-
[QUOTE=LordAbizi;1486126]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, פלאטיום, בוקר
[/I]--
"אנחנו נוכל לספק לך פוקימון וכמה פוקרשתות. אנחנו עושים את זה מרצון טוב, כך שאינך חייב לנו דבר. האם יש לך רעיון קונקרטי לפוקימון שאתה רוצה?" שואל אותך רב המכשפים.
[/QUOTE]
אחשוב מעט, השאלה הזו לא מעט הטרידה אותי בימים האחרונים. בהחלט שאלה קשה
"אה.. כן אדוני, הייתי רוצה להתחיל עם גיבל, ברשותך" אבקש.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485912][B]רודי
[/B][I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר
--
[/I]המכשף שליווה אותך פנימה גם מלווה אותך החוצה מן הכישופייה. כשאתה בחוץ, אתה לוקח את אחת הפוקרשתות הריקות, פורש אותן ומקיף בהן את גאז. גאז קצת מופתע כשהקסם פועל, אך לא נראה שהוא נפגע מזה באיזשהי דרך, והקסם מכווץ אותו עד שהפוקרשת נסגרת. כעת גאז הוא אכן פוקימון שלך.[/QUOTE]
אני מרוצה מהצלחת התהליך, וכעת אני מעוניין ללכת מערבה לכיוון סוּבּפרוֹם הבירה. אני מחפש את השלטים שמכוונים לכיוון זה, מצפה בקוצר רוח לצאת סוף כל סוף מהעיר!
-
[B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר
--
[/I]אתה הפעם פותח את הפוקרשת, ועוטף בה את טימבור, וסוגר. הקסם של הפוקרשת מתחיל לעבוד והפוקרשת מתחילה להיסגר, וטימבור בתוכה, לקטון. בשלב מסויים התהליך מתייצב ונפסק. נראה שטימבור נלכד. יעודכן מיד.
[B]אלון
--
[/I]"גיבל הוא פוקימון שיש ברשותינו. המתן." אומר רב המכשפים, ואז מתחיל לאמר הרבה מילים במהירות. אינך מבין אותן, אך אתה חש ברטט באוויר שמתגבר עם הזמן. בסופו של דבר יש הבזק חזק של אור, והכול נפסק. כעת בידיו של רב המכשפים יש כמה פוקרשתות. "כאן יש פוקרשת עם גיבל, ושלוש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ושתהיה לך דרך צלחה."
[B]רודי
[/B]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום-סובפרום, בוקר
הנחת gameplay balance: פוקימוני רוח יכולים להיפגע מכל ההתקפות. מתקפות רוח יכולות לפגוע בכל הפוקימונים.
--
אתה עובר ברחובות לאבאנצ'ום, ונפרד מן העיר לשלום בעודך מחפש אחר היציאה המערבית מן העיר. אתה יוצא מן העיר, ומתחיל ללכת לכיוון סובופרום. הדרך מיוערת במידה מתונה, ויש שביל סלול מבין עצים. כעבור זמן מה אתה רואה מיינפו מרביץ לעץ בשולי הדרך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486162][B]לי[/B]
[B]רודי
[/B]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום-סובפרום, בוקר
הנחת gameplay balance: פוקימוני רוח יכולים להיפגע מכל ההתקפות. מתקפות רוח יכולות לפגוע בכל הפוקימונים.
--
אתה עובר ברחובות לאבאנצ'ום, ונפרד מן העיר לשלום בעודך מחפש אחר היציאה המערבית מן העיר. אתה יוצא מן העיר, ומתחיל ללכת לכיוון סובופרום. הדרך מיוערת במידה מתונה, ויש שביל סלול מבין עצים. כעבור זמן מה אתה רואה מיינפו מרביץ לעץ בשולי הדרך.[/QUOTE]
אני מתעלם, הוא בוודאי עסוק עם העץ ואני לא מעוניין להילחם בו כי איני מעוניין ללכוד פוקימון שכזה. אמשיך בדרכי, אולי אתקל בפוקימון אחר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486133][B]דור
[/B][I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר
--[/I]
"כן, כזה יש לנו. המתן." אומר רב המכשפים, ומתחיל למלמל מילים במהירות. אינך מבין מילה ממה שהוא אומר, אך אתה חשש רטט מסויים באוויר. הרטט מתגבר, וכשרב המכשפים מסיים לדבר, יש הבזק של אור חזק לידו, והרטט חולף. בידיו יש כעת כמה פוקרשתות. "הנה, יש כאן פוקרשת של סולוסיס, ושלוש פוקרשתות נוספות, ריקות. אני מאחל לך דרך צלחה." הוא מושיט לך את החפצים.
[/QUOTE]
"תודה רבה לך, רב מכשפים דגול" אומר לו ואקוד קידה לעברו. אלך החוצה או שאחכה למכשף אם אני צריך ליווי, ואז, כשאצא, אפתח את הפוקרשת של סולוסיס במטרה לערוך איתו היכרות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486162][B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר
--
[/I]אתה הפעם פותח את הפוקרשת, ועוטף בה את טימבור, וסוגר. הקסם של הפוקרשת מתחיל לעבוד והפוקרשת מתחילה להיסגר, וטימבור בתוכה, לקטון. בשלב מסויים התהליך מתייצב ונפסק. נראה שטימבור נלכד. יעודכן מיד.
[/QUOTE]
אני צועק " יש תפסתי את טימבור". אשים את הפקרשת של טימבור אצלי ואתחיל ללכת עם מגבי כשהוא בחוץ בסביבה אחר חיפוש מקום עם מלא עצים כדי שאוכל לנסות ללמד את מגבי גחלת. בדרך שאנו נחפש מקום טוב עם עצים אומר למגבי " מגבי היית נהדר נגד טימבור, כעת ברגע שנמצא מקום טוב עם עצים נתחיל ללמד אותך גחלת".
-
[QUOTE]
לוקאס
יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--
ארון נדרך במקומו ומחכה. קרוגאנק מתקרב לארון ומנסה לסטור לו עם אחת מזרועותיו. ארון מצליח לתפוס את הזרוע הזו עם פיו ונושך אותה. קרוגאנק עובר לסטור לארון עם זרועו השנייה, ואת זה לארון קשה לחסום. קרוגאנק פוגע בארון כמה פעמים עד שארון משחרר את קרוגאנק, וקרוגאנק מתרחק מעט מארון.[/QUOTE]
"ארון תשתמש עליו בתיקול" אומר לארון "ואז תנסה להתגלגל אליו"
-
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום-סובפרום, בוקר
--
[/I]אתה מחליט לעזוב את המיינפו לעצמו, וממשיך בדרכך. בדרך יש מספר לא מועט של בני אדם, אך כל אלו שנתקלת בהם עד כה היו רכובים, ולכן לא יצרו אינטרקציה מרובה, והמשיכו בדרכם הלאה מהר. בשלב מסויים אתה נתקל בגראוליט שחוצה את הדרך מצד אחד של השביל לצד השני.
[B]דור
--
[/I]אתה, בליווי המכשף שליווה אותך בכניסה, מובא אל היציאה מן הכישופייה. לאחר מכן אתה פורש את הפוקרשת, ומוציא ממנה את הסולוסיס שבתוכה. הפוקימון נראה תחילה מעט מבולבל, אך הוא מבחין בך ומתמקד בך לאחר רגעים בודדים.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, צהריים
--[/I]
על הדרך עצמה אין עצים, ועל כן אתם יורדים מעט מהדרך. אתם לא מתרחקים הרבה מהדרך, וכבר האזור נהיה הרבה יותר מיוער, ואתה מוצא אזור מישורי נוח שמסביבו יש כמה עצים.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--
[/I]ארון רץ אל קרוגאנק, ודוחף אותו, ולפני שהוא מספיק להתרחק, קרוגאנק נותן לו עוד מכה עם הזרועות שלו, אך זה לא גורם נזק רב לפוקימון כמו ארון. ארון אחר כך מנסה להיאסף אל כדור ולהתגלגל אל עבר קרוגאנק, אך הוא לא כל כך מצליח לעשות את זה כמו שצריך, והוא בסך הכול עושה סיבוב קטן במקום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486215][B]רודי
--
[/I]אתה מחליט לעזוב את המיינפו לעצמו, וממשיך בדרכך. בדרך יש מספר לא מועט של בני אדם, אך כל אלו שנתקלת בהם עד כה היו רכובים, ולכן לא יצרו אינטרקציה מרובה, והמשיכו בדרכם הלאה מהר. בשלב מסויים אתה נתקל בגראוליט שחוצה את הדרך מצד אחד של השביל לצד השני.
[B]דור
--
[/I]אתה, בליווי המכשף שליווה אותך בכניסה, מובא אל היציאה מן הכישופייה. לאחר מכן אתה פורש את הפוקרשת, ומוציא ממנה את הסולוסיס שבתוכה. הפוקימון נראה תחילה מעט מבולבל, אך הוא מבחין בך ומתמקד בך לאחר רגעים בודדים.
[B]לי
--[/I]
על הדרך עצמה אין עצים, ועל כן אתם יורדים מעט מהדרך. אתם לא מתרחקים הרבה מהדרך, וכבר האזור נהיה הרבה יותר מיוער, ואתה מוצא אזור מישורי נוח שמסביבו יש כמה עצים.
[B]לוקאס
--
[/I]ארון רץ אל קרוגאנק, ודוחף אותו, ולפני שהוא מספיק להתרחק, קרוגאנק נותן לו עוד מכה עם הזרועות שלו, אך זה לא גורם נזק רב לפוקימון כמו ארון. ארון אחר כך מנסה להיאסף אל כדור ולהתגלגל אל עבר קרוגאנק, אך הוא לא כל כך מצליח לעשות את זה כמו שצריך, והוא בסך הכול עושה סיבוב קטן במקום.[/QUOTE]
"הכל בסדר ארון נתאמן על זה" אומר לו "תקפוץ לאוויר ותדרוך עליו, ואז תנשך אותו שוב!" אומר ואתחיל לפתוח פוקירשת ריקה מוכן לזה שקרוגאנק יהיה עייף\ יתעלף
-
[QUOTE=LordAbizi;1486215][B]
[B]דור
--
[/QUOTE]
אטפח קלות על החומר הירוק שממנו עשוי סולוסיס (מה שזה לא יהיה) ואומר לו:" שלום לך, סולוסיס. אני אדוארד, אני יצא איתך למסע עכשיו" אומר לו. אחכה שהוא יגיב ואז אתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486215][B]רודי
--
[/I]אתה מחליט לעזוב את המיינפו לעצמו, וממשיך בדרכך. בדרך יש מספר לא מועט של בני אדם, אך כל אלו שנתקלת בהם עד כה היו רכובים, ולכן לא יצרו אינטרקציה מרובה, והמשיכו בדרכם הלאה מהר. בשלב מסויים אתה נתקל בגראוליט שחוצה את הדרך מצד אחד של השביל לצד השני.[/QUOTE]
אני מעוניין ללכוד את גראוליט, ולפי הידוע לי עליי להילחם בו. אני משחרר את גאז מהפוקרשת, ואז קורא לו לבוא מאחורי הגראוליט ולהפתיע אותו עם מתקפת ערפיח-רעיל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486162]
[B]אלון
--
[/I]"גיבל הוא פוקימון שיש ברשותינו. המתן." אומר רב המכשפים, ואז מתחיל לאמר הרבה מילים במהירות. אינך מבין אותן, אך אתה חש ברטט באוויר שמתגבר עם הזמן. בסופו של דבר יש הבזק חזק של אור, והכול נפסק. כעת בידיו של רב המכשפים יש כמה פוקרשתות. "כאן יש פוקרשת עם גיבל, ושלוש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ושתהיה לך דרך צלחה."
[/QUOTE]
"תודה רבה רב המכשפים!" אומר, ואקח ממנו את הפוקשרתות. "להתראות" אנופף לשלום, ואצא מהכישופייה.
לאחר מכן אמשיך בדרכי אל עבר העיר ורידיוס אנטום
-
[QUOTE=LordAbizi;1486215]
[B]לי
--[/I]
[/QUOTE]
אני אצביע על העצים למען מגבי ואומר לו " אוקי מגבי לך לעבר העצים שאני מצביע עליהם. הגיע הזמן שתלמד גחלת. נסה לאגור את כוח האש שבתוכך בפה שלך ולאחר מכן תוציא את זה בתור גושי אש קטנים- וזה נקרא גחלת! קדימה מגבי נסה לעשות זאת על העץ הקרוב".
-
[B]לוקאס
--
[/I]ארון קופץ ובועט בכתף של קרוגאנק. כשהוא נוחת, קרוגאנק נוגח בארון, אך שוב זה לא משפיע הרבה. ארון ממשיך ונושך את הרגל של קרוגאנק. קרוגאנק מנסה להיאבק, ומתחיל להכות עם זרועותיו כמה פעמים בארון, עד שארון עוזב אותו, אך נראה שקרוגאנק מתחיל להתעייף.
[B]דור
[/I]לא היה ברור אם החזרת אותו או לא.
אגב, אתה זוכר שיש מכון בפלירנציה?
--
סולוסיס מקשיב למה שאתה אומר והוא מחייך ונראה שהוא הבין את המשמעות. לאחר מכן אתה מתחיל ללכת ברחובות פלירנציה, עד שאתה יוצא מהעיר לכיוון מזרח, הדרך שמובילה אל אגם הזעם ומשם אל נהר הזעם, ואל הדרך דרומה למאהגונטיום.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, בוקר
--
[/I]יש את העניין של מתקפות טריוויאליות. נכון שלכאורה גסטלי מוקף בגז רעיל אבל זה לא באמת אומר שהוא יודע לעשות עם זה משהו. צריך לפחות איזשהו הסבר גם אם מאוד מוזר למתקפה לא טריוויאלית.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום-ורידיוס-אנטום, צהריים
--[/I]
אתה לוקח את הציוד של רב המכשפים, ומלווה במכשף שליווה אותך בכניסה, אתה מובא אל היציאה מהכישופייה. לאחר מכן אתה הולך ברחובות פלאטיום ונפרד ממנה לשלום, כשלבסוף אתה יוצא אל דרך המחברת את פלאטיום וורידיוס-אנטום. הדרך הזו מתרחקת מהים, והיא מוקפת בעצים דלילים משני צידי השביל מעט. אתה מתקדם מעט בשביל, ובשלב מסויים אתה רואה בצידי הדרך לוטאד.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס טיום, צהריים
--[/I]
מגבי מנסה לירות גחלת על העץ. בפעם הראשונה שהוא מנסה לא קורה כלום. הוא עוצר לכמה רגעים ואז מנסה שוב. בפעם השנייה שהוא מנסה יוצא קצת עשן. לאחר מכן הוא שוב מפסיק קצת, ומנסה פעם נוספת, והפעם יוצא כדור אש קטן ובודד שפוגע בעץ, וקצת משחיר את המקום שבו הוא פגע. נראה שזה הצריך מאמץ ממגבי להגיע ליכולת הזו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486372][B]לוקאס
--
[/I]ארון קופץ ובועט בכתף של קרוגאנק. כשהוא נוחת, קרוגאנק נוגח בארון, אך שוב זה לא משפיע הרבה. ארון ממשיך ונושך את הרגל של קרוגאנק. קרוגאנק מנסה להיאבק, ומתחיל להכות עם זרועותיו כמה פעמים בארון, עד שארון עוזב אותו, אך נראה שקרוגאנק מתחיל להתעייף.
[B]דור
[/I]לא היה ברור אם החזרת אותו או לא.
אגב, אתה זוכר שיש מכון בפלירנציה?
--
סולוסיס מקשיב למה שאתה אומר והוא מחייך ונראה שהוא הבין את המשמעות. לאחר מכן אתה מתחיל ללכת ברחובות פלירנציה, עד שאתה יוצא מהעיר לכיוון מזרח, הדרך שמובילה אל אגם הזעם ומשם אל נהר הזעם, ואל הדרך דרומה למאהגונטיום.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, בוקר
--
[/I]יש את העניין של מתקפות טריוויאליות. נכון שלכאורה גסטלי מוקף בגז רעיל אבל זה לא באמת אומר שהוא יודע לעשות עם זה משהו. צריך לפחות איזשהו הסבר גם אם מאוד מוזר למתקפה לא טריוויאלית.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום-ורידיוס-אנטום, צהריים
--[/I]
אתה לוקח את הציוד של רב המכשפים, ומלווה במכשף שליווה אותך בכניסה, אתה מובא אל היציאה מהכישופייה. לאחר מכן אתה הולך ברחובות פלאטיום ונפרד ממנה לשלום, כשלבסוף אתה יוצא אל דרך המחברת את פלאטיום וורידיוס-אנטום. הדרך הזו מתרחקת מהים, והיא מוקפת בעצים דלילים משני צידי השביל מעט. אתה מתקדם מעט בשביל, ובשלב מסויים אתה רואה בצידי הדרך לוטאד.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס טיום, צהריים
--[/I]
מגבי מנסה לירות גחלת על העץ. בפעם הראשונה שהוא מנסה לא קורה כלום. הוא עוצר לכמה רגעים ואז מנסה שוב. בפעם השנייה שהוא מנסה יוצא קצת עשן. לאחר מכן הוא שוב מפסיק קצת, ומנסה פעם נוספת, והפעם יוצא כדור אש קטן ובודד שפוגע בעץ, וקצת משחיר את המקום שבו הוא פגע. נראה שזה הצריך מאמץ ממגבי להגיע ליכולת הזו.[/QUOTE]
"ארון מכה אחרונה תשתמש בנגיחה" אומר וארוץ לקרוגאנק עם הפוקרשת הפתוחה ואתפוס אותו איתה