-
[quote=מאסטר אספיון;883558][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מצאתי אתרים עם מלא פייקים כמו מטגרוס מחליף צבעים ועוד כמה,אלא לא אתרים שמתמקדים בפוקימון או ישראלים או פורומים אז אני יכול להשתמש בהם לא?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אלקיד שמח מאוד על ההחלטה שלך,אתה רואה משהו רץ לידך,אתה רואה פלאש בעל כמה צבעים שונים.[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו מעניין מה זה,אבל קודם כל אלקיד בא תצטרף אליי" אומר לו ואזרוק עליו את הפוקדור ואחייך אל הפוקימונים שלי.הסתכל על המקום שממנו הגיע הפלאש ואחפש דברים צבעוניים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881944][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתקים מתחילים לכתוב,הפתק השחור עם הכתב הלבן כותב:"אני יאנג מאסטר פוקימוני האופל,ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי",הפתק הלבן עם הכתב השחור כותב לך:"אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
][/QUOTE]
"אני מבין, אבל..... זה לא נראה לכם קצת מוגזם? ו..... למה נראה לכם שדווקא אני, שרק עכשיו קיבלתי את הפוקימון הראשון שלי, יכול לעשות דבר כזה?! אני צריך עוד זמן בכדי להתאמן וללכוד ולפתח פוקימונים לפני שאוכל לעשות דבר כזה.."אצעק להם.
-
[quote=מאסטר אספיון;883531]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*מיג'ומרו שלך בת,תראה בדף הרשומים ובפוקימונים ההתחלתיים שבע''מ אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה שהרטטה והקטרפי לא מאפשרים לך ללכת לעיר ורידיאן,אתה רואה מאמן מוזר שאומר לך:"שלום לך ילדון,אתה רוצה שאני אעזור לך?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"כן אני ישמח לעזרה" אני אגיד לילד "דרך אגב מה שמך?" אני שואל אותו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אנחנו ניתן לך פוקימון,פוקימון נדיר מאוד,שלא קיים בעולם שלך שמו הוא קריבולס,הוא פוקימון חזק מאוד אם מתאמנים איתו כמו שצריך,הוא לא יכול להתפתח אך הוא חזק מאוד,הוא מסוג נורמל וכנף,הנה קח",אתה רואה פוכדור מוזר מתגלגל לרגליך משום מקום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המקום שממנו הגיע הפלאש ואתה רואה רפידאש גדול מאוד עם רעמה יפה מאוד,לא בצבע האדום הרגיל או הכחול הזוהר אלא בשלל צבעי הקשת,הרוח מסבירה לך:"זה ילד,רפידאש הקשת".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הנער לא משיב לך את שמו אך הוא אומר לך:"אני אעזור לך,אבל את שמי אתה לא תקבל בסדר,צא סניזל קפוא,אני בוחר בך",אתה רואה סניזל יוצא מין הפוכדור של המאמן שלו אך אתה רואה שיש מסביבו להבות כחולות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]תגיב להתחלה של ע''מ אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;884340]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הנער לא משיב לך את שמו אך הוא אומר לך:"אני אעזור לך,אבל את שמי אתה לא תקבל בסדר,צא סניזל קפוא,אני בוחר בך",אתה רואה סניזל יוצא מין הפוכדור של המאמן שלו אך אתה רואה שיש מסביבו להבות כחולות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"וואו מזה הסניזל הזה?" אני שואל את המאמן "תגיד למה אתה לא רוצה להגיד לי את שמך?" אני שואל אותו בחשדנות
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;884340][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אנחנו ניתן לך פוקימון,פוקימון נדיר מאוד,שלא קיים בעולם שלך שמו הוא קריבולס,הוא פוקימון חזק מאוד אם מתאמנים איתו כמו שצריך,הוא לא יכול להתפתח אך הוא חזק מאוד,הוא מסוג נורמל וכנף,הנה קח",אתה רואה פוכדור מוזר מתגלגל לרגליך משום מקום.[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה לכם, אני מבטיח שאעשה כל מה שאוכל בשביל לעזור לכם, ואני מקווה שאצליח לאמן את הפוקימון הזה טוב" אני לוקח את הפוקדור לידי ומוסיף:"רק שאלה אחרונה לי אליכם: איפה הוא העולם שלכם? זה העולם הרגיל של בני האדם? ומה יש לכם דווקא מפוקימוני לחימה?"
-
[quote=מאסטר אספיון;884340]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המקום שממנו הגיע הפלאש ואתה רואה רפידאש גדול מאוד עם רעמה יפה מאוד,לא בצבע האדום הרגיל או הכחול הזוהר אלא בשלל צבעי הקשת,הרוח מסבירה לך:"זה ילד,רפידאש הקשת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"שלום ראפידש,אל תידאג אני לא יפגע בך" אומר לו בחיוך ואלך צעד אחד אחורה והסתכל על הפוקדור של אלקיד שעכשיו זרקתי עליו פוקדור,ואז אומר לפוקימונים שלי:"תגידו לו שאנחנו רוצים להתידד ולא נפגע בו"
-
[QUOTE]Monster
אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.[/QUOTE]
אני צועק לפוקאבו"איפה אתה ?מה קרה לך עכשיו ברגעים אלו.תגיד לי" אני מנסה למצוא מאיפה הגיעה הצעקה של פוקאבו כדי לגלות את מקומו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שלום אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי הכרת אותי כבר,אותי ואת אחי יאנג,פוקימוני הלחימה שבעולמנו,העולם המיסטי,עולם שכול דבר בו אפשרי,למה אתה לא נותן לקריבולס שלך לצאת החוצה,תבין על פוקימוני על-חושי ואופל הכי פוגע בהם הלחימה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוכדור מתגלגל במנהרת מערת הדיגלט ולוכד את האלקיד שהתיידדת איתו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את אלקיד מדבר עם רפידאש אך הוא לא נראה מפוחד מפניך,אתה רואה להבה מוזרה יוצאת מין פיו,אתה שומע קול שאומר לך:"לך בעקבות הלהבה שלי ותמצא את הטרטוויג שלך ואת היציאה מפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue]לכדת אלקיד,זכר,שיודע מכת וולט ואגרוף חשמל,איבדת פוכדור אחד.[/COLOR][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האיש אומר לך:"תכיר,זה הוא פרוזן,פוקימון דמוי סניזל מסוג קרח הוא יצור מעוות שלי אני יצרתי אותו,לקחתי את הסניזל העלוב שלי והפכתי אותו בעזרת המדע לפוקימון הקרח הכי חזק בעולם-פרוזן,מתקפת שדי קרח!",אתה רואה חמישה יצור קרח מעופפים מתחילים לרחף באזור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את פוקאבו שנמצא על זירת הקרב מפוחד מאוד מכוחו האדיר של מיג'ומרו ושל המאמן שלו,אתה רואה אותו מנסה להתרומם והוא מצליח אתה רואה אותו משגר להבה קטנה מאוד שאתה מזהה בתור גחלת,אתה רואה את הגחלת כמעט פוגעת במיג'ומרו אך מפספסת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פוקאבו למד גחלת![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;884884]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האיש אומר לך:"תכיר,זה הוא פרוזן,פוקימון דמוי סניזל מסוג קרח הוא יצור מעוות שלי אני יצרתי אותו,לקחתי את הסניזל העלוב שלי והפכתי אותו בעזרת המדע לפוקימון הקרח הכי חזק בעולם-פרוזן,מתקפת שדי קרח!",אתה רואה חמישה יצור קרח מעופפים מתחילים לרחף באזור.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"וואו זה ממש מגניב!" אני אומר לילד "אבל זה לא נקרא התעללות בפוקימונים?" אני שואל אותו
-
[QUOTE]Monster
אתה רואה את פוקאבו שנמצא על זירת הקרב מפוחד מאוד מכוחו האדיר של מיג'ומרו ושל המאמן שלו,אתה רואה אותו מנסה להתרומם והוא מצליח אתה רואה אותו משגר להבה קטנה מאוד שאתה מזהה בתור גחלת,אתה רואה את הגחלת כמעט פוגעת במיג'ומרו אך מפספסת.
פוקאבו למד גחלת![/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"גדול למדת גחלת.סוף סוף יש לך מתקפת אש.עכשיו שלמדת גחלת.צקוף בגחלת אדירה את מגימארו הזה.גמור אותו עכשיו"
-
[quote=מאסטר אספיון;884884]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוכדור מתגלגל במנהרת מערת הדיגלט ולוכד את האלקיד שהתיידדת איתו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את אלקיד מדבר עם רפידאש אך הוא לא נראה מפוחד מפניך,אתה רואה להבה מוזרה יוצאת מין פיו,אתה שומע קול שאומר לך:"לך בעקבות הלהבה שלי ותמצא את הטרטוויג שלך ואת היציאה מפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue]לכדת אלקיד,זכר,שיודע מכת וולט ואגרוף חשמל,איבדת פוכדור אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"וואו,תודה,אני מקווה שניפגש שוב בהמשך,אתה רוצה במקרה להמשיך איתי?,רק עד לעיר אני לא ייתפוס אותך,אני חושב שאתה רוצה להיות חופשי,ואף אחד לא ראוי ליתפוס אותך,אתה נדיר" אחייך אליו ואלטף את הראש שלו ואז הוציא את אלקיד ואומר לו:"אלקיד,אתם מכירים?" אחייך אל שניהם ואחכה לתשובה
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של רפידאש הקשת גורמת לאור ענק,אחרי זה אתה מוצא את עצמך בעיר פיוטר,טרטוויג,הרטטה הזוהר וגם האלקיד החדש שלך,אתה רואה שלט קטן שאומר לך:"ברוכים הבאים לעיר פיוטר,לשעבר עיר האבן כיום עיר החוזק".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"כן זה כן,ומה תעשה לי תקרא למשטרה בלעדיי אתה וכול האנשות בעצם לא הייתם מודעים לכוחות האמתיים של הפוקימונים בלעדיי הפוקימונים היו רגילים בלי שום כוחות אבל פרוזן שלי הוא היצור הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה הקטנה יוצאת שוב מפיו של פוקאבו אך מיג'ומרו של האויב שלך משתמש במתקפת בועות קטנה מאוד,שתי המתקפות מתמזגות זו בזו ויוצרות פיצוץ ענק בזירה,אתה רואה את פוקאבו ואת מיג'ומרו מפסידים בקרב,אתה שומע את קולו של המנחה שאומר:"והקרב נגמר בתיקו,בעוד שעה,הקרב נגד האלוף עומר נגד אלופת סינו לשעבר סינת'יה!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Monster
אתה רואה את הלהבה הקטנה יוצאת שוב מפיו של פוקאבו אך מיג'ומרו של האויב שלך משתמש במתקפת בועות קטנה מאוד,שתי המתקפות מתמזגות זו בזו ויוצרות פיצוץ ענק בזירה,אתה רואה את פוקאבו ואת מיג'ומרו מפסידים בקרב,אתה שומע את קולו של המנחה שאומר:"והקרב נגמר בתיקו,בעוד שעה,הקרב נגד האלוף עומר נגד אלופת סינו לשעבר סינת'יה!".[/QUOTE]
אני אומר ליריב שלי"היית מצוין וגם מיגימארו שלך" אני מכניס את פוקאבו לפוכדור שלו.אני מחפש את עומצר וכאשר מוצא אותו אומר לו"בהצלחה לך בקרב נגד סינטיה"
-
[quote=מאסטר אספיון;885000][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של רפידאש הקשת גורמת לאור ענק,אחרי זה אתה מוצא את עצמך בעיר פיוטר,טרטוויג,הרטטה הזוהר וגם האלקיד החדש שלך,אתה רואה שלט קטן שאומר לך:"ברוכים הבאים לעיר פיוטר,לשעבר עיר האבן כיום עיר החוזק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו מגניב חברים" אומר להם ואחייך אליהם ואז אשאל:"מה אתם רוצים לעשות קודם?" אחייך אל אלקיד ואז אחפש באזור מכון ומרכז פוקימונים.
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שלום אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי הכרת אותי כבר,אותי ואת אחי יאנג,פוקימוני הלחימה שבעולמנו,העולם המיסטי,עולם שכול דבר בו אפשרי,למה אתה לא נותן לקריבולס שלך לצאת החוצה,תבין על פוקימוני על-חושי ואופל הכי פוגע בהם הלחימה".[/FONT][/COLOR]
![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"בסדר" אגיד ואזרוק את הפוקדור לאוויר ואוסיף:"ואיפה נמצא העולם המיסטי שלכם?"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את יין אומר לך:"אתה לא בעולם בני האנוש,אתה בעולם המיסטי",אתה רואה את הפוכדור של קריבולס מתעופף וממנו יוצא פוקימון שדומה לכדור פרווה עם כנפיים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]קיבלת קריבולס,זכר שיודע אס אווירי.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר נמצא לידך,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי,מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"נתת קרב טוב,יחסית למתחרה קולוסאום חדש נתת קרב די טוב,הוא פה כבר חצי שנה והוא היה בתיקו בכול קרב שלו,אני,אש,סינת'יה,סטיבן ועוד כמה בנינו בתוך הר הגעש את המקום הזה,מגרש הקרבות הענקי ביותר בקנטו!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;885121]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר נמצא לידך,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי,מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"שלום האחות גוי,את יכולה להגיד לי איפה יש מקום להיתאמן עם הפוקימונים שלי?" אשאל אותה עם חיוך ואחפש בסביבה אנשים שמחפשים קרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885121][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את יין אומר לך:"אתה לא בעולם בני האנוש,אתה בעולם המיסטי",אתה רואה את הפוכדור של קריבולס מתעופף וממנו יוצא פוקימון שדומה לכדור פרווה עם כנפיים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]קיבלת קריבולס,זכר שיודע אס אווירי.[/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה לכם, אז מאיפה להתחיל, תוך כמה זמן אתם רוצים שאני ייגמור את המשימה?" אגיד ליין
-
[quote=מאסטר אספיון;885000]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"כן זה כן,ומה תעשה לי תקרא למשטרה בלעדיי אתה וכול האנשות בעצם לא הייתם מודעים לכוחות האמתיים של הפוקימונים בלעדיי הפוקימונים היו רגילים בלי שום כוחות אבל פרוזן שלי הוא היצור הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אתה טועה!" אני צועק אליו "בוא נילחם וניראה מי יותר חזק, בוא נילחם" אני צועק אליו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה ראית את הספרייט של [B]קריבו[/B]לס שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את יין אומר לך:"כמה שיותר מהר,בינתיים תתאמן לך בעולם שלך,בעולם האנושי,יום יבוא ואתה תתייצב לעזרתנו ברור!",אתה רואה אור אדיר בדיוק כמו קודם ואתה רואה את עצמך בעיר ורידיאן,אתה מחפש את הפתקים ואתה לא רואה שום פתק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"לצערי ילד,יש לנו בעיר זירת קרב גדולה,אך היא תיפתח רק בעוד מספר שעות,אם אתה רוצה אני ארשום אותך לקרבות הזירה,המנצח יקבל פוקימון נדיר במיוחד,את המילוטיק בעל חמש הצבעים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר:"פרוזן,תגיד להתראות למאמן הזה,מתקפת פיצוץ סופת שלגים!",אתה רואה מאות כדורי שלג עפים אליך אתה שומע פיצוץ אדיר ואתה עף במרומי השמיים,שאתה נוחת,אתה רואה עיר די גדולה שלידך יש שלט שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר פיושה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;885332]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"לצערי ילד,יש לנו בעיר זירת קרב גדולה,אך היא תיפתח רק בעוד מספר שעות,אם אתה רוצה אני ארשום אותך לקרבות הזירה,המנצח יקבל פוקימון נדיר במיוחד,את המילוטיק בעל חמש הצבעים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אין בעיה,תרשמי אותי" אומר לה בחיוך ואצע ממרכז הפוקימונים,ואז אחפש את מכון העיר פיוטר
-
[quote=מאסטר אספיון;885332]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר:"פרוזן,תגיד להתראות למאמן הזה,מתקפת פיצוץ סופת שלגים!",אתה רואה מאות כדורי שלג עפים אליך אתה שומע פיצוץ אדיר ואתה עף במרומי השמיים,שאתה נוחת,אתה רואה עיר די גדולה שלידך יש שלט שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר פיושה".[/FONT][/COLOR][/quote]
"ואו זה היה מוזר" אני אחשוב לעצמי ואתקדם לכיוון המרכז פוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885332][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה ראית את הספרייט של [B]קריבו[/B]לס שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את יין אומר לך:"כמה שיותר מהר,בינתיים תתאמן לך בעולם שלך,בעולם האנושי,יום יבוא ואתה תתייצב לעזרתנו ברור!",אתה רואה אור אדיר בדיוק כמו קודם ואתה רואה את עצמך בעיר ורידיאן,אתה מחפש את הפתקים ואתה לא רואה שום פתק".[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
ראיתי את קריבולס החזק שלי =)
------
אחשוב מעט ואחליט ללכת ליער וידיאן ולחפש פוקימון שאוכל ללכוד, ובכדי לאמן את קריבולוס ואת צ'רמנדר לקראת המכון הראשון.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה מודע לזה שזה קריבו מכונף מהסדרה "יוגי הו [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]GX[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]" נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר,יותר ממך אפילו,בגיל תשע או שמונה,משחק לו עם פיג'י זוהר שנראה חמוד מאוד,אתה רואה את קריבולס מתחיל לשוטט לו בעיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי,לוקחת לך את הפוקדע והיא אומרת:"לוקאס מהעיר פאלט,בעל אלקיד,רטטה זוהר וטרטוויג,האם המידע הזה נכון לאט עתה כי לפעמים אפילו מכשיר המידע החזק ביותר בעולם,המחשב של ג'פרי סטון טועה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך,היא לוקחת לך את הפוכדור,תוך מספר שניות היא מחזירה לך אותו בחיוך והיא אומרת לך:"אתה חדש כאן נכון,אני מכירה כול אחד שגר בעיר פיושה והסביבה שלה,מאיפה אתה?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;885527]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי,לוקחת לך את הפוקדע והיא אומרת:"לוקאס מהעיר פאלט,בעל אלקיד,רטטה זוהר וטרטוויג,האם המידע הזה נכון לאט עתה כי לפעמים אפילו מכשיר המידע החזק ביותר בעולם,המחשב של ג'פרי סטון טועה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אלה הפרטים שלי" אומר לה בחיוך והראה לה את הפוקימונים שלה ואז אשאל:"יש לך במקרה פוקימון?,אולי נוכל לערוך קרב מה את אומרת?" אחייך אלייה ואל הפוקימונים שלי
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"מצטערת אני לא נלחמת במאמנים,אני רואה את מנהיגת המכון שלנו,ג'ולי בואי הנה בבקשה",אתה רואה נערה צעירה מהאחות ג'וי אך יותר מבוגרת ממך מתקרבת והיא אומרת לאחות ג'וי:"כן האחות ג'וי מה רצית?",האחות ג'וי אומרת:"תכירי את המתמודד החדש של התחרות לוקאס,הוא ילחם נגדך".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]מנהיגת מכון פיוטר נקראת ג'ולי![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;885553][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"מצטערת אני לא נלחמת במאמנים,אני רואה את מנהיגת המכון שלנו,ג'ולי בואי הנה בבקשה",אתה רואה נערה צעירה מהאחות ג'וי אך יותר מבוגרת ממך מתקרבת והיא אומרת לאחות ג'וי:"כן האחות ג'וי מה רצית?",האחות ג'וי אומרת:"תכירי את המתמודד החדש של התחרות לוקאס,הוא ילחם נגדך".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]מנהיגת מכון פיוטר נקראת ג'ולי![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"שלום" אגיד בגמגום ואז אגיד:"אה,סליחה שכחית להגיד,לי קוראים עומר,אלה הפוקימונים שלי,נעים להכיר" אומר בחיוך והראה לה את הפוקימונים שלי ואז אשאל אותה:"את רוצה לערוך קרב במקרה?" ואחייך אלייה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885527][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה מודע לזה שזה קריבו מכונף מהסדרה "יוגי הו [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]GX[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]" נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר,יותר ממך אפילו,בגיל תשע או שמונה,משחק לו עם פיג'י זוהר שנראה חמוד מאוד,אתה רואה את קריבולס מתחיל לשוטט לו בעיר.[/FONT][/COLOR]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
ברורר
____
אגש למאמן הצעיר ואגיד לו:"מאיפה הפיג'י הזוהר הזה? אתה מכיר פוקימונים זוהרים נוספים בסביבה?
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני אענה,אחרי זה אני רוצה שתענה לי מה זה הפוקימון המוזר הזה שמרחף פה,בחיים שלי לא ראיתי פוקימון כזה,תשמע אני מצאתי זוג של פיג'יוטוים זוהרים הם נתנו לי את ביצת הפוקימון שלהם,יום אחד הוא בקע ויצא לי פיג'י זוהר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*קוראים לך במשחק לוקאס ארט',זה השם שלך ולא עומר!
ג'ולי אומרת לך:"אני מצטערת לוקאס,אבל אני מחכה לקרב שלנו בעוד מספר שעות,זה הולך להיות הסיבוב הראשון אז זה יהיה קרב אחד על אחד,הסיבוב השני יהיה סיבוב קרבות הזוגות,הסיבוב השלישי והאחרון יהיה שלוש על שלוש".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;885561]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*קוראים לך במשחק לוקאס ארט',זה השם שלך ולא עומר!
ג'ולי אומרת לך:"אני מצטערת לוקאס,אבל אני מחכה לקרב שלנו בעוד מספר שעות,זה הולך להיות הסיבוב הראשון אז זה יהיה קרב אחד על אחד,הסיבוב השני יהיה סיבוב קרבות הזוגות,הסיבוב השלישי והאחרון יהיה שלוש על שלוש".[/FONT][/COLOR][/quote]
סליחה התבלבלתי
"בסדר,עד אז אני יתאמן,קדימה בואו חברים,נפגש גולי" אומר לה והצא ממרכז הפוקימונים ואז אומר לפוקימונים שלי:"תקשיבו בואו נמצא שטח פתוח ונעשה קרב,אלקיד נגט רטטה בסדר?,אני רוצה לבחון אתכם ומכיוון שטרטוויג כבר נלחם בקרב המכון,אני יודע מה הרמה שלו,עכשיו בואו נראה אתכם בזמן קרב בסדר?" אשאל אותם ואז אחפש שדה פתוח ואומר להם:"אוקיי בואו נתחיל ככה,אלקיד מכת וולט,רטטה סופר ניב,קדימה חברים אתם יכולים לעשות את זה,בא ניראה מי יותר חזק" אחייך אליהם וא אגיד לטרטוויג:"מי שתה חושב שינצח?,אני לא יודע,זה תלוי איך הם יילחמו בא נסתכל עליהם ונראה" אחייך אליו ואצפה בקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885561][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני אענה,אחרי זה אני רוצה שתענה לי מה זה הפוקימון המוזר הזה שמרחף פה,בחיים שלי לא ראיתי פוקימון כזה,תשמע אני מצאתי זוג של פיג'יוטוים זוהרים הם נתנו לי את ביצת הפוקימון שלהם,יום אחד הוא בקע ויצא לי פיג'י זוהר".[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אשאל את הילד:"ואיפה נמצאים הפיג'ים האלה? ובקשר לפוקימון הזה- יהייה לך קשה להאמין אבל הוא פוקימון מעולם אחר, אותו הביאו לי יין ויאנג, זה פוקימן חזק במיוחד, אבל אני לא מצפה ממך להאמין, כם אני לא ההיתי מאמין לסיפור כזה. "
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"יין ויאנג האגדיים,ההתגלמות האנושית של זרקום וראשיהם,עכשיו אני מבין איך הוא לא פוקימון מוכר,הוא פוקימון חדש שזרקום-יאנג וראשיהם-יין יצרו בשבילך!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*קיבלת כוכב על הודעה מושקעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה ממזרח העיר שטח ענק,אתה רואה מספר מטאורים מסביבו,אתה שומע את קולה של ג'ולי שאומרת לך:"תגיד,רוצה שנעשה התערבות קטנה,אם אתה מנצח בקרב התחרות ההיא אתה זוכה בתג,אם לא אז תצטרך להילחם מולי במכון,הולך?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885570][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"יין ויאנג האגדיים,ההתגלמות האנושית של זרקום וראשיהם,עכשיו אני מבין איך הוא לא פוקימון מוכר,הוא פוקימון חדש שזרקום-יאנג וראשיהם-יין יצרו בשבילך!".[/FONT][/COLOR]
?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אומר לו:"והפיג'ים הזוהרים שהביאו לך את הביצה, איפה הם היו?"
-
[quote=מאסטר אספיון;885570]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*קיבלת כוכב על הודעה מושקעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה ממזרח העיר שטח ענק,אתה רואה מספר מטאורים מסביבו,אתה שומע את קולה של ג'ולי שאומרת לך:"תגיד,רוצה שנעשה התערבות קטנה,אם אתה מנצח בקרב התחרות ההיא אתה זוכה בתג,אם לא אז תצטרך להילחם מולי במכון,הולך?".[/FONT][/COLOR][/quote]
*תודה אחי,איזה קרב תחרות?,
_______
"על איזה קרב תחרות את מדברת?" אשאל אותה ואז הסתכל על הקרב של רטטה ואלקיד ואמר לאלקיד:"עכשיו מכת וולט,ורטטה תשתמש במתקפת זנב" אחייך אל שניהם ואז אגיד לטרטוויג:"תגיד,המטאורים האלה לא נראים לך מוזרים?,כאילו פעם ראיתי אותם,זה ממש מוכר לי" אומר לו ואז אחייך אל גולי ואחכה לתשובה מימנה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"הם היו באזור הכי מסוכן של יער ורידיאן,אני ואבי היינו שם בטיול,הם הותקפו על ידי חבורת מגנמייטים חזקים במיוחד,אבי השתמש בהיפופוטס שהשתמש במתקפת סופת חול אימתנית במיוחד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*התחרות שהאחות ג'וי רשמה אותך אליה התחרות של העיר פיוטר,לא תחרות סרט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי אומרת לך:"מגניב האלקיד שלך,אני מבינה שניצחת את ג'ורג' כבר איתו נכון,המטאורים האלה,יכול להיות תבין לפני מספר שנים מטאורים כאלו נפלו פה,ליד העיר קנלייב שבסינו מה שיצר את האי איירון ובעיר וילסטון,האגדה מספרת שדיאוקסיס חי באחד המטאורים האלה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;885579]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*התחרות שהאחות ג'וי רשמה אותך אליה התחרות של העיר פיוטר,לא תחרות סרט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי אומרת לך:"מגניב האלקיד שלך,אני מבינה שניצחת את ג'ורג' כבר איתו נכון,המטאורים האלה,יכול להיות תבין לפני מספר שנים מטאורים כאלו נפלו פה,ליד העיר קנלייב שבסינו מה שיצר את האי איירון ובעיר וילסטון,האגדה מספרת שדיאוקסיס חי באחד המטאורים האלה".[/FONT][/COLOR][/quote]
"ניצחתי את גורג עם הטרטוויג שלי,וואו אני מצפה לתחרות,אני בא רק שנייה" אומר לה ואחפש על כל מטאור משהו שיכול במקרה לסמן שדיאוקסיס בתוכו ו אז אומר לה:"וואו מעניין אם הוכל למצוא את המטאור של דיאוקסיס,טוב כדי שנלך לתחרות,תובילי אותי" אומר לה ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור בעודי עוקב אחרי עיקבותיה לעבר התחרות,וחושב לעצמי:'אם הייתי פוגש את דיאוקסיס,הייתי רוצה שיעזור לי למצוא את כל התעלומות,ולשמור את העולם מכל הדברים הרעים,טוב כדי שאעקוב אחריה' אפסיק לחשוב ואחזור להתרכז בצעדיה של גולי בעודי חושב מה יקרה אם אתפוס את המילוטיק הנדיר עם חמשת הצבעים המיוחדים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885579][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"הם היו באזור הכי מסוכן של יער ורידיאן,אני ואבי היינו שם בטיול,הם הותקפו על ידי חבורת מגנמייטים חזקים במיוחד,אבי השתמש בהיפופוטס שהשתמש במתקפת סופת חול אימתנית במיוחד".[/FONT][/COLOR]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הבנתי, אני אלך לשם עכשיו, יכול להיות שזה קשור לתעלומה של פוקימוני זוהרים שצוות D ייצרו, אני מקווה שקריבולוס שלי יעזור לי. תוכ לאזור לי ולהראות לי את הכיוון ליער וידיאן?"
-
[quote=מאסטר אספיון;885121][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"נתת קרב טוב,יחסית למתחרה קולוסאום חדש נתת קרב די טוב,הוא פה כבר חצי שנה והוא היה בתיקו בכול קרב שלו,אני,אש,סינת'יה,סטיבן ועוד כמה בנינו בתוך הר הגעש את המקום הזה,מגרש הקרבות הענקי ביותר בקנטו!".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"ואי אני חזק.אתם בניתם את זה.כול הכבוד לכם.אזעכשיו לך ותילחם מול סינטיה.אני מקוה שתביס אותה"
-
[quote=מאסטר אספיון;875669][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]התחלה לכולם:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.[/FONT][/COLOR][/quote]
wיכול להיות נחמד פוקימון חרק לשישיה וכדי לבדוק איך מדקיפ מתפקדת בקרב!'אני זורק את מדקיפ החוצה ואומר לה בנועם ובעדינות "שלום מדקיפ אני המאמן שלך שמי הוא בונדר נאים להכיר תגידי בא לך להתאמן כדי ששנו נדע איך את מתפקדת בקרב?"