יאפ..
(מחליף תמונת משתמש. לא להתבלבל!): )
עריכה : התמונה הזו יותר טובה?
Printable View
יאפ..
(מחליף תמונת משתמש. לא להתבלבל!): )
עריכה : התמונה הזו יותר טובה?
אני בן 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D:
מזל"ט?
וחזרתי למחשב שלי השישיות שלי :)
אלון אם ת'רואה את זה - ניסיתי לעשות פייק דרקון עם גוף נחשי הגוף הלך קשה רצחחחחחחחח אנסה שוב ממש קשה לי גוף נחשי
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=51206[/url]
תיכנסו כבר!
[QUOTE=X-Drake;1370124]אלון אם ת'רואה את זה - ניסיתי לעשות פייק דרקון עם גוף נחשי הגוף הלך קשה רצחחחחחחחח אנסה שוב ממש קשה לי גוף נחשי[/QUOTE]
אז תעלה אתזה שכולם יראו.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1370119]אני בן 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D:[/QUOTE]
מזל טוב!
[QUOTE=Ilan;1370125][url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=51206[/url]
תיכנסו כבר![/QUOTE]
לא רוצים.
אין סיבה הגוף הנחשי נראה נורא איאלץ להעתיק פיקסל פיקסל מראיקוזה בשינויים שלי או משהו אחרת לא אוכל... הלכתי על אחד קשה בשביל ההתחלה Xd פשוט זה אחד שבא לי לעשות מזה המון זמן
[QUOTE=X-Drake;1370127]אין סיבה הגוף הנחשי נראה נורא איאלץ להעתיק פיקסל פיקסל מראיקוזה בשינויים שלי או משהו אחרת לא אוכל... הלכתי על אחד קשה בשביל ההתחלה Xd פשוט זה אחד שבא לי לעשות מזה המון זמן[/QUOTE]
בכל זאת תעלה כדי שיוכלו להמליץ לך מה לשפר. לא ככה?
זה לא גמור זו סתם צורה רעה של הגוף שצריך לדעת לפקסל וראש שיצא יפה זה הכל
עדיף לך להעלו. ככה לפחות נבין על מה אתה מדבר, איזה צורה, איזה צבע, איזה כוח.. אתה מבין?
בכל מקרה אני הולך לישון.
good night everybody
שיפסיקו כבר עם הסייד סטורי של Sao ויתחילו עם העלילה של הסיפור!
ועוד בשביל מה לתקוע סייד סטורי מהווליום השמיני~
על מה אתה מדבר?
עומרי רק שתדע לך שבאקה טסוקי האלה מעצבנים אותי, כל פעם שאני מוצא שיש נובל שאני רוצה לקרוא דווקא הוא לא קיים ):
[QUOTE=Ilan;1370134]על מה אתה מדבר?[/QUOTE]
על האנימה של Sword Art Online כל הזמן תוקעים את הסייד סטורי ומתעלמים מהעלילה המקורית אני רוצה לראות את
[SPOILER]הקרב של היתקליף נגד קיריטו באנימה (ועד כמה הם הולכים להרוס אותו)[/SPOILER]
[QUOTE=Panties;1370135]עומרי רק שתדע לך שבאקה טסוקי האלה מעצבנים אותי, כל פעם שאני מוצא שיש נובל שאני רוצה לקרוא דווקא הוא לא קיים ):[/QUOTE]
אז קודם תחפש מה קיים ואז תחליט...
חוץ מספייס אנד וולף מה עוד אין שם?