[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
לוק אומר לך:" תסתום, טיפש! פשוט היה לך מזל של מתחילים." כשאתה חוזר קייל ולורה שואלים אותך:" אוף! אנחנו אפילו לא רוצים להיות בצוות הזה! אז מה אם אנחנו מוכשרים! כולם שם סנובים! הלוואי והיינו בצוות שלכם..." מה תעשה?[/COLOR]
Printable View
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
לוק אומר לך:" תסתום, טיפש! פשוט היה לך מזל של מתחילים." כשאתה חוזר קייל ולורה שואלים אותך:" אוף! אנחנו אפילו לא רוצים להיות בצוות הזה! אז מה אם אנחנו מוכשרים! כולם שם סנובים! הלוואי והיינו בצוות שלכם..." מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=ealay;835423][COLOR="DarkOrange"]
[COLOR="Red"]עידו
אתה ממשיך ללכת עד שאתה פתאום רואה
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/9687/dokkora.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
--------------
"מדקיפ צא!,ותתקוף דוקורה בקרן בועות תוך כדי שאתה מסתובב!"אני אומר.
אני מוציא פוקדור וזורק עליו מקווה שזה יצליח כדי שאני סוף סוף יתפוס את הפוקדור הראשון שלי
[COLOR="DarkOrange"]רועי
<><><><><<<<>>>><<<>>><><><><>............... נלכד.
קורומירו נלכד. הוא היה אז רמה 19. ואז פתאום.....
קורומירו ברמה 20. משמע... יש לך קורומאיו!
הנה הדף של קורומאיו: [URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/541.shtml"]http://www.serebii.net/pokedex-bw/541.shtml[/URL]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
'יפה שידעת' דוקורה חומק ומשתמש ב בעיטה נמוכה. מה תעשה?[/COLOR]
[quote=ealay;835232][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]הוא מוציא פיצ'ו קטן וחמוד ואומר בחיוך: "אני לא מבטיח תוצאות כ"כ טובות אני מתאם לא מאמן ודרך אגב יש לי פוקימון אחד אז תבחר גם אתה אחד" ואז מרים את פיצ'ו ומחבק אותו [/COLOR]
[COLOR=darkorange].[/COLOR][/quote]
"אוקיי אין בעיה!" אגיד בחיוך ואחזיר את לפרס לפוכדור שלו
"קדימה פיצ'ו שלך נגד מונוזו שלי תתחיל במתקפה!" אגיד בחיוך
יש צארי פוקמון חדש רק בלי ריבים כן?
אמשיך בדרך ואחפש פוקמונים נוספים להלחם נגדם ולאמן את הצארמנדר שלי
שאלה האם צריך לרפאות את קורומאיו?
[QUOTE=ealay;835462][COLOR="DarkOrange"]
[COLOR="Red"]עידו
'יפה שידעת' דוקורה חומק ומשתמש ב בעיטה נמוכה. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
---------------------
"מדקיפ תקפוץ לגובה רב,ואז כשאתה נופל תסתובב ותשתמש באקדח מים,וכשאתה נופל תפגע בדוקורה!"אני אומר.
[COLOR="Red"]עידו
המתקפה עובדת מצויין, אך דוקורה מתאושש מהר מאוד.
'אני ממליץ לך לאמן את ארון במהירות שלו, זה אחד הדברים הכי חזקים שיש'
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
לדעתי כן זה מאוד חשוב. קורומאיו יוצא אבל הוא נראה מאוד עצוב. כשהוא רואה את צ'ארמאנדר שנוזף בו הוא נראה עצוב ומפוחד גם כן. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
תכף אני ממשיך לכם. סליחה חכה רק רגע.[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
"אוקיי אין בעיה!" הוא אומר בחיוך ומחזיר את לפרס לפוכדור.
"קדימה פיצ'ו שלך נגד מונוזו שלי תתחיל במתקפה!" אומר לך אדם בחיוך. [/COLOR]
צארי עזוב אותו צועק!
מחבק את קורומאיו ומנסה לגרום לו לחשוב שאני לא יפגע בו, לאחר מכן מחזיר את קורומאיו לפוקדור ומחפש עוד פוקמונים לאמן את צארי
[COLOR="DarkOrange"]רועי
קורומאיו לא נכנס לפוכדור ונכנס לך לחולצה ומתחבא מפני צ'ארמאנדר, עדיין עצוב.
'ד"א, יכול להיות שקורומאיו עצוב כי זה הטבע שלו. בד"כ הם מאוד עצובים ומתפתחים משמחה. וגם הצורה האחרונה שלהם מאוד חזקה'[/COLOR]
שומר אותו בידיים שלי ואומר לצארי להייכנס לפוקדור עכשיו
מתחיל לחזור לעיר גרייטר כדי לרפאות את קורומאיו
[COLOR="DarkOrange"]רועי
הגעת לעיר ואתה הולך לרפאות את קורומאיו. הוא עדיין נראה עצוב, גם אחרי הריפוי. צ'ארמאנדר בכלל לא רוצה לחזור לפוכדור ויוצא בכוחות עצמו. מה תעשה?
'ד"א, פתחת את עמוד 15, אתה מקבל דיטו הסטאטים כבר יירשמו'[/COLOR]
אני קונה לו סוכריה/אוכל בחנות לפוקמונים (אם יש) ואומר לצארי להפסיק להציק לו
[quote]לוקאס
לוק אומר לך:" תסתום, טיפש! פשוט היה לך מזל של מתחילים." כשאתה חוזר קייל ולורה שואלים אותך:" אוף! אנחנו אפילו לא רוצים להיות בצוות הזה! אז מה אם אנחנו מוכשרים! כולם שם סנובים! הלוואי והיינו בצוות שלכם..." מה תעשה?[/quote]
"'קייל לורה אולי תצטרפו אלינו אני בטוח שהמפקד יאשר את זה, כולם רואים שאתם לא ממש מסתדרים."
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
"כן בטח! הם לא נותנים לנו לעבור. הם אומרים שהכי מוכשרים עוברים רק לקבוצה 3..." מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
צ'ארי אומר לך: צ'אררר... צ'ארמנדר!!!! :) קורומאיו מפחד מהסוכריה ולא אוכל אותה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
פתאום אתה משתגר משם בצורה מוזרה ומגיע לדרך אחת, באמצע היער. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
למה אתה לא מגיב?[/COLOR]
מנסה ללטף אותו באיטיות שלא יפחד ומנסה לשדל אותו לאכול את הסוכריה
קונה עוד אחת לצארי ונותן לצארי לאכול כדי שיראה שאין לו מה לפחד ממנה.
[quote]לוקאס
"כן בטח! הם לא נותנים לנו לעבור. הם אומרים שהכי מוכשרים עוברים רק לקבוצה 3..." מה תעשה?[/quote]
"טוב אז מי אלה שלא נותנים לכם לעבור אני אנסה לדבר איתם"?
"אם זה לא יעבוד תוכלו להתחיל ריב רציני שיכריח אותם להעביר אתכם"
[COLOR="DarkOrange"]רועי
' ד"א, קיבלת דיטו תבדוק את הסטאטים בדף הרשמה(משהו בקשר לקורומאיו: אולי הוא רק רוצה מישהו שיארח לו חברה. צ'ארי לא בא בחשבון, אז תנסה את דיטו. יש לו שינוי צורה, הוא בטוח יגרום לו לצחוק'
קורומאיו מסתכל על צ'ארי ואז על הסוכרייה. הוא לוקח אותה ואומר: " קורו?" הוא מסתכל בתמהה "קו מאיו!" ונרתע אחורה כמפחד. "קורו?" הוא שואל ומסתכל עליך לבסוף. " קורו קו?" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
"טוב, זה רק איש אחד" לורה אומרת. " כן, המפקד שלנו" מסיים קייל. מה תעשה?[/COLOR]
אומר לצארי ללכת לשחק קצת או משהו, מוציא דיטו את ומשתמש בשינוי צורה
[COLOR="DarkOrange"]רועי
דיטו מתחיל להסתכל ואז הופך לאבסול ואומר:"שלום" בטלפתיה. ואז הוא חוזר להיות דיטו ומתחיל להתמתח מול קורומאיו כדי לנסות להצחיק אותו, אבל קורומאיו לא עסוק בזה. הוא מסתכל אליך ואומר לך:" קו קורו מאיו? מאיו קו!" ומתחיל לבכות. מה תעשה?[/COLOR]
[quote]לוקאס
"טוב, זה רק איש אחד" לורה אומרת. " כן, המפקד שלנו" מסיים קייל. מה תעשה?[/quote]
'אני הולך אל המפקד ופונה אליו' : "למה לקייל ולורה אסור לעבור? הם אינם מסתדרים בקבוצה, הקבוצה לא מסתדרת איתם וזה מפריע לתפקוד התקין שלהם. לכן אני ממליץ לך להעביר אותם אלינוף אני יכול להבטיח לך שהם רוצים בזה."
מה קרה שואל אותו?
אומר לדיטו לעשות שינוי צורה לאהרורומיאו(ההתפתחות שלו) ואומר לו לשחק את אמא שלו
תוך כדי מנסה להביא לו את הסוכריה
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
"אומנם יש משהו בדבריך, אבל מוכשרים צריכים להיות בצוות 3.
הם מומחים בסיור ובחקירות, והם צריכים להיות בצוות 3 כי הם [b]מומחים[/b], [b]מומחים [/b]שמעת?" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
קורומאיו אומר:"קורו???? קורומאיו!!!!, קורו קורו קו!!!!! קו קורו מאיו! מאיו!" וקופץ אל דיטו בחוזקה. מה תעשה?[/COLOR]
[U][B]כאן אני פונה אל כולכם: איך המשחק שלי בינתיים??[/B][/U]
[quote=ealay;835576][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתה משתגר משם בצורה מוזרה ומגיע לדרך אחת, באמצע היער. מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"היי איפה אנחנו מונוזו?" אשאל את מונוזו
"קדימה בוא ננסה למצוא את הדרך למחוץ ליער" אגיד למונוזו
ואחזיר אותו לפוכדור שלו
[quote]לוקאס
אומנם יש משהו בדבריך, אבל מוכשרים צריכים להיות בצוות 3.
הם מומחים בסיור ובחקירות, והם צריכים להיות בצוות 3 כי הם מומחים, מומחים שמעת?[/quote]
"אבל צוות טוב צריך כימיה ועבודת צוות טובה ובצוות 3 הם לא מסתדרים אז מה זה תורם להם?"
"אני בטוח שמשהו יכול לשכנע אותך."
דיטו תשאר בצורה הזאת בנתיים.
קורא לצארי ומתקדם לדרך 1 להתאמן
משחק מעולה!
[COLOR="Black"]אדם
אתה רואה והולך לאט לאט עד שאתם שומעים קול מוזר כזה... כמו סרנות מהמיתולוגיה היוונית שמהפנטות בני אדם. ואז פתאום מונוזו יוצא מהפוכדור והולך לשם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
" זו החלטה חד משמעית! ואני לא סתם אומר! אולי אני אתן לכם תקופת ניסיון קצרה, כי ייצטרפו אליכם למשימה קבוצה מצוות אחר, אולי אני אביא לכם אותם ועוד מישהו." מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
אתם הולכים לדרך 1 כשלפתע קורומאיו מסתכל ומבין שזה דיטו. הוא מתחיל לרוץ מכם בוכה. מה תעשה? [/COLOR]
רץ אחריו ומבקש מדיטו לעשות קולות של האמא שלו.
[quote=ealay;835688][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה והולך לאט לאט עד שאתם שומעים קול מוזר כזה... ואז פתאום מונוזו יוצא מהפוכדור והולך לשם. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי מונוזו תעצור!" אצעק לעבר מונוזו וארדוף אחריו כדי לנסות ולעצור אותו
[quote]לוקאס
" זו החלטה חד משמעית! ואני לא סתם אומר! אולי אני אתן לכם תקופת ניסיון קצרה, כי ייצטרפו אליכם למשימה קבוצה מצוות אחר, אולי אני אביא לכם אותם ועוד מישהו." מה תעשה?[/quote]
"תודה המפקד לא נאכזב
[COLOR="DarkOrange"]רועי
דיטו מנסה אבל זה לא עוזר... וקורומאיו בורח מכם בעצב ובכי. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
מונוזו לא מקשיב לך, כאילו חרש, והוא לא מפסיק ללכת לכיוון הקול. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
"כדאי לכם, כי בקרוב המשימה תתחיל!" הוא אומר. מה תעשה?[/COLOR]
[quote=ealay;835735][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]מונוזו לא מקשיב לך, כאילו חרש, והוא לא מפסיק ללכת לכיוון הקול. מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'אני חייב לעשות משהו'
"מונוזו תחזור!" אצעק ואחזיר את מונוזו לפוכדור שלו
'מעניין מה היה מקור הקול הזה' אחשוב לעצמי ואלך לבדוק את מקור הקול
[quote]לוקאס
"כדאי לכם, כי בקרוב המשימה תתחיל!" הוא אומר. מה תעשה?[/quote]
אני פונה אל הצוות שלי ואומר: " נצא לדרך?"
[QUOTE=ealay;835487][COLOR="Red"]עידו
המתקפה עובדת מצויין, אך דוקורה מתאושש מהר מאוד.
'אני ממליץ לך לאמן את ארון במהירות שלו, זה אחד הדברים הכי חזקים שיש'
[/COLOR][/QUOTE]
-------------
'איזה פוקימון עקשן'אני חושב,ואז אני אומר:"מדקיפ תקוף אותו בקרן בועות!"
אומר לדיטו ולצארי לשמור עליו והולך לקנות לו בובה או משהו שהמכור יומר לי שמתאים לו...
[COLOR="Black"]אדם
מונוזו יוצא מהפוכדור שוב על דעת עצמו ומתחיל ללכת שוב לכיוון הקול... מה תעשה?
'ד"א, הקול מזכיר את הקול של הסרנות מהמיתולוגיה היוונית שהיו מהפנטות גברים. וזכור: מונוזו הוא זכר.'[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
לורה אומרת לך: " יש אתה אלוף איך הצלחת!?!?" ומחבקת אותך. קייל אומר" יפה אחי, באמת עזרת לנו. אני מקווה שהוא ישתכנע. אנחנו חייבים לעשות הכל" דיינה וקן אומרים:" יש!" ואז דיינה אומרת" אני כבר הולכת!!!!!"
קן לוחש לך:" אתה יודע, לפעמים הפזיזות של אחותך גורמת לה להיראות קצת מוזרה..." ויוצא גם הוא. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
הוא כבר ברח אתם צריכים לחפש אותו... תגיב שוב.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
דוקורה חומק ומשתמש בזריקת סלעים היישר על מדקיפ. מה תעשה?
'הצעתי לאמן את מהירותו של ארון כי יש לו גם הגנה טובה מאוד וגם די הרבה התקפה החיסרון היחיד שלו זה מהירות. אז ארון מהיר זה ממש פוקימון אגדי.'[/COLOR]
[quote=ealay;835772][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]מונוזו יוצא מהפוכדור שוב על דעת עצמו ומתחיל ללכת שוב לכיוון הקול... מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=black]'ד"א, הקול מזכיר את הקול של הסרנות מהמיתולוגיה היוונית שהיו מהפנטות גברים. וזכור: מונוזו הוא זכר.'[/COLOR]
?[/quote]
'אין לי כל כך מה לעשות..אני חייב להפטר מהקול הזה' אחשוב
אני ארוץ לכיוון הקול ואתפוס את מונוזו בידיים ואצעק
"לפרס צאי החוצה! מהר תשתמשי בגלישה למקור הקול הזה !" אצעק
[quote]לוקאס
לורה אומרת לך: " יש אתה אלוף איך הצלחת!?!?" ומחבקת אותך. קייל אומר" יפה אחי, באמת עזרת לנו. אני מקווה שהוא ישתכנע. אנחנו חייבים לעשות הכל" דיינה וקן אומרים:" יש!" ואז דיינה אומרת" אני כבר הולכת!!!!!"
קן לוחש לך:" אתה יודע, לפעמים הפזיזות של אחותך גורמת לה להיראות קצת מוזרה..." ויוצא גם הוא. מה תעשה?[/quote]
אני אומר בשמחה "איזה שידרוג קיבלתי לצוות, עכשיו נוכל בטוח נציל את המחוז!!!!" 'ויוצא עם כל הצוות החוצה'
כמובן שאחרי החיבוק של לורה אני מסמיק
מחפש אותו בכל האיזור ואומר לדיטו וצארי לחפש אותו גם במקומות שונים