-
[COLOR=black][B][COLOR=black]אנדי[/COLOR] [/B][/COLOR]-
------------------------
אתה עולה על הטיסה הראושנה לאלווי הדרקון ואתה נהנה מהדרך.
כשאתה נוחת אתה רואה מזהה סוכן שמסתכל לכיוונך , הוא מתקרב אליך ואומר " אתה אנדי נכון? יופי נשלחתי להעביר לך את הפוקימון שלך - [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/bagon.png[/IMG], הנה גם הפוקדור שלו .
" אוק גם נזכר להגיד לי כדי לשאול אותך לאיזה אומה תרצה לעזור קודם? "
[B]אייס[/B] -
------------------------
" אנשים שמרגישים שהם לא מוכנים נפשית מגיבים כך , כנראה שאתה אחד מהם " הוא מגחך
" לא נורא, גם אני התחלתי ככה. אוקיי אז לפני שנוציא אותך לדרך אני רוצה לראות אותך נלחם , אני יקרא לסגן שלי פרד .
פרד : " אייס , אתה מוכן לקרב הראשון שלך? " הוא מחייך וחושב לעצמו שזה יהיה קל מאוד.
" אל תדאג אני אקל אליך ואשתמש בפוקימון החלש ביותר שלי ".
אתה נמצא במצב שאתה אפילו לא מכיר את טאדיורסה וכבר נלחם איתו.
" צא קרוגאנק [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/croagunk.png[/IMG], אני נותן לך להתחיל ראשון "
-
[QUOTE=NapTime;1349693]
[B]סנדר[/B] -
-------------------------
" אם כך , אני שולח אותך לאומת סלימי הקארמה בהצלחה ".
אתה עולה על המטוס לאומת סלימי הקארמה , כשאתה נוחת את רואה בשדה התעופה סוכן , הוא מתקדם אליך ואומר : " אתה סנדר נכון? הנה הפוקימון שלך בונארי - [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/buneary.png[/IMG], אוק הביא לך אישור נכון? זה אישור שתוכל לעבור עם פוקימון מאומה לאומה , אני צריך שתגיד לי איזה אומה תרצה לעזור קודם? "[/QUOTE]
"לא נראה לי" אומר בלבול ואתחיל לחפש בתיקי מסמך מאוק "אבל בכל מקרה, אני רוצה להתחיל בסנפיריי חומצה" אומר לבחור
-
[QUOTE=NapTime;1349693]הודעה כללית - התלוננו על הצבעים שיניתי ....
[COLOR="DarkGreen"][B]טום -[/B]
" ובכן , טקס הגייזרים הוא טקס שמבוצע ע"י להבי האש מדי שנה , הם שולחים את הפוקימונים שלהם כדי לבצע את הטקס הזה וכך מסמל להם איזה פוקימון בריא ורענן ומלא בכוחו של הסמל שלהם האנטי ".
אחרי ההסבר אתה עולה על המטוס ואתה נהנה מהדרך.
כשאתם מגיעים אתם נוחתים , אתה יוצא החוצה ובחוץ מחכה לך סוכן של מחתרת האזוריל .
" חיכיתי לך טום , הנה לך סינדקוויל - [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/cyndaquil.png[/IMG]קטן ומתוק ".
אתה לוקח את סינדקוויל ואת הפוקדור שלו.
" תקשיב , אתה באת לכאן כי איני רשאי להוציא את סינדקוויל מלהבי האש ללא אישור שנתן לך גרי.
אשמח לדעת עכשיו באיזה אומה תרצה ללכת ראשונה? אולי האומה שאתה הכי אוהב? או אותה להשאיר לפני הסוף? לאומה הכי חזקה? הכי קרובה? לאיפה תרצה ללכת קודם? [/COLOR]"
[/QUOTE]
"אני ארצה להישאר פה ושסינדקוויל יעשה את הטקס , אם עושים אותו עכשיו , אם לא עושים אותו עכשיו אז ארצה ללכת לקרני העשב." אומר .
-
[QUOTE=NapTime;1349711]
[B]אייס[/B] -
------------------------
" אנשים שמרגישים שהם לא מוכנים נפשית מגיבים כך , כנראה שאתה אחד מהם " הוא מגחך
" לא נורא, גם אני התחלתי ככה. אוקיי אז לפני שנוציא אותך לדרך אני רוצה לראות אותך נלחם , אני יקרא לסגן שלי פרד .
פרד : " אייס , אתה מוכן לקרב הראשון שלך? " הוא מחייך וחושב לעצמו שזה יהיה קל מאוד.
" אל תדאג אני אקל אליך ואשתמש בפוקימון החלש ביותר שלי ".
אתה נמצא במצב שאתה אפילו לא מכיר את טאדיורסה וכבר נלחם איתו.
" צא קרוגאנק [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/croagunk.png[/IMG], אני נותן לך להתחיל ראשון "[/QUOTE]
"לא לא אני מתעקש! תתחיל אתה ראשון" אומר לו בהתנשאות, למרות שאין לי שמץ מה המתקפות של טאדיורסה בכלל.
-
[quote]
מייקל -
" אקסו.. אה? אז כמובן אני ישלח אותך לאומת אלווי הדרקון , שם יחכו לך סוכינו כדי להעביר לך את הפוקימון , הנה אישור כדי להעביר פוקימון מאומה לאומה , וגם ציוד מתאים.
אבל לפני שאתה טס מפה לאומת אלווי הדרקון אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך עליך? ".
[/quote]
״אני מתרגש מאוד ואומר ״ מה אתה מפקפק בי אני הכי אמין שבעולם מה אתה רציני אני מחכה גם לפוקימוני הראשון כר מלא זמן אז דווקא עכשיו נראה לך שאני אבגוד״
-------------------
נתת תגובה שקצת קשה להרחיב עליה
-
[B]טל[/B] -
את נרגשת ונבוכה לראות את פרופסור אוק , וכמובן שאת שמחה להצטרף למחתרת הוולקן הלבן.
אוק " טל אני שמח מאוד שאת מתלהבת , התלהבות מוציאה דברים חיוביים ואנגריות טובות , בתור התחלה אני רוצה שתגידי לי איזה פוקימון את רוצה כדי שאני יידע לאן לשלוח אותך ".
אני יכולה בסוף צ'יקוריטה נכון? פרוטקציות:sleep:
[QUOTE=NapTime;1349711][COLOR=black][B][COLOR=black]אנדי[/COLOR] [/B][/COLOR]-
------------------------
אתה עולה על הטיסה הראושנה לאלווי הדרקון ואתה נהנה מהדרך.
כשאתה נוחת אתה רואה מזהה סוכן שמסתכל לכיוונך , הוא מתקרב אליך ואומר " אתה אנדי נכון? יופי נשלחתי להעביר לך את הפוקימון שלך - [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/bagon.png[/IMG], הנה גם הפוקדור שלו .
" אוק גם נזכר להגיד לי כדי לשאול אותך לאיזה אומה תרצה לעזור קודם? "
[/QUOTE]
"נראה לי שאתחיל באומת קרני העשב" אומר ואשאל מה אני צריך לעשות הלאה
-
[QUOTE=NapTime;1349479][COLOR=#ff8c00]טום - [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אנדרו - [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-----------------------------[/COLOR]
[I][COLOR=#0000ff]" צודק בהחלט , אתה נשלח מאתינו לאומת להבי האש, אני רואה שאתה חכם מאוד זה יעזור לנו מאוד. "[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]" אוקיי , אני שולח אותך לאומת להבי האש , יהיה לך קל להשתלב שם כי אין שם מנהיגיות של לבוש והתנהגות , רק תזכור שיש להם טקס מיוחד שנקרא הגייזרים אל תשכח אם יאמרו לך על זה משהו , שיהיה בהצלחה ". הוא נותן לך כרטיס מעבר לכניסה לאומת להבי האש " אסור שתאבד את זה " , נותן לך ציוד מתאים לאומה ומראה לך את המטוס שממנו טטוס , לפני שאתה טס אני רוצה שתגיד לי האם אנחנו יכולים לסמוך עליך?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
"בהחלט כן" אגיד ברצינות ואז אשאל אותו לגביי המנהג שהוא דיבר עליו "הגייזרים? מה המנהג הזה בדיוק?". 'טוב לפחות אצליח להשתלב יפה' אחשוב
-
[QUOTE=NapTime;1348960][COLOR=#ff8c00]
תומאס -
[COLOR=black]--------------------------------[/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]אתה נרגש מאוד לראות את גרי ומוכן להיות חת פיקודו , גרי מחייך ואומר : " תומאס אנחנו נמצאים כרגע מתחת למים , במקום בו לא יוכלו למצוא אותנו. המקום הזה מיוחד כי הוא רק נראה מתחת למים אבל הוא בעצם בתוך מערה של הר , בשתמשנו בפוקימון מאומת כרישי על כדי להסוות את עצמנו ככה שאנחנו נראים ב2 מקומות אך לא באמת כך. "[/COLOR]
[COLOR=black]" עכשיו צריך להגיד לך מה את עושה , אתה הצטרפת אלינו כדי לעזור לנו. אוקיי אני צריך לדעת באיזה פוקימון אתה בוחר כדי שאני יידע לאין לשלוח אותך ".[/COLOR]
[/QUOTE]
שומע אחי אני אגיב שוב רק בחמישי בערב (יש לי בעיה עם הפלאפון)
~~~~~~~~~~~~
"אני בוחר ב... מ... אני בוחר בטארפינץ'!" אקרא בקול ואחייך לעברו "הוא פוקימון חזק מאוד" אני מחייך בהנאה
-
[QUOTE=NapTime;1349693]
[B]סטיבן[/B] - אני לא אחראי לדברים כאלה..
" או.. אוו... אנא נרגע נערי אין צורך למהר , קודם כל תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה כדי שאני יידע לאן לשלוח אותך , למקות שאני שולח אותך יחכה סוכן שלנו כדי להעביר לך את הפוקימון , אסור לנו להביא פוקימונים לכאן ולכן תצטרך לטוס לשם , לכן באיזה פוקימון מדובר? "
[/QUOTE]
אני לא יודע איך קוראים לו ><
--
"למה אסור לכם להביא לפה פוקימונים" אשאל
"כל הסיבוך הזה בשביל בלוט מסכן?"אנזוף בוא
"אני רוצה את פוקימון הבלוט(><)"אגיד לו
-
------------------------
[B]סנדר [/B]-
------------------------
" אז הוא כנראה שכח... עניין של גיל " הוא מגחח.
" הנה זהו אישור מעבר בין אומות. אומת סנפיריי חומצה זוהי האומה הקרובה ביותר לכאן , למזלך נחתנו ליד הגבול. "
" אל תאבד את האישור הזה , יהיה לנו קשה אחר כך למצוא אותך ולהביא לך אחד חדש. "
" תגיע לסנפיריי חומצה שם תדע כבר מה לעשות , שיהיה בהצלחה כדי שאני יזוז אתה לא רשום עדיין במאגר שלנו לכן לא ידעו שאתה סוכן , כדאי שאני לא אחשוף אותך ".
הוא מסתובב והולך , אתה מסתכל על האישור שקיבלת ומרגיש טוב.
אתה שואל את אחד המקומיים איך מגיעים למעבר הגבול והוא מצביע עליה.
אתה מתחיל ללכת לכיוונו ומוציא את בונארי להיכרות איתה , כשאתם מגיעים אתה רואה שומרים בין הגבולות , אתה ניגש לאחד מהם והוא אומר לך " אישור בבקשה ".
אתה מראה לו את האישור ועובר.
כעת נכנסת לאומת סניפריי החומצה , אתה כבר מרגיש את הריח הבלתי נסבל של המקום כשאתה אוטם את אפיך ולא מבין מאיפה הריח הזה , כשלפתע מקומי חדש מגיע מאחוריך ואומר לך " אתה תתרגל .. הריח הזה איתנו כבר הרבה מאוד זמן , רצינו לטפל בו אך לא ידענו איך , מה גם שזה גורם גם לאומות הגובלות לנו לסירחון שמעמיד אותנו במצב לא נעים ואולי יתקפו אותנו על זה , אין לנו מי שיטפל בזה ".
------------------------
[B]טום[/B] -
------------------------
" לא.. מצטער הטקס יבוצע רק בעוד כמה חודשים כשהשמיים יתנו את האות , בינתיים יש לך את האישור שנתן לך גרי הוא אישור מעבר בין אומות , מפני שאומת קרני העשב דיי רחוקה מכאן תצטרך לעלות על הרכבת האומות שתגיע עד לקרני העשב , אבל הבעיה היא שהרכבת הבאה בעוד שעה מה תעשה בינתיים? ".
------------------------
[B]אייס[/B] - אז תבדוק ימעפן
------------------------
" האופי שלך מתאים למחתרת שלנו אבל עכשיו בוא נבדוק את היכולות שלך ".
" קרוגאנק צא עכשיו! קפוץ לשמיים ותיפול עם סנפיר עוקצני עם טאדיורסה! " הוא מתחיל איתך כבר במהלך קשה.
------------------------
[B]מייקל [/B]- קורא לפעמים לא נורא :D
------------------------
" אם כך , אני שולח אותך לאומת אלווי הדרקון שיהיה בהצלחה ".
אתה לוקח את הציוד ואישור שנתן לך וטס ישר לאלווי הדרקון , אתה נהנה מאוד מהדרך וכשאתה נוחת אתה רואה איש בחליפה שמתקדם אליך " אתה מייקל נכון ? " אתה מהנהן.
" נשלחתי להעביר לך את פוקימון שלך אקסו - [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/axew.png[/IMG], הנה הוא לפניך וגם הפוקדור שלו ".
" אשמח לדעת לאיזה אומה תרצה לעזור קודם? ".
------------------------
[B]טל[/B] - כן את יכולה , אבל עדיין לא קיבלת אותו :D
------------------------
" צ'יקוריטה אה... נשלח אותך לאומת קרני העשב , פשוט אסור לנו להעביר פוקימונים בלי אישור ולכן אני נותן לך אישור מיוחד לעבור מאומה לאומה בחופשיות ובלי הגבלה. אבל לפני שאני שולח אותך לאומת קרני העשב אני רוצה לדעת בוודאות אני יכול לסמוך עליך? ".
------------------------
[B]אנדי [/B]-
------------------------
" אומת קרני העשב נמצא טיפה רחוק מכאן , אבל זה לא בעיה תעלה מפה ישר על רכבת שתגיע עד לאומת קרני העשב , אבל הבעיה שהרכבת הבאה מפה תצא בעוד שעה ולכן תצטרך לעשות משהו עד אז , מה תעשה? "
------------------------
[B]אנדרו [/B]-
------------------------
" מנהג הגייזרים זה מנהג של אומת להבי האש שהם לוקחים את פוקימוני האש שלהם לגייזרים לראות אם הפוקימונים יודעים לשלוט בהם , זהו טקס שמראה שמי שהצליח בורך בחוזק של האנטי , אבל זאת לא התקופה של הטקס הזה ואני שולח אותך לשם רק בשביל לקבל את הפוקימון שלך , שיהיה בהצלחה ".
אתה עולה על המטוס הכי מהר שאתה יכול ואתה כבר לא יכול לחכות יותר , כשאתה נוחת אדם עם חליפה מתקדם אליך ואומר " אתה אנדרו נכון? נשלחתי כדי להעביר לך את הפוקימון שלך טפיג - [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/tepig.png[/IMG], הנה הוא והפוקדור שלו. "
" אשמח לדעת לאיזה אומת תרצה ללכת לעזור קודם? והאם נתנו לך אישור מיוחד כדי לעבור בין האומות? ".
------------------------
[B]תומאס[/B] - סבבה גבר
------------------------
" טראפינץ' או... באמת פוקימון חזק מאוד , לצערי אינני יכול להביא לך אותו כאן כי האישור להעביר אותו לא נמצא איתו , לכן אני שולח אותך לאומת טריסי הבוץ' שם יחכה לך סוכן שלנו יעביר לך את הפוקימון וגם את האישור המיוחד לעבור בין האומות , אבל לפני שאני שולח אותך אני רוצה לדעת בוודאות האם אני יכול לסמוך עליך? "
------------------------
[B]סטיבן [/B]- טיפש , פאינקו
------------------------
" אנחנו מחתרת , איינו רוצים שידעו על קיומנו , יש איסור להעביר פוקימונים מאומה לאומה בלי אישור מיוחד , אני תלך לאומת באזי העוקץ כדי לקבל שם מסוכיננו את פאינקו ואישור מיוחד לעבור בין האומות , אז בבקשה אל תתרגז. אבל לפני שאני שולח אותך נערי כי אני יודע שאתה כבר מת להתחיל האם אני יכול לסמוך עליך בוודאות? ".
-
[QUOTE=NapTime;1349990]------------------------
------------------------
[B]אנדי [/B]-
------------------------
" אומת קרני העשב נמצא טיפה רחוק מכאן , אבל זה לא בעיה תעלה מפה ישר על רכבת שתגיע עד לאומת קרני העשב , אבל הבעיה שהרכבת הבאה מפה תצא בעוד שעה ולכן תצטרך לעשות משהו עד אז , מה תעשה? "
"נראה לי שאאמן את בייגון" אומר לסוכן ואלך לאמן את בייגון
-
------------------------
[B]אנדי [/B]-
------------------------
עד שהרכבת תגיע אתה רוצה להתחיל להתאמן עם בייגון ולהכיר , כנראה שיש לך מספיק זמן לאיזה קרב אחד.
אתה מתחיל להסתובב ואתה מאוד נדהם לנפוים וההרים הגבוהים שמשמשים לדרוקנים מקומות מנוחה כשלפתע על אחד הגבהות אתה רואה פוקימון - דרטיני [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/dratini.png[/IMG]מסתובב לו , כנראה הוא מושלם לקרב הראשון שלך "
-
[QUOTE=NapTime;1350009]------------------------
[B]אנדי [/B]-
------------------------
עד שהרכבת תגיע אתה רוצה להתחיל להתאמן עם בייגון ולהכיר , כנראה שיש לך מספיק זמן לאיזה קרב אחד.
אתה מתחיל להסתובב ואתה מאוד נדהם לנפוים וההרים הגבוהים שמשמשים לדרוקנים מקומות מנוחה כשלפתע על אחד הגבהות אתה רואה פוקימון - דרטיני [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/dratini.png[/IMG]מסתובב לו , כנראה הוא מושלם לקרב הראשון שלך "[/QUOTE]
'מצוין, דרטיני' אומר לעצמי ואז אוציא את בייגון ואומר "בייגון אנחנו הולכים להילחם בקרב הראשון שלנו"
אחכה לתשובתו ואלך לדרטיני ואלחם איתו
-
[quote=NapTime;1349693]
[B]אלון[/B] - אל תרגיז
" או.... אלון תרגע אני לא נותן לך פה את טימבור תצטרך ללכת לאומת טפרי אגרוף כדי לקבל אותו , הנה לך אישור לאומת טפרי אגרוף וציוד מתאים , עכשיו תעלה על המטוס שלנו שיוצא מכאן שיהיה בהצלחה , אה ולפני שאתה יוצא אני צריך לדעת אם אני באמת יכול לסמוך עליך , אני יכול? " הוא מסתכל עליך בעיניים.
[/quote]
לאן נעלמת כבר לא שומעים ממך יותר ם:
------------------
"לא. ברור שכן! אם לא לא הייתי בא לפה, נכון?" אומר לו ואצחק, לאחר מכן אקח את האישור בזריזות ואעלה על המטוס.