-
נדב- "מה שהיה קורה לבן אדם שלקח מנת יתר.. לא ראית את ספרות זולה?" אומר הוטרינר ומדליק סיגריה, בזמן שזירו שוכב ומפסיק לזוז, מלבד נשימות איטיות. הוטרינר הוציא כמה כלים, שטף ידיים, שם כפפות, והתחיל לעבוד. "לפחות הדימום עצר" הוא אומר בזמן שהוא מנתח את הרגל הפצועה.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:07 AM
[b] נדב- "מה שהיה קורה לבן אדם שלקח מנת יתר.. לא ראית את ספרות זולה?" אומר הוטרינר ומדליק סיגריה, בזמן שזירו שוכב ומפסיק לזוז, מלבד נשימות איטיות. הוטרינר הוציא כמה כלים, שטף ידיים, שם כפפות, והתחיל לעבוד. "לפחות הדימום עצר" הוא אומר בזמן שהוא מנתח את הרגל הפצועה. [/b][/quote]
"עוד כמה זמן תסיים את הניתוח דוק?" אשאל בזמן שאני מתיישב.
"והוא יבריא, נכון?"
-
נדב- "ברור שהוא יבריא. תפסיק להציק לי!" אומר הדוקטור. "האמת שאף פעם לא השתמשתי בדיאצטילמורפין*יש דבר כזה, נשבע לך* על שועל. ועוד אחד כזה צעיר. ולמה איכפת לך כל כך ממנו, אם קראת לו 'זירו'?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:12 AM
[b] נדב- "ברור שהוא יבריא. תפסיק להציק לי!" אומר הדוקטור. "האמת שאף פעם לא השתמשתי בדיאצטילמורפין*יש דבר כזה, נשבע לך* על שועל. ועוד אחד כזה צעיר. ולמה איכפת לך כל כך ממנו, אם קראת לו 'זירו'?" הוא שואל. [/b][/quote]
זה הרואין לא? XDDDDDDD
--
"לא ממש אכפת לי ממנו, פשוט אם הוא ימות לא אוכל להשיג עוד חיה" אשיב לדוקטור ואתמתח קלות.
-
פשש שולט בחומר נדב (תרתי משמע)
---------------------------------
נדב- הוא מציץ בך רגע. "כן, טוב רוב המאלפים הם כאלה. הם לא אשמים. ככה העולם שלנו בנוי." הוא מוציא את הכדור, "הולי שיט, הכדור הזה גדול כמעט כמו הרגל שלו... פלא שהיא לא התפוצצה.." הוא זורק אותו במיכל מתכת ליד, ומתחיל לתפור. "אז אתה מתחרה?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:18 AM
[b] פשש שולט בחומר נדב (תרתי משמע)
---------------------------------
נדב- הוא מציץ בך רגע. "כן, טוב רוב המאלפים הם כאלה. הם לא אשמים. ככה העולם שלנו בנוי." הוא מוציא את הכדור, "הולי שיט, הכדור הזה גדול כמעט כמו הרגל שלו... פלא שהיא לא התפוצצה.." הוא זורק אותו במיכל מתכת ליד, ומתחיל לתפור. "אז אתה מתחרה?" [/b][/quote]
תפסת אותי *בלאש*
--
"ברור!" אצעק ואקום.
"במה?"
-
נדב- "בקרבות תחרותיים" הוא אומר, "אתה יודע, עם חיות. הספורט הלאומי." הוא מגחך.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:23 AM
[b] נדב- "בקרבות תחרותיים" הוא אומר, "אתה יודע, עם חיות. הספורט הלאומי." הוא מגחך. [/b][/quote]
"אה, אז תגיד קרבות, מאיפה לי לדעת על מה אתה מדבר? אולי דיברת בכלל על להתחרות בהחלקה על קרח בחצאיות ורודות ועוד לבושים קוקסינליים למיניהם? אני רק נער, לא קוסם" אגיד ואתמתח עוד פעם, ואשכב על הרצפה.
-
נדב-"פשוט הסקתי שאם אתה בא עם שועל פצוע באמצע הלילה, אתה בטח מתחרה עם חיות ולא שמלות." אומר הוטרינר, ומסיים. "הנה," הוא נותן לך אותו. "מחר הוא יתנהג אולי בניגוד לתכנות שלו, אבל זה רק זמני, אני מקווה."
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:29 AM
[b] נדב-"פשוט הסקתי שאם אתה בא עם שועל פצוע באמצע הלילה, אתה בטח מתחרה עם חיות ולא שמלות." אומר הוטרינר, ומסיים. "הנה," הוא נותן לך אותו. "מחר הוא יתנהג אולי בניגוד לתכנות שלו, אבל זה רק זמני, אני מקווה." [/b][/quote]
"מקווה?!" אצעק בזעם.
"יכול להיות שקלקלת אותו?!"
-
נדב-הוא זורק את הסיגריה מהחלון. "בד"כ יש לי חומרים מרדימים אחרים. אם היית בא בבוקר כמו בנאדם, הייתי יכול ללכת להביא, אבל החומר שלי זה הדבר היחיד שהיה לי... וזה עבד טוב מספיק. ואמרתי לך, לא ניסיתי אותו על שועל.. אז אני לא יודע."
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:33 AM
[b] נדב-הוא זורק את הסיגריה מהחלון. "בד"כ יש לי חומרים מרדימים אחרים. אם היית בא בבוקר כמו בנאדם, הייתי יכול ללכת להביא, אבל החומר שלי זה הדבר היחיד שהיה לי... וזה עבד טוב מספיק. ואמרתי לך, לא ניסיתי אותו על שועל.. אז אני לא יודע." [/b][/quote]
"אבל ירו בו רק לפני שעה, אם הייתי 'בא בבוקר כמו בנאדם' אז הייתי גם 'שמח כמו בנאדם' כי 'נתתי לחיה למות כמו בנאדם', נכון?" אשאל ואקום.
"אני יכול להחזיר אותו אל הכדור, נכון?"
-
נדב- "כן, התפר יחלים לו." הוא מצית עוד סיגריה, ומציע לך. "מעשן?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:37 AM
[b] נדב- "כן, התפר יחלים לו." הוא מצית עוד סיגריה, ומציע לך. "מעשן?" [/b][/quote]
"ב-כיף" אגיד ואקח סיגריה.
-
נדב- הוא זורק לך מצית. אה מדליק את הסיגריה. "אתה נראה צעיר." אומר לך האיש. "ההורים שלך יודעים שאתה פה?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:41 AM
[b] נדב- הוא זורק לך מצית. אה מדליק את הסיגריה. "אתה נראה צעיר." אומר לך האיש. "ההורים שלך יודעים שאתה פה?" [/b][/quote]
"לא ראיתי את אמא שלי מאז שהייתי בן 3, ואת אבא שלי גם כמה שנים טובות, ואני שמח שכך"
-
נדב- הוטרינר מסתכל עליך. "כן, גם אני לא הייתי אבא כזה טוב.. " הוא זורק את הסיגריה השנייה, אפילו שהוא בקושי סיים חצי ממנה, ומוציא חדשה.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:47 AM
[b] נדב- הוטרינר מסתכל עליך. "כן, גם אני לא הייתי אבא כזה טוב.. " הוא זורק את הסיגריה השנייה, אפילו שהוא בקושי סיים חצי ממנה, ומוציא חדשה. [/b][/quote]
"איך יש לך כסף לכל כך הרבה סיגריות? זה לא בזבוז לזרוק סיגריה שבקושי נגעת בה?"
-
נדב- "זה מעצבים." הוא אומר, וזורק גם את זאת שבקושי התחיל. "גם ככה עוד יומיים מעיפים אותי לרחובות, אז על הזין." הוא מוריד את הכפפות ושוטף פנים.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:51 AM
[b] נדב- "זה מעצבים." הוא אומר, וזורק גם את זאת שבקושי התחיל. "גם ככה עוד יומיים מעיפים אותי לרחובות, אז על הזין." הוא מוריד את הכפפות ושוטף פנים. [/b][/quote]
אמרת זין D:
--
"מעיפים אותך לרחובות? מה קרה אצל, הואשמת על רצח ועל גניבה, מפטרים אותך, הרבצת למשפחה שלך, ולוקחים ממך כל זכות לחיות?"
-
נדב- הוא מגחך. "אתה רגיל שהחיים כל כך מסובכים? לא.. פשוט אין לי כסף לשלם את המשכנתא, כי בזבזתי הכול על הדיאצטילמורפין. אני קורה לזה דיאצטילמורפין כי זה נשמע פחות רע. אפשר לחשוב שזאת תרופה..." הוא מוציא עוד סיגריה, וזורק אותה מהחלון עוד לפני שהדליק אותה. "אני צריך להפסיק."
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 02:58 AM
[b] נדב- הוא מגחך. "אתה רגיל שהחיים כל כך מסובכים? לא.. פשוט אין לי כסף לשלם את המשכנתא, כי בזבזתי הכול על הדיאצטילמורפין. אני קורה לזה דיאצטילמורפין כי זה נשמע פחות רע. אפשר לחשוב שזאת תרופה..." הוא מוציא עוד סיגריה, וזורק אותה מהחלון עוד לפני שהדליק אותה. "אני צריך להפסיק." [/b][/quote]
"או שבגלל שאתה וטרינר אתה רגיל למילים מסובכות ולא יכול פשוט להגיד הרואין"
"אז בעצם, החיים שלך נדפקו בגלל עצמך הא? אני חייב לציין שזה היה דבר טיפשי לעשות, לבזבז את כל הכסף על הדיאצטומשמו הזה שלך." אני אומר וקם.
"איפה חדר האורחים?"
-
נדב- "יפה שהחלטת לבד שאתה ישן פה." הוא אומר. אבל לאחר כמה שניות הוא אומר, "טוב גם ככה רציתי להגיד שאתה יכול." הוא קם מהכיסא שלו ואמר "אני יכול לארגן לך מזרון ותישן פה, או למעלה בסלון. אני ממליץ בחום על הסלון כמובן."
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 03:04 AM
[b] נדב- "יפה שהחלטת לבד שאתה ישן פה." הוא אומר. אבל לאחר כמה שניות הוא אומר, "טוב גם ככה רציתי להגיד שאתה יכול." הוא קם מהכיסא שלו ואמר "אני יכול לארגן לך מזרון ותישן פה, או למעלה בסלון. אני ממליץ בחום על הסלון כמובן." [/b][/quote]
"אני אשן בסלון" אגיד.
"תביא את המזרן דוק" אגיד ואעלה אל הסלון
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 01:25 AM
[b] נדב ואנג'ל-בואו נצא מנקודת הנחה שנפרדתם.. משחק קבוצתי זה לא אידיאלי בזמנים שאני זמין..
אנג'ל-נשארת לבדך ביער. אתה תוהה מה זה היה.. [/b][/quote]
מה אני רוצה תרובה >:
-------------
'מה הלך פה ?'אחשוב לעצמי והתחיל לחזור לכיוון הבית שלי .
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 10:17 PM
[b] ג'וני- אתה הולך לישון. בבוקר אתה שומע צפצוף של אוטו
[/b][/quote]
אני קם ומיתארגן במהירות,ואז הולך אחוצה ורואה של מי האוטו.
-
[b] אקס-"אתה ממש טירון." אומר המאלף היריב. הוא מוציא 10$ מהכיס ושם על הרצפה. "אני מהמר על 10$ אתה משווה?"
*בקצרה, זו דרך להרוויח כסף מקרבות. למשל פה אם אתה מנצח אתה מקבל 10$, אם אתה מפסיד אתה משלם 10$.
"אתה בפנים?" שואל שוב היריב.
[/b][/quote]
"אוקיי"אני אומר לו ושם 10$ על הרצפה,"מתחילים?"אני שואל אותו
-
[b]
סין- "היי!" צועק מישהו מאחור. החיה הגדולה רצה אליו, ואת רואה שזה כלב.
[url=http://img19.imageshack.us/i/icouldnapforhoursbyfaer.jpg/][img]http://img19.imageshack.us/img19/655/icouldnapforhoursbyfaer.th.jpg[/img][/url]
[SIZE=1]הגרסה שלי לגראוליט [/SIZE]
"עזוב את המונלייט הזה!" אומר לו האיש. הכלב פולט את פוקסי, וזה מצדו יושב, ושוב לא זז, את רואה שתי שריטות די עמוקות על גופו. "את צריכה להחזיר אותו לכדור שלך." אומר האיש. "זה יירפא אותו." [/b][/quote]
"פוקסי תכנס לכדור" אני אומרת לו ומוציאה את הכדור.
-
[SIZE=3]הכרזה[/SIZE]
לצערי ככל שעוברים הימים, יותר קשה לי להגיב, ואני חושב רק מה יהיה כשהבית ספר יתחיל, אם עכשיו קשה. ועל כן לצערי, אני נאלץ לנעול את המשחק, עד לתאריך 13.12, תאריך הבחינה הפסיכומטרית שלי. מה שכן, אני מבטיח לכל מי שירצה להמשיך שהוא יוכל, ומי שלא לא יהיה חייב כמובן, מקווה שתבינו ולהתראות ב13.12!
אביעד ביטרן.
-