נולדתי באותו חודש שזאבוזה נולד!
Printable View
נולדתי באותו חודש שזאבוזה נולד!
[QUOTE=Tobi...;1348408]133,[COLOR="Yellow"]קאקשי כבר מת[/COLOR] אבל ידעתי מהתחלת שיפודן שזה מה שיקרה כנראה(הבנתי את זה מזמן)[/QUOTE]
אל תדאג הוא יחזור לחיים..
[QUOTE]נולדתי באותו חודש שזאבוזה נולד!
[/QUOTE]
למה אתה מספר לי את זה?
[QUOTE=Reborn;1348423]אל תדאג הוא יחזור לחיים..
למה אתה מספר לי את זה?[/QUOTE]
א.תודה
ב.כי בא לי וכי זה מפתיע
ליאון,סתם שאלה,אתה אמיתי?
אמרת שיש לך יומהולדת בסוף פסח,זה יוצא באפריל,זאבוזה נולד באוגוסט,יש לך פספוס קטן של איזה 4 חודשים
אני נולדתי באותו חודש כמו של טנטן וסאקורה והאבא של גאררה
[QUOTE=Salamander;1348425]ליאון,סתם שאלה,אתה אמיתי?
אמרת שיש לך יומהולדת בסוף פסח,זה יוצא באפריל,זאבוזה נולד באוגוסט,יש לך פספוס קטן של איזה 4 חודשים
אני נולדתי באותו חודש כמו של טנטן וסאקורה והאבא של גאררה[/QUOTE]
בסדר,אני לא נולדתי באותו חודש עם זאבוזה אבל זה היה קול אם כן,הלוואי שהייתי נולד באוגוסט עם זאבוזה השמעקסי! או בכל חודש אחר.
[QUOTE=Tobi...;1348426]בסדר,אני לא נולדתי באותו חודש עם זאבוזה אבל זה היה קול אם כן,הלוואי שהייתי נולד באוגוסט עם זאבוזה השמעקסי! או בכל חודש אחר.[/QUOTE]
אתה אפילו לא זוכר באיזה חודש נולדת...
אתה נוב אפילו בחיים שלך...
יש לי יומהולדת עם הדמות הכי מפגרת,אביסו [המורה הסוטה של קונוהמארו]
[QUOTE=Reborn;1348427]אתה אפילו לא זוכר באיזה חודש נולדת...
אתה נוב אפילו בחיים שלך...[/QUOTE]
תתפלא,יש המון ששוכחים את ימי ההולדת שלהם. אני פשוט מזכיר לעצמי בטלפון וכשמגיע היום אני יודע. אמרתי שאני רוצה להיוולד באוגוסט
[QUOTE=Salamander;1348429]יש לי יומהולדת עם הדמות הכי מפגרת,אביסו [המורה הסוטה של קונוהמארו][/QUOTE]
אני נולדתי באותו חודש עם סאסקה.
בן דוד שלי נולד יומיים אחריו.
[QUOTE=Tobi...;1348431]תתפלא,יש המון ששוכחים את ימי ההולדת שלהם. אני פשוט מזכיר לעצמי בטלפון וכשמגיע היום אני יודע. אמרתי שאני רוצה להיוולד באוגוסט[/QUOTE]
אתה אמרת שנולדת באותו חודש עם זאבוזה, משמע שאמרת שהיומולדת שלך באוגוסט,אבל היומולדת שלך באפריל.
your argument is invalid.
נד"יה,לא!!!!
בוקר~ D:
This is war
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;1348435]This is war[/QUOTE]
This is....SPARTA!!!!
נודלתי באותו חודש עם קולונלו!
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;1348435]This is war[/QUOTE]
היי תומר. זה אייל ליאון
נולדתי באותו חודש עם קן!