-
[quote=OmerFake;865644][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]כן,נוכל ללון כאן מפני שפרוסלס הזו,בעצם הפוקימון שלי,אך שיחררתי אותה,והיא בעזרת הכוחות שלה בנתה אחוזה,אם תסתכל מקרוב תראה שכל הלבנים של הבית עשיויות קרח,ואם אתה רוצה יש איזור אימונים בחוץ" עומר מחייך אלייך ואומר:"אני גם צריך להיתאמן קצת אולי נערוך קרב?"[/COLOR][/quote]
"אין בעיה אחי אני ילחם עם איווי שלי,ואולי זו תיהיה הזדמנות לנסות לפתח אותו" אגיד בחיוך
-
[QUOTE]
nehorai308
"הרק" אתה שומע צעקה ורואה הרקרוס אשר בא לתקוף אותך עם הקרן שלו לכיוונך,מה תעשה?[/QUOTE]
אניף את ידי ואזרוק את הפוקדור של קרינידוס "צא קרינדוס" התחמק מהמכת קרן של הרקרוס ותשתמש בגלגול
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
"צא אמבריון" עומר אומר ובנופת יד קלה יוצא מהפוקדור שלו אמבריו שחור כמו הליילה עם חיוך זדוני אתה רואה שאיווי שלך נחושב בדעתו ועומר אומר לאמבריון שלו:"זה הקרב הריאשון שלו,תוותר לו" אתה רואה שאיווי משתמש בראשייה בלי פקודה בגלל שהוא מתעצבן אך אמבריות מתחמק מזה במהירות,מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]Nehorai308
"הרקרוס!" הרקרוס צועק ואתה רואה מולך להקת הרקרוס הם משתמשים נגד קרנידוס בריקוד בלבול והוא נופל מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;865706][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"צא אמבריון" עומר אומר ובנופת יד קלה יוצא מהפוקדור שלו אמבריו שחור כמו הליילה עם חיוך זדוני אתה רואה שאיווי שלך נחושב בדעתו ועומר אומר לאמבריון שלו:"זה הקרב הריאשון שלו,תוותר לו" אתה רואה שאיווי משתמש בראשייה בלי פקודה בגלל שהוא מתעצבן אך אמבריות מתחמק מזה במהירות,מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"קדימה איווי תראה לא שאתה חזק כמוהו תשתמש שוב בראשייה!" אצעק
-
"אמבריון תשתמש בירח חיזוק" א תה רואה שאמבריון של עומר צועק צרחה מחרישת אוזניים ופתאום מעל הפה שלו נוצר כדור לבן הניראה כמו ירח והוא יורה את הכדור לכיוון האיווי שלך מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]Nehorai308
"הרקרוס!" הרקרוס צועק ואתה רואה מולך להקת הרקרוס הם משתמשים נגד קרנידוס בריקוד בלבול והוא נופל מה תעשה?[/QUOTE]
אני חמזיר את קרינידוס לפוקדור שלו וגם את בטארלי ובורח
-
[COLOR=DarkGreen]Nehorai308
"תזהר" אתה שומע קול מוזר אומר לך אך אתה לא מבין מה הקול אתה ממשיך ללכת ופיתאום אתה שומע את הקול אומר לך "תזהר עושים עליך מארב מלמעלה,ישנם הרבה אנשים על גארצומפים" [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]
Nehorai308
"תזהר" אתה שומע קול מוזר אומר לך אך אתה לא מבין מה הקול אתה ממשיך ללכת ופיתאום אתה שומע את הקול אומר לך "תזהר עושים עליך מארב מלמעלה,ישנם הרבה אנשים על גארצומפים" מה תעשה?[/QUOTE]
"מי זה הלו מישהו שומע אותי"אצעק אוקיי אמרתי לעצמי אני חוזר להרקרוסים ואומר לסטארלי שליד עץ הדבש להשתמש בניקור על כל מיש שהוא יכול תוך כדי שאני חושב על הכל המוזר ששמעתי
-
[COLOR=#000000]כינוי בפורום: SysTem ( עוד אני עצלן אה? :O )[/COLOR]
[COLOR=#000000]שם במשחק : שחר
פוקימון התחלתי: שילדון
גיל(10-14): 14
אופי: חברי , עוזר , יהיר , לוקח החלטות מיותרות , דייקן , צולף במטרה , נאמן , קפדן , פזיז
רקע: שחר נער צעיר בן 14 , ממשיך כרגיל להקפיד לעזור לאביו בחווה שלו ותמיד ידע לעזור לכל אחד בת צרה , יום אחד אביו היה צריך לנסוע לשליחות במחוז שינו שנפגע דיי קשה , שחר נער צעיר שאמו נמצאת במחוז ג'וטו כדי להיות בהנהלה הגבוהה שם ואביו שנשלח למחוז שינו הוא נשאר לבד , זה ידוע ששחר אינו יודע לקחת החלטות והוא מאוד גרוע בזה , ביום שלמחרת מצא מתחת לדלת של ביתו פתק שהיה רשום " לשחר היקר " וזה עוצב כמו שחוצבים אנבים הוא קרא את המכתב והבין מה עליו לעשות , הוא כבר מספיק גדול והפעם הוא סוף סוף חושב שהוא עושה את ההחלטה האחורנה , אולי הוא יהיר אולי הוא פזיז על הוא תמיד חושב שהוא יודע מה הוא עושה , הוא השאיר פתק על המקרר והשולחן בסלון , קרא לדודו כדי לשמור על החווה והוא יצא לדרך חדשה , דיי מסקרנת ומעניית בחיו , שלשם הוא יקח קודם כל את עצמו , את האופי שלו ואת האנרגיה העצמית והחשובה שלו למחוז של יבששת האגדיים!.
[/COLOR]תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG]
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
[COLOR=black][SIZE=2]תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: שיהיה לנו בהצלחה :][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;865714][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמבריון תשתמש בירח חיזוק" א תה רואה שאמבריון של עומר צועק צרחה מחרישת אוזניים ופתאום מעל הפה שלו נוצר כדור לבן הניראה כמו ירח והוא יורה את הכדור לכיוון האיווי שלך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחי יש מתקפה שנקראת אור ירח שהיא מעלה את החיים ומרפא את הפוקימונים
אז תסתכל שאתה לא טועה
-------------------
"איווי תשתמש במהירות כדי לחמוק ואז שוב בראשייה קדימה!" אצעק
-
זו מתקפה שאני המצאתי
------
אתה רואה שאיווי שלך משתמש בראשייה אשר דוחפת את כדור הירח לעבר אמבריון אך איווי לא מספיק חזק,אתה רואה שאיווי זוהר באור לבן ואזא במקום שבו איווי היה,עומד אמבריון שחור כליילה,אשר מחזיר את הכדור לעבר האמבירון של עומר והאמבריון של עומר נפגע "תתחדש אדם,בשביל זה נתתי לך את הפעמון" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]System[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]רשום תקבל התחלה בקרוב.
[COLOR=DarkGreen]nehorai308
"הרק!" אתה שומע וכל ההרקרוסים פגעים בך ואז סטרלי משתמש במתקפת כנך ומבריח אותם,אתה רואה מימינך צל אך הוא נעלם בן רגע,מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;866893][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]זו מתקפה שאני המצאתי[/COLOR]
[COLOR=purple]------[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שאיווי שלך משתמש בראשייה אשר דוחפת את כדור הירח לעבר אמבריון אך איווי לא מספיק חזק,אתה רואה שאיווי זוהר באור לבן ואזא במקום שבו איווי היה,עומד אמבריון שחור כליילה,אשר מחזיר את הכדור לעבר האמבירון של עומר והאמבריון של עומר נפגע "תתחדש אדם,בשביל זה נתתי לך את הפעמון" מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אה סבבה
-----------
"וואו מגניב! ..איווי התפתחת לאמבראון" אגיד בשמחה
"קדימה אמבראון בוא נגמור את הקרב הזה..תשתמש בשלוב הרסני!" אצעק
ואשחרר את פסייבול
-
"אמבר" אמבריון שלך ניראה עצבני אתה רואה אותו משתמש בשליוב הרסני,והגוף שלו זוהר בצבע סגול,אתה רואה שהוא משתמש בראשייה אך לא ראשייה רגילה,ראשייה עם כוח על חושי,ראשיית זן! "אז יפה,הוא למד ראשיית זן,אבל ראיתה רק מתקפה אחת של האמבריון שלי,אמבריון להביור עכשיו!" אתה רואה שיוצא מהפה של אמבריון של עומר להבות ענקיות שמתקרבות לאמבירון שלך מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;866931][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמבר" אמבריון שלך ניראה עצבני אתה רואה אותו משתמש בשליוב הרסני,והגוף שלו זוהר בצבע סגול,אתה רואה שהוא משתמש בראשייה אך לא ראשייה רגילה,ראשייה עם כוח על חושי,ראשיית זן! "אז יפה,הוא למד ראשיית זן,אבל ראיתה רק מתקפה אחת של האמבריון שלי,אמבריון להביור עכשיו!" אתה רואה שיוצא מהפה של אמבריון של עומר להבות ענקיות שמתקרבות לאמבירון שלך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אמבראון תשתמש באגרוף מאך כדי לעבור דרך הלהביור ותיכנס באמבראון של עומר בראשיית זן קדימה!" אצעק
'אני מאמין בך אמבריאון' אחשוב
-
אמבריון שלך לא זז עומר אומר לך:"כל פוקימון שהוא לא על חושי צריך לחכות עד שיוכל לזוז אחרי שילוב הרסני" אתה רואה שאמבריון נפגע מהלהביור אך לפני שנוגע בריצפה שילוב הרסני מתבטל ופסייבול ואמבראון נפרדים,אמבריון של עומר משתמש שוב בלהביור אך הפעם אמבריון שלך פותח את פיו ומימנו יוצא סילון גדול של מים,[B]אמבריון שלך למד משאבת הידרו[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;866973][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אמבריון שלך לא זז עומר אומר לך:"כל פוקימון שהוא לא על חושי צריך לחכות עד שיוכל לזוז אחרי שילוב הרסני" אתה רואה שאמבריון נפגע מהלהביור אך לפני שנוגע בריצפה שילוב הרסני מתבטל ופסייבול ואמבראון נפרדים,אמבריון של עומר משתמש שוב בלהביור אך הפעם אמבריון שלך פותח את פיו ומימנו יוצא סילון גדול של מים,[B]אמבריון שלך למד משאבת הידרו[/B][/COLOR][/quote]
"וואו איך זה קרה? אני לא מאמין...כל הכבוד אמבריון עכשיו חסל את אמבריון שלו שוב במשאבת הידרו!" אצעק
-
[COLOR=Purple]GeneralAdan
"עכשיו אמבריון תשתמש בשינוי סוג!" אתה רואה את העור של אמבריון זוהר וברגע שהמים פוגעים בו הגוף שלו מיהיה כחול והמים לא פוגעים בו,"אמבריון חיזוק ירח שוב הפעם תטען אותו יותר" אתה רואה ששוב אמבריון מרים את הראש ומהפה שלו צומח כדור לבן אשר גדל וגדל מה תעשה?
[COLOR=SandyBrown]System
אתה קם בבוקר מצחצח שיניים ורואה על המראה באמבטייה פתק שמזכיר לך:"היום זה יום בחירת הפוקימון רוץ לאיזור החפירות עד 12:00 אתה בודק בשעון ורואה שרק 10:56,אך אתה נזכר שהייתה צריך להעביר שעה קדימה מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;867032][COLOR=purple]GeneralAdan[/COLOR]
[COLOR=purple]"עכשיו אמבריון תשתמש בשינוי סוג!" אתה רואה את העור של אמבריון זוהר וברגע שהמים פוגעים בו הגוף שלו מיהיה כחול והמים לא פוגעים בו,"אמבריון חיזוק ירח שוב הפעם תטען אותו יותר" אתה רואה ששוב אמבריון מרים את הראש ומהפה שלו צומח כדור לבן אשר גדל וגדל מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR][/quote]
"אמבראון תשתמש במשאבת הידרו לעבר הפה של אמבראון של עומר כדי לנסות ולהפסיק את תהליך חיזוק הירח ואז תתקוף במהירות קדימה!" אצעק
-
[quote=OmerFake;867032]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=sandybrown]System[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה קם בבוקר מצחצח שיניים ורואה על המראה באמבטייה פתק שמזכיר לך:"היום זה יום בחירת הפוקימון רוץ לאיזור החפירות עד 12:00 אתה בודק בשעון ורואה שרק 10:56,אך אתה נזכר שהייתה צריך להעביר שעה קדימה מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/quote]
' אוי לא ! , אני לא הספקתי לאכול אפילו ' אני יוצא מן הבית נפרד מדודי שהוא היחיד שנשאר בקרבתי ואני רץ לאזור המזון של העיירה כדי להספיק לאכול עוד.
-
[COLOR=SandyBrown]System[/COLOR]
[COLOR=SandyBrown]אתה הולך למקום של האוכל ואתה רואה איש אשר קורא לך הוא אומר לך:"היי אתה שחר נכון?,אני רוארק קח את זה בבקשה" הוא מוזיט לך פוקדור ואומר לך:"אני מצטער שהוא לא מאובן פשוט שמרתי לך רק אחד ומישהו כבר הפף אותו לפוקדור בטעות אז בבקשה בהצלחה בדרך" מה תעשה?[/COLOR]
"כף מתכת" עומר אומר ואתה רואה את הכף רגל של אמבריון זהורת ומנפצת את כדור הירח,אך במקום שהוא יעלם,הוא הפף להרבה כדורים קטנים "עכשיו תשגר אותם עליו!" אתה רואה הרבה רסיסים לבנים מתקרבים לכיוון אמבראון מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;867685]
[COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"כף מתכת" עומר אומר ואתה רואה את הכף רגל של אמבריון זהורת ומנפצת את כדור הירח,אך במקום שהוא יעלם,הוא הפף להרבה כדורים קטנים "עכשיו תשגר אותם עליו!" אתה רואה הרבה רסיסים לבנים מתקרבים לכיוון אמבראון מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אמבראון תתחמק מהם באמצעות מהירות ואז תתקוף בראשייה קדימה!" אצעק
-
אמבריון משתמש במהירות שהופכת לכוכב אחד גדול אמבריון קופץ עליו ובעזרת המהירות של הכוכבים הוא משתמש בחבטת זן ופוגע באמבריון של עומר,אמבריון של עומר מחוסל.[B]ניצחתה את האמבריון של עומר.[/B] "טוב מאוד ילדון,אבל תצטרך יותר מזה בשביל לנצח אותי,אמבריון שלי הוא התפתח רק לפני שעה,ולא יודע עדיין להישתמש במתקפות שלו" עומר מחזיר את אמבריון לפוקדור ואתה שומע בראש שלך את הקול של גירטינה אך אתה לא מבין מה הוא אומר [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;867721][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אמבריון משתמש במהירות שהופכת לכוכב אחד גדול אמבריון קופץ עליו ובעזרת המהירות של הכוכבים הוא משתמש בחבטת זן ופוגע באמבריון של עומר,אמבריון של עומר מחוסל.[B]ניצחתה את האמבריון של עומר.[/B] "טוב מאוד ילדון,אבל תצטרך יותר מזה בשביל לנצח אותי,אמבריון שלי הוא התפתח רק לפני שעה,ולא יודע עדיין להישתמש במתקפות שלו" עומר מחזיר את אמבריון לפוקדור ואתה שומע בראש שלך את הקול של גירטינה אך אתה לא מבין מה הוא אומר [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'אני חושב ששמעתי קול,אולי אני מדמיין' אחשוב
"כל הכבוד אמבראון ניצחנו בקרב!" אגיד בחיוך ואלך לחבק את אמבראון
"קדימה אני חושב שהגיע הזמן לנוח" אגיד בחיוך ואחזור לתוך הבית
-
"הצילו" אתה שומע בראש אך הפעם עם הקול של הקרסליה שפגשתה לפני,אתה רואה על הפרצוף של עומר מבט מוזר כאילו גם הוא שמע את הקול,אתה מחזיר את אמבריון לפוקדור.
פתאום יוצא מהיער אותו זורוארק שאז תקף אתכם ועומר מוכן לקרב [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;867737][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"הצילו" אתה שומע בראש אך הפעם עם הקול של הקרסליה שפגשתה לפני,אתה רואה על הפרצוף של עומר מבט מוזר כאילו גם הוא שמע את הקול,אתה מחזיר את אמבריון לפוקדור.[/COLOR]
[COLOR=purple]פתאום יוצא מהיער אותו זורוארק שאז תקף אתכם ועומר מוכן לקרב [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"עומר עצור!" אצעק ואתפוס את ידו של עומר
"תגיד לי את האמת עכשיו מה קרה לקריסליה?" אגיד ואסתכל לעומר בעיניים
-
"זאת לא קרסליה,זה הצד האפל של גירטינה,זורוארק עירר אותו" אתה רואה את זורוארק מחייך ופותח את הפה ומימנו יוצא קול מורט אוזניים שאומר:"אז אתה יודע מה עשיתי?,עומר אתה יודע למה אני פה,אז קדימה אתה חייב לי!" אתה רואה את עומר במבט לחוץ ומוציא את ליפאון אך ליפאון פיתאום נעללם ועומר אומר לו:"הטריקים הישנים?" מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;867757][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"זאת לא קרסליה,זה הצד האפל של גירטינה,זורוארק עירר אותו" אתה רואה את זורוארק מחייך ופותח את הפה ומימנו יוצא קול מורט אוזניים שאומר:"אז אתה יודע מה עשיתי?,עומר אתה יודע למה אני פה,אז קדימה אתה חייב לי!" אתה רואה את עומר במבט לחוץ ומוציא את ליפאון אך ליפאון פיתאום נעללם ועומר אומר לו:"הטריקים הישנים?" מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מה קורה כאן עומר? אני לא מבין כלום" אגיד בפחד ואלך צעד אחד אחורה
'מעניין מי זה הזורוארק הזה ואני לא יודע כבר למי להאמין' אחשוב בלחץ
-
"אדם תוציא את פסייבול ותפקוד עליו להישתמש בשילוב הרסני,מהר" עומר אומר לך אתה שומע בראש שלך:"אני בא!" עם הקול של גירטינה רק מרושע יותר ופתאום אתה רואה מולך גירטינה שחור כליילה אשר מאיים עלייך,זה הגירטינה שדיברתה איתו,רק רשע. "אדם קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פוקדור לבן מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;867774][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אדם תוציא את פסייבול ותפקוד עליו להישתמש בשילוב הרסני,מהר" עומר אומר לך אתה שומע בראש שלך:"אני בא!" עם הקול של גירטינה רק מרושע יותר ופתאום אתה רואה מולך גירטינה שחור כליילה אשר מאיים עלייך,זה הגירטינה שדיברתה איתו,רק רשע. "אדם קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פוקדור לבן מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מה אני אמור לעשות עם זה?" אגיד בלחץ ואזרוק אותו על גירטינה
"פסייבול מהר צא החוצה! תשתמש בשילוב הרסני קדימה!" אצעק בלחץ
-
אתה רואה שיוצא מהפוקדור [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/643.png[/IMG] אתה רואה שעורמ מוציא שלשה פוקדורים שמהם יוצאים שלשת הכלבים האגדיים,פסייבול שלך משתלב עם כל ה4 ואז,במקום שבו פסייבול ריחף,ישנה מפלצת חזקה וענקית, "עכשיו תשתמש בפיצוח הסוד!" אתה רואה שהשילוב של פסייבול משתמש בכדור שהופך למפתח לבן של הילה,והמפתח נכנס לבטן של זורוארק ומסתובבת,אתה רואה אותו לאט לאט נעלם.
"נגמר הזמן" עומר אומר ואתה רואה שכל הפוקימונים מתפרקים ופסייבול שלך מעולף על הריצפה והאגדיים נעלמו עומר אומר:"אני חושב שכדי שניפרד עכשיו,הסכנות שעורבות לי יכולות גם לפגוע בך" [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;867815][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שיוצא מהפוקדור [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/643.png[/IMG] אתה רואה שעורמ מוציא שלשה פוקדורים שמהם יוצאים שלשת הכלבים האגדיים,פסייבול שלך משתלב עם כל ה4 ואז,במקום שבו פסייבול ריחף,ישנה מפלצת חזקה וענקית, "עכשיו תשתמש בפיצוח הסוד!" אתה רואה שהשילוב של פסייבול משתמש בכדור שהופך למפתח לבן של הילה,והמפתח נכנס לבטן של זורוארק ומסתובבת,אתה רואה אותו לאט לאט נעלם.[/COLOR]
[COLOR=purple]"נגמר הזמן" עומר אומר ואתה רואה שכל הפוקימונים מתפרקים ופסייבול שלך מעולף על הריצפה והאגדיים נעלמו עומר אומר:"אני חושב שכדי שניפרד עכשיו,הסכנות שעורבות לי יכולות גם לפגוע בך" [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אין מצב עומר,אנחנו התחלנו ביחד ואנחנו נסיים את המסע הזה ביחד...ובכלל אני לא רוצה ללכת לבד כי אי אפשר לדעת מה תפגוש בהמשך הדרך.
אתה יודע מה יש לי רעיון..אולי תלמד אותי כל מה שאתה יודע? ככה אני לא אצטרך לשאול אותך כל דקה ואני יוכל מאוד לעזור לך במקרה שיהיה לנו עוד מפגש עם זורוארק הזה,מה אתה אומר?" אשאל בחיוך
-
"אסור לי לספר לך!" עומר אומר בכעס ורץ משם,ואתה רואה שהוא בוכה,אתה רואה מרחוק שעומר נכנס למרכז הפוקימונים של העיר ונישאר שם,אתה רואה מולך את פסייבול והוא אומר לך במחשבה:"אני עומד להיתפתח" הוא מחייך אלייך ומרים אותך עם על חושי מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;868235][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אסור לי לספר לך!" עומר אומר בכעס ורץ משם,ואתה רואה שהוא בוכה,אתה רואה מרחוק שעומר נכנס למרכז הפוקימונים של העיר ונישאר שם,אתה רואה מולך את פסייבול והוא אומר לך במחשבה:"אני עומד להיתפתח" הוא מחייך אלייך ומרים אותך עם על חושי מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"וואו מגניב! ד"א פסייבול אתה יודע למה זורוארק וגירטינה רודפים אחרי עומר? ולמה לפאון של עומר נעלם? מה הוא הקריב אותו כדי לחיות? או משהו כזה" אשאל
-
"ליפאון של עומר ממש פה,הוא הישתמש בהסוואה אני יגיד לו לצאת רק שנייה" הוא מחייך אלייך ואתה רואה אותו מתרכז ופתאום מופיע ליפאון יפה תואר מולך,אתה מבין שזה הליפאון של עומר,פסייבול אומר לך:"עומר עבר על החוק הכי כבד של האגדיים,יותר נכון על שני חוקים,והזרוארק הזה מי שעזר לו,ועומר הפליל את זורוארק,זה למה זורוארק כועס עליו" אתה שומע נחיל דבורים ליעדך ורואה נחיל בידרילים וקומבים כועסים שמסתכלים עלייך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;868286][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"ליפאון של עומר ממש פה,הוא הישתמש בהסוואה אני יגיד לו לצאת רק שנייה" הוא מחייך אלייך ואתה רואה אותו מתרכז ופתאום מופיע ליפאון יפה תואר מולך,אתה מבין שזה הליפאון של עומר,פסייבול אומר לך:"עומר עבר על החוק הכי כבד של האגדיים,יותר נכון על שני חוקים,והזרוארק הזה מי שעזר לו,ועומר הפליל את זורוארק,זה למה זורוארק כועס עליו" אתה שומע נחיל דבורים ליעדך ורואה נחיל בידרילים וקומבים כועסים שמסתכלים עלייך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אני חושב שהם כועסים עלינו" אגיד בפחד וארוץ לעבר מרכז הפוקימונים
"פסייבול תחזור!" אתעק ואחזיר את פסייבול לפוכדור שלו בזמן שאני רץ למרכז הפוקימונים
"ליפאון קדימה בוא!" אצעק
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR][COLOR=Purple]
"ליפאון" אתה רואה את ליפאון עצוב ויורדת לו דמעה הוא לא בא אחריך ונשאר מול הדבורים,אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות גוי מחייכת ואין שום סימן לעומר מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;868308][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"ליפאון" אתה רואה את ליפאון עצוב ויורדת לו דמעה הוא לא בא אחריך ונשאר מול הדבורים,אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות גוי מחייכת ואין שום סימן לעומר מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני יוצא החוצה כדי לבדוק מה עם ליפאון ואומר לו:" היי ליפאון מה קרה? למה אתה עצוב?" אגיד בעצב
"פסייבול צא החוצה ותעזור לי לתקשר עם לפאון" אגיד ואשחרר את לפאון
'איפה עומר לעזאזל לאן הוא נעלם' אחשוב בלחץ
-
"תודה אדם,על הכל" אתה שומע בראש שלך מהדהדות המילים עם הקול של עומר ואז אתה שומע קול עדיו,הקול של ליפאון אומר:"עומר אימן אותי מאז שהייתי איווי קטנה.. ועכשיו הוא הלך" אתה רואה אותה שוב בוכה ושפסייבול גם ניהיה עצוב מה תעשה??[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;868431][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"תודה אדם,על הכל" אתה שומע בראש שלך מהדהדות המילים עם הקול של עומר ואז אתה שומע קול עדיו,הקול של ליפאון אומר:"עומר אימן אותי מאז שהייתי איווי קטנה.. ועכשיו הוא הלך" אתה רואה אותה שוב בוכה ושפסייבול גם ניהיה עצוב מה תעשה??[/COLOR][/quote]
"למה הוא הלך? ולאן?" אגיד בעצב ואלטף את ליפאון
'אני חייב לנסות ולגלות לאן הוא נעלם כדי שאני אנסה למצוא אותו' אחשוב
-
[quote=OmerFake;867685][COLOR=sandybrown]System[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]אתה הולך למקום של האוכל ואתה רואה איש אשר קורא לך הוא אומר לך:"היי אתה שחר נכון?,אני רוארק קח את זה בבקשה" הוא מוזיט לך פוקדור ואומר לך:"אני מצטער שהוא לא מאובן פשוט שמרתי לך רק אחד ומישהו כבר הפף אותו לפוקדור בטעות אז בבקשה בהצלחה בדרך" מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" תודה רבה אדוני " אני אקח את האוכל יאכל אותו ואויצא של שלדון כדי לעשות איתו הכרות קצרה לקראת המסע הגדול שלנו!