-
[B]אלון -[/B]
צ׳ספין יוצא מהפוקדור שמח וטוב לב. הוא מחייך לעברך ומדלג כדי להספיק את צעדיך. איקון ירד אחריכם וסול לקחה עימה תיק גדול עם כל מה שאתם צריכים. אתה רואה את הלוח המשימות הגדול ומביט בו, אתה רואה שלל משימות זמינות בשבילך לקחת ולעשות. אתה נזכר שכל משימה שתיקח מזכה אותך בתמלוג, שזה עשר אחוז ממה שמוצע במשימה.
[B]ג׳ואי -[/B]
אתה נכנס לדירה בדממה ורואה דירה קטנה משלך. היה בה רק חדר אחד אך חדר אמבטיה גדול ומפואר, מסך פלזמה גדול וסט ספות. מטבח מודרני וענק ספרים. הכל נראה כרגיל לכמה שניות אבל אז אתה מבחין בחדר השינה. היה שם שק שחור מלוכלך בבוץ עם מגפיים ואת ענק. מה שקצת מעלה חשד מדוע לא נוקה. אתה רוצה להקדיש לזה מחשבה אבל אתה שומע צעדים. מישהו מתקרב. אתה רואה תמונה של ג׳ונתן האריס מחייך ולוחץ יד למישהו נוסף ואתה מסיק מזה את הנורא מכל.
[B]אביזי -[/B]
שון מביט בך ונרגע. "תודה חבר. אני אמצא את הנעליים." הוא מחליט להקשיב לך, מוצא את המגפיים שלו ומסיים להתארגן. בו בעת ויולט [אני קורא לה כל פעם לפי מה שהיא רואה את עצמה] סיימה להתארגן והחזירה את פיפלאפ לפוקדור שלו. אתם יורדים לעבר האולם ורואים כי כבר כמה צוותים התאספו לקחת משימות. חברי צוות ותיקים יותר ישבו בפאב ושתו קפה וצחקו להנאתם. נראה שהם כבר מכירים את המהלך ולא לחוצים לשום מקום.
-
[QUOTE=The Charmander;1492745].
[B]ג׳ואי -[/B]
אתה נכנס לדירה בדממה ורואה דירה קטנה משלך. היה בה רק חדר אחד אך חדר אמבטיה גדול ומפואר, מסך פלזמה גדול וסט ספות. מטבח מודרני וענק ספרים. הכל נראה כרגיל לכמה שניות אבל אז אתה מבחין בחדר השינה. היה שם שק שחור מלוכלך בבוץ עם מגפיים ואת ענק. מה שקצת מעלה חשד מדוע לא נוקה. אתה רוצה להקדיש לזה מחשבה אבל אתה שומע צעדים. מישהו מתקרב. אתה רואה תמונה של ג׳ונתן האריס מחייך ולוחץ יד למישהו נוסף ואתה מסיק מזה את הנורא מכל.
[/QUOTE]
׳אממ׳ אמלמל בעודי מחפש מקום מסתור, מתחת לאחת הספות או בתור ארון שאני יכול להקבר בו מאחורי ערמת בגדים (או מסתור אחר שלא גילית לי עליו ונראה יותר לגיטימי וטוב.
׳אז זה החדר שלו׳ אחשוב ׳בסדר, ברגע שילך אני אוכל לבדוק מה יש בשק. אני בטוח שלבחור יש סודות שיוכלו לעזור לי בהמשך׳
--
זה ברור שהוא או יתפוס אותי או ינעל אותי בחדר lel
אל תדאג זו משימה לסוכן חשאי דניס
-
[QUOTE=The Charmander;1492745]
[B]אביזי -[/B]
שון מביט בך ונרגע. "תודה חבר. אני אמצא את הנעליים." הוא מחליט להקשיב לך, מוצא את המגפיים שלו ומסיים להתארגן. בו בעת ויולט [אני קורא לה כל פעם לפי מה שהיא רואה את עצמה] סיימה להתארגן והחזירה את פיפלאפ לפוקדור שלו. אתם יורדים לעבר האולם ורואים כי כבר כמה צוותים התאספו לקחת משימות. חברי צוות ותיקים יותר ישבו בפאב ושתו קפה וצחקו להנאתם. נראה שהם כבר מכירים את המהלך ולא לחוצים לשום מקום.[/QUOTE]
"טוב בואו נראה..." אני אגש ללוח ואסתכל על המשימות (שאני מניח שהן בדיוק מה שכתוב בדף הראשי), ואז אסמן לחברי הצוות להתקרב כדי שאני לא אצטרך לדבר בקול רם מדי ולתת רעיונות לאחרים "טוב יש את משימת הסקיטי החטוף ואימון הסרסקיט בלונדון, ואת המשימה עם האקזקיוטור בנורוויץ'. נורוויץ' זה טיפה רחוק מדי. במילא אין לנו כסף. אני חושב שנלך על אימון הסרסקיט. זה יותר כסף. כמה קשה כבר אמור להיות לגרום לפוקימון טיפש אחד לציית למאמן שלו?" אציג השיקולים בפני השאר.
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
ג׳ואי -
למי כתוב איקון על הדלת? חח
-
אתה מוצא לנכון לשוטט ברחבי הקומה השניה ורואה כי מרבית החדרים סגורים מלבד חדרי הניקוי. מהקולות אתה מסיק שאנשים פשוט מתעוררים ותארגנים ליום של פעילות. אתה עומד להניח שאין הרבה מה לעשות בקומה הזאת שלפתע אתה יוצא מהאיזור של הדרגה שלך ונכנס לאיזור שאתה לא מכיר. אתה מבחין בדלת שנשכחה פתוחה, שאר הדלתות היו נעולות. עצם העובדה שהיה שקט העיד שאין שם איש.
על הדלת היה חרוט פידג׳יוט. אתה מביט מסביב ורואה שאיש לא יבחין בך כרגע אם תתגנב פנימה...
אביזי -
אתה מחליט להתעסק עם דברים חשובים יותר כמו לארוז אוכל למשימה הראשונה ולאכול ארוחת בוקר. אתה באמת מבחין בחבילה גדולה ליד הדלת שעליה כתוב שבסוף השבוע צריך לשלם לצרכניה £75 לשבוע. אתה רואה שקיבלת לחם ביצים בשר חלב וכל מה שתצטרך למחייה. יש שם מספיק לשלושה אנשים. יש שם גם אוכל לפוקימונים. אתה מבחין בזובאט מעופף בדירה שלכם בעוד פיפלאפ קטן שכב בשעמום על הספה ואכל אוכל הציועד לפוקימונים. מסתבר שויולט הביאה לו הבוקר על אף שהיקארי כבר הביאה לו מוקדם יותר, אז הוא פשוט זכה למנה כפולה.
"תגיד, אין לך איזה פוקימון להאכיל?" שאלה אותך ויולט בקול מעט תקיף אך עדיין חייכה. אתה נזכר בפיצ׳ו שהיה רעב מאד והוא ניגש לאכול. שלושה גרגירי מזון לפוקימוני חשמל הספיקו לו לצנוח על גבו ולישון.
"ויולט?" שאל שון בפיזור נפש, הוא היה יחף. "איפה שמת את המגפיים שלי אתמול בלילה?"
"אני לא נגעתי במגפיים המפחידות האלו שלך שון. זה בטח היה אביזי..."
"היא משוגעת." מסמל לך שון באצבע סביב הרקה. "אני מוכן להשבע שלקחת את המגפים אתמול בלילה כשעוד קראת לעצמך היקארי.
~באם~
"מה קרה?" שאל שון ורץ לעבר המטבחון. ויולט הפילה כנראה כוס בטעות. "זה היה בטעות, אני כזאת כלמזית!" ענתה בפיזור והרימה את שברי הזכוכיות.
טיילר -
אתה מחליט להיענות לאתגר, אתם יוצאים אל מחוץ לאולם רק כדי לגלות שהגשם משתולל בטירוף. הבחורה הנמוכה מחייכת לעברך ומחליטה לפשוט מעליה את השמלה האלגנטית, חושפת גוף בכושר מלא, בבגד ים כאילו היה זה שלהי אוגוסט. "לי אין בעיה להילחם בגשם הזה." אמרה בפשטות. [url]https://youtu.be/EJQlWjlmsJA[/url]
מייקל מסתכל עליך לראות מה דעתך בעניין, התילחם מולה בגשם? היא מוציאה פוקדור ומנשקת אותו, שולחת אותו לאויר וקוראה, "מיאו, בוא לעזרתי!" פוקימון חתולי נעמד על ידה, מוכן לקרב.
השעון שלך מתחיל לבהוק ומראה לך את מתקפותיו של של גיבל [אעדכן כשאהיה מול מחשב]: זעם דרקון, נשיכה, סופת חול ונגיחת ברזל.
טי ג׳יי -
אתם עולים במדרגות לקומה השנייה יחד עם והבחור הקטן צוחק לו. "קוראים לי צ׳יקו אמיגו, אנחנו אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות צ׳ימצ׳אר ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "ככה זה תמיד, אנחנו צריכים לקבל משלוח מחר בבוקר ולשלם עליו 75 לירות.יש בפנים כל מה שצריך וזה מסובסד לגילדה. אני איצור איתם קשר הלילה בשבילנו." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳צ׳יקו׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו ספרינג שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
פטריק -
אתם מחליטים להצתוות. פלורנס מציגה בפניך את לולה (אצרף אותה לדף הדמויות הערב בלי נדר.) בחורה נמוכה עם שיער כחול שמשום מה היתה רטובה לחלוטין. אתם מתקרבים לעבר דפני ומודיעים כי אתם צוות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם ועל מלזיק המפתחות חרוטה דמותה של באנירי.
"צוות באנירי! סה מאניפיק!" קוראת פלורנס בהתרגשות.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם פלורנס ולולה. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמורה להיות באנירי ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אתה מצהיר ומתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זזה לישון בחדר שלי."
אומרת לולה. היא קמה ונכנסת לחדר שעל דלתה היה כתוב באותיות זהב ׳לולה׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה פלורנס שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
תומאס -
נרגש, אתה מוציא את סקווירטל. הוא מחבק אותך בהתלהבות והשעון שלך מספק לך מידע אודותיו. הוא יודע דחיפה, בועות נענוע זנב וקרן קרח.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם זואי ואנדי. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות סקווירטל ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר אנדי והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳אנדי׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו זואי שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת סקווירטל מפהק.[/QUOTE]
"טוב סקווירטל, אני חושב שגם אנחנו נלך לישון" אני אומר לו תוך שחרור פיהוק משלי. אני מחפש אחר החדר שלי ונכנס פנימה עם סקווירטל. אני מחליף לפיגמה ונכנס למיטה "לילה טוב" אני אומר לסקווירטל ומץכסה בשמיכה עד שאני נרדם.
בבוקר שאני קם מתארגן מהר ומחכה להם שיתעוררו.
-
[B]ג׳ואי -[/B]
אתה ממהר להתחבא בתוך הארון העצום של ג׳ונתן בחדר השינה. אתה יכול להציץ פנימה לכדי חריץ דק ואתה שם לב שהוא נכנס לשם לבדו. בעודו נכנס לחדר, הוא מתיישב על המיטה ונאנח. מהרעשים של הקפיצים אתה מניח שהוא החליט לשכב פתאום ואתה נלחץ, אתה לא יכול להישאר בתנוחה הזאת לעוד מלא זמן. פתאום אתה שומע זימזום רועש למדי. ג׳ונתן נעמד וליחשש. "אמרנו שאסור להתקשר אלי בשעה כזאת טיפש." קולו היה נשמע קר ומנוכר. "אני אפגוש אותך הערב במרכז העיר, ליד הבאר. אסור לנו להיפגש באותו מקום כל פעם. שלא תעיז לפגוע בו עדיין. אני רוצה אותו חי." הוא משתטח חזרה על מיטתו ואתה מבחין בקפיצים רועשים שוב. השיחה הסתיימה. לפתע דבר נורא התרחש, השעון שלך החל לזמזם בעוצמה אדירה. אתה מציץ ורואה שכריס מתקשר אליך, אתה מסנן אותו מיד והזמזום פוסק. הוא השאיר לך כבר 7 הודעות קוליות! ג׳ונתן נעמד על רגליו. נראה כאילו הוא שמע משהו חשוד אך לא קלט מהיכן. הנשימות שלך הופכות כבדות.
[B]אביזי -[/B]
"ממש." ירה שון. "כל מה שבא לי זה להתעסק עם מפונק עשיר שמנקים לו את הטוסיק עם מגבון עשוי מזהב. אתה לא רואה כמה מפונק ומרוכז בעצמו הקוף הקטן?"
"איך אתה מדבר על הילד המסכן?" תמהה ויולט. "אנחנו הולכים לעשות את המשימה הזאת בשיא הכיף והגאוה. אני מעולה עם ילדים. הם מקשיבים לי תכף ומיד. אני מציעה שנתקשר. אביזי?"
"אני אומר שזה טעות. אנחנו הולכים להתקע על הנקץ."
[B]תומאס -[/B]
אתה נכנס לישון בחדרך הקט. אתה מביט מהחלון, הנוף מרהיב והכל כל כך מדהים. אתה לא שם לב בכלל שנרדמת, סקווירטל לצידך בתוך שריונו.
בוקר. אתה קם לצעקותיה של זואי שנכנסה לחדרך כשאתה לבוש רק בתחתונים. היא מתיישבת על מיטתך וצועקת. "קום כבר מאוחר, צריך לעשות כושר של בוקר, מיד!" אתה משפשף עיניים רואה את סקווירטל המסכן מרים משקולות ומקפץ בו זמנית בצייתנות, יחד עם טיירוג קטן שעושה זאת ביתר קלות.
"אנדי!" נובחת זואי ואנדי ממהר פנימה עם חבל שכנראה הותל כליו לקפוץ עליו. "סיימת מאתיים?!"
"כן זואי!" קרא אנדי בהתנשפות. "אני רעב!"
-
[QUOTE=The Charmander;1492749][B]ג׳ואי -[/B]
אתה ממהר להתחבא בתוך הארון העצום של ג׳ונתן בחדר השינה. אתה יכול להציץ פנימה לכדי חריץ דק ואתה שם לב שהוא נכנס לשם לבדו. בעודו נכנס לחדר, הוא מתיישב על המיטה ונאנח. מהרעשים של הקפיצים אתה מניח שהוא החליט לשכב פתאום ואתה נלחץ, אתה לא יכול להישאר בתנוחה הזאת לעוד מלא זמן. פתאום אתה שומע זימזום רועש למדי. ג׳ונתן נעמד וליחשש. "אמרנו שאסור להתקשר אלי בשעה כזאת טיפש." קולו היה נשמע קר ומנוכר. "אני אפגוש אותך הערב במרכז העיר, ליד הבאר. אסור לנו להיפגש באותו מקום כל פעם. שלא תעיז לפגוע בו עדיין. אני רוצה אותו חי." הוא משתטח חזרה על מיטתו ואתה מבחין בקפיצים רועשים שוב. השיחה הסתיימה. לפתע דבר נורא התרחש, השעון שלך החל לזמזם בעוצמה אדירה. אתה מציץ ורואה שכריס מתקשר אליך, אתה מסנן אותו מיד והזמזום פוסק. הוא השאיר לך כבר 7 הודעות קוליות! ג׳ונתן נעמד על רגליו. נראה כאילו הוא שמע משהו חשוד אך לא קלט מהיכן. הנשימות שלך הופכות כבדות.
[/QUOTE]
׳איזה מטומטם!׳ אצעק בתוך ראשי ואשאר קפוא, לא מזיז אצבע. נושם נשימות עמוקות ושקטות ומחכה שג'ונתן יצא מהחדר
במידה והפלאפון שלי לא משמיע רעש כשמקלידים בו, אכתוב לכריס שאני עסוק ואפגוש אותם עוד מעט בחדר
-
[QUOTE=The Charmander;1492749]
[B]אביזי -[/B]
"ממש." ירה שון. "כל מה שבא לי זה להתעסק עם מפונק עשיר שמנקים לו את הטוסיק עם מגבון עשוי מזהב. אתה לא רואה כמה מפונק ומרוכז בעצמו הקוף הקטן?"
"איך אתה מדבר על הילד המסכן?" תמהה ויולט. "אנחנו הולכים לעשות את המשימה הזאת בשיא הכיף והגאוה. אני מעולה עם ילדים. הם מקשיבים לי תכף ומיד. אני מציעה שנתקשר. אביזי?"
"אני אומר שזה טעות. אנחנו הולכים להתקע על הנקץ."[/QUOTE]
"תראו, זוהי עבודה. אנחנו עושים את הדברים האלה בשביל הכסף. צריך פשוט להיות מקצועיים פה. אתה לא חייב לאהוב את המזמין של המשימה. אם אתה שונא אותו, פשוט תצמצם את התקשורת איתו. תתעסק יותר בפוקימון. אנחנו פשוט באים לשים, גורמים לפוקימון הזה לציית, והולכים משם. אחר כך אתה יכול לקלל את הבחור הזה כרצונך. כמובן שאם הוא ינסה לעשות לנו תרגילים או בעיות ולהתחכם, אז נמצא דרך לטפל בזה. אבל בוא נניח שהוא בסך הכל רוצה שנעשה בשבילו עבודה. אוקיי?"
-
[QUOTE]
טי ג׳יי -
אתם עולים במדרגות לקומה השנייה יחד עם והבחור הקטן צוחק לו. "קוראים לי צ׳יקו אמיגו, אנחנו אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות צ׳ימצ׳אר ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "ככה זה תמיד, אנחנו צריכים לקבל משלוח מחר בבוקר ולשלם עליו 75 לירות.יש בפנים כל מה שצריך וזה מסובסד לגילדה. אני איצור איתם קשר הלילה בשבילנו." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳צ׳יקו׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו ספרינג שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.[/QUOTE]
*לא יודע אם אתה זוכר, אבל כשנרשמתי, כתבתי ברקע שהבאגון בא איתי. זה בסדר, נכון?
*התגובה שלי מכילה קטע שאני מוציא את באגון. אם אני עדיין לא אמור לקיים איתו אינטרקציה פשוט תתעלם מהקטע הזה ותגיב לי על היתר.
-------------------------------------------------------------------
"חתיכת דירה, הה?" אשאל בקול, כנראה את עצמי כשאראה שכולם כבר נכנסו לחדרים שלהם. "זה בדיוק המזל שלי, אחת ביישנית ואחד קופצני." אאנח ואתיישב על הספה, אסקור את הדירה בעיניי במשך מספר שניות. "זה הולך להיות מעניין." אומר ואזכר בבאגון, אותו אוציא מהפוקדור. "היי חבר! זוכר אותי?" אשאל את באגון ואסמן לו להתיישב לידי. "מכאן זה מתחיל." אומר לו ואדמיין בראשי את ההרפתקאות שאנחנו עתידים לעבור. "מה דעתך? שנלך לישון?" אומר לו ואקח אותו לחדר. "תדאג לישון כמו שצריך. מחר יהיה יום חשוב." אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור. לאחר מכן אסגור את הדלת של החדר ואלך לישון.
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
פטריק -
אתם מחליטים להצתוות. פלורנס מציגה בפניך את לולה (אצרף אותה לדף הדמויות הערב בלי נדר.) בחורה נמוכה עם שיער כחול שמשום מה היתה רטובה לחלוטין. אתם מתקרבים לעבר דפני ומודיעים כי אתם צוות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם ועל מלזיק המפתחות חרוטה דמותה של באנירי.
"צוות באנירי! סה מאניפיק!" קוראת פלורנס בהתרגשות.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם פלורנס ולולה. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמורה להיות באנירי ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אתה מצהיר ומתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זזה לישון בחדר שלי."
אומרת לולה. היא קמה ונכנסת לחדר שעל דלתה היה כתוב באותיות זהב ׳לולה׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה פלורנס שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[/QUOTE]
אוציא את סטארלי. אלטף אותו בראשו ואומר:" שלום חבר, אני פטריק. אני בטוח שנערוך היכרות ארוכה יותר בהמשך, אבל כרגע רציתי רק להגיד שלום" אומר לו. אחכה לתגובתו ואז אלך איתו לעבר חדרי. אתמקם בו ואציע לסטארלי לחזור לפוקודור או להתמקם על הקרקע. אלך לישון. בבוקר אומר לפלורנס ולולה:" בוקר טוב. אתן רוצות לאכול משהו או שאפשר ללכת ללוח שממנו ניקח את המשימה הראשונה שלנו?" 'אני מקווה מאוד שהן יציעו ארוחת בוקר קודם, אני גווע. אבל מצד שני, אני יכול לחכות עם האוכל כדי להשיג משימה רווחית יותר'.
-
[quote=the charmander;1492745][b]אלון -[/b]
צ׳ספין יוצא מהפוקדור שמח וטוב לב. הוא מחייך לעברך ומדלג כדי להספיק את צעדיך. איקון ירד אחריכם וסול לקחה עימה תיק גדול עם כל מה שאתם צריכים. אתה רואה את הלוח המשימות הגדול ומביט בו, אתה רואה שלל משימות זמינות בשבילך לקחת ולעשות. אתה נזכר שכל משימה שתיקח מזכה אותך בתמלוג, שזה עשר אחוז ממה שמוצע במשימה.
[/quote]
״יאללה בוא נעשה את משימת האבן האפלה, בלי שאלות״ אומר בבטחון ואקח את המשימה הזו. אני אלך לחפש חבר דרגה c שיהיה מסוגל לעשות את זה איתי.
-
[QUOTE=The Charmander;1492749][B]ג׳ואי -[/B]
[B]אביזי -[/B]
"אני אומר שזה טעות. אנחנו הולכים להתקע על הנקץ."
[B]תומאס -[/B]
אתה נכנס לישון בחדרך הקט. אתה מביט מהחלון, הנוף מרהיב והכל כל כך מדהים. אתה לא שם לב בכלל שנרדמת, סקווירטל לצידך בתוך שריונו.
בוקר. אתה קם לצעקותיה של זואי שנכנסה לחדרך כשאתה לבוש רק בתחתונים. היא מתיישבת על מיטתך וצועקת. "קום כבר מאוחר, צריך לעשות כושר של בוקר, מיד!" אתה משפשף עיניים רואה את סקווירטל המסכן מרים משקולות ומקפץ בו זמנית בצייתנות, יחד עם טיירוג קטן שעושה זאת ביתר קלות.
"אנדי!" נובחת זואי ואנדי ממהר פנימה עם חבל שכנראה הותל כליו לקפוץ עליו. "סיימת מאתיים?!"
"כן זואי!" קרא אנדי בהתנשפות. "אני רעב!"[/QUOTE]
"שיואו זואי רגע תני להתארגן זה לא נורמלי" אני אומר לה מעט בפחד "זה לא בריא ככה" אני מוסיף קצת בכעס ומתארגן מהר
-
[QUOTE]טיילר -
אתה מחליט להיענות לאתגר, אתם יוצאים אל מחוץ לאולם רק כדי לגלות שהגשם משתולל בטירוף. הבחורה הנמוכה מחייכת לעברך ומחליטה לפשוט מעליה את השמלה האלגנטית, חושפת גוף בכושר מלא, בבגד ים כאילו היה זה שלהי אוגוסט. "לי אין בעיה להילחם בגשם הזה." אמרה בפשטות.
מייקל מסתכל עליך לראות מה דעתך בעניין, התילחם מולה בגשם? היא מוציאה פוקדור ומנשקת אותו, שולחת אותו לאויר וקוראה, "מיאו, בוא לעזרתי!" פוקימון חתולי נעמד על ידה, מוכן לקרב.
השעון שלך מתחיל לבהוק ומראה לך את מתקפותיו של של גיבל [אעדכן כשאהיה מול מחשב]: זעם דרקון, נשיכה, סופת חול ונגיחת ברזל.[/QUOTE]
"כמובן שאלחם מולה" אני שולח את היד לעבר הפוקדור, מוציא ומסתכל עליו ואומר "גיבל צא החוצה" אני משליך את הפוקדור באלגנטיות לאוויר ואומר בנימוס לבחורה "בהצלחה.. אני חושב"
"השתמש בסופת חול וכשמיאו לא רואה התפרץ עם נגיחת ברזל!" אני מורה לגיבל.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#EE82EE][B]ג׳ואי -[/B]
לחוץ ודואג אתה מסמס לכריס דרך השעון שאתה עסוק ותכף מגיע. אתה רואה שהוא עומד להקליד משהו אבל הוא מפסיק ויוצא מהשיחה [זה דומה לוואטסאפ, אבל טיפה שונה, חכה תראה.] ג׳ונתן מתיישב ופותח מגירה ואתה שומע שקית מרשרשת. אחר כך אתה שומע שמישהו דופק בדלת בבהילות. "כן דפני?" אומר ג׳ונתן ואתה רואה שהוא ממהר להכניס את השקית עמוק לתוך המגירה.
"יש בלגאן באיזור של החדשים, אני חושבת שזה הבחור ההוא, כריס, הוא טוען שהוא ראה מהחלון שלו פורצים שנכנסים לאיזור הגילדה." אמרה בבהילות.
"את לא יכולה לטפל בזה בעצמך.."
"יש לי את כל הרישומים של החדשים על הראש ועוד צריכה לצאת מחר למשימה של האנגון, עשה לי טובה תטפל בגנון הזה בעצמך האריס, אני זזה לישון." היא הטיחה בו בכעס והלכה. הוא לוקח נשימה עמוקה ויוצא מהדלת. מותחר לך צ׳אנס לחמוק.[/COLOR]
[COLOR=#800000][B]אביזי -[/B]
שון לוקח נשימה עמוקה ומסתגר בשקט בתוך עצמו. ויולט מעתיקה את המספר לשעונה ושומרת אותו, היא גם לוקחת את המספר שלך ושל שון וכך גם אתם עושים. היא משוחחת עם הצד השני והמסך לפצע מראה מפה מוכנה להורדה לשעון, עם נביגציה רגלית ופרטים נוספים כמזג אוויר וכולי. אתה מדפיס הכל ומוכן לצאת לדרך. שון משתרך מאחור בעודכם יוצאים מהגילדה לבוקר קר במיוחד. אתם חוצים את העיר ותוך כמה שעות הליכה אתם נכנסים אל תוך יער. על פי המפה עליכם להקפיד על הצד הימני שלכם ולא ללכת בו ישר. אתם הולכים כברת דרך ביער ולחות איומה מקשה על נשימתכם. "אין לי כח!" מקטרת ויולט בקול ושון מרים את גבותיו. לפתע אתם שומעים רעשים, פוקימונים פראים שונים נראו באיזור.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/caterpie.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/weedle.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/ledyba.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/inkay.gif[/IMG]
"פוקימונים, תראו!" אומרת ויולט וקולה משתנה לחלוטין. "אני רוצה לתפוס את הקאטפרי הזה, הוא יכול להתפתח לבאטרפרי! אני מציעה לכם לתפוס גם אתם פוקימון!" היא מכריזה ומתחילה קרב יחד עם פיפלאפ שלה. היא פוקדת עליו לתקוף במתקפת בועות ואתה בוהה בו לכמה שניות.[/COLOR]
[COLOR=#DAA520]
[B]טי. קיי -[/B]
לאחר שסיימת לסייר בדירה, אתה נכנס לחדרך הקטן יחד עם באגון ושניכם מחייכים באושר. החדר השה פשוט מושלם, הדירה מדהימה ומזג האויר הסוער בחוץ כלל לא הורגש. אתה מעט חושש על עצם אישיותם של חברי הצוות שלך, אתה מרגיש שספרינג מופנמת מאוד וצ׳יקו ההפך הגמור. מה שגורם לך להרגיש קצת באמצע. אתה מתקשה להירדם אז באגון בא לשכב על ידך במיטה עד ששניכם נרדמים מעייפות.
בוקר. אתה שומע נקישות על הדלת ואתה פותח אותה, זו היתה ספרינג, לבושה ומאורגנת. "אני מצטערת להעיר אותך אבל כבר השעה 9 וחצי. כולם כבר מן הסתם הלכו, אני פשוט לא רציתי להעיר אותך. צ׳יקו אמר שלרוב לוקחים משימות בשש וחצי והלכנו יחד לבחור משימה, משום שאתה ישנת. מה דעתך על המשימה שלקחנו? שם המשימה הוא בלגאן במטבח נראה לי."[/COLOR]
[B][COLOR=#FF33CC]פטריק -[/COLOR][/B][COLOR=#FF33CC]
אתה ממהר להוציא את סטארלי ולקדם את פניו בברכה, הוא מביט בך בהערצה ונוקש באוזנך עם מקורו ברכות לאות חיבה. הוא מתעופף ומתיישב על אחד מעמודי המיטה שלך, שם את ראשו תחת כנפו השמאלית ונרדם. אתה ממהר לעשות כמותו ולהירדם. לפתע אתה פוקח עיניים, אתה מזהה כי הגיע הבוקר ומאמת זאת על ידי הצצה בשעונך. אתה מבחין בהודעה בשעון אך לא מייחס לה חשיבות רבה וממהר להתלבש ולצאת מהחדר. אתה מריח ריח טוב של בישול ומבחין מיד כי הדירה מבריקה מנקיון. לולה החזיקה מקל של מטאטא בידה ופלורמס הקפיצה דבר מה על המחבת. צלחות שלושה חיכו על השולחן במרכז הדירה וכוס מיץ תפוזים סחוט טבעי עם קרח המתינה לצד הצלחת. "הו קמת פטריק, בוא חשבתה שתרצה לאכולת, אז הנה האכילה!" היא אומרת בסיפוק רב ומוזגת לצלחת שלך ביצים מטוגנות עם לחם מטובל ובייקון. יש גם נקניקיות בסיר נוסף, כיאה לארוחת בוקר מסורתית במחוז יוקאיי. "חשבני שתאהב." אמרה עם זרזיף חיוך גאה על פניה. "מה דעתך?" אתה מכניס חתיכה לפה ומדובר בארוחת בוקר הכי טעימה שהכנסת לפיך בחיים שלך.[/COLOR]
[B][COLOR=#008000]אלון -
[/COLOR][/B][COLOR=#008000]
אתה מחליט ללכת על המשימה "האבן האפלה", אך דרוש חבר צוות בדרגה c לצורך לקחת את המשימה. אתה מחפש חבר גילדה שיכול להתאים למשימה ורואה כמה חבר׳ה שיושבים ושותים קפה חיד לוח המשימות בפאב. אתה ניגש לבחור שלובש בגדים נוחים למדי. הוא מקשיב לבשתך ומסכים מיד. "אני בטוח שזה יעזור לנו למצוא הקשר כלשהו לקסם בעולם, מה שיעזור לי להוכיח לכל מי שלא מאמין לי שיש לי כוחות קסם! אני מרלין דרך אגב, השכר שאני גובה על המשימה הזאת יהיה חצי מהסכום המוצע על המשימה שלקחנו. זה די מקובל פה." אתם נפגשים עם שאר חברי הצוות ואתה רואה שסול מתלבטת מאוד. "אלון, אני רוצה לדבר איתך לבד שניה." אתה מסכים ופורדים ליד החלון "אני הייתי רוצה ללכת למשימה אחרת, אתם לא צריכים אותי שם ובנוסף כתוב שהמשימה מתאימה לבנים יוצר מאשר לבנות בגלל שזה דורש מאמץ פיסי. לדעתי, אני יכולה לקחת את העבודה של המורה בזמן שאתם הולכים למשימה שלכם. ככה אני אוכל להכניס עוד כסף ואני מוכנה לחלק אותו יחד איתכם. מה אתה אומר? אני כמובן לא פורשת מהצוות שלנו, פשוט להיום, בגלל שהמשימה קשה ויש לנו לשלם למרלין הרבה כסף, חשבתי להגביה את ההכנסות, מה דעתך?" היא הביטה בך בעיניים לחוצות,היא לא נראתה בנוח ופחדה מתגובתך.[/COLOR]
[COLOR=#40E0D0][B]תומאס -
[/B]
נראה שזואי לא ייחסה חשיבות רבה לרגשותיך, היא יוצאת מחדרך בקולי קולות ואנדי מושך את כתפיו. "להערכתי אנחנו נאחר ללוח המשימות בגלל המשימות שזואי נותנת לנו. יש לי לעשות כלים ואשוואט וסקווירטל מתאמנים ועושים כושר, מפוקחים על ידי הטיירוג שלה." אתה ממהר להתארגן ויוצא לסלון שם אתה מבחין בתיק גדול מאורגן ומסודר למסע היומי. "קדימה חבבברים, אני רוצה לצאת בעוד עשר דקות אז תדחפו משהו לגרון, תבלעו ותעכלו וזה תוך כדי מסגרת הזמן." פולטת ונעלמת לחדר שלה לשים נעלים...[/COLOR]
[B][COLOR=#FF0000]טיילר -[/COLOR][/B][COLOR=#FF0000]
מיאו וגיבל מביטים אחד בשני ומבינים את משימתם, לודא כי מאמנם יתקבל לצוות. גיבל מזנק קדימה ויוצר סופת חול שעד מהרה נרטב והופך למערבולת בוץ אדירה שמתפוצצת לכל עבר, מותזת לעבר מיאו שלא יכל לראות מאומה וגיבל שהזדרז לעבר מיאו כשסנפירו בוהק באור כסוף שיסע במיאו במתקפה יחידה את הסנפיר, ומיאו עף לאחור, סופג נזק חמור. המאמנת לא נלחצת ודורשת ממנו לקום. "השתמש ברוח קפואה!" פוקדת לפתע המאמנת על מיאו שמפיו יוצאת רוח קרה עם פתיתי שלג נוצצים שבגלל מזגהאויר מתערבבת אל מעין טורנדו קפוא שעף לעבר גיבל שנפגע מאוד מהמתקפה.
"מבין, גיבל הוא פוקימון דרקון שנחלש מאוד ממתקפות קרח." צחקה המאמנת. "פעם נוספת, רוח קפואה! סיים אותו!" והמערבולת מהרה נוצרת. עפה לעבר גיבל...[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=The Charmander;1492972][FONT=tahoma][COLOR=#800000][B]אביזי -[/B]
שון לוקח נשימה עמוקה ומסתגר בשקט בתוך עצמו. ויולט מעתיקה את המספר לשעונה ושומרת אותו, היא גם לוקחת את המספר שלך ושל שון וכך גם אתם עושים. היא משוחחת עם הצד השני והמסך לפצע מראה מפה מוכנה להורדה לשעון, עם נביגציה רגלית ופרטים נוספים כמזג אוויר וכולי. אתה מדפיס הכל ומוכן לצאת לדרך. שון משתרך מאחור בעודכם יוצאים מהגילדה לבוקר קר במיוחד. אתם חוצים את העיר ותוך כמה שעות הליכה אתם נכנסים אל תוך יער. על פי המפה עליכם להקפיד על הצד הימני שלכם ולא ללכת בו ישר. אתם הולכים כברת דרך ביער ולחות איומה מקשה על נשימתכם. "אין לי כח!" מקטרת ויולט בקול ושון מרים את גבותיו. לפתע אתם שומעים רעשים, פוקימונים פראים שונים נראו באיזור.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/caterpie.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/weedle.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/ledyba.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/inkay.gif[/IMG]
"פוקימונים, תראו!" אומרת ויולט וקולה משתנה לחלוטין. "אני רוצה לתפוס את הקאטפרי הזה, הוא יכול להתפתח לבאטרפרי! אני מציעה לכם לתפוס גם אתם פוקימון!" היא מכריזה ומתחילה קרב יחד עם פיפלאפ שלה. היא פוקדת עליו לתקוף במתקפת בועות ואתה בוהה בו לכמה שניות.[/COLOR]
[COLOR=#daa520]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני אסתכל על נתוני הדרך כדי לדעת כמה רחוק היעד ומה זמן ההגעה המשוער.
'הפוקימון שאני לא יודע את שמו נראה מענייין' אומר בזמן שאני בוהה. "כן אוקיי אני מניח שיש זמן לזה. צא, פיצ'ו! תקוף את הפוקימון הזה בהלם חשמלי!" אורה לו, ובינתיים אבדוק אם בשעון החכם יש אפליקציה של פוקדע, ואם כן אשתמש בה.
-
[B]אביזי -[/B]
אתה רואה שהשעון שלך כבר מציג אופציה לארבעה פוקימונים:
קאטרפי - פוקימון הזחל.
ווידל - פוקימון התולעת.
לדיבה - פוקימון החיפושית.
[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Inkay_(Pokֳ©mon)"]אינקיי[/URL] - פוקימון הדיונון.
אתה לוחץ על האייקון של אינקיי ולומד עליו בחיפזון ומוציא את פיצ׳ו לקרב. פיצ׳ו, שעדיין מעט עייף מארוחת הבוקר, משפשף את עינייו אך מהרה מתאושש. ברקים קטנים מקיפים את אינקיי והוא נפגע, אך הוא מסובב את גופו לצד ובטיסה מדהימה הוא חובט בפיצ׳ו בעוצמה והשני עף על עץ. פיצ׳ו נפצע קשה, אך הוא נעמד על רגליו ומיישר מבט לעבר אינקיי