-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ופוגע באלקטרידר ואז הוא משתמש בצעקה אך מרוב הפרווה שמכסה את אוזניו,אלקטרידר לא שומע את הצעקה אך כן את ג'ון. "חחח,תשתמש בברק פעם נוספת!" אומר ג'ון והברק כמעט פוגע בפארליט אך הוא מצליח להתחמק ואלקטרידר לא מוכן עכשיו לתקפה![/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;660224][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ופוגע באלקטרידר ואז הוא משתמש בצעקה אך מרוב הפרווה שמכסה את אוזניו,אלקטרידר לא שומע את הצעקה אך כן את ג'ון. "חחח,תשתמש בברק פעם נוספת!" אומר ג'ון והברק כמעט פוגע בפארליט אך הוא מצליח להתחמק ואלקטרידר לא מוכן עכשיו לתקפה![/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפארליט"עכשיו מהר גחלת ושריטה עליו"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ומעיף את אלקטרידר על הקיר ולאחר מכן פארליט מרסק אותו בשריטות ומחסל אותו. "נו באמת!!! צא אלקטרידוד!" ג'ון אומר,מכניס את אלקטרידר ומוציא פוקימון לא כל כך חמוד... [IMG]http://up203.siz.co.il/img1/dicv2mk2yz12.png[/IMG]. "תשתמש בפריקה!" אומר ג'ון ואלקטרידוד מחסל את פארליט! "הא! כל הכבוד אלקטרידוד! עכשיו זה קרב אחד על אחד! פוקימון אחרון שלי על פוקימון אחרון שלך!" אומר ג'ון.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;660228][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ומעיף את אלקטרידר על הקיר ולאחר מכן פארליט מרסק אותו בשריטות ומחסל אותו. "נו באמת!!! צא אלקטרידוד!" ג'ון אומר,מכניס את אלקטרידר ומוציא פוקימון לא כל כך חמוד... [IMG]http://up203.siz.co.il/img1/dicv2mk2yz12.png[/IMG]. "תשתמש בפריקה!" אומר ג'ון ואלקטרידוד מחסל את פארליט! "הא! כל הכבוד אלקטרידוד! עכשיו זה קרב אחד על אחד! פוקימון אחרון שלי על פוקימון אחרון שלך!" אומר ג'ון.[/COLOR]
אני מוציא את אקוס" שבירת לבנים וקצה כפול"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אקוס משתמש בשבירת לבנים ואלקטרידוד נפגע ונופל על הריצפה. לאחר מכן אקוס בא אליו עם קצה כפול אך אלקטרידוד מתחמק בסלטה. "עכשיו תשתמש בשבירת לבנים הכי חזקה שלך,אלקטרידוד!" אומר ג'ון ואלקטרידוד מתקדם אל אקוס מהאוויר בשבירת לבנים![/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;660261][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אקוס משתמש בשבירת לבנים ואלקטרידוד נפגע ונופל על הריצפה. לאחר מכן אקוס בא אליו עם קצה כפול אך אלקטרידוד מתחמק בסלטה. "עכשיו תשתמש בשבירת לבנים הכי חזקה שלך,אלקטרידוד!" אומר ג'ון ואלקטרידוד מתקדם אל אקוס מהאוויר בשבירת לבנים![/COLOR]
אני אומר לאקוס" תתחמק ואז קצה כפול ושבירת לבנים"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אקוס מספיק להתחמק והוא משתמש בקצה כפול מהר מאוד ומעיף את אלקטרידוד לאוויר. לאחר מכון אקוס קופץ על אלקטרידוד ומוחץ אותו על האדמה בקצה כפול אך בדיוק באותו זמן ג'ון אומר לו להשתמש בפריקה ושני הצדדים נפגעים בפיצוץ ענק! לאחר כמה דקות שכל האפר מתרוקן אתה רואה שאלקטרידוד מחוסל אבל אקוס מצליח לעמוד בקושי על הברך! "כל הכבוד לך..." אומר ג'ון,מחזיר את אלקטרידוד לפוכדור ונותן לך את תג הרעם ובדיוק אז אקוס מתעלף.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;660267][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אקוס מספיק להתחמק והוא משתמש בקצה כפול מהר מאוד ומעיף את אלקטרידוד לאוויר. לאחר מכון אקוס קופץ על אלקטרידוד ומוחץ אותו על האדמה בקצה כפול אך בדיוק באותו זמן ג'ון אומר לו להשתמש בפריקה ושני הצדדים נפגעים בפיצוץ ענק! לאחר כמה דקות שכל האפר מתרוקן אתה רואה שאלקטרידוד מחוסל אבל אקוס מצליח לעמוד בקושי על הברך! "כל הכבוד לך..." אומר ג'ון,מחזיר את אלקטרידוד לפוכדור ונותן לך את תג הרעם ובדיוק אז אקוס מתעלף.[/COLOR]
אני אומר לג'ון" הית יריב קשה"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]חח,תודה,גם אתה היית ממש טוב!" אומר ג'ון,"טוב,להתראות" הוא אומר,נועל את המכון והולך משם. אתה קצת הצידה ורואה שיש המשך מהעיר הזאת,שם יש יער. מצד שני יש לידך חנות.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;660191]
[COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]הפוקימון הקטן מתחמק מהלהביורים של בלאזגו ובינתיים אתה סורק אותו בפוקדע ואתה רואה שקוראים לו סנובי ויש לו את המתקפות:דחיפה,סופת שלג,רסיס קרח. בלאזגו מצליח סוף סוף לפגוע בסנובי אך הוא לא מוותר והוא מקפיא את בלאזגו בסופת שלג ואז דוחף אותו עליך ושניכם נופלים והוא ממשיך לצחוק.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
----------------------------------------------
קם
"ואו,אז אני מבין שאתה אוהב משחקים,מהר מהירות ואז נגיחה תעיף אותו""
-
[QUOTE=a.v.i.v;660279][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]חח,תודה,גם אתה היית ממש טוב!" אומר ג'ון,"טוב,להתראות" הוא אומר,נועל את המכון והולך משם. אתה קצת הצידה ורואה שיש המשך מהעיר הזאת,שם יש יער. מצד שני יש לידך חנות.[/COLOR]
אני הולך למרכז הפוקימונים
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למרכז הפוקימונים ולאחר שהאחות ג'וי סיימה לטפל בפוקימונים שלך היא אומרת לך שקיבלת מיכתב. אתה לוקח את המכתב ורואה "לי,כדאי לך מאוד לבוא היום בשעה 5 ליער או שתשלם על זה!" אתה מודאג פיתאום ומסתכל בשעון. השעה היא 4 וחצי.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]בלאזגו מתקדם אל הפוקימון במהירות ובאותו זמן הוא עושה נגיחה והוא מעיף את סנובי על הקיר ומחסל אותו.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;660297]
[COLOR=mediumturquoise]בלאזגו מתקדם אל הפוקימון במהירות ובאותו זמן הוא עושה נגיחה והוא מעיף את סנובי על הקיר ומחסל אותו.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
----------------
"אתה מחוסל,עכשיו אתה שלי"!
זורק פוכדור
-
[COLOR=mediumturquoise]הוא נכנס לפוכדור והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,נתפס![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]תפסת סנובי!*מיד יעודכן.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה יוצא מהמהרה ורואה שמרכז הפוקימונים ממש לא רחוק ממך ואתה צריך לרפא את סנובי.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"שהיה לך בהצלחה!" אומר טום.
"אוקי המתמודדים הרושואנים שיצאו הם.....אדם נגד ג'ני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr014.png[/IMG]" אומרת הקריינית בעד ששנכם עולים לבמה.
"אוקי צאו קוליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/myxn5myzmjik.png[/IMG] וקליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2mnzzeigg5ho.png[/IMG]" אומרת ג'ני ומוציא אותם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;660368][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"שהיה לך בהצלחה!" אומר טום.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי המתמודדים הרושואנים שיצאו הם.....אדם נגד ג'ני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr014.png[/IMG]" אומרת הקריינית בעד ששנכם עולים לבמה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי צאו קוליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/myxn5myzmjik.png[/IMG] וקליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2mnzzeigg5ho.png[/IMG]" אומרת ג'ני ומוציא אותם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
"בואו נתחיל קדימה רקסיט קאספיק צאו!..רקסיט תשתמש בלהביור קוליאה וקאספיק כדור צל על קליאה!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
הלהביור וכדור הצל מיתקרבים במהירות לכיונם קליאה קוליאה.
"אוקי קליאה השתמשי ברקוד גשם! קוליאה השתמשי בעלים קסומים!" אומרת ג'ני בעד שהעלים הקסומים הורסים את כדור הצל וריקוד הגשם הורס את הלהביור.
"אוקי עכשיו תישתמשו באקדח מים!" אומרת ג'ני בעד שאקדח מים כפול מתקרב לכיון של קאספיק ורקסיט.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;660388][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]הלהביור וכדור הצל מיתקרבים במהירות לכיונם קליאה קוליאה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי קליאה השתמשי ברקוד גשם! קוליאה השתמשי בעלים קסומים!" אומרת ג'ני בעד שהעלים הקסומים הורסים את כדור הצל וריקוד הגשם הורס את הלהביור.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי עכשיו תישתמשו באקדח מים!" אומרת ג'ני בעד שאקדח מים כפול מתקרב לכיון של קאספיק ורקסיט.[/COLOR][/I]
"מהר קאספיק תשתמש בשיגור ואז אגרוף ממוקד על קליאה ורקסיט תשתמש במהירות על מנת לחמוק מאקדח המים ואז נגיחה על קליאה גם כן צאו!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
קאספיק משתגר רגע לפניי שאקדח המים פוגע מתחיל לחבוט בקליאה בעזרת אגרופים ממוקדים.
לאחר מכן רקסיט מתחמק בעזרת מהירות מהמתקפה ומשתמש בנגיחה שמעיפה את קוליאה.
"אוקי הישתמשו במערבולת ובסופת עלים!" אומרת ג'ני בעד שמערבולת עצמוה וסופת עלים מתקדמים במהירות לכיונכם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;660396][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]קאספיק משתגר רגע לפניי שאקדח המים פוגע מתחיל לחבוט בקליאה בעזרת אגרופים ממוקדים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לאחר מכן רקסיט מתחמק בעזרת מהירות מהמתקפה ומשתמש בנגיחה שמעיפה את קוליאה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי הישתמשו במערבולת ובסופת עלים!" אומרת ג'ני בעד שמערבולת עצמוה וסופת עלים מתקדמים במהירות לכיונכם.[/COLOR][/I]
"קאספיק מהר תשתמש שוב בשיגור ואז אגרוף ממוקד על קליאה ורקסיט תשתמש בלהביור על סופת העלים צא!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;660297][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למרכז הפוקימונים ולאחר שהאחות ג'וי סיימה לטפל בפוקימונים שלך היא אומרת לך שקיבלת מיכתב. אתה לוקח את המכתב ורואה "לי,כדאי לך מאוד לבוא היום בשעה 5 ליער או שתשלם על זה!" אתה מודאג פיתאום ומסתכל בשעון. השעה היא 4 וחצי.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך ליער
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
קאספיק מתחמק ומחסל את קליאה בעזרת אגרוף ממוקד עוצמתי.
לאחר מכן רקסיט משתמש בלהביור שהורס את סופת העלים פוגע בקוליאה ומחסל אותה גם כן.
"קוליאה וקליאה מחסולת אז המנצח הוא אדם!" אומרת הקרינית.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מגיע ליער ב-16:55 ואתה רואה צללית של מישהו בין העצים.
לפתע אתה מתחיל לשמוע רעש מוזר וחזק מאותו הכיון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;660411][I][COLOR="Purple"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מגיע ליער ב-16:55 ואתה רואה צללית של מישהו בין העצים.
לפתע אתה מתחיל לשמוע רעש מוזר וחזק מאותו הכיון.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לצצלית" מי אתה מה אתה רוצה ממני"
-
[quote=afikafik1999;660411][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]קאספיק מתחמק ומחסל את קליאה בעזרת אגרוף ממוקד עוצמתי.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לאחר מכן רקסיט משתמש בלהביור שהורס את סופת העלים פוגע בקוליאה ומחסל אותה גם כן.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"קוליאה וקליאה מחסולת אז המנצח הוא אדם!" אומרת הקרינית.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"יש ניצחתי חהחה! כל הכבוד רקסיט וגם אתה קאספיק אני גאה בכם!"-ומחבק אותם
-
[quote=afikafik1999;658048][I][COLOR=Purple]\[/COLOR][/I]
[I][COLOR=DarkOrange]~שיין~
"אז אתה מאמן האא? טוב אז אולי תרצה להתמודד מולי! שלום לך אני מנהיג מכון החשמל!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול."נו אז אתה רוצה להתמודד מולי או שאתה פוחד" הוא אומר ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][/I][/quote]
*אתה יכול לשנות את הספרייטים של הפוקימונים שלי לספרייטים החדשים שלהם .?*
" בשמחה" אומר ואקח את הפוכדרו של ארמוסטון ואצעק:"צא ארמוסטון".
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה את הצללית מתקרבת ופיתאום מגיע קור חזק מאוד שעוטף לך את הגוף ומצד הצללית קופץ פוקימון עכביש קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/img2/y21tmyc2z1jn.png[/IMG]. הצללית מתקדמת ואתה רואה שזאת טירונית של צוות G [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG]. "תביא את כל הפוקימונים שלך ואת תג המכון שלך אלי או שארסימון,הפוקימון הזה שלידי,כבר יטפל בך." היא אומרת ומתקדמת אליך.[/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=#800080]עוברים עוד הרבה סיבובי קרבות שלך ושל אחרים ובסופו של דבר אתה וטום מגיעים לגמר ואתם צריכים להילחם זה מול זה![/COLOR]
[COLOR=#800080]"אז מי שלא נלחם איתי,בסוף נלחם מולי הא?" אומר טום בחיוך. "אוקיי סטלד,רקסליט,צאו!" אומר טום ומוציא את התחלתי המים,סאטלד [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mzumxywexm2e.png[/IMG] ואת רקסליט,הפוקימון שיש לך![/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה תתחיל!" הוא אומר בגאווה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange]~שיין~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]*אנחנו מגוונים,חלק מזה וחלק מזה אז חלק מהפוקימונים שלך עוד יהיו משם אבל בינתיים אלה הפוקימונים שלך.:big_wink:[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ארמוסטון יוצא,מוכן לקרב. "אז אתה חושב שפוקימון אבן יעזור לך רק כי הוא טוב על חשמל הא?!" אומר ג'ון בחיוך קטלני. "קדימה,צא אלקטרידר!" הוא אומר ומוציא פוקימון קטן וחמוד [IMG]http://up203.siz.co.il/img1/z3qggzqnmjy5.png[/IMG]. "תתחיל אתה" אומר ג'ון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;660695
[COLOR=#800080]עוברים עוד הרבה סיבובי קרבות שלך ושל אחרים ובסופו של דבר אתה וטום מגיעים לגמר ואתם צריכים להילחם זה מול זה![/COLOR]
[COLOR=#800080]"אז מי שלא נלחם איתי,בסוף נלחם מולי הא?" אומר טום בחיוך. "אוקיי סטלד,רקסליט,צאו!" אומר טום ומוציא את התחלתי המים,סאטלד [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mzumxywexm2e.png[/IMG] ואת רקסליט,הפוקימון שיש לך![/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה תתחיל!" הוא אומר בגאווה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"בכיף אחי ושהטוב ינצח..קדימה צאו רקסיט קאספיק!..קאספיק תשתמש בשיגור ואז אגרוף ממוקד על סאטלד ורקסיט תשתמש במהירות ואז נגיחה על סאטלד גם צאו!"
-
[COLOR=purple]קאספיק משתמש בשיגור אך כבר שהוא מגיע לאזור של סאטלד,טום אומר לו להשתמש באקדח מים ואקדח המים מעיף את קאספיק אחורה וגם קצת פוגע בו. רקסיט משתמש במהירות ובנגיחה יחד אך רקסיט של טום מתחמק בקלות. "תשתמש בלהביור,רקסיט!" אומר טום ורקסיט שלו משתמש בלהביור אך גם רקסליט שלך מתחמק ומול רקסיט שלך נוצר המון אפר! "עכשיו תשתמש במהירות ונגיחה!" אומר טום לרקסיט שלו והוא גונב לך את המתקפה ופוגע די חזק ברקסליט![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;660792][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]קאספיק משתמש בשיגור אך כבר שהוא מגיע לאזור של סאטלד,טום אומר לו להשתמש באקדח מים ואקדח המים מעיף את קאספיק אחורה וגם קצת פוגע בו. רקסיט משתמש במהירות ובנגיחה יחד אך רקסיט של טום מתחמק בקלות. "תשתמש בלהביור,רקסיט!" אומר טום ורקסיט שלו משתמש בלהביור אך גם רקסליט שלך מתחמק ומול רקסיט שלך נוצר המון אפר! "עכשיו תשתמש במהירות ונגיחה!" אומר טום לרקסיט שלו והוא גונב לך את המתקפה ופוגע די חזק ברקסליט![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'זה לא טוב' אני חושב "קדימה בואו ננסה עוד פעם קאספיק תשתמש בכדור צל ורקסיט תקיף את כדור הצל בעזרת להביור ותכוונו את זה על רקסיט צאו!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;660695][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה את הצללית מתקרבת ופיתאום מגיע קור חזק מאוד שעוטף לך את הגוף ומצד הצללית קופץ פוקימון עכביש קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/img2/y21tmyc2z1jn.png[/IMG]. הצללית מתקדמת ואתה רואה שזאת טירונית של צוות G [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG]. "תביא את כל הפוקימונים שלך ואת תג המכון שלך אלי או שארסימון,הפוקימון הזה שלידי,כבר יטפל בך." היא אומרת ומתקדמת אליך.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטירונית" לא באלי " ומוציא א פאליט ואומר לו" גחלת על העכביש הזה"
-
[COLOR=purple]כדור הצל עם הלהבות מוריד לטום הרבה נקודות ועוד זה שזה פוגע ומחסל את רקסיט,זה מוריד לו עוד נקודות. "סאטלד,תשתמש באקדח מים הכי חזק שלך על רקסליט!" אומר טום ובגלל שאקדח המים היה כל כך חזק,הוא חיסל את רקסיט במקום! הנקודות של שניכם שווים אך קאספיק די מותש וסאטלד פשוט די תשוש מהמתקפה![/COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פארליט משתמש בגחלת על ארסימון ושורף אותו,אבל הלהבה מטפשתת על הקור ומתקרבת אליך![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"חבל שאנחנו חייבים לגמור את זה ככה..." אומרת הטירונית ומתחילה להתקרב אליך בקצב של הלהבה![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;660835][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]כדור הצל עם הלהבות מוריד לטום הרבה נקודות ועוד זה שזה פוגע ומחסל את רקסיט,זה מוריד לו עוד נקודות. "סאטלד,תשתמש באקדח מים הכי חזק שלך על רקסליט!" אומר טום ובגלל שאקדח המים היה כל כך חזק,הוא חיסל את רקסיט במקום! הנקודות של שניכם שווים אך קאספיק די מותש וסאטלד פשוט די תשוש מהמתקפה![/COLOR]
[/quote]
"קאספיק אני רוצה שתתאמץ פעם אחרונה! תשתמש בשיגור ותילך למאחוריי סאטלד ואז תשתמש באגרוף ממוקד צא!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;660835][COLOR=purple]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פארליט משתמש בגחלת על ארסימון ושורף אותו,אבל הלהבה מטפשתת על הקור ומתקרבת אליך![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"חבל שאנחנו חייבים לגמור את זה ככה..." אומרת הטירונית ומתחילה להתקרב אליך בקצב של הלהבה![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את אקוס ואומר לו" פעימת מים על האש"
-
[QUOTE=a.v.i.v;660320][COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]הוא נכנס לפוכדור והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,נתפס![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]תפסת סנובי!*מיד יעודכן.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה יוצא מהמהרה ורואה שמרכז הפוקימונים ממש לא רחוק ממך ואתה צריך לרפא את סנובי.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR][/QUOTE]
-----------------------------
רץ לשם ,ומבקש מהאחות גוי לרפא את הפוקימונים שלי
"שלום,תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי,תודה!"
-
[COLOR=purple]קאספיק מתעצבן כל כך והוא משתגר כל שניה ותוקף את סאטלד באגרוף ממוקד עד שסאטלד נופל על הריצפה אך שניה לאחר מכון גם קאספיק נופל! "וזה תיקו!!!!" אומר הקריין. "אנחנו לא ציפינו שיהיה תיקו אז יש לנו רק סרט אחד." אומרים השופטים ומראים לכם אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אקוס יוצא מהפוכדור כשהוא מבולבל אך הוא משתמש בפעימת מים שגם מכבה את הלהבות וגם מעיפה את הטירונית והפוקימון שלה לשמיים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]"אין שום בעיה!" אומרת האחות ג'וי ולאחר מספר דקות,הפוקימונים חוזרים אליך בריאים ושלמים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;660865][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]קאספיק מתעצבן כל כך והוא משתגר כל שניה ותוקף את סאטלד באגרוף ממוקד עד שסאטלד נופל על הריצפה אך שניה לאחר מכון גם קאספיק נופל! "וזה תיקו!!!!" אומר הקריין. "אנחנו לא ציפינו שיהיה תיקו אז יש לנו רק סרט אחד." אומרים השופטים ומראים לכם אותו.[/COLOR]
[/quote]
'איזה באסה'-אחשוב לעצמי "טוב,קדימה טום קח את הסרט במקומי אני בכלל בסגנון של מכונים חחח"
-
[COLOR=purple]"אה באמת? נחמד!" הוא אומר ולוקח את הסרט "תודה רבה אחי,היה לי ממש כיף! עוד ניפגש" הוא אומר והולך. "היי,אתה אדם?" שואל אותך אחד השופטים. "מישהו מחפש אותך במרכז הפוקימונים. הוא אומר שיש לו משהו לתת לך."[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;660893][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"אה באמת? נחמד!" הוא אומר ולוקח את הסרט "תודה רבה אחי,היה לי ממש כיף! עוד ניפגש" הוא אומר והולך. "היי,אתה אדם?" שואל אותך אחד השופטים. "מישהו מחפש אותך במרכז הפוקימונים. הוא אומר שיש לו משהו לתת לך."[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"לי? אוקיי תודה אדוני!" ורץ במהירות למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=a.v.i.v;660865]
[COLOR=#48d1cc]"אין שום בעיה!" אומרת האחות ג'וי ולאחר מספר דקות,הפוקימונים חוזרים אליך בריאים ושלמים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
------------------------------
"תודה רבה לך!",
הולך לבחוץ מוציא את כולם
"אז מה אתם אומרים,הולכים לקראת התחרות הראשונה שלנו?האם אתם מוכנים?"
-
[COLOR=purple]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ורואה את ג'ק שהביא אותך לאי הזה! "שלום לך אדם! באתי לראות איך אתה מסתדר וגם להביא לך פוקימון מיוחד." הוא אומר ונותן לך פוכדור. "אשמח אם לפני שתראה את הפוקימון בפוכדור,תראה לי את הפוקימונים שלך."[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]כל הפוקימונים מקפצים ושמחים. כולם עוקפים אותך ורצים אל תוך מבנה התחרות![/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]