-
[quote=dj pon-3;1451650]
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]העגלה נעצרת בעיר פורטריי סוף כל סוף לאחר שבוע של נסיעה בה. עכשיו כבר אחר הצהריים, סיימת את הארוחה האחרונה שלך בעגלה כבר מזמן ואתה קופץ ממנה בשמחה יחד עם עוד נער שנסע איתך, [url="http://cdn.myanimelist.net/images/characters/12/76269.jpg"]קליק[/url]. נער זה חי איתך שבוע, אבל הוא לא דיבר איתך אפילו פעם אחת- עדיין לא יצא לך להכיר אותו כמו שצריך, אפילו את שמו אינך יודע עדיין. אתם נפרדים בנימוס מהנהג הנחמד ומהפוקימון הגדול והאדום המזכיר בצורתו פרה [img]http://sprites.pokecheck.org/i/323.gif[/img] אשר קשור אל העגלה הקטנה עליה חיית במשך השבוע האחרון ואתם ממשיכים אל תוך העיר הקטנה והקרירה. עיר פורטריי ממוקמת גבוה יחסית לערים אחרים והיא רחוקה מהרי געש. זאת הסיבה למה עיר זו נחשבת לבין הערים הקרירות ביותר בכל הואן. אתה והנער עוברים על פני האנשים הפשוטים והבתים האפורים והקטנים אל כיוון בנין גדול ולבן- מפקדת שומרי העם של העיר פורטריי. אתם הולכים בשקט, בלי לדבר אחד עם שני. כל אחד שקוע במחשבותיו- איך יהיה היום הראשון שלכם כחיילים רשמיים.
אתה נכנס אל תוך המבנה, הנער יחד איתך. אתה לא יכול שלא להתרגש מהמעשה- פעם ראשונה שלך כחייל אמיתי בתוך מפקדה אמיתית. המקום מבפנים נראה לא פחות מכובד מהמראה החיצוני שלו, קירות לבנים ויפים והרבה ציורי פוקימונים תלויים בצורה ישרה עליהם. על אחד הקירות הרחוקים יותר אתה יכול לראות גם את מפת הואן. שכשחקן אתה יכול גם לראות אותה בתגובה הראשונה.
"איך אפשר לעזור לכם?" אישה היושבת מול דלפק הצמוד לכניסה פונה אליכם. היא לובשת את המדים של חייל הואן. אתה מוציא מכיסך את תג חייל הואן החדש שלך יחד עם המכתב שקיבלת מהמפקד לשעבר שלך מהאימונים, הנער עושה כמוך שנייה לאחר מכן. במכתב שלך מצוין שהוזמנת במיוחד לעיר פורטריי, שם תעבוד תחת המפקדת לילה. החיילת קוראת את שני המכתבים ומחזירה לכל אחד מכם אותם:"לכו למשרד ששם" היא מורה לשניכם ומצביעה על אחת הדלתות החומות הנמצאות בהמשך המבנה. שניכם ניגשים אל הדלת עליה היא הצביעה ואתה דופק. "היכנס" קול נשי נשמע מתוך החדר ואתה פותח את הדלת, נכנס יחד עם הנער. החדר אליו נכנסת קטן יותר מכפי שציפית, זהו חדר מרובע בעל קירות לבנים, תקרה לבנה ורצפה לבנה. אין דבר על הקירות וזה רק גורם לחדר להראות לבן יותר. הרהיטים היחידים הנמצאים במקום הם ספה סגולה וארוכה, מגיעה מקצה ראשון של החדר עד לקצה השני וממוקמת במרכז החדר. בנוסף יש גם ארון ספרים בעל דלתות שקופות, החושפות המוני ספרים שונים וצבעוניים, הממוקם מאחורי הספה, ממש מול הדלת עצמה. על הספה יושבת אישה, היא לוגמת מבקבוק בצבע חום כהה. שיערה שחור וארוך והיא לובשת חולצה אפורה וחצאית בצבע כחול כהה. על צווארה היא עונדת תליון בעל אבן אדומה. [url="http://cdn.myanimelist.net/images/characters/13/52047.jpg"]קליק[/url]. "כן, איך אוכל לעזור לכם?" היא שואלת לאחר שהנער סוגר אחריכם את הדלת. אתה מביא לה את המכתב מהמפקד לשעבר שלך, הנער מביא לה גם את המכתב שלו. היא נעמדת וקוראת את שני המכתבים, לוקחת את הזמן עם המכתב שלך וממהרת עם המכתב של הנער השני, לאחר שהיא מסיימת לקרוא את שני המכתבים היא מניחה אותם על הספה:"הגעתם ממש מהר. בדיוק לפני כמה דקות הגיעו הפוקימונים שהזמנתי בשבילכם" היא אומרת תוך כדי שהיא עולה על הספה וקופצת אל הצד השני של החדר. שם היא מתכופפת ונעלמת למספר שניות, כשהיא חוזרת לעמוד אתה יכול לראות שהיא מרימה איתה פוקימון קטן וכחול. הוא נראה כמו ראש אחד גדול בעל זוג ידיים וזוג רגליים, פיו ענקי ופתוח, אתה יכול לראות שיניים לבנות מבצבצות מתוכו [img]http://sprites.pokecheck.org/i/443.gif[/img] היא מניחה את הפוקימון על הספה והוא מסתכל עליך בעיניו הגדולות והשחורות. "זאת גיבל, היא יודעת דחיפה, התקפת חול, זעם דרקון וטורנדו" היא מסבירה ומצביעה על הפוקימון הקטן:"היא בשבילך, יאמאנאשי. היא פוקימון דרקון, מאוד נדירה. תשמור עליה טוב מאוד או שתיכנס לצרות" היא מוסיפה אזהרה תוך כדי שהיא מתקופפת שוב פעם ומרימה פוקימון נוסף, כלב מעט יותר גדול מהגיבל שלך. פרוותו בצבע כתום ובעלת מספר קווים שחורים. זנבו, קצה ראשו והחזה שלו בעלי פרווה עבה יותר ולבנה. אתה מרגיש מעט רע בשביל הפוקימון הזה, כל כך הרבה פרווה- בטח חם לו מאוד [img]http://sprites.pokecheck.org/i/058.gif[/img] היא מניחה את הפוקימון השני ליד גיבל, קופצת בחזרה אל החלק השני של החדר ומסבירה:"זה גראווליט. הוא יודע נשיכה, נהמה, גחלת ופזילה. הוא בשבילך, ריוגאמינה. הוא פוקימון אש, נאמן. הוא מאולף טוב, אבל אתה תמיד יכול רק לשפר אותו" היא מסבירה את כל זה אל הנער השני, לאחר מכן היא מתיישבת על הספה, ליד שני הפוקימונים הקטנים שכבר התמקמו על הכריות ופונה אל שניכם:"עכשיו בקשר לדברים אחרים שכדאי שתדעו... קוראים לי לילה. אני המפקדת החדשה שלכם. העבודה שלכם כרגע היא למצוא פוקימונים באזורים הקרובים לכאן, פוקימונים שיוכלו לשמש כאמצעי לחימה לחיילים הלוחמים שלנו. כל חודש תקבלו 10 ברי לעבודה שתעשו, 10 ברי לכל אחד מכם. תעשו עבודה טובה, תקבלו בונוס. תעשה עבודה גרועה, לא תקבלו משכורת. ארוחות תוכלו לאכול כאן בין משמרת למשמרת. אתם מתחילים לעבוד ברגע זה, כך שאם יש לכם שאלות או בקשות מיוחדות לפני שאתן לכם את הפרטים כדאי שתשאלו עכשיו" היא לוגמת עוד לגימה מהבקבוק שלה לאחר שמסיימת את ההסבר, מחכה לתגובה שלכם. הנער מסתכל עליך, לא נראה שלו יש משהו לשאול.[/spoiler][/quote]
אני חושב לרגע, קצת מהסס מלשאול זאת את המפקדת, אחרי הכל, עדיף לעשות רושם כמה שיותר טוב, במיוחד מול המפקדת, אך מאחר והיא הציעה אז אני מחליט להגיד זאת בכל זאת.
"לי יש, המפקדת." אני מחכה לאישורה ואז שואל "איפה אנחנו לנים ומתי המשמרות שלנו? או שזה עוד לא הוחלט?"
-
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]"אתם תגורו בחדרי השינה, הם מאחורי הבניין. כשתיגעו לדרגה גבוהה יותר תקבלו בתים משלכם" היא עונה לשאלתך, ממשיכה בלי לתת לך אפשרות לשאול עוד שאלה:"עכשיו שעניתי על שאלותיכם, אסביר על המשימה שלכם. תצטרכו למצוא שלושה פוקימוני חשמל ושלושה פוקימוני אש בדרך 120. תלכדו אותם בזה" היא מוציאה ממתחת לאחת כריות הספה שלה שישה פוכדורים אפורים, על קצה כל אחד מהם יש מפתח קטן. [URL="http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20121018101631/pokemon/images/1/11/Poke_ball_%28old_ball%29.PNG"]קליק[/URL]. היא זורקת לכל אחד מכם שלושה כדורים אחד אחד, אתה תופס את כולם בהצלחה. הנער מפספס אחד מהם, הוא נאלץ להתקופף ולהרים אותו מהרצפה. "תלכדו אך ורק פוקימונים שיכולים להתאים לקרבות קשים, מחר שלושת החיילים שאמורים לקחת אותם יבואו אז תסיימו עם זה היום, אם אין לכם שאלות צאו עכשיו למשימה. אל תעזו לחזור בלי ששת הפוקימונים האלו!"
"כן המפקדת!" פעם ראשונה שאתה שומע את הנער מדבר. הוא נשמע מעט לחוץ בטונו, הוא צעק משפט זה.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1451878][b]סנפאי[/b]
[spoiler]"אתם תגורו בחדרי השינה, הם מאחורי הבניין. כשתיגעו לדרגה גבוהה יותר תקבלו בתים משלכם" היא עונה לשאלתך, ממשיכה בלי לתת לך אפשרות לשאול עוד שאלה:"עכשיו שעניתי על שאלותיכם, אסביר על המשימה שלכם. תצטרכו למצוא שלושה פוקימוני חשמל ושלושה פוקימוני אש בדרך 120. תלכדו אותם בזה" היא מוציאה ממתחת לאחת כריות הספה שלה שישה פוכדורים אפורים, על קצה כל אחד מהם יש מפתח קטן. [url="http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20121018101631/pokemon/images/1/11/poke_ball_%28old_ball%29.png"]קליק[/url]. היא זורקת לכל אחד מכם שלושה כדורים אחד אחד, אתה תופס את כולם בהצלחה. הנער מפספס אחד מהם, הוא נאלץ להתקופף ולהרים אותו מהרצפה. "תלכדו אך ורק פוקימונים שיכולים להתאים לקרבות קשים, מחר שלושת החיילים שאמורים לקחת אותם יבואו אז תסיימו עם זה היום, אם אין לכם שאלות צאו עכשיו למשימה. אל תעזו לחזור בלי ששת הפוקימונים האלו!"
"כן המפקדת!" פעם ראשונה שאתה שומע את הנער מדבר. הוא נשמע מעט לחוץ בטונו, הוא צעק משפט זה.[/spoiler][/quote]
"כן המפקדת!" אני אומר בקול רם יחסית, אך לא צועק, אין מה להיות לחוץ יתר על המידה ולאחר כמה רגעים אני יוצא מהחדר.
כשאנו יוצאים מהחדר אני פונה אל הנער ואומר לו "תקשיב, אני הולך על פוקימוני החשמל. אם אתה רוצה, אתה מוזמן לבוא איתי ואעזור לך גם אם שלך, אם לא אתה מוזמן לפעול בעצמך." אני אומר לו ומתחיל להתקדם לכיוון דרך 120, בין אם הנער בא אחריי ובין אם לא.
-
[QUOTE=DJ Pon-3;1451650]איתי- אמם... זה בסדר, רק לא התיחסת לכל ההערות שלי. תכתוב איפה נולדת ואיפה כרגע הדמות שלך והמשפחה שלה גרים. וגם כמובן את התמונה, צריך לערוך. חוץ מזה אתה בסדר, תערוך ואכתוב לך התחלה.
מונסטר- אמם.... טוב, האמת יש לי הרבה מאוד דברים שהפריעו לי... אני אכתוב לך עליהם לפי הסדר: קודם כל, השם. מונטסר...? זה קצת מרושע לקרוא לבנאדם מונסטר... גם לא הסברת ברקע למה קראו לו ככה. לפחות אם הייתה לך סיבה טובה...
הדבר השני זה מה שהכי הכי הפריע לי- אמם... למה שמת לי גיי ערום?@~@ זאת הטרלה? כי אם כן, זה לא ממש מצחיק. תביא תמונה נורמאליתXD
עכשיו האופי- זה לא אופי. זה חלק מהרקע. באופי אני רוצה להבין את תכונות האופי שלו. לא דברים שהוא עשה בחיים שלו. לא אכפת לי שתתיחס לרקע כשאתה כותב את האופי שלך, תכתוב דוגמאות ממנו או וואטבר אבל תכתוב באמת אופי אמיתי.
והדבר הכי גדול- הרקע. קודם כל, לא ממש הבנתי אותוXD הניסוחים שלך מאוד לא ברורים... היו משפטים שניחשתי מה הפירוש שלהםXD גם באופי זה כך, אגב. ובקשר לרקע עצמו: אחד ביפנית זה איצ'י, וגם למה לקרוא ככה לילד? זה לא מרושע? אני מבינה שהוא ראשון... אבל עדיין, למה? דווקא בגלל שהוא ראשון מגיע לו שם אמיתי, לא? אותו הדבר בנוגע למונסטר, למה? לא הסברת בכלל למה, אפילו לא ניסית.
בפסקה השנייה כתבת שהוא מתבייש כל הזמן, אבל למה הוא מתבייש? מה גרם לו להרגיש ככה? זה מרגיש לי מאוד מחורר. קשה לי להאמין שהוא פשוט קם בבוקר מבוייש ואפילו לא היה מוכן להתקרב לציפור. שאגב, גם בקשר לזה יש לי דברים להעיר. פוקימונים זה לא פיות קטנות שמפזרות נצנצים בכל מקום- זאת מפלצת פרא מסוכנת מאוד. בהתחלה כתבת ששני ההורים הולכים אל תוך היער לחפש אוכל, זה מאוד מסוכן. הם יכולים להאכל או סתם לההרג. זה שכתבתי ברקע שהפוקימונים פחות מסוכנים זה כי אנשים יכולים להגן על עצמם עם פוקימונים. אבל כשזוג נערים פשוטים ללא הגנה יוצאים לבדם אל מחוץ לעיר בדרך כלל זה אומר שהם לא יחזרו. היגיון פשוט. בנוסף, בקשר לפידג'ים, אני מבינה שפידיג'י רחוב קטן לא חייב להיות מפלצת פרא. אבל עדין, זה אומר להרגיל ילדים קטנים לפוקימוני פרא מה שעלול לפגוע בהם בעתיד. תחשוב אם אתה מעוניין בדבר כזה.
בפסקה השלישית דווקא אהבתי את הרעיון שהדמות שלך רוצה לטייל בעולם ולחקור. והאמת אין לי מה להעיר, ממה שהבנתי בפסקה זה נראה לי בסדר גמורD: סיבה מעניינת להיות בצבא, מקורית כזאת.
ודבר אחרון חביב- הטיזר אני המצאתי>.> רק את הדמויות לקחתי מהמנגה אבל הם עם שינויים קטנים.
מקווה שיהיה לך כוח לערוך ולסדר את הטופס לפי מה שרשמתי. ניסיתי לא להישמע מעצבנת, מקווה שהצליח.
[B]עמית[/B]
[SPOILER]אם זה מפריע לך לא אגידO: עד שאשכח :מוחע:
~~~
"בסדר. בסדר. אעזור לך. אבל אנחנו חייבים למהר, אני צריך למצוא את הפוקימונים והחברה שלי..." הוא מודיע וניגש אל הפוקימון המוזר שלו:"רורו, תחזרי" הוא אומר לפוקימון ומחזיר אותו אל תוך פוכדור צבעוני במיוחד. הוא לא מסובב את המפתח לפני הפתיחה, בעצם- אין לו מפתח! הפוכדור נפתח לבד ונסגר לבד. מחזיר את הפוקימון לתוכו במהירות. צבעו של הפוכדור גם לא אפור. הוא אדום ולבן. החלק העליון אדום והחלק התחתון לבן. הוא מכניס את הפוכדור לתיקו ומוציא במקומו פוכדור זהה אותו הוא פותח בלי שום בעיות. הפעם הפוקימון שיצא מתוך הפוכדור מוכר, זאב גדול, אפור ויפה [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/262.gif[/IMG] זהו מיגטינה(או איך שלא מאייתים את השם של הפוקימון הזה). אתה יכול לראות שפרוותו מסורקת ומסודרת בצורה מדהימה, אף פעם לא ראית פוקימון מושקע כל כך. אפשר לראות שהמאמן הזה מטפל טוב מאוד בפוקימון שלו. "נהנה, אנחנו מחפשים אחר ציפור אופל. אני לא יודע בדיוק איזו, אבל האפשרויות שלנו לא גדולות. זה יכול להיות מוקרוו או הונצ'קרוו. זה פוקימון שמתקיף בני אדם, אז חפשי במקומות עם ריחות של בני אדם" הוא מורה לפוקימון הזאב היפהפה. כתגובה הפוקימון מהנהן ומתחיל לרחרח את האדמה, מתקדם באיטיות בהמשך הכיוון בו התקדמת אל תוך היער. אתה, עדיין אוחז בפיל, והנער עוקבים אחריו:"נהנה שלי טובה במציאת דברים. היא תמצא לך את הפוקימון בלי בעיה!" הנער מתחיל להשוויץ בפוקימון שלו תוך כדי הליכה.[/SPOILER]
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]העגלה נעצרת בעיר פורטריי סוף כל סוף לאחר שבוע של נסיעה בה. עכשיו כבר אחר הצהריים, סיימת את הארוחה האחרונה שלך בעגלה כבר מזמן ואתה קופץ ממנה בשמחה יחד עם עוד נער שנסע איתך, [URL="http://cdn.myanimelist.net/images/characters/12/76269.jpg"]קליק[/URL]. נער זה חי איתך שבוע, אבל הוא לא דיבר איתך אפילו פעם אחת- עדיין לא יצא לך להכיר אותו כמו שצריך, אפילו את שמו אינך יודע עדיין. אתם נפרדים בנימוס מהנהג הנחמד ומהפוקימון הגדול והאדום המזכיר בצורתו פרה [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/323.gif[/IMG] אשר קשור אל העגלה הקטנה עליה חיית במשך השבוע האחרון ואתם ממשיכים אל תוך העיר הקטנה והקרירה. עיר פורטריי ממוקמת גבוה יחסית לערים אחרים והיא רחוקה מהרי געש. זאת הסיבה למה עיר זו נחשבת לבין הערים הקרירות ביותר בכל הואן. אתה והנער עוברים על פני האנשים הפשוטים והבתים האפורים והקטנים אל כיוון בנין גדול ולבן- מפקדת שומרי העם של העיר פורטריי. אתם הולכים בשקט, בלי לדבר אחד עם שני. כל אחד שקוע במחשבותיו- איך יהיה היום הראשון שלכם כחיילים רשמיים.
אתה נכנס אל תוך המבנה, הנער יחד איתך. אתה לא יכול שלא להתרגש מהמעשה- פעם ראשונה שלך כחייל אמיתי בתוך מפקדה אמיתית. המקום מבפנים נראה לא פחות מכובד מהמראה החיצוני שלו, קירות לבנים ויפים והרבה ציורי פוקימונים תלויים בצורה ישרה עליהם. על אחד הקירות הרחוקים יותר אתה יכול לראות גם את מפת הואן. שכשחקן אתה יכול גם לראות אותה בתגובה הראשונה.
"איך אפשר לעזור לכם?" אישה היושבת מול דלפק הצמוד לכניסה פונה אליכם. היא לובשת את המדים של חייל הואן. אתה מוציא מכיסך את תג חייל הואן החדש שלך יחד עם המכתב שקיבלת מהמפקד לשעבר שלך מהאימונים, הנער עושה כמוך שנייה לאחר מכן. במכתב שלך מצוין שהוזמנת במיוחד לעיר פורטריי, שם תעבוד תחת המפקדת לילה. החיילת קוראת את שני המכתבים ומחזירה לכל אחד מכם אותם:"לכו למשרד ששם" היא מורה לשניכם ומצביעה על אחת הדלתות החומות הנמצאות בהמשך המבנה. שניכם ניגשים אל הדלת עליה היא הצביעה ואתה דופק. "היכנס" קול נשי נשמע מתוך החדר ואתה פותח את הדלת, נכנס יחד עם הנער. החדר אליו נכנסת קטן יותר מכפי שציפית, זהו חדר מרובע בעל קירות לבנים, תקרה לבנה ורצפה לבנה. אין דבר על הקירות וזה רק גורם לחדר להראות לבן יותר. הרהיטים היחידים הנמצאים במקום הם ספה סגולה וארוכה, מגיעה מקצה ראשון של החדר עד לקצה השני וממוקמת במרכז החדר. בנוסף יש גם ארון ספרים בעל דלתות שקופות, החושפות המוני ספרים שונים וצבעוניים, הממוקם מאחורי הספה, ממש מול הדלת עצמה. על הספה יושבת אישה, היא לוגמת מבקבוק בצבע חום כהה. שיערה שחור וארוך והיא לובשת חולצה אפורה וחצאית בצבע כחול כהה. על צווארה היא עונדת תליון בעל אבן אדומה. [URL="http://cdn.myanimelist.net/images/characters/13/52047.jpg"]קליק[/URL]. "כן, איך אוכל לעזור לכם?" היא שואלת לאחר שהנער סוגר אחריכם את הדלת. אתה מביא לה את המכתב מהמפקד לשעבר שלך, הנער מביא לה גם את המכתב שלו. היא נעמדת וקוראת את שני המכתבים, לוקחת את הזמן עם המכתב שלך וממהרת עם המכתב של הנער השני, לאחר שהיא מסיימת לקרוא את שני המכתבים היא מניחה אותם על הספה:"הגעתם ממש מהר. בדיוק לפני כמה דקות הגיעו הפוקימונים שהזמנתי בשבילכם" היא אומרת תוך כדי שהיא עולה על הספה וקופצת אל הצד השני של החדר. שם היא מתכופפת ונעלמת למספר שניות, כשהיא חוזרת לעמוד אתה יכול לראות שהיא מרימה איתה פוקימון קטן וכחול. הוא נראה כמו ראש אחד גדול בעל זוג ידיים וזוג רגליים, פיו ענקי ופתוח, אתה יכול לראות שיניים לבנות מבצבצות מתוכו [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/443.gif[/IMG] היא מניחה את הפוקימון על הספה והוא מסתכל עליך בעיניו הגדולות והשחורות. "זאת גיבל, היא יודעת דחיפה, התקפת חול, זעם דרקון וטורנדו" היא מסבירה ומצביעה על הפוקימון הקטן:"היא בשבילך, יאמאנאשי. היא פוקימון דרקון, מאוד נדירה. תשמור עליה טוב מאוד או שתיכנס לצרות" היא מוסיפה אזהרה תוך כדי שהיא מתקופפת שוב פעם ומרימה פוקימון נוסף, כלב מעט יותר גדול מהגיבל שלך. פרוותו בצבע כתום ובעלת מספר קווים שחורים. זנבו, קצה ראשו והחזה שלו בעלי פרווה עבה יותר ולבנה. אתה מרגיש מעט רע בשביל הפוקימון הזה, כל כך הרבה פרווה- בטח חם לו מאוד [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/058.gif[/IMG] היא מניחה את הפוקימון השני ליד גיבל, קופצת בחזרה אל החלק השני של החדר ומסבירה:"זה גראווליט. הוא יודע נשיכה, נהמה, גחלת ופזילה. הוא בשבילך, ריוגאמינה. הוא פוקימון אש, נאמן. הוא מאולף טוב, אבל אתה תמיד יכול רק לשפר אותו" היא מסבירה את כל זה אל הנער השני, לאחר מכן היא מתיישבת על הספה, ליד שני הפוקימונים הקטנים שכבר התמקמו על הכריות ופונה אל שניכם:"עכשיו בקשר לדברים אחרים שכדאי שתדעו... קוראים לי לילה. אני המפקדת החדשה שלכם. העבודה שלכם כרגע היא למצוא פוקימונים באזורים הקרובים לכאן, פוקימונים שיוכלו לשמש כאמצעי לחימה לחיילים הלוחמים שלנו. כל חודש תקבלו 10 ברי לעבודה שתעשו, 10 ברי לכל אחד מכם. תעשו עבודה טובה, תקבלו בונוס. תעשה עבודה גרועה, לא תקבלו משכורת. ארוחות תוכלו לאכול כאן בין משמרת למשמרת. אתם מתחילים לעבוד ברגע זה, כך שאם יש לכם שאלות או בקשות מיוחדות לפני שאתן לכם את הפרטים כדאי שתשאלו עכשיו" היא לוגמת עוד לגימה מהבקבוק שלה לאחר שמסיימת את ההסבר, מחכה לתגובה שלכם. הנער מסתכל עליך, לא נראה שלו יש משהו לשאול.[/SPOILER][/QUOTE]
ערכתי.
-
איתי- התכוונתי באיזו עיר, לא מחוזXD אני פשוט צריכה לדעת איפה המשפחה שלך גרה כי כן אולי תפגוש אותם וזה. גם תצטרך לפרנס אותם וזה... אני צריכה לדעת איפה הבית של הדמות שלך, בקיצור. תמצא עיר נחמדה על המפה ותבחר אותה.
אמם... לא יודעת עד כמה קימונו מתאים... אבל מצד שני, פוקימון זה כן יפניO: אז בסדר. רק תביא לי תמונה אחרת שלו, לא ממש רואים את כולו טוב במה ששלחת.
אה, ולפני שאני שוב שוכחת- תכתוב לי בפרטי מתי שאתה עורך.
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]אתה יוצא מהחדר יחד עם הנער, אחריכם עוקבים שני הפוקימונים החדשים שלכם. "אמם... אוקיי... למרות שלדעתי יהיה מהיר יותר אם נעבוד ביחד" הוא עונה לך, עדיין נשמע לחוץ. הוא עוקב אחריך אל היציאה מהמקום, אתם מתקדמים אל כיוון דרך 120. גראווליט הולך צמוד אל הנער, מסתכל סביב בחשדנות ונשאר קרוב אל מאמנו. מצד שני, גיבל נראת חולמנית מעט. היא הולכת הרבה מאחוריך, מאחורי הנער שגם הולך מאחוריך, מסתכלת מסביב ומקפצת בנחת.
אתם מגיעים אל דרך 120 לאחר שאתם חוצים את כל העיר, אנשים מברכים אתכם לשלום כאשר אתם עוברים על פניהם. ילדים מתלהבים מכם ומהפוקימונים שלכם, כולם אוהבים אתכם. אתה באמת חייל אמיתי עכשיו, נאהב על ידיי העם שלך. כל צומת הלב הזאת עושה לך נחמד. אפילו הנער, שלא אמר דבר מאז שיצאתם מהמפקדה, מחייך אל אנשי העיירה.
לבסוף אתם יוצאים מהעיר, אל דרך 120. הדרך כמו כמעט כל מקום בהואן מלאה בסלעים, אבנים ואדמה. נראת כמו יער אבנים גדול וחם. הפוקימונים שבדרך אמורים להסתתר בין הסלעים. כמובן שליד העיר אין סלעים גדולים מדי, הצבא הזיז אותם כדי למנוע מפוקימונים להסתתר ליד העיר- כדי להגן על התושבים. איפה שאתם נמצאים כרגע יש רק אבנים קטנות. אתם מתקדמים עמוק יותר אל דרך 120, אל האזור המלא בסלעים. שם תוכלו למצוא פוקימונים.
"אם תראה פוקימון אש, תגיד לי" אומר לך הנער שעדיין אפילו את השם שלו אתה לא יודעXD טוב נו, יהיו לך עוד הרבה הזדמנות להכיר אותו יותר טובD:
אתם מתפצלים כאשר אתה רואה אנרגיות חשמל מאחורי סלע מרוחק יותר, זה חייב להיות פוקימון חשמל. אתה מתקרב בזהירות אל הסלע, מנסה לא להיפגע אבל גם לגלות מי הפוקימון המסתורי. הנער ממשיך בחיפושים אחר פוקימוני אש.
אתה מצליח למצוא מקום בו תוכל להתחבא מפוקימון החשמל אבל גם לראות אותו, מאחורי סלע קרוב. אתה יכול לראות כדור ברזל מרחף, בעל מגנט אחד בכל צד שלו. על קצה ראשו יש בורג אחד ובתחתיתו שני ברגים. לפוקימון יש אך ורק עין אחת, גדולה ולבנה בעלת אישון שחור וקטן. הוא מרחף במקום ומשחרר אנרגיה חשמלית לכל מקום [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/081.gif[/IMG] גיבל, שמתחבאת יחד איתך, מתחילה לנהום חלושות על פוקימון החשמל.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1452100]
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה יוצא מהחדר יחד עם הנער, אחריכם עוקבים שני הפוקימונים החדשים שלכם. "אמם... אוקיי... למרות שלדעתי יהיה מהיר יותר אם נעבוד ביחד" הוא עונה לך, עדיין נשמע לחוץ. הוא עוקב אחריך אל היציאה מהמקום, אתם מתקדמים אל כיוון דרך 120. גראווליט הולך צמוד אל הנער, מסתכל סביב בחשדנות ונשאר קרוב אל מאמנו. מצד שני, גיבל נראת חולמנית מעט. היא הולכת הרבה מאחוריך, מאחורי הנער שגם הולך מאחוריך, מסתכלת מסביב ומקפצת בנחת.
אתם מגיעים אל דרך 120 לאחר שאתם חוצים את כל העיר, אנשים מברכים אתכם לשלום כאשר אתם עוברים על פניהם. ילדים מתלהבים מכם ומהפוקימונים שלכם, כולם אוהבים אתכם. אתה באמת חייל אמיתי עכשיו, נאהב על ידיי העם שלך. כל צומת הלב הזאת עושה לך נחמד. אפילו הנער, שלא אמר דבר מאז שיצאתם מהמפקדה, מחייך אל אנשי העיירה.
לבסוף אתם יוצאים מהעיר, אל דרך 120. הדרך כמו כמעט כל מקום בהואן מלאה בסלעים, אבנים ואדמה. נראת כמו יער אבנים גדול וחם. הפוקימונים שבדרך אמורים להסתתר בין הסלעים. כמובן שליד העיר אין סלעים גדולים מדי, הצבא הזיז אותם כדי למנוע מפוקימונים להסתתר ליד העיר- כדי להגן על התושבים. איפה שאתם נמצאים כרגע יש רק אבנים קטנות. אתם מתקדמים עמוק יותר אל דרך 120, אל האזור המלא בסלעים. שם תוכלו למצוא פוקימונים.
"אם תראה פוקימון אש, תגיד לי" אומר לך הנער שעדיין אפילו את השם שלו אתה לא יודעxd טוב נו, יהיו לך עוד הרבה הזדמנות להכיר אותו יותר טובd:
אתם מתפצלים כאשר אתה רואה אנרגיות חשמל מאחורי סלע מרוחק יותר, זה חייב להיות פוקימון חשמל. אתה מתקרב בזהירות אל הסלע, מנסה לא להיפגע אבל גם לגלות מי הפוקימון המסתורי. הנער ממשיך בחיפושים אחר פוקימוני אש.
אתה מצליח למצוא מקום בו תוכל להתחבא מפוקימון החשמל אבל גם לראות אותו, מאחורי סלע קרוב. אתה יכול לראות כדור ברזל מרחף, בעל מגנט אחד בכל צד שלו. על קצה ראשו יש בורג אחד ובתחתיתו שני ברגים. לפוקימון יש אך ורק עין אחת, גדולה ולבנה בעלת אישון שחור וקטן. הוא מרחף במקום ומשחרר אנרגיה חשמלית לכל מקום [img]http://sprites.pokecheck.org/i/081.gif[/img] גיבל, שמתחבאת יחד איתך, מתחילה לנהום חלושות על פוקימון החשמל.[/spoiler][/quote]
אני טופח קלות על גיבל כמעין סימן של "בהצלחה".
"ברגע שאני טופס מרחק, תתחילי להשתמש עליו בזעם דרקון. תשתדלי להתחמק מהמתקפות שלו ולפגוע בו כמה שיותר." אני אומר חלושות ואז מתחיל לתפוס מרחק ולמצוא מסתור על מת לא להיקלע בקרב ביניהם.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה משחק גברxd
~~~
אתה מספיק רחוק ממנו איפה שאתה, מאחורי הסלע. גם אם תעוף התקפה אחת לכיוונך הסלע יחסום את ההתקפה. גיבל מתקרבת אל הפוקימון ומתחילה לטעון בפיה אנרגיה סגולה, היא יורה אותה על הפוקימון לאחר מספר שניות, האנרגיה נראת כמו אש סגולה. האש פוגעת בפוקימון, אחד המגנטים שלו מתנגש בסלע שלידו וגורם לחריקה בלתי נסבלת, אתה סותם את אוזניך בכל הכוח כדי לשמוע כמה שפחות את הרעש הזה. גם גיבל נראת סובלת מהרעש, היא מנערת את ראשה במהירות ולא שמה לב לאנרגיה החשמלית העפה לכיוונה מגופו של הפוקימון היריב. האנרגיה פוגעת בה, אבל היא אפילו לא שמה לב לכך. ממשיכה לנער את ראשה ללא הפסקה.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1452135][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה משחק גברxd
~~~
אתה מספיק רחוק ממנו איפה שאתה, מאחורי הסלע. גם אם תעוף התקפה אחת לכיוונך הסלע יחסום את ההתקפה. גיבל מתקרבת אל הפוקימון ומתחילה לטעון בפיה אנרגיה סגולה, היא יורה אותה על הפוקימון לאחר מספר שניות, האנרגיה נראת כמו אש סגולה. האש פוגעת בפוקימון, אחד המגנטים שלו מתנגש בסלע שלידו וגורם לחריקה בלתי נסבלת, אתה סותם את אוזניך בכל הכוח כדי לשמוע כמה שפחות את הרעש הזה. גם גיבל נראת סובלת מהרעש, היא מנערת את ראשה במהירות ולא שמה לב לאנרגיה החשמלית העפה לכיוונה מגופו של הפוקימון היריב. האנרגיה פוגעת בה, אבל היא אפילו לא שמה לב לכך. ממשיכה לנער את ראשה ללא הפסקה.[/spoiler][/quote]
כולה נלחצה לי ת' אחת xd
----------------------
עד כמה שקשה לחשוב עם הרעש הנוראי הזה, עקב האימונים שלי, היכולת להתרכז ולהתמקד במצבים שונים הייתה מפותחת בי למדי, ככה שהצלחתי לנסות לחשוב על תגובה למתרחש.
"גיבל, תשתמשי עליו בטורנדו!" קראתי בקול רם על מנת שגיבל תשמע אותי מבעד לקול המחריד הזה, בתקווה שמגנמייט יתנתק מהסלע והרעש יפסק.
אם זה אכן קורה, אני מורה לה להשתמש גם בזעם דרקון שוב עליו. אם הוא עדיין לא מתנתק, אני מורה לה להשתמש בזעם דרקון על האבן עצמה בתקפה שהיא תיהרס.
-
[quote=dj pon-3;1452100]איתי- התכוונתי באיזו עיר, לא מחוזxd אני פשוט צריכה לדעת איפה המשפחה שלך גרה כי כן אולי תפגוש אותם וזה. גם תצטרך לפרנס אותם וזה... אני צריכה לדעת איפה הבית של הדמות שלך, בקיצור. תמצא עיר נחמדה על המפה ותבחר אותה.
אמם... לא יודעת עד כמה קימונו מתאים... אבל מצד שני, פוקימון זה כן יפניo: אז בסדר. רק תביא לי תמונה אחרת שלו, לא ממש רואים את כולו טוב במה ששלחת.
אה, ולפני שאני שוב שוכחת- תכתוב לי בפרטי מתי שאתה עורך.
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה יוצא מהחדר יחד עם הנער, אחריכם עוקבים שני הפוקימונים החדשים שלכם. "אמם... אוקיי... למרות שלדעתי יהיה מהיר יותר אם נעבוד ביחד" הוא עונה לך, עדיין נשמע לחוץ. הוא עוקב אחריך אל היציאה מהמקום, אתם מתקדמים אל כיוון דרך 120. גראווליט הולך צמוד אל הנער, מסתכל סביב בחשדנות ונשאר קרוב אל מאמנו. מצד שני, גיבל נראת חולמנית מעט. היא הולכת הרבה מאחוריך, מאחורי הנער שגם הולך מאחוריך, מסתכלת מסביב ומקפצת בנחת.
"אם תראה פוקימון אש, תגיד לי" אומר לך הנער שעדיין אפילו את השם שלו אתה לא יודעxd טוב נו, יהיו לך עוד הרבה הזדמנות להכיר אותו יותר טובd:
אתה מצליח למצוא מקום בו תוכל להתחבא מפוקימון החשמל אבל גם לראות אותו, מאחורי סלע קרוב. אתה יכול לראות כדור ברזל מרחף, בעל מגנט אחד בכל צד שלו. על קצה ראשו יש בורג אחד ובתחתיתו שני ברגים. לפוקימון יש אך ורק עין אחת, גדולה ולבנה בעלת אישון שחור וקטן. הוא מרחף במקום ומשחרר אנרגיה חשמלית לכל מקום [img]http://sprites.pokecheck.org/i/081.gif[/img] גיבל, שמתחבאת יחד איתך, מתחילה לנהום חלושות על פוקימון החשמל.[/spoiler][/quote]
הבנתי לגבי איזה עיר פשוט לא יודע כנראה שכחתי וידעתי מה רציתי לכתוב.
בכל אופן, החלפתי תמונה אבל של משהו אחר, אני פשוט לא מוצא משהו נורמלי. (התמונה עד כדי כך חשובה?)
-
[quote=dj pon-3;1451650]איתי- אמם... זה בסדר, רק לא התיחסת לכל ההערות שלי. תכתוב איפה נולדת ואיפה כרגע הדמות שלך והמשפחה שלה גרים. וגם כמובן את התמונה, צריך לערוך. חוץ מזה אתה בסדר, תערוך ואכתוב לך התחלה.
מונסטר- אמם.... טוב, האמת יש לי הרבה מאוד דברים שהפריעו לי... אני אכתוב לך עליהם לפי הסדר: קודם כל, השם. מונטסר...? זה קצת מרושע לקרוא לבנאדם מונסטר... גם לא הסברת ברקע למה קראו לו ככה. לפחות אם הייתה לך סיבה טובה...
הדבר השני זה מה שהכי הכי הפריע לי- אמם... למה שמת לי גיי ערום?@~@ זאת הטרלה? כי אם כן, זה לא ממש מצחיק. תביא תמונה נורמאליתxd
עכשיו האופי- זה לא אופי. זה חלק מהרקע. באופי אני רוצה להבין את תכונות האופי שלו. לא דברים שהוא עשה בחיים שלו. לא אכפת לי שתתיחס לרקע כשאתה כותב את האופי שלך, תכתוב דוגמאות ממנו או וואטבר אבל תכתוב באמת אופי אמיתי.
והדבר הכי גדול- הרקע. קודם כל, לא ממש הבנתי אותוxd הניסוחים שלך מאוד לא ברורים... היו משפטים שניחשתי מה הפירוש שלהםxd גם באופי זה כך, אגב. ובקשר לרקע עצמו: אחד ביפנית זה איצ'י, וגם למה לקרוא ככה לילד? זה לא מרושע? אני מבינה שהוא ראשון... אבל עדיין, למה? דווקא בגלל שהוא ראשון מגיע לו שם אמיתי, לא? אותו הדבר בנוגע למונסטר, למה? לא הסברת בכלל למה, אפילו לא ניסית.
בפסקה השנייה כתבת שהוא מתבייש כל הזמן, אבל למה הוא מתבייש? מה גרם לו להרגיש ככה? זה מרגיש לי מאוד מחורר. קשה לי להאמין שהוא פשוט קם בבוקר מבוייש ואפילו לא היה מוכן להתקרב לציפור. שאגב, גם בקשר לזה יש לי דברים להעיר. פוקימונים זה לא פיות קטנות שמפזרות נצנצים בכל מקום- זאת מפלצת פרא מסוכנת מאוד. בהתחלה כתבת ששני ההורים הולכים אל תוך היער לחפש אוכל, זה מאוד מסוכן. הם יכולים להאכל או סתם לההרג. זה שכתבתי ברקע שהפוקימונים פחות מסוכנים זה כי אנשים יכולים להגן על עצמם עם פוקימונים. אבל כשזוג נערים פשוטים ללא הגנה יוצאים לבדם אל מחוץ לעיר בדרך כלל זה אומר שהם לא יחזרו. היגיון פשוט. בנוסף, בקשר לפידג'ים, אני מבינה שפידיג'י רחוב קטן לא חייב להיות מפלצת פרא. אבל עדין, זה אומר להרגיל ילדים קטנים לפוקימוני פרא מה שעלול לפגוע בהם בעתיד. תחשוב אם אתה מעוניין בדבר כזה.
בפסקה השלישית דווקא אהבתי את הרעיון שהדמות שלך רוצה לטייל בעולם ולחקור. והאמת אין לי מה להעיר, ממה שהבנתי בפסקה זה נראה לי בסדר גמורd: סיבה מעניינת להיות בצבא, מקורית כזאת.
ודבר אחרון חביב- הטיזר אני המצאתי>.> רק את הדמויות לקחתי מהמנגה אבל הם עם שינויים קטנים.
מקווה שיהיה לך כוח לערוך ולסדר את הטופס לפי מה שרשמתי. ניסיתי לא להישמע מעצבנת, מקווה שהצליח.
[b]עמית[/b]
[spoiler]אם זה מפריע לך לא אגידo: עד שאשכח :מוחע:
~~~
"בסדר. בסדר. אעזור לך. אבל אנחנו חייבים למהר, אני צריך למצוא את הפוקימונים והחברה שלי..." הוא מודיע וניגש אל הפוקימון המוזר שלו:"רורו, תחזרי" הוא אומר לפוקימון ומחזיר אותו אל תוך פוכדור צבעוני במיוחד. הוא לא מסובב את המפתח לפני הפתיחה, בעצם- אין לו מפתח! הפוכדור נפתח לבד ונסגר לבד. מחזיר את הפוקימון לתוכו במהירות. צבעו של הפוכדור גם לא אפור. הוא אדום ולבן. החלק העליון אדום והחלק התחתון לבן. הוא מכניס את הפוכדור לתיקו ומוציא במקומו פוכדור זהה אותו הוא פותח בלי שום בעיות. הפעם הפוקימון שיצא מתוך הפוכדור מוכר, זאב גדול, אפור ויפה [img]http://sprites.pokecheck.org/i/262.gif[/img] זהו מיגטינה(או איך שלא מאייתים את השם של הפוקימון הזה). אתה יכול לראות שפרוותו מסורקת ומסודרת בצורה מדהימה, אף פעם לא ראית פוקימון מושקע כל כך. אפשר לראות שהמאמן הזה מטפל טוב מאוד בפוקימון שלו. "נהנה, אנחנו מחפשים אחר ציפור אופל. אני לא יודע בדיוק איזו, אבל האפשרויות שלנו לא גדולות. זה יכול להיות מוקרוו או הונצ'קרוו. זה פוקימון שמתקיף בני אדם, אז חפשי במקומות עם ריחות של בני אדם" הוא מורה לפוקימון הזאב היפהפה. כתגובה הפוקימון מהנהן ומתחיל לרחרח את האדמה, מתקדם באיטיות בהמשך הכיוון בו התקדמת אל תוך היער. אתה, עדיין אוחז בפיל, והנער עוקבים אחריו:"נהנה שלי טובה במציאת דברים. היא תמצא לך את הפוקימון בלי בעיה!" הנער מתחיל להשוויץ בפוקימון שלו תוך כדי הליכה.[/spoiler]
[/quote]
שאני כותב: "אמרתי בלחש לעצמי" זה רמז עבה לזה שאני רוצה שהדמות שאני מדבר איתה תישמע אותי אבל היא לא הייתה צריכה לשמוע את זה... ככה את יכולה לפתוח את העלילה לדיאלוגים מגניבים, כי הוא שומע אותי אומר משהוא שהוא לא היה אמור לשמוע.... אחרת הייתי פשות כותב "חשבתי לעצמי" -__-
ובקשר לטופס, אתה רוצה עזרה בבחירת התמונה?xd
[b]ג'יגלה[/b]
[spoiler]היו לך שתי מילים בלשון נקבהo^o
~~~
גיבל פותח את פיה, מרימה את ידיה באוויר. מולה מתחילה להתגבש מערבולת קטנה מרוח, המערבולת עפה במהירות אל פוקימון החשמל, מכניסה אותו לתוכה. הרעש נפסק אך המאגנמייט מצליח לרחף אל מחוץ למערבולת, מתרחק ממנה בזמן שהיא לאט לאט נעלמת. הוא שולח עוד מכת חשמל אל גיבל, זה לא מזיז לה. אפילו לפני שמאגנמייט מסיים את ההתקפה שלו היא מתחילה לטעון את זעם הדרקון שלה, יורה אותו ופוגעת ישירות במאגנמייט. הוא כבר מתחיל להראות עייף. אתה מזהה זאת לפי כך שהוא מתקשה להישאר באזור גבוה באוויר ועינו מתחילה להיסגר. מצד שני, גיבל נראת רעננה לגמרי.[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]מה כבר יש לו להגיד לך?@~@
~~~
אתה עדיין מחזיק את פיל. שניכם עוקבים יחד עם הנער אחר הפוצ'יאנה הגדולה.
"אמם... כן..." הוא מתחיל לענות לשאלתך:"כשחיפשת כאן את הציפור ראית ילדה לבושה בבגדים כחולים מסתובבת כאן, אולי עם מיוטו יחד איתה?"[/spoiler]
-
[QUOTE=DJ Pon-3;1452583]
[b]ג'יגלה[/b]
[spoiler]היו לך שתי מילים בלשון נקבהo^o
~~~
גיבל פותח את פיה, מרימה את ידיה באוויר. מולה מתחילה להתגבש מערבולת קטנה מרוח, המערבולת עפה במהירות אל פוקימון החשמל, מכניסה אותו לתוכה. הרעש נפסק אך המאגנמייט מצליח לרחף אל מחוץ למערבולת, מתרחק ממנה בזמן שהיא לאט לאט נעלמת. הוא שולח עוד מכת חשמל אל גיבל, זה לא מזיז לה. אפילו לפני שמאגנמייט מסיים את ההתקפה שלו היא מתחילה לטעון את זעם הדרקון שלה, יורה אותו ופוגעת ישירות במאגנמייט. הוא כבר מתחיל להראות עייף. אתה מזהה זאת לפי כך שהוא מתקשה להישאר באזור גבוה באוויר ועינו מתחילה להיסגר. מצד שני, גיבל נראת רעננה לגמרי.[/spoiler]
[/QUOTE/]
אני מורה לגיבל שוב להשתמש עליו בזעם דרקון עד שהוא מתעלף ובמידה והוא עושה את הרעש ההוא שוב להשתמש שוב בטורדנו~
-
[b]ג'יגלה[/b]
[spoiler]גיבל יורה עליו פעם נוספת התקף זעם דרקון. הפוקימון מנסה לחשמל אותה בכל כוחו, אבל ללא הצלחה. אחרי הכל, גיבל ידועה ביכולותיה לספוג כל התקפת חשמל שהיא בלי להיפגע. חוץ ממנה והתפתחותיה יש רק עוד שני פוקימוני אש שחולקים יכולת מיוחדת כזאת. מיוחד ביותר.
הפוקימון נשכב על האדמה, לא זז ממקומו ורק ממצמץ אל כיוון השמיים.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1452593][b]ג'יגלה[/b]
[spoiler]גיבל יורה עליו פעם נוספת התקף זעם דרקון. הפוקימון מנסה לחשמל אותה בכל כוחו, אבל ללא הצלחה. אחרי הכל, גיבל ידועה ביכולותיה לספוג כל התקפת חשמל שהיא בלי להיפגע. חוץ ממנה והתפתחותיה יש רק עוד שני פוקימוני אש שחולקים יכולת מיוחדת כזאת. מיוחד ביותר.
הפוקימון נשכב על האדמה, לא זז ממקומו ורק ממצמץ אל כיוון השמיים.[/spoiler][/quote]
צא פוכדור!! Xddd
-------------------
אני זורק עליו את הפוכדור (?) או מכניס אותו בכל דרך אחרת שהיא לפוכדור.
-
[b]ג'יגלה[/b]
[spoiler]אתה פותח את הפוכדור וזורק אותו. המאגנמייט נכנס לתוכו והפוכדור נסגר, אתה עדיין חייב לנעול אותו כדי למנוע מהמאגנמייט לברוח.
"גי~ גי~ גי~" גיבל נשמעת דיי מרוצה מעצמה. היא ניגשת אל הפוכדור, מרימה אותו ומביאה אותו לך.[/spoiler]