-
[B]רשומת מפה שמינית[/B]
אז כמו שאמרתי, היום מתחיל קצת מאוחר מבדרך כלל כי היה כנס חפירות בזום. עצרתי לאחר שפינלה נחטפה, ועכשיו יש הרבה ארועים שקורים במקביל, ואני צריך לנווט ביניהם.
אוקיי המספר הראשון שלי להיום הוא קצת טריקי הוא כי הוא מערב חישובים אריתמטיים מודולו 5, ולכן לא גמיש ברמה של אני יכול לזרוק יום לפה או לשם.
טוב האמת שאני כנראה יכול להפוך את זה ליותר גמיש, אם אני מוסיף עצירות בכפרים שבהם אין שמירות...
וואי כל הסיפור הזה מבולגן. מי שומר עם מי, כמה ימים עוברים... איזה סיבוך הכנסתי את עצמי אליו.
אוקיי פשוט התעלמתי מזה ש-1100/72 זה לא באמת 17, אבל זה קרוב מספיק כדי שאני אקבל את זה.
אוקיי אז הם פגשו את אלוף, ועכשיו צריך להבין כמה זמן כל המסע של אלוף נמשך ברחבי המדבר. לצערי המידע הזה מפוזר על פני כמה פרקים אז זה קצת סיבוך למצוא אותו. לא נורא, נטפל בזה אחר כך. אני כבר בגדול עברתי את החצי, אני ב-bullet מספר 48-50 מתוך 63 (זוכרים כשהיו 40 bullets סך הכל..?). למה 48-50? כי המספר הבא שאני אקבע יענה בבת אחת על 3 bullets. אחריו איכשהו אני אצטרך להתחיל למתוח את הזמן באופן מוזר. אבל עם זה אני אמשיך ביום רביעי.
מחר - התקווה היא להתחיל לכתוב את הסצינה של הקבוצה של מרטין נגד אלישר. לא יודע מה לכתוב שם עדיין. נגלה מחר.
-
[B]רשומה חמישים ותשע[/B]
אוקיי אני דווקא מתחיל בזמן סביר, אבל אני פסימי לגבי ההספק שלי היום. אני אמור לכתוב את הסצינה של הקבוצה של מרטין נגד אלישאר. הבעיה היא שאני קצת חסר תובנה לגבי הקרב הזה, אז ייצא מה שייצא. כרגיל, אתחיל מלקרוא את הסצינה הקודמת שעסקה בקרב הזה כדי להיזכר, ואז אנסה לחשוב מה אני רוצה להשיג בסצינה הזאת. המטרה היא שהם יעלו את ההשערה שאלישר נוסע בזמן. בסצינה הבאה הם יבינו שזה בלתי אפשרי, ובסוף יביסו אותו. זאת תכנית... עמומה, בלשון המעטה.
אוקיי קראתי את הפסקה הקצרה הקודמת, והמוח שלי עדיין ריק, אז אני צריך ללכת במקום במשך זמן מה עד שיגיע אליי brainwave...
טוב, נפתח בדיאלוג, זה תמיד טוב.
אוקיי אז יש לי BRAINWAVE לסצינה הבאה: כשמרטין יחשוב שאלישר נוסע בזמן, הוא ינסה לתקוף אותו עם ריסוק קסם, שלא יפתור את הבעיה כי זה לא קסם. עוד רעיון זה שאני יכול לגרום למישהו להיפגע ממתקפת הרוחות של אלישר... אבל במה אני ממלא כאן פסקה? אני פשוט לא מצליח לדמיין את הקרב הסצינה הזאת.. בכלל אני מרגיש די CLUELESS לגבי הקרב הזה. יש לי קצת תחושה לגבי שאר הסצינות בפרק הזה ובפרט שאר הסצינות בקרב הזה, אבל חלקן מאוד קלושות... לפחות בקרב נגד הג'מוזה כשאני לא אדע מה לעשות אני תמיד אוכל לגרום לג'מוזה לרדת עליהם, כי הג'מוזה מת על זה. טוב, לא יודע, אני פשוט אכתוב משהו.
אני באמת שוקל שאם עד סוף השבוע אני לא אראה את עצמי כותב משהו משביע רצון בסצינה הזאת, אני אשים עליה כוכבית ואחזור אליה אחר כך.
אולי אני פשוט אלחץ מוקדם על כפתור ה-"הם המשיכו ככה", ואסיים את הסצינה הזאת מהר. אולי אני פשוט אשאיר לעצמי הערה של להרחיב את הסצינה הזאת אחר כך אם זה יבוא לי בטבעיות.
טוב אני חושב שאני אעצור כאן כי איכשהו אני ממש לא בראש לזה. כתבתי היום 200 מילים, ממש מאכזבות. ביום חמישי אולי אכתוב עוד בסצינה הזאת אם יהיה לי רעיון טוב, ואם לא אז אסיים אותה בערך מאיפה שאני כעת. מחר - המשך עבודה על המפה.
-
[b]רשומת מפה תשיעית
[/b]אז אני מגיע למקום שבו יש הרבה מאוד פרקי זמן שרירותיים, וקצת וויתרתי על הרעיון של לקבוע זמנים כשכתבתי את הארועים האלו, ולכן אפילו לא קבעתי פרקי זמן נומינליים לחלק מהארועים עליהם אעבור כעת, כי כבר אז החלטתי שאסדר את כל זה מתישהו. ובכן, כעת הגיע הזמן, אני מניח.
כן, בימים האחרונים התלבטתי אם באמת להרוג את אלוף וולנט בסוף הקרב של ה-c squad או לא. בעקבות זה שאני קורא שוב את הפרקים שלו במדבר, ואני כל כך נהנה ממנו, אני חושב שאני בהחלט אשאיר אותו בחיים. הוא דמות מגניבה מדי!
אוקיי וזאת גם נקודה לחשוב על כמה בהריון מרי צריכה להיות, סוגייה שחשבתי עליה קודם, אבל עכשיו אני יכול להתייחס כי יש לי מסגרת זמנים טובה יותר.
וואי כל ההריונות האלו מבלבלים טילים. אוקי נראה לי שהסתדרתי עם זה. כן, אני בהחלט מרוצה מהtheme של "כשבני אדם נשארים רק במקום אחד יותר מדי זמן הם מתנוונים"
אוקיי קבעתי תאריך לbig bang. עכשיו זה הקטע המוזר באמת שבו אני צריך להתחיל לחלק זמנים שרירותיים לארועים שקורים במקביל.
אוקיי אז מה לעזאזל ה-b squad עשה...? הם הגיעו עם מרטין להרטר ביולי. נניח שהם הבינו שהם לא רוצים לחצות את הרי מלאפוס בחורף, ויצאו לדרך רק בינואר, יש חצי שנה שהם מה עשו בדיוק? שטו לכל מיני מקומות? אני מניח שזה סביר אבל איזה padding. איכשהו גם כאן הזמנים מסתדרים בצורה די קשיחה: זה מספיק סביר כדי שזה ייפול על הזמן שבו הם חקרו את גנניבת הספרים מהספרייה באלסיס, ולכן לא יוכלו להתעסק עם ה-b squad, וגם מספיק זמן כדי שקאריה כבר תלד. הווה אומר: כדאי שבשלב הזה כבר לא אצטרך לשנות יותר מדי פרקי זמן, כי זה כבר יהפוך לממש קשה.
פתאום אני תוהה. למה לעזאזל שה-b squad יחזור לסאנטה מלאפוסיה עם האומנים? אוקיי הם רוצים לחזור לאימונים. שיהיה, אני מניח. יש לי פתרון לזה.
אוקיי אז הנה סדר האירועים לפיצול: אנבסיל כמעט מיד יוצר קשר עם אלוף וולנט. עד שה-b squad יוצר איתו קשר ואוסף אותו, ברנז ופינלה מגיעים לארץ היער. אחרי שאנבסיל יוצר קשר עם ה-b squad ומקבל אישור להגיע לארץ היער, מרטין וג'אוורה מגיעים לאלסיס, ואחרי זה הם צריכים להגיע מהר לסובאד ולהפליג לארץ היער. למרטין ולג'אוורה יש הרבה יותר crap שהם צריכים לעשות, אז הם צריכים לצאת אני חושב בערך חודש לפני השאר ממקדש הג'מוזה.
אוקיי אז אלו בערך שישה bullets שאם אני אצליח לחשב אותם, יישארו לי רק 4 bullets. אז ייתכן מאוד ורשומת המפה הבאה תהיה האחרונה!
אני חושב שאסיים בינתיים. מחר אמשיך את הסיפור הראשי, וכל הסופ"ש, למרות ששוב בסופ"ש אני צריך לבדוק מטלות אז יכול להיות שלא יהיה לי מצב קוגניטיבי לכתוב. אם יהיה לי זמן ולא יתחשק לי לכתוב, אכתוב את רשומת המפה במקום. אני כן אשתדל לכתוב או בשישי או בשבת את הסיפור הראשי. בעצם אחרי שאסיים לכתוב את כל הזמנים, אצטרך לעבור על כל האילוצים ולבדוק שהם מתקיימים. אני מקווה שלא פספסתי אף אילוץ כשכתבתי את הרשימה קודם לכן. נקווה לטוב. ביוש.
-
[b]רשומה שישים[/b]
אוקיי אז מאז שכתבתי בפעם הקודמת את הסצינה הזאת לא היו לי רעיונות חדשים לקרב, אז אני מניח שאני בינתיים פשוט אסיים אותה ואשים כוכבית לחזור לזה ולהרחיב כאן ב-v2. והאמת כבר קצת שכחתי מה הייתה התכנית שלי לסיים עם זה, אז אני אזכר בזה ואז אכתוב את זה.
ושוב, מה שיעזור לי בקרבות זה פשוט להיצמד לpov ולא לספר את הקרב כמספר כל יודע. טוב איכשהו לא הלך לי עם תיאורי pov, אלא זה פשוט תיאור של מי עושה x. טוב הסצינה הזאת גרועה, לא נורא.
אוקיי אז פה אני מסיים את הסצינה, היא 500 מילים, שזה כמעט כמו הסצינה הקודמת בקרב הזה. אז איכשהו סביר. אני אשים כוכבית, ואתחיל לחשוב על הסצינה הבאה.
הסצינה הבאה היא קרב ליד וודן גאף. שוב, אני חושב שאני אתמקד בכמה דברים שאינם קשורים לקרב, כמו למשל זה שמתחילים לשנע חלק מהכפרים/עיירות לתוך וודן גאף, כעת כשמקומות מיושבים מתחילים לנפול. יש כאן קצת פוטנציאל לטמטום אז אני צריך להיזהר. הנה רצף הארועים כמו שאני מדמיין אותו: לפני הקרב האחרון חיילי וודן גאף נשלחים לערים מיושבות מרכזיות, ומקווים שהם יספיקו להגיב להתקפות בנקודת מיושבות קטנות יותר ליד. ככל שיש יותר התקפות, חלק מהכפרים/עיירות ננטשים מרצון והם מצטרפים לנקודות הגדולות יותר. הבעיה היא שגם שם לפעמים לערים יש קיבולת נמוכה מדי/ גם הן לא בעמדות הגנתיות מדי, ובשלב הזה צריך לעבות את המערך ההגנתי יותר, וחלקם מתפנים לערים גדולות עוד יותר. מבצר וודן גאף הוא עמדה די הגנתית, ולכן הגיוני שלשם יתכנסו ערים מיושבות בסביבה. זה נשמע סביר, סוג של. אני חושב שאני לא אתחיל לכתוב עכשיו, ואקדיש את שאר הזמן שתכננתי לכתוב כדי לתכנן דברים שיקרו בסצינה הזאת, ומחר אולי אוכל לכתוב בצורה יותר ישירה. הסצינה הזאת אמורה לזרום יחסית. הסצינה לאחריה היא שוב ב-c squad, אז היא גם אמורה לזרום יחסית.
-
[b]רשומה שישים ואחת[/b]
אוקיי אז היום אתחיל לכתוב סצינה בוודן גאף. כנראה לא אסיים אותה. יש לי רעיון כללי מאוד לסצינה הזאת, אני אתחיל לכתוב אותה, ונראה לאן זה מתגלגל.
טוב, כבר כתבתי 330 מילים, שהן בערך חצי עמוד, כי זה הכל דיאלוגים. הסצינה הזאת אכן זורמת. עכשיו איזשהו action sequence זריז ואחזור למקדש הג'מוזה. עדיין, כנראה לא אסיים היום.
אני מחבב את לוקאש. ואת הזוכר, ששמו האמיתי הוא סביטרמה, שהוא npc בסליפיווד, אחד מהשניים שקשורים ל jump quest.
"לפני שנים, האצילים לא הבינו מדוע לוקאש התעקש על כך שמבצר וודן גאף יחומש בציוד ארטילרי. הרי מבצר וודן גאף נועד להגן על פני חור בקרקע. אך מפקד המשמר לוקאש התעקש, ודרישותיו נענו. שיקולו היה פשוט למדי: מבצר וודן גאף הוא מבצר. מבצר צריך ציוד ארטילרי להגנה עצמית. ימים שכאלו עזרו לו לשכנע את עצמו שעקשנותו תמיד מתבררת כמבוססת, ומוכיחה את עצמה. "
נהניתי לכתוב את השורות האלו.
אוקיי, אני צריך לכתוב את הקרב הקצר. מה שלא ברור לי זה שיש 20 ק"מ בערך שכמה אזרחים, כלומר אנשים לא חמושים, צריכים לרוץ עד לחומות, כשהם מקבלים סיוע רק בערך כ-500 מטר מהחומות בדמות בליסטראות. ב-20 ק"מ האלו רודפים אחריהם שדים. אוקיי עכשיו הוספתי שזאת מתקפה דרג ד, כלומר אויבים פשוטים בלבד, ולכן אולי לוקאש יכול עם חמישים פרשים וחמישים קשתים רכובים לעכב אותם מספיק כדי לאפשר לאזרחים לרוץ לחומות. אז אני אתאר את הskirmish הזה מחר.
-
[b]רשומה שישים ושתיים[/b]
אוקיי אז אני חושב שאני יודע מה אני צריך לכתוב, ולעזאזל עם ההיגיון. נשאיל קצת סצינות מattack on titan, ובפרט ההסתערות של commander erwin האיקונית. רק שכאן הוא לא מאבד יד.
אוקיי אולי הסוף היה נמהר קצת, אבל סך הכל הסצינה הזאת הייתה סבבה. נשארו לי 9 אייטמים לסוף הפרק הזה, מתוך 15. הפרק כבר 8.25 עמודים. ואני עדיין לא בחצי... אוקיי... זה יהיה פרק שמנמן, אבל אני בסדר עם זה. הסצינה האחרונה כולה הייתה 1000 מילים, כשהיום כבר כתבתי 480 מילים. לא רע. כעת לסצינה הבאה, שגם אמורה די לזרום, ובסופו אטביע את המשפט האלמותי: "אינני קרבן, אני קברון". הבעיה שלי עם הסצינה הזאת? היא חוטאת ב"חטא של hxh" - עושה המון world building בשלב שבו אתה כבר לא צריך world building. למי אכפת בשלב הזה של הסיפור, למה גנול היא מטריארכיה? אבל אסביר את זה בכל זאת. אתחיל לכתוב את זה עכשיו, אחר כך אולי אסיים את הקרב.
אולי בשכתוב אמצא מקום יותר הגיוני לשים את הסצינה הזאת בה. אני בכלל לא יודע אם לאגדה הזאת יש איזשהי משמעות הגיונית, אבל אני אדחף אותה שם בכל זאת. כי אני לא מאמין בלהעביר מסרים דרך סיפורים!
אוקיי אז כתבתי את האגדה שהיא נזכרה בה, פעם הבאה שאכתוב אתאר את הקרב הזה, זה כנראה יזרום לא רע. יום פרודוקטיבי סך הכל: 700 מילים, כמעט עמוד. מהשבוע הבא אני מתחל לכתוב גם בימי ראשון כל עוד יש סגר: מחר אני אנסה לסיים את הגיאוגרפיה. ביום שני בטוח אכתוב את הסיפור הראשי, ובשלישי או שאסיים את הגיאוגרפיה או אמשיך לכתוב את הסיפור הראשי. תכלס יהיה מבאס כשלא אצטרך לחשוב יותר על גיאוגרפיה.
-
[b]רשומת מפה עשירית[/b]
אז הרעיון היום יהיה לסיים עם כל המטלה הזאת. לא נשארו לי הרבה זמנים לקבוע, אבל אחריהם אני צריך לוודא שאני עומד בכל האילוצים, ולקבוע זמני הריון להמון נשים שעדיין לא קבעתי, כי זה קורה off screen. טוב, קדימה.
טוב, נראה לי שאני פשוט אקבע את הזמנים כרגע כפרמטרים, אחשב את כל הדברים הדטרמיניסטיים, ואקבל מערכת משואוות שאפשר לפתור.
אוקיי אז מרטין וג'אוורה פאקינג מעבירים 49 יום ביבשת הראשית עד שהם מתחילים בכלל להפליג לכיוון ארץ היער. זה כמעט חודשיים. עכשיו נתקן את אנבסיל.
לאנבסיל לוקח 26 ימים עד שהוא מפליג. כעת ברנז ופינלה.
אוקיי איכשהו יוצא ש-mj יצאו ממקדש הג'מוזה רק שלושה ימים לפני bf, שזה קצת לא צפוי. אנבסיל יצא 18 יום לאחר mj. עכשיו נותר לתאם הפלגות. אז לאנבסיל ולפינלה יש פור של חודש בארץ היער עליהם...
אוקיי כל הדברים האלו סוג של מסתדרים. כעת נותר רק להתאים את זה עם הריונות למיניהם, ואז אוכל לקבוע ערכים מספריים לכל הזמנים האלו.
תכלס זה מצחיק, ברשימת האילוצים שלי רוב האילוצים הם על הריון, אבל בסופו של דבר הם גמישים למדי וכנראה שברתי חלק מהם, ככה שזה עדיין מסתדר. נראה לי שיש לי את כל המספרים. בואו נציב אותם.
אגב, זה אומר שהם היו כמעט חצי שנה במקדש הג'מוזה.
אוקיי אז כמעט סיימתי. נראה שיש לי עוד יום אחד של עיסוק בזה. קודם כל עליי לעשות ולידציה ולתקן את כל זמני ההריון שעיוותתי, ושנית, אני רוצה לעבור על הארועים שקורים במהלך הקרב האחרון ולתת להם ציון זמן בעולם בחוץ, כדי לייצר איזשהו ציר זמן. הם יוצאים לדרך בנובמבר 28, וכנראה יסיימו ביוני או ביולי או לא יודע מה. כי מקדש הג'מוזה הוא מוזר. זה כבר בעצם לא התאמת זמן אלא סתם איזשהו סידור לעצמי. אבל אני אעשה את זה והולידציה בפעם הבאה, שתהיה באמת רשומת המפה האחרונה.
אז מחר: כנראה קאברון תמות בעדכון של הסיפור הראשי, ובשלישי רשומת מפה אחרונה! הידד.
-
[b]רשומה שישים ושלוש[/b]
אוקיי אז המטרה להיום ברורה: להרוג את קאברון. אני לא יודע אם יהיה לי די זמן לכך, אבל אם לא ביום רביעי בטוח אסיים. אני מקווה שאצליח היום.
טוב, אולי אני לא אסיים היום, כי קיבלתי חזרה שיעורי בית שאני הגשתי, והסתכלתי קצת על ההערות, מה שבזבז כ-20 דקות.
טוב כתבתי רק 300 מילים היום שזה פחות ממה שתכננתי. לא נשאר לי הרבה לסיום הסצינה הזאת, ה-action sequnece פה הם מאוד עמומים כי קאברון היא בסוג של טראנס. אני רוצה עוד action sequence שבו אולי עוד מישהו יתערב בקרב, כי בינתיים כולם פשוט בוהים בה בזמן שהיא נלחמת. אז היא תכרות את היד של הבלרוג, ותמות. אבל זה יקרה ביום רביעי.
מחר - אני באמת אסיים את הגיאוגרפיה של העולם.
-
[b]רשומת מפה אחד עשר[/b]
אז מתחיל קצת מאוחר יותר, אבל המשימה שלי די פשוטה להיום, מצד שני, ייתכן ויהיו ציונים היום, ולכן אוכל לקרוא סקר הערכת הוראה, מה שעלול לעכב אותי. עדיין, אמור לסיים עם זה היום.
אוקיי, אין ציונים היום, אז לא תהיה לי הסחת דעת עכשיו. מצד שני, זה פשוט אומר שהיא תהיה מחר. פעם ראשונה מזה זמן רב שאשתמש בפיצ'ר הפיצול של וורד כדי לצפות בשני מקומות שונים באותו קובץ בו זמנית. המטרה: ולידציה.
אוקיי אז הסיפור של שרלי נהיה יותר מחמם את הלב: זמני ההריון שלה יהיו כאלו שכשמרטין יחזור לשם לפני הקרב האחרון, הוא יסיק שהיא חזרה להיות עם פים לבד. מצד השני, האם זה באמת מחמם את הלב? פים עומד למות...
אוקיי אז זה החלק של ולידציה. אני רוצה לסיים עם זה היום, ועדיין נותר לי החלק של הקצאת זמנים למאורעות במקדש הג'מוזה, אז אני אעשה את זה.
אוקיי ונראה לי שהתאריך האחרון בסיפור הוא שביעי למרץ.
טוב יש לי בערך טיוטה לאיך אני מתזמן את הארועים בפנים ובחוץ במהלך הקרב האחרון. החלק הזה לא מאוד קריטי, אז אם אני ארצה לשנות אותו ב-v2, הוא לא ישפיע על כלום כמעט, אז זה סבבה. יש עוד נקודה אחת שרירותית שנותר לי להכריע לגביה: האם הם נלחמים בג'מוזה בפעם הראשונה אחרי או תוך כדי ארועי מאיבאר, כי זה משפיע להאם לג'מוזה יש 8 או 9 ידיים. כרגע עניתי שלא אכפת לי, כי זה שוב עניין שרירותי.
בקיצור, נראה לי שסיימתי עם המשימה הזאת! אני חייב לציין, זה היה הרבה יותר כיף ממה שחשבתי שזה יהיה. אבל זהו, מעכשיו לא יהיו יותר הסחות דעת, עליי לסיים את v1, ומעכשיו אעבוד על כך באופן קבוע. לצערי זה מגדיל את הסיכוי ל-burnout... פשוט נקווה שזה לא יקרה? אולי הסגר יסתיים בקרוב ואז לא אוכל לכתוב כל יום, מה שיקטין את הקצב, אבל אולי יעזור למנוע burnouts. נקווה לטוב.
-
[B]רשומה שישים וארבע[/B]
אוקיי אז היום קאברון תמות, בבירור. יש לי חצי שעה בערך עד שאצטרך לבדוק אם עלו הציונים, מה שיסיח את דעתי לכמה דקות אם הם אכן עלו. אז כדאי לי להתקדם משמעותית בזה עד לרגע ההוא, ואם אסיים עד אז, אחשוב איך להמשיך.
אוקיי, הרגתי את קאברון, קולולולוולולולולו... סצינה הבאה, סצינה שבה קאדר ימות. RIP דמות של גיל פיצה מהפורום. מכיוון שעוד רגע אולי יפורסמו הציונים, אז זה זמן טוב לעשות סיכום ביניים.
כתבתי 300 מילים, וכרגע הפרק עומד על כמעט עשרה עמודים, והוא רק באמצע שלו בערך. כמו שאמרתי, זה יהיה פרק שמנמן.
נראה שאין היום ציונים. אז אולי מחררר תהיה הסחת דעת. עם זה שאני גם מתכנן מחר להסתובב, אז אולי אני גם אתחיל מאוחר יותר אז אולי מחר לא יהיה יום משהו... לא חשוב. אוקיי אז אני צריך להתחיל לתכנן את הסצינה הבאה.
אוקיי, אני עכשיו צריך לכתוב את נאום הפרידה של קאדר. אני חושב שלהתחיל אותו עכשיו זה קצת לא משהו. אז אני אכתוב את זה מחר. הסצינה הזאת אולי תהיה קצרה קצת, שזה בסדר. אני קצת cluelesss לגבי הסצינה שאחריה.
כתבתי 450 מילים, כחצי עמוד. לא רע. זהו, עכשיו אין יותר גיאוגרפיה, אז אני כל יום אמשיך את הסיפור הראשי עד שהסגר יסתיים, ואז אמשיך את הסיפור הראשי כל פעם שייצא לי לכתוב...
-
[b]רשומה שישים וחמש[/b]
פתאום חשבתי על זה שעוד מעט יהיו כאן יותר רשומות מפרקים בספר . . .
ממשיכים בקרב של ה b squad, במהלך של קאדר. אני צריך להתרכז ולכתוב מונולוג שלו, בערך. וכמו כל יום, ייתכן והיום יהיו ציונים מאוחר יותר, מה ששוב יסיח את דעתי. אם גם היו לא יהיו אז גם בסופ"ש לא יהיו...
אוקיי כתבתי את המונולוג שלו. עכשיו לaction sequence שיבוא, ושיסיים את הסצינה. לא בטוח שאסיים אותה היום. כרגע הסצינה הזאת היא 500 מילים, ובערך חצי עמוד שרובו דיאלוגים. אבל עכשיו מתקרבים לזמן שבו אולי יהיה ציון, אז הפסקה לכמה דקות. טוב, לא יודע אם יהיו ציונים כרגע, האתר לא עובד. זה אומר שאני אמשיך לנסות כל כמה זמן את האתר אולי הוא יעבוד באופן ספוראדי, אך לעת עתה אמשיך לכתוב.
אוקיי אני חושב שאני אפילו יכול לסיים את הסצינה הזאת כאן, אבל שוב היא מרגישה לי ממש חסרת impact. אולי אני אתקן את זה, ואולי זה "מטא" כי "בשדה הקרב אין רגשות", ואולי היא דווקא impactful למדי, ואני פשוט מאובן. על כל פנים, אני חושב שאסיים את הסצינה הזאת כאן. האורך שלה 750 מילים, בערך עמוד, מספיק טוב.
נותרו לי עוד 7 סצינות לפרק הזה. הסצינה הבאה תהיה קצת מורכבת, כי לא ברור לי כל כך מה לעשות בה. אני חושב שאני מבין את ההתחלה שלה, אז אני אכתוב את זה, ואז אצטרך לחשוב איך להמשיך.
ואז פתאום המנחה שלך מתחיל לדבר איתך בוואטסאפ. בכל מקרה, כתבתי 150 מילים לתחילת הסצינה של שיפין. סך הכל כתבתי היום 850 מילים. לא רע בכלל!
מחר, אנסה להמשיך את הסצינה עם שיפין.
-
[b]רשומה שישים ושש[/b]
אוקיי אז אני צריך לכתוב משהו עם שיפין. אני לא יותר מדי בטוח מה אני רוצה לעשות איתה, אבל אני יודע שאני לא צריך לעשות איתה הרבה. זה האמת קצת יוצא מוזר, כי הצגתי את זה בכך ששיפין הולכת למערב היבשת, כי שם הערים הכי גדולות, והיא הכי חזקה בלוחמה בשטח בנוי. בפועל, אין כמעט לוחמה בשטח בנוי, כי אם אתה מניח למפלצות להיכנס לעיר שלך אתה בבעיה. אוקיי נראה לי שיש לי סוג של פתרון.
אז בואו רק נשים על השולחן את העובדה ששיפין עושה 750 ק"מ באיזה 3-4 שעות. זה מטורף. אולי 5. עדיין מטורף. אה והיא עושה את זה בשחייה, כי למה לא.
אוקיי איכשהו כתבתי לה כמה יכולות מגניבות. עכשיו בוא נחשוב על איזשהי יציאה נאה מהסצינה הזאת. אני כן רוצה ששיפין תיפצע קצת, כדי להדגים שלא משנה כמה op אתה, אם ישנת שעתיים במשך שלושה שבועות, ואתה כבר בן כמה מאות שנים, אז אתה כבר לא במיטבך... ואני כן רוצה שהיא תבעט חלק מגדל שעמד לנפול על בית מגורים כדי להגן על יושביו.
אוקיי לדעתי הסצינה הזאת יצאה לא רע. קצת שונה, מעניינת את הקורא קצת. אני חותם על זה. הסצינה יצאה קרוב לעמוד. הפרק כולו בינתיים עומד על 12 עמודים בערך.
כתבתי כבר 800 מילים היום, בערך עמוד. לא רע בכלל!
סצינה הבאה היא בקרב של ה-c squad, שבו אלוף וולנט יושבת, וקצת בהמשך. אני מתחיל להריח את הסוף של הפרק הזה! עוד 3 סצינות, ולאחריהן 3 סצינות הסיום של הקרבות האלו. והסצינה של ה-c squad צריכה לזרום, כי ה-c squad די זורם באופן כללי.
ושוב, איכשהו אני בערך יודע איך להתחיל את הסצינה הזאת, אז אני אתחיל אותה, ומחר אחשוב על הדברים הקשים. אני חושב שביום ראשון עדיין אהיה בבית בוודאות, לא יודע אם בשני אתחיל לחזור לאוניברסיטה... אם כן, אז יש לי רק עוד ימי כתיבה לפניי, ואז שוב הקצב שלי יירד... X.x
אוקיי כתבתי עוד 150 מילים בהתחלה של הסצינה הזאת. אני קצת לפני הקטע שבו אלוף מתבשל ומושבת מהקרב, אבל אני רוצה לעשות את זה בצורה נאותה, ולכן אפסיק כעת. בינתיים, הכותרת של הפרק הבא כבר פותחת את עמוד 400 בקובץ. וואו. להיט. יאללה, מספיק להיום, התקדמות לא רעה בכלל.
-
[b]רשומה שישים ושבע[/b]
טוב, אז אני מוריד קצת מהאטרף, רוב הסיכויים שגם בשבוע הבא אהיה בבית, ולכן אוכל לכתוב כל יום גם בשבוע הבא. אם אהיה ממש חד, אולי אוכל אפילו לסיים את הפרק! כנראה שלא.
בכל מקרה, מכיוון שכמות האטרף קטנה, התחלתי היום גם קצת מאוחר יותר. המטרה להיום: להתקדם בסצינה עם אלוף. לא יודע אם אסיים אותה, כי אני רוצה לסיים אותה קצת לפני שפים ימות, ובשביל זה אני צריך לחשוב איך פים ימות. אבל אני אכתוב את החלק שבו אלוף מושבת, ואז אחשוב איך להמשיך. כן, כנראה לא אסיים השבוע את הפרק.
אוקיי איכשהו ה-setting כאן נהיה טבעי: הדרלס וסילינור תוקפים מהצד החזק של הבלרוג, ופים מהצד החלש, כי לפים יש רק יד אחת. אז ברור שהדרלס יהיה איכשהו ביותר סכנה. עכשיו צריך לחשוב על הקונסטלציה שבה פים יציל את הדרלס. איך בדיוק הארועים האלו הסתדרו, ואז לעבוד אחורה ממצב הסיום הזה, ולהבין איך אני כותב את זה. את הסצינה לקטוע קצת לפני זה.
עד עכשיו כתבתי 330 מילים היום. רבע עמוד שרובו דיאלוגים. עכשיו אני אחשוב קצת, ואם יהיה לי כוח אנסה להכניס גם קצת קרב. אוקיי נראה לי שאני יודע איך ייראה הסוף. סילינור ייהדף אחורה, ופים ינסה לעבור לצד החזק של בלרוג כדי לעזור להדרלס, ובזמן שהם יילחמו שם די קל להרוג אותו בכמה שניות. החלק האחרון יקרה בסצינה הבאה בקרב הזה (והאחרונה!). אז אני צריך עכשיו לתכנן מה יוביל אליה. אני מניח שאני לא צריך עוד הרבה מדי בסצינה הזאת. טוב, הסצינה הזאת כולה היא 580 מילים כעת. אני חושב שאני יכול להוסיף לה עוד קצת ואז לסיים אותה. האקשן... לא באמת שם, אבל לדעתי זה עדיין לא רע. אני חושב שבזה אפסיק היום. מחר אסיים את הסצינה הזאת. כתבתי רק 420 מילים היום. לא מדהים, אבל סביר.
הסצינה לאחר מכן תהיה סצינה שוב של ה-a squad, אבל שיש לי בה קצת יותר בשר, אני מקווה, אז היא תהיה פחות מייגעת.
-
[b]רשומה שישים ושמונה[/b]
אז היום כמעט בוודאות יגיעו הציונים, כי כבר באמת שעברה מסגרת הזמן המקסימלית שמוקצבת לכך... אז יש לי חצי שעה עד לרגע הזה. טוב אז אנסה להמשיך את הסצינה הזאת, אולי לסיים אותה.
אוקיי כתבתי עוד skirmish-ון קטן, כדי שיהיה קצת תוכן לסצינה הזאת, ונראה לי שכאן אסיים אותה. קצת פחות מ-700 מילים. סביר. ועכשיו אני חוזר ל-a squad. זמן הציונים מתקרב, אז אני אעיין שוב בסוף הקרב הקודם, ואז אעשה הפסקה בשביל הציונים.
אוקיי, יש היום ציונים, אז הפסקה. אוף נראה שאני עדיין לא יכול לצפות בסקר שלי, אני בודק מהר משהאתר מתעדכן. טוב, אני אמשיך לכתוב.
אני יודע איך לסיים את הסצינה הזאת, ואני אכתוב את זה כאן למקרה שאשכח: מרטין משתמש בריסוק קסם כדי לנסות לבטל את היכולת של אלישאר לנסוע בזמן, תוך כדי זה שזה סיכון, כי זה מבטל גם את היכולות שלו. לאחר מכן הם מגלים שזה לא מפריע לתופעות המוזרות של אלישר לקרות, ומכך הם מסיקים שהוא לא באמת נוסע בזמן.
אוקיי בעצם הסקר כן עלה עכשיו, אז הסתכלתי עליו. כן, היום לא אכתוב הרבה...
טוב, פרשתי, לא כתבתי הרבה היום, אבל לא נורא. אולי מחר אהיה יותר מרוכז בזה...
-
[b]רשומה שישים ותשע[/b]
וחסכו ממני את הבדיחות של כיתה ג.
אז השבוע אני סוף סוף חוזר לטניס! מה שאומר שזה יהיה ערב בלי כתיבה... ואני בהחלט שבוע הבא אחזור לאוניברסיטה, אז הקצב יירד. אני באמת צריך להתקדם קצת. שמתי לב שאת הקובץ של martin story v0 יצרתי באוגוסט 2006. לדעתי לסיים עד אוגוסט 2021 זה יעד סביר, ויפה מאוד סימבולית - 15 שנה של עבודה. בקיצור, אני באמת רוצה להתקדם היום.
וואי הקרב הזה עם אלישר הוא פשוט נורא. אני נורא חסר מוטיבציה לקרב הזה, אבל אני לא רוצה לתת לזה לעכב אותי יותר מדי... ואני לא רוצה שתהיה תוצאה גרועה מדי... בקיצור, הכל כבר דברים שדנתי בהם באריכות.
אוקיי מצאתי דרך לגרום לזה להיות סביר כשהם מדברים בזמן שקורה אקשן. זה... סוג של עובד.
אוקיי כבר יש לי 400 מילים, אז סך הכל זה איכשהו לא אסון. אני חושב שאני לא רחוק מדי מהסיום שאני מתכנן לסצינה הזאת. בואו נראה אם אני אסיים את זה היום.
אוקיי נראה לי שאני אסיים כאן הסצינה הזאת. הסצינה הזאת ארוכה באופן שולי משאר הסצינות בקרב הזה. השארתי אותה בסוג של cliffhanger כשלא ברור אם מרטין הצליח או לא, והסצינה הבאה, האחרונה בקרב הזה, והאחרונה בפרק הזה, שם זה יתברר והקרב יסתיים וכו'. זה מספיק טוב.
הפרק כבר 14 עמודים. הוא כנראה יגיע ל-16-17 אולי. שזה בסדר. סצינה הבאה: קרב בהרי מלאפוס. אני לא כל כך בטוח על מה אני רוצה להתמקד שם, אז אני מניח שזה זמן טוב לסיים להיום, להרהר על זה קצת, ולהמשיך מחר...