[QUOTE=Flupy;1417060]כל מוזיקאי שנרצח/מת שהוא היה צעיר/התאבד הפך את הלהקה שלו לאוברייטד. ):[/QUOTE]
כך גם כל אמן שמת..
Printable View
[QUOTE=Flupy;1417060]כל מוזיקאי שנרצח/מת שהוא היה צעיר/התאבד הפך את הלהקה שלו לאוברייטד. ):[/QUOTE]
כך גם כל אמן שמת..
[b]שלום.
ואגב- תרדו מעמית. הבנאדם משקיע בפורום, נותן, ומה אתם נותנים לו? סליחה על הביטוי, אתם שמים עליו זין ואומרים שהוא עושה דברים חרא.
הפורום הזה הוא אחד הפורומים היותר קשים לניהול. למה? כי זה פורום יחסית מת. אני יודע כי גם אני ניסיתי להחיות אותו פעם. אבל כל מה שעושים בפורום הזה, ובכללי, זה יותר טוב מפעם. בהרבה.
אולי יש מקומות לשיפור, אבל זה לא אומר שאתם יכולים לזרוק זין ולהגיד שהכול חרא. יש דרך להגיד כל דבר.[/b]
[QUOTE=The Stranger;1417067][b]שלום.
ואגב- תרדו מעמית. הבנאדם משקיע בפורום, נותן, ומה אתם נותנים לו? סליחה על הביטוי, אתם שמים עליו זין ואומרים שהוא עושה דברים חרא.
הפורום הזה הוא אחד הפורומים היותר קשים לניהול. למה? כי זה פורום יחסית מת. אני יודע כי גם אני ניסיתי להחיות אותו פעם. אבל כל מה שעושים בפורום הזה, ובכללי, זה יותר טוב מפעם. בהרבה.
אולי יש מקומות לשיפור, אבל זה לא אומר שאתם יכולים לזרוק זין ולהגיד שהכול חרא. יש דרך להגיד כל דבר.[/b][/QUOTE]
אוקיי סליחה אתה צודק
עמית כל דבר שאתה עושה הוא צואה/גללים/פסולת שיוצאת מפי הטבעת של אדם לאחר שצרך מספיק מזון ):
יותר טוב? ):
[QUOTE=The Stranger;1417067][b]שלום.
אולי יש מקומות לשיפור, אבל זה לא אומר שאתם יכולים לזרוק זין ולהגיד שהכול חרא. יש דרך להגיד כל דבר.[/b][/QUOTE]
צודק אחי אבל יש קטגוריה אחת לפחות שחייה ונושמת ובועטת היטר קטגוריית LOL אם היו שאר הקטגוריות לפחות כחצי מהפעילות בפורום LOL אז הפורום היה פעיל עוד יותר
אבל הנה אמרתי את זה בצורה תרבותית עכשיו הכל בסדר תפסיקו לדבר על זה כבר!!!!!!!!!!!!!!! ))))):
[QUOTE=Dinoz;1417069]צודק אחי אבל יש קטגוריה אחת לפחות שחייה ונושמת ובועטת היטר קטגוריית LOL אם היו שאר הקטגוריות לפחות כחצי מהפעילות בפורום LOL אז הפורום היה פעיל עוד יותר[/QUOTE]
זה עצוב כמה שזה נכון
אם באמת חצי מהפעילות שיש בפורום LOL היה בשאר הפורומים היינו פורום סופר פעיל חחח
[QUOTE=Saber;1417068]אוקיי סליחה אתה צודק
עמית כל דבר שאתה עושה הוא צואה/גללים/פסולת שיוצאת מפי הטבעת של אדם לאחר שצרך מספיק מזון ):
יותר טוב? ):[/QUOTE]
יופי,בוא נתחכם, למה לא.
אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי. וחבל מאוד שאתה לא לוקח את מה שאמרתי ברצינות.
וdinoz- אז צריך לחשוב, אם אנחנו רוצים להפוך לפורום שכולו LOL. ואגב, איך שאני מכיר את הפורום- זה די שיגעון חולף. כמו ההירואפ.
[QUOTE=The Stranger;1417072]יופי,בוא נתחכם, למה לא.
וdinoz- אז צריך לחשוב, אם אנחנו רוצים להפוך לפורום שכולו LOL. ואגב, איך שאני מכיר את הפורום- זה די שיגעון חולף. כמו ההירואפ.[/QUOTE]
למה לא באמת?
[QUOTE=Flupy;1417054]לפני שבוע שלחתי לך הודעה מה אתה נזכר עכשיו ):[/QUOTE]
מתחבר עכשיו במיוחד@
[quote=The Stranger;1417072]יופי,בוא נתחכם, למה לא.
וdinoz- אז צריך לחשוב, אם אנחנו רוצים להפוך לפורום שכולו LOL. ואגב, איך שאני מכיר את הפורום- זה די שיגעון חולף. כמו ההירואפ.[/quote]
שיגעון חולף אומרים על דברים שקוראים שבועיים.
אני מדבר איתך שאנחנו משחקים מעלה חצי שנה.
ואנחנו מתרבים
[QUOTE=Amitlv;1417071]זה עצוב כמה שזה נכון
אם באמת חצי מהפעילות שיש בפורום LOL היה בשאר הפורומים היינו פורום סופר פעיל חחח[/QUOTE]
בדיוק
[QUOTE=Trundle;1417075]שיגעון חולף אומרים על דברים שקוראים שבועיים.
ואנחנו מתרבים[/QUOTE]
אתם כמו חיידקים - מתרבים ומפיצים מחלות ):
[QUOTE=Saber;1417073]למה לא באמת?[/QUOTE]
זאת כבר החלטה של רותם. לא שלנו...בכל מקרה כמו שאמרתי קודם-זה סתם עוד שטות שאנשים מתעסקים בה מפעם לפעם. כבר היו כאלה, ויהיו עוד.
וכן...מתרבים. צריך לעשות הדברה.
[QUOTE=Trundle;1417075]שיגעון חולף אומרים על דברים שקוראים שבועיים.
ואנחנו מתרבים[/QUOTE]
והיו כאן אנשים ששיחקו יוגי הו בסביבות השנה.
חחחחחחחחחחחחחח לשחק יוגי הו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ))))))))))):
וואו, זאת הייתה יציאה מוזרה ):