-
[color=red][b]יאללה אני רוצה לסיים את המשחק חח .. בעוד כמה שבועות או חודש , המשחק הזה מסתיים ![/b][/color]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קורן -
פידג'י צולל אל מאנקי במהירות, כאשר משאיר מאחוריו שובל מבהיק של אור לבן.
כצפוי, פידג'י פגע במאנקי שעמד בעמדת נחיתות, והמאנקי עף ופגע במספר עצים מהכח של המתקפה.
"מאנקי!" נאנק מאנקי מכאבים. לבסוף, מאנקי שוכב על בטנו, מחוסר הכרה.
"פידג'י!" קורא פידג'י בשמחה, נלהב מהקרב הראשון שלכם ביחד וכמובן מהניצחון הראשון.
פרופסור וורנר מוחא כפיים. "כל הכבוד," מחמיא לך. "ניצחת בקרב הראשון שלך."
לאחר שאתה מודה לו, הפרופסור נזכר שהוא צריך ללכת. "הגיע הזמן שתתחיל את מסעך," אומר לפתע.
"היעד הראשון שלך, הוא יער באז," מסביר פרופסור וורנר. "דרכו, תגיע לעיר בייקון."
עומר -
יש לך שכל .. אחרי שצ'ארמנדר פצוע כולו ואין כח להילחם, אתה מכניס אותו למקום מלא בידרילים וכל מיני.
-
[quote][i]Originally posted by DardaSaba[/i]@Feb 15 2009, 06:58 AM
[b]
קורן -
כצפוי, פידג'י פגע במאנקי שעמד בעמדת נחיתות, והמאנקי עף ופגע במספר עצים מהכח של המתקפה.
"פידג'י!" קורא פידג'י בשמחה, נלהב מהקרב הראשון שלכם ביחד וכמובן מהניצחון הראשון.
לאחר שאתה מודה לו, הפרופסור נזכר שהוא צריך ללכת. "הגיע הזמן שתתחיל את מסעך," אומר לפתע.
[/b][/quote]
היה נחמד..
--------------------------
אני מהנהן בראשי לאות הבנה, "בסדר פרופסור, אז נתראה" אני נפרד ממנו לשלום ומתחיל ללכת לכיוון יער באז, ומשם אוכל להגיע לעיר בייקון.
-
קורן -
דיביל :P התכוונתי שאני רוצה שבעוד חודש כבר ייסיימו ליגה:P
---
הפרופסור הולך לשלום וכך גם אתה. אתה נכנס לתוך יער באז הנודע לשמצה.
בתוך יער באז, אתה שומע יותר ויותר את קולות הזמזומים של הבידרילים הרבים הנמצאים פה.
עם זאת, אתה רואה גם שביל אבנים חומות, המובילות היישר לעיר בייקון.
אתה הולך דרך העיר בייקון, ולפתע נתקל ראש בראש עם נערה אחת אשר נראית בגילך.
"איי!" היא צועקת. "תסתכל לאן אתה הולך." היא אומרת לך ואתה מרים את הראש.
אתה רואה כי הנערה היא היקארי. אתה מתנצל והיקארי מתחילה לצחוק לה למשך מספר שניות.
"לא משנה." היא אומרת בחיוך. "גם אתה מתקדם לעיר בייקון?" היא שואלת אותך.
-
[quote][b]ביום שלמחרת, חגגתם את יום הולדתכם. כולם הכירו את ארגון וולט, הארגון שהורג את המפסיד להם.
זאת הסיבה שמאמנים מתחילים את מסעם בגיל 14-17, המאמנים בוחרים באיזה גיל להתחיל את מסעם.
היום, זהו יום הולדתכם. ביום זה, הפכתם להיות ילדים בגילאים 14-17.
לאחר שכל המתנות ניתנו לכם וחבריכם הלכו, רק אימכם נשארה באיזור, והסתכלה עליכם במבט עצוב.
"היום את/ה יוצא/ת למסע שלך," היא אומרת לכם, על סף דמעות.
"תתארגנו, ולכו למעבדה של פרופסור וורנר," ממשיכה אימכם לאמר. "הוא ייתן לכם את הפוקימון המתחיל."
לאחר כל ההתארגנויות האחרונות שלכם, והמקלחת האחרונה שלכם לאותו יום, אתם הולכים למעבדה.
במעבדה של פרופסור וורנר, אתם רואים איש זקן, בעל זקן ושפם אפור, אשר מקיפים את כל פרצופו.
"הוו שלום לכם," אומר פרופסור ורנר בזמן שהוא רואה אתכם. אתם מכירים אחד את השני מאז שנולדתם.
"אם אני זוכר נכון, היום אתם מקבלים את הפוקימון המתחיל שלכם," מחייך הפרופסור, ונזכר בדבר.
"אני הייתי נוכח בלידה שלכם, מי יזכור את יום הולדתכם אם לא אני?" הוא שואל שאלה רטורית, ומצחקק.
אתם צוחקים ביחד איתו. "עכשיו, לאחר כל הדיבורים," הביע רצינות פרופסור וורנר. "איזה פוקימון תרצו?"[/b][/quote]
''אשמח לקבל בבקשה את הפוקימון המכונה פיקאצ'ו , אם אפשר אדוני.''
-
אלירן -
"גם אני," אומרת לך היקארי בחיוך. "אני רוצה לזכות בליגת אנד ג'ורנאי!" היא קוראת בקול.
לאחר מכן אתה והיקארי ממשיכים במסעכם. אתה רואה את היקארי קופצת לרגע.
אתה מסתכל למה היא קפצה, ואתה רואה כי אלו דווקא מספר של שורשים, המגיחים מעץ זקן.
"תסתכל." מצביעה היקארי על העץ. אתה רואים כי רשום 'ברוכים הבאים לעיר בייקון'.
"הנה, זאת הכניסה לעיר בייקון." אומרת היקארי בהתלהבות, ומצביעה על דרך בין מספר עצים.
אתה והיקארי נכנסים אל העיר בייקון בריצה ותוך כחמש דקות אתם מגיעים אל העיר עצמה.
הדבר הראשון שאתה רואה כאשר אתה נכנס, הוא מרכז הפוקימונים.
"אתה צריך לרפא את סקווירטל שלך ולעשות דברים בעיר, או שישר אתה הולך למכון?" שואלת היקארי.
----------------
"אני רוצה קודם לרפא את סקוירטל.
לאחר מכן אלך להיתאמן איתו ולתפוס איזה פוקימון מעופף !"
-
[color=red][b]אני מתחדש על הכינוי : ) .. מזל טוב יוסי על כניסתך למשחק : ) תשקיע ובעיקר, תיהנה ![/b][/color]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יוסי -
"את פיקאצ'ו?" שואל אותך הפרופסור, ולאחר מכן נראה כי נזכר במשהו.
"פיקאצ'ו, פוקימון נוסטלגי." מחמיא לך פרופסור וורנר ולאחר מכן שניכם הולכים לחדר אחורי.
כאשר אתם נכנסים אל תוך החדר, פרופסור וורנר מדליק את האורות.
לאחר שהפרופסור מדליק את האורות, אתם רואים שולחן ישר ותחוב, אך ארבעה פוקדורים עליו.
"בוא איתי." הוא רומז לך בזמן שהוא מתקרב אל הפוקדורים, ואתה הולך אחריו.
פרופסור וורנר מרים אחד מהפוקדורים, ונוטל אותו לידך. "בבקשה, זה פיקאצ'ו." מחייך הפרופסור.
אלירן -
"אוקיי," אומרת לך היקארי בחיוך ולאחר מכן נזכרת במשהו. "אה, נזכרתי במשהו במכון," אומרת לפתע.
"אבא שלי אמר לי, שכאשר נלחמים במכון, צריכים מספר מסויים של פוקימונים." מסבירה היקארי.
לפני שהיא ממשיכה את דבריה, האחות ג'וי יוצאת וקוטעת את דבריה.
"שלום לכם מאמנים צעירים," אומרת לכם האחות ג'וי בחינניות ונראה כי ממשיכה את דבריה של היקארי.
"אבא שלך צדק," היא אומרת לה. "בקרבות נגד טקאשי, צריכים להשתמש בשני פוקימונים."
שלושתכם נכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים. האחות ג'וי לוקחת את סקווירטל ואת פאצ'יריסו של היקארי.
"בסדר, אני הולכת לנסות את מזלי במכון." אומרת היקארי ורצה אל מכון הפוקימונים שבעיר בייקון.
האחות ג'וי פונה אליך. "בזמן שהילדה במכון, רוצה להירשם לליגת אנד ג'ורנאי?" שואלת אותך האחות.
-
[quote][i]Originally posted by Jesse McCartney[/i]@Feb 15 2009, 07:10 AM
[b] קורן -
דיביל :P התכוונתי שאני רוצה שבעוד חודש כבר ייסיימו ליגה:P
---
הפרופסור הולך לשלום וכך גם אתה. אתה נכנס לתוך יער באז הנודע לשמצה.
בתוך יער באז, אתה שומע יותר ויותר את קולות הזמזומים של הבידרילים הרבים הנמצאים פה.
עם זאת, אתה רואה גם שביל אבנים חומות, המובילות היישר לעיר בייקון.
אתה הולך דרך העיר בייקון, ולפתע נתקל ראש בראש עם נערה אחת אשר נראית בגילך.
"איי!" היא צועקת. "תסתכל לאן אתה הולך." היא אומרת לך ואתה מרים את הראש.
אתה רואה כי הנערה היא היקארי. אתה מתנצל והיקארי מתחילה לצחוק לה למשך מספר שניות.
"לא משנה." היא אומרת בחיוך. "גם אתה מתקדם לעיר בייקון?" היא שואלת אותך. [/b][/quote]
אני דיביל! D:
--------------------------------
"כן גבירתי" אני אומר לה בחיוך, "ואת המתאמת הנודעת לשמצה, שמעתי עליך" אני מוסיף מיד לאחר מכן. "אני לא מתאם כמוך, אני מאמן" אני אומר לה לפתע, "אבל תגידי, מה את עושה פה בכלל?" אני שואל לאחר מכן בבילבול.
-
[quote][i]Originally posted by Jesse McCartney[/i]@Feb 15 2009, 02:54 PM
[b] [color=red][b]אני מתחדש על הכינוי : ) .. מזל טוב יוסי על כניסתך למשחק : ) תשקיע ובעיקר, תיהנה ![/b][/color]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יוסי -
"את פיקאצ'ו?" שואל אותך הפרופסור, ולאחר מכן נראה כי נזכר במשהו.
"פיקאצ'ו, פוקימון נוסטלגי." מחמיא לך פרופסור וורנר ולאחר מכן שניכם הולכים לחדר אחורי.
כאשר אתם נכנסים אל תוך החדר, פרופסור וורנר מדליק את האורות.
לאחר שהפרופסור מדליק את האורות, אתם רואים שולחן ישר ותחוב, אך ארבעה פוקדורים עליו.
"בוא איתי." הוא רומז לך בזמן שהוא מתקרב אל הפוקדורים, ואתה הולך אחריו.
פרופסור וורנר מרים אחד מהפוקדורים, ונוטל אותו לידך. "בבקשה, זה פיקאצ'ו." מחייך הפרופסור.
[/b][/quote]
''תודה רבה לך פרופסור!יש לך עוד משהו לומר לי?''
-
קורן -
"חחח, למה נודעת לשמצה?" היא שואלת אותך בצחקוק קל.
"אני פה על מנת לזכות בתואר האלופה של קרבות הפוקימונים." מסבירה לך היקארי.
מיד אתה מבין כי היא גם מאמנת. "עוד בסינו הפכתי להיות מאמנת." היא אומרת ומסיימת את דבריה.
אתה והיקארי צוחקים ולבסוף מתחילים ללכת. לאחר זמן הליכה, אתם מגיעים לעבר העיר בייקון.
הדבר הראשון שאתה רואה כאשר אתה מגיע אל העיר, הוא מרכז הפוקימונים. "שניכנס?"
יוסי -
"אממ, רק דבר אחד," אומר הפרופסור. "היעד הבא שלך הוא העיר בייקון," מסביר לך פרופסור וורנר.
"העיר בייקון היא בדיוק בסוף היער הזה." מוסיף פרופסור וורנר ומצביע לכיוון יער באז.
"בהצלחה." הוא אומר לך. אתה יוצא עם הפוקדור של פיקאצ'ו היישר לעבר יער באז.
אתה ממשיך בדרך ביער באז (בדרך שביל האבנים החומות) ולהפתעתך אתה לא נפגש עם שום פוקימון.
אתה הולך בהצלחה ובשקט, עד שאתה מגיע לשלט אשר בו כתוב "ברוכה הבאה לעיר בייקון".
מיד אתה מבין כי אתה בתוך העיר בייקון כעת. אתה רואה גם כי היא עיר עם אוכלוסייה ושמרכז הפוקימונים קרוב אליך.
-
[quote][i]Originally posted by Jesse McCartney[/i]@Feb 15 2009, 03:48 PM
[b]
יוסי -
"אממ, רק דבר אחד," אומר הפרופסור. "היעד הבא שלך הוא העיר בייקון," מסביר לך פרופסור וורנר.
"העיר בייקון היא בדיוק בסוף היער הזה." מוסיף פרופסור וורנר ומצביע לכיוון יער באז.
"בהצלחה." הוא אומר לך. אתה יוצא עם הפוקדור של פיקאצ'ו היישר לעבר יער באז.
אתה ממשיך בדרך ביער באז (בדרך שביל האבנים החומות) ולהפתעתך אתה לא נפגש עם שום פוקימון.
אתה הולך בהצלחה ובשקט, עד שאתה מגיע לשלט אשר בו כתוב "ברוכה הבאה לעיר בייקון".
מיד אתה מבין כי אתה בתוך העיר בייקון כעת. אתה רואה גם כי היא עיר עם אוכלוסייה ושמרכז הפוקימונים קרוב אליך. [/b][/quote]
אני הולך אל מרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Jesse McCartney[/i]@Feb 15 2009, 03:48 PM
[b] קורן -
"חחח, למה נודעת לשמצה?" היא שואלת אותך בצחקוק קל.
"אני פה על מנת לזכות בתואר האלופה של קרבות הפוקימונים." מסבירה לך היקארי.
מיד אתה מבין כי היא גם מאמנת. "עוד בסינו הפכתי להיות מאמנת." היא אומרת ומסיימת את דבריה.
אתה והיקארי צוחקים ולבסוף מתחילים ללכת. לאחר זמן הליכה, אתם מגיעים לעבר העיר בייקון.
הדבר הראשון שאתה רואה כאשר אתה מגיע אל העיר, הוא מרכז הפוקימונים. "שניכנס?"
[/b][/quote]
אני מהנהן בראשי כאות הסכמה, "אז תגידי, איזה פוקימונים יש לך?" אני שואל אותה בעניין, "לי יש רק פידג'י.." אני מוסיף מיד לאחר מכן.
-
[quote][i]Originally posted by Jesse McCartney[/i]@Feb 13 2009, 08:04 AM
[b] עמרי -
"חחח, כה גם לי." מצחקקת היקארי ושניכם מתחילים לרוץ אל עבר העיר בייקון.
לאחר חמש דקות, אתה מגיע לעיר בייקון. בעיר בייקון, הדבר הראשון שאתה רואה הוא מרכז הפוקימונים.
"אתה רוצה לרפא את באלבאזור שלך, או שישר נלך למכון?" שואלת אותך היקארי.
עוד לפני שאתה מספיק לענות לה, אתה רואה כי שני כדורים חומים מקיפים אותך ואת דון.
לאחר מספר סיבובים, הכדורים נפתחים להם ואתם רואים שהם ג'יאודודים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb074.png[/img] [color=blue]זכר[/color]ים.
"ג'יאודוד!" קוראים השניים ולאחר מכן ממשיכים להסתובב סביבכם, עד שהאחות ג'וי יוצאת.
"עוד פעם?" נאנחת ג'וי ושורקת. לפתע, שנגמרת השריקה, שני הג'יאודודים נעצרים.
"הם תאומים שאוהבים לעשות שטויות." מסבירה לכם האחות ג'וי ושני הג'יאודודים מחליטים ללכת.
"אני לא זוכרת שראיתי אותכם פעם," אומרת לכם האחות ג'וי. "אתם חדשים פה?" שואלת. [/b][/quote]
"כן אנחנו חדשים פה!" אני אומר לה "באנו להלחם במכון הראשון שלנו פה". אני נותן לה את פוקימוני כדי שתרפא אותם ואחר כך ארוץ ביחד עם דון לעבר המכון.
-
אלירן -
"אוקיי," אומרת לך היקארי בחיוך ולאחר מכן נזכרת במשהו. "אה, נזכרתי במשהו במכון," אומרת לפתע.
"אבא שלי אמר לי, שכאשר נלחמים במכון, צריכים מספר מסויים של פוקימונים." מסבירה היקארי.
לפני שהיא ממשיכה את דבריה, האחות ג'וי יוצאת וקוטעת את דבריה.
"שלום לכם מאמנים צעירים," אומרת לכם האחות ג'וי בחינניות ונראה כי ממשיכה את דבריה של היקארי.
"אבא שלך צדק," היא אומרת לה. "בקרבות נגד טקאשי, צריכים להשתמש בשני פוקימונים."
שלושתכם נכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים. האחות ג'וי לוקחת את סקווירטל ואת פאצ'יריסו של היקארי.
"בסדר, אני הולכת לנסות את מזלי במכון." אומרת היקארי ורצה אל מכון הפוקימונים שבעיר בייקון.
האחות ג'וי פונה אליך. "בזמן שהילדה במכון, רוצה להירשם לליגת אנד ג'ורנאי?" שואלת אותך האחות.
-------------
"כן!
איך שכחתי מזה!
אני רוצה להירשם בבקשה!
ואם תואילי האחות ג'וי, רציתי לשאול, היכן ניתן למצוא פוקימונים כמו פיג'י?"
-
[quote][i]Originally posted by Jesse McCartney[/i]@Feb 15 2009, 06:58 AM
[b] [color=red][b]יאללה אני רוצה לסיים את המשחק חח .. בעוד כמה שבועות או חודש , המשחק הזה מסתיים ![/b][/color]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קורן -
עומר -
יש לך שכל .. אחרי שצ'ארמנדר פצוע כולו ואין כח להילחם, אתה מכניס אותו למקום מלא בידרילים וכל מיני. [/b][/quote]
אני לוקח את צ'רמנדר למרכז הפוקימונים הקרוב ומרפא אותו.
-
יוסי -
אתה הולך למרכז הפוקימונים. שאתה נכנס, אתה רואה את ג'וי ועוד מספר מאמנים נמצאים שם.
"שלום לך," אומרת לך האחות ג'וי בחיוך, לאחר שהיא מגישה לאחד המאמנים את הפוקדורים שלו.
"אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך. בדיוק לאחר שהיא שואלת אותך, מאמן נוסף נכנס למרכז.
הפעם, אתה רואה כי בעצם המאמן שנכנס אל מרכז הפוקימונים הוא מאמנת. זו הייתה היקארי.
"שלום ג'וי," אומרת היקארי לג'וי בחיוך וזו מחזירה לה. "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" מבקשת.
"כמובן," מסכימה האחות ג'וי ולאחר מכן פונה אליך. "גם אתה צריך ריפוי?" שואלת.
קורן -
"יש לי הרבה פוקימונים," מצחקקת היקארי. "לקחתי לעצמי את כולם ממחוז סינו." מחייך חיוך רחב.
מיד לאחר מכן, היקארי מוציאה מכיסה חמישה פוקדורים. "צאו כולם!" היא קוראת בקול ובשמחה.
מהפוקדורים יוצאים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb393.png[/img] [color=blue]זכר [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffb/dpffb427.png[/img] <span style='color:red'>נקבה[/color] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb417.png[/img] [color=blue]זכר[/color] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffb/dpffb424.png[/img] [color=red]נקבה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb473.png[/img] <span style='color:blue'>זכר[/color]</span></span>.
"שלום לכם חמודים." אומר היקארי לחמשת הפוקימונים ומביאה להם לאכול לאחר מכן.
נראה כי מבפנים רואים את כל מה שקורה בחוץ, כי מיד לאחר מכן האחות ג'וי יוצאת לבחוץ אליכם.
"וואו." היא אומרת מתפעלת. כך גם היו כל השוכנים במרכז הפוקימונים.
"כל אלו הפוקימונים שלך?" שאלה את דון בגמגום קל. "איך, מתי הספקת, יש עוד?" ממשיכה לשאול.
עמרי -
אני אוהב אותך : )
---
אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימון שלך ואילו היקארי מגישה לה את הפוקדור של פאצ'יריסו שלה.
לאחר זמן מה, האחות ג'וי מגישה לכם את הפוקימונים שלכם. "בבקשה." מוסיפה בחיוך.
אתה והיקארי יוצאים ממרכז הפוקימונים ולפתע האחות ג'וי יוצאת אחריכם. "חכו!" צועקת לעברכם.
"הקרב נגד מנהיג המכון אמור להיות קרב של 2 על 2, זאת אומרת שני פוקימונים." מסבירה לכם.
"זה בסדר," אומרת לה היקארי. "יש לי חמישה." מוסיפה בחיוך, אך נראה כי לך אין מה לעשות.
"מצטער ילד," מתנצלת האחות ג'וי. "אבל בוא, נירשום אותך לליגה ואז תלך לתפוס פוקימונים נוספים."
היקארי פונה אליך. "קדימה, לך תירשם לליגה," היא אומרת לך. "אני יירשם אחרי הניצחון שלי."
אלירן -
"כמובן שאני יודעת," היא אומרת בצחקוק קל. "זה ממש פה במרכז הפוקימונים." מוסיפה ג'וי לאמר.
אתה והאחות ג'וי הולכים למרכז הפוקימונים והיא מיד מתייצבת בעמדת הקבלה.
"אז בוא קודם כל נרשום אותך לליגה." היא אומרת לך ומוציאה כרטיס. האחות ג'וי מגישה לך את הכרטיס.
אתה ממלא אחר כל הדברים חוץ מאת הפוקימונים. לאחר מכן אתה מחזיר את הכרטיס לאחות ג'וי.
האחות ג'וי מעבירה את הכרטיס במעין סורק כרטיסים, ומגישה לך אותו [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem300.png[/img] עם תמונה של סקווירטל.
"בבקשה, זה כרטיס המאמן שלך," היא אומרת לך בחיוך. "כל פעם כאשר משהו מתדעכן, תעדכנו במרכז הפוקימונים הקרוב."
עומר -
מצטער אחי אך אני נאלץ להוציאך מהמשחק ..