-
[QUOTE=bw1234;858760][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מתעלם מהקרב שבינתיים אתה רואה פוקימון חדש של Y. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך כדי שתרפא אותם, לאחר כמה שניות האחות חוזרת ובידה הפוכדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך. היא מחזירה לך אותם ואומרת לך "כמו חדשים". אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחושב לעצמך 'איפה המכון בעיר הזאת", אתה מחליט לשאול את אחד האנשים שאתה רואה בסביבה "איפה נמצא המכון בעיר הזאת?" הוא עונה לך "בעיר הזאת אין מכון אבל אם תמשיך שמאלה מהעיר הזאת אתה תהיה בדרך לעיר המכון של רוארק". מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי תודה רבה לך" אומר לאיש ואלך כמה צעדים קדימה.
'אוקיי נראה לי שכדאי שאלך אל עבר עיר המכון' אחשוב לעצמי לאחר התלבטות קצרה ואלך לכיוון שאותו האיש כיוון אותי אליו.
-
[QUOTE=bw1234;857521][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ולאחר מכן לוקח את הפוכדור של צ'ימצ'אר, זורק אותו לאוויר וצ'ימצ'אר יוצר החוצה. Y אומה לך "בחירה יפה" ואתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה, פתאום אתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ושהוא מתחיל להתגלגל לכיוון אלקיד במהירות. Y אומר לאלקיד "תתחמק מהר" אך מאוחר מידי, צ'ימצ'אר פוגע בו ומעלה אותו בלהבות - אלקיד התעלף. Y אומר לך "כל הכבוד" ומחזיר את אלקיד לפוכדור תוך כדי שהוא אומר "היית מעולה אלקיד, חזור". לאחר מכן הוא אומר לך "בוא נראה מה תגיד על זה" ולוקח פוכדור מהחגורה שלו ומעיף לאוויר, לפתע אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/393.png[/IMG] יוצא מהפוכדור. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"גלגל להבה על פיפלאפ"
-
[QUOTE=bw1234;858760][COLOR="RoyalBlue"]
איתי
אתה אומר לטוטודייל לקום ולתקוף את פידג'י בקרן בועות לפתע אתה רואה את טוטודייל קם ובועות קטנות מתחילות לצאת מהפה הפתוח של טוטודייל הישר אל עבר פידג'י ופוגעות בו. פידג'י עף אחורה ונופל על האדמה. אתה אומר לטוטודייל להשתמש בשריטות בכל הכוח ואז טוטודייל רץ לעבר הפידג'י שלא מספיק לקום ומתחיל לשרוט אותו בחוזקה. פידג'י התעלף. מה תעשה?
?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא פוכדור וזורק עליו בכל הכוח שלי
-
[QUOTE=bw1234;858760][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך לכיוון האיזור שעליו המליצו לך שנמצא ליד היציאה מהיער. אתה מסתובב שם מעט ורואה מספר יצורים מדהימים להתאמן נגדם וללכוד אך אתה שם לב במיוחד ל[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/25.png[/IMG] קטן שמסתובב לבדו קרוב מאוד ליציאה מהיער. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני חושב לעצמי: "הפיקאצ'ו הזה יהייה שלי". אני יודע שפי'גי חלש מפיקאצ'ו מבחינת סוגים, אך אני אנצל את מתקפת החול.
אני מוציא את פיד'גי בשקט ומורה לו לעוף בשקט מאחורי פיקאצ'ו ולהשתמש במתקפת חול
-
[COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את מורקרוו החוצה. כשהוא יוצא החוצה הוא חג סביבך מעט ואז עף להתיישב על ענף בעץ שנמצא קרוב אליכם. אתה רואה כמה אנשים מבוהלים בדרך שלא מבינים איפה הם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לאיש תודה רבה והוא משיב לך "בהצלחה בדרך ובמכון הראשון". אתה ממשיך קצת הלאה ורואה פנייה ימינה לכיוון עיר המכון הראשון ושלט גדול שעליו רשום "תחנת טלוויזיה נפתחה בוא לראות, פרסים מובטחים!". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה על פיפלאפ ואתה רואה אותו מתחיל להתעטף בלהבות ולהתגלג לעבר פיפלאפ כשפתאום אתה שומע את Y אומר לפיפלאפ "תשתמש בקרן קרח לעבר הצ'ימצ'אר המתגלגל". אתה רואה קרן קרח יוצאת מהפה של פיפלאפ ומתקרבת במהירות לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל לכיוון הפיפלאפ של Y. מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו בכל הכוח לעבר פידג'י. טוטודייל שעדיין נמצא מעל הפידג'י נפגע מהפוכדור ומתעלף. הפוכדור קופץ ופוגע בפידג'י שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. לכדת פידג'י, מה תעשה?
[COLOR="Magenta"]דור
אתה חושב לעצמך שהפידג'י הזה יהיה שלך ומוציא את פידג'י. אתה מורה לפידג'י לעוף בשקט מאחורי פיקאצ'ו ולהשתמש במתקפת חול. פידג'י עף בשקט מאחורי פיקאצ'ו אך פיקאצ'ו שם לב, פתאום אתה רואה את פיקאצ'ו ופידג'י משוחחים ואת פיקאצ'ו בא לקראתך. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;858804][COLOR="Green"]
איתי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו בכל הכוח לעבר פידג'י. טוטודייל שעדיין נמצא מעל הפידג'י נפגע מהפוכדור ומתעלף. הפוכדור קופץ ופוגע בפידג'י שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. לכדת פידג'י, מה תעשה?[/QUOTE]
אני רץ לטוטודייל ושואל אותו עם הוא בסדר
-
[QUOTE=bw1234;858804][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את מורקרוו החוצה. כשהוא יוצא החוצה הוא חג סביבך מעט ואז עף להתיישב על ענף בעץ שנמצא קרוב אליכם. אתה רואה כמה אנשים מבוהלים בדרך שלא מבינים איפה הם. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אשאל את האנשים: "תגידו מה קרה לכם?, מישהו ממכם רוצה קרב מולי 3 על 3?"
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לאיש תודה רבה והוא משיב לך "בהצלחה בדרך ובמכון הראשון". אתה ממשיך קצת הלאה ורואה פנייה ימינה לכיוון עיר המכון הראשון ושלט גדול שעליו רשום "תחנת טלוויזיה נפתחה בוא לראות, פרסים מובטחים!". מה תעשה?[/COLOR]
?[/QUOTE]
"נראה לי שיש לי זמן" אומר לעצמי ואלך בכיוון השלט לראות במה מדובר בסקרנות רבה.
-
[QUOTE=bw1234;858804]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה חושב לעצמך שהפידג'י הזה יהיה שלך ומוציא את פידג'י. אתה מורה לפידג'י לעוף בשקט מאחורי פיקאצ'ו ולהשתמש במתקפת חול. פידג'י עף בשקט מאחורי פיקאצ'ו אך פיקאצ'ו שם לב, פתאום אתה רואה את פיקאצ'ו ופידג'י משוחחים ואת פיקאצ'ו בא לקראתך. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אלך לכיוון פיקאצ'ו ואנסה להבין מה הוא שוחח עם פידג'י ומה הוא מנסה להגיד לי
-
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה על פיפלאפ ואתה רואה אותו מתחיל להתעטף בלהבות ולהתגלג לעבר פיפלאפ כשפתאום אתה שומע את Y אומר לפיפלאפ "תשתמש בקרן קרח לעבר הצ'ימצ'אר המתגלגל". אתה רואה קרן קרח יוצאת מהפה של פיפלאפ ומתקרבת במהירות לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל לכיוון הפיפלאפ של Y. מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר:,תמשיך להתגל אל פיפלאפ.אש חזק מקרח אז אל תפחד מקרן הקרח שלו"
-
[COLOR="Green"]בר
אתה שואל את האנשים מה קרה להם והם עונים לך במבט מבוהל "בבקשה אל תעשה לנו כלום" ובורחים מהמקום. לפתע אתה מבין שמורקרוו אחראי לזה והוא גרם לאנשים הלאו להזות כל מיני דברים. מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה רץ לטוטודייל ושואל אותו אם הוא בסדר אך הוא לא מגיב לך בגלל שהוא מעולף, מה תעשה?
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לעצמך "יש לי הרבה זמן" דבר שגורם לאנשים שנמצאים בקרבתך למלמל כל מיני דברים ולהצביע עלייך. אתה הולך בכיוון השלט לראות במה מדובר ומגיע לבניין ענקי שכתוב עליו "חדש, לרגל הפתיחה כל אחד זוכה בהגרלה של פרס בטוח!". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך לכיוון הפיקאצ'ו כדי לנסות להבין מה הוא דיבר עם הפידג'י, שניהם מנסים לדבר אך אתה לא מבין דבר מהם. הם מנסים גם להסביר לך עם תנועות אך הם עושים זאת במקביל ואתה לא מבין מה הם רוצים. לבסוף אתה רואה את פיקאצ'ו רץ לכיוון מסויים ואת פידג'י עף אחריו. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לצ'ימצ'אר להמשיך להתגלגל ולא לפחד. צ'ימצ'אר ממשיך להתגלגל לעבר קרן הקרח כשלפתע אתה שומע את Y קורא לעבר פיפלאפ "זה עבד!, קופץ הצידה ותכוון משאבת הידרו לעבר קרן הקרח". אתה רואה מתקפת מים אדירה מתקרבת לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;861393][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לצ'ימצ'אר להמשיך להתגלגל ולא לפחד. צ'ימצ'אר ממשיך להתגלגל לעבר קרן הקרח כשלפתע אתה שומע את Y קורא לעבר פיפלאפ "זה עבד!, קופץ הצידה ותכוון משאבת הידרו לעבר קרן הקרח". אתה רואה מתקפת מים אדירה מתקרבת לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"קפוץ עם גלגל הלהבה שלך .ואז תירד לתוך עין משאבת הידרו משם תיפגע בו עם גלגל להבה"
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לעצמך "יש לי הרבה זמן" דבר שגורם לאנשים שנמצאים בקרבתך למלמל כל מיני דברים ולהצביע עלייך. אתה הולך בכיוון השלט לראות במה מדובר ומגיע לבניין ענקי שכתוב עליו "חדש, לרגל הפתיחה כל אחד זוכה בהגרלה של פרס בטוח!". מה תעשה?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
'מה יש להם' אחשוב בעודי הולך קדימה ומסתכל ימינה ושמאלה,לכל כיוון אפשרי.
אני מתעלם מהם וקורא את מה שכתוב על הבניין.
'כדאי שאנסה' אחשוב לעצמי ואחפש איך אפשר להשתתף.
-
[COLOR="Red"]לי
צ'ימצ'אר קופץ עם הלהבה שלו לתוך מערבולת המים ופוגע בצ'ימצ'אר. Y אומר לפיפלאפ "עכשיו, תהפוך את משאבת ההידרו ותפיל אותה על שניכם, אני בטוח שתשרוד את זה!". פיפלאפ עושה כדבריו ואתה רואה את המערבולת מתהפכת ונופלת על שניהם. לאחר מכן אתה רואה את פיפלאפ על הרגליים ואת צ'ימצ'אר מעולף על האדמה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה נכנס לבניין ובכניסה אתה רואה מישהו ואתה שואל אותו "אתה יודע איך אפשר להשתתף בהגרלה". הוא עונה לך "בוודאי, אני המנהל של תחנת הטלוויזיה פה" ומסביר לך "אתה ניגש לדוכן שם, מאחוריו יש גלגל שמסובבים, מה שיוצא בגלגל זה הפרס שלך" ומוסיף "בהצלחה!". מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;861408][COLOR="Red"]לי
צ'ימצ'אר קופץ עם הלהבה שלו לתוך מערבולת המים ופוגע בצ'ימצ'אר. Y אומר לפיפלאפ "עכשיו, תהפוך את משאבת ההידרו ותפיל אותה על שניכם, אני בטוח שתשרוד את זה!". פיפלאפ עושה כדבריו ואתה רואה את המערבולת מתהפכת ונופלת על שניהם. לאחר מכן אתה רואה את פיפלאפ על הרגליים ואת צ'ימצ'אר מעולף על האדמה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה נכנס לבניין ובכניסה אתה רואה מישהו ואתה שואל אותו "אתה יודע איך אפשר להשתתף בהגרלה". הוא עונה לך "בוודאי, אני המנהל של תחנת הטלוויזיה פה" ומסביר לך "אתה ניגש לדוכן שם, מאחוריו יש גלגל שמסובבים, מה שיוצא בגלגל זה הפרס שלך" ומוסיף "בהצלחה!". מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'נשמע נחמד'.
"תודה" אומר לו.
אני הולך אל עבר הדוכן בכדי להשתתף.
-
[QUOTE=bw1234;861408][COLOR="Red"]לי
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לY"כול הכבוד ניצחת אותי אתה בהחלט בחור חזק"
-
[quote=bw1234;858760]
[COLOR=DarkOrange]עומר
אתה אומר למאדקיפ להשתמש בפצצת בוץ אך הפעם הוא מצליח לשלוט במתקפה ופוגע רק בפוצ'יינה שבורח מהמקום. בינתיים אתה מרים את הטיילו הפצוע על הידיים שלך ושואל אותו אם הוא בסדר. הוא עונה לך "טיילו טייל" שאתה לא מבין ומתעלף. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחי בא לאוכל ומתכונים יש מלא חידשוים ואוונטים
---------------------------------------------------------
"קדימה בא מאדקיפ" אומר לו ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב ואז אקח פוקדור ואזרוק על טיילו
-
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך לכיוון הפיקאצ'ו כדי לנסות להבין מה הוא דיבר עם הפידג'י, שניהם מנסים לדבר אך אתה לא מבין דבר מהם. הם מנסים גם להסביר לך עם תנועות אך הם עושים זאת במקביל ואתה לא מבין מה הם רוצים. לבסוף אתה רואה את פיקאצ'ו רץ לכיוון מסויים ואת פידג'י עף אחריו. מה תעשה?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
ארוץ אחריהם
-
[QUOTE=bw1234;858760]
דן
אתה צועק לעבר פוקבו להשתמש בגלגל אש על כל החבורה ואתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ופתאום אתה רואה אותו מתחיל להתגלגל לעבר חבורת המינוזומי ששמים לב לכך וזזים הצידה. המינוזומי הקטן שלא יכול לזוז לא מצליח לזוז אך שנייה לפני שפוקאבו פוגע בו פוקאבו מפסיק ולוקח אותו אלייך. אתה בינתיים ממשיך לקטוף את הגרגירים משאתה מסיים אתה חוזר אל חבורת המינוזומי ומביא להם את הגרגירים ומחלק להם אותם שווה בשווה. מה תעשה?
[/QUOTE]
אפשר להפסיק אם המה תעשה? זה מיותר ומעצבן
--
אכניס את פוקבו לפוקדור ואמשיך להתקדם
-
[QUOTE=bw1234;861393][COLOR="Green"]בר
אתה שואל את האנשים מה קרה להם והם עונים לך במבט מבוהל "בבקשה אל תעשה לנו כלום" ובורחים מהמקום. לפתע אתה מבין שמורקרוו אחראי לזה והוא גרם לאנשים הלאו להזות כל מיני דברים. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לעצמי: "טוב...., כנראה שמורקרוו פחד מכל האנשים שהתקרבו גם על הטיילו שלי עשה את ההשליה הזאת אבל עכשיו הוא שלי"
והלך לחפש מאמן להילחם מולו.
-
איתי
אתה רץ לטוטודייל ושואל אותו אם הוא בסדר אך הוא לא מגיב לך בגלל שהוא מעולף, מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר אותו ולוקח את הפוכדור של פיג'י והולך למרכז הפוקימונים הקרוב
-
[COLOR="Green"]בר
אתה חושב לעצמך שכנראה מורקרוו פחד מכל האנשים וכדי שלא יתקרבו למורקרוו עשה אשליה כדי להבריח את האנשים הללו אבל שמח שהוא שלך. אתה הולך לחפש מאמן להילחם מולו אך אתה מגיע לעיר אולדייל, מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה מחזיר את טוטודייל לפוכדור ולוקח את הפוכדור של פידג'י והולך לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בעיר הבאה ויואלט. בדרך אתה רואה מספר מאמנים בדרך ועצי גרגירים אך מכיוון שאתה ממהר למרכז הפוקימונים אתה לא עוצר. אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר ויואלט. מה תעשה?
דן
אם אתה רוצה אני אפסיק.
----------
אתה מכניס את פוקבו וממשיך להתקדם. אתה הולך לך ומגיע לעיר הראשונה קרקוסה. במהלך הדרך לעיר אתה מרגיש מישהו עוקב אחריך.
[COLOR="Magenta"]דור
אתה רץ אחריהם, פתאום אתה רואה מין פרצה כזאת בשיחים שהם נכנסים אליה. אתה עובר דרכה ומגלה מקום עם מלא פיקאצ'ו ורייצ'ו בכל מקום. לבסוף הם עוצרים מול שני רייצ'ו, אחד נקבה ואחד זכר שאתה מבין שהם ההורים של הפיקאצ'ו. כמו כן אתה רואה שהרייצ'ו זכר פצוע בזנבו, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]עומר
לא.
-------------------
אתה קורא למאדקיפ לבוא והוא בא לידך. אתה זורק את הפוכדור על טיילו. הפוכדור פוגע בטיילו שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד למספר שניות, לבסוף הפוכדור נעצר. תפסת טיילו, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לY כל הכבוד על הניצחון ושהוא מאמן חזק. הוא משיב לך "אתה גם מאמן חזק, אני מחכה לראות אותך בטורניר אלוף האלופים" ומוסיף "מקווה שנפגש שוב לפני כן". מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה חושב לעצמך שזה נשמע נחמד, אומר למנהל תודה והולך אל עבר הדוכן. בדוכן אתה מגלה שיש תור ארוך אך לאחר מספר שניות מגיע תורך להשתתף ואתה רואה [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/1739/lottery.gif[/IMG], והאישה בדוכן שואלת אותך "רוצה להשתתף בהגרלה?". מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;862972][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לY כל הכבוד על הניצחון ושהוא מאמן חזק. הוא משיב לך "אתה גם מאמן חזק, אני מחכה לראות אותך בטורניר אלוף האלופים" ומוסיף "מקווה שנפגש שוב לפני כן". מה תעשה? [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו"גם אני רוצה שניפגש שוב" אני הולך למרכז הפוקימונים
-
איתי
אתה מחזיר את טוטודייל לפוכדור ולוקח את הפוכדור של פידג'י והולך לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בעיר הבאה ויואלט. בדרך אתה רואה מספר מאמנים בדרך ועצי גרגירים אך מכיוון שאתה ממהר למרכז הפוקימונים אתה לא עוצר. אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר ויואלט. מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי שתרפא לי את הפוקימונים בבקשה
-
[COLOR="Magenta"]דור
?[/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד לרייצ'ו לא לדאוג, ואוציא את סקווירטל מהפוקדור ואגיד לו לירות בעדינות מעט מים על זנבו של ר'ייצו,
לאחר מכן אגיד לרייצ'ו לבוא לידי כדי שאוכל לקחת אותו למרכז הפוקימונים
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה חושב לעצמך שזה נשמע נחמד, אומר למנהל תודה והולך אל עבר הדוכן. בדוכן אתה מגלה שיש תור ארוך אך לאחר מספר שניות מגיע תורך להשתתף ואתה רואה [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/1739/lottery.gif[/IMG], והאישה בדוכן שואלת אותך "רוצה להשתתף בהגרלה?". מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אכן" אומר לה בעודי סורק את הפרסים שעל הגלגל
-
[B][SIZE=3][U][COLOR=Red]היה טעות לוותר על המקום שלי מההתחלה!!! עם אפשר להצטרף שוב.. ועם תצטרך עוד מתקפות לפוקימונים תאמר לי![/COLOR][/U][/SIZE]
כינוי:[/B] NivX10
[B]שם לפנייה:[/B] דריי
[B]שם במשחק:[/B] דריי
[B]גיל:[/B] 14
[B]רקע:[/B] דריי נולד ומתגורר מחוז ג'וטו, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא חיי רק עם אמו..
אמו היא השוטרת ג'ני[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yym2vrj2lwik.png[/IMG][/URL]של העיר ג'ונטלייף, הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים..
דריי אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיע לליגת ג'וטו, להשתתף בא ולא לראות אותה בטלוויזיה כמו כל שנה.. אך תמיד דאג לאמו יותר מידי ודחה את החלום.
יום אחד בבוקר הוא ניגש לאמו ודיבר איתה בנושא.. היא ראתה כמה נחישות יש לו בעייניו והחליטה שהיא מסכימה!
הוא שמח כל-כך, הרגיש על גג העולם, הוא לקח כל טיפה מחסכונותיו וקנה בהם ציוד למסע... ובמשך שבוע התארגן..
לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "אני אחזור כשאסיים את המסע, את עוד תבואי לראות אותי בגמר הליגה.. אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!" סגר את הדלת ויצא למסעו לעבר הלא נודע.
[B]תמונה:[/B][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/tnki1mujzlxz.png[/IMG][/URL]
[B]כסף:[/B] לא לגעת.
[B]מחוז:[/B] ג'וטו.
[B]פוקימון התחלתי:[/B][SIZE=4][COLOR=Green][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lgnmg4dlzn0d.png[/IMG][/URL][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[B]ציוד:[/B] לא לגעת.
[B]תגים:[/B] לא לגעת.
[B]הערות/הארות/בקשות:[/B] מקווה שתקבל אותי נראה טוב..ויהיה אפשר לתפוס פוקימונים גם מקנטו נכון?
-
nivX10
רשום.
אתה יכול להמשיך מאיפה שהפסקת (תגיב להמשך האחרון שלי לך).
-
[quote=bw1234;851277]
[COLOR=Cyan][U][B]דריי:[/B][/U]
השתמשתי, תודה:)
-------------
סינדקוויל קופץ הצידה ומשתמש בגלגל להבה, כל גופו עולה באש והוא מתחיל להתגלגל אל עבר ספירו. ספירו מנסה לקפוץ מעל סינדקוויל אבל סינדקוויל פוגע לו ברגל והוא ישר נופל על סינדקוויל וכולו נפגע מהמתקפה של סינדקוויל. סינדקוויל מנסה לחפש את ספירו כדי להשתמש בנגיחת ראש אך הוא לא מוצא אותו.
[/COLOR][/quote]
"אוקיי סנדקוויל, לא להילחץ.. תשתמש בגלגל להבה ותשאר במקום, ברגע שתראה נזק לעברו ועבור מיד לנגיחת ראש!" אומר לו בחיוך נחוש ואקווה שזה יצליח!
-
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לו שגם אתה רוצה שתיפגשו שוב. אתה נכנס למרכז הפוקימונים שנמצא ממש מאחוריך. אתה מגיע אל האחות ג'וי ששואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?". מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים. היא מבקשת ממך שתביא לה את הפוכדורים עם הפוקימונים ואתה מביא לה את הפוכדורים שבהם נמצאים טוטודייל, פידג'י והונדור. היא הולכת לכמה דקות לחדר אחורי ולאחר שהיא חוזרת היא מחזירה לך את הפוכדורים ואומרת לך "כמו חדשים". מה תעשה?
[COLOR="Magenta"]דור
אתה אומר לרייצ'ו לא לדאוג. אתה מוציא את סקווירטל ואומר לו לירות בעדינות מעט מים על זנבו של רייצ'ו אך אתה רואה פתאום פרץ של מים יוצא מהפה של סקווירטל אל עבר הפנים שלך ופוגעים בך. לאחר מכן אתה אומר לו אמרתי על הזנב של רייצ'ו ובעדינות. לאחר שהוא מבין את ההוראות שלך, אתה רואה פרץ מים קטן יוצא מהפה של סקווירטל לזנב של רייצ'ו. לאחר מכן אתה לוקח את רייצ'ו למרכז הפוקימונים כאשר רייצ'ו האמא ופיקאצ'ו באים בעקבותיכם. אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי שואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לה כן בעודך סורק את הפרסים שעל הגלגל. היא אומרת לך "בוא מאחורי הדוכן ותגלגל את הגלגל" ופותחת פתח לכניסה למאחורי הדוכן. אתה נכנס מאחורי הדוכן ומגלגל את הגלגל. הגלגל מתגלגל מספר שניות אך לבסוף נעצר על מאובן כנף. האישה אומרת לך "מזל טוב זכית במאובן כנף", פותחת מגירה קטנה ומוציאה משם את הפרס שלך, נותנת לך אותו ואומרת "בבקשה". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Cyan"]דריי
אתה אומר לסינדקוויל לא להילחץ, להשתמש בגלגל להבה ולהישאר במקום. אתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו והוא נשאר במקום. הספירו שנמצא מעליו מתחיל לקפץ כדי לא להפגע מהלהבות אך לבסוף הוא קופץ מהגב של סינדקוויל כי כל הגב של סינדקוויל מלא בלהבות. סינדקוויל רואה אותו ומיד אתה רואה את הלהבות מתחילות להיעלם ואת סינדקוויל רץ לעבר ספירו ונוגח בספירו עם הראש שלו. ספירו מתעלף. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;863360][COLOR="Red"]
איתי
אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים. היא מבקשת ממך שתביא לה את הפוכדורים עם הפוקימונים ואתה מביא לה את הפוכדורים שבהם נמצאים טוטודייל, פידג'י והונדור. היא הולכת לכמה דקות לחדר אחורי ולאחר שהיא חוזרת היא מחזירה לך את הפוכדורים ואומרת לך "כמו חדשים". מה תעשה?
COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''תודה '' והולך לעיר המכון הראשון
-
[QUOTE=bw1234;863360]["]?
[COLOR="Magenta"]דור
אתה אומר לרייצ'ו לא לדאוג. אתה מוציא את סקווירטל ואומר לו לירות בעדינות מעט מים על זנבו של רייצ'ו אך אתה רואה פתאום פרץ של מים יוצא מהפה של סקווירטל אל עבר הפנים שלך ופוגעים בך. לאחר מכן אתה אומר לו אמרתי על הזנב של רייצ'ו ובעדינות. לאחר שהוא מבין את ההוראות שלך, אתה רואה פרץ מים קטן יוצא מהפה של סקווירטל לזנב של רייצ'ו. לאחר מכן אתה לוקח את רייצ'ו למרכז הפוקימונים כאשר רייצ'ו האמא ופיקאצ'ו באים בעקבותיכם. אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי שואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?". מה תעשה?[/COLOR]
[/][/QUOTE]
כל הכבוד תגובות מושקעות
________
"ראיתי פיקאצ'ו, שהוביל אותי לאביו רייצ'ו, שפצוע בזנבו.
תוכלי לעזור לי לעזור לרייצ'ו להחלים?" אשאל את האחות ג'וי
-
[quote=bw1234;863360]
[COLOR=Cyan][U][B]דריי:[/B][/U]
אתה אומר לסינדקוויל לא להילחץ, להשתמש בגלגל להבה ולהישאר במקום. אתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו והוא נשאר במקום. הספירו שנמצא מעליו מתחיל לקפץ כדי לא להפגע מהלהבות אך לבסוף הוא קופץ מהגב של סינדקוויל כי כל הגב של סינדקוויל מלא בלהבות. סינדקוויל רואה אותו ומיד אתה רואה את הלהבות מתחילות להיעלם ואת סינדקוויל רץ לעבר ספירו ונוגח בספירו עם הראש שלו. ספירו מתעלף. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחייך באושר וארוץ אל סנדקוויל, "יופי סינדקוויל מעולה, זה היה קרב נהדר, אתה ממש חזק, אני ואתה צוות לעניין!" אוסיף לומר לו ואקרוץ עליו..
ואז אמשיך לי בדרכי.. אסרוק את היער אחריי פוקימונים מעניינים!
-
[QUOTE=bw1234;862972][COLOR="Green"]בר
אתה חושב לעצמך שכנראה מורקרוו פחד מכל האנשים וכדי שלא יתקרבו למורקרוו עשה אשליה כדי להבריח את האנשים הללו אבל שמח שהוא שלך. אתה הולך לחפש מאמן להילחם מולו אך אתה מגיע לעיר אולדייל, מה תע[/COLOR]
[/QUOTE]
הלך לכיוון מרכז הפוקימונים והכנס לשם.
שהכנס לשם אגיד לאחות ג'וי: "שלום את יכולה לטפל בפוקימונים שלי?" ואחכה לתשובה
-
[QUOTE=bw1234;863360][COLOR="Red"]לי
אתה אומר לו שגם אתה רוצה שתיפגשו שוב. אתה נכנס למרכז הפוקימונים שנמצא ממש מאחוריך. אתה מגיע אל האחות ג'וי ששואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?". מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה"תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?"
-
[QUOTE=bw1234;863360][COLOR="Red"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לה כן בעודך סורק את הפרסים שעל הגלגל. היא אומרת לך "בוא מאחורי הדוכן ותגלגל את הגלגל" ופותחת פתח לכניסה למאחורי הדוכן. אתה נכנס מאחורי הדוכן ומגלגל את הגלגל. הגלגל מתגלגל מספר שניות אך לבסוף נעצר על מאובן כנף. האישה אומרת לך "מזל טוב זכית במאובן כנף", פותחת מגירה קטנה ומוציאה משם את הפרס שלך, נותנת לך אותו ואומרת "בבקשה". מה תעשה?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה" אומר לה ואלך מן הדוכן.
'מעניין מה זה' אחשוב לעצמי ואחפש מישהו שיסביר לי
-
[SIZE="3"][I][U][CENTER][COLOR="Green"][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/252.png[/IMG]~בר~[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/252.png[/IMG]
[/CENTER][/U][/I][/SIZE]
אתה הולך לכיוון מרכז ונכנס לשם. אתה רואה שם את האחות ג'וי ששואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?" אתה שואל אותה בחזרה אם היא יכולה לטפל בפוקימונים שלך והיא עונה לך "בוודאי ואפילו בשמחה". אתה נותן לה את הפוכדורים של טריקו, סטארלי ומורקרוו והיא לוקחת אותם לחדר האחורי. לאחר המתנה קצרה היא חוזרת עם הפוכדורים שלך ואומרת "קח, הם כמו חדשים" ונותנת לך את הפוכדורים. מה תעשה?
[/COLOR]
[SIZE="3"][U][I][CENTER][COLOR="Red"][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/390.png[/IMG]~לי~[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/390.png[/IMG]
[/CENTER][/I][/U][/SIZE]
אתה שואל אותה אם היא יכולה לרפא את הפוקימונים שלך והיא משיבה לך "בשמחה". אתה מביא לה את הפוכדורים של צ'ימצ'אר וסטארלי והיא לוקחת אותם לחדר האחורי. לאחר כמה דקות היא חוזרת עם הפוכדורים שלך ואומרת "קח, הם כמו חדשים" ונותנת לך את הפוכדורים. מה תעשה?
[/COLOR]
[SIZE="3"][U][I][CENTER][COLOR="RoyalBlue"][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/387.png[/IMG]~בן~[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/387.png[/IMG]
[/CENTER][/I][/U][/SIZE]
אתה מודה לה על הפרס והולך משם. אתה שואל את עצמך 'מה זה יכול להיות?' ומחליט לשאול את אחד האנשים בסביבה. אתה רואה מישהו ליד מרכז הפוקימונים שנראה לך מבין בעניין והולך לשאול אותו. אתה מגיע אליו ושואל אותו "אתה יודע במקרה מה זה החפץ הזה?" ומראה לו את הפרס שקיבלת. הוא עונה לך "זה מאובן אך אני מעולם לא ראיתי את המאובן הזה, אני ממליץ לך ללכת לעיר הבאה שם תוכל לשאול את רוארק שהוא גם מנהיג המכון של העיר". מה תעשה?
[/COLOR]
[SIZE="3"][U][I][CENTER][COLOR="Magenta"][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/7.png[/IMG]~דור~[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/7.png[/IMG]
[/CENTER][/I][/U][/SIZE]
אני מנסה להשקיע בכם כמה שאפשר:)
---------------
אתה מספר לה את הסיפור שקרא: פגשת פיקאצ'ו שהוביל אותך לאביו הפצוע בזנבו ואתה שואל אותה אם היא יכולה לרפא אותו. היא עונה לך "כן, בשמחה" אתה מביא לה את רייצ'ו שבהתחלה נרתע מהאחות אך לאחר שאתה מסביר לו שזאת אחות שמרפא פוקימונים ותדאג לכך שהיא תרפא לו את הזנב ולאחר שפיקאצ'ו בנו משכנע אותו גם הוא הולך עם האחות ג'וי לחדר האחורי. כעבור כמה דקות האחות ג'וי חוזרת עם רייצ'ו לצידה שנראה בריא לגמרי ואומרת לכם "הזנב שלו כמו חדש". אתה רואה את רייצ'ו הולך לדבר עם הרייצ'ו נקבה ועם בנם פיקאצ'ו. הם באים אלייך ופיקאצ'ו מתקרב אלייך- אתה מבין שהוא רוצה לבוא איתך למסע. מה תעשה?
[/COLOR]
[SIZE="3"][U][I][CENTER][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/158.png[/IMG]~איתי~[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/158.png[/IMG]
[/CENTER][/I][/U][/SIZE]
אתה אומר לה תודה והולך לעיר המכון הראשונה שבה אתה נמצא, אתה מגיע למכון ורואה שם את [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/HGSS/HGSSFalkner.png[/IMG] ששואל אותך "באת לאתגר אותי במטרה לזכות בתג המכון?". מה תעשה?
[SIZE="3"][U][I][CENTER][COLOR="Cyan"][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/155.png[/IMG]~דריי~[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/155.png[/IMG]
[/CENTER][/I][/U][/SIZE]
איזה יער?
----------------------
אתה מחייך אל סינדקוויל באושר ורץ לכיוונו אתה אומר לו כמה הוא טוב ואומר לו שאתם צוות לעניין. אתה ממשיך בדרכך וסורק את האיזור בחיפוש אחרי פוקימונים מעניינים לבסוף אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/16.png[/IMG]. מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;864280][SIZE="3"][I][U][CENTER][COLOR="Green"][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/252.png[/IMG]~בר~[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/252.png[/IMG]
[/CENTER][/U][/I][/SIZE]
אתה הולך לכיוון מרכז ונכנס לשם. אתה רואה שם את האחות ג'וי ששואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?" אתה שואל אותה בחזרה אם היא יכולה לטפל בפוקימונים שלך והיא עונה לך "בוודאי ואפילו בשמחה". אתה נותן לה את הפוכדורים של טריקו, סטארלי ומורקרוו והיא לוקחת אותם לחדר האחורי. לאחר המתנה קצרה היא חוזרת עם הפוכדורים שלך ואומרת "קח, הם כמו חדשים" ונותנת לך את הפוכדורים. מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לאחות ג'וי: "תודה רבה לך"
"ואת מכירה מאמנים או מקום טוב לאמן את הפוקימונים שלי?" אשאל בציפיה לתשובה.
-
כינוי: Safta
שם לפנייה: Safta או עמרי.
שם במשחק: חרצובאי
רקע: חרצובאי גדל בכפר קטן וגדל כמו כל ילד עם נורמלי ותמיד היה פטריוט למחוז שלו ורצה לייצג אותו ולהביא לו כבוד בכל דרך שהיא.
כשניתנה לו ההזדמנות להיות מאמן פוקימונים ולהביא גאווה למחוז שלו הוא קפץ עליה מיד.
תמונה: [URL=http://img827.imageshack.us/i/dptr126.png/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/920/dptr126.png[/IMG][/URL]
כסף:לא לגעת.
מחוז: קנטו/ג'וטו/הואן/סינו/איסשו. איסשו
פוקימון התחלתי: טסוטג'ה
ציוד: לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
הערות/הארות/בקשות: שיהיה מגניב ושאני אתחיל לשחק בקרוב.
ושלא ידרכו לי על החשופית.
-
[QUOTE=Safta;864327]כינוי: Safta
שם לפנייה: Safta או עמרי.
שם במשחק: חרצובאי
רקע: חרצובאי גדל בכפר קטן וגדל כמו כל ילד עם נורמלי ותמיד היה פטריוט למחוז שלו ורצה לייצג אותו ולהביא לו כבוד בכל דרך שהיא.
כשניתנה לו ההזדמנות להיות מאמן פוקימונים ולהביא גאווה למחוז שלו הוא קפץ עליה מיד.
תמונה: [URL=http://img827.imageshack.us/i/dptr126.png/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/920/dptr126.png[/IMG][/URL]
כסף:לא לגעת.
מחוז: קנטו/ג'וטו/הואן/סינו/איסשו. איסשו
פוקימון התחלתי: טסוטג'ה
ציוד: לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
הערות/הארות/בקשות: שיהיה מגניב ושאני אתחיל לשחק בקרוב.
ושלא ידרכו לי על החשופית.[/QUOTE]
רשום, אתה יכול להתחיל.
יש את התחלה בעמוד 2 ואת ההמשך בעמוד 3.