-
[quote]מייק:
אתה צועק לעבר סקראגי שאניך מעוניים בקרב אך אם הוא לא מוותר אז גם אתה לא ואתה מורה לפאנפי להשתמש בכל הכוח שלו בבועת מגן שמחזקת את ההגנה שלו ובנהמה שמחלישה את רמת העוצמה של סקראגי ושיחזור אחורה כדי לקחת תנופה לקראת התקלה.
פאנפי לוקח תנופה ורץ בהתקלה חזקה שמעיפה את סקראגי באוויר.
סקראגי נוחת על הרצפה ומנסה לקום על ברכיו אך נופל מחוסר כוחות להמשיך לחסום אותך.
מה תעשה?
[/quote]
אצעק לעבר סקראגי, "אתה נראה לי פוקימון חזק מאוד!"
אגיד לפאנפי בצעקה "השתמש בהתקלה, פעם נוספת"
מיד לאחר מכן אני מכניס את היד אל הכיס וצועק "פוקדור צא!" אני זורק פוקדור לעבר סקראגי בתקווה לתפוס אותו.
-
[U][COLOR=SlateGray][B]ג'יק:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה אומר לטיירוגואה להשתמש בתעתוע כדי להתחמק ולקפוץ באוויר כדי להשתמש בהתקלה ואז בתעתוע שוב.
טיירוגואה משתמש בתעתוע אך לא מצליח לעצור את החתולה ששרטה אותו 5 פעמים בחוזקה והפילה אותו לאדמה.
טיירוגואה מזנק לאוויר לאחר שהוא קם ומתקיל בעוצמה את החתולה שנופלת לאדמה באפיסת כוחות אך עדיין מנסה למנוע ממך להתקדם למרות שאינה יכולה לזוז.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אגש לחתולה ואטפל בה ואגיד לה שרק רציתי לעבור ולא התכוונתי לפגוע בה אחרי זה אני סורק אותה בפוקידע
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432730][B][U][COLOR=#002060][FONT="]תומאס:
[/FONT][/COLOR][/U][COLOR=#002060][FONT="][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה חושב שהפידוב פצוע ולכן אתה אומר לקיוגינל לסחוב אותו על ראשו ושניכם מחפשים מקום לטפל בו.
לאחר חיפוש של כמה דקות אתה מתייאש ויחד עם קריוגינל אתה מטפל בפידוב שמתעורר מבולבל ולא רגוע בגלל שאתה מטפל בו אך יש בו שינוי לעומת הקרב שהיה לך מולו והוא מגיש לך ביצה של פוקימון בצבע ורוד ומתעופף לדרכו.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה פידוב" אצעק לשמיים... "הוא דווקא די נחמד קריוגינל..." אני אומר בשמחה ואכניס את הביצה לתיק ואמשיך לחפש פוקימונים.
-
[quote=חמוף;1432733]'מה..?' אני מתחיל לחשוב מופתע.
"סייטר, חזור לפוקדור בינתיים" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור שינוח טיפה, עדיין מופתע לגמרי.
"הייתי בטוח שכל הפוקימונים האלה סתם רעים או משהו.." אני ממלמל לעצמי ומתחיל ללכת לכיוון הכלב.
אני מנצל את כל הכוח שנשאר לי (לאחר שכבר הספיקו להתנפל עלי) ומרים אותו מהאדמה, מחזיק אותו בשתי הידיים שלי.
"אל תדאג, אני אדאג שיטפלו בו" אני אומר בקושי לגור ההוא ואז מתחיל לרוץ בהמשך הדרך כשהכלב בידיים שלי, מקווה שיהי מרכז פוקימונים בהמשך.[/quote]
[U][COLOR=DarkOrchid][B]ג'ון:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה מופתע מאוד ממה שקרה לנגד עינייך ומחזיר את סייטר לפוכדור שלו שינוח.
אתה ממלמל לעצמך שחשבת שכל הפוקימונים האלה סתם רעים ותוך כדי מתקרב לשני הכלבים ומנצל את שארית כוחותיך לאחר שהם תקפו אותך ומרים אותם בשתי ידייך.
אתה אומר להם שאתה תדאג שיטפלו בהם ואתה רץ בחיפוש אחר מרכז פוקימונים באזור אך לא מוצא כלום לכן אתה הולך אחרי הכלב הקטן לאגם קטן קרוב שיש באזור ושם אתה מטפל בכלב בעצמך.
לאחר כמה דקות של טיפולים הכלב הגדול חוזר להכרה אך הוא מבולבל מאוד מעצם העובדה שעזרת לו והוא מודה לך אך מהר מאוד נשמע קולות של פוקימונים רבים זועמים שמתקרבים לכיוונכם והכלב הגדול זורק לידיים שלך את הגור שלו ומסמן לך לברוח ואתה שם לב שעדר של פוקימונים מתקרב לכיוונכם והוא לא שמח מהעובדה שהכלבים התיידדו איתך.
הכלב הגדול עם דמעות בעיניים דוחף אותך כדיי שתתחיל לברוח עם הגור שלו ואתה מבין שאם תישאר לא תוכל לעשות כלום וגם אתה והגור תיפגעו.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=Amitlv;1432734]"מה עובר עליך?" עצעק על החתולה "את תמיד ככה סתם מעיפה סטירות לפוקימוני רוח?" אתצבן "רוח עופי גבוהה כדי שהיא לא תוכל לפגוע בך ואז תשתמשי בטינה ומיד אכר כך גל פסיכו שוב!"[/quote]
[B][U][COLOR=#00B0F0][FONT="]אנדרו:
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#00B0F0][FONT="]אתה צועק על החתולה ושואל אותה מה עובר עליה שהיא סתם ככה סוטרת לרוח שלך.
אתה פוקד על רוח לעוף גבוה כדי שהחתולה לא תוכל לפגוע בה ואז שתישתמש בטינה ובגל פסיכו.
רוח מתחילה להתעופף גבוה לאוויר ומשתמש בטינה שפוגעת בחתולה בחוזקה ואז בגל פסיכו שמדביק את החתולה לרצפה מחוסרת כוחות ואתה שם לב שהיא מנסה לקום כדי לא לתת לך לעבור אך מתמוטטת חזרה מחוסרת הכרה.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=itayQT;1432739]אצעק לעבר סקראגי, "אתה נראה לי פוקימון חזק מאוד!"
אגיד לפאנפי בצעקה "השתמש בהתקלה, פעם נוספת"
מיד לאחר מכן אני מכניס את היד אל הכיס וצועק "פוקדור צא!" אני זורק פוקדור לעבר סקראגי בתקווה לתפוס אותו.[/quote]
[COLOR=SlateGray][COLOR=Green][B]מייק:
[/B]אתה צועק לעבר סקראגי שהוא נראה לך פוקימון חזק ואז אתה אומר לפאנפי בצעקה להשתמש בהתקלה פעם נוספת וזה מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקראגי ומתקיל אותו בעוצמה ואתה מכניס את הד שלך אל הכיס וצועק "פוכדור צא!" תוך כדי זריקה של פוכדור ריק שקיבלת מפרופסור ג'וניפר.
הכדור פוגע בסקראגי ושואב אותו פנימה בהילה אדומה ונוחת על הרצפה בנדנודים.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~[/COLOR][/COLOR]
[SPOILER][COLOR=Green]נתפס[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Green]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][COLOR=Green][/COLOR][/COLOR] [quote=tzuf23;1432769]
אני אגש לחתולה ואטפל בה ואגיד לה שרק רציתי לעבור ולא התכוונתי לפגוע בה אחרי זה אני סורק אותה בפוקידע[/quote]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה ניגש לחתולה ומתחיל לטפל בה בכניסה של העיר אקומולה ואומר לה שלא היה לך כוונה לפגוע בה ורק רצית לעבור ותוך כדי אתה סורק אותה בפוקידע שלך.
מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "ליפרד,הפוקימון האכזר, ליפרד מופיע ונעלמת בצורה לא צפויה והרבה מאמנים נמשכים אליה בגלל הפרווה שלה" הקול משתתק.
ליפרד מודה לך ונעלמת בצורה לא צפוייה ואתה נכנס לתוך העיר.
העיר עצמה הרוסה ונראת כעיר רפאים ולאחר כמה זמן של הליכה שני פוקימונים מופיעים מולך וחוסמים לך את הדרך ([/COLOR][COLOR=SlateGray][IMG]http://serebii.net/blackwhite/pokemon/511.png[/IMG],[/COLOR][COLOR=SlateGray][IMG]http://serebii.net/blackwhite/pokemon/513.png[/IMG] ) ומתקיפים אותך!
לפניי שהם מגיעים אלייך ליפרד שטיפלת בה מקודם מופיעה בהפתעה וחוסמת אותם ואתה מבין שהיא באה להגן עלייך.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=the rock;1432788]"תודה פידוב" אצעק לשמיים... "הוא דווקא די נחמד קריוגינל..." אני אומר בשמחה ואכניס את הביצה לתיק ואמשיך לחפש פוקימונים.[/quote]
[B][U][COLOR=#002060][FONT="]תומאס:
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה מודה לפידוב ואומר לקריוגינל שהוא דווקא די נחמד ואז אתה מכניס את הביצה לתיק וממשיך לחפש אחר פוקימונים באזור שבו אתה נמצא.
אתה מתחיל להסתובב בדרך 1 עד שעוד פוקימון קופץ עלייך והפעם זה פוקימון צבי קטנה שחוסמת לך את הדרך אך אתה רואה שהיא מפחדת מאוד ( [/FONT][/COLOR][COLOR=#002060][FONT="][IMG]http://serebii.net/blackwhite/pokemon/585.png[/IMG] ).
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
-
[quote]מייק:
אתה צועק לעבר סקראגי שהוא נראה לך פוקימון חזק ואז אתה אומר לפאנפי בצעקה להשתמש בהתקלה פעם נוספת וזה מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקראגי ומתקיל אותו בעוצמה ואתה מכניס את הד שלך אל הכיס וצועק "פוכדור צא!" תוך כדי זריקה של פוכדור ריק שקיבלת מפרופסור ג'וניפר.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
מה תעשה?
[/quote]
לאחר שסקראגי נתפס אני עומד כמה רגעים ואומר לעצמי "מה אני עושה עכשיו?", אני הולך באיטיות ומלא בחששות לעבר הפוקדור עם הפוקימון החדש. כאשר אני מגיע לפוקדור אני מרים אותו, מסתכל עליו מספר שניות וחששות וצועק "יש! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!!!", אני שולח את הפוקדור לשמים וצועק "סקראגי, אני בוחר בך! צא החוצה!" סקראגי יוצא, אני רואה אותו פצוע מעט מהקרב, אני אומר לסקראגי "ברוך הבא! אני אהיה המאמן החדש שלך והחבר הכי טוב שלך!" כאשר אני רואה את סקראגי מחייך, הוא נופל על רגליו, מכיוון הקרב שעבר קודם עם פאנפי, אני אצעק לעבר סקראגי, "סקראגי, אנחנו צריכים לרוץ למרכז הפוקימונים!" אני קורא בקול רם.
"פאנפי חזור לפוקדור, עשית עבודה נפלאה" אני אומר. לוקח את סקראגי על הידיים ורץ לחפש מרכז פוקימונים.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432811][U][COLOR=DarkOrchid][B]ג'ון:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה מופתע מאוד ממה שקרה לנגד עינייך ומחזיר את סייטר לפוכדור שלו שינוח.
אתה ממלמל לעצמך שחשבת שכל הפוקימונים האלה סתם רעים ותוך כדי מתקרב לשני הכלבים ומנצל את שארית כוחותיך לאחר שהם תקפו אותך ומרים אותם בשתי ידייך.
אתה אומר להם שאתה תדאג שיטפלו בהם ואתה רץ בחיפוש אחר מרכז פוקימונים באזור אך לא מוצא כלום לכן אתה הולך אחרי הכלב הקטן לאגם קטן קרוב שיש באזור ושם אתה מטפל בכלב בעצמך.
לאחר כמה דקות של טיפולים הכלב הגדול חוזר להכרה אך הוא מבולבל מאוד מעצם העובדה שעזרת לו והוא מודה לך אך מהר מאוד נשמע קולות של פוקימונים רבים זועמים שמתקרבים לכיוונכם והכלב הגדול זורק לידיים שלך את הגור שלו ומסמן לך לברוח ואתה שם לב שעדר של פוקימונים מתקרב לכיוונכם והוא לא שמח מהעובדה שהכלבים התיידדו איתך.
הכלב הגדול עם דמעות בעיניים דוחף אותך כדיי שתתחיל לברוח עם הגור שלו ואתה מבין שאם תישאר לא תוכל לעשות כלום וגם אתה והגור תיפגעו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני מבין!" אני קורא במהירות ומתחיל לרוץ לכיוון השני, הרחק מהפוקימונים הזועמים.
"אל תדאג, הכל יהיה בסדר!" אני אומר בחוזקה לגור שנמצא בידיים שלי כדי להרגיע אותו וממשיך לרוץ.
אני משתדל לרוץ כמה שיותר רחוק עד שאני לא יכול יותר, אולי אפילו לחפש איזו עיר מקלט קרובה.
-
[quote=itayQT;1432812]לאחר שסקראגי נתפס אני עומד כמה רגעים ואומר לעצמי "מה אני עושה עכשיו?", אני הולך באיטיות ומלא בחששות לעבר הפוקדור עם הפוקימון החדש. כאשר אני מגיע לפוקדור אני מרים אותו, מסתכל עליו מספר שניות וחששות וצועק "יש! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!!!", אני שולח את הפוקדור לשמים וצועק "סקראגי, אני בוחר בך! צא החוצה!" סקראגי יוצא, אני רואה אותו פצוע מעט מהקרב, אני אומר לסקראגי "ברוך הבא! אני אהיה המאמן החדש שלך והחבר הכי טוב שלך!" כאשר אני רואה את סקראגי מחייך, הוא נופל על רגליו, מכיוון הקרב שעבר קודם עם פאנפי, אני אצעק לעבר סקראגי, "סקראגי, אנחנו צריכים לרוץ למרכז הפוקימונים!" אני קורא בקול רם.
"פאנפי חזור לפוקדור, עשית עבודה נפלאה" אני אומר. לוקח את סקראגי על הידיים ורץ לחפש מרכז פוקימונים.[/quote]
[/B]לאחר שסקראגי נלכד אתה עומד כמה רגעים וחושב על מה אתה אמור לעשות עכשיו.
אתה מתקדם באיטיות אל עבר הכדור הדומם עם הפוקימון החדש שלך וכאשר אתה מגיע אליו אתה מרים אותו ומביט אותו למשך כמה שניות וצועק בשמחה שתפסת את הפוקימון הראשון שלך ואתה מוציא אותו מהפוכדור שלו ורואה שהוא פצוע מהקרב ואתה מברך אותו ומסביר לו שאתה המאמן והחבר החדש שלו. סקראגי משחרר חיוך קטן אך הוא עדיין מהוסס וחושש כי הוא בחיים לא היה בחברת בן אדם והוא נופל על ברכיו מהפצעים שלו מהקרב נגד פאנפי ואתה אומר לו שאתם חייבים להגיע למרכז פוקימונים לכן אתה מרים אותו וכמובן מודה לפאנפי על העזרה שלו ושלושתיכם רצים לעבר בניין בעל גג אדום ועליו האות "פ" ואתה מבין שזהו מרכז הפוקימונים.
אתם נכנסים ואתה רואה את כל הנזק שיש שם ואת השקט המטריד והמלחיץ ותוך כדי אתה אוסף תרופות ואוכל ומטפל בסקראגי ובפאנפי.
ברגע ששלושתיכם יוצאים שני פוקימונים ([/COLOR][/COLOR][COLOR=SlateGray][COLOR=Green][IMG]http://randompokemon.com/sprites/592.png[/IMG][/COLOR][/COLOR][COLOR=SlateGray][COLOR=Green][IMG]http://randompokemon.com/sprites/581.png[/IMG] ) נעמדים מולכם ועל פניהם ניתן להבין שהם לא אוהבים את זה שאתה מטייל בעיר שלהם ושסקראגי ופאנפי חברים שלך והם מתחילים לתקוף אתכם ולדחוק אתכם חזרה לתוך מרכז הפוקימונים!
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR] [quote=חמוף;1432813]"אני מבין!" אני קורא במהירות ומתחיל לרוץ לכיוון השני, הרחק מהפוקימונים הזועמים.
"אל תדאג, הכל יהיה בסדר!" אני אומר בחוזקה לגור שנמצא בידיים שלי כדי להרגיע אותו וממשיך לרוץ.
אני משתדל לרוץ כמה שיותר רחוק עד שאני לא יכול יותר, אולי אפילו לחפש איזו עיר מקלט קרובה.[/quote]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה אומר לכלב הגדול שאתה מבין למה הוא מתכוון ואתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר הצד השני מהקרב ואתה שומע את קולות הסבל של הכלב הגדול וגם את הכי של הגור שלו הנמצא בידייך ומתחיל לנשוך אותך בצורה חלשה ואתה מבין עד כמה העצב שלו כרגע גדול על האובדן שלו.
אתה מנסה לגרום לגור להירגע ואומר לו שהכל יהיה בסדר אך הוא ממשיך לבכות ואתה מגיע לתוך העיר אקומולה ושם לב להרס הרב שקרה בעיר עקב המרד של הפוקימונים ונולך מגיע פוקימון בצבע ירוק כחול משולב ועל פניו חיוך זדוני ( [/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://randompokemon.com/sprites/215.png[/IMG] ) והוא פוגע בך ובגור הקטן שמתחיל לבכות בעוצמה רבה!
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432811]
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה מודה לפידוב ואומר לקריוגינל שהוא דווקא די נחמד ואז אתה מכניס את הביצה לתיק וממשיך לחפש אחר פוקימונים באזור שבו אתה נמצא.
אתה מתחיל להסתובב בדרך 1 עד שעוד פוקימון קופץ עלייך והפעם זה פוקימון צבי קטנה שחוסמת לך את הדרך אך אתה רואה שהיא מפחדת מאוד ( [/FONT][/COLOR][COLOR=#002060][FONT="][IMG]http://serebii.net/blackwhite/pokemon/585.png[/IMG] ).
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ניגש אליה בשקט טמלטף לה את הראש..."הכל בסדר?" אני שואל בנימה מרגיעה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432815][U][COLOR=DarkOrchid][B]ג'ון:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה אומר לכלב הגדול שאתה מבין למה הוא מתכוון ואתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר הצד השני מהקרב ואתה שומע את קולות הסבל של הכלב הגדול וגם את הכי של הגור שלו הנמצא בידייך ומתחיל לנשוך אותך בצורה חלשה ואתה מבין עד כמה העצב שלו כרגע גדול על האובדן שלו.
אתה מנסה לגרום לגור להירגע ואומר לו שהכל יהיה בסדר אך הוא ממשיך לבכות ואתה מגיע לתוך העיר אקומולה ושם לב להרס הרב שקרה בעיר עקב המרד של הפוקימונים ונולך מגיע פוקימון בצבע ירוק כחול משולב ועל פניו חיוך זדוני ( [/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://randompokemon.com/sprites/215.png[/IMG] ) והוא פוגע בך ובגור הקטן שמתחיל לבכות בעוצמה רבה!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'חרא! רק לא זה!!' אני מתחיל לחשוב ומנסה להתגבר על הפצעים כדי לזוז אחורה.
אני מחפש מקום נוח ומניח שם את הגור לכמה שניות, מוציא את הפוקדור של סייטר וקורא לו לצאת החוצה ממנו.
"סייטר, אני יודע שזה יהיה לך קשה, אבל תנסה להתמודד, תשתמש באסטרטגיה שהשתמשת בה על הכלב, תחכה ואז תעבור מאחוריו עם מתקפה מהירה ותשתמש בגלי ואקום כמה שיותר ברצף כדי לעלף אותו" אני אומר לו מתנשף ואז מתמוטט על הברכיים על האדמה ליד הגור, מגן עליו.
-
[quote=the rock;1432817]ניגש אליה בשקט טמלטף לה את הראש..."הכל בסדר?" אני שואל בנימה מרגיעה.[/quote]
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה ניגש לפוקימונית הקטנה ומלטף את ראשה ושואל אותה האם היא בסדר בנימה מרגיעה.
ברגע שאתה נוגע בה אתה מרגיש את הפחד שהיא נמצאת בו והיא נושכת לך את היד בעוצמה עד שאתה מתחיל לדמם וברגע שאתה מסיט את המבט אתה שם לב לגדוד של פוקימונים שבוחנים אותה ואתה מבין שהיא לא רוצה בכלל להלחם אך אין לה ברירה.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=חמוף;1432818]'חרא! רק לא זה!!' אני מתחיל לחשוב ומנסה להתגבר על הפצעים כדי לזוז אחורה.
אני מחפש מקום נוח ומניח שם את הגור לכמה שניות, מוציא את הפוקדור של סייטר וקורא לו לצאת החוצה ממנו.
"סייטר, אני יודע שזה יהיה לך קשה, אבל תנסה להתמודד, תשתמש באסטרטגיה שהשתמשת בה על הכלב, תחכה ואז תעבור מאחוריו עם מתקפה מהירה ותשתמש בגלי ואקום כמה שיותר ברצף כדי לעלף אותו" אני אומר לו מתנשף ואז מתמוטט על הברכיים על האדמה ליד הגור, מגן עליו.[/quote]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה מתעצבן מאוד מהמצב ומנסה להתגבר על הפצעים שלך ולנסוג אחורה.
אתה מחפש מקום להוריד בו את גור הכלבים הקטן לכמה שניות ואתה מוציא את סייטר החוה ואתה שם לב שרמת העייפות שלו גדולה למדי.
אתה אומר לו שאתה מבין שקשה לו אבל שינסה להתמודד וישתמש באסטרטגיה שהשתמש בה כנגד הכלב הגדול ואתה מתחיל להתנשף ונופל על הברכיים שלך ליד הגור ומגן עליו ואתה שם לב שהוא נרגע לידך ושהוא מפתח קשר אלייך בגלל שאין לו עוד מישהו שהוא יכול לסמוך עליו.
בנתיים סייטר מתחיל בקרב עם הפוקימון הזדוני שמולו ומצליח לגרום לו לסגת ושלושתיכם בורחים לתוך בניין בעל גג אדום והכיתוב "פ" ואתה מבין שזהו היה פעם מרכז הפוקימונים של העיר וכול הרוס עכשיו.
אתה לוקח כמה תרופות שאתה מוצא בארונות וכמובן אוכל ומטפל בשני הפוקימונים שאיתך ואתם הולכים לישון שהגור הקטן צמוד אלייך ושסייטר נמצא ליד הדלת במשמר.
לאחר שינה טובה אתה קם בבוקר ויוצא יחד עם סייטר והגור שכרגע נח על ראשך לתוך הרחוב הראשי של העיר אבל שם שני פוקימונים מופיעים ([/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://randompokemon.com/sprites/632.png[/IMG][/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://randompokemon.com/sprites/215.png[/IMG] ), האחד זכור לך מהקרב של סייטר אתמול והשני אתה לא מכיר אך הוא נראה להוט לקרב.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432811][U][COLOR=DarkOrchid][B]ג'ון:
מה תעשה?
[/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#00B0F0][FONT="]אתה צועק על החתולה ושואל אותה מה עובר עליה שהיא סתם ככה סוטרת לרוח שלך.
אתה פוקד על רוח לעוף גבוה כדי שהחתולה לא תוכל לפגוע בה ואז שתישתמש בטינה ובגל פסיכו.
רוח מתחילה להתעופף גבוה לאוויר ומשתמש בטינה שפוגעת בחתולה בחוזקה ואז בגל פסיכו שמדביק את החתולה לרצפה מחוסרת כוחות ואתה שם לב שהיא מנסה לקום כדי לא לתת לך לעבור אך מתמוטטת חזרה מחוסרת הכרה.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[/B]אתה צועק לעבר סקראגי שהוא נראה לך פוקימון חזק ואז אתה אומר לפאנפי בצעקה להשתמש בהתקלה פעם נוספת וזה מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקראגי ומתקיל אותו בעוצמה ואתה מכניס את הד שלך אל הכיס וצועק "פוכדור צא!" תוך כדי זריקה של פוכדור ריק שקיבלת מפרופסור ג'וניפר.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~[/COLOR][/COLOR]
[SPOILER][COLOR=Green]נתפס[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Green]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][COLOR=Green][/COLOR][/COLOR]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה ניגש לחתולה ומתחיל לטפל בה בכניסה של העיר אקומולה ואומר לה שלא היה לך כוונה לפגוע בה ורק רצית לעבור ותוך כדי אתה סורק אותה בפוקידע שלך.
מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "ליפרד,הפוקימון האכזר, ליפרד מופיע ונעלמת בצורה לא צפויה והרבה מאמנים נמשכים אליה בגלל הפרווה שלה" הקול משתתק.
ליפרד מודה לך ונעלמת בצורה לא צפוייה ואתה נכנס לתוך העיר.
העיר עצמה הרוסה ונראת כעיר רפאים ולאחר כמה זמן של הליכה שני פוקימונים מופיעים מולך וחוסמים לך את הדרך ([/COLOR][COLOR=SlateGray][IMG]http://serebii.net/blackwhite/pokemon/511.png[/IMG],[/COLOR][COLOR=SlateGray][IMG]http://serebii.net/blackwhite/pokemon/513.png[/IMG] ) ומתקיפים אותך!
לפניי שהם מגיעים אלייך ליפרד שטיפלת בה מקודם מופיעה בהפתעה וחוסמת אותם ואתה מבין שהיא באה להגן עלייך.
מה תעשה?
[/COLOR]
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״רוח תחסלי אותה ״ אפקוד על רוח ״בבואי ממשיכים״
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432821][U][COLOR=DarkOrchid][B]ג'ון:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה מתעצבן מאוד מהמצב ומנסה להתגבר על הפצעים שלך ולנסוג אחורה.
אתה מחפש מקום להוריד בו את גור הכלבים הקטן לכמה שניות ואתה מוציא את סייטר החוה ואתה שם לב שרמת העייפות שלו גדולה למדי.
אתה אומר לו שאתה מבין שקשה לו אבל שינסה להתמודד וישתמש באסטרטגיה שהשתמש בה כנגד הכלב הגדול ואתה מתחיל להתנשף ונופל על הברכיים שלך ליד הגור ומגן עליו ואתה שם לב שהוא נרגע לידך ושהוא מפתח קשר אלייך בגלל שאין לו עוד מישהו שהוא יכול לסמוך עליו.
בנתיים סייטר מתחיל בקרב עם הפוקימון הזדוני שמולו ומצליח לגרום לו לסגת ושלושתיכם בורחים לתוך בניין בעל גג אדום והכיתוב "פ" ואתה מבין שזהו היה פעם מרכז הפוקימונים של העיר וכול הרוס עכשיו.
אתה לוקח כמה תרופות שאתה מוצא בארונות וכמובן אוכל ומטפל בשני הפוקימונים שאיתך ואתם הולכים לישון שהגור הקטן צמוד אלייך ושסייטר נמצא ליד הדלת במשמר.
לאחר שינה טובה אתה קם בבוקר ויוצא יחד עם סייטר והגור שכרגע נח על ראשך לתוך הרחוב הראשי של העיר אבל שם שני פוקימונים מופיעים ([/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://randompokemon.com/sprites/632.png[/IMG][/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://randompokemon.com/sprites/215.png[/IMG] ), האחד זכור לך מהקרב של סייטר אתמול והשני אתה לא מכיר אך הוא נראה להוט לקרב.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"סייטר, חכה, בוא נכנס שנייה למרכז שוב ונחשוב לפני שאנחנו עושים משהו" אני לוחש שלו ומתקדם בזהירות ובשקט לתוך המרכז.
'איך אני נפטר מהם..?' אני מתחיל לחשוב ברצינות ומתרכז על מציאת פתרון עד כמה שאני יכול.
'סייטר במצב טוב, בוא מסוגל להלחם, אבל הגור לא.. לפחות לא כרגע..' אני חושב.
"יש לי!" אני אומר פתאום טיפה חזק, "סייטר, תנצל את ההרס שבאיזור, תתחיל במיקוד אנרגיה למשך כמה שניות ואז תעבור בין המבנים ההרוסים בזריזות בשימוש במתקפה מהירה ובין כל מבנה למבנה תתקוף עם כמה גלי ואקום את שני הפוקימונים האלו" אני אומר לו ומסביר בבירור כל שלב ושלב.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432821][B][U][COLOR=#002060][FONT="]תומאס:
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה ניגש לפוקימונית הקטנה ומלטף את ראשה ושואל אותה האם היא בסדר בנימה מרגיעה.
ברגע שאתה נוגע בה אתה מרגיש את הפחד שהיא נמצאת בו והיא נושכת לך את היד בעוצמה עד שאתה מתחיל לדמם וברגע שאתה מסיט את המבט אתה שם לב לגדוד של פוקימונים שבוחנים אותה ואתה מבין שהיא לא רוצה בכלל להלחם אך אין לה ברירה.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
הולך משם בלי להסתכל... "בואו קריוגינל נלך..." אני אומר בנימה עצובה מעט.
-
[quote]מייק:
לאחר שסקראגי נלכד אתה עומד כמה רגעים וחושב על מה אתה אמור לעשות עכשיו.
אתה מתקדם באיטיות אל עבר הכדור הדומם עם הפוקימון החדש שלך וכאשר אתה מגיע אליו אתה מרים אותו ומביט אותו למשך כמה שניות וצועק בשמחה שתפסת את הפוקימון הראשון שלך ואתה מוציא אותו מהפוכדור שלו ורואה שהוא פצוע מהקרב ואתה מברך אותו ומסביר לו שאתה המאמן והחבר החדש שלו. סקראגי משחרר חיוך קטן אך הוא עדיין מהוסס וחושש כי הוא בחיים לא היה בחברת בן אדם והוא נופל על ברכיו מהפצעים שלו מהקרב נגד פאנפי ואתה אומר לו שאתם חייבים להגיע למרכז פוקימונים לכן אתה מרים אותו וכמובן מודה לפאנפי על העזרה שלו ושלושתיכם רצים לעבר בניין בעל גג אדום ועליו האות "פ" ואתה מבין שזהו מרכז הפוקימונים.
אתם נכנסים ואתה רואה את כל הנזק שיש שם ואת השקט המטריד והמלחיץ ותוך כדי אתה אוסף תרופות ואוכל ומטפל בסקראגי ובפאנפי.
ברגע ששלושתיכם יוצאים שני פוקימונים ( ) נעמדים מולכם ועל פניהם ניתן להבין שהם לא אוהבים את זה שאתה מטייל בעיר שלהם ושסקראגי ופאנפי חברים שלך והם מתחילים לתקוף אתכם ולדחוק אתכם חזרה לתוך מרכז הפוקימונים!
מה תעשה?
[/quote]
אני פאנפי וסקראגי רואים את שני הפוקימונים הללו, שלושתינו במהרה חוזרים לעבר מרכז הפוקימונים, אני עומד מבעד לחלון ורואה את שני הפוקימונים מסתכלים עלי, אל סקראגי ואל פאנפי ואני אומר "אין טעם לשבת ולחכות, סקראגי ופאנפי, אתם מוכנים?"
אני פאנפי וסקראגי יוצאים מהדלת הראשית של מרכז הפוקימונים, ששם מחכים לנו שני הפוקימונים שרוצים לתקוף אותנו.
אני קורא לפאנפי ועומד "פאנפי השתמש בהתקלה לעבר הפוקימון דמוי הציפור!" בזמן זה אני קורא לעבר סקראגי, מכניס את היד לכיס, מוציא את הפוקדע ופותח אותו על סקראגי ושואל "איזה מתקפות סקראגי יודע?"
ובנתיים מורה לסקראגי "השתמש בהתקלה" בתקווה שהוא יקשיב לי.
-
[quote=Amitlv;1432822]״רוח תחסלי אותה ״ אפקוד על רוח ״בבואי ממשיכים״[/quote]
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#00B0F0][FONT="]עמית י'רשע ליפרד כבר הייתה חסרת הכרה :oing:
------------------------------------------------------------------
אתה פוקד על רוח שלך לחסל את ליפרד חסרת ההכרה וזו משתמש בגל פסיכו שגורם לאובדן פוקימון נוסף בעולם ושניכם מתקדמים הלאה בעיר ההרוסה אקומולה עד שפוקימון ( [/FONT][/COLOR][COLOR=#00B0F0][FONT="][IMG]http://randompokemon.com/sprites/547.png[/IMG] ) ניגש אליכם בהפתעה מאחד הביניים ההרוסים ואתה שם לב שהוא עצבני מאוד על מה שעשית לליפרד המסכנה והוא מתחיל לתקוף אתכם.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=חמוף;1432823]"סייטר, חכה, בוא נכנס שנייה למרכז שוב ונחשוב לפני שאנחנו עושים משהו" אני לוחש שלו ומתקדם בזהירות ובשקט לתוך המרכז.
'איך אני נפטר מהם..?' אני מתחיל לחשוב ברצינות ומתרכז על מציאת פתרון עד כמה שאני יכול.
'סייטר במצב טוב, בוא מסוגל להלחם, אבל הגור לא.. לפחות לא כרגע..' אני חושב.
"יש לי!" אני אומר פתאום טיפה חזק, "סייטר, תנצל את ההרס שבאיזור, תתחיל במיקוד אנרגיה למשך כמה שניות ואז תעבור בין המבנים ההרוסים בזריזות בשימוש במתקפה מהירה ובין כל מבנה למבנה תתקוף עם כמה גלי ואקום את שני הפוקימונים האלו" אני אומר לו ומסביר בבירור כל שלב ושלב.[/quote]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה לוחש לסייטר שאתם תיכנסו שנייה לתוך מרכז הפוקימונים ושלושתיכם ניגשים חזרה פנימה לותך המרכז.
אתה מתחיל לחשוב איך אתה נפטר משני הפוקימונים שחוסמים לך את הדרך ומחפש פיתרון ואתה חושב לעצמיך שסייטר במצב טוב והוא יכול להלחם אך הגור שעדיין נח על הראש שלך כרגע לא מסוגל ולפתע אתה קופץ ואומר שיש לך רעיון ואתה פוקד על סייטר לנצל את ההרס שבאזור ושיתחיל למקד אנרגייה ויתחיל לעבור מבניין לבניין בעזרת מתקפה מהירה ושיתקוף תוך כדי בגלי ואקום כמה שהוא יכול את שני הפוקימונים.
סייטר מהנהן ומתחיל למקד אנרגיה למשך כמה שניות עד שהוא נעלם במהירות אל עבר הבניין הבא ומתחיל לשלוח גלי ואקום בקצב מסחרר.
הפוקימון בעל הטפרים והמבט המרושע נוחת מחוסר הכרה אך הנמלה שמוגנת בשיריון מתכת שורדת את ההתקפה של סייטר עם מעט נזק ומתחילה להתקרב אלייך ואל הגור שעלייך בתוך המרכז בעצבנות.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=the rock;1432826]הולך משם בלי להסתכל... "בואו קריוגינל נלך..." אני אומר בנימה עצובה מעט.[/quote]
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה אומר לקריוגינל להתחיל ללכת משם בנימה עצובה ואתה משאיר את הצבי הקטנה מאחורה ושומע לאחר כמה זמן צרחות ובכי ואתה מבין שהצבי הקטנה כבר לא עוד.
אתה מתקדם עם קריוגינל ומגיע לכניסה לעיר אקומולה ושם אתה נבלם על ידי חתולה גדולה ( [/FONT][/COLOR][COLOR=#002060][FONT="][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/510.png[/IMG] ) שמתחילה לשרוט אותך ואת קריוגינל שלך בעוצמה!
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=itayQT;1432827]אני פאנפי וסקראגי רואים את שני הפוקימונים הללו, שלושתינו במהרה חוזרים לעבר מרכז הפוקימונים, אני עומד מבעד לחלון ורואה את שני הפוקימונים מסתכלים עלי, אל סקראגי ואל פאנפי ואני אומר "אין טעם לשבת ולחכות, סקראגי ופאנפי, אתם מוכנים?"
אני פאנפי וסקראגי יוצאים מהדלת הראשית של מרכז הפוקימונים, ששם מחכים לנו שני הפוקימונים שרוצים לתקוף אותנו.
אני קורא לפאנפי ועומד "פאנפי השתמש בהתקלה לעבר הפוקימון דמוי הציפור!" בזמן זה אני קורא לעבר סקראגי, מכניס את היד לכיס, מוציא את הפוקדע ופותח אותו על סקראגי ושואל "איזה מתקפות סקראגי יודע?"
ובנתיים מורה לסקראגי "השתמש בהתקלה" בתקווה שהוא יקשיב לי.[/quote]
[B][COLOR=Green]מייק:
[/COLOR][/B][COLOR=Green]אתה פאנפי וסקראגי נסוגים לאחור לתוך מרכז הפוקימונים שממנו בדיוק יצאתם ואתה רואה ששני הפוקימונים שחוסמים לכם את הדרך לא מתכוונים לזוז מתישהוא לכן אתה אומר לפאנפי וסקראגי שאין טעם שתישארו שם ותחכו שהם יתקיפו.
אתה יוצא עם שני הפוקימונים שלך מהדלת הראשית של מרכז הפוקימונים ואומר לפאנפי להשתמש בהתקלה לפוקימון הציפור ובזמן שפאנפי מתקיל את הציפור אתה מוציא את הפוקידע שלך וסורק מהר את סקראגי כדי לדעת אילו מתקפות הוא יודע. מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "סקראגי שלך יודע להשתמש ב-פזילה,בעיטה תחתונה ומתקפת חול" הקול משתתק ואתה אומר לסקראגי תוך כדי להשתמש בהתקלה אך מכיוון שהוא אינו יודע את ההתקפה הזו הוא משתמש בבעיטה תחתונה לתוך הראש של הפוקימון הכחול.
הציפור לא נשארת חייבת ומתחילה לנקר את פאנפי שלך והפוקימון הכחול המרחף משתמש במתקפת בועות על סקראגי שלך.
מה תעשה?
[/COLOR]