-
[quote=שלום לכם;1445657][right][b]בר[/b]
*אתה מצוין
אתה ואימפמון אוכלים, בשקט קצת מביך. נראה שאימפמון קצת מוטרד ממשהו. "מה קרה אימפמון?" אתה שואל אותו בעודך נוגס בלחם. "השוטרים האלה... כשיריתי את הדיו הרעיל הזה, כל השוטרים ניסו להוריד אותו מהעיניים שלהם, חוץ מאחד, שפשוט הוריד תחבושת או משהו מהפרצוף שלו, וכשהוא עשה את זה, יכולתי לחוש בדיג'ימון... לזמן קצר, והרגשה חלושה, אבל יכולתי..." "איך הוא נראה?" אתה שואל אותו בלחישה. "אממ... קשה לתאר" הוא הוא אומר. "רגע! יש גירים פה איפשהו!" אתה מזכיר לעצמך ולאימפמון. אימפמון לוקח את הגירים ומצייר לך דמות מכוסה בבגדים, אשר אף חלק ממנה לא נראה. לפתע ראית שתי תחבושות נכנסות דרך החריצים הקטנים בין הקיר המזויף לשאר הקיר, ומשכו את הקיר החוצה. דרך החור נכנס האיש שאימפמון צייר. לפתע הדיג'יכלי זמזם ואמר "מאמימון, משלים ניתוח..." וירה קרן אור לעבר האיש. לאחר שהאור הפסיק עמדה מולך מומיה. "מאמימון בעל האוב, דיג'ימון חי-מת. סוג וירוס, רמת אולטימייט (בשבילך). מתקפתו המיוחדת היא נחש תחבושות".
[spoiler]האיש- [img]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100526025928/digimon/images/thumb/6/6b/mummymon_%28human%29_rpg.gif/99px-mummymon_%28human%29_rpg.gif[/img] מאמימון- [img]http://i1213.photobucket.com/albums/cc465/karlos90/digimon/mummymon.gif[/img][/spoiler]
[/quote]
"ואוו, יש לך הבחנה טובה, הוא בהתפתחות ממש גבוה.." אגיד בשוק.
"אממ, אתה חושב שיש לנו סיכוי נגדו?" אשאל בלחץ את אימפמון.
------------------
:)
-
[quote=שלום לכם;1445664][b]אדוארד[/b]
"עכב...ישים?" שואלת איימי בפחד. "איימי... את צריכה להתגבר על הפחד שלך! אלה רק עכבישים!" אתה מנסה לשכנע את איימי. "לא!" היא מוחה. "אני אגן עלייך איימי!" פטאמון אומר לה ומנסה לרחף באוויר עם הכנפיים הקטנות שלו, ללא הצלחה. "טוב.. בסדר... אני מניחה" איימי השתכנעה והלכה איתכם לעבר העכבישים. ברגע שהעכבישים ראו אתכם באים, הם ברחו, ונכנסו לחולצתה של אישה מוזרה למראה. ציפית שהאישה תצרח, אך במקום זה היא רק הזעיפה פנים.
[spoiler]האישה- [img]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110707234436/fanondigimon/images/e/e8/arukenimon_human.jpg[/img][/spoiler][/quote]
אני אלחש לגיגימון "גיגימון תהיה דרוך,יש לי תחושה רעה לגבי האישה הזאת",
אני אגש אל האישה "אהה..אהה שלום,אני עידן וזאת איימי,שמנו לב שכמה עכבישים שאני משער ששלך בהו בנו בצורה מוזרה... ועוד אחרי זה נכנסו לחולצה שלך... אז רק רצינו לברר אם הכל בסדר... או שאת צריכה עזרה...?" אשאל את האישה בחשש קל.
-
[quote=שלום לכם;1445603]
[b]מאקטו[/b]
וימון רץ כל כך מהר עד שפוגמון אפילו לא ראה אותו זז. הוא מידה הגיע לידו וצעק "אגרוף מזמזם!". הידיים של וימון הסתובבו כל מהר עד שראית רק עיגולים כחולים, ואז הוא פגע בפוגמון עם כל האגרופים שלו. פוגמון נראה מאוד מותש מכל הרדיפות אחרי צ'יבימון קודם, והאגרופים של וימון רק עיצבנו אותו יותר. "הוריקן מרושע!" הוא צעק, אך במקום שיצאו כמה הוריקנים קטנים כמו קודם, יצא מהמחבט הוריקן אחד גדול שהתקרב במהרה אל וימון.
[/quote]
'מעניין אם ההוריקן יעקוב אחרי וימון' "אוקיי וימון,זה טיפה מסוכן,תנסה להגיע לראש או לפרצוף של פוגמון ובשנייה שההוריקן מגיע אליך תברח משם ותיתן להוריקן לפגוע בפוגמון!".
-
[B]אמט
[/B]*התגובה שלך קצרה מדי, בבקשה תכתוב בשורה אחת. ובבקשה תכתוב בזמן עתיד.
צ'וקומון קופץ אליך ואתה צריך להרחיק אותו כדי שהקרניים, שבמפתיע חדות מאוד, שלו לא יחתכו אותך לגזרים. נראה שאנג'י תקועה באותו מצב מביך. "צ'וקומון אתה יכול להתרחק קצת החודים שלך מכאיבים!" אתה אומר לו כמוצא אחרון. ואז אנג'י חושבת בכל רם "מעניין מי יותר חזק?"
[B]יומה[/B]
לפני שאתה מכניס את הדיג'יכלי לכיס, אתה, כאילו באינסטיקנט, מעביר קלף ריק, שלוקח לעצמו חלק מהנתונים, ואתה רואה שזה הפך ל"באקמון- יד הגיהינום". אתה הולך לבילומון ושואל אותו "אז אתה תישאר ככה?". "אממ... כן" הוא אומר ושם יד מאחורי הראש. "נו, אז אהבתי מה שעשיתי?" הוא שואל אותך בהתלהבות ומחכה לאישורך.
[B]בר[/B]
"אני די בטוח שהסיכויים שלנו שווים ל0" אימפמון אומר בעצב רב. "אז מה נעשה?!" אתה שואל אותו. "את זה" הוא אמר בשקט והשתמש במתקפת "זימון: אש". "מה זה יעזור נגדו?!" אתה שואל. "זה לא, אבל זה מספיק טוב לבריחה!" הוא אומר ואז כדור האש ירד מתחתיך והתחיל לעלות אותך למעלה. "בוא איתי אימפמון!" ניסית לשכנע אותו. "לא!" אני צריך לשלוט בכדור, הוא לא יכול להעלות את שנינו!" הוא משיב לך. 'אני חייב לנסות לפחות...' אתה חושב. "העברת קלף! דיו הרעל של קלמארמון!" אימפמון ירה את הדיו, אך מאמימון פשוט הסיר את כל התחבושות שלו. "העברת קלף! הגברת הגנה, חיבור ע'!". ההגנה הנוספת עזרה לאימפמון. "העברת קלף! ינממון- קרן רעם!". אימפמון כמובן ירה, אך התחבושת של מאמימון לא מוליכות חשמל. 'אף אחד מהקלפים לא עובדים...'. "אימפמון! למה אתה לא מציל את עצמך?! למה אתה מגן עליי?!" אתה שואל את אימפמון בבכי. "כי אתה חבר שלי!" אימפמון צועק לך, "ואני רוצה להגן עליך!" אימפמון בוכה. "אבל... גם אני חבר שלך, ואני אגן עליך!" אתה אומר וקופץ מהכדור אל מול מאמימון. לפתע, הלבנה המזויפת, שנפלה כתוצאה מהכניסה של מאמימון, השתנתה והפכה ל- [IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100306161950/digimon/images/0/0b/DigiEgg_Friendship.gif[/IMG]. "הדיג'י-ביצה של החברות?!" מאמימון צעק בתדהמה. ה"דיג'י-ביצה של החברות, נכנסה לתוך הדיג'יכלי שלך, ואימפמון צעק "אימפמון! התפתחות שריון! ת'אנדרבירמון!". "ת'אנדרבירמון, דיג'ימון ציפור ענקית, סוג נתונים, רמת שיריון. מתקפתו המיוחדת היא סופת רעמים". "ככה!" ת'אנדרבירמון אמר ויצר סופת רעמים, אשר תקפה את מאמימון וחשמלה אותו עד שהוא שכב חסר הכרה על הרצפה. ת'אנדרבירמון נשא אותך על כנפיו עד לקופסת הקרטון בה אתה חי ואז חזר להיות אימפמון.
[SPOILER]ת'אנדרבירמון- [IMG]http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/155/4/9/thunderbirmon_sprite_by_wooded_wolf-d67trdy.png[/IMG][/SPOILER]
[B]אדוארד[/B]
"סוף סוף הגעתם... אתם יודעים כמה אנרגיה זה לוקח לקודוקוגומון שלי להתחזות לעכבישים?" היא שואלת ומחייכת חיוך זדוני. לפתע, עשרה עכבישים ירדו מרגליה ואז גדלו והפכו לדיג'ימונים. "קודוקוגומון, דיג'ימון חרק, סוג וירוס, רמת תינוק 1" ניתח הדיג'יכלי שלך. "רמת תינוק 1?! זה כלום!" אתה מזלזל. "אל תמהר כל כך לזלזל בהם, הם מהירים מאוד" היא חייכה. "ירית אוויר!" פטאמון צעק, מילא את כל גופו באוויר וירה, אך כל הקודוקוגומון התחמקו בקלות, וכך גם הם התחמקו מהנשיכה של גיגימון. לפתע, הם התקרבו אליך וקשרו אותך בחוטים. "לא! אני אגן עליך!" גיגימון צעק וניסה לקרוע את החוטים בשיניים, אך הקודוקוגומון קשרו גם אותו. "קולו קולו" קולומון אמר והסמל שעל ראשו זהר, וכך גם גיגימון. "גיגימון! התפתחות! גילמון!" הוא צעק וכשהזוהר נפסק ראית מולך יצור אדום וכפוף בערך בגודל שלך. "גילמון, דיג'ימון זוחל, סוג וירוס, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא כדור-אש". גילמון מיד הפיל את כל הקודוקוגומון. "אז אתה יכול לנצח את הקודוקוגומון שלי.. אבל מה תעשה עם הדוקוגומון שלי?" האישה חייכה ונקשה באמצע. לפתע 5 קודוקוגומון התחברו יחד לדיג'ימון עכביש אחד גדול, ואז עשו כך האחרים. "דוקוגומון, דיג'ימון חרק, סוג וירוס, רמת מבוגר. מתקפתו המיוחדת היא קורי עכביש רעילים".
[SPOILER]קודוקוגומון- [IMG]http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2012/289/9/7/kodokugumon_gif_by_dj_xigu-d5hztqc.gif[/IMG] גילמון- [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20130421022437/digimon/images/2/26/Guilmon_vg.gif[/IMG] דוקוגומון- [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130602023356/digimon/images/9/93/Dokugumon_vg.gif[/IMG][/SPOILER]
[B]מאקאטו[/B]
וימון מתחיל לברוח מההוריקן ומגלה שההוריקן באמת עוקב אחריו. הוא מתחיל לרוץ לעבר פוגמון המופתע. ברגע שהוא מגיע לפוגמון, הוא קופץ על הפרצוף שלו ואז למעלה. ההוריקן פוגע בפוגמון שנשכב על האדמה. לפתע, הוא קם והחל לצרוח בכעס. 'אני חייב לעזור לו' חשבת לעצמך והעברת את קלף החרב שלך, שעשויה מכרום-דיג'יזויד, המתכת הדיגיטלית החזקה ביותר. וימון יחד עם החרב החזקה שלו, החל לסובב את היד והחרב שלו ואז פגע בפוגמון בהנפת חרב אחת והרג אותו. פוגמון התפרק למידע. האם תרצה לטעון אותו?
[B]טושירו[/B]
*בתור השחקן האחרון שלי, אני אתן לך התחלה לפי הרקע שלך D:
אתה בחנת את הדיג'יכלי שלך במשך דקות ארוכות, ותהית לגבי האיש המוזר שהביא לך אותו. ואז הפנת את ראשך לעבר הקלף של טסונומון שנח לידך. הוא כחול ובעל ציור טסונומון עליו.. החלטת להעביר את הקלף בדיג'יכלי שלך. לפתע הקלף הכחול נעלם ומתוך האוויר עלה לא אחר מאשר... טסונומון! לפתע מהדיג'יכלי שלך עולה עיגול מוזר שמוקרן על האוויר ובו מופיע טסונומון. "טסונומון, דיג'ימון "קטן יותר", סוג נתונים, רמת תינוק 2." צווח הדיג'יכלי שלך.
[SPOILER]טסונומון- [IMG]http://images.wikia.com/digimon/images/a/a9/Tsunomon_vg.gif[/IMG][/SPOILER]
-
[quote]טושירו
*בתור השחקן האחרון שלי, אני אתן לך התחלה לפי הרקע שלך d:
אתה בחנת את הדיג'יכלי שלך במשך דקות ארוכות, ותהית לגבי האיש המוזר שהביא לך אותו. ואז הפנת את ראשך לעבר הקלף של טסונומון שנח לידך. הוא כחול ובעל ציור טסונומון עליו.. החלטת להעביר את הקלף בדיג'יכלי שלך. לפתע הקלף הכחול נעלם ומתוך האוויר עלה לא אחר מאשר... טסונומון! לפתע מהדיג'יכלי שלך עולה עיגול מוזר שמוקרן על האוויר ובו מופיע טסונומון. "טסונומון, דיג'ימון "קטן יותר", סוג נתונים, רמת תינוק 2." צווח הדיג'יכלי שלך.[/quote]
"מה לעזאזל קורה כאן?" אצעק כאשר אתרחק טיפה מהטסונאמון "איך קרה שיצאת מהדיג'יכלי?זה לא יכול להיות, דיג'ימונים לא באמת קיימים.."
-
[quote=שלום לכם;1445713]
[b]יומה[/b]
לפני שאתה מכניס את הדיג'יכלי לכיס, אתה, כאילו באינסטיקנט, מעביר קלף ריק, שלוקח לעצמו חלק מהנתונים, ואתה רואה שזה הפך ל"באקמון- יד הגיהינום". אתה הולך לבילומון ושואל אותו "אז אתה תישאר ככה?". "אממ... כן" הוא אומר ושם יד מאחורי הראש. "נו, אז אהבתי מה שעשיתי?" הוא שואל אותך בהתלהבות ומחכה לאישורך.
[/quote]
"תאמין לי .. זה היה הדבר המגניב ביותר שראיתי!" אענה לו בהתלהבות רבה, "בילומון! אני עדין לא מצליח לעכל את כל מה שקורה כאן" אומר ואחזיר את הדיג'יכלי שלי לכיס, "באקמון-יד הגהינום.." אקרא את מה שכתוב על הקלף ואשים את הקלף בכיס האחורי של המכנסיים שלי היכן שאני אאחסן את הקלפים.
"טוב, בילומון, בוא נתקדם הביתה מתחיל להיות די מאוחר ומחר זה היום הראשון של שנת הלימודים החדשה xd" אגיד לו ואדחף אותו קלות לדרך חזרה הביתה.
-
[quote=שלום לכם;1445713]
[b]בר[/b]
"אני די בטוח שהסיכויים שלנו שווים ל0" אימפמון אומר בעצב רב. "אז מה נעשה?!" אתה שואל אותו. "את זה" הוא אמר בשקט והשתמש במתקפת "זימון: אש". "מה זה יעזור נגדו?!" אתה שואל. "זה לא, אבל זה מספיק טוב לבריחה!" הוא אומר ואז כדור האש ירד מתחתיך והתחיל לעלות אותך למעלה. "בוא איתי אימפמון!" ניסית לשכנע אותו. "לא!" אני צריך לשלוט בכדור, הוא לא יכול להעלות את שנינו!" הוא משיב לך. 'אני חייב לנסות לפחות...' אתה חושב. "העברת קלף! דיו הרעל של קלמארמון!" אימפמון ירה את הדיו, אך מאמימון פשוט הסיר את כל התחבושות שלו. "העברת קלף! הגברת הגנה, חיבור ע'!". ההגנה הנוספת עזרה לאימפמון. "העברת קלף! ינממון- קרן רעם!". אימפמון כמובן ירה, אך התחבושת של מאמימון לא מוליכות חשמל. 'אף אחד מהקלפים לא עובדים...'. "אימפמון! למה אתה לא מציל את עצמך?! למה אתה מגן עליי?!" אתה שואל את אימפמון בבכי. "כי אתה חבר שלי!" אימפמון צועק לך, "ואני רוצה להגן עליך!" אימפמון בוכה. "אבל... גם אני חבר שלך, ואני אגן עליך!" אתה אומר וקופץ מהכדור אל מול מאמימון. לפתע, הלבנה המזויפת, שנפלה כתוצאה מהכניסה של מאמימון, השתנתה והפכה ל- [img]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100306161950/digimon/images/0/0b/digiegg_friendship.gif[/img]. "הדיג'י-ביצה של החברות?!" מאמימון צעק בתדהמה. ה"דיג'י-ביצה של החברות, נכנסה לתוך הדיג'יכלי שלך, ואימפמון צעק "אימפמון! התפתחות שריון! ת'אנדרבירמון!". "ת'אנדרבירמון, דיג'ימון ציפור ענקית, סוג נתונים, רמת שיריון. מתקפתו המיוחדת היא סופת רעמים". "ככה!" ת'אנדרבירמון אמר ויצר סופת רעמים, אשר תקפה את מאמימון וחשמלה אותו עד שהוא שכב חסר הכרה על הרצפה. ת'אנדרבירמון נשא אותך על כנפיו עד לקופסת הקרטון בה אתה חי ואז חזר להיות אימפמון.
[spoiler]ת'אנדרבירמון- [img]http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/155/4/9/thunderbirmon_sprite_by_wooded_wolf-d67trdy.png[/img][/spoiler]
[/quote]
"ואוו זה היה קרוב" אגיד בעודי מנגב את הדמעות והזיעה מהמצח.
"כל הכבוד חבר, הייתה נפלא וחזק, אני ממש מתפלא מהכוח שלך" אגיד בשקט ואחבק את אימפמון, ואז אשכב ואלך לישון
-
[quote=שלום לכם;1445608]
[b]קנט[/b]
"אתה לא יצרת אותי!" גיפטמון צעק עליך, "אני נוצרתי משאריות נתונים מהאח הגדול והמוצלח שלי! אבל אני כבר לא יהיה מספר 2! אני אתפתח ואהרוס אותך!".[/quote]
*אחלה איוונט
אומר לסנדגיפמון "בעיות אחים,הא? אני אשאיר אתכם לפתור את זה אחר כך. אין ברירה,נצטרך להילחם." ואז אוציא מכיסי את הקלף "אגרוף האפס המוחלט של יוקידארומון" ואעביר אותו בדיג'יכלי.אקווה שזה יספיק כדי לעצור את גיפטמון.
-
[quote=שלום לכם;1445713][b]אמט
[/b]*התגובה שלך קצרה מדי, בבקשה תכתוב בשורה אחת. ובבקשה תכתוב בזמן עתיד.
צ'וקומון קופץ אליך ואתה צריך להרחיק אותו כדי שהקרניים, שבמפתיע חדות מאוד, שלו לא יחתכו אותך לגזרים. נראה שאנג'י תקועה באותו מצב מביך. "צ'וקומון אתה יכול להתרחק קצת החודים שלך מכאיבים!" אתה אומר לו כמוצא אחרון. ואז אנג'י חושבת בכל רם "מעניין מי יותר חזק?"
[/quote]
מצטער, רגיל ממ"תים אחרים
-
[i]באמת מעניין..[/i] אני חושב, "את יודעת מה? בואי נבדוק" אני אומר בתחרותיות.
"צ'וקומון, מרסק צ'וקו!" (הבועות הקטנות האלה שכל האין-טריינינג יודעים, פשוט ככה קוראים לזה של צ'וקומון) אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה
-
ד"א מצטער, פשוט אין לי הרבה מה לעשות, אני גם יכול לשלוט רק על מה שאני עושה ואני לא יכול להחליט מה יקרה.. וגם זה מרגיש לי לא נכון להגיד את הכל בזמן עתיד, אז שוב מצטער
-
[quote]
[b]מאקאטו[/b]
וימון מתחיל לברוח מההוריקן ומגלה שההוריקן באמת עוקב אחריו. הוא מתחיל לרוץ לעבר פוגמון המופתע. ברגע שהוא מגיע לפוגמון, הוא קופץ על הפרצוף שלו ואז למעלה. ההוריקן פוגע בפוגמון שנשכב על האדמה. לפתע, הוא קם והחל לצרוח בכעס. 'אני חייב לעזור לו' חשבת לעצמך והעברת את קלף החרב שלך, שעשויה מכרום-דיג'יזויד, המתכת הדיגיטלית החזקה ביותר. וימון יחד עם החרב החזקה שלו, החל לסובב את היד והחרב שלו ואז פגע בפוגמון בהנפת חרב אחת והרג אותו. פוגמון התפרק למידע. האם תרצה לטעון אותו?
[/quote]
אני חושב קצת 'פוגמון הוא לא דיג'ימון טוב,הוא עלול להזיק לוימון' אני מחליט לא לטעון את פוגמון,אחרי אני לוקח את וימון,מחייך אליו ואומר לו:"כל הכבוד" אחרי זה אני מסתכל על קולומון ואומר לו:"אתה צריך עזרה בלהגיע הביתה או שאתה תסתדר מפה?".
-
[B]טושירו
[/B]"אם ככה, אני לא דיג'ימון כנראה!" צוחק טסונומון. "אז.. אתה באמת דיג'ימון?" אתה שואל את טסונומון בפחד. "כן, אני הדיג'ימון הכי טוב שתכיר!" משוויץ טסונומון בפניך, "ואני יכול להביס כל דיג'ימון בעולם!". לפתע טסונומון נדרך. "מה קרה?" שאלת אותו. "יש דיג'ימון בסביבה!" הוא אמר והתחיל לדהור ימינה, איפה שזיהית ערפל כבד. בהתחלה לא רצית ללכת, אבל אז הדיג'יכלי שלך הקיף אתך בעיגול גדול וזוהר ונשא אותך אל טסונומון.
[B]יומה[/B]
אתה ובילומון הולכים הביתה, ובדרך הוא משתנה חזרה למורומון, כדי למשוך פחות תשומת לב, אך פתאום הוא מתחיל לירות בועות לכל מקום. "מה אתה עושה?!" אתה שואל אותו ומכסה לו את הפה. "עכשיו כשהתפתחתי, יש לי יותר מדי אנרגיה בשביל להיות מורומון, אז אני מבזבז אותה עם בועות!" הוא מסביר לך וחוזר להיות בילומון בלית ברירה. כשאתם מגיעים הביתה אתה אומר לבילומון ללכת על ארבע רגליים, ואמא ואבא שלך לא שם לב. אתם נרדמתם מיד, והתעוררת לבית הספר (אתה צוחק אני עושה). בבית הספר, פתאום המנהל נכנס לחדר ואומר "ילדים, המורה שלכם הייתה מעורבת בתאונה, ובמקומה יבוא מר מאמי, נום מאמי". לכיתה נכנס איש מוזר בבגדים מוזרים, כשלפתע הדיג'יכלי שלך זמזם בשקט, כאילו ידע מה המצב שלך. "מאמימון, מנתח..."
[SPOILER]נום מאמי- [IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100526025928/digimon/images/thumb/6/6b/Mummymon_%28Human%29_RPG.gif/99px-Mummymon_%28Human%29_RPG.gif[/IMG][/SPOILER]
[B]בר[/B]
אתה הלכת לישון. כשהתעוררת, לא הצלחת לפתוח את העיניים. לפתע הוסר מעליך כיסוי העיניים, וגילית שאתה קשור בתוך תחבושות, ואימפמון לידך, בדיוק באותו מצב. לאחר סריקה קצרה של המקום קלטת בזווית את מאמימון! הוא שם לב שהתעוררת, ולפתע הוציא משהו מהתחבושות שלו. "אתה לא יכול לפתח את אימפמון בלי הדיג'יכלי ובו הדיג'י-ביצה העתיקה של החברות!"
~~~~~~
תעשה משהו חברותי ותתוגמל D:
[B]קנט[/B]
אתה מעביר את קלף "אגרוף האפס המוחלט", ולפתע מאחורי סנדגיפטמון מופיעה הילה של איש שלג, כאשר האגרוף של איש השלג מקביל לראש של סנדגיפטמון. הראש מקפיא את כל החול סביב גיפטמון וגם את כל החלק התחתון שלו. "חומצת גוף!" גיפטמון צעק ולפתע פלג גופו התחתון הפך לחומצה יוקדת שהמסה את הקרח, ואז חזרה להיות חלק מגופו של גיפטמון. "סס.. חול רעיל!" צעק סנדגיפטמון וראשו הפך לחול, עם כמה נצנוצים סגולים בתוכם. חלק מהחול נורה על גיפטמון והגוף שלו התחיל לבעבע. שאר החול הפך חזרה להיות סנדגיפטמון. בכל זאת, נראה שגיפטמון עדיין לא מושפע מספיק מהמתקפה. לפתע הדיג'יכלי שלך מראה תמונה של גיפטמון, ומתמקד על קצה הזנב שלו. "אז זאת החולשה שלו..." אתה ממלמל
[B]אמט[/B]
השם היפני הוא בועה כפולה (BOA, לא BUA)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בועה כפולה!" צ'וקומון צעק וירה מספר בועות דביקות על גמימון. "בועה כפולה" צעק גמימון בדיוק כמו שצעק צ'וקומון, ובועות זהות לבועות שלאלה של צ'וקומון נורו מהפה של גמימון. הבועות פגעו בצ'וקומון ולא הזיקו לו ממש. מלחמת הבועות המיכ עד קצת אך זה כמעט ולא עשה נזק אחד לשני.
[B]מאקאטו[/B]
אתה מחליט לא לטעון את פוגמון, והנתונים שלו מתאספים לתוך מה שנראה כביצה שעשויה מאבן. קול חלוש "תודה" נשמע, והביצה עפה לאוויר ונעלמה. "לקולומון אין בית, קולו" קולומון אמר. פתאום נזכרת שקולומון זהר בזמן שצ'יבימון התפתח
-
[quote=שלום לכם;1446054]
[b]מאקאטו[/b]
אתה מחליט לא לטעון את פוגמון, והנתונים שלו מתאספים לתוך מה שנראה כביצה שעשויה מאבן. קול חלוש "תודה" נשמע, והביצה עפה לאוויר ונעלמה. "לקולומון אין בית, קולו" קולומון אמר. פתאום נזכרת שקולומון זהר בזמן שצ'יבימון התפתח[/quote]
אני חושב לעצמי 'קולומון קשור לזה שצ'יבימון הפך לוימון,אם אני אשמור עליו,אולי וימון יתחזק' אני מחייך ואומר לקולומון:"אז מעכשיו יש לך,ברוך הבא לצוות של וימון ושלי קולומון" אחרי זה אני אסתכל על וימון ואומר לו:"אין לך בעיה עם זה נכון?כמה שיותר,יותר שמח לא?".
-
[quote=שלום לכם;1446054]
[b]בר[/b]
אתה הלכת לישון. כשהתעוררת, לא הצלחת לפתוח את העיניים. לפתע הוסר מעליך כיסוי העיניים, וגילית שאתה קשור בתוך תחבושות, ואימפמון לידך, בדיוק באותו מצב. לאחר סריקה קצרה של המקום קלטת בזווית את מאמימון! הוא שם לב שהתעוררת, ולפתע הוציא משהו מהתחבושות שלו. "אתה לא יכול לפתח את אימפמון בלי הדיג'יכלי ובו הדיג'י-ביצה העתיקה של החברות!"
~~~~~~
תעשה משהו חברותי ותתוגמל d:
[/quote]
"אוי לא איך הוא התאושש אחרי אתמול?" אשאל
"אימפמון מה נעשה? " אשאל אותו 'רגע ומה עם אני ינסה להתידד עם מאמימון' אחשוב לעצמי
"מאמימון למה אתה עושה לנו את זה?" אשאל אותו. "לא עשינו לך כלום" אגיד לו.
-
[quote]טושירו
"אם ככה, אני לא דיג'ימון כנראה!" צוחק טסונומון. "אז.. אתה באמת דיג'ימון?" אתה שואל את טסונומון בפחד. "כן, אני הדיג'ימון הכי טוב שתכיר!" משוויץ טסונומון בפניך, "ואני יכול להביס כל דיג'ימון בעולם!". לפתע טסונומון נדרך. "מה קרה?" שאלת אותו. "יש דיג'ימון בסביבה!" הוא אמר והתחיל לדהור ימינה, איפה שזיהית ערפל כבד. בהתחלה לא רצית ללכת, אבל אז הדיג'יכלי שלך הקיף אתך בעיגול גדול וזוהר ונשא אותך אל טסונומון.[/quote]
*איך אתה יודע מה אני רוצה לעשות?
"טסונאמון?אתה שם?" אשאל את טסונאמון ואחפש אותו בערפל.
-
[quote=שלום לכם;1446054]
[b]אמט[/b]
השם היפני הוא בועה כפולה (boa, לא bua)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בועה כפולה!" צ'וקומון צעק וירה מספר בועות דביקות על גמימון. "בועה כפולה" צעק גמימון בדיוק כמו שצעק צ'וקומון, ובועות זהות לבועות שלאלה של צ'וקומון נורו מהפה של גמימון. הבועות פגעו בצ'וקומון ולא הזיקו לו ממש. מלחמת הבועות המיכ עד קצת אך זה כמעט ולא עשה נזק אחד לשני.
[/quote]
"הממ.." אני מנסה לחשוב מה אפשר לעשות.
"אוקי צ'וקומון! הסתער עליו!"
(תראה תכנית, זה אפשרי, לא?)