אני לא משתתף במ"ת אז אני לא יכול לעזור סורי..
Printable View
אני לא משתתף במ"ת אז אני לא יכול לעזור סורי..
נמנמנ
הודעה 500!
יאי.
[QUOTE=Tasha Godspell;1413114]טוב, אחרי שהגיעה ההחלטה הגורלית לעזוב את הרעיון והכתיבה של משחק תפקידים חדש נוצרת דילמה חדש
בקיצור, ההחלטה עכשיו היא איזה משחק להחיות וההתלבטות היא בין: המשחק האחרון שפתחתי (דיג'ימון) או משחק ישן יותר (מלך הגנבים)
מצד אחד, קהל היעד של המשחקים שונה והכל, מלך הגנבים מתאים לאנשים בוגרים בלבד מה שחסר פה
מצד שני, ההעדפה שלי פונה לכיוון מלך הגנבים אבל אני לא מתכוון לפתוח משחק לשווא
עזרה כלשהי?[/QUOTE]
טוב תשמע
אני חושבת שאתה צריך לפתוח את המ''ת שאתה הכי אוהב זה לא חוכמה להיות שה''מ של משהו שאתה לא רוצה
תנסה מלך הגנבים במקסימום לא יצליח העיקר שניסית, עם אתה מרגיש שאה רוצה מלך הגנבים
תעשה מלך הגנבים
[QUOTE=Ilan;1413130]אני לא משתתף במ"ת אז אני לא יכול לעזור סורי..[/QUOTE]
אתה לא חייב להשתתף בכדי לעזור לי בהתלבטות
[QUOTE=טלי;1413131]נמנמנ
הודעה 500!
יאי.[/QUOTE]
איכסה SLAYER :tiresome: :מת:
[QUOTE=Tasha Godspell;1413133]אתה לא חייב להשתתף בכדי לעזור לי בהתלבטות
איכסה SLAYER :tiresome: :מת:[/QUOTE]
תמות:(
שיניתי סמל אישי פעם במיליון שנה...
אני צריכה להבין את זה,
איתמר מתלהב שהוא יודע להכין חתימות אמריקאיות אז הוא הכין לכל מי שהוא ראה? O:
(הן גם לא משהו אבל זה שולי ^^")
[QUOTE=asuna;1413132]טוב תשמע
אני חושבת שאתה צריך לפתוח את המ''ת שאתה הכי אוהב זה לא חוכמה להיות שה''מ של משהו שאתה לא רוצה
תנסה מלך הגנבים במקסימום לא יצליח העיקר שניסית, עם אתה מרגיש שאה רוצה מלך הגנבים
תעשה מלך הגנבים[/QUOTE]
אם לא הייתי רוצה את הדיג'ימון לא הייתי מציע אותו כאפשרות, אני רוצה את שניהם במידה מסוימת אבל יש לי זיקה גדולה יותר למלך הגנבים. אני לא חושב שאת מבינה, אבל אני אדם פרקטי, אני לא מתכוון לפתוח משחק בידיעה פה אולי שלושה שחקנים שבוגרים מספיק בשבילו (ומכך יוצא שאני חושב שכל השאר לא מתאימים, בין אם זה בסגנון המשחק שלהם או בגיל המנטלי של השחקנים). מכאן יוצאת ההתלבטות שלי, אני אפתח את מלך הגנבים רק בידיעה שיהיו לי את השחקנים המתאימים ואני קצת יותר רוצה אותו, אך מצד שני קהל היעד של משחק הדיג'ימון הוא שונה ויותר רחב ולכן אם אני אפתח אותו ההענות צריכה להיות גבוהה יותר ובעצם גם המוכנות שלי לקבל למשחק שחקנים שונים ומגוונים.
לא, ביקשו ממנו.
[QUOTE=Ilan;1413141]לא, ביקשו ממנו.[/QUOTE]
עוד יותר גרוע
מה גרוע בזv?
מעניין שקיבלתי הצעת חברות ממישהי שהפרט היחיד שאני יודע עליה זה ששמה הוא "טלי"
ושהיא שומעת להקה סבירה מינוס
הרגע התגרשתי
אתם מתנהגים אליי בחוסר רגישות
[IMG]http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2012/07/foreveralone.png[/IMG]
אנו מודיעים בזאת על פטירתו של אילן מהיום הוא נקרא אילול שכן גם הוא נפל קורבן למשחקי הלול האכזריים.
[QUOTE=L.Lawliet;1413147]אנו מודיעים בזאת על פטירתו של אילן מהיום הוא נקרא אילול שכן גם הוא נפל קורבן למשחקי הלול האכזריים.[/QUOTE]
ז''ל