-
[quote=Flupy;1418314]אביזי :
אם לומר את האמת הדמות שלך היא סוג של All Rounder אבל ~
-----------------
"מעולה, נמשיך. בשניות הקרובות אני אעלם מהחדר ואתם תחלו את האימון הראשון שלכם ."אומר הארנב ותוך שניות ספורות הוא נעלם.
'בעוד כדקה החדר יהפוך למדבר. מטרתכם היא לנצח בקרב יחידה אחרת מהארגון, בזמן שנותר לכם אני ממליץ שתכירו אחד את השני' נשמע קולו של הארנב בראשך.
[/quote]
אוקיי, אבל הדמות שלי הרבה יותר בנויה לקרב מאשר למשימות של גילוי מידע (סקאוט) למשל ואין לי מתקפות של כח מתפרץ לסיום הקרב (כמו הקוסם)... הדמות שלי בנויה למאבק רציף ועיקש.
--
אם אף אחד לא יתחיל להציע משהו, אגיד:
"מהר, שכל אחד במשפט יגיד מה הוא יכול לעשות. אני יכול ליצור הגנה ולירות כדורי אנרגיה."
-
אביזי:
אתה לא באמת חושב שזה כל הרעיון של התפקידים ? לכל תפקיד יש הרבה יותר תפקידים זה רק הבסיס.
למרות שאני "אהבל" רוב הזמן אני לא כל כך חסר יצירתיות ):
נ.ב. בדרך כלל מציגים את עצמך ):
--------------------------
אתה מחכה כמה שניות לראות מי יפתח את השיחה ואכן אחד האנשים צועד קדימה על מנת לדבר. "נעים להכיר, שאו" אומר נער צעיר בעל שיער שחור אסוף ובגדי נזירים לבנים. מיד אחריו צועדים שני האנשים האחרים האחד ילד קטן בעל שיער בלונדיני ועיניים כחולות המתגלה בתור כריס, והשני זהו ריצ'רד נער ג'ינגי עם עיניים ירוקות מסיבה כלשהי ריצ'רד מוכר לך. מיד לאחר שריצ'ארד מציג את עצמו אתם מוצאים את עצמכם במדבר.
שקד:
פירה ושניצל זה סקסי
המלצרית הופתעה לנוכח ההזמנה הפשוטה, חייכה, ובאפקט שמזכיר לך את הטלפורט של ניק הופיעו השניצל והפירה על השולחן. באמצע הארוחה נכנס אדם צעיר בעל שיער כחלחל ומדים תכולים שעד עכשיו עדיין לא ראית על אף אחד מאנשי טריפיס. נראה כאילו הוא התווכח על עניין כלשהו עם המלצרית כנראה על כסף, לאחר שהוא רואה שאינו מצליח לנצח בוויכוח הוא מביט לעברך.
-
[quote=Flupy;1418340]אביזי:
אתה לא באמת חושב שזה כל הרעיון של התפקידים ? לכל תפקיד יש הרבה יותר תפקידים זה רק הבסיס.
למרות שאני "אהבל" רוב הזמן אני לא כל כך חסר יצירתיות ):
נ.ב. בדרך כלל מציגים את עצמך ):
--------------------------
אתה מחכה כמה שניות לראות מי יפתח את השיחה ואכן אחד האנשים צועד קדימה על מנת לדבר. "נעים להכיר, שאו" אומר נער צעיר בעל שיער שחור אסוף ובגדי נזירים לבנים. מיד אחריו צועדים שני האנשים האחרים האחד ילד קטן בעל שיער בלונדיני ועיניים כחולות המתגלה בתור כריס, והשני זהו ריצ'רד נער ג'ינגי עם עיניים ירוקות מסיבה כלשהי ריצ'רד מוכר לך. מיד לאחר שריצ'ארד מציג את עצמו אתם מוצאים את עצמכם במדבר.
[/quote]
המנהיג הציג אותנו, ויש לנו דקה. קודם כל צריך לעשות דברים חשובים ולהתפנות לשיחת חולין רק אם יישאר זמן.
ואני לא יודע, אמרתי את מה שאמרתי לפי ההגדרות של התפקידים כפי שהם הוצגו בפניי.
אני מקווה שאתה מבין מלכוד מסויים שאני נמצא בו - שאו הוא המנהיג של היחידה, אך מכיוון שזו התגובה שלי אז אני אמור לעשות דברים, ואז עלולות לצוץ בעיות.
--
אחליט לשמור את השאלות שלי על ריצ'רד לאחר כך.
"טוב.. הנה מתחילים.." אמלמל ואוציא את המקל שלי ואתחיל לסובב אותו קצת ביד כמשחק, בזמן שאני מסתכל מסביב ומחפש אנשים שמתקרבים. "כדאי שכולנו נגיד מה אנחנו יכולים לעשות... אני נלחם עם המקל, יכול לשלוח כדורי אנרגיה, ואני גם יכול ליצור הגנה עליי ועל אחרים." אומר במידה ולא אראה באופק אנשים. אם אני כן אראה אנשים במרחק, אצביע לכיוון ואגיד "שם!"
-
[QUOTE=Flupy;1418340]שקד:
פירה ושניצל זה סקסי
המלצרית הופתעה לנוכח ההזמנה הפשוטה, חייכה, ובאפקט שמזכיר לך את הטלפורט של ניק הופיעו השניצל והפירה על השולחן. באמצע הארוחה נכנס אדם צעיר בעל שיער כחלחל ומדים תכולים שעד עכשיו עדיין לא ראית על אף אחד מאנשי טריפיס. נראה כאילו הוא התווכח על עניין כלשהו עם המלצרית כנראה על כסף, לאחר שהוא רואה שאינו מצליח לנצח בוויכוח הוא מביט לעברך.[/QUOTE]
IKR?! ):
- - - - - - - - - - - - - -
'מדים תכולים.. הממ..' אני עוצר לאכול ומתחיל לפנטז, 'אה, או, הוא מסתכל עליי..!' אני חושב ומפסיק את הפנטזיה המטורפת שלי באמצע.
אני מיישר את מבטי אל העיינים שלו (כי לפני כן הן היו ממוקדות על המדים) ומתחיל לדבר, "סליחה.." אני פונה אליו.
"שמתי לב שהיה ביניכם סוג של ויכוח, על כסף אני מניח? אם חסר לך כסף באמת אז אין בעיה, אתה מוזמן להצטרף אליי" אני אומר לו ומפנה את המבט שלי לשנייה אל הכיסא הריק, "תזמין מה שאתה רוצה ואני אשלם" אני מוסיף לאחר מכן וממשיך לאכול.
-
אביזי:
אתה מוציא את המקל ומתכונן לקרב, בינתיים אין אף אחד באופק. לאחר ההסבר על הכוח שלך הגיע תורו של ריצ'רד:"קוסם אש מתחיל אני אנסה לא להיות נטל"."רעלן" אמר כריס עם חיוך.
"הכוח שלי קצת קשה להסברה אז אני פשוט אדגים אותו... זה אמור להתאים" אמר שאו והתיישב במקום. שאו עצם את עיניו ולאחר כמה שניות שני נחשים יצאו מהאדמה האחד לבן והשני שחור. שני הנחשים החלו לרדוף סביב הזנב של השני ולאט לאט הגבירו מהירות. לאחר כדקה שאו פתח את עיניו ואמר:"מצאתי, חמישה אנשים, מתאיים מטר דרומה".
שקד:
מדים... כן... ):
----
האדם הכחול מסתכל לעברך בחיוך מלא הערצה ומיד מזנק לעבר המקום הריק שמולך.
"מה שאני רוצה ?" שאל האדם, תוך שניות ספורות השולחן היה מלא במאכלים ,לפחות חצי מהם לא הכרת, שמת לב לדבר אחד שחוזר על עצמו לא היה מאכל חם אחד על השולחן.
"אנג'ל" אמר האדם הכחול בפה מלא.
-
[QUOTE=Flupy;1418358]שקד:
מדים... כן... ):
----
האדם הכחול מסתכל לעברך בחיוך מלא הערצה ומיד מזנק לעבר המקום הריק שמולך.
"מה שאני רוצה ?" שאל האדם, תוך שניות ספורות השולחן היה מלא במאכלים ,לפחות חצי מהם לא הכרת, שמת לב לדבר אחד שחוזר על עצמו לא היה מאכל חם אחד על השולחן.
"אנג'ל" אמר האדם הכחול בפה מלא.[/QUOTE]
"אני מאסארו, נעים להכיר" אני מציג את עצמי, 'יש לו תיאבון..' אני חושב באותו הרגע.
"הממ, אתה לא אוהב מאכלים חמים או מה?" אני שואל אותו, מופתע טיפה, ממשיך לאכול/מסיים.
-
שקד:
אנג'ל צוחק מעט בגלל השאלה. "חום... הרבה זמן שלא הרגשתי את הדבר הזה" אמר אנג'ל אשר הושיט את ידו לכוס מים שהייתה ליד הצלחת שלך, עוד לפני שידו נגעה בכוס המים שבתוכה קפאו לגמריי." כמו שאתה רואה זה לא מבחירה. אבל עזוב אותי, מתי אתה הגעת לכאן ?"שאל אנג'ל עם חיוך.
-
[QUOTE=Flupy;1418361]שקד:
אנג'ל צוחק מעט בגלל השאלה. "חום... הרבה זמן שלא הרגשתי את הדבר הזה" אמר אנג'ל אשר הושיט את ידו לכוס מים שהייתה ליד הצלחת שלך, עוד לפני שידו נגעה בכוס המים שבתוכה קפאו לגמריי." כמו שאתה רואה זה לא מבחירה. אבל עזוב אותי, מתי אתה הגעת לכאן ?"שאל אנג'ל עם חיוך.[/QUOTE]
'קרח זה מגניב' אני אחשוב לי.
"רק התחלתי פה, הגעתי אתמול ורק היום היה האימון הראשון שלי" אני אומר, "לא הצלחתי מאוד במבחן שלי, אבל אני מסתדר" אני מוסיף ומסתכל על גב כף היד שלי.
-
שקד:
קרח זה אכן מגניב ):
-------
"לא נורא, לא נורא לא כולם מתחילים משתי ספרות "אומר אנג'ל אשר בדיוק מסיים את המנה האחרונה שלו, לא נראה שאי פעם הייתה לו את הצרה שלך."מצד שני איפה מצאת את החרב ?"
-
[QUOTE=Flupy;1418364]שקד:
קרח זה אכן מגניב ):
-------
"לא נורא, לא נורא לא כולם מתחילים משתי ספרות "אומר אנג'ל אשר בדיוק מסיים את המנה האחרונה שלו, לא נראה שאי פעם הייתה לו את הצרה שלך."מצד שני איפה מצאת את החרב ?"[/QUOTE]
"בחרתי אותה לאחר האימונים עם היחידה, הבחור שהבסתי נשא אותה" אני עונה, "עד שהשגתי אותה השתמשתי בחרב עם היכולת, אבל זה יותר טוב" אני מוסיף. "יש סיבה לכך שאתה שואל את זה?" אני שואל אותו.
-
שקד:
"לא חשוב, לא חשוב "אומר אנג'ל עם החיוך האופייני לו. "אז מה דעתך אימון פרטי עם האדם החזק ביותר בתור תשלום על הארוחה?"
-
[QUOTE=Flupy;1418366]שקד:
"לא חשוב, לא חשוב "אומר אנג'ל עם החיוך האופייני לו. "אז מה דעתך אימון פרטי עם האדם החזק ביותר בתור תשלום על הארוחה?"[/QUOTE]
"ה.. האדם בחזק ביותר??" אני אומר בהפתעה.
"אני אבין אם זה רק האופי שלך, אבל, באמת? אתה הכי חזק?" אני מוסיף, עדיין מופתע.
'בכל אופן, זה לא יזיק..' אני חושב, "אני אשמח!" אני אומר בהתרגשות ומחייך טיפה.
-
שקד:
To The Batmobile ):
-----------------
אתה משלם על הארוחה ומקבל בחזרה עודף של '9s'. לאחר שאתם יוצאים מהמסעדה אנג'ל מוביל אותך לחדרו הצנוע אשר נמצא בצידו השני של הבניין. על הדלת מופיע המספר '1'. מאחוריי הדלת אתה מוצא זירה אשר נראית כמו העתק מדויק של חדר האימונים שבו הייתה לפני שעה קלה. "קודם, מה היכולת שלך ?"שואל אנג'ל ברצינות מפתיעה.
-
[QUOTE=Flupy;1418368]שקד:
To The Batmobile ):
-----------------
אתה משלם על הארוחה ומקבל בחזרה עודף של '9s'. לאחר שאתם יוצאים מהמסעדה אנג'ל מוביל אותך לחדרו הצנוע אשר נמצא בצידו השני של הבניין. על הדלת מופיע המספר '1'. מאחוריי הדלת אתה מוצא זירה אשר נראית כמו העתק מדויק של חדר האימונים שבו הייתה לפני שעה קלה. "קודם, מה היכולת שלך ?"שואל אנג'ל ברצינות מפתיעה.[/QUOTE]
'הוא באמת מספר 1..' אני חושב טיפה מופתע.
"צורות, אני מניח?" אני עונה לו באי וודאות, "בעיקרון כל מה שעשיתי עד עכשיו זה את החרב.." אני מוסיף ועושה את זה.
-
שקד:
"חשבת לנסות להכין צורה אחרת ? תנסה לדמיין צורות שונות. אם לומר את האמת עכשיו שמצאת חרב טובה בינתיים היכולת שלך לא שימושית כל כך."