-
[QUOTE=Sharpedo;1512187][COLOR=#8b4513][RIGHT][I][B]
מליפיאן-[/B]
[/I]"אין בעיה. אני אהיה כאן בסביבות 12. ניפגש מאוחר יותר!" אתה משיב לאלפרד בעודך נפרד ממנו לשלום וחוזר לאתר הקמפינג. על פי הזמן שיש לך אתה מנסה לחשב את ניהול הזמן הטוב ביותר ובסופו של דבר מחליט לגשת לאזור המאמנים. כאשר אתה נכנס לאתר הקמפינג אתה פונה ימינה, ושם אתה מגלה המולה גדולה של מאמנים מדברים וצועקים אחד על השני. בינהם פוקימונים מכל הסוגים מסתובבים בינהם. אתה מסתובב בין זירות הלחימה כאשר באופן מפתיע לחלוטין אתה מזהה את [IMG]https://sprites.pokecheck.org/t/030.gif[/IMG]ג'ונה ו-[IMG]https://sprites.pokecheck.org/i/271.gif[/IMG] בעיצומו של קרב פוקימונים מול
[IMG]https://sprites.pokecheck.org/t/185.gif[/IMG] וה-[IMG]https://sprites.pokecheck.org/i/126.gif[/IMG]שלו. מגמר פוער את פיו ומטח אש כבד משתגר לכיוונו של לומברה ופוגע בו בחוזקה. מעלף אותו במקום. "ללאאאא לומברה!!" ג'ונה צועק, אתה מבין שהוא קצת מסטול.. "איזה אידיוט. חשב שהוא יכול לנצח אותי!" הנער בעל התספורת המוגזמת צוחק בקול ומשיב את מגמר לפוכדור. "אתה והלומברה שלך פשוט בדיחה מהלכת" הנער רודה בג'ונה שמרים את לומברה בידיו בדאגה. אינך יודע איך לפעול.[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
שהוא, על פי האוואטר, הנכד שלי :} (זה הציור של הבן/נכד של אלדר, וזה הציור שאני בחרתי לדמות שלי אז...)
--
אני אתקרב לג'ונה, "הוי, סניור ג'ונה, אתה בסדר? מגניב שנלחמת, חשבתי שאתה לא כל כך הטיפוס. באסה, קורה." ואז אפנה אל הבחור עם המגמר. מגמר נראה לי אולי קצת פוקימון מעל 'למדרגת השכר' של הפוקימונים שלי, אבל זה אני רוצה להאמין שזה בגבולות האפשר.
"הוי, סניור, גם אם הוא הפסיד, וגם הוא, כנראה, נלחם בך כשהוא מסטול מעט זה לא סיבה לקרוא לו בדיחה מהלכת! לכל אחד מותר לעשות קרבות פוקימונים איך שהוא רוצה. אז, כאילו, אתה יצאת לגמרי לא מגניב עם כל ה-'אידיוט' וזה." אני אגער בו, כשאני כנראה מאמין שהוא בתגובה יאתגר אותי לקרב, אבל אני בסדר עם זה.
-
[QUOTE=Sharpedo;1512187][COLOR=#800000][RIGHT][I][B]
תומאס בלאק-[/B]
[/I]"היה מצויין, תודה ששאלת! נלחמתי בקרב זוגות וניצחתי" אתה עונה ללבנדר בהתלהבות שנראית נרגשת במיוחד לשמוע שניצחת. "וואו! כל הכבוד!" לבנדר מחמיאה לך בעודך מלטף את פלומתה הנעימה של וולפיקס שלראשה. וולפיקס מקבלת את הליטופים בהנאה והיא מתרפקת עליהם בשמחה רבה "נראה שהיא אוהבת אותך. היא מגיבה ככה גם כשאני מלטפת אותה" לבנדר עונה בחיוך "או שהיא תגיב ככה לכל מי שילטף אותה" לבנדר מוסיפה ושניכם צוחקים בקול. "אז, חשבתי על משהו. אני רוצה לעזור לטורצ'יק להתחזק עוד. את יודעת, לקראת אתגר המוח הראשון. חשבתי, אולי את מכירה מהלך שהוא יכול ללמוד שיעזור לו מול מהלכי לוחמה? שמעתי שראשת המוח הראשונה מתחמה במהלכים כאלו" אתה משתף את לבנדר שחושבת על מה שאמרת "האמ. אני האמת שמעתי הפוך. שהיא מתמחה בפוקימונים על חושיים. אני כמעט בטוחה שיש לה קירליה לצידה" לבנדר אומרת, "אני כמעט בטוחה שיש לה מאגר של פוקימונים שהיא פשוט בוחרת שניים אקראיים בכל פעם.. בגלל אי אפשר לצפות אותה. אבל בטוחה בנוגע לפוקימונים העל חושיים" לבנדר משיבה לך, "הכי טוב בשבילך יהיה להתאמן כמה שיותר, עם כל הפוקימונים שלך, אתה יכול להתאמן איתם גם לבד באזור האימונים האישי, עברה פה קבוצת מאמנים מקודם שממש שיבחו את המקום. ובקשר לטורצ'יק- כפוקימון אש קטן יחסית טורצ'יק מסתמך על המהירות שלו, ממה שראיתי הטורצ'יק שלך מאוד זריז ובעל ראש חזק" לבנדר מצחקקת, "אולי פשוט תחזק אותו עוד יותר ותתאמן על זה. כשנגיע לעיר נולדג' תהיה לך גישה גם לחנות של מתקפות ותוכל לשפר את המאגר של הפוקימונים שלך עם מתקפות חדשות" לבנדר מוסיפה ומשחררת את וולפיקס לרוץ לצד אייפום. לפתע אתה מבחין בפוניטה אחד [/RIGHT]
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/077.gif[/IMG] שמתקרב ללבנדר, לבנדר בתגובה מתקרבת אליו ומתחילה ללטף את ראשו, "הפוניטה הזה מהבוקר לא עוזב אותנו. הוא צעיר וקצת לא מקשיב לעדר, עובדות החווה אומרות שהן מתקשות איתו.. אבל אני יודעת שהוא מיוחד" לבנדר אומרת בצחקוק. לפתע משום מקום, מגיח נער בגילכם פחות או יותר, אשר מתפרץ לשיחה שלכם בביטחון מופרז "אתה רוצה להתאמן אה? אז בוא תילחם איתי! בטוח אנצח אותך" הנער אומר [IMG]https://sprites.pokecheck.org/t/041.gif[/IMG] "או שאתה מפחד?" הוא מוסיף ומגחך לעצמו. לבנדר מחמיצה פנים, ומתקדמת להגן עליך.[/COLOR][COLOR=#8B4513][RIGHT][/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"קרב? מולי? אתה?" אני שואל אותו בתמימות ומניח יד לפני לבנדר, מראה לה שאני לא צריך שום הגנה "אין שום בעיה. אני לא מפחד משום אתגר. אבל רק שתדע, ביטחון מופרז לפעמים יכול להזיק" אני אומר לו, ותופס מקום קצת רחוק ממנו לקראת הקרב "אז, נילחם בקרב 2 על 2?" אני שואל אותו, ושולף פוכדור "ראלטס, אני בוחר בך!" אני קורא ומשחרר אותו לאוויר "לבנדר, טפלי בינתיים בפוניטה" אני מוסיף ומסמן בראשי כלפיו.
-
[QUOTE]
וויאט-
אתה מקשיב לדבריה של אליס בסקרנות רבה ועונה לה. "אליס, נשמע שיש לך עתיד גדול בתיאום פוקימונים. קראתי על זה המון!" קולך הנעים גורם לאליס להרגיש בטוחה יותר כששניכם מתקדמים במעלה השביל. אתה מבין לליבה של אליס, שהיא מעט מאוכזבת מהעניין הזה שאין בקורי תחרויות תיאום מסודרות ומיד אתה עונה לב בכדי להעלות את רוחה "אולי את תרצי לשאוף להביא את תיאום הפוקימונים למחוז שלנו! מי יודע, אולי תעשי זאת באופן רשמי!" למשמע דבריך עיניה של אליס נפתחות מעט, "אני? אביא לכאן את תחרויות הסרט?" אליס מתלבטת בקול, "האמ.. אולי זה לא רעיון רע כל כך.. יש לי כמה רעיונות" אליס ממשיכה להתלבט. לאחר מכן אתה מאשר לאליס שזה אתה היית המאמן שנלחם בסאני סייד. אתה שואל את אליס איפה אח שלה, והבעת עיניה נהיית מתוסכלת מעט. "הוא... בוא נגיד שהוא המשיך לעיר נולדג' בלעדיי. לעיתים קרובות הוא עושה את זה.. ממשיך בלעדיי ליעד הבא שלנו בהופעות, לא עושה את מה שאני מבקשת, מזלזל בי.. זה כבר מתחיל להימאס" אליס משתפת אותך בעוד סקיטי שלי קופצת לידיה ומתחילה לחכך את ראשה בידה. אצבעותיה של אליס נודדות לראשה של סקיטי ומלטפות אותה בנעימות. "לפעמים אני חושבת על לעזוב אותו ולצאת לדרך לבד.. אבל אני אף פעם לא באמת עושה את זה". אתם ממשיכים ללכת בשביל הכפרי והיפה, עד שאתם עולים על גבעה שמשתלבת עם השביל. כאשר אתם חוצים את הגבעה ונעמדים בראשה, נחשף בפניכם אתר קמפינג גדול במיוחד עם מתחמים שממרחק אתם לא ממש מצליחים לזהות במה מדובר, אם כי כמאמן אתה מזהה את זירות הקרב באופק. ואילו מצד שמאל ישנה חוות פוקימונים קומפקטית ונעימה למראה עין, ושניכם יורדים במורד בגבעה ומתקדמים לאתר הקמפינג. מאסה גדולה של אנשים יוצאים ונכנסים מהמחנה, ומקבל את פניכם בחור נחמד לבוש במדים ירוקים מתוקתקים
"מטיילים חדשים באזור? בואו אליי!" הבן אדם מזמין אתכם אליו בסבר פנים יפות ואתה ואליס מתקדמים אליו. "שלום וברוכים הבאים! אתם יכולים לקרוא לי ג'רי, אני האחראי על אתר הקמפינג הזה" הוא אומר תחילה, כשאתם מאשרים שהגעתם עכשיו הוא מתחיל להסביר לכם על המקום "לנוחיותכם במקום תוכלו להשכיר אוהל ללילה ובנוסף ליהנות ממגוון האטרקציות שהאתר מציע. ישנם שני אזורי אימון. אזור אימון שמאמנים יכולים לאתגר אחד את השני ואזור אימונים לאימון עצמי ואישי. עומד לרשותכם מכשיר לריפוי פוקימונים בכל עת שתצטרכו. ישנו אזור מנוחה המכיל פופים גדולים. בערב בשעה שבע תהיה הופעת ג'אז ואז ערב שירים שכל אחד יכול לעלות ולשיר שיר משלו. ואם תרצו ממש ליד אזור ה'קמפינג יש חוות פוקימונים. אפשר להסתכל ולראות איך מפיקים חלב ממילטאנק וכאלה" ג'רי מסביר לכם באדיבות. "אז.. תרצו לשלם ולהיכנס לאזור האוהלים?" ג'רי שואל באדיבות, ומחכה לתשובתכם. אליס נראית נלהבת מהמקום הגדול "לא יזיק לי להתאמן כאן לבד על כמה תרגילי יופי. נראה לי שכדאי שנחנה כאן ללילה, מה אתה חושב וויאט?" אליס מביטה בך ומחכה לתשובתך.
[/QUOTE]
אני בוחן את המצב בזהירות. מיד עם הגעתה של סקיטי המודאגת והבעת פניה של אליס הבנתי שיש דברים מתחת לפני השטח עם האח הזה שלה. לפתע הרגשתי רצון עז לתשאל אותה עוד לגבי אחיה, אך החלטתי שלא לדחוק בה. אין לי כל רצון להביא אותה שוב לחוסר נוחות שהיתה בו לפני שפגשנו בקאמפינג סייט. אני שונא מאהלים ושינה בחוץ, נחוש להתקדם במקום לנוח ולהתקע. עם זאת, אליס נראתה שמחה מאוד להשאר ללילה אחד ובנוסף לא יזיק לי לרפא את אייפום ולהציג אותו לצוות שלי. אני מביט לעבר השביל המוביל להמשך הדרך בספק אך נושם עמוק ומחייך לעבר אליס. "בואי נעשה עסקה כזאת. אני אתאמן איתך על ההופעות שלך ואת תעזרי לי לאמן את אייפום. בדיוק תפסתי אותו, אני רוצה לנסות ולבנות אסטרטגיות איתו! מה דעתך?"
-
[COLOR=#b22222][B]וויאט-[/B]
אתה בוחן את המצב בזהירות יתרה, מבין פחות או יותר מה הרצונות שלך ומה המציאות בשטח. לאחר התחבטויות פנימיות אתה מחליט להישאר בכל זאת באתר הקמפינג שלא נראה נורא כל כך ללילה אחד. שניכם אומרים לג'רי כי תישארו ללילה והוא מוביל אתכם לתוך אתר הקמפינג. שם, בין האוהלים הרבים, אתה מבחין באנשים רבים, מכל שכבות הגיל אשר נראים כתרמילאים אשר באו לטייל ברחבי המחוז אך גם במספר מאמנים לא מועט. ג'רי עוצר ליד 2 אוהלים צמודים אחד לשני ומעניק לכל אחד ממכם מפתח כסוף "יש בתוך האוהל בקבוק מים מינרלים בשבילכם, תהנו!" ג'רי מוסיף להגיד בנימוס ונעלם במהירות מהמקום. [RIGHT]"בואי נעשה עסקה כזאת. אני אתאמן איתך על ההופעות שלך ואת תעזרי לי לאמן את אייפום. בדיוק תפסתי אותו, אני רוצה לנסות ולבנות אסטרטגיות איתו! מה דעתך?" אתה מביט באליס ומחכה לתשובתה. אליס שוקלת את העניין ומחייכת בנימוס "אני אשמח מאוד. אתה בטוח שלא תרצה להתאמן עם מאמנים אחרים? אני בטוחה שהם יותר חזקים ממני" אליס מצחקקת קלות, אתה מבין שהמאמנים פה מקדישים לא מעט זמן לאימונים. "הופעת הג'אז שג'רי הזכיר מקודם גם נשמעת מעולה, הייתי רוצה להגיע אליה" אליס מוסיפה בנועם.[/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#800000][RIGHT][B]תומאס בלאק-[/B]
אתה מרים גבה למשמע המאמן המשונה שהגיח אליכם משום מקום. "קרב? מולי? אתה?" אתה עונה לו ומתקדם צעד כדי לעצור את לבנדר, מראה לה שאין טעם. "אין שום בעיה. אני לא מפחד משום אתגר. אבל רק שתדע, ביטחון מופרז לפעמים יכול להזיק" בעודך מייעץ למאמן הצעיר נראה שהוא אינו לוקח את זה ברצינות כל כך "כן כן מה שתגיד. אני לא צריך מאמנים כמוך שיגידו לי מה לעשות תודה" המאמן אומר וזורק שני פוכדורים לאוויר, מהם משתחררים הפוקימונים הבאים [/RIGHT][IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/flaaffy.gif[/IMG][RIGHT] [/RIGHT][IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/shroomish.gif[/IMG] אתה בוחן את הפוקימונים של המאמן ומחליט לשחרר את ראלטס שלך. הפוכדור של ראלטס נזרק לאוויר וראלטס נוחת על הקרקע מוכן לקרב. אתה משיב מבט ללבנדר ומבקש ממנה לטפל בפוניטה, "בטח. אני נשארת כאן. תראה למאמן החצוף הזה מה זה" לבנדר אומרת בקריצה ומרימה את האגודל בידה הימנית למעלה והיא וולפיקס ואייפום ניגשים לפוניטה שנמצא כמה צעדים מאחוריכם. "אתה עומד להוציא את הפוקימון השני שלך? או שאני עוד אחכה?" המאמן אומר וצוחק.[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#8b4513][B]מליפיאן-
וואלה לא ידעתי חחח, ואז מה אם יש לו מגמר. כל עוד אתה מאמן את הפוקימונים שלך ואתה יצירתי בקרב אתה יכול לנצח[/B]
אתה מתקרב לג'ונה ובודק לשלומו. ג'ונה שהרגע הפסיד בקרב מרים את לומברה בשתי ידיו "אני ולומברה נהיה בסדר מליפיאן. אנחנו נחזור לראות אותך מנצח את המאמן הלא נחמד מאוד הזה" ג'ונה משיב וניגש עם לומברה לעמדת הריפוי. אתה חוזר למאמן שהרגע ניצח את ג'ונה, ומתחיל להסביר לו למה התנהג כמו אידיוט. מנגד, אותו מאמן זורק לעברך הבעת פנים מלגלגלת והוא מצקצק "אני אתנהג איך שאני רוצה. ואתה לא תגיד לי מה לעשות" המאמן בעל השיער האדום והמקורזל עונה לך. לפתע שתי עיניו בוחנות אותך עוד ופתאום הן נפערות מעט. "היי.. אני יודע מי אתה. אתה המאמן שניצח את המאצ'ופ של המאמן ההוא בסאניסייד. כולם חושבים שאתה איזה מאמן גדול" אתה מבחין שידיו שולפות שני פוכדורים, מהם משתחררים הפוקימונים הבאים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/venipede.gif[/IMG] [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/duskull.gif[/IMG] "אבל כשאתה נלחם מול פוקימון לוחם עם פוקימון רוח, הסיכויים מאוד לטובתך" המאמן אומר ומחייך קלות באסרטיביות "אז, מפחד? או שאתה חושב שאתה יכול לנצח אותי?"[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1512234][COLOR=#333333]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#8b4513][B]מליפיאן-
וואלה לא ידעתי חחח, ואז מה אם יש לו מגמר. כל עוד אתה מאמן את הפוקימונים שלך ואתה יצירתי בקרב אתה יכול לנצח[/B]
אתה מתקרב לג'ונה ובודק לשלומו. ג'ונה שהרגע הפסיד בקרב מרים את לומברה בשתי ידיו "אני ולומברה נהיה בסדר מליפיאן. אנחנו נחזור לראות אותך מנצח את המאמן הלא נחמד מאוד הזה" ג'ונה משיב וניגש עם לומברה לעמדת הריפוי. אתה חוזר למאמן שהרגע ניצח את ג'ונה, ומתחיל להסביר לו למה התנהג כמו אידיוט. מנגד, אותו מאמן זורק לעברך הבעת פנים מלגלגלת והוא מצקצק "אני אתנהג איך שאני רוצה. ואתה לא תגיד לי מה לעשות" המאמן בעל השיער האדום והמקורזל עונה לך. לפתע שתי עיניו בוחנות אותך עוד ופתאום הן נפערות מעט. "היי.. אני יודע מי אתה. אתה המאמן שניצח את המאצ'ופ של המאמן ההוא בסאניסייד. כולם חושבים שאתה איזה מאמן גדול" אתה מבחין שידיו שולפות שני פוכדורים, מהם משתחררים הפוקימונים הבאים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/venipede.gif[/IMG] [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/duskull.gif[/IMG] "אבל כשאתה נלחם מול פוקימון לוחם עם פוקימון רוח, הסיכויים מאוד לטובתך" המאמן אומר ומחייך קלות באסרטיביות "אז, מפחד? או שאתה חושב שאתה יכול לנצח אותי?"[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][/QUOTE]
הא, אין לי ספק שאני כנראה יכול לנצח, אבל עדיין טבעי שהדמות שלי תחשוש מהעימות הזה.
--
"הו, gracias. סוף סוף בן אדם שפוי שלא מתלהב מהעובדה שניצחתי פוקימון שלא היה יכול לפגוע בי. יפה מאוד, אתה מוכיח שאתה יריב ראוי. אבל - זה לא אומר שאני חושב שאני לא יכול לנצח!" אני אכין את הפוכדורים של בדו וגסטלי 'הגיע הזמן לבחון את הרכש החדש...', "vamos! גסטלי, בדו! אז, senjor, אני מבין שאתה רוצה קרב כפול?"
-
[QUOTE]
וויאט-
אתה בוחן את המצב בזהירות יתרה, מבין פחות או יותר מה הרצונות שלך ומה המציאות בשטח. לאחר התחבטויות פנימיות אתה מחליט להישאר בכל זאת באתר הקמפינג שלא נראה נורא כל כך ללילה אחד. שניכם אומרים לג'רי כי תישארו ללילה והוא מוביל אתכם לתוך אתר הקמפינג. שם, בין האוהלים הרבים, אתה מבחין באנשים רבים, מכל שכבות הגיל אשר נראים כתרמילאים אשר באו לטייל ברחבי המחוז אך גם במספר מאמנים לא מועט. ג'רי עוצר ליד 2 אוהלים צמודים אחד לשני ומעניק לכל אחד ממכם מפתח כסוף "יש בתוך האוהל בקבוק מים מינרלים בשבילכם, תהנו!" ג'רי מוסיף להגיד בנימוס ונעלם במהירות מהמקום.
"בואי נעשה עסקה כזאת. אני אתאמן איתך על ההופעות שלך ואת תעזרי לי לאמן את אייפום. בדיוק תפסתי אותו, אני רוצה לנסות ולבנות אסטרטגיות איתו! מה דעתך?" אתה מביט באליס ומחכה לתשובתה. אליס שוקלת את העניין ומחייכת בנימוס "אני אשמח מאוד. אתה בטוח שלא תרצה להתאמן עם מאמנים אחרים? אני בטוחה שהם יותר חזקים ממני" אליס מצחקקת קלות, אתה מבין שהמאמנים פה מקדישים לא מעט זמן לאימונים. "הופעת הג'אז שג'רי הזכיר מקודם גם נשמעת מעולה, הייתי רוצה להגיע אליה" אליס מוסיפה בנועם.
[/QUOTE]
אני הולך להיות נאמן לדמות פה.
[QUOTE=Sharpedo;1512234][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#800000][RIGHT][B]תומאס בלאק-[/B]
אתה מרים גבה למשמע המאמן המשונה שהגיח אליכם משום מקום. "קרב? מולי? אתה?" אתה עונה לו ומתקדם צעד כדי לעצור את לבנדר, מראה לה שאין טעם. "אין שום בעיה. אני לא מפחד משום אתגר. אבל רק שתדע, ביטחון מופרז לפעמים יכול להזיק" בעודך מייעץ למאמן הצעיר נראה שהוא אינו לוקח את זה ברצינות כל כך "כן כן מה שתגיד. אני לא צריך מאמנים כמוך שיגידו לי מה לעשות תודה" המאמן אומר וזורק שני פוכדורים לאוויר, מהם משתחררים הפוקימונים הבאים [/RIGHT]
[IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/flaaffy.gif[/IMG][IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/shroomish.gif[/IMG] אתה בוחן את הפוקימונים של המאמן ומחליט לשחרר את ראלטס שלך. הפוכדור של ראלטס נזרק לאוויר וראלטס נוחת על הקרקע מוכן לקרב. אתה משיב מבט ללבנדר ומבקש ממנה לטפל בפוניטה, "בטח. אני נשארת כאן. תראה למאמן החצוף הזה מה זה" לבנדר אומרת בקריצה ומרימה את האגודל בידה הימנית למעלה והיא וולפיקס ואייפום ניגשים לפוניטה שנמצא כמה צעדים מאחוריכם. "אתה עומד להוציא את הפוקימון השני שלך? או שאני עוד אחכה?" המאמן אומר וצוחק.[/COLOR][RIGHT]
[/RIGHT]
[/QUOTE]
האמת שלא התכוונתי לקרב כפול, אבל שיהיה חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תדאג, הוא עוד רגע יופיע פה" אני אומר לו בחיוך "קדימה טורצ'יק, תורך!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "בוא נראה להם שאנחנו לא מפחדים משום דבר!" אני מדרבן את שניהם.
"בסדר טורצ'יק, סחרור אש לעבר שרומיש, ואתה ראלטס תקוף את פלאפי עם בילבול!" אני פוקד על שניהם.
-
[COLOR=#800000][B]וואיט-
אתה בהחלט יכול, אליס היא יותר מאמנת יופי ופחות מתמחה בקרבות אז אתה יכול לשלב אימונים איתה ואימוני קרב עם מאמנים אחרים[/B]
[RIGHT]"אני מציע שנתאמן יחד אני ואת." אתה משיב לאליס אשר מחייכת ומסמיקה קלות. "אני מעדיף להתאמן איתך, לא אכפת לי מאחרים." אתה מוסיף כדי לחדד את הדעה שלך,אינך מעוניין להתאמן עם מאמנים אחרים שהם לא אנשים ערכיים, ונראה כי אליס מבינה את כוונתך ומסכימה "אין בעיה. נוכל להתאמן ביחד ולצמיתות כל אחד במה שהוא צריך. אני מאמינה שאוכל לעזור לך אולי בכמה דברים עם צ'רמנדר" אליס מוסיפה ושניכם פונים לכיוון מרכז האימונים. מדבריו של ג'רי אתם נזכרים כי קיימים שני מרכזי אימונים, האחד מרכז אימון בו יש מאמנים נוספים אשר נלחמים בקרבות אחד בשני, ומרכז אימונים שני אשר מאפשר אימון אישי עם מטרות וכל מיני אביזרים. אתם נכנסים למקום, ובוחרים פינה שקטה לך ולאליס. "אוקיי. אני חושבת שכאן אפשר להתמקם" אליס אומרת וסקיטי מתחילה להתרוצץ סביבכם בשמחה. "צאו!" אליס קוראת ושני פוכדורים נוספים נזרקים לאוויר, קרניי אנרגיה לבנות יוצאות מהם ואתה מבחין בפוקימונים הבאים מולך [/RIGHT][IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/poliwag.gif[/IMG][COLOR=#222222] [/COLOR][IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/anim/normal/mareep.gif[/IMG]שניהם נוחתים על הקרקע ומצטרפים לסקיטי. "אפשר לנסות להטיח כמה מתקפות לכיוון המטרות ששם אם אתה רוצה. אני אעשה את זה בצורה אומנותית יותר ואתה יכול לתקוף בחוזק" אליס מצביעה וגורמת לך להבחין בבובות אבן חזקות אשר עומדות איתן כמה מטרים ממכם.
[/COLOR]
[COLOR=#800000][B]תומאס בלאק-
חחח רציתי שתתאמן[/B]
[RIGHT]"אל תדאג, הוא עוד רגע יופיע פה" אתה משיב למאמן בביטחון ותוך כמה רגעים טורצ'יק אפרוח האש הנמרץ נוחת על הקרקע ומנער את ראשו הזעיר כשעיניו חדורות מטרה. "טורצ'יק אה? אני מבין שבחרת אותו בגלל השרומיש שלי. אז אני אגיד לך שזה לא הולך לעזור לך" המאמן אומר ואתה מגלגל עיניים. "בוא נראה להם שאנחנו לא מפחדים משום דבר!" אתה מדרבן את הפוקימונים שלך. טורצ'יק וראלטס מהנהנים אחד לשני בביטחון ונראים מוכנים ומזומנים. "בסדר טורצ'יק, סחרור אש לעבר שרומיש, ואתה ראלטס תקוף את פלאפי עם בילבול!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך כפעולה ראשונה לרב הזה והם יוצאים לדרך. טורצ'יק שואף אוויר ונושף מטח אש מסובבת לכיוונו של שרומיש שמנסה לבקשת מאמנו להתחמק אך נכשל ונפגע ממש אש חזק במיוחד. למרות שזה הרגע נפגע ממטח האש של טורצ'יק, שרומיש פוער את פיו הקטן ומטח של זרעים צהובים וחדים משתגר ופוגע בראלטס, מה שגורם לו לצאת מריכוז ולהיכשל בלבצע את מתקפת הבלבול. המאמן מזהה את את הרגע ופוקד על פלאפי להשתמש במכת ברק, אשר פוגעת בראלטס ומסבה לו נזק. "שרומיש תשתמש שוב בקליע זרעים על ראלטס! פלאפי תרוץ לכיוונו של טורצ'יק ותכה בו עם זנב הברזל שלך! ומיד אחר כך מכת ברק שוב על טורצ'יק!" [/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#8B4513][RIGHT][B]מליפיאן-[/B]
"הו, gracias. סוף סוף בן אדם שפוי שלא מתלהב מהעובדה שניצחתי פוקימון שלא היה יכול לפגוע בי. יפה מאוד, אתה מוכיח שאתה יריב ראוי. אבל - זה לא אומר שאני חושב שאני לא יכול לנצח!" דבריך לא עושים רושם על המאמן במיוחד, אשר רק עומד בשילוב ידיים ומרים את כף רגלו הימנית מעלה ומטה, כממתין לך שתחשוף את היריבים שלו. 'הגיע הזמן לבחון את הרכש החדש...' אתה חושב בשקט, ומקווה שבאדו לא יאכזב אותך. חיש מהר הפוכדורים שלך נזרקים לאוויר, ומהם יוצאים גאסטלי ובאדו. כאשר מבטיהם של גאסטלי ודסקול נפגשים לראשונה, עיניהם מתכווצות באסרטיביות, ואתה מבין שיריבות חדשה ולוהטת מתפתחת כאן. המאמן היריב שלך מבחין גם הוא במתרחש, מה שגורם לו לצחקק קלות. "כן אני רוצה קרב כפול. ברור כשמש שהדאסקול שלי יפרק את הגאסטלי שלך ואת וניפיד תפסתי לאחרונה, והאמת שזה הקרב הראשון שלנו ביחד. אני עדיין חושב שאנצח אותך בכל זאת" המאמן אומר בקול מלא ביטחון. "דאסקול! תפגע בגאסטלי באמצעות הדהמה ווניפיד נשיכת חרק על באדו! צאו לדרך!" המאמן קורא. צבעו של דאסקול מתחיל להיות כהה וטוען את המתקפה המוכרת לך מגאסטלי בעוד וניפיד מתקדם בזריזות בעזרת רגליו בחרקיות לכיוון באדו הקטן, מתכנן לנשוך את פוקימון העשב
[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1512240][COLOR=#333333]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#8b4513][RIGHT][B]מליפיאן-[/B]
"הו, gracias. סוף סוף בן אדם שפוי שלא מתלהב מהעובדה שניצחתי פוקימון שלא היה יכול לפגוע בי. יפה מאוד, אתה מוכיח שאתה יריב ראוי. אבל - זה לא אומר שאני חושב שאני לא יכול לנצח!" דבריך לא עושים רושם על המאמן במיוחד, אשר רק עומד בשילוב ידיים ומרים את כף רגלו הימנית מעלה ומטה, כממתין לך שתחשוף את היריבים שלו. 'הגיע הזמן לבחון את הרכש החדש...' אתה חושב בשקט, ומקווה שבאדו לא יאכזב אותך. חיש מהר הפוכדורים שלך נזרקים לאוויר, ומהם יוצאים גאסטלי ובאדו. כאשר מבטיהם של גאסטלי ודסקול נפגשים לראשונה, עיניהם מתכווצות באסרטיביות, ואתה מבין שיריבות חדשה ולוהטת מתפתחת כאן. המאמן היריב שלך מבחין גם הוא במתרחש, מה שגורם לו לצחקק קלות. "כן אני רוצה קרב כפול. ברור כשמש שהדאסקול שלי יפרק את הגאסטלי שלך ואת וניפיד תפסתי לאחרונה, והאמת שזה הקרב הראשון שלנו ביחד. אני עדיין חושב שאנצח אותך בכל זאת" המאמן אומר בקול מלא ביטחון. "דאסקול! תפגע בגאסטלי באמצעות הדהמה ווניפיד נשיכת חרק על באדו! צאו לדרך!" המאמן קורא. צבעו של דאסקול מתחיל להיות כהה וטוען את המתקפה המוכרת לך מגאסטלי בעוד וניפיד מתקדם בזריזות בעזרת רגליו בחרקיות לכיוון באדו הקטן, מתכנן לנשוך את פוקימון העשב
[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"בדו, גסטלי, תחליפו מקומות! שכל אחד יספוג את המתקפה המיועדת לשני!" אורה להם אחרי חישוב קצר של סוגים ואפקטיביות. 'אלו פוקימונים לא רעים. אני צריך קצת לנטרל אותם כדי שיהיה לי יתרון' אנתח את המצב, "גסטלי, תשתמש בקרן בלבול על ויניפד, ובדו, תשתמש באבקת שיתוק על דסקל!"
-
[COLOR=#8b4513][B]מליפיאן-[/B]
[RIGHT]אתה קורא מהר את מה שקורה בשדה הקרב ומחליט לעשות מהלך מפתיע "בדו, גסטלי, תחליפו מקומות! שכל אחד יספוג את המתקפה המיועדת לשני!" לבקשתך, הפוקימונים שלך מהר מאוד ממהרים להחליף את המקומות שלהם. וניפיד מתקרב לגאסטלי ונושך בעזרת שיניו את גופו האוורירי של גאסטלי, אשר מסב לו מעט נזק ואילו באדו נפגע ממתקפת התדהמה של דאסקול ונהדף אחורנית כמה מטרים. המאמן היריב שלך לנוכח המהלך פורץ בצחוק קולני במיוחד "חחחחחחח אתה לא רציני אחי, זאת התוכנית שלך?" המאמן אומר בעודו מנסה להירגע. "גסטלי, תשתמש בקרן בלבול על ויניפד, ובדו, תשתמש באבקת שיתוק על דסקל!" אתה פוקד בזריזות, הפוקימונים שלך מהנהנים בחיוב ומבצעים את שביקשת. "גאסססטלייי" גאסטליי נוהם במסתוריות ופיו הרחב נפער וכדור אפור וסמיך משתגר מפיו ופוגע בגופו של וניפיד, גורם לו להסתחרר במקום ולהיות מבולבל, במקביל באדו הקטן מנער את הגפנים שלראשו וכאשר הם נפערים אבקה צהובה משתחררת ועפה לכיוונו של דאסקול שמצליח להתחמק ממנה. [/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1512242][COLOR=#8b4513][B]מליפיאן-[/B]
[RIGHT]אתה קורא מהר את מה שקורה בשדה הקרב ומחליט לעשות מהלך מפתיע "בדו, גסטלי, תחליפו מקומות! שכל אחד יספוג את המתקפה המיועדת לשני!" לבקשתך, הפוקימונים שלך מהר מאוד ממהרים להחליף את המקומות שלהם. וניפיד מתקרב לגאסטלי ונושך בעזרת שיניו את גופו האוורירי של גאסטלי, אשר מסב לו מעט נזק ואילו באדו נפגע ממתקפת התדהמה של דאסקול ונהדף אחורנית כמה מטרים. המאמן היריב שלך לנוכח המהלך פורץ בצחוק קולני במיוחד "חחחחחחח אתה לא רציני אחי, זאת התוכנית שלך?" המאמן אומר בעודו מנסה להירגע. "גסטלי, תשתמש בקרן בלבול על ויניפד, ובדו, תשתמש באבקת שיתוק על דסקל!" אתה פוקד בזריזות, הפוקימונים שלך מהנהנים בחיוב ומבצעים את שביקשת. "גאסססטלייי" גאסטליי נוהם במסתוריות ופיו הרחב נפער וכדור אפור וסמיך משתגר מפיו ופוגע בגופו של וניפיד, גורם לו להסתחרר במקום ולהיות מבולבל, במקביל באדו הקטן מנער את הגפנים שלראשו וכאשר הם נפערים אבקה צהובה משתחררת ועפה לכיוונו של דאסקול שמצליח להתחמק ממנה. [/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"את התכנית שלי נגלה רק בסוף הקרב!" אצהיר בהתלהבות, 'טוב, ניטרלתי אחד מהם לזמן קצר, אז אפשר להסתפק בזה. לצערי לבדו אין התקפות טובות נגד הסוגים של ויניפד, אז אני לא יכול פשוט להתנפל עליו' "גסטלי, תתקוף את ויניפד בצל לילה! בדו, תשמור על גסטלי מפני דסקל, ותתקוף את דסקל בשאיבה!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1512240]
[B]תומאס בלאק-
חחח רציתי שתתאמן[/B]
"אל תדאג, הוא עוד רגע יופיע פה" אתה משיב למאמן בביטחון ותוך כמה רגעים טורצ'יק אפרוח האש הנמרץ נוחת על הקרקע ומנער את ראשו הזעיר כשעיניו חדורות מטרה. "טורצ'יק אה? אני מבין שבחרת אותו בגלל השרומיש שלי. אז אני אגיד לך שזה לא הולך לעזור לך" המאמן אומר ואתה מגלגל עיניים. "בוא נראה להם שאנחנו לא מפחד[PHP][PHP]ים משום דבר!" אתה מדרבן את הפוקימונים שלך. טורצ'יק וראלטס מהנהנים אחד לשני בביטחון ונראים מוכנים ומזומנים. "בסדר טורצ'יק, סחרור אש לעבר שרומיש, ואתה ראלטס תקוף את פלאפי עם בילבול!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך כפעולה ראשונה לרב הזה והם יוצאים לדרך. טורצ'יק שואף אוויר ונושף מטח אש מסובבת לכיוונו של שרומיש שמנסה לבקשת מאמנו להתחמק אך נכשל ונפגע ממש אש חזק במיוחד. למרות שזה הרגע נפגע ממטח האש של טורצ'יק, שרומיש פוער את פיו הקטן ומטח של זרעים צהובים וחדים משתגר ופוגע בראלטס, מה שגורם לו לצאת מריכוז ולהיכשל בלבצע את מתקפת הבלבול. המאמן מזהה את את הרגע ופוקד על פלאפי להשתמש במכת ברק, אשר פוגעת בראלטס ומסבה לו נזק. "שרומיש תשתמש שוב בקליע זרעים על ראלטס! פלאפי תרוץ לכיוונו של טורצ'יק ותכה בו עם זנב הברזל שלך! ומיד אחר כך מכת ברק שוב על טורצ'יק!"[/PHP][/PHP][/QUOTE]
"קדימה ראלטס, צוות כפול ולאחר מכן תקוף עם עלים קסומים את פלאפי! טורצ'יק, מקד אנרגיה והשתמש במתקפה מהירה לעבר שרומיש, תעיף אותו לכיוון פלאפי!"
-
[COLOR=#000000][B]מה איתכם? עבדתי שבוע וחצי בים המלח ולכן ההיעדרות, חזרתי אתמול בלילה ועכשיו אני כאן כרגיל! [/B][/COLOR][COLOR=#A52A2A][B]
תומאס בלאק-[/B]
[RIGHT]"קדימה ראלטס, צוות כפול ולאחר מכן תקוף עם עלים קסומים את פלאפי! טורצ'יק, מקד אנרגיה והשתמש במתקפה מהירה לעבר שרומיש, תעיף אותו לכיוון פלאפי!" במתקפת נגד אתה פוקד על הפוקימונים שלך. והם יוצאים כנגד הפוקימונים של היריב שלך. "ראלטס!" ראלטס אומר בזריזות ובנחישות ומשכפל עצמו לכ-10 כפילים שונים. קליע הזרעים של שרומיש פוגע באחד אחד מהם, ומתחיל לחסל אחד אחר השני את הכפילים שראלטס ייצר. טורצ'יק נאחז בקרקע וממקד את האנרגיה שלו בעוד פלאפי עושה את דרכו אליו בזמן שזנבו זוהר בלבן בוהק. פלאפי קופץ גבוה ומתכונן לנחות על טורצ'יק אך עלים בגוון ירוק מנצנץ פוגעים בפלאפי וחותכים אותו בכוח, הודפים אותו הצידה ומגלגלים אותו בקרקע. המהלך שלך עובד בצורה ממש טובה, כי שרומיש חיסל את כל הכפילים של ראלטס, וכששרומיש מצליח לבסוף להתביית על הראלטס האמיתי בשיא המהירות טורצ'יק רץ על רגליו הציפוריות ונוגח בשרומיש בחוזקה, כוח המכה גורם לו להיות מוטח בגדר החווה החומה. "כל הכבוד תומאס!!" אתה ושמע את לבנדר מאחוריך מעודדת בליווי של הפוקימונים שלה. אתה מחייך לעצמיך ואתה מרגיש יותר חיבה אליה. באמת בחרת חברה טובה להסתובב איתה. המאמן שמולך מחמיץ פנים וחורק את שיניו. נראה שהוא נהיה מתוסכל יותר מרגע לרגע, אבל זה לא עוצר אותו. "אתה חושב שהצליח לך שם? אוו אז אתה טועה.. זה ממש לא נגמר!" המאמן צועק בגמגום קטן, "שרומיש תשתמש במכת ברק ושרומיש באבקת רעל!!!" הפוקימונים של היריב שלך נראים דיי גמורים אבל הם אינם מוותרים. פלאפי אוגר חשמל בתוכו שמתכונן להשתגר לכיוון הפוקימונים שלך. ואילו שרומיש מתחיל לאט לפמפם החוצה דרך ראשו אבקה סמיכה בצבע סגול. ראלטס מסתובב אליך, מחייך, נראה שהוא מבקש ממך לעשות מהלך מסוים ברשותך.
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#8B4513][RIGHT][B]מליפיאן-[/B]
"את התכנית שלי נגלה רק בסוף הקרב!" אתה מצהיר בהתלהבות יתרה, נראה שלמראהו של וניפיד המבולבל המאמן שמולך מעט חורק את שיניו, אך הוא לא מאבד עשתונות. 'טוב, ניטרלתי אחד מהם לזמן קצר, אז אפשר להסתפק בזה. לצערי לבדו אין התקפות טובות נגד הסוגים של ויניפד, אז אני לא יכול פשוט להתנפל עליו' אתה מעלה בראשך ומנסה למדוד אומדנים לקרב הזה, ומשם אתה יוצא לדרך. "גסטלי, תתקוף את ויניפד בצל לילה! בדו, תשמור על גסטלי מפני דסקל, ותתקוף את דסקל בשאיבה!" עיניו של גאסטלי מתחילות לזהור בגוון אדום רפאי שכזה ומגופו נפלט גל בגוון סגול כהה וסמיך שיוצא לכיוונו של וניפיד המבולבל ופוגע בו ישירות. מהדף המכה וניפיד נהדך אחורנית ומתחיל להסתובב בינו לבין עצמו במעגלים, "וניפיד! תתקוף בנשיכת חרק את באדו כשאתה יכול!" המאמן מתפרץ על וניפיד שממשיך להסתחרר. מנגד דאסקל במהלך רפאי מתחיל להתכהות ושד כהה יוצא מגופו ועושה את דרכו לעבר גאסטלי, באדו הצייתן מבחין במתרחש ופולט מהגפנים שלראשו רצועות אור ירוקות דקיקות שמתלפפות סביב דאסקל, הרצעות עוטפות את דאסקל באזור הבטן ומתחילות לינוק כמות אנרגיה קטנה בכל פעימה. דאסקל, שלמרות שכרגע לפוף, מסיים את המהלך והשד יוצא לכיוונו של גאסטלי, אך באדו הצליח להאט מעט את המתקפה וגאסטלי שם לב לזאת ומצליח להתחמק. דאסקל המעוצבן מנער את באדו הקטן ומעיף אותו לכיוון וניפיד שמתחיל להתעשת ולבקשת מאמנו, נושך את באדו בנשיכת חרק מאיימת. באדו נאנק מכאב. [/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE] וואיט-
אתה בהחלט יכול, אליס היא יותר מאמנת יופי ופחות מתמחה בקרבות אז אתה יכול לשלב אימונים איתה ואימוני קרב עם מאמנים אחרים
"אני מציע שנתאמן יחד אני ואת." אתה משיב לאליס אשר מחייכת ומסמיקה קלות. "אני מעדיף להתאמן איתך, לא אכפת לי מאחרים." אתה מוסיף כדי לחדד את הדעה שלך,אינך מעוניין להתאמן עם מאמנים אחרים שהם לא אנשים ערכיים, ונראה כי אליס מבינה את כוונתך ומסכימה "אין בעיה. נוכל להתאמן ביחד ולצמיתות כל אחד במה שהוא צריך. אני מאמינה שאוכל לעזור לך אולי בכמה דברים עם צ'רמנדר" אליס מוסיפה ושניכם פונים לכיוון מרכז האימונים. מדבריו של ג'רי אתם נזכרים כי קיימים שני מרכזי אימונים, האחד מרכז אימון בו יש מאמנים נוספים אשר נלחמים בקרבות אחד בשני, ומרכז אימונים שני אשר מאפשר אימון אישי עם מטרות וכל מיני אביזרים. אתם נכנסים למקום, ובוחרים פינה שקטה לך ולאליס. "אוקיי. אני חושבת שכאן אפשר להתמקם" אליס אומרת וסקיטי מתחילה להתרוצץ סביבכם בשמחה. "צאו!" אליס קוראת ושני פוכדורים נוספים נזרקים לאוויר, קרניי אנרגיה לבנות יוצאות מהם ואתה מבחין בפוקימונים הבאים מולך
שניהם נוחתים על הקרקע ומצטרפים לסקיטי. "אפשר לנסות להטיח כמה מתקפות לכיוון המטרות ששם אם אתה רוצה. אני אעשה את זה בצורה אומנותית יותר ואתה יכול לתקוף בחוזק" אליס מצביעה וגורמת לך להבחין בבובות אבן חזקות אשר עומדות איתן כמה מטרים ממכם. [/QUOTE]
אוקיי. רעיון לא רע. אביט לעבר המטרות ואשלח החוצה את אוניקס ואת אייפום. "קדימה חברים, תיקפו את הבובות בכל מתקפה שרק תרצו. מה לדעתכם המתקפה הטובה ביותר להשמיד את הבובות האלו?" אני רוצה שידעו להפעיל שיקול דעת. צ'ארמנדר כבר הוכיח מספיק פעמים שהוא אחראי ועצמאי ואני רוצה שכל הפוקימונים שלי יהיו כך. זו הזדמנות מצויינת לעשות זאת!
אני בכל אופן אעודד את אליס ואת הפוקימונים שלה. אעקוב בסקרנות אחר מה שהיא עושה.
-
[QUOTE=Sharpedo;1512291][COLOR=#000000][B]מה איתכם? עבדתי שבוע וחצי בים המלח ולכן ההיעדרות, חזרתי אתמול בלילה ועכשיו אני כאן כרגיל! [/B][/COLOR][COLOR=#A52A2A][B]
תומאס בלאק-[/B]
[RIGHT]"קדימה ראלטס, צוות כפול ולאחר מכן תקוף עם עלים קסומים את פלאפי! טורצ'יק, מקד אנרגיה והשתמש במתקפה מהירה לעבר שרומיש, תעיף אותו לכיוון פלאפי!" במתקפת נגד אתה פוקד על הפוקימונים שלך. והם יוצאים כנגד הפוקימונים של היריב שלך. "ראלטס!" ראלטס אומר בזריזות ובנחישות ומשכפל עצמו לכ-10 כפילים שונים. קליע הזרעים של שרומיש פוגע באחד אחד מהם, ומתחיל לחסל אחד אחר השני את הכפילים שראלטס ייצר. טורצ'יק נאחז בקרקע וממקד את האנרגיה שלו בעוד פלאפי עושה את דרכו אליו בזמן שזנבו זוהר בלבן בוהק. פלאפי קופץ גבוה ומתכונן לנחות על טורצ'יק אך עלים בגוון ירוק מנצנץ פוגעים בפלאפי וחותכים אותו בכוח, הודפים אותו הצידה ומגלגלים אותו בקרקע. המהלך שלך עובד בצורה ממש טובה, כי שרומיש חיסל את כל הכפילים של ראלטס, וכששרומיש מצליח לבסוף להתביית על הראלטס האמיתי בשיא המהירות טורצ'יק רץ על רגליו הציפוריות ונוגח בשרומיש בחוזקה, כוח המכה גורם לו להיות מוטח בגדר החווה החומה. "כל הכבוד תומאס!!" אתה ושמע את לבנדר מאחוריך מעודדת בליווי של הפוקימונים שלה. אתה מחייך לעצמיך ואתה מרגיש יותר חיבה אליה. באמת בחרת חברה טובה להסתובב איתה. המאמן שמולך מחמיץ פנים וחורק את שיניו. נראה שהוא נהיה מתוסכל יותר מרגע לרגע, אבל זה לא עוצר אותו. "אתה חושב שהצליח לך שם? אוו אז אתה טועה.. זה ממש לא נגמר!" המאמן צועק בגמגום קטן, "שרומיש תשתמש במכת ברק ושרומיש באבקת רעל!!!" הפוקימונים של היריב שלך נראים דיי גמורים אבל הם אינם מוותרים. פלאפי אוגר חשמל בתוכו שמתכונן להשתגר לכיוון הפוקימונים שלך. ואילו שרומיש מתחיל לאט לפמפם החוצה דרך ראשו אבקה סמיכה בצבע סגול. ראלטס מסתובב אליך, מחייך, נראה שהוא מבקש ממך לעשות מהלך מסוים ברשותך.[/RIGHT]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
אני מסתכל על ראלטס וקולט את המבט שלו, ומחייך חיוך קטן "אוקי ראלטס, הבנתי אותך. סומך עליך! טורצ'יק, קפוץ לפני ראלטס והשתמש בסיחרור אש על מנת לשרוף את אבקת הרעל ולחסום גם את מכת הברק! קדימה!" אני מצווה על טורצ'יק "אנחנו ננצח בקרב הזה!" אני מדרבן אותם