג, זה גם אצ'י, באנימה יש יותר, וה-OVA של זה הם פורנו
אייל אמרת שתעזור לי עם המפה במ״ת.
[QUOTE=ワンピース;1329928]תראה/תקרא פריזינג, זה גם אצ'י, באנימה יש יותר, וה-OVA של זה הם פורנו[/QUOTE]
אני זוכר שאמרת לי לקרוא את זה.אולי אחרי שאסיים את SNO. לא יצא לHighschool DxD OVA יצאו רק ספישילים שלהם התכונת שהם פורנו?(טוב אכן צודק אם הבגד ים של ריאס).
[QUOTE=monster;1329930]אני זוכר שאמרת לי לקרוא את זה.אולי אחרי שאסיים את SNO. לא יצא לHighschool DxD OVA יצאו רק ספישילים שלהם התכונת שהם פורנו?(טוב אכן צודק אם הבגד ים של ריאס).[/QUOTE]
לא דיברתי על ספיישלים של DXD אלא על OVA של פריזינג, פשוט רואים שם את הבחורות יושבות ואונסות אחת את השנייה אם זכור לי נכון
דוד אתם מאכזבים :<
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?p=1329837#post1329837[/url]
[quote=ワンピース;1329931]לא דיברתי על ספיישלים של Dxd אלא על Ova של פריזינג, פשוט רואים שם את הבחורות יושבות ואונסות אחת את השנייה אם זכור לי נכון[/quote]
Ova צריך לראות אותה אחרי מסימים תאנימה/מאנגה? עשית לי חשק לראות את זה.