-
רגע הדבר הזה... זאת ספינת החלל של יוגה מסבנס... המממ... אוקיי בבירור יש פה אסטרטגיה עמוקה שיונה מבינה, ואני למשל לא, אז בואו נחכה ונראה. למזג שני קלפים עם אותו שם נותן לי blue eyes utlimate dragon vibes. והוא עושה את זה שוב! זה המון התקפות שthe luge יכול לעשות.... Wtf למה זוויג'ו נעלם...? יוגה משתקף במסכה של עצמו... נראה שאנחנו סוף סוף עומדים לקבל תשובות! וזה לא נראה מוזר ליוגה שהוא נלחם בכפיל זהה של the luge? יודיאס עם ה summon chant של יוגה, nice. השמות של ההתקפות של המפלצות של יודיאס מוזרות בטירוף. לול יונה. מה לעזאזל ה curry bread מבטל את ההקפאה?? Wtf. יוגה נשאר עם the luge. אוקיי... ועכשיו טיזר לסיפור הבא? משהו משהו earthdamar.
כן, זה היה לא רע, סוף סוף קיבלנו כמה תשובות. ודו קרב מעניין.
בפרק הבא (בעוד שבועיים):
[spoiler]
משהו אידיוטי כרגיל.
[/spoiler]
-
[B]פרק 40[/B]
פרק יוגי הו בלי דו קרב זה פרק משעמם.
-
[b]פרק 40[/b]
שנה חדשה, פרק חדש, ארק חדש, בואו נראה לאן נושבות הרוחות הפעם. אני עדיין לא מבין את השמות של ההתקפות של המפלצות של יודיאס... הפרק הראשון בארק הוא בדרך כלל מטומטם, אבל יבוא לידי ביטוי בהמשך הארק, איכשהו, אז נראה אם זה יציית לפורמט. אוקיי אז הם טסים לכוכב של ניאנדסטאר כדי להפשיר את כולם, נחמד. שוב הגעג שהcurry של רוביאן מתפוצץ, כמו סבנס..? נו באמת.. ברור שצ'ופהטרו יהיה הנהג של לונדון ומאניה.... לא יכולתי לבחור נושא מטומטם לאמן בו בדוג'ו, אבל מה אני מבין... טוב, זה ללא ספק מבדר, אם כי זה גם די מטמוטם. הממ קלף עם ניאנדסטאר שאף אחד לא יודע איך הוא נוצר. מעניין. Lmao הניקוד המקסימלי היה 111 לשופט... לול כשכולם מוחאים כפיים צ'ופטרו בוהה ביודיאס מבט עוררג...
טוב, פרק היה ונגמר, next.
בפרק הבא:
[spoiler]
הם מגיעים לpawtner, ושם קורה משהו, ורואים גם את זויג'ו... מסקרן.
[/spoiler]
-
[B]פרק 41[/B]
שתי דמויות לא מעניינות נלחמות ביניהין- טוב פרק סביר.
יאלה שיקחו תזמן בלהגיע לכוכב של יודיאס, ארצה לראות איזה עוד כוכבים מוזרים יש ביקום שלהם.
-
אז היום מפשירים חתולים אנושיאידים בעזרת לחם קארי. אבחנה לא טריוויאלית - האנשים הקפואים לא חווים התקדמות של זמן. אוקיי. כוכב אולטרה קומוניסטי, אוקיי. עוד בת ארצו של יודיאס, מעניין. יש פה קרב fan girl על זוויג'ו... מאניה עושה לי cringe. כן, מיטסוקו קצת חיה בסרט, ודינו מכסחת אותה... כמה מהלכים היא עושה הדינו הזאתי. מיטסוקו ירדה ל-400 חיים והיא התחילה להתחרפן, אז היא עומדת לנצח. אני בספק שהדו קרב הזה עושה טוב ליח"צ שהם ניסו לקדם... איכשהו אנשי pawtner הם ממש מטומטמים או משהו. טוב אז הולכים לוולגיר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יוחי נגד מישהו לא ברור
[/spoiler]
טוב בסדר.
-
[B]פרק 42
[/B]אחלה דו קו קרב ופרק טוב.
מעניין יוחי ואחותו החליפו חפיסות. והנה Buster Blader מופיע !
-
אוקיי נראה שהם התבלבלו בחפיסות ויגלו את זה רק בזמן הדו קרב. אה, תנועה מעל מהירות האור. אוקיי, זה הסוג הזה של מד"ב. הם פשוט יוצאים החוצה לכוכב אחר בלי שום אמצעי מיגון, אמין. הבן אדם הזה אוכל אבנים... כמובן שכל החייזרים יודעים על rush duel.. ההערה על client כנראה חשובה. זה כנראה יוגה. אכן, החליפו בחפיסות, וכמובן שיוחי ימשיך לשחק עם החפיסה של יואמו. יוחי אומר דברים מוזרים ויואמו בלבד יודעת למה הוא באמת מתכוון. Buster blader??? הולי שיט. אה כן, נכון, הכוח שלו קלפי דרקון. כבר שכחתי. אבל הולי שיט. אני אוהב את זה שיוחי מאוד מחפף ב summon chants ובשמות של ההתקפות של הקלפים של יואמו. כמה מפלצות יש ליוחי בחפיסה!! מתי יהיה לו קסם או מלכודת בראש החפיסה?? יוחי הגיע ל-200 חיים אז עכשיו הוא ינצח. אה אוקיי אז יוחי החליף את החפיסה כשהוא הפסיד לקאפא לפני תחילת הסדרה! זה מעניין. האם אנחנו עומדים לראות התקפה של חמש ספרות לראשונה מזה הרבה הרבה זמן??? כן, הגענו ל-5 ספרות!!! אוקיי זה היה תור מגניב, 3300 חיים ירדו מאפקטים. אוקיי זה יצא קצת אפל אבל לא רע.
סך הכל פרק לא רע.
[spoiler]
משהו לא ברור עם רנרן.
[/spoiler]
-
שאלה שמעניינת אותי ואולי לא ממש קשורה לנושא כי אני יודע ש rush duel הוא בגדול משחק שונה לגמרי במהות שלו למשחק המקורי של יוגיהו ואני מניח שזה נכון גם באנימה, אבל באחד הפרקים בסדרה הזו או באחת מהקודמות היה דו קרב עם הארקטפים של suship או melffy ? סתם מעניין אותי כי הם ארקטפיים חמודים כאלה ואני יודע שבתוך הקהילה של יוגיהו הרבה אהבו אותם למרות שהם די חלשים ואף פעם לא היו ממש שיחיקים במטא .
-
from the top of my head אני לא זוכר קלפים עם שמות שמזכירים את זה, אבל אני לא יכול לומר באופן נחרץ שזה לא קרה.
-
[quote=מונקי;1514764]שאלה שמעניינת אותי ואולי לא ממש קשורה לנושא כי אני יודע ש rush duel הוא בגדול משחק שונה לגמרי במהות שלו למשחק המקורי של יוגיהו ואני מניח שזה נכון גם באנימה, אבל באחד הפרקים בסדרה הזו או באחת מהקודמות היה דו קרב עם הארקטפים של suship או melffy ? סתם מעניין אותי כי הם ארקטפיים חמודים כאלה ואני יודע שבתוך הקהילה של יוגיהו הרבה אהבו אותם למרות שהם די חלשים ואף פעם לא היו ממש שיחיקים במטא .[/quote]
בספק שהם הופיעו, זה לא קלפים של rush duel אלה קלפים של ההסגנון הרגיל.
קלפים בסנגון רגיל לא מוצגים באנימה.
-
כאילו, בפני עצמו, זה שאלו לא קלפים מעידן הrush duel לא אומר שהם לא יופיעו, כי קלפים ישנים מופיעים מדי פעם בעידן של rush duels, או כמו שהם, או שה arch type מופיע אבל עם איזשהו עיוות. (למשל הקלפים של hope אצל הזאתי עם הבייסבול מסבנס, כל הקלפים האיקוניים מduel monsters, כולל buster blader מהפרק האחרון..) אז יכול להיות שקלפים שמבוססים על הarchtype הזה יופיעו מתישהו, אבל עד כמה שאני זוכר, זה לא קרה.
-
[b]פרק 43[/b]
מה לעזאזל קורה פה. למה יש פה סבתא רובוטית. אה נכון זה פרק על רנרן. אוקיי זה פתיח די מוזר לפרק. זוויג'ו... אוקיי הרבה דברים קורים פה. מכתב על קלטת והזמנה לדו קרב מזכיר לי את פרק 2 של dm... אוקיי ועכשיו רנרן לא פוחדת מדברים לא חמודים..? מלאך טוב ומלאך רע מסביב לרנרן... זוויג'ו הקפיא את עצמו בתוך חולצה, כמו יודיאס קודם.. ודינואה החייתה אותו.. נראה שיש תחרות של מי יותר נאמן לזוויג'ו בקרב התומכים שלו... חה, רנרן עבדה עליו. יפה מאוד. יש לו חפיסה של בני אדם יפים. איזה גימיק מוזר. המפלצת שהוא זימן מזכירה בשיער ובחליפה את יוגה... מעניין אם יש קשר. עם זה רנרן יורדת ל-600 חיים. האם זה מספיק נמוך כדי שהיא תנצח? ה earthdamar נותן לה עזרה? הקלף שמאנאבו שלח לה הוא כמובן fusion? צפוי. זה אמור להספיק כדי לנצח, אבל מה הearthdamar עושה שם...? Wtf? לא קרה כלום? אוקיי מה זה הסוף הזה.
אוקיי זה היה פרק מעניין! גם עיסוק בדמויות משניות, וגם התקדמות מעניינת בעלילה. אהבתי.
בפרק הבא:
[spoiler]
ה hencemen של זוויג'ו עושים משהו ומתקיפים את אנשי מוטסובה?
[/spoiler]
-
נחמד סוף סוף היא נצחה בדו קרב.
-
[B]פרק 44[/B]
והנה כמעט הגענו לגאלקסיה של יודיאס עם סטייה קלה.
נחמד להכיר על עוד חייזרים חדשים.
כמובן שיודיאס יציע למנהיג לערוך דו קרב. בטח גם לו זוויסו סיפר מה זה "דו קרב".
-
אז כן, רנרן נשלטת על ידי earthdamar או משהו, לכאורה. מה לעזאזל רנרן עשתה?? אוקיי הם הגיעו למקום הקצת לא נכון. המון אנשים רצים עם dousing sticks בחיפוש אחר יודיאס, נהדר. אוף גוהא יונה עדיין מעצבנת.אה כן תשכנע את כל העיר שזאת תכנית טלויזיה, זה יעבוד. כן, הודעה מוקלטת, ותחפושת, זה היה ברור. לגרום לניאנדסטר להתחפש ליודיאס זה... קצת טיפשי. אני לא מאמין שהם הצליחו בקלות כל כך לעלות על התרמית הברורה הזאת! יונה ורוביאן יחזיקו את ההמון.. איכשהו. כוח כיבוש עוין מגלה שכל הכוכב מתנגד לו. סוף סוף בוצ'י עשה את הקטע שלו. הבעיות בקנה מידה פה גורמת לי לגחך. ומכובן שגם למפקד של הספינה של דודי דוכס יש טיק לשוני משלו, ושלו די מעצבן.
פרק... בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד דודי נישו.
[/spoiler]