-
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
אתה מנסה לחמוק מין הריב הנוראי של הכתבים, ואתה מצליח.
אתה יוצא החוצה ונושם לרווחה, אתה רואה לפתע מקום אימונים נהדר, שדה ענק שנמצא ממש מולך, משמאלך נמצא המכון.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
''אה..את מאמנת חדשה, לנו יש ציוד שיוכל להעביר אותך בנהר שם.'' הוא אומר ומצביע על הנהר, ''רוצה לעבור שם? אני כבר אומר, זה יהיה מסע מסוכן ותצטרכי לשמור טוב על הפוקדורים שלך ועל הציוד שלך.'' אומר האיש ונכנס שוב לבקתה, הוא חוזר עם ציוד צלילה מיוחד.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מחזיר מיד את מגבי וטריקו, אתה ממשיך ללכת המון, אתה מתעייף קצת אך ממשיך בדרך, לאחר המון זמן אתה מגיע לשלט שאומר, ''העיר אורבורג נמצאת במרחק של שלושה קילומטרים.''[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]דיוויד לייק-
אתה משבח את סקווירטל על עבודתו, אתה מחזיר אותו לפוקדור וזורק פוקדור על סקורפי, הפוקדור שואב את סקורפי והוא מתחיל לזוז, לאחר הרבה תזוזות הפוקדור נעצר! *תפסת סקורפי!*[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
פיפלאפ משתמש מיד בקרן בועות כדי לקפוץ, הוא מצליח ואז הוא יורה קרן בועות אל האוונדום, האוונדום מיד מתחמק ומשתמש בלהביור שוב, פיפלאפ מקבל את כל העוצמה של הלהביור ונשרף קשות, הוא נופל אל האדמה אך מתאושש.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 30 2010, 06:18 AM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מחזיר מיד את מגבי וטריקו, אתה ממשיך ללכת המון, אתה מתעייף קצת אך ממשיך בדרך, לאחר המון זמן אתה מגיע לשלט שאומר, ''העיר אורבורג נמצאת במרחק של שלושה קילומטרים.''[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר בזעם ובתסכול "עדיין יש עוד שלושה קילומטרים? איך אני עובר את זה? אין מה לעשות, אני חייב לנוח" ואחפש עץ באיזור. ברגע שאמצע אחד אלך ואשב מתחתיו, ואוציא את מגבי וטריקו שינוחו מחוץ לפוקדורים קצת. אם אין עץ פשוט אשען על השלט ואוציא אותם כדי שינוחו מחוץ לפוקדורים.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 30 2010, 05:18 AM
[b]
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
''אה..את מאמנת חדשה, לנו יש ציוד שיוכל להעביר אותך בנהר שם.'' הוא אומר ומצביע על הנהר, ''רוצה לעבור שם? אני כבר אומר, זה יהיה מסע מסוכן ותצטרכי לשמור טוב על הפוקדורים שלך ועל הציוד שלך.'' אומר האיש ונכנס שוב לבקתה, הוא חוזר עם ציוד צלילה מיוחד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה, אבל אין דרך אחרת להגיע לעיר?" אשאל בחיוך רחב ככל שאוכל
-
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]דיוויד לייק-
אתה משבח את סקווירטל על עבודתו, אתה מחזיר אותו לפוקדור וזורק פוקדור על סקורפי, הפוקדור שואב את סקורפי והוא מתחיל לזוז, לאחר הרבה תזוזות הפוקדור נעצר! *תפסת סקורפי!*[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"יש!" אקרא בשמחה ואקח את הפוכדור של סקורפי.
"בעזרת שני הקשוחים האלו, אף אחד' לא יביס אותי!" אומר בביטחון ואמשיך להתקדם, מרוצה מלכידתי.
-
[b]
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
פיפלאפ משתמש מיד בקרן בועות כדי לקפוץ, הוא מצליח ואז הוא יורה קרן בועות אל האוונדום, האוונדום מיד מתחמק ומשתמש בלהביור שוב, פיפלאפ מקבל את כל העוצמה של הלהביור ונשרף קשות, הוא נופל אל האדמה אך מתאושש.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוקיי פיפלאפ אני סומך עלייך אל תוותר! "
"תשתמש בניקור ומיד לאחר מכן בדחיפה, ואחר כן אני רוצה שתברח אחורה תוך כדי שימוש בקרן בועות! "
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 30 2010, 06:18 AM
[b] [color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
אתה מנסה לחמוק מין הריב הנוראי של הכתבים, ואתה מצליח.
אתה יוצא החוצה ונושם לרווחה, אתה רואה לפתע מקום אימונים נהדר, שדה ענק שנמצא ממש מולך, משמאלך נמצא המכון.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מוציא החוצה את טורצ'יק "בסדר, בוא ננסה למצוא לנו בשדה פוקימון עשב לצוות שלנו, וגם נתאמן קצת!" אני אומר לו בשמחה.