מה עזר לנו הפרק הזה? הוא לא ישתמש בדאסטוקס האלה לשום דבר ולכלום. בא לי שהפרופסור יזרוק אותם לאיזה משימה של חודש בגאלאר ושיתחילו להראות לנו דברים.
Printable View
מה עזר לנו הפרק הזה? הוא לא ישתמש בדאסטוקס האלה לשום דבר ולכלום. בא לי שהפרופסור יזרוק אותם לאיזה משימה של חודש בגאלאר ושיתחילו להראות לנו דברים.
[B]פרק 24[/B]
צוות רוקט קיבל חופש... אני מניח שמגיע להם אחת ל-20 שנה...? RESORT AREA בסינו... אני זוכר שיש אחד באונובה... כנראה גם יש אחד בסינו? עברו כמה שנים מאז ששיחקתי בפלאטינום... לשם שינוי צוות רוקט [B]לא רוצה[/B] ליצור אינטרקציות איתם. מצחיק! אגב, המזכירה הזאת... מופיעה איפשהו במשחקים? לא באף אחד מאלו שאני שיחקתי בהם... מה אתה בודק בפוקדקס עליו בזמן שהפוקימון מפרפר למוות מול העיניים שלך?!??! גו יחתיכת נבלה! לול ערך הפוקדקס של מג'יקרפ. הלורד (אביזי) הוא.... מג'יקרפ ענק.... צ'ריזרד כלוא ברשת... אמין. איך בכלל סוחבים רשת שמלאה בכל כך הרבה דברים...? פוקימונים לא רעים ל GRUNTS מצוות רוקט... ריולו... יש לך גנגר ודרגונייט, לדעתי הם קצת יותר יתאימו למשימה... אבל זה פרק בסימן צוות רוקט אז כנראה שוואבאפט יציל את היום... אה, הם סוחבים את הרשתות עם מסוק... אז השאלה היא איך הרשתות לא קורסות תחת המאמץ... "דברים". אש, יש לך 28098008 פוקימונים. אם תשתמש [B]בכולם[/B] אתה פחות או יותר מסודר. הייתי בטוח שכשגו ישאל "what do you mean" הם יתחילו עם המוטו שלהם, כי הם תמיד מתחילים אותו בתגובה לשאלה מסוג זה. איזה טרול, שולח נגדם מג'יקרפ, פשוט כדי להטריל אותם. השתמשו בברי כדי לרפא רעל!!!!!!!! צ'ריזרד עומד לצידו של אש... זאת לא בחירה מקרית, בשום דרך שהיא 3>. תודה לכותבים שבחרו בקומפויזציה הספיציפית הזאת!.. איווי מפיל רייפיריור.... אמין. את יודעת, ג'ני, אומרים שמישהו הוא "עצור" רק כשהוא אזוק כבר... אחרת הוא לא "עצור"! אה, אז ככה הם עמדו לעשות את המוטו שלהם. חי חי.
טוב, זה גם היה פרק די סתמי, אבל מצחיק, כשצפוי מפרק שמרכזו צוות רוקט.
[B]
בפרק הבא[/B]:
חוזרים לקאלוס! ופוגשים אשכרה דמויות רלוונטיות מקאלוס! ומגה התפתחות עדיין משהו שקיים, אוקיי, לא הייתי בטוח.
אחלה פרק, יאלה פרק הבא מחוז קאלוס.
פרקים שצוות רוקט הם הטיפוסים הטובים אף פעם לא מאכזבים.
[b]פרק 25[/b]
אז, חוזרים לקאלוס! מעניין אם נפגוש דמויות מ-xyz. את גקוגה אלוהים..? אין סיכוי. אה כן, צריך לפגוש את קורני או משהו. וזה מוזר שלפוקימונים יש מושב משל עצמם במטוס, זה נשמע לי כאילו חברות תעופה ממש עם עודף מקום אם הם מרשים את זה... קמטהטה? לא ראיתי אותו ב-xy/z. בלוסטר... איפה שוטא????? אוקיי, אז השישייה שלו כרגע היא גנגר, דרגונייט, וריולו (ופיקאצ'ו). איפה נומלגון או גקוגה אלוהים????? כן, מתקפת ברזל על ברזל זה רעיון מדהים. עדיין רוטום-שופטים.... איזה מוזר זה. סוף סוף סטושי ייכנס לtop1k? היי עכשיו גו תקס יאיאקומה. כן, המסרים התלפטיים של הלוקאריוים האלו ממש מוזרים. אני לא מתחבר לקונספט הזה יותר מדי. אני תוהה אם ההצגה העצמית של קורני הייתה בשביל הפוקימונים של אש או בשביל הצופים שנחתו זה עתה מהחלל. האם הפוקימון השני שלה הוא מיינפו (מאונובה)? אז אש לא ישתמש בפיקאצ'ו? אז דרגונייט או גנגר? או שפתאום גקוגה אלוהים כן יבוא? היי, הסבא הwierdoe של קורני! כוללםםםם מכירים את אש. אז קרב כפול? דרוגנייט וגנגר? אה לא כפול, אלא שניים נגד שניים ביחידים. גנגר נגד מיינפו. אה סליחה, מיינשאו, מיינפו נראה לי זאת הצורה הפחות מפותחת. גנגר בחירה טובה. כמובן שקורני תתקוף עם מתקפת מעופף, שיכולה לפגוע בגנגר. כי היא לא אש. היא יודעת דברים. U turn אמור להיות סופר אפקטיב אני חושב, אבל זה אומר שהיא מחליפה את מיינשאו בלוקריו. גנגר של אש ממש מעפן בינתיים. אבל בסדר, אש לא בדיוק מאמן את הפוקימונים שלו העונה... אני מאוד אוהב את הטקטיקה של קורני... כלומר, קורני [b]משתמשת [/b]בטקטיקה, מה שלא רואים לעתים קרובות. אש עושה מתקפת סטטים! וכמובן אש מעוות את חוקי המציאות כדי לקבל עוד בונוס לא צפוי מdd. אה, הפעם היא לא הספיקה להשתמש בטקטיקה שלה. נו, דרגונייט נגד לוקאריו, gonna be gud. ועכשיו hyper beammmmmm. אני לא רואה את אש לוקח את זה. וואו לדרגונייט יש tanking... אוקיי, אם אש אומר במהלך קרב "i have a plan" הניצחון שלו מובטח. אש עומד לנצח. גו סיכם זאת היטב "here comes satoshi's craziness!" תיקו? ואז לשניהם יעלה ה rating בקצת? לא, לוקאריו מת ראשון. חבל, לדעתי תיקו הייתה תוצאה יותר הגיונית לקרב הזה. לאש בטוח לא הגיע לנצח. וזהו, סיימנו את הפרק בקאלוס....
פרק מגניב, אבל הסיום שלו קצת אכזב אותי כי זה היה הבולשיט הסטנדרטי...
בפרק הבא:
[spoiler] כתוב two in one? כלומר שני פרקים שבוע הבא? אבל הם נראים פרקים מוזרים אחושילינג עם מג'יקרפים מעופפים ואש וגו סופר-שריריים... אני לא מבין שום דבר. נראה כמו bullcrap. [/spoiler]
[b]פרק 26[/b]
מתחילים מצוות רוקט... רגע חשבתי שזה פרק של שניים באחד? אבל יש רק פרק אחד באורך 23 דקות? אני לא מבין. אה, אולי זה שני פרקים של 11 דקות בתוך פרק אחד? טוב, אם הם חרא כמו שהפרק הזה מתחיל, אולי זה דבר טוב.... הpermise של הפרק הראשון מגוחך לחלוטין. כמו רביפוט תומך בדעה הזאת, נראה. מאיפה הם הביאו רוגנרולה למג'יקרפ להתנגש בו? אולי זה ההוא של אש מאונובה? היה נחמד אם היו אומרים את זה... זה ממש אכזרי לגרום למג'יקרפים לפרפר למוות מחוץ למים בשביל כיף... אני חסר מילים. אני לא יודע מה להגיב על תצוגת החרא שצפיתי בה עכשיו. כן, שני פרקים של 11 דקות כל אחד... בבירור השני לא יכול להיות גרוע יותר...? מה זאת מוזיקה הreggae הזאתי???? מה קורה פה???? הסלופוקים נושכים את הזנבות אחד של השני במעגל... מזכיר לי משהו אחר.... מה קורה פה לעזאזל. אני... לא יודע. אני מקווה מאוד שהפרק הזה נכתב בזמן שכל צוות הכותבים היה בבידוד בגלל קורונה, והילד האוטיסט של אחד מהם כתב את הפרק בשבילם... אין לי הסבר אחר לתצוגת החרא והקיא שראיתי כרגע. זה פשוט חרא. ליטרלי ראיתי עכשיו 23 דקות של חרא.
[b]פרק הבא[/b]ג€‹: נראה הרבה יותר טוב.
[QUOTE=Hit Man;1513189]פרקים שצוות רוקט הם הטיפוסים הטובים אף פעם לא מאכזבים.[/QUOTE]
איך מתקדם המשחק של הקהילה?
ניב, אתה לא בכיוון, זה הנושא שמוקדש לדיון בסדרה של פוקימון, לא הנו"ד...
[b]פרק 27[/b]
טוב, נמשיך אחרי הקטסטרופה ששודרה בשבוע שעבר. אני מקווה שמכאן אין לאן לרדת... ריולו משתפר קצת, כך נראה. עדיין לא ברור לי למה יש את ה over focus הזה לריולו, האם זה רק כי הוא פוקימון איקוני יחסית בfranchise? או שיש להם תכניות עבורו...? פרפדג' לומד בייסבול..? אוקיי אז שוב בגאלאר ושוב עומדים לפגוש את דנדה. אני לא מבין פרפדג' הוא אחד המועדפים של גו או משהו..? אני עדיין לא מבין איך יש מספיק מקום לכולם להוציא את הפוקימונים שלהם... יש שלושה עם מבנה גוף מעניין, וחמישה גנריים. זה אומר שנפגוש רק 3 מתוך ה master eight. מנהיג מכון הדרקון מגאלאר.... מנהיג מכון הדרקון מכנה את עצמו ב- ore sama, מה שאומר שהוא שחצן מטונף. אני עדיין לא מבין איך הקרבות הגדולים האלו הם עם פוקימון אחד כל אחד.... וזה בטח יהיה עם הדיג'יגדל המוזרים האלו שהם עושים... צ'ריזרד 3>. דרקון מתכת.... ממממ טעים. צ'ריזרד שעושה dig... זה מרגיש קצת כמו חילול הקודש אבל אני מסוקרן! אוי לא stone edge זה גזר דין מוות נגד צ'ריזרד. אוקיי המתקפה הזאת היא מתקפה מדור 8 עם 140 כוח שמחזירה חצי מהנזק שהיא גורמת למשתמש... וזה ייגמר ב beam of war הזה..? זה יהיה קצת מאכזב? אה, לא. יפה. כן, עומדים לעשות דיג'יגדל.... זה כל כך מוזר @.@ הבעיה שזה הופך את כל המתקפות שלהם לשיט גנרי כשהם במצב הזה... אני מאוד לא אוהב את זה... ודנדה ניצח... די צפוי... מה הקטע של פוקימונים ומאמנים בלתי מנוצחים עם צ'ריזרד..? אלן וצ'ריזרד שלו, עכשיו דנדה.... רק אש הפסיד מדי פעם עם צ'ריזרד שלו... (די בטוח שאלן היה בלתי מנוצח) דמות עם מראה לא גנרי => חשובה. והפסל מחזיק חרב ומגן -> sword and shield. לול על הזוג הכחול והאדום שעומד ברקע ומחזיק ידיים בזמן שאש וגו בוהים בפסל... אה, אז היא אחת הדמויות הראשיות במשחקים! אני מניח? יש לה ear fetish...? פרפדג' מרושע למראה...כן, לפרפדג' של גו לא היה סיכוי... וואו לריולו כבר יש moveset מלא: Forcepalm, vaccume wave, double team ו-reversal. האחרון מזכיר לי את bide של נומלגון עליו השלום, אבל אולי לריולו זה יותר מתאים. ההבעיה של ריולו לולולול הנה הפוקימונים העוזרים של אחיות ג'וי בגאלאר...? מה שפרפדג' הזה אומר כל הזמן זה come on שזה מצחיק כי קוראים לו קמונגי, וזה מתאים לתנועה עם הכנף שהוא עושה. אוקיי אז מה יש לנו עכשיו? פיקאצ'ו, גנגר, דרגונייט, ריולו, פרפדג' ואולי מר. מיים, לא יודע אם הוא באמת נחשב או לא. אם כן, אז זאת השישייה המלאה של אש?!?!? איזה טרלול.
טוב, זה היה פרק פי מינוס 3000% יותר טוב מהפרק הקודם, כי הפרק הקודם היה חרא גולמי שלילי. מה מצפה לנו בפרק הבא?
[spoiler]
הפוקימון הבלתי נראה מסוף הפרק הזה יעמוד במוקד. ומהשם שלו נראה שהוא קשור לפויקמונים שעוזרים לאחות ג'וי - messon ו-yesson. נשמע מעניין.
[/spoiler]
פרק 26
פרק פילר די מיותר, חסר פואנטה, מזכיר את הפילרים בנארוטו/בראטו.
דרך אגב כל תחרות הקפיצה עם מג'יקראפ מבוססת על משחקת ספין אוף של פוקימון שיצא ךמסרטפאון לפני כמה שנים על אותו עיקרון, תחרות קפיצה של מג'יקארפ לגבוה.
פרק 27.
שוב גאלר!
2 פרקים בצץ שגו נכשל בלכידת פוקימונים חדשים!
האם היוצרים מתכננים ליצור פיתוח אישיות מתקרב לגו?
או שגו סתם לוזר?
אש תופס עוד פוקימון ללחימה טהור- איזה חוסר גיוון, מצד שני כל המהלכים שהוא יודע הם מסוג אפל, מצד שלישי לאש יש גנגר שהוא מסוג אופל.
די מבין איך לאון הוא האלוף הבלתי מובס, הצארידארד שלו יודע יותר מ4 מהלכים.
ואביזי, הפוקימון שהופיע בסוף הפרק זה התחלתי מים של דור 8(גאלר).
זה ש-26 מבוסס על משחק זה קצת הגיוני אבל עדיין זה פשוט חרא גולמי. גם פילרים יכולים להיות טובים, אבל זה פשוט היה מתחת לכל ביקורת.
ואם זה התחלתי המים אז אני יכול לדמיין שהוא יכול להיות עוד חשוב להמשך...
[QUOTE=LordAbizi;1513202]זה ש-26 מבוסס על משחק זה קצת הגיוני אבל עדיין זה פשוט חרא גולמי. גם פילרים יכולים להיות טובים, אבל זה פשוט היה מתחת לכל ביקורת.
ואם זה התחלתי המים אז אני יכול לדמיין שהוא יכול להיות עוד חשוב להמשך...[/QUOTE]
1.מסכים איתך שהפרק הזה הוא תחת כל ביקורת.
2. פרק 28 מתמקד על התחלתי המים של דור 8.
[COLOR=#ffff00]לפי תאוריות שרצות ברשת, שאני מקווה שהן נכונות, אש תופס את התחלתי המים של דור 8[/COLOR]
נעיר שאם זה נכון, אז מר. מיים אינו חלק רשמי מהשישייה של אש, או שאולי הוא שוב ינהיג רוטציה כמו ב-bw?
[B]פרק 28[/B]
שבו הולכים לעסוק בהתחלתי מים של גאלאר, מסתבר. הם בעיר shoot, שבאנגלית נקראת wyndon, והיא אנלוגיה ללונדון, וזאת העיר האחרונה (?) במשחקים של מגן וחרב. מעניין. למה כל הפוקימונים גנבי אוכל?? לא נמאס לכם מהמוטיב הזה...? פוקימון שמאלץ אמפתיה לבכי שלו... אוקיי, אז אין קשר בין yessan ל-messon. בפרק הקודם, לפני ההערה של ליאור, הייתי בטוח שyessan הוא צורה מפותחת של messon בגלל הדמיון בשמות... אוקיי אז גו לכד את מסון בטעות, אז הוא לא יהיה בשישייה של אש! מסכנים צוות רוקט :{. אני אוהב את איך שרביפוט מנסה להסתיר את הדמעות שלו באופן אלגנטי. מורפקו נראה כמו מיני-פיקאצ'ו, חשבתי שצוות רוקט יגיב על זה. מגנזון וארמלדו... Sinno power. ופוקימון מאובן שלא זמין לציבור הרחב.. אוקיי. וואו איזה טמבלים, הקטע עם זה שהפוקימונים שלהם לא בוכים... וואו איזה טוויסט מטומטם. אבל האם זה היה פוקימון אם לא היה כאן טוויסט מטומטם...?
[B]בפרק הבא![/B]
[spoiler]
פרק שעוסק בקוהארו (לגמרי שכחתי מהשם שלה עד שהוא הוזכר עכשיו) והוואנפאצ'י שלה. יכול להיות מעניין? אולי אם הייתה מופיעה יותר...
[/SPOILER]
זה היה אחלה פרק.
טוב, טוויסט מעניין בעלילה, לא ציפיתי בסוף שגו יתפוס אותו.
בקצב הזה גו יתפוס את כל התחלתיים של דור 8.