-
עדכון 22
- בזמן קרב יופיע גם כיתוב כמה חיים ירדו לכם.
- בזמן קרב, פוקימון אשר אינו מופיע בפוקידע שלכם, יהיה בעל הילה אדומה והוא יוצג באנימציה מבליטה.
- כפתור הפוקידע בתחתית עכשיו מציג את כמות הפוקימונים שיש לכם בפוקידע מבלי שתצטרכו להיכנס.
עדכון 22.5
- החפץ amulet-coin הופעל.
-
חנות - יש לי כמה רעיונות ואני לא יודע מה מהם כדאי
1 - חפצים נוספים לחנות באופן רנדומלי מדי פעם, כשמישהו קונה הם יורדים מהמלאי, מי שתופס תופס
2 - חנות קבועה עם חפצים קבועים במחיר קבוע וגבוה ממחיר המכירה שלהם מן הסתם (באופן משמעותי, כבר חשבתי על משהו)
3 - כל שבוע \ כל יום יש 5 חפצים אחרים רנדומליים שאפשר לקנות ללא הגבלה.
4 - החפצים שבחנות הם חפצים שמשתמשים מכרו
-
עדכון 22.6
- החפץ stardust יכול להופיע בתיק שלכם באופן רנדומלי בשעות הקטנות של הלילה. לעת עתה, לחפץ אין שימוש מלבד למכור אותו בחנות.
-
חנות עם תכולה רנדומלית זה נחמד.
לא הבנתי איך amulet coin עובד. כשאני משתמש בו לא קורה כלום. אני אמור למכור אותו? אבל מחיר המכירה שלו קבוע (75 שכתוב על החפץ)? חשבתי שאם אני משתמש בו אני מקבל כמות כסף ששווה לפי החישוב שהחפץ הזה עושה, אבל בפועל אני לא מקבל כסף, והחפץ נשאר לי בתיק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1514527]חנות עם תכולה רנדומלית זה נחמד.
לא הבנתי איך amulet coin עובד. כשאני משתמש בו לא קורה כלום. אני אמור למכור אותו? אבל מחיר המכירה שלו קבוע (75 שכתוב על החפץ)? חשבתי שאם אני משתמש בו אני מקבל כמות כסף ששווה לפי החישוב שהחפץ הזה עושה, אבל בפועל אני לא מקבל כסף, והחפץ נשאר לי בתיק.[/QUOTE]
[COLOR=#333333]עריכה: אני חושב שהיה באג ולא עבד, תנסה שוב
[/COLOR]בכל אופן אסביר
"[COLOR=#333333]חפץ יקר ערך שמזכה אותך במספר מטבעות כפול ממכירת החפץ האחרונה שלך."
זאת אומרת שאם מכרת נוגט ב-10 ואז השתמשת בחפץ הזה - תקבל 20.
אם מכרת max-revive ב-300 אז תקבל 600.
אם לא מכרת כלום מעולם - לא תקבל כלום.
[/COLOR]
-
ככה הבנתי את התיואר, אבל עכשיו השתמשתי בו ולא קיבלתי עוד כסף והחפץ נעלם, אחרי שמכרתי משהו ב-50.
-
תוקן. אמור לעבוד טוב עכשיו. בכל אופן זוכית ב-100 מטבעות
-
עדכון 22.7 שלא אמור לעניין אתכם
- מעכשיו תמונות הפוקימונים מאוחסנות על השרת של הפורום ולא על cdn חיצוני. הן גם קטנות יותר במשקל ולכן ייטענו יותר מהר בזמן קרבות.
-
עדכון 23
- נוסף כפתור בצד שמאל בהיסטוריה שמאפשר לכם לראות לא רק היסטוריית אימונים אלא גם היסטוריית שימוש בחפצים.
[B]- מעתה חפצים שמשויכים לפוקימון יהיו עם תוקף של 5* ימים בלבד. כל שעה עגולה ייבדקו החפצים שפג להם תוקף ויוסרו אוטומטית.[/B]
- במעבר עכבר על החפץ שלכם (ליד הפוקימון) תוכלו לראות את התוקף של החפץ.
- מי שהוסיף חפץ לפוקימון שלו לפני העדכון יקבל עוד כמה ימים להיות עם החפץ עד שאסיר את כולם ידנית.
- תלונות, הצעות ובקשות יתקבלו בצ'אט.
עדכון 23.1
- החפץ kee-berry - נדירות ירדה מ-8 ל-10.
- בתיאורי החפצים בהם הופיע "לקבל נזק" ו-"להפסיד חיים" שונה הניסוח ל"להינזק".
עדכון 23.2 - 2 חפצים חדשים
- psychic-memory - פוקימון מסוג על חושי מקבל כמות ניסיון זהה לאימון החזק ביותר מבין שלושת אלו שהתאמנו לפניו (למעט 1000)
- fighting-memory - פוקימון מסוג לוחם שהשתפר וצבר יותר ניסיון מהאימון הקודם שלו, מקבל תוספת של 150 ניסיון.
- bug-memory - (שינוי תיאור) פוקימון מסוג חרק שהתאמן נגד פוקימון מסוג חרק מקבל תוספת של 200 ניסיון - החפץ הופעל.**
* מלכתחילה זה היה 7 ימים אבל זה עודכן ל-5.
** לדוגמא: אם באימון קיבלתם 20 ניסיון ונתקלתם בקאטרפי - יופיע שקיבלתם 220.
-
שיחקתי בכמה משחקי פוקימון (שתכלס היו אותו משחק רק עם שם שונה חחחחח )
וזה המשחק הכי טוב ששיחקתי עד כה
באמת שכיף לי
-
[QUOTE=טלי;1514548]שיחקתי בכמה משחקי פוקימון (שתכלס היו אותו משחק רק עם שם שונה חחחחח )
וזה המשחק הכי טוב ששיחקתי עד כה
באמת שכיף לי[/QUOTE]
"משחק" חח... זה לבוא וללחוץ על כפתור
אבל תודה, שמח שאהבת.
-
-
לא ידוע עדיין, אבל אודיע מראש כדי שכולם ידעו
-
עדכון 24
- העונה החדשה יוצאת לדרך היום.
- חפצים יישארו רק 4 ימים ולא 5.
-
ויזואליזציה של הנתונים החל מ-3 שבועות מתחילת המשחק ועד הסוף.
(עונה 2 תהיה עם נתונים מלאים כנראה)
[url]https://public.flourish.studio/visualisation/10896293/[/url]