-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה אל תגיד לי מה לעשות ואני יודע לזהות מתי לתת ומתי לא בגלל זה אני לא נותן לך עכשיו את הכוכב שמגיע לך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מכת הברק של הפיקאצ'ו של אש פוגעת באלקיד שלך שעף אל עברך,אתה רואה חתך קל בידו השמאלית של האלקיד שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו קם והוא מוכן להמשיך לנצח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין אומר לך:"ליאור,אחד מבניו של ארסיאוס פאלקיה אמר להוא זיהה מישהו כמוך אך במימד אחר לו קראו לירן בכלל והוא היה מאמן עוצמתי מאוד אך המימד הושמד באמצע קרב שלו בגלל הפוקימון דיאוקסיס,אתה רוצה להילחם מולי בסופו של הקרב אם תנצח תוכל לתפוס אותי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את הג'וזימרו הזה מתחיל לפחד מין הטורצ'יק שלך,אתה רואה את היונירן מתקרב אליך בחיבה ואתה שומע קול חיבה של הכרת תודה,אתה מבין שהוא רוצה להיות שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;827152]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין אומר לך:"ליאור,אחד מבניו של ארסיאוס פאלקיה אמר להוא זיהה מישהו כמוך אך במימד אחר לו קראו לירן בכלל והוא היה מאמן עוצמתי מאוד אך המימד הושמד באמצע קרב שלו בגלל הפוקימון דיאוקסיס,אתה רוצה להילחם מולי בסופו של הקרב אם תנצח תוכל לתפוס אותי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לשיימין" אני אשמח להילחם נגדך ועוד נגד פוקימון 1. טוב הקרב היה 1 על 1 אני תוקף ראשון.מבחינתך בסדר?"
-
[quote=מאסטר פלריון;827152][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה אל תגיד לי מה לעשות ואני יודע לזהות מתי לתת ומתי לא בגלל זה אני לא נותן לך עכשיו את הכוכב שמגיע לך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מכת הברק של הפיקאצ'ו של אש פוגעת באלקיד שלך שעף אל עברך,אתה רואה חתך קל בידו השמאלית של האלקיד שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו קם והוא מוכן להמשיך לנצח.[/FONT][/COLOR]
*אם הוא משתמש במתקפת נגד תסיים מתי שמתנגש כי יש לי מה לעשות באמצע
"אלקיד מכת ברק על עצמך בשביל להיטען כמו שעשיתה פעם ואז תישתמש באגרוף ברק!" אני צועק לו ואז מוריד את התיק מהגב זורק על הדשא ואז קם ומעודד אותו.
אני פונה לאש ואומר:"אש איך זה לקרב השני שלי?" עם חיוך ולוחק את התיק ומחפש שם משהו שהוכל להביא למיגמרו כדי שלא תיהיה רעבה.
אני מחפש בסביבה אם עובר פוקימון אשר צופה בנו ואז אני נזכר ומספר לאש על איך פגשתי את אלקיד בהתחלת המסע שלי
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826977][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כי לא חשבתי שזה יהיה מעניין,שמי לא חשוב אני סתם חייל במלחמה מורכבת מאוד",אתה שומע בכריזה את האחות ג'וי שאומרת:"המאמן גיא המאמן גיא הצ'ימצ'אר שלך בריא ושלם,אנא גש לקבלה כדי לראות אותו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
" טוב אני חייב ללכת לקחת את צ'ימצ'אר" אומר למאמן וארוץ לקבלה. "צ'ימצ'אר הכל בסדר איתך?" אומר לו " אתה רוצה שאני אקח אותך איתנו למסע?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;827152][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את הג'וזימרו הזה מתחיל לפחד מין הטורצ'יק שלך,אתה רואה את היונירן מתקרב אליך בחיבה ואתה שומע קול חיבה של הכרת תודה,אתה מבין שהוא רוצה להיות שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד: "אוקיי יונירן קודם כל ניגמור את הקרב הזה" אגיד ליונירן. בנוסף אגיד לטרצ'יק: "תיגמרי את הקרב הזה בניקור במלוא הכוח!!!"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר מהנהן בחוזקה,אתה רואה אותו קופץ משמחה אך אתה רואה שהוא נופל במהירות רבה והוא מתקשה לקום,האחות ג'וי אומרת:"הוא בסדר אך הוא צריך לנוח קצת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שמיג'ומרו שלא מוכנה לאכול את האוכל שנתת לה והיא ממשיכה לצפות בקרב של פיקאצ'ו נגד אלקיד,אתה רואה שאלקיד משתמש באגרופי רעם חזקים ואחרי כול שלושה אגרופים הוא שולח מתקפת מכת ברק חזקה אך פיקאצ'ו מתחמק מכול מתקפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין אומר לך:"ברור לי שאתה זה שתתקוף ראשון אני מקווה שלא התחלת עם פוקימון מים בגלל שאני מתמחה במתקפות עשב,אם יש לך פוקימון עשב אני יהיה במצב הרגיל שלי,אם באש אני יהיה במצב השמיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע את קולו החמוד של יונירן שאומר:"יוני רן!",אתה רואה שמין פיו של יונירן יש יוצא מתקפת על חושי חזקה שמעיפה את ג'וזימרו,אתה רואה את יונירן זוהר ואחרי זה אתה רואה דבורן חזק ויפה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]היונירן הפראי התפתח לדבורן פראי![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר פלריון;829891]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין אומר לך:"ברור לי שאתה זה שתתקוף ראשון אני מקווה שלא התחלת עם פוקימון מים בגלל שאני מתמחה במתקפות עשב,אם יש לך פוקימון עשב אני יהיה במצב הרגיל שלי,אם באש אני יהיה במצב השמיים".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לשיימין"מזל שבחרתי בהתחלתי האש.טוב זה אומר שתהיה צורת ההשמיים שלך.יאלה נתחייל תקרב שלנו"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;829891][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר מהנהן בחוזקה,אתה רואה אותו קופץ משמחה אך אתה רואה שהוא נופל במהירות רבה והוא מתקשה לקום,האחות ג'וי אומרת:"הוא בסדר אך הוא צריך לנוח קצת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שמיג'ומרו שלא מוכנה לאכול את האוכל שנתת לה והיא ממשיכה לצפות בקרב של פיקאצ'ו נגד אלקיד,אתה רואה שאלקיד משתמש באגרופי רעם חזקים ואחרי כול שלושה אגרופים הוא שולח מתקפת מכת ברק חזקה אך פיקאצ'ו מתחמק מכול מתקפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע את קולו החמוד של יונירן שאומר:"יוני רן!",אתה רואה שמין פיו של יונירן יש יוצא מתקפת על חושי חזקה שמעיפה את ג'וזימרו,אתה רואה את יונירן זוהר ואחרי זה אתה רואה דבורן חזק ויפה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]היונירן הפראי התפתח לדבורן פראי![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לו: "אדיררר כל הכבוד לך". אשאל אותו בנוסף: אולי תרצה להצטרף למסע שלי?"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שיימין מתקרב אל עבר פרח יפה וורוד שיש בכיסאו אחרי זה אתה רואה אור,אור כמו של התפתחות אך אתה רואה שהוא נפתח ואתה רואה שיימין בעל כנפיים,את שיימין המכונף,אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הדבורן הפראי שעזרת לו להתפתח מיונירן שמח מאוד והוא קופץ לידיים שלך,אתה רואה שגם טורצ'יק מחבבת אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*אני מצטער שזה לא מושקע אבל זה מה שהיה לי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;830076][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שיימין מתקרב אל עבר פרח יפה וורוד שיש בכיסאו אחרי זה אתה רואה אור,אור כמו של התפתחות אך אתה רואה שהוא נפתח ואתה רואה שיימין בעל כנפיים,את שיימין המכונף,אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ אל שימן ואז תשתמש בצעקה ושרוט אותו בחוזקה רבה"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830076][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הדבורן הפראי שעזרת לו להתפתח מיונירן שמח מאוד והוא קופץ לידיים שלך,אתה רואה שגם טורצ'יק מחבבת אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*אני מצטער שזה לא מושקע אבל זה מה שהיה לי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
לא נורא שזה לא מושקע אותי זה מספק :)
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר מהנהן בחוזקה,אתה רואה אותו קופץ משמחה אך אתה רואה שהוא נופל במהירות רבה והוא מתקשה לקום,האחות ג'וי אומרת:"הוא בסדר אך הוא צריך לנוח קצת".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב צ'ימצ'אר אתה מוכן? פוקדור צא!" אומר בהתלהבות מרובה, בזמן שהפוקדור מתנדנד אתפלל שצ'ימצ'אר יילכד בו ואחשוב על כל המסע הקטן שעברתי.
-
[quote=מאסטר פלריון;829891]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני חושב לעצמי:"שכחתי שפיקאצו מהיר מאוד.. חבל שבטרי לא יודע מתקפה מהירה אבל יש לי רעיון" בטרי תטען את עצמך בעזרת מכת חשמל ותשמר את החשמל עם סיבוב ידיך ותעמוד במקום אל תיתקוף פשוט תשאיר את הטעינה ותנוח עד שאני יגיד לך ואז אני אומר למיגמרו:"אל תידאגי בטרי יכול לנצח כל אחד הוא חזק מספיק בשביל כולם התכסיסים של עומר היו מעצבנים אבל עכשיו זה קרב צמוד ואני כמעט בטוח שבטרי ינצח"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הפוכדור שלך נשאר בידך והוא לוכד את צ'ימצ'אר במהירות ובגלילות,אתה מאושר,אתה רואה את הבחור שהיה איתך בחדר שאומר לך:"מה לא יצאת לתפוס אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]תפסת צ'ימצ'אר זכר שיודע גלגל להבה וגחלת,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פיקאצ'ו ממשיך להתחמק מכול מתקפה ומתקפה שהאלקיד שלך יודע והוא מצליח לשולח,אתה רואה את זנבו של פיקאצ'ו מתחיל לזהור בליל הירח האדום,פיקאצ'ו מתקיף את אלקיד והוא מעיף אותו לעברך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר קופץ לעברו של שיימין מצב השמיים שמשתמש בעלי תער שהודף צ'ימצ'אר לכיוון ברצפה,אתה רואה אותו קם במהירות והוא נראה עצבני מאוד,אתה רואה משהו מוזר בעיניו של צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*יונירן התפתח לדבורן כבר רק שתדע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוכדור שלך נזרק במהירות לכיוונו של הדבורן,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד,אתה והטורצ'יק שלך מאוד מאושרים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]לכדת דבורן,זכר שיודע על-חושי,ראיית העתיד,מתקפה עתידית,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר פלריון;826619][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה מסתובב בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק כהה,אתה רואה אותו מאוד עייף,אתה רואה סימן סגול על ידו השמאלית.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "בוא נחפש פוקימון אחר, גם לו יש סימן אז הוא של אגדי" ומחפש פוקימון אחר בשביל לקחת אותו לצוות שלי.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830312][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הפוכדור שלך נשאר בידך והוא לוכד את צ'ימצ'אר במהירות ובגלילות,אתה מאושר,אתה רואה את הבחור שהיה איתך בחדר שאומר לך:"מה לא יצאת לתפוס אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]תפסת צ'ימצ'אר זכר שיודע גלגל להבה וגחלת,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יש תפסתי צ'ימצ'אר! יש לי עכשיו גם פוקימון מסוג אש שיכול לפצות על החולשות של טרטוויג" אומר בקול
"מה זאת אומרת לצאת לתפוס אותו, אני הצלתי אותו מנפילה לאגם, שזה הרסני לפוקימון אש ושאלתי אותו אם הוא רוצה להצטרף אליי לצוות אז לא הייתי צריך לצאת החוצה בשביל לתפוס אותו" אומר למאמן ,אוציא את צ'ימצ'אר ואת טרטוויג מהפוקדורים שלהם ואומר להם "צ'ימצ'אר, טרטוויג, מה תרצו לעשות עכשיו?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830312][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר קופץ לעברו של שיימין מצב השמיים שמשתמש בעלי תער שהודף צ'ימצ'אר לכיוון ברצפה,אתה רואה אותו קם במהירות והוא נראה עצבני מאוד,אתה רואה משהו מוזר בעיניו של צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אתה מרגיש בסדר? למדת מתקפה חדשה?אתה מפעיל תיכולת שלך?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830312][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פיקאצ'ו ממשיך להתחמק מכול מתקפה ומתקפה שהאלקיד שלך יודע והוא מצליח לשולח,אתה רואה את זנבו של פיקאצ'ו מתחיל לזהור בליל הירח האדום,פיקאצ'ו מתקיף את אלקיד והוא מעיף אותו לעברך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*יונירן התפתח לדבורן כבר רק שתדע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוכדור שלך נזרק במהירות לכיוונו של הדבורן,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד,אתה והטורצ'יק שלך מאוד מאושרים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]לכדת דבורן,זכר שיודע על-חושי,ראיית העתיד,מתקפה עתידית,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אוולה בטעות רשמתי יונירן XD
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
*רשמתי שאני אומר לבטרי לא לתקוף!
"בטרי תשתמש במכת חשמל על עצמך בשביל להיות בשיא עוצמה ואז תסובב את הידיים כדי שהחשמל לא יתפוגג" ואז אני חושב:"בגלל שפיקאצו מהיר ברגע שהוא יתקרב לבטרי לבטרי יהיה סיכוי למתקפה קריטית" בטרי אל תזוז רק תסובב את הידיים כדי לשמר את האנרגיה ותחכה עד שאני יגיד לך ואז תשתמש באגרוף חשמל הכי חזק שלך עם כל הטעינה ועם כל החוזק שנעגר לך!" אני יושב על הדשא ומתנשף ומסתכל על הירח האדום אשר רמרהיבה אותי כי זה דבר שלא ראיתי כל ימי חיי
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני מדבר על פוקימון הקרח שמסתובב בחוץ,יש לך עשב יש לך אש יש לך קורבן יש לך תופס,אתה יכול לתפוס אותו העשב יגרום לו לצאת מין המחבוא והאש ילכוד אותו בשבילך".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אופס...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פיקאצ'ו משתמש במתקפת זריזות מאוד חזקה שגורמת למכת הברק להתנדף,אתה רואה שלושה כוכבי זריזות משתגרים לעברך ולעבר מיג'ומרו וגם לעברו של האלקיד.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מאוד עצבני והוא מתחיל לשרוט באופן פראי בשיימין,אתה רואה את הפוקימון שליווה אותך לפה יוצר ענן שחור ורעיל,אתה רואה את שיימין עף לכיוון הענן והוא מתחיל לשאוב את הענן הרעיל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שיח של ברי אורן ואתה רואה שמשהו מסתכל עליך שם משהו עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה חבורת רטטה עוברים שם ואתה רואה שברגע שהם מגיעים לשיח המשונה הם נעלמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר שאומר לך:"מצטער אבל עם הפוקימונים האלה לא תוכל לנצח במכון העיר ג'ול-ריו,העיר של הירח הלבן הבוהק",אתה רואה את טורצ'יק ואת דבורן מבולבלים מין מה שהילד אמר להם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830475]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מאוד עצבני והוא מתחיל לשרוט באופן פראי בשיימין,אתה רואה את הפוקימון שליווה אותך לפה יוצר ענן שחור ורעיל,אתה רואה את שיימין עף לכיוון הענן והוא מתחיל לשאוב את הענן הרעיל.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ אל הענן הרעיל ותשאב אותו גם כמו שיימן"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין פוגע בצ'ימצ'אר ואומר לך:"ליאור,מה שאני מנסה לעשות זו המתקפה המיוחדת שלי להבת זרעים אני ורק אני יכול לעשות את זה צ'ימצ'אר היה יכול למות אם לא הייתי עוצר אותו,אתה חשבת על זה שאני הפוקימון מנקה האוויר,המתקפה הזו שואבת אוויר רעיל והופכת אותו לנקי מאוד אך בזה גורמת לפיצוץ חזק מאוד".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830499][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין פוגע בצ'ימצ'אר ואומר לך:"ליאור,מה שאני מנסה לעשות זו המתקפה המיוחדת שלי להבת זרעים אני ורק אני יכול לעשות את זה צ'ימצ'אר היה יכול למות אם לא הייתי עוצר אותו,אתה חשבת על זה שאני הפוקימון מנקה האוויר,המתקפה הזו שואבת אוויר רעיל והופכת אותו לנקי מאוד אך בזה גורמת לפיצוץ חזק מאוד".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשימין "לא" אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ מהר ושרוט את שיימן"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהאוויר המזוהם ששיימין שאב נגמר ועכשיו שצ'ימצ'אר שלך כול-כך קרוב,אתה רואה את שיימין זוהר ואתה רואה שהוא משתמש בלהבת הזרעים שהוא סיפר לך לפני מספר דקות,אתה רואה שמין גופו של שיימין יוצא פיצוץ כה אדיר שמביס את צ'ימצ'אר שלך בלי להתאמץ,שיימין אומר:"זוהי מתקפה אגדית".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#800000]הפסדת לשיימין צורת השמיים![/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830534][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהאוויר המזוהם ששיימין שאב נגמר ועכשיו שצ'ימצ'אר שלך כול-כך קרוב,אתה רואה את שיימין זוהר ואתה רואה שהוא משתמש בלהבת הזרעים שהוא סיפר לך לפני מספר דקות,אתה רואה שמין גופו של שיימין יוצא פיצוץ כה אדיר שמביס את צ'ימצ'אר שלך בלי להתאמץ,שיימין אומר:"זוהי מתקפה אגדית".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#800000]הפסדת לשיימין צורת השמיים![/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ומר לשיימין"במה לא היה ליסיכוי מול פוקימן אגדי אתה חזק מידי בשביל צ'ימצ'אר"
-
[quote=מאסטר פלריון;830475][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שיח של ברי אורן ואתה רואה שמשהו מסתכל עליך שם משהו עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה חבורת רטטה עוברים שם ואתה רואה שברגע שהם מגיעים לשיח המשונה הם נעלמים.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "מוזר, איך הם נעלמו, לא משנה, בוא נחפש פוקימונים אחרים" ואז מחפש פוקימון אחר.
-
[quote=מאסטר פלריון;830475]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אופס...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פיקאצ'ו משתמש במתקפת זריזות מאוד חזקה שגורמת למכת הברק להתנדף,אתה רואה שלושה כוכבי זריזות משתגרים לעברך ולעבר מיג'ומרו וגם לעברו של האלקיד.[/FONT][/COLOR]
אני חושב לעצמי:"להחזיר לשולח" מחייך ואז אומר לבטרי:"תחכה שהכוכב יהיה קרוב אלייך ממש ותשתמש באגרוף חשמל כדי להחזיר לשולח!" אני חושב לעצמי :"ככה אפשר להיתמודד עם הזריזות של פיקאצו להישתמש בה נגדו!" אני מחזיר את מיגמרו לפוקדור כדי שלא תיפגע ואני מתחמק מהכוכב הזריז אשר עובר מעליי וחותך שערה מראשי אני אומר לאלקיד:"ברגע שאתה מחזיר את הכוכב תעלה עליו ושאתה קרוב לפיקאצו תשתמש באגרוף חשמל מטווח אפס!" אגיד ואצחק בצחוק מרושע ואז אזכר שמיגמרו רצתה לצפות בקרב אז אני אחזיר אותה מהפוקדור לזירה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830475][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני מדבר על פוקימון הקרח שמסתובב בחוץ,יש לך עשב יש לך אש יש לך קורבן (פתיון) יש לך תופס,אתה יכול לתפוס אותו העשב יגרום לו לצאת מין המחבוא והאש ילכוד אותו בשבילך".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב, בוא ננסה את זה" אומר לאיש, "טרטוויג לך תחפש פוקימון קרח אני אבוא איתך, צ'ימצ'אר, ברגע שאתה רואה את הפוקימון תשתמש עליו בגלגל להבה,אני רוצה לתפוס את הפוקימון הזה." אומר בקול
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה יוצא החוצה ואתה רואה את אותו הפוקימון שהבחור הזה אמר לך שקוראים לו קומסון,אתה רואה אותו מתחיל לברוח בגלל שהצ'ימצ'אר שלך השיג אותך והוא מתחיל לרדוף אחריו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מרגיש כאב חד ביד ימין שלך,אתה רואה שגם אלקיד ומיג'ומרו נפגעו מזה,אתה מבין שזוהי הזריזות של פיקאצ'ו שעכשיו מתקרב אל עבר אלקיד שסוף סוף פוגע בו בעזרת אגרוף ברק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין אומר:"אני מצטער ליאור,אני כבר זקן להיות הפוקימון שלך,אבל אני בכול זאת רוצה לתת לך מתנה,המתנה היא ביצת פוקימון אגדי,יום אחד היא תפקע להיות פוקימון חזק מאוד,שאם קצת אימונים הוא יכול ללמוד מתקפה אגדית,עכשיו צא לשלום ליאור הצ'ימצ'אר שלך בסדר הוא חזר לפוכדור שלו",אתה רואה אור חזק אחרי זה אתה רואה אותך בעיר מרופי ואיתך ביצת פוקימון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קיבלת משיימין ביצת פוקימון![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע רעש חזק שאחרי זה אתה רואה את עצמך במערה מוזרה,אתה רואה גם את חבורת הרטטה שנעלמו איתך,אתה רואה את אותם העיניים האדומות מסתכלות עליך.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;830622]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מרגיש כאב חד ביד ימין שלך,אתה רואה שגם אלקיד ומיג'ומרו נפגעו מזה,אתה מבין שזוהי הזריזות של פיקאצ'ו שעכשיו מתקרב אל עבר אלקיד שסוף סוף פוגע בו בעזרת אגרוף ברק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"זו ההזדמנות" אחשוב ואז אגיד לאלקיד:"עכשיו תטען את עצמך שהוא עייף ותשתמש באגרוף חשמל הכי חזק שאתה יכול לעשות עליו!" אני צועק בשמחה ואז מרגיש בכאב בידי ומקווה שהוא יעבור אני מחזיק את מיגמרו ואומר לה:"אל תידאגי אחרי הקרב אני ייקח אתכם למרכז הפוקימונים שם תוכלו לפגוש חברים ולהיתרפא" ואז אני אומר לאלקיד תנסה להישתמש באגרוף חשמל כמה שיותר קרוב כי הוא מותש!" ואז אצחק ואחשוב לעצי:"וואו אני לא מאמין שהצלחתי לפגוע בפיקאצו של אש קאטצאם המפורסם! אחרי שאני ייקח את הפוקימונים שלי למרכז הפוקימונים מלך לקרב מכון מול מנהיג המכון של העיר" אני יוריד את מיגמרו ואגיד לה:"קדימה אנחנו עומדים לנצח בואי נעודד את בטרי!" ואז אני מתחיל לעודד אותו שוב ושוב
-
רק אם אפשר להרשם
כינוי:כינוי שלכם בפורום. bloodphonix
שם במשחק:בעברית גםשם משפחה. אבי גר'בי
תמונה:רק ספיירט ולא תמונת ענק.
פוקימוןהתחלתי:מהרשימה פיפלאפ/סינדקויל/טריקו [מי שלא תפוס [
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:אם אתם רוצים לתפוס פוקימון מסוים. סינדקויל [שלא יתפתח] והורקוס
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*נחש למה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה בחור צעיר מסתכל על הקרב שלך בשקיקה רבה מאוד,אתה רואה שהפיקאצ'ו של אש מתאושש די במהירות והוא משתמש במכת ברק חזקה מאוד,אתה רואה שהברק מאיר את הלילה באופן כה יפה וכה חזק.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830622][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה יוצא החוצה ואתה רואה את אותו הפוקימון שהבחור הזה אמר לך שקוראים לו קומסון,אתה רואה אותו מתחיל לברוח בגלל שהצ'ימצ'אר שלך השיג אותך והוא מתחיל לרדוף אחריו.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר רוץ הכי מהר שאתה יכול ותשתמש בגלגל להבה הכי חזק שלך על קומסון!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
אפשר תמונה של קומסון אני לא יודע מה זה?+ מתי יורד לי הכוכב האדום?
-
[COLOR=green][FONT=Arial]*שתשקיע זה תמונה של קומסון [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קומסון משתמש במתקפת פריזר מדהימה שהופכת את צ'ימצ'אר לארטיק,הבחור שדיבר איתך מוציא פוכדור ואומר:"צא סניזל אני בוחר בך!,אגב ילד שמי לאי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת בלאי,ללאי יש סניזל.[/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830622][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין אומר:"אני מצטער ליאור,אני כבר זקן להיות הפוקימון שלך,אבל אני בכול זאת רוצה לתת לך מתנה,המתנה היא ביצת פוקימון אגדי,יום אחד היא תפקע להיות פוקימון חזק מאוד,שאם קצת אימונים הוא יכול ללמוד מתקפה אגדית,עכשיו צא לשלום ליאור הצ'ימצ'אר שלך בסדר הוא חזר לפוכדור שלו",אתה רואה אור חזק אחרי זה אתה רואה אותך בעיר מרופי ואיתך ביצת פוקימון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קיבלת משיימין ביצת פוקימון![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שם את הביצה בתוך התיק שלי.מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ומשיך לעבר המכון ה1 בעודי מח על המתנה שימין נתן לי
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830758][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*שתשקיע זה תמונה של קומסון [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קומסון משתמש במתקפת פריזר מדהימה שהופכת את צ'ימצ'אר לארטיק,הבחור שדיבר איתך מוציא פוכדור ואומר:"צא סניזל אני בוחר בך!,אגב ילד שמי לאי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת בלאי,ללאי יש סניזל.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
מה??
---------
"שלום לאי! אתה יכול לעזור לי ללכוד את הקומסון הפראי הזה?" אומר לו
" צ'ימ'צאר תנסה לצאת מהקרח עם גלגל להבה נוסף! ואז תשתמש בגחלת על קומסון!"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר לא מצליחים לצאת מין הקרח,אתה רואה את קומסון משתמש במתקפת פריזר גם על סניזל שמתחמק וגורם לזה שטרטוויג להיפגע,לאי אומר לך:"אלף סליחות,סניזל מתקפת צל",אתה רואה את סניזל נעלם והוא פוגע בקומסון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה באחד העננים שהוא בצורת שיימין,אתה רואה בענן השני את צורתו של צ'ימצ'אר ועוד ענן עם צורתך,אתה מבין ששני העולם קשורים,אתה רואה מאמן צעיר בעל מחשב כף יד בידו השמאלית שאומר לך:"אז הענן שלך נראה יפה או לא,תגיד אתה רוצה קרב מולי?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;830699][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*נחש למה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה בחור צעיר מסתכל על הקרב שלך בשקיקה רבה מאוד,אתה רואה שהפיקאצ'ו של אש מתאושש די במהירות והוא משתמש במכת ברק חזקה מאוד,אתה רואה שהברק מאיר את הלילה באופן כה יפה וכה חזק.[/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה אש" אגיד עם גיחוח ואז אגיד לאלקיד:"אלקיד תשתמש בכוח הטעינה שלך עם הידיים ותשאב את הברק של מכת החשמל ואז תשתמש עם הכוח באגרוף חשמל בשיא המהירות!" אומר וא אגיד למיגמרו:"מיגמרו את יכולה לעשוצ לי טובה?לכי לחפש על העצים ברים בשביל שיהיה לנו גם לך וגם לבטרי אל תאכלי אותם אני שומך עלייך"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830817][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר לא מצליחים לצאת מין הקרח,אתה רואה את קומסון משתמש במתקפת פריזר גם על סניזל שמתחמק וגורם לזה שטרטוויג להיפגע,לאי אומר לך:"אלף סליחות,סניזל מתקפת צל",אתה רואה את סניזל נעלם והוא פוגע בקומסון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה באחד העננים שהוא בצורת שיימין,אתה רואה בענן השני את צורתו של צ'ימצ'אר ועוד ענן עם צורתך,אתה מבין ששני העולם קשורים,אתה רואה מאמן צעיר בעל מחשב כף יד בידו השמאלית שאומר לך:"אז הענן שלך נראה יפה או לא,תגיד אתה רוצה קרב מולי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יפה לאי!" אומר לו, "טרטוויג תנסה לקפוץ כדי שהקרח יישבר! צ'ימצ'אר תמשיך לנסות!"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830817]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה באחד העננים שהוא בצורת שיימין,אתה רואה בענן השני את צורתו של צ'ימצ'אר ועוד ענן עם צורתך,אתה מבין ששני העולם קשורים,אתה רואה מאמן צעיר בעל מחשב כף יד בידו השמאלית שאומר לך:"אז הענן שלך נראה יפה או לא,תגיד אתה רוצה קרב מולי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן"כן בשמחה אני אשמח לקרב נגדך1 על 1 יש לי רק פוקימון 1"