-
[quote=Lanvin;623625][U]chimcharboy[/U]
"אממ... לא נעים לי לבקש את זה ממך," אומר אנה בהיסוס. "אם אתה רוצה את בידוף אתה יכול ללכוד אותו בעצמך. מקסימום אני אבוא לפה מחר ואלכד פוקימון אחר... למרות שהבידוף הזה ממש חמוד בעיניי."[/quote]
עך תרגישי רע אם זה איזה פוקימון את בוחרת ריולו או מרקרואו
-
[quote=Lanvin;623617]
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד מנסה שוב בכל יכולתו לגרום לאור הכחלחל להופיע שוב סביבס ידו, אך שוב, האור מאכזב אותו, ורק מעט מאוד ממנו מופיע.
"מאצ'ופ, נצל את הזמן, תשתמש בבעיטה נמוכה!" קוראת ויויאן.
מאצ'ופ מתחיל להתקדם לכיוונו של אלקיד, כשרגלו מונפת באוויר.[/quote]
אלקיד השמש במתקפה מהיר וקפוץ מעל למצ'ופ ואז השתמש באגרוף קרח' אומר לאלקיד.
-
[U]chimcharboy[/U]
"מרקרואו נראה לי עייף מדי בשביל להלחם היום שוב... אז אני אשתמש בריולו, אם זה בסדר מצידך. אתה בטוח שאתה לא רוצה לתפוס את הבידוף בעצמך?"
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד התחמק מהמתקפה של מאצ'ופ בדיוק ברגע האחרון על ידי שימוש בהתקפה המהירה. אלקיד קפץ מעל המאצ'ופ, כשידו זוהרת באור בוהק וקריר. אלקיד נחת עם אגרופו על ראשו של המאצ'ופ, ורסיסי קרח קטנים ניתזו לכל עבר. מאצ'ופ נראה סובל מאוד מהמתקפה של אלקיד.
"זה היה שיפור משמעותי, אך לא מספיק. אני אראה לך איך עושים את זה. מאצ'ופ, אגרוף קרח, עכשיו!" קראה ויויאן, והמאצ'ופ שלה התקדם לכיוונו של אלקיד כשידו זוהרת באור כחלחל חזק וקפוא.
-
[quote=Lanvin;623640]
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד התחמק מהמתקפה של מאצ'ופ בדיוק ברגע האחרון על ידי שימוש בהתקפה המהירה. אלקיד קפץ מעל המאצ'ופ, כשידו זוהרת באור בוהק וקריר. אלקיד נחת עם אגרופו על ראשו של המאצ'ופ, ורסיסי קרח קטנים ניתזו לכל עבר. מאצ'ופ נראה סובל מאוד מהמתקפה של אלקיד.
"זה היה שיפור משמעותי, אך לא מספיק. אני אראה לך איך עושים את זה. מאצ'ופ, אגרוף קרח, עכשיו!" קראה ויויאן, והמאצ'ופ שלה התקדם לכיוונו של אלקיד כשידו זוהרת באור כחלחל חזק וקפוא.[/quote]
'אלקיד השתשמש גם אתה באגרוף קרח הכי חזק שלך עכשיו' אומר לאלקיד בתקווה שהוא יצליח.
-
[quote=Lanvin;623640][U]chimcharboy[/U]
"מרקרואו נראה לי עייף מדי בשביל להלחם היום שוב... אז אני אשתמש בריולו, אם זה בסדר מצידך. אתה בטוח שאתה לא רוצה לתפוס את הבידוף בעצמך?"
[/quote]
אני בטוח הנה קחי את ריולו ובהצלחה
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד התקדם אל מאצ'ופ, בזמן שמאצ'ופ התקדם אליו. ידיהם של שני הפוקימונים זהרו באור כחלחל ובוהק.
אבל אגרופו של אלקיד פגע ראשון במאצ'ופ, ומאצ'ופ הוטח לאחור כשרסיסי קרח ניתזים לכל עבר, וחצי מגופו מכוסה לגמרי בשכבה עבה של קרח.
"מדהים! קראה ויויאן בתדהמה. "פשוט מהלך גאוני!" היא מחאה כפיים ונראתה מאושרת ביותר. "נראה לי שהאלקיד שלך הצליח סוף סוף ללמוד את המתקפה. כמובן שיש על מה עוד לעבוד, ובשביל להגיע לשלמות אתה תצטרך להתאמן עוד על המתקפה הזאת. אני ממליצה לך ללכת לאמן באזור הקרבות ולמצוא מאמן חזק שתוכל להלחם נגדו. כמובן שאם אתה רוצה, אתה יכול ללכת ליער ולאמן שם... אבל זכור! כשאתה נלחם הגד מאמנם, הפוקימון שלך מתחז יותר וכך מתפתח מהר יותר. השיעור נגמר, אתה חופשי, אבל לפי מיטב ידיעתי קראו לך לחדר המנהל בשעה חמש. אז אל תשכח! השעה עכשיו היא רק עשר בבוקר, כך שיש לך עוד זמן."
[U]chimcharboy[/U]
אנה התבוננה בפוקדור של ריולו ונראתה חושת. "אני לא בטוחה שאני יודעת איך להשתמש בפוקימון הזה," היא אומרת לך בבישנות. "אולי תלחם בבידוף בשבילי?"
-
[quote=Lanvin;623656][U]shayrahamim[/U]
[U]chimcharboy[/U]
אנה התבוננה בפוקדור של ריולו ונראתה חושת. "אני לא בטוחה שאני יודעת איך להשתמש בפוקימון הזה," היא אומרת לך בבישנות. "אולי תלחם בבידוף בשבילי?"[/quote]
בשימחה אני אשמח לעזור לך ליתפוס את בידוף אוקיי ריולו צא
-
[quote=Lanvin;623656][U]shayrahamim[/U]
אלקיד התקדם אל מאצ'ופ, בזמן שמאצ'ופ התקדם אליו. ידיהם של שני הפוקימונים זהרו באור כחלחל ובוהק.
אבל אגרופו של אלקיד פגע ראשון במאצ'ופ, ומאצ'ופ הוטח לאחור כשרסיסי קרח ניתזים לכל עבר, וחצי מגופו מכוסה לגמרי בשכבה עבה של קרח.
"מדהים! קראה ויויאן בתדהמה. "פשוט מהלך גאוני!" היא מחאה כפיים ונראתה מאושרת ביותר. "נראה לי שהאלקיד שלך הצליח סוף סוף ללמוד את המתקפה. כמובן שיש על מה עוד לעבוד, ובשביל להגיע לשלמות אתה תצטרך להתאמן עוד על המתקפה הזאת. אני ממליצה לך ללכת לאמן באזור הקרבות ולמצוא מאמן חזק שתוכל להלחם נגדו. כמובן שאם אתה רוצה, אתה יכול ללכת ליער ולאמן שם... אבל זכור! כשאתה נלחם הגד מאמנם, הפוקימון שלך מתחז יותר וכך מתפתח מהר יותר. השיעור נגמר, אתה חופשי, אבל לפי מיטב ידיעתי קראו לך לחדר המנהל בשעה חמש. אז אל תשכח! השעה עכשיו היא רק עשר בבוקר, כך שיש לך עוד זמן.[/quote]
'תודה ואני יתאמן אם מאנים' אומר לה ואלך.
-
[U]chimcharboy[/U]
ריולו יצא מהפוקדור שלו, ונראה עייף משתי הקרבות האחרונים שלו.
בידוף לא התכוון להשאר חייב מהאיום שצץ לפתע, ויצא נגד ריולו במתקפת דחיפה. הוא התקדם אליו בריצה, והטיח את גופו בריולו שמעד לאחור.
[U]shayrahamim[/U]
"להתראות," אומרת לך ויויאן בנפנוף לשלום, כשחיוכה מרוח מקצה לקצה. "אני מצפה לראות שבשעור הבא לאלקיד יש את היכולת להשתמש באגרוף קרח."
אתה מתחיל ללכת לכיוון איזור הקרובות, ורואה עשרות נערים צעירים נלחמים בזירות השונות עם הפוקימונים שלהם.
"היי!" אומרת לך נערה צעירה ורזה במיוחד, בעלת שיער שחור ומשקפיים מוזרות. "יש לך שלוש פוקימונים," היא אומרת תוך שהיא מסתכלת על החגורה שלך, עליה תלויים הפוקדורים. "גם לי יש שלוש פוקימונים, ואני ממש רוצה לאמן את כולם. מה דעתך להלחם מולי בקרב שלוש על שלוש?" היא שואלת אותך.
-
[quote=Lanvin;623681][U]chimcharboy[/U]
ריולו יצא מהפוקדור שלו, ונראה עייף משתי הקרבות האחרונים שלו.
בידוף לא התכוון להשאר חייב מהאיום שצץ לפתע, ויצא נגד ריולו במתקפת דחיפה. הוא התקדם אליו בריצה, והטיח את גופו בריולו שמעד לאחור.[/quote]
ריולו תנסה להתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תעבור לאגרוף כוחני בכל הכוח
-
[quote=Lanvin;623681]
[U]shayrahamim[/U]
"להתראות," אומרת לך ויויאן בנפנוף לשלום, כשחיוכה מרוח מקצה לקצה. "אני מצפה לראות שבשעור הבא לאלקיד יש את היכולת להשתמש באגרוף קרח."
אתה מתחיל ללכת לכיוון איזור הקרובות, ורואה עשרות נערים צעירים נלחמים בזירות השונות עם הפוקימונים שלהם.
"היי!" אומרת לך נערה צעירה ורזה במיוחד, בעלת שיער שחור ומשקפיים מוזרות. "יש לך שלוש פוקימונים," היא אומרת תוך שהיא מסתכלת על החגורה שלך, עליה תלויים הפוקדורים. "גם לי יש שלוש פוקימונים, ואני ממש רוצה לאמן את כולם. מה דעתך להלחם מולי בקרב שלוש על שלוש?" היא שואלת אותך.[/quote]
'אין בעיה' אומר.
-
[U]chimcharboy[/U]
ריולו ששכב על הרצפה קם על רגליו במהירות, ושלח את אגרופו להכות בבידוף. הארגוף בגע בבידות שהזדעזה מהמכה החזקה של ריולו. בידוף נראה משותק לחלוטין מהמכה של ריולו, וניסה לזוז כדי לתקוף אותו שוב, אך ללא הצלחה גדולה.
[U]shayrahamim[/U]
"נהדר!" קראה הילדה, ושניכם התחלתם ללכת לכיוון אחת הזירות.
"איך קוראים לך? לי קוראים סופיה. ואיזה זירה אתה מעדיף? יש לנו אפשרות לבחור בין זירת המים, הקרח, העשב והאדמה."
[COLOR=red]שמעו, אני חייב ללכת. אני לא בטוח אם אני אהיה פה הערב, אבל אני בטוח יהיה פה מחר! אז נתראה (:[/COLOR]
-
[quote=Lanvin;623709][U]chimcharboy[/U]
ריולו ששכב על הרצפה קם על רגליו במהירות, ושלח את אגרופו להכות בבידוף. הארגוף בגע בבידות שהזדעזה מהמכה החזקה של ריולו. בידוף נראה משותק לחלוטין מהמכה של ריולו, וניסה לזוז כדי לתקוף אותו שוב, אך ללא הצלחה גדולה.
[/quote]
אוקיי ריולו תסיים את זה בבעיטת להבה
-
[quote=Lanvin;623709]
[U]shayrahamim[/U]
"נהדר!" קראה הילדה, ושניכם התחלתם ללכת לכיוון אחת הזירות.
"איך קוראים לך? לי קוראים סופיה. ואיזה זירה אתה מעדיף? יש לנו אפשרות לבחור בין זירת המים, הקרח, העשב והאדמה."
[COLOR=red]שמעו, אני חייב ללכת. אני לא בטוח אם אני אהיה פה הערב, אבל אני בטוח יהיה פה מחר! אז נתראה (:[/COLOR][/quote]
'מה שאת בוחרת לא אכפת לי' אומר
-
[quote=Lanvin;623327][U]קיוגר[/U]
"נכנסתי לקרב פוקימונים עם האדם הלא נכון. הוא היה חזק ממני בהרבה. ממש הרבה. הוא תלמיד שנה שנייה פה, כך שהיו לו פוקימונים מאומנים היטב."
קלווין נראה מבוהל ומבולבל. האחות לקח את הזובאט של קלווין מידיו, ומיד החלה לטפל בו.[/quote]
"לא נורא לפעמים מצליחים ולפעמים לא" אגיד לקלווין
-
[U]chimcharboy[/U]
ריולו רץ אל הבידוף שעמד משותק, ואפילו לא הצליח לנסות להתחמק מהמתקפה. רגלו של ריולו בערה בלהבה חזקה, שפגעה בבידוף והעיפה אותו כמספר מטרים לאחור.
בידוף התעלף מהמתקפה הישירה והחזותית של ריולו.
"הבעיטת להבה של ריולו ממש השתפרה." אמרה אנה. "זה בסדר אם אני אלכד עכשיו את בידוף? אם אתה רוצה תלכד אותו אתה. אתה נלחמת, זו זכותך."
[U]shayrahamim[/U]
"מממ..." מהרהרת סופיה. "אני חושבת שאם נשתמש בזירת המים זה יכול להיות מעניין. עוד אף פעם לא יצא לי להשתמש בה. ואל תדאג אם אין לך פוקימוני מים, יש שם מקום גם לפוקימונים שלא יכולים לשחות, אז זו לא בעייה גדולה. מה דעתך?"
[U]קיוגר[/U]
קלווין נראה מדוכא מאוד. "הילד הזה היה פשוט אכזרי. הוא לא הפסיק לתקוף את זובאט גם אחרי שהיה ברור שהוא הפסיד. אני חושב שהוא עדיין נמצא באזור הקרבות... אולי תלך להלחם איתו? כבר ראיתי את המיומנות של הסקווירטל שלך. אני חושב שאתה יכול להתמודד איתו."
-
[quote=Lanvin;624076][U]chimcharboy[/U]
ריולו רץ אל הבידוף שעמד משותק, ואפילו לא הצליח לנסות להתחמק מהמתקפה. רגלו של ריולו בערה בלהבה חזקה, שפגעה בבידוף והעיפה אותו כמספר מטרים לאחור.
בידוף התעלף מהמתקפה הישירה והחזותית של ריולו.
"הבעיטת להבה של ריולו ממש השתפרה." אמרה אנה. "זה בסדר אם אני אלכד עכשיו את בידוף? אם אתה רוצה תלכד אותו אתה. אתה נלחמת, זו זכותך."
[/quote]
לא את תלכדי אותו את עוד לא תפסת פוקימון וחוץ מיזה אני לא רוצה בידוף
-
[U]chimcharboy[/U]
אנה שלפה פוקדור מהכיס, וזרקה אותו על הבידוף שמולה. הכדור התנדנד מספר פעמים, ואז נעצר בקלילות.
"תודה רבה!" קראה אנה. "אין לי מילים לתאר כמה שאני שמחה לתפוס את הפוקימון הראשון שלי! בכל מקרה, אני חושבת שכדאי לנו לחזור לפנימייה. כבר ממש מאוחר, ואנחנו לא רוצים להענש..."
-
[quote=Lanvin;624116][U]chimcharboy[/U]
אנה שלפה פוקדור מהכיס, וזרקה אותו על הבידוף שמולה. הכדור התנדנד מספר פעמים, ואז נעצר בקלילות.
"תודה רבה!" קראה אנה. "אין לי מילים לתאר כמה שאני שמחה לתפוס את הפוקימון הראשון שלי! בכל מקרה, אני חושבת שכדאי לנו לחזור לפנימייה. כבר ממש מאוחר, ואנחנו לא רוצים להענש..."[/quote]
אני מאוד שמח בישבילך אני אומר לה בשימחה טוב בואי מהר לפנימייה
-
[U]chimcharboy[/U]
שניכם מתחילים ללכת לכיוון הפנימייה ללא הפרעות. אתם מגיעים לשער והשומר פותח לכם אותו. "מזל שהגעתם עכשיו," הוא אומר לכם. "כמעט כבר הלכתי לישון! אני ממליץ לכם לעלות לחדרים מייד, לפני שאחד מהמורים מתחילים לעשות סיורים ליליים. אתם לא רוצים להתפס על ידי סגנית המנהל... תאמינו לי."
-
[quote=Lanvin;624128][U]chimcharboy[/U]
שניכם מתחילים ללכת לכיוון הפנימייה ללא הפרעות. אתם מגיעים לשער והשומר פותח לכם אותו. "מזל שהגעתם עכשיו," הוא אומר לכם. "כמעט כבר הלכתי לישון! אני ממליץ לכם לעלות לחדרים מייד, לפני שאחד מהמורים מתחילים לעשות סיורים ליליים. אתם לא רוצים להתפס על ידי סגנית המנהל... תאמינו לי."[/quote]
אני אומר לו תודה רבה וממשיך לכיוון החדרים
-
[U]chimcharboy[/U]
אתם ממשיכים לכיוון החדרים, ולפתע אנה עוצרת. "אני חייבת להפרד ממך פה, ממש תודה! אני לא יודעת מה היית עושה בלעדיך!" הרגשת את ידיה חונקות את צוורך בחיבוק ענקי.הרגשת נבוך מאוד,אך נתת לה להמשיך. היא נופפה לך לשלום בלי להגיד שום מילה, והמשיכה לכיוון החדר שלה.
גם אתה עלית לחדר שלך, ונשכבת במיטה. הרגשת עייף מאוד מהיום שעבר עליך, ונרדמת מיד.
התעוררת לבוקר בהיר מאוד, אפילו לפני שהשעון המעורר צילצל.
הסתכלת על שולחן הכתיבה שלך וראית מכתב. פתחת אותו בעדינות, והיה כתוב בו:
"שלום, הינך מתבקש להגיע לשעור 'היסטוריה של עולם הפוקימונים' בשעה תשע בדיוק באולם ההרצאות. נא לא לאחר."
-
[quote=Lanvin;624145][U]chimcharboy[/U]
אתם ממשיכים לכיוון החדרים, ולפתע אנה עוצרת. "אני חייבת להפרד ממך פה, ממש תודה! אני לא יודעת מה היית עושה בלעדיך!" הרגשת את ידיה חונקות את צוורך בחיבוק ענקי.הרגשת נבוך מאוד,אך נתת לה להמשיך. היא נופפה לך לשלום בלי להגיד שום מילה, והמשיכה לכיוון החדר שלה.
גם אתה עלית לחדר שלך, ונשכבת במיטה. הרגשת עייף מאוד מהיום שעבר עליך, ונרדמת מיד.
התעוררת לבוקר בהיר מאוד, אפילו לפני שהשעון המעורר צילצל.
הסתכלת על שולחן הכתיבה שלך וראית מכתב. פתחת אותו בעדינות, והיה כתוב בו:
"שלום, הינך מתבקש להגיע לשעור 'היסטוריה של עולם הפוקימונים' בשעה תשע בדיוק באולם ההרצאות. נא לא לאחר."[/quote]
וואו שיעור היסטוריה של פוקימונים נשמע לי מגניב אני אומר לעצמי ואני יוצא מהחדר ומחפש את אנה
-
[quote=Lanvin;624076][U]קיוגר[/U]
קלווין נראה מדוכא מאוד. "הילד הזה היה פשוט אכזרי. הוא לא הפסיק לתקוף את זובאט גם אחרי שהיה ברור שהוא הפסיד. אני חושב שהוא עדיין נמצא באזור הקרבות... אולי תלך להלחם איתו? כבר ראיתי את המיומנות של הסקווירטל שלך. אני חושב שאתה יכול להתמודד איתו."[/quote]
"אוקיי אם זה רצונך אני ילך ללמד את הילד לקח!רק שאלה קטנה זה יהיה קרב 1 על 1 או 2 על 2?"אשאל את קלווין "סקווירטל אתה מוכן לקרב נוסף היום?"אשאל את סקווירטל
-
[QUOTE=Lanvin;624076][U][/U]
[U]shayrahamim[/U]
"מממ..." מהרהרת סופיה. "אני חושבת שאם נשתמש בזירת המים זה יכול להיות מעניין. עוד אף פעם לא יצא לי להשתמש בה. ואל תדאג אם אין לך פוקימוני מים, יש שם מקום גם לפוקימונים שלא יכולים לשחות, אז זו לא בעייה גדולה. מה דעתך?"[/QUOTE]
'מממ בסדר אין לי בעיה' אומר לה ונצא לכיוון זירת המים.
-
[U]chimcharboy[/U]
אתה יוצא מהחדר ויורד לכיוון החצר. אתה רואה את אנה יושבת לבדה, מאמנת את הפוקימונים שלה זה מול זה.
"נידורן, תשתמש במתקפת עוקץ רעל על בידוף!" היא אומרת. "בידוף, תשתמש בדחיפה על נידורן!"
הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה זה מול זה, ואז היא מבחינה בך. "היי, מה קורה ג'ייק?" היא שואלת אותך.
[U]קיוגר[/U]
סקווירטל איש לך בנענוע ראש ונראה נלהב ביותר לקרב.
"הוא מאמן שנה שנייה. אני מאמין שיש לו יותר משני פוקימונים, ככה שברור שאתה יכול לעשות איתו קרב שתים על שתים." עונה לך קלווין. "רק תיזהר ממנו. הוא מאמן די חזק... אתה תזהה אותו בטוח, יש לו חולצה אדומה משובצת, והוא גבוהה מאוד."
[U]shayrahamim[/U]
שניכם הולכים לכיוון זירת המים, וכל אחד ממכם הולך לצידו השני של הזירה. זירת המיים הייתה הזירה הגדולה ביותר מבין ארבעת הזירות. כל מרכז הזירה היה מוצף באגם מים גדול, וסביבו אדמה קשה המורכבת מסלעים. במרכז האגם עמד מאין אי העשוי מסלע יחיד.
סופיה שלפה פוקדור, והתכוננה לזרוק אותו באוויר. "תוציא את הפוקימון שלך," היא אמרה.
-
[quote=Lanvin;624285][U]chimcharboy[/U]
אתה יוצא מהחדר ויורד לכיוון החצר. אתה רואה את אנה יושבת לבדה, מאמנת את הפוקימונים שלה זה מול זה.
"נידורן, תשתמש במתקפת עוקץ רעל על בידוף!" היא אומרת. "בידוף, תשתמש בדחיפה על נידורן!"
הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה זה מול זה, ואז היא מבחינה בך. "היי, מה קורה ג'ייק?" היא שואלת אותך.
[/quote]
היי אנה אני רואה שאת מיתאמנת אם הפוקימונים שלך אני אומר לה
-
[QUOTE=Lanvin;624285][U][/U]
[U]shayrahamim[/U]
שניכם הולכים לכיוון זירת המים, וכל אחד ממכם הולך לצידו השני של הזירה. זירת המיים הייתה הזירה הגדולה ביותר מבין ארבעת הזירות. כל מרכז הזירה היה מוצף באגם מים גדול, וסביבו אדמה קשה המורכבת מסלעים. במרכז האגם עמד מאין אי העשוי מסלע יחיד.
סופיה שלפה פוקדור, והתכוננה לזרוק אותו באוויר. "תוציא את הפוקימון שלך," היא אמרה.[/QUOTE]
'בסדר צא איגליפאף' אומר 'בוא נראה מה אתה שווה'.
-
[U]chimcharboy[/U]
"כן, האמת שזה ממש קשה לאמן אותם. שניהם עדיין ברמה ממש נמוכה. אני חייבת לאמן אותם כמה שיותר." היא אומרת ושיערה המטולטל והשחור נח על כתפה בעדינות. "אני לומדת היום 'היסטוריה של עולם הפוקימונים'. שמעתי שזה שעור ממש משעמם. הוא מתחיל עוד שתי דקות אז אולי כדי שאני אמהר... איזה שעור יש לך?"
[U]shayrahamim[/U]
הפוקדור שלך נזרק באוויר והפוקימון הקטן והוורוד יצא מהפוקדור. הוא נחת על הרצפה, עיניו הגדולות והבורקות נאו מתוקות מתמיד.
"הוא פשוט הפוקימון הכי חמוד בעולם!" קראה סופיה ונראתה מאושרת לראות אותו. "צא נינקדה!" היא זקרה את הפוקדור שלה, ואור אדום ובוהק הציף את האוויר. פוקימון קטנטן בצבעי בז' הופיע על הרצפה, הולך על ארבע רגליים קטנות ושני מחושים מזדקרים מפניו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/290.png[/IMG]
-
[quote=Lanvin;625300][U]chimcharboy[/U]
"כן, האמת שזה ממש קשה לאמן אותם. שניהם עדיין ברמה ממש נמוכה. אני חייבת לאמן אותם כמה שיותר." היא אומרת ושיערה המטולטל והשחור נח על כתפה בעדינות. "אני לומדת היום 'היסטוריה של עולם הפוקימונים'. שמעתי שזה שעור ממש משעמם. הוא מתחיל עוד שתי דקות אז אולי כדי שאני אמהר... איזה שעור יש לך?"
[/quote]
דווקא לי זה נשמע שיעור מעיניין אני אומר לה
-
[quote=Lanvin;624285][U]קיוגר[/U]
סקווירטל איש לך בנענוע ראש ונראה נלהב ביותר לקרב.
"הוא מאמן שנה שנייה. אני מאמין שיש לו יותר משני פוקימונים, ככה שברור שאתה יכול לעשות איתו קרב שתים על שתים." עונה לך קלווין. "רק תיזהר ממנו. הוא מאמן די חזק... אתה תזהה אותו בטוח, יש לו חולצה אדומה משובצת, והוא גבוהה מאוד."[/quote]
"אוקיי תודה קלווין אני ילמד אותו לקח"אגיד לקלווין "אקנס צא"אגיד ואזרוק את הפוקדור באוויר.
-
[QUOTE=Lanvin;625300]]
[U]shayrahamim[/U]
הפוקדור שלך נזרק באוויר והפוקימון הקטן והוורוד יצא מהפוקדור. הוא נחת על הרצפה, עיניו הגדולות והבורקות נאו מתוקות מתמיד.
"הוא פשוט הפוקימון הכי חמוד בעולם!" קראה סופיה ונראתה מאושרת לראות אותו. "צא נינקדה!" היא זקרה את הפוקדור שלה, ואור אדום ובוהק הציף את האוויר. פוקימון קטנטן בצבעי בז' הופיע על הרצפה, הולך על ארבע רגליים קטנות ושני מחושים מזדקרים מפניו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/290.png[/IMG][/QUOTE]
'צא איגליפאף קסם מתוק אומר לו