-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"אני אסלח לך הפעם בפעם הבאה אתה יכול לשכוח ממני ברור,יאללה בו לשיעור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם מגיעים למגדל המערבי קומה שנייה אתה רואה שלט שבו כתוב "שיעור לחשים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם נכנסים לחדר ואתם רואים את הפרופסור שאומר לכם :"יש לכם מזל שלא איחרתם קדימה שבו,תלמידים היום נלמד את לחש התעופה מי יכול להגיד לי מהו הלחש הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"וינגארדיוּם לביוסה אדוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור אומר :"נכון צודקת חמש נקודות לגריפינדור עכשיו להתחלק לזוגות". [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674887][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אני אסלח לך הפעם בפעם הבאה אתה יכול לשכוח ממני ברור,יאללה בו לשיעור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם מגיעים למגדל המערבי קומה שנייה אתה רואה שלט שבו כתוב "שיעור לחשים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם נכנסים לחדר ואתם רואים את הפרופסור שאומר לכם :"יש לכם מזל שלא איחרתם קדימה שבו,תלמידים היום נלמד את לחש התעופה מי יכול להגיד לי מהו הלחש הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"וינגארדיוּם לביוסה אדוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור אומר :"נכון צודקת חמש נקודות לגריפינדור עכשיו להתחלק לזוגות". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
" אוף אני רציתי להגיד ספיר , טוב לא משנה בכל מקרה קיבלנו נקודות יאאלה בואי נהיה זוג את רוצה?" אשאל את ספיר
-
[quote=אדון פריון;674834]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אי אפשר הוא התפורר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת :"לכו לחדר המועדון שלכם בעזרת המדריכים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד גבוה מסמן לכם לבוא אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם עולים ואתם מגיעים למקום שיש בו מספיק אבירים בשביל צבא שלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"הסיסמא היא 'צבא אדיר' פתאום מתוך אחד השריונות יש מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את חדר המועדון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]בלי לחשוב יותר מדי אתה עולה לחדר שלך ואתה רואה ליד המיטה ליד החלון את המזוודה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס למיטה והולך לישון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה חושב לעצמך :"מחר היום הראשון ללמודים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]השמש עלתה אתה מתעורר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתלבש ויורד לחדר המועדון אתה רואה את רובין[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"השיעור הראשון שלנו הוא שיקויים בוא כבר".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני הולך איתו ושואל אותו "תגיד, אנחנו לומדים עם עוד בית את השיעור הזה?"
-
[quote=אדון פריון;672633]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך בכעס :"שמעתי אותך,אני טהור דם כל המשפחה שלי טהורת דם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שכול הילדים מסתכלים אליך ועל הילד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טיפש, אני וולטון, מוכר לך?, שיחת טלפון אחת לאבא ואתה מגורש מהביה"ס, או שאתה רוצה לסדר את זה בדרך המסורתית?!" אני אומר לו באיום ומחזיק בשרביטי מונף באוויר.
-
[quote=אדון פריון;674766][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת אומרת :"חבל ג'ון דווקא אמר לי שהוא רוצה להתיידד איתך טוב אם את רוצה להיות רחוק מין סלית'רין והפלפאף אז התכונה הכי חזקה שלך היא אומץ אז...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את המילה הבא את לא שומעת בראש אלה בחוזקה המצנפת צועקת :"גריפינדור!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את יורדת מין הבמה את קולטת במבטך את ג'ון מאוכזב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את מזהה את אלבוס מין הרכבת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר לך :"אמרתי לך שהמצנפת מקבלת בקשות". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את פיבס נכנס ואת הברון רודף אחריו.[/FONT][/COLOR][/quote]
"צדקת" אני אומרת לו ומתיישבת בשולחן
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר מהנהנת ואומרת :"טוב נסה להעיף את הנוצה שביד שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה פתאום שיש מופיעה נוצה לבנה בידה של ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע פיצוץ קטן והפרופסור צועק :"זה וינגארדיום לביוסה ולא ויגנארדיום ליובסה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה שפיבס מכוון את שרביטו אל עבר הברון,קרן אור לבנה פוגעת בברון והוא מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הברון אומר למקגונגל ולהארי :"פיבס קנוניה נחש רק הארי פוטר יכול להציל אתכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אחרי זה הברון מתפוגג והארי אומר :"טוב התלמידים צריכים להיכנס למועדונים מירוונה אני לא טועה נכון?"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מקגונגל אומרת :"כמו תמיד הארי אתה צודק".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע בכריזה:"תלמידים נא לבוש גלימות אנחנו בתחנת הוגסמיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר :"אין לי מושג מי זה וולטון ואבי הוא שר הקסמים אז...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"אני לא יודע,אני לא מי יודע מה טוב בשיקויים ואתה,שיט אנחנו עוד שנייה מאחרים וזה נמצא ארבע קומות מתחתנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה בשעון שעל הקיר שהשעה כעת היא 7:45.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675179]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אני לא יודע,אני לא מי יודע מה טוב בשיקויים ואתה,שיט אנחנו עוד שנייה מאחרים וזה נמצא ארבע קומות מתחתנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה בשעון שעל הקיר שהשעה כעת היא 7:45.[/FONT][/COLOR]
"טוב בוא נרוץ" אני אומר לרובין ומתחיל לרוץ לכיוון המרתפים
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה פתח סודי שכתוב בו 'מעבר למרתפים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה ורובין עוברים בו ואתה רואה את חדר שבו כתוב 'כיתת שיקויים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נכנס בדלת ואתה רואה איש נמוך קומה שאומר :"נו קדימה שבו ילדים,הוציאו את ספר 'מרכיבים ראשוניים' ופתחו בע''מ 10".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מוציא את הספר בעמוד 10 ואתה רואה כותרת ירוקה שבה כתוב [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']'שיקוי ריפוי':[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב ראשון:הכניסו לקדרה חצי ליטר רעל סיביר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שני:תבחשו שלושה פעמים בכיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שלישי:הכניסו חצי בזואר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב רביעי:הכניסו שלושה ביצי דוקסי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב חמישי:תבחשו חמש פעמים נגד כיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור ממשיך :"יש לכם חצי שעה להכין את השיקוי הזה,נא להתחיל עכשיו".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675251][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה פתח סודי שכתוב בו 'מעבר למרתפים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה ורובין עוברים בו ואתה רואה את חדר שבו כתוב 'כיתת שיקויים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס בדלת ואתה רואה איש נמוך קומה שאומר :"נו קדימה שבו ילדים,הוציאו את ספר 'מרכיבים ראשוניים' ופתחו בע''מ 10".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מוציא את הספר בעמוד 10 ואתה רואה כותרת ירוקה שבה כתוב [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]'שיקוי ריפוי':[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב ראשון:הכניסו לקדרה חצי ליטר רעל סיביר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שני:תבחשו שלושה פעמים בכיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שלישי:הכניסו חצי בזואר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב רביעי:הכניסו שלושה ביצי דוקסי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב חמישי:תבחשו חמש פעמים נגד כיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור ממשיך :"יש לכם חצי שעה להכין את השיקוי הזה,נא להתחיל עכשיו".[/FONT][/COLOR]
אני הולך לארון ומוציא ממנו את המרכיבים.
לאחר מכן אני חוזר למקום ומתחיל לעבוד לפי ההוראות
-
[quote=אדון פריון;675179][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר מהנהנת ואומרת :"טוב נסה להעיף את הנוצה שביד שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה פתאום שיש מופיעה נוצה לבנה בידה של ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע פיצוץ קטן והפרופסור צועק :"זה וינגארדיום לביוסה ולא ויגנארדיום ליובסה!".[/FONT][/COLOR]
"טוב וינגרדיום לויארסה" אומר ואזיז את השרביט שלי
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הלחש יוצא מין השרביט והוא פוגע בחוזקה בספיר היא מתחילה להתעופף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור צועק :"אמרת וינגרדיום לויארסה לא זה אמור להיות [B]וינגארדיום לביוסה[/B],ילדה את בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר עושה לא עם הראש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שם את הרעל סיביר בקדרה ומתחיל לצאת עשן ירוק מין הקדרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור צועק :"תראה את רעל סיביר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נותן לו את הבקבוק והוא מתחיל לצעוק :"זה רעל סיביר מרוכז ולא טהור כמו שצריך 5 נקודות יורדות לרייבנקלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין נראה כאילו הוא הורעל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:-5 [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע בכריזה:"תלמידים נא לבוש גלימות אנחנו בתחנת הוגסמיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"אין לי מושג מי זה וולטון ואבי הוא שר הקסמים אז...".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"רפה שכל, אני סתם מבזבז את זמני עליך..." אני אומר לו ביהירות וממהר משם כדי למצוא תא פנוי וללבוש את מדי ביה"ס.
-
[quote=אדון פריון;675291]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שם את הרעל סיביר בקדרה ומתחיל לצאת עשן ירוק מין הקדרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור צועק :"תראה את רעל סיביר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נותן לו את הבקבוק והוא מתחיל לצעוק :"זה רעל סיביר מרוכז ולא טהור כמו שצריך 5 נקודות יורדות לרייבנקלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין נראה כאילו הוא הורעל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:-5 [/FONT][/COLOR]
"אתה בסדר? הרעל השפיע עליך איכשהו?" אני שואל אותו
-
[quote=אדון פריון;675291][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הלחש יוצא מין השרביט והוא פוגע בחוזקה בספיר היא מתחילה להתעופף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור צועק :"אמרת וינגרדיום לויארסה לא זה אמור להיות [B]וינגארדיום לביוסה[/B],ילדה את בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר עושה לא עם הראש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:-5 [/FONT][/COLOR]
"מצטער ספיר אני ממש מצטער רגע אני אנסה להחזיר אותך וינגרדיום וביו... רגע אולי זה לא יעבוד" אומר לספיר
-
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע בכריזה:"תלמידים נא לבוש גלימות אנחנו בתחנת הוגסמיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"אין לי מושג מי זה וולטון ואבי הוא שר הקסמים אז...".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
עריכה: הגבי בטעות, תתעלם XD
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור אומר לו :"אל תדאג תוך חמש דקות היא פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']כעבור חמש דקות ספיר יורדת היא ממש עצבנית הצלצול מגיע והיא יוצאת מין הכיתה בעצבנות.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']*פתחת את ע''מ 15 אך בגלל שאתה לא בשום בית אז בבית שתהיה הבית יקבל אוטומטית 5 נק'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"לאן אתה חושב שאתה הולך במילא הגלימה עליך ילד מוזר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מסתכל על עצמך ואתה באמת רואה שהגלימה אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע קריאה שאומרת :"תלמידים חדשים קדימה בואו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין עושה לא עם הראש והפרופסור אומר לו :"זה הגז שפגע בו זה גז מטשטש בגלל זה רעל סיביר מרוכז כזה מסוכן,טוב תלמידים השיעור מבוטל היום עקב גז מסוכן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין מסמן לך ללכת אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675339][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור אומר לו :"אל תדאג תוך חמש דקות היא פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]כעבור חמש דקות ספיר יורדת היא ממש עצבנית הצלצול מגיע והיא יוצאת מין הכיתה בעצבנות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
"ספיר אני מצטער אני לא ממש שולט בקסמים " אומר וארוץ אחרי מהר
-
[quote=אדון פריון;675339]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]*פתחת את ע''מ 15 אך בגלל שאתה לא בשום בית אז בבית שתהיה הבית יקבל אוטומטית 5 נק'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך :"לאן אתה חושב שאתה הולך במילא הגלימה עליך ילד מוזר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מסתכל על עצמך ואתה באמת רואה שהגלימה אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע קריאה שאומרת :"תלמידים חדשים קדימה בואו!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מחכה שכל התלמידים יילכו וקורא לילד שרבתי איתו,
"תקשיב בחורצ'יק, אם תמשיך ככה אני אדאג שלא תוכל להמשיך בכלום, מובן?" אני שואל אותו בקול מאיים.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"אל תתקרב אליי יותר,או שתמצא את עצמך באמצע היער האסור כמו פסל קפוא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']היא מוציאה את השרביט שלה וצועקת :"אקספליארמוס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הכישוף פוגע בבטן שלך ואתה עף אל עבר אחד מהפסלים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מרגיש כאב קל,אתה פותח את עינייך ואתה לא רואה את ספיר,אתה מוצא את עצמך במיטה במרפאה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע קול שאומר :"הוא בסדר זה רק זעזוע מוח קל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר :"תקשיב אם יקרה לי משהו תצטרך ללמוד אקספקטו פטרונום מלא,אך אני די מעריך את האומץ שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע שוב קול שאומר :"תלמידים חדשים קדימה תבואו הטקס עומד להתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675375]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"תקשיב אם יקרה לי משהו תצטרך ללמוד אקספקטו פטרונום מלא,אך אני די מעריך את האומץ שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע שוב קול שאומר :"תלמידים חדשים קדימה תבואו הטקס עומד להתחיל".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"ואני לא מעריך אותך כלל, בטח אתה סתם גריפינדורי עלוב.." אני אומר בעצבנות וממהר לעבר הקול.
-
[quote=אדון פריון;675375][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אל תתקרב אליי יותר,או שתמצא את עצמך באמצע היער האסור כמו פסל קפוא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]היא מוציאה את השרביט שלה וצועקת :"אקספליארמוס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הכישוף פוגע בבטן שלך ואתה עף אל עבר אחד מהפסלים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש כאב קל,אתה פותח את עינייך ואתה לא רואה את ספיר,אתה מוצא את עצמך במיטה במרפאה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע קול שאומר :"הוא בסדר זה רק זעזוע מוח קל".[/FONT][/COLOR]
"זעזוע מוח קל" אומר בעצבנות "איפה ספיר אני רוצה לדבר איתה ולבקש סליחה" אומר לרופאה
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האחות אומרת לך :"אתה לא הולך לשום מקום לפחות לא הלילה יש לך מזל שלא צריך להזעיק רופא יותר מומחה,קח את זה,זה יעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']היא נותנת לך שיקוי.[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד מתעצבן אומר לך :"אני מסלית'רין לא מגריפינדור ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע שוב את הקול :"כול הילדים עכשיו לבוא לפה אחרת אתם חוזרים ללונדון!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675402]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד מתעצבן אומר לך :"אני מסלית'רין לא מגריפינדור ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע שוב את הקול :"כול הילדים עכשיו לבוא לפה אחרת אתם חוזרים ללונדון!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אני שנה ראשונה מפגר, לא יודע איפה אני עדיין" אני מסתיר את ההתפעלות שלי מזה שהוא בסליתרין ורץ לעבר הקול.
-
[quote=אדון פריון;675402][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האחות אומרת לך :"אתה לא הולך לשום מקום לפחות לא הלילה יש לך מזל שלא צריך להזעיק רופא יותר מומחה,קח את זה,זה יעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]היא נותנת לך שיקוי.[/FONT][/COLOR]
"תודה לך" אומר ואשתה
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מרגיש חמימות בגוף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']והכאב שהרגשת נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האחות אומרת לך :"אם אתה רוצה אתה מוזמן ללכת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד צועק לך :"הלוואי שתהיה בגריפינדור!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה ענק שמסמן לך להיכנס לאחת הסירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נכנס לאחת הסירות ואתה שומע קולות שמתלחששים.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;675418]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד צועק לך :"הלוואי שתהיה בגריפינדור!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה ענק שמסמן לך להיכנס לאחת הסירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס לאחת הסירות ואתה שומע קולות שמתלחששים.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מי זה?, אני רוצה קצת שקט אתם יודעים" אני קורא בכעס לעבר הקולות שמלחששים.
-
[quote=אדון פריון;675418][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש חמימות בגוף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]והכאב שהרגשת נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האחות אומרת לך :"אם אתה רוצה אתה מוזמן ללכת".[/FONT][/COLOR]
"תודה לך" אומר ואתחיל ללכת לכיוון המועדון של גריפינדור
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה את התמונה הענקית שאומרת לך :"סיסמא בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מנסה להיזכר בסיסמא ואתה נזכר שהיא 'לשון נחש'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']ילד אומר לך :"הענק זה האגריד הוא מורה פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מרגיש שהסירה זזה וכעבור חמש דקות אתה רואה את הטירה הענקית.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675431][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את התמונה הענקית שאומרת לך :"סיסמא בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מנסה להיזכר בסיסמא ואתה נזכר שהיא 'לשון נחש'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד אומר לך :"הענק זה האגריד הוא מורה פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש שהסירה זזה וכעבור חמש דקות אתה רואה את הטירה הענקית.[/FONT][/COLOR]
"לשון הנחש" אומר לתמונה ואחכה שתזוז
-
[quote=אדון פריון;675179][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה שפיבס מכוון את שרביטו אל עבר הברון,קרן אור לבנה פוגעת בברון והוא מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הברון אומר למקגונגל ולהארי :"פיבס קנוניה נחש רק הארי פוטר יכול להציל אתכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אחרי זה הברון מתפוגג והארי אומר :"טוב התלמידים צריכים להיכנס למועדונים מירוונה אני לא טועה נכון?"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת :"כמו תמיד הארי אתה צודק".[/FONT][/COLOR][/quote]
"איפה המועדון שלנו?" אני שואלת את אלבוס
-
[quote=אדון פריון;675431]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד אומר לך :"הענק זה האגריד הוא מורה פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש שהסירה זזה וכעבור חמש דקות אתה רואה את הטירה הענקית.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"ואוו" אני ממלמל בהתרגשות, לא מסוגל לחכות לפסוע במסדרונות הטירה.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']התמונה זזה ואתה רואה את האח הגדול בוער,אתה רואה פתק שבו כתוב [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"לתלמידי גריפינדור שלום בשבוע הקרוב יהיו מבחנים לקבוצת הקווידיץ' של גריפינדור נשמח לראותכם על החתום אלבוס סוורוס פוטר קפטן קבוצת הקווידיץ' "[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נזכר במה שאלבוס אמר לך,אתה מחפש את ספיר ואתה לא רואה אף אחד,אתה מסתכל בשעון והשעה כעת היא שתיים לפנות בוקר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס אומר לך :"תלכי אחרי רוז וויזלי היא המדריכה וגם בת דודתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את רוז מובילה חבורת ילדים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את קולטת בזווית את ג'ון מבואס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אישה נמוכה יחסית לענק מגיעה ומסמנת לכול הילדים להיכנס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה חתול רודף אחרי עכבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה שהחתול מפיל חליפת שריון.[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675339]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין עושה לא עם הראש והפרופסור אומר לו :"זה הגז שפגע בו זה גז מטשטש בגלל זה רעל סיביר מרוכז כזה מסוכן,טוב תלמידים השיעור מבוטל היום עקב גז מסוכן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מסמן לך ללכת אחריו.[/FONT][/COLOR]
"וואי אני ממש מצטער אחי, התבלבלתי" אני אומר לרובין "כדאי שתלך לאחות"
-
[quote=אדון פריון;675452][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר לך :"תלכי אחרי רוז וויזלי היא המדריכה וגם בת דודתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את רוז מובילה חבורת ילדים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את קולטת בזווית את ג'ון מבואס.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתתעלמת מג'ון והולכת אחרי רוז והילדים
-
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם מגיעים לחדר עם תמונה ענקית רוז אומרת :"הסיסמא היא 'לשון נחש' זכרו את זה ברור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']בתמונה שומעת את הסיסמא וזזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את חדר המועדון הענק.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך מחויך :"זה בסדר זה מה שהייתי צריך הגז הזה מסוכן בגלל שהוא מנקה את הבטן מבפנים,ולי היה כאב בטן זוכר אז הגז זה הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון חוץ מזה שיש לי חבר כמוך".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675466][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם מגיעים לחדר עם תמונה ענקית רוז אומרת :"הסיסמא היא 'לשון נחש' זכרו את זה ברור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]בתמונה שומעת את הסיסמא וזזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את חדר המועדון הענק.[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו" אני אומרת וכותבת במוחי את הססמא.
'איפה פוקס?' אני שואלת את עצמי ומחפשת אותו במועדון [את הכלב]
-
[quote=אדון פריון;675466]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך מחויך :"זה בסדר זה מה שהייתי צריך הגז הזה מסוכן בגלל שהוא מנקה את הבטן מבפנים,ולי היה כאב בטן זוכר אז הגז זה הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון חוץ מזה שיש לי חבר כמוך".[/FONT][/COLOR]
אני מחייך אליו "תודה. אבל חבל שהיינו צריכים לאבד בגלל זה נקודות...".
אז אני מוציא את המערכת שעות בשביל לראות מה השיעור הבא ואם יש זמן עד שיתחיל.
-
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']רוז אומרת :"כול החפצים שלכם בחדר שלכם משמאל של הבנות מימין של הבנים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רצה לחדר הימני ואת רואה את הכלב שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר בשמחה :"יש עכשיו שיעור התגוננות מפני האופל עם הארי פוטר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם רצים אל עבר החדר של התגוננות מפני האופל אתם רואים את הארי נכנס לכיתה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675496]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר בשמחה :"יש עכשיו שיעור התגוננות מפני האופל עם הארי פוטר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם רצים אל עבר החדר של התגוננות מפני האופל אתם רואים את הארי נכנס לכיתה.[/FONT][/COLOR]
"וואי זה גדול" אני אומר לרובין "בוא ניכנס" ואני נכנס לכיתה ומחפש מקום לא רחוק משולחן המורה.
-
[quote=אדון פריון;675496][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]רוז אומרת :"כול החפצים שלכם בחדר שלכם משמאל של הבנות מימין של הבנים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רצה לחדר הימני ואת רואה את הכלב שלך.[/FONT][/COLOR][/quote]
השמאלי זה הבנות..
--
"פוקס!" אני קוראת בשמחה ומחבקת אותו