-
[QUOTE=The Charmander;1478928]אביזי ~
הוא מביט בך כמה שניות ואז עונה במהירות. "לא. אין לי שום הוכחה. אתה מבין? אני הייתי עובד אצלהם. הרעיון הוא שלי אבל הוא הודפס על הניירת שלהם!"[/QUOTE]
אני אעיף מבט בשעון כדי לדעת מה השעה כעת, כדי שאני אוכל לדעת בסוף השיחה הזו כמה לגבות ממנו, ואז אמשיך.
"אולי כדאי שתתחיל מזה שתספר לי את כל העובדות קודם לכן. זה מאוד יקל עליי להבין איך עליי לגשת לזה. אם אני אוכל לקבל דף ועט ולסכם, זה יעזור." כשאת המילים האחרונות אני אומר או לאוק או לרוס, ואז אנסה למצוא מקום שבו נוכל לשבת ולדבר על זה.
-
אביזי ~
"אני אספר הכל. מההתחלה." אמר הלקוח והתיישב בכבדות על הספה. "קוראים לי כריס ואני בן 34. לפני עשור התחלתי לעבוד בגיימפריק, כיום מוכרת כחברת פוקגיר. הייתי אחראי ניירת פשוט ותוגמלתי במשכורת על פי שעה. יום אחד שמעתי את המנהלים משוחחים במשרד שהם מחפשים מישהו שיוכל לתכנן ולהרכיב מכשיר שיוכל להציג בפני מאמנים מפה ואינפורמציה לגביה. התחלתי לעבוד על ההמצאה בדממה מבלי שאיש ידע ואז לצערי בני חלה מאוד. שמו היה גיר, לצערי הוא נפטר לאחר כמה שנים והייתי חייב לשמור עליו. לאחר כמה שנים לאחר שאיבדתי אותו החלטתי לחזור למפעל והמשכתי לתכנן את המכשיר. כשלבסוף היה מוכן, הדפסתי את הניירות מהמשרד ולהפתעתי מהמדפסת הגיח מכתב פיטורים. פוטרתי על סמך שהייתי חייב לטפל בבני והוחלט לפתע שאיני ראוי למשרה. איבדתי הכל. כשהצגתי את המכשיר בפני הועדה למכשירי הפוקימון הבינלאומית נחרצתי. נאמר לי שהוגשה ההמצאה על ידי פלוני אחר בדיוק לפני יום!" הוא סיים את סיפורו והביט בך בעינים דומעות "אני לא יודע מה לעשות! אנא תעזור לי!"
-
[QUOTE=The Charmander;1478939]אביזי ~
"אני אספר הכל. מההתחלה." אמר הלקוח והתיישב בכבדות על הספה. "קוראים לי כריס ואני בן 34. לפני עשור התחלתי לעבוד בגיימפריק, כיום מוכרת כחברת פוקגיר. הייתי אחראי ניירת פשוט ותוגמלתי במשכורת על פי שעה. יום אחד שמעתי את המנהלים משוחחים במשרד שהם מחפשים מישהו שיוכל לתכנן ולהרכיב מכשיר שיוכל להציג בפני מאמנים מפה ואינפורמציה לגביה. התחלתי לעבוד על ההמצאה בדממה מבלי שאיש ידע ואז לצערי בני חלה מאוד. שמו היה גיר, לצערי הוא נפטר לאחר כמה שנים והייתי חייב לשמור עליו. לאחר כמה שנים לאחר שאיבדתי אותו החלטתי לחזור למפעל והמשכתי לתכנן את המכשיר. כשלבסוף היה מוכן, הדפסתי את הניירות מהמשרד ולהפתעתי מהמדפסת הגיח מכתב פיטורים. פוטרתי על סמך שהייתי חייב לטפל בבני והוחלט לפתע שאיני ראוי למשרה. איבדתי הכל. כשהצגתי את המכשיר בפני הועדה למכשירי הפוקימון הבינלאומית נחרצתי. נאמר לי שהוגשה ההמצאה על ידי פלוני אחר בדיוק לפני יום!" הוא סיים את סיפורו והביט בך בעינים דומעות "אני לא יודע מה לעשות! אנא תעזור לי!"[/QUOTE]
"אני לא מבין דבר אחד. הבן שלך חלה, ולאחר כמה שנים נפטר. רק כמה שנים לאחר מכן חזרת לעבודתך. מה עשית במהלך השנים האלו?"
-
אביזי ~
"טיפלתי בבן שלי!" קרא כריס בכעס. "בקושי הצלחתי לפרנס את הבית. אשתי עזבה אותי ולא נשאר לי דבר!"
-
[QUOTE=The Charmander;1478988]אביזי ~
"טיפלתי בבן שלי!" קרא כריס בכעס. "בקושי הצלחתי לפרנס את הבית. אשתי עזבה אותי ולא נשאר לי דבר!"[/QUOTE]
"דיברתי על השנים לאחר שהוא נפטר. ציינת שהיה הבדל של כמה שנים מהרגע שהוא נפטר עד שחזרת לעבודה. אין צורך לכעוס עליי, אני רק מנסה להבין את הפרטים."
-
אביזי ~
"שנים לאחר..." ביטחון העצמי שלו התפוגג "אהמ אה זה מתי שעבדתי על הפוקגיר!"
-
[QUOTE=The Charmander;1478995]אביזי ~
"שנים לאחר..." ביטחון העצמי שלו התפוגג "אהמ אה זה מתי שעבדתי על הפוקגיר!"[/QUOTE]
אני אסתכל בהערות שלי מהסיכום ואוודא שאני לא הוזה.
"מר. רוס, אני חושב שאנחנו לא כל כך מבינים אחד את השני. התחלת לעבוד על הפוקגיר לפני שהבן שלך חלה. לאחר מכן הוא נפטר, ורק לאחר כמה שנים חזרת לעבוד בחברה. מר. רוס, השאלה שלי אליך היא מה קרה בשנים האלו? אני יכול להמשיך לשאול אותך את אותה שאלה כל היום מבלי להתקדם לשום מקום, אני רק מרוויח מזה כסף. אז עניינך הוא לענות."
-
אביזי ~
הוא הביט בך. מבין שאין מנוס. "אם אני מספר לך אתה מחוייב שלא להגיד מילה לאף אחד על זה כן?
במשך כמה שנים לאחר שבני נפטר אבדתי בין דפי היאוש. התחלתי לייצר סמונים (סמים העשוים מפירות של פוקימונים) ופרצתי לחנויות. אני בחרתי בדרך הישר וכשסוף סוף בחרתי לעשות את הדבר הנכון! אבל הכל נגזל ממני!" לאחר שסיפר לך הוא החל לבכות.
-
[QUOTE=The Charmander;1478913]ליט ~
האחות ג׳וי מביטה בך בהלם. "אני לא מבינה על מה אתה מדבר..."[/QUOTE]
"כושלאמשלך!" אני ממלמל בין השפתיים, מוציא את הסוס שלי ואומר לו לתקוף את האחות ג'וי במתקפת להביור!
-
ליט ~
"אוקיי!" קוראת האחות ג׳וי בפחד. "מי אתה מה אתה רוצה ממני?!"
-
[QUOTE=The Charmander;1479004]ליט ~
"אוקיי!" קוראת האחות ג׳וי בפחד. "מי אתה מה אתה רוצה ממני?!"[/QUOTE]
"אני צריך שתרימי את הטלפון המזורגג, תתקשר לפרופסור אלם ותמציאי לו תירוץ שבזכותו הוא יגיע לפה בשעה הקרובה. אחרת, חייך בסכנה אמיתית!"
-
ליט ~
"אני אתקשר אליו." אמרה ג׳וי בקול שקט. היא הניחה את ידעה המרגיעה על חזך והביטה בתוך עיניך. "אני רואה בתוכך שאינך בן אדם רע, אתה לא הולך להזיק לכל הפוקימונים החולים פה. תסביר לי, מה באמת אתה צריך מאלם. תן לי להיות בצד שלך, אני אעזור לך!"
-
[QUOTE=The Charmander;1478908]רובי ~
אתה יוצא לדרך. השמש קופחת על ראשך ואתה ממהר לעבר העיר פיוטר. אתה יוצא מפאלט למה שנראה כמו מדשאה גבוהה. לפתע אתה מרגיש דקירה חדה על ראשך ופוקימון קטנטן התייצב מולך. זה היה פלטצ׳לינג. הוא קרא בציוץ נחוש.[/QUOTE]
מה זה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהממ שלום" אומר בחיוך ואנסה להיראות ידידותי ואנסה להמשיך בדרכי
-
[QUOTE=The Charmander;1478999]אביזי ~
הוא הביט בך. מבין שאין מנוס. "אם אני מספר לך אתה מחוייב שלא להגיד מילה לאף אחד על זה כן?
במשך כמה שנים לאחר שבני נפטר אבדתי בין דפי היאוש. התחלתי לייצר סמונים (סמים העשוים מפירות של פוקימונים) ופרצתי לחנויות. אני בחרתי בדרך הישר וכשסוף סוף בחרתי לעשות את הדבר הנכון! אבל הכל נגזל ממני!" לאחר שסיפר לך הוא החל לבכות.[/QUOTE]
"טוב, באופן עקרוני חיסיון פרקליט-לקוח לא תקף לגבי מידע על עבירות פליליות... אבל בהתאם לרווחיות של העסק הזה שלך אני עלול לשקול לחשוב אחרת. תספר לי עוד על הסמונים שלך."
-
רובי ~
אתה מסרב להילחם מול פלצלינג והוא מחליט לתקוף אותך בכל זאת הוא מכפיל את עצמו המון פעמים ואז יוצר רוח חזקה שהורסת לך את הג׳ל!
אביזי ~
"סמונים הינם סמים המוכנים מאבקה של פירות פוקימונים. מסתבר שכשאתה מייבש אותם אתה יכול ליצור תמיסה חזקה שמביאה לבן אדם תחושה של אובדן חושים. קשה להסביר אם לא מתנסים בזה, מה שאני כבר לא עושה." אמר כריס בקול מעט עצבני. "אני לא מבין איך זה קשור לפוקיגיר."