-
[quote=roi857;629033][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]הלהביור גרם לכף ידך להיכבה, האונדום רץ לעבר והתכונן להשתמש בנשיכה, לפתע בייליף סגרה את פיו עם שוטי הגפן והעיפה אותו על עץ, היא השמיעה כל שמחה, השומר פוקימונים אמר: "נתראה בקרוב!", ודילק בקפיצות על האבנים שבאגם ומשם נעלם מהאופק[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מחליט שאני לא יכול להסתובב ללא הגנה ולכן מפש במכשיר פוקימון שאשמור עלי כדי שהוכל לשמור על הטבע.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אתה מוצא בסביבה הקרובה פוקימונים לא מאומנים כל כך, לפתע אתה קולט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/288.png[/IMG]חורט כתב פוקימונים על העץ
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629077][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]טריקו וקקניאה מתחילים להתאמן קשה מאוד ומראים מוטיבציה אדירה, הזרוע מחט והזנב ברזל היוו אתגר אדיר אחד לשני, טריקו בעל הגאווה האדירה לא וויתר ועוד קקניאה נחוש להוכיח את עצמו, מאגבי השתמש באגרוף אש על עץ לפתע אתה שם לב שבכלל שהעץ זה הפוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/185.png[/IMG] מסוג אבן, סודווודו הסתובב ונראה מעוצבן מאוד[/COLOR][/CENTER]
אני אומר בלחץ "טריקו שאיבה!קקניאה זרוע מחט! מגבי רוץ אלי!"
-
[quote=roi857;629083][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה מוצא בסביבה הקרובה פוקימונים לא מאומנים כל כך, לפתע אתה קולט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/288.png[/IMG]חורט כתב פוקימונים על העץ[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
זה נראה פוקימון חזק שיכול לעזור לי אני חושב ושואל אותו "תגיד בה לך לעזור לי לשמור על האזור?"
-
[CENTER][COLOR=Purple]נייט:
מאגבי רצה אליך בוכה, טריקו נראה מעוצבן מאוד ומשתמש בשאיבה, סודוודו משתמש בחיקוי וככה עושה שאיבה יותר חזקה בגלל כוחו העצום, והדף את קקניאה בקצה כפול
[COLOR=Blue]סמיט:
ויגורוט לא מקשיב למה אתה אומר, הוא מסיים לחרוט ומתחבא מאחורי עץ, לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsb/288.png[/IMG] בת באה ומסתכלת על הכתב פוקימונים היא מחייכת ומחפשת את מי שכתב את זה
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629092][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]מאגבי רצה אליך בוכה, טריקו נראה מעוצבן מאוד ומשתמש בשאיבה, סודוודו משתמש בחיקוי וככה עושה שאיבה יותר חזקה בגלל כוחו העצום, והדף את קקניאה בקצה כפול[/COLOR][/CENTER]
אני אומר למגבי בעדינות "אין מה לבכות חמודי זה בסדר"
אני אומר לטריקו וקקניאה "תתקיפו בכל הכוח!"
-
[quote=roi857;629092][CENTER][COLOR=purple][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]ויגורוט לא מקשיב למה אתה אומר, הוא מסיים לחרוט ומתחבא מאחורי עץ, לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsb/288.png[/IMG] בת באה ומסתכלת על הכתב פוקימונים היא מחייכת ומחפשת את מי שכתב את זה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
לא כדי לי להפריע להם הם מתזווגים נראה לי שאחפש פוקימון חזק אחר אני חושב ומחפש פוקימון אחר בעזרת המכשיר.
-
[quote=roi857;629077][CENTER][COLOR=Purple]
[COLOR=Red]קווין:
סניזל קפצה לעבר הטופר טער והתפתחה ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plffa/461.png[/IMG] היא קפצה לעבר טורטרה אגרוף קרח אבל זה לא הצליח, היא נתפסה ממש קרוב לטורטרה שהחזיק אותה בעזרת שוטי הגפן, לפתע היא ירתה קרן קרח אדירה שהקפיאה את ראשו של טורטרה, טורטרה העיף אותה אחורה, וויבייל שרדה את זה וטורטרה שבר את הקרח בעזרת שוטי גפן, לפתע הוא השתמש בצמח משתולל שהעיף את טרטוויג על ווייבייל
[/quote]
"אמרתי לך אגרוף קרח! לא קרן קרח! ההתקפה המיוחדת שלך בריצפה, בטח שטורטרה שרד את זה!" אני אומר לה מלא בזעם..
"טרטוויג, כדור אנרגיה, וויביל.. קרן קרח"
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אתה מפעיל את המכשיר לפתע המאדקיפ שהשתמשת בו רץ אליך וקופץ עליך לחיבוק, לפתע אביו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/260.png[/IMG] מגיע ומחייך אליו, הסוואמפורט מבקש ממך שתיקח את מאדקיפ שלו איתך, לפתע הצד הימני של החיפוש והלכידת פוקימונים נפתח, וראו גם שאפשר לשמור פוקימונים מתוך רצונם, לחצת על הכפתור האדום כדי לבדוק וכיוונת על מאדקיפ וכיוונת למאדקיפ, אור אדום נשלח אליו כמו של הפוקדור, הקיף אותו לכד אותו, לפתע עלה עוד כפתור, כפתור ירוק, אתה לוחץ עליו ומופיע רשימת הפוקימונים השמורים, ראו תמונה של מאדקיפ בתוך מסגרת ואפשר להוציא אותו בעזרת לחיצה על מסגרת
מאדקיפ יצא שמח ועכשיו נשאלת השאלה אם תיקח אותו איתך
[COLOR=Purple]נייט:
סודוודו השתמש במהלך השלכת סלעים, סלעים עפו מהאדמה לעבר קקניאה וטריקו
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל נחושה להוכיח את עצמה, ירתה קרח קרח וקפצה למסלול שלה כשהיא מכניסה את ידה לשם, היד של וויבייל הוקפאה והיה הייתה בדרך לטורטרה, טרטוויג ירה כדור אנרגיה לעבר טורטרה, לפתע טורטרה ירה כדור אנרגיה ענקי שהכניס את ויבייל לתוכו ובלע את הכדור של טרטוויג כאילו שלא היה, וויבייל וטרטוויג חוסלו
[U][COLOR=black][SIZE=4]הודעה:
[/SIZE][/COLOR][/U][COLOR=black][SIZE=4][SIZE=2]זה שפותח את עמוד 15 מקבל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=purple][B]נייט:[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]
[COLOR=blue][B]סודוודו השתמש במהלך השלכת סלעים, סלעים עפו מהאדמה לעבר קקניאה וטריקו[/B][/COLOR]
[/CENTER]
[/COLOR][COLOR=black]אני אומר בלחץ "תתחמקו מהר טריקו זנב ברזל וקקניאה זרוע מחט"[/COLOR]
-
[quote=roi857;629111][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple]
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל נחושה להוכיח את עצמה, ירתה קרח קרח וקפצה למסלול שלה כשהיא מכניסה את ידה לשם, היד של וויבייל הוקפאה והיה הייתה בדרך לטורטרה, טרטוויג ירה כדור אנרגיה לעבר טורטרה, לפתע טורטרה ירה כדור אנרגיה ענקי שהכניס את ויבייל לתוכו ובלע את הכדור של טרטוויג כאילו שלא היה, וויבייל וטרטוויג חוסלו
[U][COLOR=black][SIZE=4]הודעה:
[/SIZE][/COLOR][/U][COLOR=black][SIZE=4][SIZE=2]זה שפותח את עמוד 15 מקבל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"חיזרו שניכם, אתם צריכים להתבייש.. קדימה חוזרים למרכז הפוקימונים, לאחר שתנוחו אנחנו נתאמן אפילו יותר קשה! אנחנו לא יכולים לנצח במכונים כשאתם כאלה חלשים "
-
[CENTER][COLOR=Red]
קווין:
טורטרה ירה עליך קרן על!
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629140][CENTER][COLOR=Red]קווין:
טורטרה ירה עליך קרן על!
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"מה הבעיה שלך טורטרה?! זה לא עיניינך איך אני מאמן את הפוקימונים שלי! שתדע לך שברגע שאני אהיה מספיק חזק אני חוזר לפה ולוכד אותך! ואז אתה תעבור בידיוק את מה שטרטוויג עובר! אז תתכונן!"
-
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=purple][B]נייט:[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]
[COLOR=blue][B]סודוודו השתמש במהלך השלכת סלעים, סלעים עפו מהאדמה לעבר קקניאה וטריקו[/B][/COLOR]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue]
[/COLOR][COLOR=black]אני אומר בלחץ "תתחמקו מהר טריקו זנב ברזל וקקניאה זרוע מחט"[/COLOR]
-
קקניאה וטריקו נפגעו, קקניאה נפל אבל טריקו מלא הגאווה רץ לעבר סודוודו והשתמש בזנב ברזל, סודוודו עף מאט אחורה
[COLOR=Red]קווין:
טורטרה לא נראה מפוחד בכלל, אתה ניסית לקום אבל התעלפת באותו רגע
-
[quote=roi857;629155][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]קקניאה וטריקו נפגעו, קקניאה נפל אבל טריקו מלא הגאווה רץ לעבר סודוודו והשתמש בזנב ברזל, סודוודו עף מאט אחורה[/COLOR][/CENTER]
אני אומר למגבי "טוב אם אתה לא מפחד אגרוף אש!"
-
[quote=roi857;629155][CENTER][COLOR=Purple]נייט:
קקניאה וטריקו נפגעו, קקניאה נפל אבל טריקו מלא הגאווה רץ לעבר סודוודו והשתמש בזנב ברזל, סודוודו עף מאט אחורה
[COLOR=Red]קווין:
טורטרה לא נראה מפוחד בכלל, אתה ניסית לקום אבל התעלפת באותו רגע
[/quote]
"טרטויוג צא"
"החבר שלך התקיף אותי רק כי הוא לא אוהב את הדרך בה אני מאמן אותך, תסביר לו שגם אתה רוצה להתחזק ולהיות בידיוק כמוהו ובישביל זה צריך לעבוד קשה!"
-
[QUOTE=roi857;629033][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ורואים שכבר בוקר
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" בוא צ'ימצ'אר למכרה אולי נמצא עוד אבן התפתחות " אני וצ'ימצ'אר הולכים למכרה
-
מאגבי עזר בביטחון, קפץ לעבר סודוודו, אגרוף האש היה מוכן, מתקפת האש לא תשפיע כל כך על פוקימונים אדמה אבל האגרוף כן, סודוודו קפץ לעבר מאגבי והשתמש באגרוף עץ, סודוודו פגע ראשון ושדה הראייה של מאגבי טושטש והיא לא ראתה כלום
[COLOR=Red]קווין:
טרטוויג רץ לטורטרה בבכי, נראה היה שהוא מאוד נעלב ממה שאמרת, טורטרה השתמש בשוטי גפן כדי לקחת את הפוקדור של טרטוויג ושבר אותו
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר שמח מאוד ללכת לשם, נראה שהוא ממש נהנה שם, אתם יוצאים מהמרכז פוקימונים ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr128.png[/IMG] והוא אומר לך: "ראיתי אותך אתמול במכרה נלחם נגד הג'יאודוד והארון, בוא נערוך קרב עכשיו!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629180][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]מאגבי עזר בביטחון, קפץ לעבר סודוודו, אגרוף האש היה מוכן, מתקפת האש לא תשפיע כל כך על פוקימונים אדמה אבל האגרוף כן, סודוודו קפץ לעבר מאגבי והשתמש באגרוף עץ, סודוודו פגע ראשון ושדה הראייה של מאגבי טושטש והיא לא ראתה כלום[/COLOR][/CENTER]
אני אומר למגבי קקניאה וטריקו בגאווה"צאו תתקפו הכי חזק שלכם!"
-
[QUOTE=roi857;629180][CENTER
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר שמח מאוד ללכת לשם, נראה שהוא ממש נהנה שם, אתם יוצאים מהמרכז פוקימונים ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr128.png[/IMG] והוא אומר לך: "ראיתי אותך אתמול במכרה נלחם נגד הג'יאודוד והארון, בוא נערוך קרב עכשיו!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לאיש "אני אשמח לקרב פוקימונים" אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בחפירה"
-
טריקו יוצא עם זנב ברזל וקקניאה עם זרוע מחט, סודוודו השתמש בבעיטה נמוכה, בקפיצה הוא פגע בזנב של טריקו והפיל אותו, ואז השתמש באגרוף עץ בבטנו של קקניאה, קקניאה ומאגבי מבולבלים לגמרי ולא יכולים לראות לשעות שלמות, ורק טריקו נשאר פצוע,
[COLOR=Sienna]ליאור:
היריב שלך קרא: "צא גולם!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani076.gif[/IMG] מלא ביטחון וכוח, אחרי ששלח את גולם שאל: "צ'ימצ'אר הוא הפוקימון היחיד שלך?"
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
האחות ג'וי מעירה אותך ואומרת: "בוקר" עם חיוך
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629199][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]טריקו יוצא עם זנב ברזל וקקניאה עם זרוע מחט, סודוודו השתמש בבעיטה נמוכה, בקפיצה הוא פגע בזנב של טריקו והפיל אותו, ואז השתמש באגרוף עץ בבטנו של קקניאה, קקניאה ומאגבי מבולבלים לגמרי ולא יכולים לראות לשעות שלמות, ורק טריקו נשאר פצוע,[/COLOR][/CENTER]
אני מחזיר אותם לפוכדור ורץ אל עבר המרכז
-
[quote=roi857;629180]
[CENTER][COLOR=Purple]
[COLOR=Red]קווין:
טרטוויג רץ לטורטרה בבכי, נראה היה שהוא מאוד נעלב ממה שאמרת, טורטרה השתמש בשוטי גפן כדי לקחת את הפוקדור של טרטוויג ושבר אותו
[COLOR=Sienna]
[/quote]
"אין לי צורך בפוקימונים מפונקים" אני אומר ועוזב את המקום
-
[QUOTE=roi857;629199]
[COLOR=Sienna]ליאור:
היריב שלך קרא: "צא גולם!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani076.gif[/IMG] מלא ביטחון וכוח, אחרי ששלח את גולם שאל: "צ'ימצ'אר הוא הפוקימון היחיד שלך?"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למאמן " כן למה אתה שואל?"
-
אתה מגיע למרכז פוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך, אחרי כמה דקות היא מביאה לך אותם ואומרת: "איך הפוקימונים הגיעו למצב כזה קשה?"
[COLOR=Red]קווין:
אתה מגיע למרכז פוקימונים והאחות ג'וי נותנת לך פוקדור של פיצ'ו
[COLOR=Sienna]ליאור:
המאמן אומר לך: "אז לא כדאי לך ללכת להתקדם למכון כל כך מהר, גולם תשתמש בגלגול!"
-
[quote=roi857;629222][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]אתה מגיע למרכז פוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ואומרת: "איך הם הגיעו למצב כזה קשה?"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple]אני אומר לה בעצב "בשתי מילים סודוודו עצבני "[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=roi857;629222][CENTER][COLOR=Purple]
[COLOR=Sienna]ליאור:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למאמן" תודה על הטיפ" אני אומר לצ'ימצ'אר" תתחמק מן הגלגול ושתמש בחפירה ואז גלגל להבה על גולם"
-
"היית בשדה מימין לכניסה לעיר נכון?" אומרת האחות ג'וי בחיוך, והמשיכה: "יש קבוצה גדולה של סודוודו חזקים, לא ראית את השלט אזהרה?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
גולם מהיר מדי והוא פוגע בצ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מתחיל לחפור אחרי כמה שניות יוצא עם גלגל להבה, אבל גולם התנגש בו והעיף אותו על הריצפה, צ'ימצ'אר לא יכול להילחם
-
[QUOTE=roi857;629233][CENTER][COLOR=Purple]
"
[COLOR=Sienna]ליאור:
גולם מהיר מדי והוא פוגע בצ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מתחיל לחפור אחרי כמה שניות יוצא עם גלגל להבה, אבל גולם התנגש בו והעיף אותו על הריצפה, צ'ימצ'אר לא יכול להילחם
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואומר למאמן"אתה במקרה מאמן מכון אתה מאמן חזק מאוד תוכל לתת לי טיפים לקרב"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
"כל מה שאני יכול להציע לך זה לחזק את צ'ימצ'אר שלך, עד שיוכל לעשות להביור בצורה טובה מאוד, ולתפוס פוקימון עשב שיודע לעשות עלי טער וגם פוקימון אדמה מיומן, ולא אני עדיין מנסה לעבור את המכון הראשון כבר שלושה חודשים, המנהיג מכון שם כמעט ניצח את סינט'יה, הוא הביס את גארצ'ומפ שלה אפילו, הוא נותן קודם כל שני פוקימונים שלך נגד פוקימון אחד שלו ואם זה לא מצליח עוד פוקימון לקרב אחד על אחד נגד אותו הפוקימון"
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629233][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]"היית בשדה מימין לכניסה לעיר נכון?" אומרת האחות ג'וי בחיוך, והמשיכה: "יש קבוצה גדולה של סודוודו חזקים, לא ראית את השלט אזהרה?"[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לה בחשש "לא ראיתי סליחה"
-
[quote=roi857;629222][CENTER][COLOR=Purple]נייט:
אתה מגיע למרכז פוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך, אחרי כמה דקות היא מביאה לך אותם ואומרת: "איך הפוקימונים הגיעו למצב כזה קשה?"
[COLOR=Red]קווין:
אתה מגיע למרכז פוקימונים והאחות ג'וי נותנת לך פוקדור של פיצ'ו
[COLOR=Sienna]ליאור:
[/quote]
"צא פיצ'ו"
אני מסתכל לו בעיניים במבט מפחיד ואומר: "אם גם אתה מפונק כדאי שתלך ברגע זה"
-
האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"
[COLOR=Red]קווין:
פיצ'ו נראה מאוד מחונך ובכלל לא מפונק, הוא מתכווץ ויוצר כמות חשמל חזקה
-
[quote=roi857;629251][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לה "בסדר איפה אני יכול להתאמן במקום באזור שלא קשור לסודוודו האלה?"
-
[quote=roi857;629251][CENTER][COLOR=Purple]נייט:
האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"
[COLOR=Red]קווין:
פיצ'ו נראה מאוד מחונך ובכלל לא מפונק, הוא מתכווץ ויוצר כמות חשמל חזקה
[/quote]
"יכול להיות שאתה דווקא כן תביא תועלת לקבוצה.."
"אני רוצה להכיר לי מישהו, צאי וויביל"
-
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
וויבייל ופיצ'ו חיבבו זה את זה
[/COLOR][/CENTER]
-
[CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR]
[COLOR=purple]האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לה "בסדר איפה אני יכול להתאמן במקום באזור שלא קשור לסודוודו האלה?"
-
האחות ג'וי אמרה: "יש לך פוקימונים די טובים יחסית לזמן שאתה מאמן, תשמע עצה שלי תחזור לדרך 2 ותתאמן שם קצת, לאחר שהפוקימונים שלך יתחזקו תלך לדרך 3 יש שם אגם גדול מלא בפוקימוני מים, והמון פוקימונים באים לשם, תוכל למצוא שם תוספת נהדרת לקבוצה שלך, אבל יקח זמן, שלא תטעה"
[SIZE=4][B][U]
[COLOR=Black]הודעה:
[/COLOR][/U][COLOR=Black][SIZE=2]האפשרות ליהיות מתאם ומגדל נפתחה, אבל פוקימון ריינג'ר אחד זה מספיק, אולי בהמשך האפשרות ליהיות פוקימון ריינג'ר תיפתח, אפשר להירשם ליהיות מאמן מגדל או מתאם[/SIZE]
[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629266][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]האחות ג'וי אמרה: "יש לך פוקימונים די טובים יחסית לזמן שאתה מאמן, תשמע עצה שלי תחזור לדרך 2 ותתאמן שם קצת, לאחר שהפוקימונים שלך יתחזקו תלך לדרך 3 יש שם אגם גדול מלא בפוקימוני מים, והמון פוקימונים באים לשם, תוכל למצוא שם תוספת נהדרת לקבוצה שלך, אבל יקח זמן, שלא תטעה"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לה :"תודה" ואני יוצא לדרך 2 [/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR]