-
[QUOTE=LordAbizi;1414587][size=5]הערה לכולם - מכיוון שבמשחק הזה יש חשיבות לימים בשבוע, אז אני קובע עכשיו שכולכם נמצאים ב"יום ראשון". בגדול אני משתדל שכולכם תהיו בערך באותו זמן, ולכן ייתכן שאם לא תגיבו הרבה פתאום יהיה לילה למרות שהתעוררתם לא מזמן. אמנם זה לא קריטי שתהיו באותו זמן, אבל להקפיד על כך לא יזיק לי בוודאות. אז לסיכום, כולכם עכשיו ביום ראשון, בשעות הבוקר.[/size]
איתמר
ואם אני אגיד לך "תעשה כל תנועה עם הגוף שאתה יודע לעשות"? אתה בוודאי תמצמץ מעט ותחליט שזה לא בקשה מעשית. יש לפעול לפי מה שכתוב בהערות על מתקפות של פוקימונים. פוקימונים בוודאות יודעים "מתקפות טריוויאליות", שאלו הן מתקפות שניתן לבצע בדרך הטבעית ביותר עם האיברים שיש לפוקימון (אלו לא חייבות להיות מתקפות אמיותיות של המשחקים). ייתכן ופוקימון פראי ידע עוד מתקפות (אותן הוא למד בטבע מניסיון). לפוקימון ההתחלתי אין ניסיון, אז גם אין לו שום דבר מעבר לזה. כדי שהוא ידע מתקפות מעבר לכך - יש ללמד אותו מתקפות, בכפוף למה שכתוב בהערה הזו.
[/QUOTE]
אופס סליחה
--------------------------------
"תנגח בו!" אצעק לסינדאקוויל, "אם הוא מתחמק הצידה תנסה שוב, אם הוא מתחמק למעלה את נתסה לכוון את הנפיה שלו על הגב שלך, האש שמה אמורה לעשות לו נזק, במקרה ואתה פוגע תמשיך לרוץ בניסיון לדחוף אותו לפינה"
-
עידו
דרטיני מתחיל לנוע לכיוון ספירו הלא חושד בדבר, ופוגע בו ישירות עם נגיחה. לאחר מכן דרטיני מניע את הזנב שלו ומכה בספירו. ספירו מתעשט על עצמו ומנקר מעט את דרטיני.
בר
אתה נוקש על הדלת ומחכה. כעבור זמן לא רב פותח את הדלת איש הלבוש בגלימות סגולות, שעל פי הלבוש שלו אתה מסיק שהוא מכשף מקוטור. (שהוא לא המכשף אוקוס, ולכן אין לי סיבה להניח שאתה אומר לו את מה שאמרת שתגיד)
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
רועי
מצטער, אבל אני באמת לא מבין מה אתה מנסה לעשות. הוא יצבור מהירות, ואז יתחיל להתנגש בעים. התוצאה היחידה שתהיה היא שהוא יאבד את המהירות, ויחטוף מכה. מה, אתה מנסה לעשות משהו בסגנון ביליארד, להתנגש בדפנות הרבה פעמים ובסוף לפגוע במטרה? לא כל כך יעבוד כאן, כי כדורי ביליארד מתנגשים בצורה אלסטית, והתנגשות של פוליוואג עם עץ לא תהיה כל כך אלסטית... או שאני בכלל לא מבין מה רצית לעשות.
איתמר
רק שאין כל כך "פינות", בכל זאת קרב בשטח פתוח...
--
סינדקוויל מתקרב אל הופיפ הלא חושד, ונוגח בו ישירות. לאחר מכן סינדקוויל מנסה להתקדם ולדחוק את הופיפ, אך הופיפ במהרה משיב לעצמו את השליטה בעצמו, ורוכב על משב רוח כדי לצאת מהנתיב של סינדקוויל. הופיפ כעת מרחף במרחק מסויים מסינדקוויל, אבל עדיין סינדקוויל יכול לפגוע בו (הוא פשוט צריך לקפוץ, והוא מבין את זה בעצמו).
-
[QUOTE=LordAbizi;1414678]
איתמר
רק שאין כל כך "פינות", בכל זאת קרב בשטח פתוח...
--
סינדקוויל מתקרב אל הופיפ הלא חושד, ונוגח בו ישירות. לאחר מכן סינדקוויל מנסה להתקדם ולדחוק את הופיפ, אך הופיפ במהרה משיב לעצמו את השליטה בעצמו, ורוכב על משב רוח כדי לצאת מהנתיב של סינדקוויל. הופיפ כעת מרחף במרחק מסויים מסינדקוויל, אבל עדיין סינדקוויל יכול לפגוע בו (הוא פשוט צריך לקפוץ, והוא מבין את זה בעצמו).[/QUOTE]
התכוונתי נגיד לתקוע אותו בעץ אומשו
------------------------
"תקפוץ ותנגח בו" אומר "אם אתה פוגע תנסה להיתלות עליו, אולי המשקל העודף יפיל אותו, אם לא תנסה שוב!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1414587][size=5]הערה לכולם - מכיוון שבמשחק הזה יש חשיבות לימים בשבוע, אז אני קובע עכשיו שכולכם נמצאים ב"יום ראשון". בגדול אני משתדל שכולכם תהיו בערך באותו זמן, ולכן ייתכן שאם לא תגיבו הרבה פתאום יהיה לילה למרות שהתעוררתם לא מזמן. אמנם זה לא קריטי שתהיו באותו זמן, אבל להקפיד על כך לא יזיק לי בוודאות. אז לסיכום, כולכם עכשיו ביום ראשון, בשעות הבוקר.[/size]
טל
"הכל בסדר," הוא עונה לשאלה 'מה קורה', בזמן שהוא סוגר את המרחק ביניכם. "הייתי נורא שמח, אבל יש לי דברים לעשות פה, ואני גם לא כל כך בטוח שתחרות המאמנים הזו מעניינת אותי..." הוא אומר, "בכל מקרה, ראיתי שקיבלת פוקימון, ולמען האמת גם אני קיבלתי. יש לי בלבאזור. פשוט ראיתי שאת הולכת, וסתם נכנסה בי המחשבה המוזרה לערוך קרב פוקימונים. מה דעתך?"
עידו
אה, אז אתה רוצה שהוא יבזבז כח על לזחול אחריך כל היום, או שאנשים מפוקפקים פשוט יחלפו במהירות ויקחו אותו?
--
אתה יוצא מפלאטיום, ואתה מוצא את עצמך על הדרך בין פלאטיום לורידיוס אנטום. הדרך לא כל כך גדולה כי שתי הערים אותן היא מחברת לא גדולות, ואין בה יותר מדי אנשים. אתה מתחיל ללכת לכיוון ורידיוס אנטום, ולאחר שאתה הולך זמן מה בדרך אתה רואה בשוליה ספירו.
רועי
בסביבתך יש בעיקר עצים. לא כל כך תוכל לנצל אותו כי פוליוואג לא כל כך מסוגל לטפס עליהם.
--
פוליוואג דוחף את טדיארוסה, וטדיאורסה משיב באגרוף אל פוליוואג. פוליוואג מפנה את זנבו אל טדיארוסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיארוסה שורט את פוליוואג. עושה רושם שטדיארוסה מתחיל להתעייף מעט.
בר
סתם הערה - זה לא כל כך מוזר שתתעורר סמוך לזריחה, כי זה פחות או יותר מה שאנשים עושים בתקופה שכזו... אתה חייב לנצל כל זמן אור שיש לך, כי בלילה אין לך אור...
ושים לב למה שכתוב בהודעה השלישית בנוגע לאיך צריך להסביר הליכה ממקום למקום. בעיר הזו ספיציפית אתה לא חייב לבצע את זה, כי אתה גר בה, ולכן מכיר אותה היטב.
--
אתה יוצא מביתך לכיוון הכישופייה של פלאטיום, על ידי ניווט ברחובות המוכרים לך היטב. לא עובר זמן רב ואתה מוצא את עצמך מול הדלת של הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב לעוד מידע שמופיע בהודעה שלוש, שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
איתמר
ואם אני אגיד לך "תעשה כל תנועה עם הגוף שאתה יודע לעשות"? אתה בוודאי תמצמץ מעט ותחליט שזה לא בקשה מעשית. יש לפעול לפי מה שכתוב בהערות על מתקפות של פוקימונים. פוקימונים בוודאות יודעים "מתקפות טריוויאליות", שאלו הן מתקפות שניתן לבצע בדרך הטבעית ביותר עם האיברים שיש לפוקימון (אלו לא חייבות להיות מתקפות אמיותיות של המשחקים). ייתכן ופוקימון פראי ידע עוד מתקפות (אותן הוא למד בטבע מניסיון). לפוקימון ההתחלתי אין ניסיון, אז גם אין לו שום דבר מעבר לזה. כדי שהוא ידע מתקפות מעבר לכך - יש ללמד אותו מתקפות, בכפוף למה שכתוב בהערה הזו.
יאשה
הורסי מנסה שוב להוציא מים מפיו, אך גם הזרם הזה לא יוצא יותר מדי חזק, ואין לזה השפעה על סנטרט. סנטרט מסתובב ומכה עם הזנב שלו בהורסי. לאחר מכן הורסי מטיח את הגוף שלו בסנטרט, וסנטרט מגיב בשריטות על הרוסי.[/QUOTE]
אני אומר להורסי להתחמק ואז לדחוף את סנטרט עוד כמה פעמים. אחרי זה אני אלך מאחורי סנטרט ואנסה לתפוס אותו בפוקרשת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414678]עידו
דרטיני מתחיל לנוע לכיוון ספירו הלא חושד בדבר, ופוגע בו ישירות עם נגיחה. לאחר מכן דרטיני מניע את הזנב שלו ומכה בספירו. ספירו מתעשט על עצמו ומנקר מעט את דרטיני.
[/QUOTE]
"דרטיני, תכרוך את עצמך סביב ספירו הכי חזק שאתה יכול ואז תתחיל לנשוך אותו!" אני אומר לדרטיני בתקווה שזה יעבוד.
-
טל
מן האדמה יוצא קרוקודיל ובולע אותך.
סוף.
רועי
פוליוואג רץ אל טדיארוסה ודוחף אותו. טדיארוסה מגיב בכמה אגרופים שפוגעים בפוליוואג. פוליוואג עובר לתקוף עם הזנב שלו ופוגע כמה פעמים בטדיארוסה. טדיאורסה מגייס כוחות ומצליח לנשוך את פוליוואג.
איתמר
סינדקוויל קופץ למעלה ופוגע בהופיפ, אך אין לו כל כך עם מה להאחז בהופיפ, והוא נוחת חזרה על הקרקע. הופיפ טס לעבר סינדקוויל ודוחף אותו. סינדקוויל קופץ שוב ונוגח פעם נוספת בהופיפ, ושוב לא מצליח להתלות עליו. הופיפ לאחר מכן טס מטה לכיוון סינדקוויל, מפנה את העלים המסתובבים שעל ראשו לכיוון סינדקוויל, וגורם להם להצליף בסינדקוויל כמה פעמים.
יאשה
הורסי וסנטרט מתחילים להתגושש ביניהם עם דחיפות, בזמן שאתה מנסה להתגנב אל מאחורי סנטרט. אתה פורש את הפוקרשת, אך הצליל של הרשת הנמתחת מזהיר את סנטרט, זה אמנם עולה לו בפגיעה ישירה מהורסי, אך אז הוא מדלג הצידה ומתרחק ממך ומסנטרט (הוא לא ברח מהקרב).
עידו
דרטיני קופץ כדי להגיע לגובה של ספירו. מכיוון שלא כל כך נוח להכרך סביבו באמצע האוויר דרטיני נכרך סביבו איכשהו, לא הכי טוב שהוא היה יכול לעשות אם שניהם היו על הקרקע, אך זה מספיק טוב. דרטיני גורר את שניהם מטה ומתחיל לנשוך את ספירו. ספירו נאבק בשריטות ונשיכות עד שדרטיני לא יכול לעמוד יותר בכאב הזה, ומשחרר את ספירו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414704]
יאשה
הורסי וסנטרט מתחילים להתגושש ביניהם עם דחיפות, בזמן שאתה מנסה להתגנב אל מאחורי סנטרט. אתה פורש את הפוקרשת, אך הצליל של הרשת הנמתחת מזהיר את סנטרט, זה אמנם עולה לו בפגיעה ישירה מהורסי, אך אז הוא מדלג הצידה ומתרחק ממך ומסנטרט (הוא לא ברח מהקרב).
[/QUOTE]
אני אומר להורסי לנסות לנגוח בסנטרט ואז לדחוף אותו.
-
עידו
דרטיני קופץ כדי להגיע לגובה של ספירו. מכיוון שלא כל כך נוח להכרך סביבו באמצע האוויר דרטיני נכרך סביבו איכשהו, לא הכי טוב שהוא היה יכול לעשות אם שניהם היו על הקרקע, אך זה מספיק טוב. דרטיני גורר את שניהם מטה ומתחיל לנשוך את ספירו. ספירו נאבק בשריטות ונשיכות עד שדרטיני לא יכול לעמוד יותר בכאב הזה, ומשחרר את ספירו.[/QUOTE]
סליחה שאני לא כל כך יצירתי בקטעים האלה, פשוט דרטיני הוא רק זנב וראש אז אין לי כל כך מגוון של מתקפות
--------------------------------------------------------
"דרטיני, תכרוך את עצמך שוב סביב ספירו, רק שהפעם תכוון את הזנב שלך לכיוון הראש שלו ותצליף לו בראש ועם הראש שלך תנשך אותו!״ אני צועק אליו.
-
[quote=LordAbizi;1414704]
רועי
פוליוואג רץ אל טדיארוסה ודוחף אותו. טדיארוסה מגיב בכמה אגרופים שפוגעים בפוליוואג. פוליוואג עובר לתקוף עם הזנב שלו ופוגע כמה פעמים בטדיארוסה. טדיאורסה מגייס כוחות ומצליח לנשוך את פוליוואג.
[/quote]
"קדימה פוליוואג עוד מאמץ אחרון, תתנגש בטדיאורסה בכל העוצמה שאתה מסוגל לגייס" אומר לפוליוואג
-
[QUOTE=LordAbizi;1414678]
בר
אתה נוקש על הדלת ומחכה. כעבור זמן לא רב פותח את הדלת איש הלבוש בגלימות סגולות, שעל פי הלבוש שלו אתה מסיק שהוא מכשף מקוטור. (שהוא לא המכשף אוקוס, ולכן אין לי סיבה להניח שאתה אומר לו את מה שאמרת שתגיד)
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
[/QUOTE]
"שלום לך אדוני אני הייתי רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלי את פידגי" אני אומר בנימוס, תוך כדי שאני יחשוב 'מוזר שהמכשף אוקוס לא כאן זוהי הכשפייה שלו'.
-
יאשה
הורסי נוגח בסנטרט, וסנטרט מגיב בסדרת שריטות שפוגעות בהורסי. הורסי לאחר מכן דוחף את סנטרט, והאחרון מסתובב ומכה בו במהירות עם זנבו.
עידו
זה בסדר, אני לא מאשים אותך. מה שאתה יכול לנסות זה ללמד את דרטיני מתקפות (עיין בהערה המתאימה בדף המשחק), אך קח בחשבון שהוא לא יצליח להשתמש בהן מיד במלוא הכח שלהן, כי לימוד זה תהליך שלוקח זמן באופן טבעי.
--
דרטיני שוב מנסה לכרוך את עצמו סביב ספירו בזמן שספירו מנסה לברוח משם, ודרטיני מצליח הפעם לכרוך את עצמו כפי שהתכוונת. ושוב, כמקודם, ספירו מתחיל להאבק ולתקוף עם ציפורניו ועם מקורו את דרטיני שבינתיים מכה בו ונושך אותו, עד שדרטיני שוב עוזב, וספירו מתרחק ממנו מעט.
רועי
הזהר בשימוש במילים "כל הכח". אם הוא יגייס את [b]כל[/b] הכח שעומד לרשותו, לא יישאר לו כח לשום דבר אחר...
--
פוליוואג מתחיל לרוץ במהירות המרבית שהוא יכול, ומתנגש בחזקה עם טדיארוסה. טדיארוסה מצליח להנחית אגרוף על פוליוואג, אבל עם זאת, טדיארוסה נראה ממש תשוש.
בר
"רב המכשפים אוקוס יעזור לך. אוביל אותך אליו. עקוב אחריי, והשתדל להתעלם ממה שקורה בכישופייה." אומר לך המכשף, מסתובב, ומתחיל ללכת אל פנים הכישופייה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414861]יאשה
הורסי נוגח בסנטרט, וסנטרט מגיב בסדרת שריטות שפוגעות בהורסי. הורסי לאחר מכן דוחף את סנטרט, והאחרון מסתובב ומכה בו במהירות עם זנבו.
[/QUOTE]
אני אומר להורסי להוציא שוב מים מפיו ואז אני אזרוק עוד פוקרשת על סנטרט ואחזיק אצבעות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414861].
עידו
זה בסדר, אני לא מאשים אותך. מה שאתה יכול לנסות זה ללמד את דרטיני מתקפות (עיין בהערה המתאימה בדף המשחק), אך קח בחשבון שהוא לא יצליח להשתמש בהן מיד במלוא הכח שלהן, כי לימוד זה תהליך שלוקח זמן באופן טבעי.
--
דרטיני שוב מנסה לכרוך את עצמו סביב ספירו בזמן שספירו מנסה לברוח משם, ודרטיני מצליח הפעם לכרוך את עצמו כפי שהתכוונת. ושוב, כמקודם, ספירו מתחיל להאבק ולתקוף עם ציפורניו ועם מקורו את דרטיני שבינתיים מכה בו ונושך אותו, עד שדרטיני שוב עוזב, וספירו מתרחק ממנו מעט.
[/QUOTE]
ננסה אחרי הקרב.
-----------------------------------
"דרטיני, עכשיו תכרך סביבו רק סביב הראש כך שהוא לא יראה כלום ובנתיים תנשוך אותו!" אני אומר לי בתקווה שזה יכניס את הספירו לפאניקה ואז הוא יצליח להתקיף בפחות יעילות.
-
איתמר
סינדקוויל קופץ למעלה ופוגע בהופיפ, אך אין לו כל כך עם מה להאחז בהופיפ, והוא נוחת חזרה על הקרקע. הופיפ טס לעבר סינדקוויל ודוחף אותו. סינדקוויל קופץ שוב ונוגח פעם נוספת בהופיפ, ושוב לא מצליח להתלות עליו. הופיפ לאחר מכן טס מטה לכיוון סינדקוויל, מפנה את העלים המסתובבים שעל ראשו לכיוון סינדקוויל, וגורם להם להצליף בסינדקוויל כמה פעמים.
[/QUOTE]
"תשרוט אותו בעלים!" אורה לסינדאקוויל "ואז תקפוץ עליו לפני שהוא עולה למעלה, אם אתה מחטיא תחזור לשיטה הקודמת!"
-
יאשה
הורסי מנסה פעם נוספת, אך שוב, אקדח המים יוצא חלש מדי מכדי להיות בעל תועלת כלשהי. אתה זורק לאחר מכן פוקרשת על סנטרט. הפוקרשת פוגעת בראש של סנטרט, ומותירה על הראש שלו חבורה. סנטרט בוחר מבין לתקוף את העצם המוזר שנזרק עליו, לבין להתרחק ממנו, בוחר בלהתרחק מהפוקרשת.
עידו
גם ההתקפות ממקודם הן התקפות פאניקה. אלו לא התקפות מאורגנות שיש להן תכלית מסויימת, אלא זה סתם סדרה של התקפות פראיות ולא מכוונות שהמטרה שלהן היא להבטיח השרדות. אז זה לא כל כך עובד, אבל הרעיון נחמד.
--
דרטיני מתקרב אל ספירו כדי להכרך סביבו פעם נוספת, ושוב מצליח. דרטיני כעת נושך את ספירו. שוב ספירו מתחיל בהתקפות פראיות כדי להשתחרר מהאחיזה, ושני הפוקימונים עוזבים זה את זה. כשדרטיני מרפה, ספירו מכה עם כנפיו בדרטיני, ואז מתרחק מעט.
איתמר
בבקשה פחות אזכורים לדברים שעשית קודם, כי אז אני גם צריך לחפש אותם.
--
סינדקוויל שורט את הופיפ בעליו לפני שהוא מספיק להתרחק יותר מדי. הופיפ מתרחק, וסינדקוויל קופץ ומצליח להתלות עליו הפעם. סינדקוויל גורר את הופיפ למטה, בזמן שהופיפ מצליף עם עליו בסינדקוויל כדי שירפה. בינתיים אף אחד מהם לא מרפה, והם בגובה הקרקע.