-
[quote]
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אין שמות לדרכים אבל עדיין אפשר לתאר על איזו דרך מדובר. "הדרך המחברת את עיר א עם עיר ב". או שאתה סתם יכול ללכת שאתה "הולך לעיר ב" ואז אני אבין שאתה עושה את זה באמצעות "הדרך המחברת את עיר א עם עיר ב". אל תמציא קשיים איפה שאין אותם. במשחק שלי יש מספיק קשיים אמיתיים.
[/quote]
טוב
רונאלד
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, בוקר.
אגב בנוגע לתמיהה שלך בנו"ד בנוגע לקרב של אינו וסאקורה - נכון זה אולי קצת תמוה שסאקורה הצליחה להשתחרר מהשינטנשן, אבל אולי זה בא לאזן את הדבר התמוה שאפשר לאינו ללכוד את סאקורה באמצעות השיער שלה...
אני מבין שאתה מנצל את זה שהם קרובים. אוקיי, אבל תזכור שאיפשהו כתבתי שאני מניח באופן סמוי שאחרי מה שאני מתאר בתגובה הם מתרחקים מעט.
--
צ'יקוריטה מספיקה לתפוס את היד של איפום עם הפה שלו, ומנסה למשוך אותו ולנגוח בו. איפום מספיק להביא את הזנב שלו ולחסום איתו את הראש של צ'יקוריטה. שני הפוקימונים נתקעים בעמדה הזו קצת, אך כל הזמן הזה צ'יקוריטה נושכת את היד שלו. איפום מתאמץ אך מצליח לשבור את המבוא הסתום הזה ומשתחרר. איפום מחזיק את ידו הפגועה. בינתיים צ'יקוריטה רצה אל מאחורי איפום שעסוק ביד שלו. צ'יקוריטה בועטת באיפום. איפום נפגע, אך לפני שצ'יקוריטה מספיקה להחזיר את הרגליים שלה הוא תופס אותן, וזורק הצידה את צ'יקוריטה. נראה שאיפום מתחיל להתעייף.
[/quote]
אני מניח שזה הוגן, הקטע עם השיער היה באמת קצת מוזר.
בסדר, אני אשים לזה לב יותר.
- - - - - - -
"כל הכבוד צ'יקוריטה , תמשיכי ככה!" אני אומר לה ומעודד אותה.
"עכשיו צ'יקוריטה רוצי במהירות לאייפום ולפני שאת פוגעת בו תשתמשי בעלה של על ראשך על מנת לחסום את פניו, ולחסום את ראיתו ותוך כדי תנגחי בבטן שלו ותנשכי אותה, תרימי אותו על ראשך ותפילי אותו בחוזקה על הריצפה!" אני אצווה במהירות.
-
יאשה
בארק, בוקר.
--
אתה הולך אחרי המכשף. הכישופייה חשוכה, אין בה חלונות, ויש בה אור רק מלפידים שבקירות. ממה שאתה מבחין זה שיש הרבה מדפים עם ספרים, אבל שום אתה לא מבחין בשום דבר בעל משמעות עבורך. אתם מגיעים לאזור מרווח מעט יותר בכישופייה, שם יש שולחן וליד שולחן זה יושב מכשף ג'וטרמי גם כן עם גלימות ירוקות ושפניו מכוסות בברדס.
"רב מכשפים," אומר המכשף שהביא אותך. רב-המכשפים מסתובב לכיוונכם. "הנער הזה רוצה פוקימון."
"זה הגיוני למדי..." אומר רב המכשפים, "איזה פוקימון תרצה נערי?"
נועם
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום בוקר.
--
צ'ארמנדר שולח מהר אגרוף אל נידורן ופוגע בו. נידורן לאחר מכן מכה עם הקרן שלו בצ'ארמנדר.
יונתן
--
ללא קושי רב אתה עובר ברחובות פלאטיום עד שאתה מגיע לשלט המעיד על יציאה מעיר, ואתה יוצא מתחומי העיר, אל הדרך פלאטיום-ורידיוס אנטום. אין כל כך הרבה אנשים בדרך, שכן הדרך מחברת שתי ערים לא כל כך גדולות. תנאי שטח לזמן הקרוב: הדרך היא שביל עפר ש-3 אנשים יכולים לעמוד בו בשורה ביחד. בצד הדרך יש בעיקר דשא, אך לפעמים יש מקבצים של שיחים ועצים. כעת יהיה קרב, שיש לו 2 מטרות: 1. לעזור לי כוון את עצמי על זמני קרבות קצרים יותר (כי במשחקים קודמים הייתי מייבש אנשים למוות בקרבות), 2. להרגיל את שנינו לתגובות של השני בקרב, שזה חשוב כי אחרי הכל עיקר המשחק הוא בקרבות...
אתה רואה בצד הדרך סנשרו.
רונאלד
--
צ'יקוריטה רצה לכיוון איפום והיא מנסה להשתמש בעלה כדי לחסום את ראייתו לפני שהיא פוגעת אבל העלה לא כזה גדול כדי באמת להצליח להסתיר משהו לפני שהיא ממש קרובה, וכשהיא ממש קרובה אז הוא כבר לא באמת צריך לראות. בכל מקרה, איפום נפגע מההתקפה, ולאחר מכן צ'יקוריטה נושכת אותו בבטן, ומכסה את פניו עם העלה. איפום תופס את העלה עם היד הבריאה שלו, מסיט אותו הצידה ומושך אותו (מה שכנראה מכאיב לצ'יקוריטה), ובינתיים הוא גם לוחץ עם הזנב שלו על הרעש של צ'יקוריטה כדי להתנגד לניסיון שלה להרים אותו. הפוקימונים שוב הגיעו למבוא סתום במצב הזה.
-
[quote=lordabizi;1454200]יאשה
בארק, בוקר.
--
אתה הולך אחרי המכשף. הכישופייה חשוכה, אין בה חלונות, ויש בה אור רק מלפידים שבקירות. ממה שאתה מבחין זה שיש הרבה מדפים עם ספרים, אבל שום אתה לא מבחין בשום דבר בעל משמעות עבורך. אתם מגיעים לאזור מרווח מעט יותר בכישופייה, שם יש שולחן וליד שולחן זה יושב מכשף ג'וטרמי גם כן עם גלימות ירוקות ושפניו מכוסות בברדס.
"רב מכשפים," אומר המכשף שהביא אותך. רב-המכשפים מסתובב לכיוונכם. "הנער הזה רוצה פוקימון."
נועם
--
צ'ארמנדר שולח מהר אגרוף אל נידורן ופוגע בו. נידורן לאחר מכן מכה עם הקרן שלו בצ'ארמנדר[/quote]
"יופי צ'רמנדר תחזיק מעמד" "עכשיו תחכה שוב שנידורן יתקוף אבל הפעם תתחמק ואז תעלה עליו ותחזיק לו בקרן"
-
[quote=lordabizi;1454200]
רונאלד
--
צ'יקוריטה רצה לכיוון איפום והיא מנסה להשתמש בעלה כדי לחסום את ראייתו לפני שהיא פוגעת אבל העלה לא כזה גדול כדי באמת להצליח להסתיר משהו לפני שהיא ממש קרובה, וכשהיא ממש קרובה אז הוא כבר לא באמת צריך לראות. בכל מקרה, איפום נפגע מההתקפה, ולאחר מכן צ'יקוריטה נושכת אותו בבטן, ומכסה את פניו עם העלה. איפום תופס את העלה עם היד הבריאה שלו, מסיט אותו הצידה ומושך אותו (מה שכנראה מכאיב לצ'יקוריטה), ובינתיים הוא גם לוחץ עם הזנב שלו על הרעש של צ'יקוריטה כדי להתנגד לניסיון שלה להרים אותו. הפוקימונים שוב הגיעו למבוא סתום במצב הזה.[/quote]
"צ'יקוריטה תמשיכי לנשוך את הבטן שלו בצורה הכי חזקה שאת יכולה, תוך כדי תמשכי אותו אחורה וכשהוא מתנגד לך תמשכי במהירות לכיוונו על מנת לשבור את איזון המשקל שלו! מיד אחר כך תנגחי בו בחוזקה בעזרת ראשך!" אומר לצ'יקוריטה.
-
נועם
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום.
--
צ'ארמנדר עומד ומחכה להתקפה של נידורן. נידורן מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר. צ'ארמנדר זז הצידה בזמן ומנסה לקפוץ על נידורן, אך הוא מחטיא ומתנגש באדמה. הם עדיין קרובים יחסית.
רונאלד
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, בוקר.
--
המאבק ממשיך וצ'יקוריטה מנסה למשוך את איפום לכיוונה. איפום כמובן מתנגד עם הלחץ של הזנב שלו, ואז לפי הורואתיך צ'יקוריטה דוחפץ לכיוון איפום, מה ששובר את המבוא הסתום, ואיפום צועד צעד אחורה ובזמן שהוא מנסה להשיב לעצמו את שיוי המשקל צ'יקוריטה תוקפת. נראה שאיפום ממש עייף.
-
[quote]יונתן
--
ללא קושי רב אתה עובר ברחובות פלאטיום עד שאתה מגיע לשלט המעיד על יציאה מעיר, ואתה יוצא מתחומי העיר, אל הדרך פלאטיום-ורידיוס אנטום. אין כל כך הרבה אנשים בדרך, שכן הדרך מחברת שתי ערים לא כל כך גדולות. תנאי שטח לזמן הקרוב: הדרך היא שביל עפר ש-3 אנשים יכולים לעמוד בו בשורה ביחד. בצד הדרך יש בעיקר דשא, אך לפעמים יש מקבצים של שיחים ועצים. כעת יהיה קרב, שיש לו 2 מטרות: 1. לעזור לי כוון את עצמי על זמני קרבות קצרים יותר (כי במשחקים קודמים הייתי מייבש אנשים למוות בקרבות), 2. להרגיל את שנינו לתגובות של השני בקרב, שזה חשוב כי אחרי הכל עיקר המשחק הוא בקרבות...
אתה רואה בצד הדרך סנשרו.
[/quote]
אשמח אם תכתוב את המתקפות שמאצופ יודע
בארק, בוקר.
--
[/quote]
"אדוני המכשף, ברצוני לקבל את הפוקימון הורסי" אומר לרב המכשפים אלבוס ואחכה שיביא לי את הורסי. "האם אתה תביא לי עוד משהו למסע?" אשאל אותו.
-
[quote=lordabizi;1454261]נועם
רונאלד
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, בוקר.
--
המאבק ממשיך וצ'יקוריטה מנסה למשוך את איפום לכיוונה. איפום כמובן מתנגד עם הלחץ של הזנב שלו, ואז לפי הורואתיך צ'יקוריטה דוחפץ לכיוון איפום, מה ששובר את המבוא הסתום, ואיפום צועד צעד אחורה ובזמן שהוא מנסה להשיב לעצמו את שיוי המשקל צ'יקוריטה תוקפת. נראה שאיפום ממש עייף.[/quote]
"עוד קצת צ'יקוריטה וניצחנו" אני אומר לה וחושב במהירות על המהלך הבא שלי.
"צ'יקוריטה רוצי אליו במהירות ותזהרי מהזנב שלו, אם הוא לא משתמש בו תנגחי בבטנו בחוזקה, אך אם את רואה שהוא משתמש בזנב תנשכי אותו ותמשכי את איפום לכיוונן על מנת להפיל אותו על הרצפה!" אני אומר לצ'יקוריטה.
-
[quote=lordabizi;1454261]נועם
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום.
--
צ'ארמנדר עומד ומחכה להתקפה של נידורן. נידורן מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר. צ'ארמנדר זז הצידה בזמן ומנסה לקפוץ על נידורן, אך הוא מחטיא ומתנגש באדמה. הם עדיין קרובים יחסית.[/quote]
"צ'רמנדר אתה בסדר" אני שואל אותו "עכשיו תתקופף למטה ותדאג שזנבך יהיה מעל גופך"
-
יונתן
בינתיים מאצ'ופ יודע רק מתקפות טריוויאליות. אם הוא ילמד מתקפות לא טריוויאליות אני אוסיף, אבל אין טעם לפרט מתקפות טריוויאליות פשוט כי אין לזה סוף. זה הכל עניין של עד כמה אתה רואה דברים בפוקימון שאפשר לנצל.
--
מאצ'ופ מתקרב אל סנשרו, שעסוק ב-??? ולכן לא שם לב למאצ'ופ. מאצ'ופ מגיע אליו ובועט בו.
יאשה
בארק, בוקר.
--
"זה אפשרי." עונה אלבוס, מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל מהר מילים שאתה לא קולט. אחת הפוקרשתות שמונחת במדף שלכיוונו אלבוס מצביע מתחילה לרחף ומתחילה להסתובב סביבך באיטיות. אתה רואה דרך הפוקרשת שזה אכן הורסי. לאחר מכן אתה שואל את מה שאמרת שאתה שואל, והוא יוצא מהפעולה של הקסם. "המפ! חצוף! אני אביא לך את מה שאני רוצה להביא לך, ועכשיו גרמת לי לא לרצות להביא לך פוקרשתות. לווה אותו החוצה!" הוא אומר למכשף שהביא אותך.
"כן רב מכשפים." הוא אומר, מסתובב אליך ומחכה שתצטרף אליו בדרך ליציאה.
רונאלד
תזכור שבקרבות נגד פוקימונים פראיים הסוף הוא לא כל כך חד משמעי, ודי תלוי בך.
--
צ'יקוריטה רצה לכיוון איפום. נראה שאיפום לא מתכוון להשתמש בזנב, ולכן צ'יקוריטה נוגחת בבטן שלו ופוגעת. איפום, חרף העייפות, מנחית אגרוף על הראש של צ'יקוריטה, ואז תופס את ראשה ומכה עם הברך שלו בגוף/צוואר/סנטר שלה.
נועם
--
בזמן שצ'ארמנדר נעמד ונכנס לתנוחה הזו נידורן תופס מרחק בטחון מהזנב שלו... לא נתת כאן שום הוראה אמיתית...
-
[quote=lordabizi;1454374]
יאשה
בארק, בוקר.
--
"זה אפשרי." עונה אלבוס, מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל מהר מילים שאתה לא קולט. אחת הפוקרשתות שמונחת במדף שלכיוונו אלבוס מצביע מתחילה לרחף ומתחילה להסתובב סביבך באיטיות. אתה רואה דרך הפוקרשת שזה אכן הורסי. לאחר מכן אתה שואל את מה שאמרת שאתה שואל, והוא יוצא מהפעולה של הקסם. "המפ! חצוף! אני אביא לך את מה שאני רוצה להביא לך, ועכשיו גרמת לי לא לרצות להביא לך פוקרשתות. לווה אותו החוצה!" הוא אומר למכשף שהביא אותך.
"כן רב מכשפים." הוא אומר, מסתובב אליך ומחכה שתצטרף אליו בדרך ליציאה.
[/quote]
'איזה חם מזג' אחשוב לעצמי ואז מיד אומר: "סליחה אדוני, המכשף אלבוס. לא רציתי להריץ בך. היני פשוט מתרגש ממסעי שכבר מתחיל". לאחר מכן אחכה אם הוא ישנה את דעתו ואם לא אלך אל מחוץ לבניין בעקבות המכשף
-
[quote=lordabizi;1454374]נועם
--
בזמן שצ'ארמנדר נעמד ונכנס לתנוחה הזו נידורן תופס מרחק בטחון מהזנב שלו... לא נתת כאן שום הוראה אמיתית...[/quote]
התכוונתי שנידורן יעלה או יתקוף את צ'רמנדר ואז הוא יכווה מהזנב שלו...
---------
"צ'רמנדר,יש לי רעיון" אני אומר לצ'רמנדר"בוא ננסה ביחד ללמד אותך את המתקפה גלגול אש-
במתקפה הזאת המטרה היא להתגלגל לעבר המטרה שלך ולהגביר את האש שבזנב שלך ואז תיצור גלגל אש קטלני האיברים שתצטרך להשתמש בהם הם הגוף שלך כדי להתגלגל והזנב שלך כדי ליצור את האש,
אז קדימה בוא תנסה ללמוד את המתקפה הזאת,תעשה גלגול אש לעבר נידורן"
-
[quote=lordabizi;1454374]
רונאלד
תזכור שבקרבות נגד פוקימונים פראיים הסוף הוא לא כל כך חד משמעי, ודי תלוי בך.
--
צ'יקוריטה רצה לכיוון איפום. נראה שאיפום לא מתכוון להשתמש בזנב, ולכן צ'יקוריטה נוגחת בבטן שלו ופוגעת. איפום, חרף העייפות, מנחית אגרוף על הראש של צ'יקוריטה, ואז תופס את ראשה ומכה עם הברך שלו בגוף/צוואר/סנטר שלה.
[/quote]
'אני מניח שבדקתי את צ'יקוריטה מספיק, תוצאות לא רעות אני חייב לציין אך כמובן שיש מקום לשיפור' אני חושב לעצמי.
"צ'יקוריטה זה יספיק" אני אומר לה ומתקרב אליה.
"עבודה טובה" אני אומר לה בחיוך ומלטף את ראשה.
"גם אתה נלחמת טוב אייפום" אני אומר לו בחיוך תוך כדי שאני שולף את הפוקרשת של צ'יקוריטה.
"אני אתן לך לנוח עכשיו" אני אומר לה ועוטף אותה בפוקרשת ושם אותה בתיק.
"להתראות אייפום" אני אומר לו ומסמן לו עם ידי, מיד אחר כך אני מסתובב וממשיך ללכת בדרכי לעיר ורידיוס אנטום.
-
[quote]ברירת מחדל
יונתן
בינתיים מאצ'ופ יודע רק מתקפות טריוויאליות. אם הוא ילמד מתקפות לא טריוויאליות אני אוסיף, אבל אין טעם לפרט מתקפות טריוויאליות פשוט כי אין לזה סוף. זה הכל עניין של עד כמה אתה רואה דברים בפוקימון שאפשר לנצל.
--
מאצ'ופ מתקרב אל סנשרו, שעסוק ב-??? ולכן לא שם לב למאצ'ופ. מאצ'ופ מגיע אליו ובועט בו.
[/quote]
אגיד למאצופ "כל הכבוד,עכשיו תפיל אותו על הרצפה ותן לו אגרוף!"