-
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]גרייס-[/B]
את מחמיאה לשניהם והם נראים מסופקים מאוד. הנערה שניגשת אלייך נראית מחויכת ומוציאה כבר את שני הפוקימונים שלה. מסריקה מהירה את יכולה לראות שמדובר ב-[/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/152.gif[/IMG] ו-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/183.gif[/IMG]. [RIGHT]"אממ..א..אני אשמח. א..אני רק מקווה שסינדקוויל לא.. עייף מידי" את מוסיפה אך סינדקוויל נראה מוכן לאתגר. "אני אליס קלינגסטון. נעים להכיר! צ'רי תשתמשי בגפן מצליפה על סנטרט ומריל קרן בועות על סינדקוויל!" היא מצווה והפוקימונים שלה משגרים את המתקפות שלהם! מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR][/QUOTE]
"סינדקוויל, תתחמק וגחלת חזקה כמו שהתאמנו על צ'יקוריטה. סנטרט, לפני שהגפן פוגעת בך תיכנסי לאדמה בחפירה על מריל" הורה להם. ואצפה בקרב במתח. 'הקרב הראשון שלי נגד מאמנת!' אחשוב בשמחה וחשש משולבים.
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"סינדקוויל, תתחמק וגחלת חזקה כמו שהתאמנו על צ'יקוריטה. סנטרט, לפני שהגפן פוגעת בך תיכנסי לאדמה בחפירה על מריל" את מורה עליהם והפוקימונים שלך מייד פועלים. בדומה לאימונים הקודמים שלכם על המתקפות סינדקוויל מתחמק מקרן הבועות ומצליח לפגוע מהר בצ'יקוריטה מטח גחלת כבד בזמן שהיא מרוכזת בלפגוע בסנטרט ובכך מונע את הפגיעה. סנטרט נכנסת לאדמה במהירות ומגיחה מתחת למריל שנפגע. "הפוקימונים שלך חזקים! אך שלי יותר!" אליס קוראת בקול. "צ'יקוריטה תזרקי את מריל עם גפן מצליפה על סינדקוויל שיפגע בו עם בלימה ואת תשתמשי בעלי טער על שניהם!" אליס מורה על הפוקימונים שלה שלא מתייאשים. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499363][COLOR=#ff0000][B]מייק-
[/B][RIGHT]"אז נשארנו שוב רק אתה ואני בלבאזור, מקווה ששמחת לפגוש את אמא שלך."אתה אומר לבלבזור שנראה מאושר מאוד. אתם יוצאים מהיער ומגיעים לעיר ורידיאן! יש בפניכם מספר אפשרויות:
-לטייל בעיר
-להמשיך ליער ורידיאן שם יש פוקימונים שונים.
מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]גרייס-[/B]
את מחמיאה לשניהם והם נראים מסופקים מאוד. הנערה שניגשת אלייך נראית מחויכת ומוציאה כבר את שני הפוקימונים שלה. מסריקה מהירה את יכולה לראות שמדובר ב-[/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/152.gif[/IMG] ו-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/183.gif[/IMG]. [RIGHT]"אממ..א..אני אשמח. א..אני רק מקווה שסינדקוויל לא.. עייף מידי" את מוסיפה אך סינדקוויל נראה מוכן לאתגר. "אני אליס קלינגסטון. נעים להכיר! צ'רי תשתמשי בגפן מצליפה על סנטרט ומריל קרן בועות על סינדקוויל!" היא מצווה והפוקימונים שלה משגרים את המתקפות שלהם! מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR][/QUOTE]
"בלבאזור יש לך כוחות להמשיך לחפש פוקימונים? או שאתה רוצה לנוח ונלך למרכז הפוקימונים ונסתובב מעט בעיר? תצביע בעזרת הגפן לאן אתה רוצה ללכת" אתנה את הבחירה בידיו.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
בלבזור מצביע עם גפנו שהוא מעוניין לנוח. אתם הולכים למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפאת את בלבזור ששב לפוכדור בשביל התהליך. בזמן שבלבזור נח אתה מנצל את ההזדמנות לאכול אוכל מהתיק שלך ולשתות הרבה מים שמספקים לך אנרגיה מחודשת אחרי הריצה הארוכה. "תודה שבאתם, תגיעו שוב בקרוב!" האחות ג'וי נפרדת ממכם בנימוס ואתם נמצאים באותה נקודה שהייתם רעננים הרבה יותר. "בלבה!!" בלבזור קורא והפעם הגפן שלו מצביעה לכיוון יער ורידיאן. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499371][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
בלבזור מצביע עם גפנו שהוא מעוניין לנוח. אתם הולכים למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפאת את בלבזור ששב לפוכדור בשביל התהליך. בזמן שבלבזור נח אתה מנצל את ההזדמנות לאכול אוכל מהתיק שלך ולשתות הרבה מים שמספקים לך אנרגיה מחודשת אחרי הריצה הארוכה. "תודה שבאתם, תגיעו שוב בקרוב!" האחות ג'וי נפרדת ממכם בנימוס ואתם נמצאים באותה נקודה שהייתם רעננים הרבה יותר. "בלבה!!" בלבזור קורא והפעם הגפן שלו מצביעה לכיוון יער ורידיאן. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה בלבאזור, זה הזמן להכיר חבים חדשים, לשנינו." אורה עליו להתקדם ואני אהיה מאחוריו.
-
[QUOTE=Sharpedo;1499368][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"סינדקוויל, תתחמק וגחלת חזקה כמו שהתאמנו על צ'יקוריטה. סנטרט, לפני שהגפן פוגעת בך תיכנסי לאדמה בחפירה על מריל" את מורה עליהם והפוקימונים שלך מייד פועלים. בדומה לאימונים הקודמים שלכם על המתקפות סינדקוויל מתחמק מקרן הבועות ומצליח לפגוע מהר בצ'יקוריטה מטח גחלת כבד בזמן שהיא מרוכזת בלפגוע בסנטרט ובכך מונע את הפגיעה. סנטרט נכנסת לאדמה במהירות ומגיחה מתחת למריל שנפגע. "הפוקימונים שלך חזקים! אך שלי יותר!" אליס קוראת בקול. "צ'יקוריטה תזרקי את מריל עם גפן מצליפה על סינדקוויל שיפגע בו עם בלימה ואת תשתמשי בעלי טער על שניהם!" אליס מורה על הפוקימונים שלה שלא מתייאשים. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"ת..ודה" אמלמל כתגובה לזה שאליס אמרה שהפוקימונים שלי חזקים. "סנטרט, תשתשי בחפירה ותחפרי מתחת לסינדקוויל כך שייפול אתך לבור-ככה שניכם תוכלו להתחמק מההתקפות. תובילי את סינדקוויל ממתחת לאדמה אל צ'יקוריטה ותעזרי לו לצאת כדי שיוכל לתקוף אותה בגחלת. אחרי זה תחזרי לאדמה ותתקפי את מריל בחפירה נוספת!" הורה להם, מביטה בקרב במתח. 'ז די..כיף' אחשוב במוחי, ואחייך חיוך קטן.
-
מייק-
אתה ובלבזור ממשיכים נרגשים לכיוון יער ורידיאן. שומר המקום מכניס אותכם בחיוך ולפניכם נפרש יער עבות מחא בקולות. אתה נזכר במה שג'קלין אמרה לך. אחרי היער תמצא את העיר פיוטר. "קדימה" אתה אומר לבלבזור ושניכם מתקדמים. לאחר כמה דקות הליכה אתם רואים מגוון רחב של פוקימונים. פוקימון צהוב עם אוזניים שבקצהן צבע שחור. ציפור חומה השונה מהציפור שתקפה אתכם מנקרת את הרצפה אחר מזון ופוקימון קטן עם 5 עלים על ראשו צועד בחיוך ושר שירים. מה תעשה?
גרייס-
את מודה לאליס ומודה כמה כיף זה להילחם. את מורה לסנטרט לחפור בור והיא וסינדקוטיל נכנסחם פנימה. "בדיוק מה שקיוויתי" אליס אומרת. שני הפוקימונים שלך נמלטים מהבלימה של מאריל שיורה אקדח מים לתוך הבור!! סנטרט בשניה האחרונה יוצאת מהבור ביחד עם סינדקוויל ונראה ששניהם נפגעו.. במיוחד סינדקוויל..הוא יורה כמה גחלות קטנות אך המתקפה השפיעה עליו. וצ'יקוריטה מתחמקת באלגנטיות ותוקפת את סנטרט שגפן מצליפה, שכוונה לסינדקוויל אך סנטרט הגנה עליו. נראה שסנטרט מתעייפת אבל היא במהירות חוזרת לקרקע ותוקפת את מריל בחפירה ונראה שגם מריל תשוש מאוד. "הסנטרט שלך חזקה! איפה תפסת אותה?" אליס שואלת ואת רואה שסינדקוויל קצת מבויש, הוא יודע שהוא יכול לתת יותר אבל הוא עוד עייף מהאימונים שלכם. סנטרט מתנשמת בכבדות אבל נוהמת ברוגז כלפי צ'יקוריטה. מה תעשי?
-
[QUOTE=Sharpedo;1499357][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
אתה עוקב אחרי טרטוויג הבורח עד לפתח עצים סבוך. אתה עובר לאט ובזהירות עד שאתה מגיע לפתח אגם יפייפה וכחול. "אגם וריאטי" אתה ממלמל לעצמיך. הערפל מעט מכביד על הראייה שלך אבל אתה מצליח לראות פוקימון אחד עומד ליד שפת המים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/407.gif[/IMG] טרטוויג עומד ליד הפוקימון ומרחרח אותו. הפוקימון מושיט את ידי הפרחים שלו ומוציא מהן אבקה ורדרדה שמשכרת את טרטוויג וגורמת לו להיות חולמני. ולהשתטח על הקרקע. "היי מה אתה-" אתה מתחיל להגיד כשלפתע מרפק חזק מפיל אותך על הקרקע. קיבלת מכה בראש ואתה לא מבין מה התרחש. עד שקול עבה ושקול מאחוריך פונה אליך. "תילחם בי. למדת להילחם בעצמיך לא?" אתה מאוד לחוץ. מה תעשה?[/COLOR]
][/QUOTE]
''אני לא נלחם מול נמושות שלא מראות לי אל הפרצוף שלהם! '' אומר במעין קשיחות שכזו, אל בפנים אחשוב - 'רק התחלתי! למה לעזעזאל זה קורה לי?! טוב תתרכז פטריק, תחשוב. אתה אמור להיות חכם לא? אם הוא ניגש מאחוריך זה יכול להגיד עליו שני דברים - או שהוא לא מה שהוא נראה או שהוא לא משחק בדיוק בדרך הוגנת. מה' אומר שככה או ככה, עדיף לי לשחק מלוכלך קצת כדי לשרוד' אחשוב, ומיד לאחר מכן אחכה שנייה. אם הוא ניגש לפניי אשאל אותו: '' מי אתה? מה אתה רוצה ממני? '' ואם לא, אתחיל להתקיף אותו - אסתובב לכיוון ימין תוך כדי בעיטה ואבעט לו בחוזקה לגובה הבטן, ולאחר שאסתובב טבעי עם הרגל השנייה בראשו ואחכה לתגובתו. אישור דרוך ואתחמק מכל מתקפה אפשרית.בו זמנית אבדוק את סביבתי ואוודא שאני עדיין באגם וריטי. אם אני עדיין בו, אעודד את עצמי: 'הכל בסדר, אתה מכיר את תוואי בשטח מהאימונים ויודע איך להשתמש בו'. בו זמנית אסרוק את יריבו בחיפוש אחר חולשות ואני מה קצר על היצור הפרחוני שסימם את טרטוויג, אוודא שהוא נשאר מחוץ לטווח תקיפה ממני.
-
[COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]''אני לא נלחם מול נמושות שלא מראות לי אל הפרצוף שלהם! '' אתה אומר לבחור בקשיחות ומתכנן את שיטת הפעולה שלך. לשאלתך הוא לא עונה אלא רק צוחק צחוק קריר ואתה מתחיל לתקוף אותו. במהירות רבה הבחור תופס את הרגל שלך ומעיף אותך לצד השני. "נחמד...כבר הספקתי לשכוח את הצעד הזה" הבחור מוסיף להכעיס אותך. אתה מכוון לבחור בעיטה בראש והוא מצידו מתכופף מהר ומפיל אותך על הרצפה בדחיפה חזקה. אתה שם לב לגופו החסון של הבן אדם. הוא לא משתמש בכל הכוח שלו. למה?. אתה ממהר לקום ומחתחילים להחליף אגרופים ולחסום אחד את השני, עד שאגרופו פוגע בך בבטן ומפיל אותך שוב, אתה משתנק. "לא רע.. רואים שיש לך פוטנציאל" הבחור אומר. אתה מסתכל עליו בטשטוש ומצליח לראות אותו בבירור [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/069.gif[/IMG] "פטריק גראנט נכון? קצת מאכזב להפסיד במקום שהיית מתאמן בו כל כך הרבה" הבחור מדבר בקול ברור ושקול מאוד, ואתה מופתע שהוא יודע בכלל את השם שלך. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499392][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]''אני לא נלחם מול נמושות שלא מראות לי אל הפרצוף שלהם! '' אתה אומר לבחור בקשיחות ומתכנן את שיטת הפעולה שלך. לשאלתך הוא לא עונה אלא רק צוחק צחוק קריר ואתה מתחיל לתקוף אותו. במהירות רבה הבחור תופס את הרגל שלך ומעיף אותך לצד השני. "נחמד...כבר הספקתי לשכוח את הצעד הזה" הבחור מוסיף להכעיס אותך. אתה מכוון לבחור בעיטה בראש והוא מצידו מתכופף מהר ומפיל אותך על הרצפה בדחיפה חזקה. אתה שם לב לגופו החסון של הבן אדם. הוא לא משתמש בכל הכוח שלו. למה?. אתה ממהר לקום ומחתחילים להחליף אגרופים ולחסום אחד את השני, עד שאגרופו פוגע בך בבטן ומפיל אותך שוב, אתה משתנק. "לא רע.. רואים שיש לך פוטנציאל" הבחור אומר. אתה מסתכל עליו בטשטוש ומצליח לראות אותו בבירור [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/069.gif[/IMG] "פטריק גראנט נכון? קצת מאכזב להפסיד במקום שהיית מתאמן בו כל כך הרבה" הבחור מדבר בקול ברור ושקול מאוד, ואתה מופתע שהוא יודע בכלל את השם שלך. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מי... אתה?" אומר בין נשימה לנשימה, 'ואיך זה שהוא כל כך טוב? עוד לא הספקתי להילחם והוא כבר ניצח אותי' אחשוב. 'אין סיכוי שהבעיה בי. אני הרי מתאמן פה שנים. ואיך הוא יודע את זה, אם כבר חשבתי על זה? אני לא מכיר את האיש הזה. או לפחות כך אני חושב. הוא אנושי בכלל?' אתהה בזמן שאחכה לתשובה, שמן הסתם תבוא. 'כנראה שהוא ניסה לבחון אותי בדרך כזו או אחרת, אם לא הוא היה הורג אותי מזמן'.
-
[RIGHT]"מי... אתה?" אתה שואל את הבחור ואילו הוא רק מחייך. "קוראים לי קיי" הוא משיב לך. "אני קצין המבחן שלך. יש לך מושג מה זה אומר?" הוא שואל אותך. מרים את ידו ועושה קליק עם האצבעות. הפוקימון בעל זרועות הפרחים מרים את ידיו ומעיר את טרטוויג שמסתכל עליך בטישטוש ולאחר מכן בורח לכיוונך. הבחור מחכה לתשובה. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499402][COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"מי... אתה?" אתה שואל את הבחור ואילו הוא רק מחייך. "קוראים לי קיי" הוא משיב לך. "אני קצין המבחן שלך. יש לך מושג מה זה אומר?" הוא שואל אותך. מרים את ידו ועושה קליק עם האצבעות. הפוקימון בעל זרועות הפרחים מרים את ידיו ומעיר את טרטוויג שמסתכל עליך בטישטוש ולאחר מכן בורח לכיוונך. הבחור מחכה לתשובה. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
אלטף את טרטוויג על מנת להרגיע אותו (ואותי). "אני לא בטוח.." אומר בחשש 'מה קורה לי? קודם הוא מפרק אותי בלחימה, עכשיו יש משהו שאני לא יודע... איפה מה שעשיתי וידעתי לעשות כל השנים?'
-
[COLOR=#008000][RIGHT][I][B]פטריק-[/B]
אתה מלטף את טרטוויג ונראה שהוא אכן יותר רגוע משהיה. באותה נשימה אתה אומד את החבלות שלך ומקשיב לבן אדם. "אני נציג של הממשלה. אנחנו נבחרנו לבחור נערים שיוכלו לעזור לנו להביס את הצוותים ששוב משתלטים לאט לאט על מקומות ואזרחים חפים מפשע בעיר שלנו. אני קיי ובעבר הייתי איש צוות בכיר בגלקטיק. אתה נבחרת. ואתה צריך לשמור על סודיות המשימה הזאת באופן מוחלט. צוות גלקטיק לא כמו שהיה פעם והוא חזק יותר מאי פעם. ואני אומר לך את זה בתור מישהו שהיה בשורותיו. הוא רוקם תוכנית מסוכנת עם שאר הצוותים מהמחוזות. יש עוד כמוך אבל הם נמצאים במחוזות האחרים של העולם שלנו. אני רשמית קצין המבחן שלך. אני כאן לכל שאלה. אני האמא והאבא שלך במסע הזה. לא תמיד אהיה זמין אבל אני מבטיח לחזור אליך ככל שאוכל" הוא עוצר ומושיט לך יומן שחור ועט שחור. אתה ממהר לרשום את דבריו. "תגיע כמה שיותר מהר לעיר אומבורג. עיר המכון הראשון, אנחנו נצטרך לצאת למשימה נרחבת בבסיס אימונים סודי של גלקטיק. על פי מקורות מקנטו צוות רוקט עוזר לגלקטיק בלהמציא מוטציות פוקימונים חזקות במיוחד שיתנו לו קלף מכריע בלחימה נגדו. אנחנו נצא לבדוק אם זה אמיתי. תצטרך ללכוד פוקימונים ולאמן אותם. אני כאן לכל שאלה בנוגע לאימונים. בנוסף להכל אני אעביר לך אימוני הגנה עצמית ולמידה. יש שאלות?" קיי עוצר ומביט בך בעיניים בוחנות. עיניו מלחיצות אותך מעט. מה תעשה?[/I][/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499407][COLOR=#008000][RIGHT][I][B]פטריק-[/B]
אתה מלטף את טרטוויג ונראה שהוא אכן יותר רגוע משהיה. באותה נשימה אתה אומד את החבלות שלך ומקשיב לבן אדם. "אני נציג של הממשלה. אנחנו נבחרנו לבחור נערים שיוכלו לעזור לנו להביס את הצוותים ששוב משתלטים לאט לאט על מקומות ואזרחים חפים מפשע בעיר שלנו. אני קיי ובעבר הייתי איש צוות בכיר בגלקטיק. אתה נבחרת. ואתה צריך לשמור על סודיות המשימה הזאת באופן מוחלט. צוות גלקטיק לא כמו שהיה פעם והוא חזק יותר מאי פעם. ואני אומר לך את זה בתור מישהו שהיה בשורותיו. הוא רוקם תוכנית מסוכנת עם שאר הצוותים מהמחוזות. יש עוד כמוך אבל הם נמצאים במחוזות האחרים של העולם שלנו. אני רשמית קצין המבחן שלך. אני כאן לכל שאלה. אני האמא והאבא שלך במסע הזה. לא תמיד אהיה זמין אבל אני מבטיח לחזור אליך ככל שאוכל" הוא עוצר ומושיט לך יומן שחור ועט שחור. אתה ממהר לרשום את דבריו. "תגיע כמה שיותר מהר לעיר אומבורג. עיר המכון הראשון, אנחנו נצטרך לצאת למשימה נרחבת בבסיס אימונים סודי של גלקטיק. על פי מקורות מקנטו צוות רוקט עוזר לגלקטיק בלהמציא מוטציות פוקימונים חזקות במיוחד שיתנו לו קלף מכריע בלחימה נגדו. אנחנו נצא לבדוק אם זה אמיתי. תצטרך ללכוד פוקימונים ולאמן אותם. אני כאן לכל שאלה בנוגע לאימונים. בנוסף להכל אני אעביר לך אימוני הגנה עצמית ולמידה. יש שאלות?" קיי עוצר ומביט בך בעיניים בוחנות. עיניו מלחיצות אותך מעט. מה תעשה?[/I][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
'אני לא אילחץ'. אומר לעצמי. 'הוא קצין המבחן שלי הוא אמור להיות לטובתי'. "האימונים האלה, של ההגנה עצמית - מתי יקרה הראשון? אני לא רוצה לגשת לבסיס של צוות גלקטיק בלי אימונים נוספים. הרי ניצחת אותי בשתי מכות" אומר. 'מדהים כמה מהר אני קולט את זה, זה הרבה יותר מטורף ממה שזה נראה!'. "וההורים שלי יודעים?" אשאל עוד שאלה, בתהייה ובקצת יותר דאגה. 'הוא הרי בכל זאת היה בצוות גלקטיק, אני לא יודע אם כוונותיו טובות'.
-
[RIGHT]"האימונים האלה, של ההגנה עצמית - מתי יקרה הראשון? אני לא רוצה לגשת לבסיס של צוות גלקטיק בלי אימונים נוספים. הרי ניצחת אותי בשתי מכות" אתה שואל את קיי שמניד את ראשו ואת האצבע שלו. "לא לדאוג. את האימון הראשון תעביר ליד העיר אומבורג כשתגיע שלפני העיר. נתאמן שם. יש לך בסיס טוב ועם האימונים שלי שאתן לך, הכל יהיה בסדר גמור.", לשאלתך השניה עיניו מתכווצות ושפתיו מצטמקות. "לא. ואסור שהם ידעו. סודיות זה הדבר הכי חשוב הדבר הזה. אסור לך לאכזב אותי. הרבה מונח על הכתפיים."קיי אומר, "אני צריך ללכת. תמשיך לאומבורג. תתקשר מהפוקידע שלך אם אתה צריך אותי. להתאמן כאן לא יהיה יעיל. אתה בלי חכה ושום פוקימון לא יגיע לפה בשעות האלו. צא לדרך" קיי אומר וזורק פוכדור לאוויר, ופוקימון ענקי יוצא ממנו, הוא והפוקימון הירוק עולים על גבו ושלושתם מתעופפים משם ומתרחקים ממך. במהירות. טרטוויג מביט בך בחיוך אך נראה מעט מבולבל מכל הסיטואציה. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]