-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 02:20 PM
[b][b]אלון~[/b]
"מגבי!" צועק מגבי ומניף את ידו באוויר. שניכם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר צ'ארינגרוב. אתם נכנסים אל דרך 29 ומטיילים לכם בה, כשלפתע אתם מבחנים באודיש ליד אחד העצים. [/b][/quote]
"היי מגבי, זה אודיש." אומר למגבי בהתרגשות ואסתכל על האודיש הקטן. 'הנה הפוקימון הראשון איתו אני נפגש במסע שלי,' אני חושב לעצמי בחיוך רחב. 'מה יותר טוב מאשר לנצח את הפוקימון הראשון שרואים?' אשאל את עצמי במחשובתיי ואצחקק. 'לתפוס אותו!' אחשוב בנחישות ואפנה אל מגבי. "מגבי, תתכונן לקרב הראשון שלנו." אומר לפוקימון שלי, ואתחיל לחשוב על מתקפה. "מגבי," אומר לו. "תתקוף את האודיש הזה עם מתקפת הגחלת שלך." אורה עליו.
-
[b]אלון~[/b]
"מגבי" אומר מגבי ומהנמן. הוא רץ קדימה ושולח גחלת ישירה שמפתיעה את אודיש ופוגעת בו, פוצעת אותו בינוני. אודיש מתאושש לאט לאט, ואז שולח אבקת שיתוק לאוויר, שמתקרבת לעבר מגבי.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 02:46 PM
[b] [b]אלון~[/b]
"מגבי" אומר מגבי ומהנמן. הוא רץ קדימה ושולח גחלת ישירה שמפתיעה את אודיש ופוגעת בו, פוצעת אותו בינוני. אודיש מתאושש לאט לאט, ואז שולח אבקת שיתוק לאוויר, שמתקרבת לעבר מגבי. [/b][/quote]
"מהר מגבי, השתמש במתקפת הערפיח." אמהר לאמר למגבי שלי. 'הערפיח יוכל להתנגד לאבקת השיתוק שלו ואף להרעיל את אודיש.' אחשוב בחיוך ערמומי. לאחר שהערפיח ישוחרר ויתנגד למתקפת אבקת השיתוק, אפצה את פי ואורה על מגבי בשנית. "מגבי, השתמש בגחלת."
-
[b]אלון~[/b]
מגבי פותח את פיו ושולח ערפיח שפוגש באבקת השיתוק, ומתערבב יחד איתה. ערפיח ואבקת שיתוק מתפזרים בכל הזירה כעת, אודיש המופתע לא מבין מה קורה והוא נפגע משילוב ההתקפות ביחד, אך הוא לא מורעל או משותק כתוצאה מכך. מנגד, מגבי משתמש בגחלת ומרחיק ממנו את הערפיח, ואז שולח גחלת חזקה לעברו של אודיש, שפוגעת בו ישירות ומעיפה אותו אחורנית, היישר אל תוך אחד העצים. אודיש נופל על הקרקע, מעולף.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 02:20 PM
[b] [b]קובי~[/b]
לעזוב את הקרב ולהמשיך, לנסות לזרוק על סלאקות' פוכדור, או לחכות שדאסקל יתעורר.
[b]אלון~[/b]
"מגבי!" צועק מגבי ומניף את ידו באוויר. שניכם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר צ'ארינגרוב. אתם נכנסים אל דרך 29 ומטיילים לכם בה, כשלפתע אתם מבחנים באודיש ליד אחד העצים. [/b][/quote]
אני לוקח קרש ודופק לסלאקות' בראש.
סתם סתם ~
אני מחזיר את דאסקאל וממשיך בדרכי.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 02:57 PM
[b] [b]אלון~[/b]
מגבי פותח את פיו ושולח ערפיח שפוגש באבקת השיתוק, ומתערבב יחד איתה. ערפיח ואבקת שיתוק מתפזרים בכל הזירה כעת, אודיש המופתע לא מבין מה קורה והוא נפגע משילוב ההתקפות ביחד, אך הוא לא מורעל או משותק כתוצאה מכך. מנגד, מגבי משתמש בגחלת ומרחיק ממנו את הערפיח, ואז שולח גחלת חזקה לעברו של אודיש, שפוגעת בו ישירות ומעיפה אותו אחורנית, היישר אל תוך אחד העצים. אודיש נופל על הקרקע, מעולף. [/b][/quote]
"כל הכבוד מגבי!" אקרא בקול לעבר מגבי, וארים את זרועי בתנועת הניצחון כמו מקודם ביחד איתו. 'ועכשיו,' אחשוב עם חיוך רחב עוד יותר על פניי. 'הגיע הזמן לתפוס את הפוקימון הראשון שלי.' אחשוב בהתרגשות ולאחר מכן אשים את יד הניצחון בחגורה ואוציא פוקדור ריק. "צא, פוקדור!" אקרא בקול חזק, ואזרוק על אודיש המעולף את הפוקדור הריק.
-
[b]קובי~[/b]
אתה משיב את דאסקל אל תוך הפוכדור שלו וממשיך בדרכך. לאחר הליכה של רבע שעה בערך אתה מבחין מרחוק באגם קטנטן. (משהו כמו 50 מטר קוטר).
[b]אלון~[/b]
אתה משבח את מגבי על הקרב הטוב, והוא משיב לך בחיוך. אתה שולף פוכדור ריק מחגורתך "פוכדור צא!" אתה קורא, ומשליך אותו לעבר אודיש המעולף. הפוכדור נוגע באודיש ושואב אותו פנימה בקרן אור אדומה. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע, כשלבסוף הוא נעצר.
אודיש נלכד! :ph34r:
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 03:06 PM
[b] [b]אלון~[/b]
אתה משבח את מגבי על הקרב הטוב, והוא משיב לך בחיוך. אתה שולף פוכדור ריק מחגורתך "פוכדור צא!" אתה קורא, ומשליך אותו לעבר אודיש המעולף. הפוכדור נוגע באודיש ושואב אותו פנימה בקרן אור אדומה. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע, כשלבסוף הוא נעצר.
אודיש נלכד! :ph34r: [/b][/quote]
איזה פרצוף סקסי :XD:
---
"יש!" אקרא בקול וארוץ לעבר הפוקדור עם האודיש החדש שלי. 'וואו, הפוקימון הראשון שתפסתי.' אחשוב לעצמי בחיוך מאוזן לאוזן, ואסתכל בהתרגשות על הפוקדור. לבסוף, אשים את הפוקדור של אודיש בחגורת הפוקדורים שלי, ואפנה אל מגבי. "כל הכבוד מגבי," אומר למגבי בשנית. "כעת הגיע הזמן להמשיך במסע שלנו." אוסיף לאמר ואמשיך ביחד עם מגבי, היישר לעבר העיר צ'אריגוב.
-
[b]אלון~[/b]
אתה לוקח את הפוכדור של אודיש ומניח אותו בתוך חגורת הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה מחזיר את מגבי וממשיך ללכת לעבר העיר צארינגרו'ב. לאחר הליכה של 3 שעות בערך, אתה מגיע סוף סוף לעיר צ'ארינגרוב.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 03:06 PM
[b] [b]קובי~[/b]
אתה משיב את דאסקל אל תוך הפוכדור שלו וממשיך בדרכך. לאחר הליכה של רבע שעה בערך אתה מבחין מרחוק באגם קטנטן. (משהו כמו 50 מטר קוטר).
[b]אלון~[/b]
אודיש נלכד! :ph34r: [/b][/quote]
אמממ שאני יוציא את דאסקאל מהפוכדור הוא יהיה ער כבר?
----
אני רץ אל האגם ובוחן אותו (מבחינת פוקימונים)
-
[b]קובי~[/b]
כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אל האגם ומסתכל לעברו, מחפש פוקימונים בסביבתו. לפתע, אתה מבחין בתנועה בקצה השני של האגם. אתה מבחין בראשן קטן שיוצא החוצה מהמים. אתה מבחין שזהו פוליוואג!
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 01:12 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה משיב את צ'ימצאר לפוכדור שלו, ואתה יוצא אל ער דרך 29. אתה יוצא מגבולות העיר ניו בארק וצועד בדרך, ולאחר הליכה של כחצי שעה בערך אתה מבחין מרחוק בזיגזגון שאוכל לו פרי, ליד אחד העצים.
[/b][/quote]
אני מתעלם ממנו וממשיך בדרכי .
-
[b]יוסי~[/b]
אתה מתעלם ממנו וממשיך בדרכך, וכעבור רבע שעה אתה מבחין בוידל, שזז ליד אחד העצים.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 03:57 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה מתעלם ממנו וממשיך בדרכך, וכעבור רבע שעה אתה מבחין בוידל, שזז ליד אחד העצים. [/b][/quote]
''איזה פוקימונים חלשים , לעזאזאל !''
ממשיך בדרכי .
-
[b]יוסי~[/b]
אתה ממשיך לצעוד בדרכך, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים. אתה מרחם את ראשך ומבחין בסטארלי שמעופף ונוחת על אחד העצים הסמוכים אלייך.