-
[B][COLOR="Red"]פוקאראט
*יש לך 25 % שליטה בינתיים.
אתה מתחיל לאגור אנרגיה לתוך גופך.אתה גם אוסף את הקור והופך אותו לאנרגיה טוהרה.בנסוף אתה נזכר בכל מה שעשית כדי לעבור תשלבים.ברגע הנכון אתה משגר פרץ אנרגית אש על הענק.הענק מרים את ידו ויוצר מגן קרח.פרץ אנרגית האש מתנגש במגן .המגן חוסם את הפרץ האש מצפגיעה חזקה בענק.לאחר דקה האש נעלמת.רון אומר לך"חשבת שהיה קל להביס אותו.לענק יש יכולת מיוחדת.שהיא:הוא יכול ליצור מגן קרח והאש לא תשפיע על המגן רק תיעלם.אז תצטרך להיות חכם כדי לנצח אותו"[/COLOR][/B]
-
[quote=לוקאס;909558]לוקאס
אתה יוצר שני כדורים ומחבר אותם עם חזיז ברק שהחזיז פוגע בהם הם מתנפצים כמו זיקוק והורסים הרבה מטרות מסביב חזיזי החשמל מתפצצים לכל מקום וזה יוצר מראה חשמלי מזהיר חלק מהחזיזים פוגעים בך ומחזירים לך מעט מהכוח שלך אתה מרגיש חזק יותר * עלייה של 15 %*
-----------------------
לא התכוונת לזה אה? אבל זה מה שיצא...
[/quote]
"יש!" אומר לאור בחיוך רחב ואז אומר לעצמי:"סטטיות וחזיז!" ואעטוף את עשמי בשדה סטטי,ואצור שני חזיזים מידיי שמחוברים לשדה וישאבו מימנו כל פעם עוד ועוד חשמל עד שיגדלו ממש.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נהיה שמח ועוטף את עצמך בשדה סטטי.ויוצר שני חזיזים ששואבים הרבה חשמל מהחדר.לבסוף החזיזים גדלים ממש לענקים.אור עוצר אותך ואומר לך"סיממת תאימונים שלך הצלחת להגיע ל100%.אז קח תפוקימון פיצ'ו התחלתי שלך ו5 פוכדורים ופוקידע" אור מביא לך תפוכדור של פיצ'ו שלך.5 פוכדורים ופוקידע[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;909759][B][COLOR=Blue]לוקאס
אתה נהיה שמח ועוטף את עצמך בשדה סטטי.ויוצר שני חזיזים ששואבים הרבה חשמל מהחדר.לבסוף החזיזים גדלים ממש לענקים.אור עוצר אותך ואומר לך"סיממת תאימונים שלך הצלחת להגיע ל100%.אז קח תפוקימון פיצ'ו התחלתי שלך ו5 פוכדורים ופוקידע" אור מביא לך תפוכדור של פיצ'ו שלך.5 פוכדורים ופוקידע[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאור:"תודה רבה,אני עכשיו עומד להתחיל אתהמסע!" אחייך אליחו והוציא את פיקאצו מהםוקדור ואעביר לו זרם סטטי קטן על הלחי בשביל לצחוק איתו,ואז אומר לאור:"להתראות אחי,נפגש מתי שהו" ואצה מהחדר אל עבר הדרך הריאשונה שאני הולך בה
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את פיצ'ו מהפוכדור שלו ונותן לו זרם חשמלי קטן.פיצ'ו נהנה מזה ושמח שאתה המאמן שלו.אתה הולך ביחד עם פיצ'ו אל היציאה מהבסיס.אתם יוצאים מהבסיס והולכים אל דרך 1.כעבור 2 דקות אתם מגיעים לדרך 1.ונכנכסים אליה.בדרך 1 אתם פוגשים קבוצה של מריפ [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/179d.png[/IMG] ושל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/311d.png[/IMG] פלאסאל.מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;909785][B][COLOR=Blue]לוקאס
אתה מוציא את פיצ'ו מהפוכדור שלו ונותן לו זרם חשמלי קטן.פיצ'ו נהנה מזה ושמח שאתה המאמן שלו.אתה הולך ביחד עם פיצ'ו אל היציאה מהבסיס.אתם יוצאים מהבסיס והולכים אל דרך 1.כעבור 2 דקות אתם מגיעים לדרך 1.ונכנכסים אליה.בדרך 1 אתם פוגשים קבוצה של מריפ [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/179d.png[/IMG] ושל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/311d.png[/IMG] פלאסאל.מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה פיצו,בא נעשה את זה!,בומרנג חשמל!" אומר לעצמי ואצור בומרנג עשוי חשמל ואתקוף את מריפ איתו,ואז אומר לפיצו:"קדימה ניצוץ! אני יגדיל לך את הכוח" ואז אגע בו עם כוח סטטי בשביל לחזק אותו.
-
[quote]פוקאראט
*יש לך 25 % שליטה בינתיים.
אתה מתחיל לאגור אנרגיה לתוך גופך.אתה גם אוסף את הקור והופך אותו לאנרגיה טוהרה.בנסוף אתה נזכר בכל מה שעשית כדי לעבור תשלבים.ברגע הנכון אתה משגר פרץ אנרגית אש על הענק.הענק מרים את ידו ויוצר מגן קרח.פרץ אנרגית האש מתנגש במגן .המגן חוסם את הפרץ האש מצפגיעה חזקה בענק.לאחר דקה האש נעלמת.רון אומר לך"חשבת שהיה קל להביס אותו.לענק יש יכולת מיוחדת.שהיא:הוא יכול ליצור מגן קרח והאש לא תשפיע על המגן רק תיעלם.אז תצטרך להיות חכם כדי לנצח אותו"[/quote]
*טוב זה בהחלט לא היה צפוי... אבל לפחות המסתי את כל הקרח מה?..., אגב, לא קיבלתי על זה שום אחוזי שליטה?*
"א...איך?" אני מדבר לעצמי מותש מהמהלך אשר עשיתי כעת ומסתכל על הענק, רואה שהוא בקושי נפצע מה שגורם לי לחשוב שאני לא חזק מדיי ולתסכול רב ~אני חייב לשבור לו את המגן!~ אני חושב לעצמי מסתכל על הענק, מחליט שבנוסף על כך אסור לי לתת לו לפגוע בי ומיד אח"כ מתחיל לאגור אנרגיה כמו קודם, שואב אותו מכל מקום אפשרי וברגע שהענק עושה מגן גדול מקרח אני שואב גם אותו, מנסה לעשות זאת במהירות המרבית וכאשר אני רואה שהוא נעלם אני יוצר את הפיצוץ הכי חזק שאני יכול(מתעלף לאחר מכן...)
-
[quote=לוקאס;909510][B][COLOR=yellowgreen]אתה קופץ לאוויר,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]לאחר מכן אתה מנחית את גופך על סקווירטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]הבועות של סקווירטל פוגעות בך ישירות ואתה נופל.[/COLOR][/B][/quote]
"אררג" אנהם וארוץ לעברו בעודי מקבל את אצבעותי לצורת טפרים
אאט כאשר אהיה קרוב אליו, ואשתמש בתאוצה כי למקד את כל האנרגיה ב"טפריי"
אכה בו מכה עיגולית בכל כוחי, ואתן בעיטה נמוכה כדי להפילו
-
[QUOTE=~Pika Chef~;909801]"קדימה פיצו,בא נעשה את זה!,בומרנג חשמל!" אומר לעצמי ואצור בומרנג עשוי חשמל ואתקוף את מריפ איתו,ואז אומר לפיצו:"קדימה ניצוץ! אני יגדיל לך את הכוח" ואז אגע בו עם כוח סטטי בשביל לחזק אותו.[/QUOTE]
אתה ופ'יצו מתכוננים להתקפה הראשונה שלכם ביחד
אתה יוצר בומרנג ומשתמש בפ'יצו כמקור אנרגיה,
הבומרנג פוגע במריפ אך רק נמוג בפרוותה
אתה נזכר *חשמל לא פוגע כ"כ טוב בחשמל*
[QUOTE=PokerArt;909826]*טוב זה בהחלט לא היה צפוי... אבל לפחות המסתי את כל הקרח מה?..., אגב, לא קיבלתי על זה שום אחוזי שליטה?*
"א...איך?" אני מדבר לעצמי מותש מהמהלך אשר עשיתי כעת ומסתכל על הענק, רואה שהוא בקושי נפצע מה שגורם לי לחשוב שאני לא חזק מדיי ולתסכול רב ~אני חייב לשבור לו את המגן!~ אני חושב לעצמי מסתכל על הענק, מחליט שבנוסף על כך אסור לי לתת לו לפגוע בי ומיד אח"כ מתחיל לאגור אנרגיה כמו קודם, שואב אותו מכל מקום אפשרי וברגע שהענק עושה מגן גדול מקרח אני שואב גם אותו, מנסה לעשות זאת במהירות המרבית וכאשר אני רואה שהוא נעלם אני יוצר את הפיצוץ הכי חזק שאני יכול(מתעלף לאחר מכן...)[/QUOTE]
אתה מותש ומתוסכל אתה מטיל ספק בכוח שלך,
לאחר כמה שניות אתה יודע שתוכל לשבור את המגן שלו.
אתה אוגר אנרגיה מכל מקום אפשרי אפילו אנרגייה חשמלית,
ומנסה לשאוב את המגן של הענק אך לא מצליח לבסוף אתה מנסה פיצוץ שמערער את שווי משקלו של הענק.
~שמת לב שכאשר תקפת את הענק לכיוון יד ימין הוא היה חייב להגן עם יד שמאל ויד ימין שלו לא יכולה לבצע מגן, אתה מבין שיד שמאל היא יד ההגנה שלו~
[QUOTE=DarkTiger;909837]"אררג" אנהם וארוץ לעברו בעודי מקבל את אצבעותי לצורת טפרים
אאט כאשר אהיה קרוב אליו, ואשתמש בתאוצה כי למקד את כל האנרגיה ב"טפריי"
אכה בו מכה עיגולית בכל כוחי, ואתן בעיטה נמוכה כדי להפילו[/QUOTE]
אתה נוהם ורץ לכיוון סקווירטל עם "טפריך",
לאחר מכן אתה ממקד את האנרגיה ב"טפריך"
ומכה חזק בסקווירטל, סקווירטל האמיץ תוקף אותך בו זמנית בדחיפה.
-שניכם נפגעים-
סקווירטל תוקף בבועות
-
[quote=לוקאס;909852]אתה נוהם ורץ לכיוון סקווירטל עם "טפריך",
לאחר מכן אתה ממקד את האנרגיה ב"טפריך"
ומכה חזק בסקווירטל, סקווירטל האמיץ תוקף אותך בו זמנית בדחיפה.
-שניכם נפגעים-
סקווירטל תוקף בבועות[/quote]
אתחמק בקלילות בעזרת גלגולים וסלטות, כמו שלמדתי בבית הספר לאומנויות הלחימה
אמשיך להתחמק עם טכניקת הקוף ולאט לאט אתקרב אליו, כשיהיה מספיק קרוב אליו אתחיל לתקוף אותו הכי מהר שאוכל, וארחיק אותו בעזרת בעיטה
-
[COLOR=Gray][B]אייס
אתה חומק בקלילות בעזרת סלטות וגילגולים מן הבועות של סקרויטל.אתה ממשיך להתחמק עם כניקת הקוף כשאתה קרוב אתה נותן לו בעיטה חזקה ישר בבטן.סקרויטל עף עדסוף המסידרון והוא מתנגש בקיר ושובר חלק מן הקיר.לסקרויטל יורד הרבה דם מהבעיטה שלך.שליטה עלתה ב5%[/B][/COLOR]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;909866][COLOR=gray][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=gray]אתה חומק בקלילות בעזרת סלטות וגילגולים מן הבועות של סקרויטל.אתה ממשיך להתחמק עם כניקת הקוף כשאתה קרוב אתה נותן לו בעיטה חזקה ישר בבטן.סקרויטל עף עדסוף המסידרון והוא מתנגש בקיר ושובר חלק מן הקיר.לסקרויטל יורד הרבה דם מהבעיטה שלך.שליטה עלתה ב5%[/COLOR][/B][/quote]
ארוץ אליו בספרינט ואזנק באוויר, ארים את רגלי למעלה, בחצי סלטה ואנחית אל עקבי על הסקווירטל
---
דם? O.O
-
[QUOTE=DarkTiger;909875]ארוץ אליו בספרינט ואזנק באוויר, ארים את רגלי למעלה, בחצי סלטה ואנחית אל עקבי על הסקווירטל
---
דם? O.O[/QUOTE]
אתה רץ במהירות לעבר סקווירטל
מרים את רגלך ומנחית אותה על סקווירטל
סקווירטל משתמש בבועות ומפיל אותך
*טיפ: מהירות ויצרתיות הן ההצלחה תחמוק הרבה ותשתמש במתקפות שמפתיעות*
-
[quote]אתה מותש ומתוסכל אתה מטיל ספק בכוח שלך,
לאחר כמה שניות אתה יודע שתוכל לשבור את המגן שלו.
אתה אוגר אנרגיה מכל מקום אפשרי אפילו אנרגייה חשמלית,
ומנסה לשאוב את המגן של הענק אך לא מצליח לבסוף אתה מנסה פיצוץ שמערער את שווי משקלו של הענק.
~שמת לב שכאשר תקפת את הענק לכיוון יד ימין הוא היה חייב להגן עם יד שמאל ויד ימין שלו לא יכולה לבצע מגן, אתה מבין שיד שמאל היא יד ההגנה שלו~[/quote]
~אם כך~ אני מדבר לעצמי רואה את מה שהענק עושה ומנצל את חוסר שיווי משקלו, מתחיל לתקוף במהירות את ידו הימנית בעוצמה רבה בעזרת שריטות אש וברגע שהוא מנסה להגן עם יד שמאל, אני קופץ הכי גבוה שאני יכול מדלג מעל הענק ומנצל אצ מהירות הנחיתה שלי במטרה לתת לו מכה עוצמתית לכיוון ראשו
-
[I][B][COLOR="Blue"]פוקראט
אתה תוקף את ידו הימנית של הענק בשריטות אש.הענק מתחיל להגן על ידו הימנית עם המגן שלו.אתה קופץ עד לתקרה ומעל ענק הקרח.אתה נותן לו מכת אש חזק בראשו.הענק נפגע מזה.לפתע הענק שולח את ידו השמאלית בתור אגרוף אך עם המגן.רון אומר לך"זאת המתקפה המיחדת של הענק.אגרוף מגן.הוא שולח את האיגרוף שלו יחד עם המגן.אם לא תתחמק תיפגע קשה" עליה ב15%[/COLOR][/B][/I]
-
[quote=לוקאס;909852]אתה ופ'יצו מתכוננים להתקפה הראשונה שלכם ביחד
אתה יוצר בומרנג ומשתמש בפ'יצו כמקור אנרגיה,
הבומרנג פוגע במריפ אך רק נמוג בפרוותה
אתה נזכר *חשמל לא פוגע כ"כ טוב בחשמל*
[/quote]
"אוי לא,פיצו תקשיב,אני ירים אותך גבוה לשמיים ואז יוריד אותך במהירות,תשתמש בניצוץ ותסתובב בשביל להיראות כמו כדור חשמל ענק,וקח גם התנופה וגם המכה יפגעו,עכישו ניצוץ!" אומר לו בחיוך ואצור חבל חשמל ואחבר אותו אל פיצו,אעיף אותו למעלה,יסובב אותו שהוא משתמש בניצוץ ויניף את כדור החשמל עם מחיצה על מריפ
-
[quote=לוקאס;909881]אתה רץ במהירות לעבר סקווירטל
מרים את רגלך ומנחית אותה על סקווירטל
סקווירטל משתמש בבועות ומפיל אותך
*טיפ: מהירות ויצרתיות הן ההצלחה תחמוק הרבה ותשתמש במתקפות שמפתיעות*[/quote]
אתגלגל הצידה ואקום, ארוץ אל סקווירטל ואעשה פליקלאק אחורה, שרגליי פוגעות בו
אשכב על הריצפה ואחכה שיתקרב, כשיהיה במרחק של חצי מטר ממני אתקוף אותה בבעיטה נמוכה להפילו וארתק אותו לרצפה
-
[quote]ניר אתה נוזף בגסטלי אך לא מקבל תגובה
אתה ממצק את הפטיש שלך וזורק אותו על אחת המראות במדיוק
באחד משברי המראה אתה מבחין בגסטלי מאחוריך ונותן לו מכה.
לאחר כמה שניות גסטלי נעלם פעם נוספת.
*שליטה +5%*[/quote]
"תאכל תלב!" אגיד לגסטלי.
עכשיו אקח את הפטיש שלי ואזרוק אותו כך שינפץ מראה ואז יעבור למראה שנייה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750]
[B][COLOR=Teal]מייקל אתה מרכז את הכוח בכפפות שלך ואז נוצרים מהם כפות אנרגיה.אתה שולח את כפות האנרגיה אל סקרויטל.סקרויטל לא מספייק זריז ולכן נפגע מזה.סקרויטל יורה עליך מס' בועות חלשות[/COLOR][/B]
[/quote]
אחמוק מן הבועות ואצור עוד כאף אנרגייה .
-
[quote]פוקראט
אתה תוקף את ידו הימנית של הענק בשריטות אש.הענק מתחיל להגן על ידו הימנית עם המגן שלו.אתה קופץ עד לתקרה ומעל ענק הקרח.אתה נותן לו מכת אש חזק בראשו.הענק נפגע מזה.לפתע הענק שולח את ידו השמאלית בתור אגרוף אך עם המגן.רון אומר לך"זאת המתקפה המיחדת של הענק.אגרוף מגן.הוא שולח את האיגרוף שלו יחד עם המגן.אם לא תתחמק תיפגע קשה" עליה ב[/quote]
"טוב שאתה מזהיר אותי" אני משיב לאור בקול ציני חושב מה אני יכול לעשות ואז מצליח לעלות רעיון, אני הופל את כל גופי לאש(לא מוצק, לא נוזל ואני אפילו לא בטוח שאש זה גז...) וכך גורם לאגרופו של הענק לעבור דרכי ואפילו הוא יפגע מזה, אם זה מצליח אני נכנס לתוך גוף של הענק בעזרת מצבי ואז יוצר פיצוץ מבפנים.
-
[COLOR=Blue][B]פוקראט
אש זה גז
אתה הופך את כול גופך לאש.אגרוף מגן הקרחל עוברך דרכך אך לא מומס.בזכות היכולת המיוחדת של הענק.אתה נכנכס לתוך גופו של הענק.אתה מתחיל לעשות פיצוצים קשים ופוצע תענק.אתה מבחין שאה לא יכול להיות עוד איש אש ויצא מהענק.אך הצלחת לחתוך את הענק לחצי רק צד ימין.עליה ב25% [/B][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][B]מייקל
אתה חומק מן הבועות של סקרויטל בקלילות.אתה יוצר עוד כאף אנרגיה וזורק אותה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עכד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
אתה זורק את הפטיש שלך.הפטיש עובר דרך מראה ושובר אוותו.וכך עושה לעוד 2 מראות.במראה השניה הפטיש שובר תמראה וכמעט פוגע בגסטלי.אך גסטלי מתחמק.עליה ב10% [/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אתה מתגל הצידה וקם.ורץ אל סקרויטל ועושה פליקלאק אחורי.אתה מחכה לסקרויטל שיתקרב אליך.סקרויטל מתקרב אליך.שסקרויטל במרחק חצי מטר מימך.אתה תוקף אותו בבעיטה נמוכה.סקרויטל לא מספיק להתחמק ומובס בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המסידרון וכנסבדלת הירוקה" [/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]לוקאס
אתה מרים את פיצ'ו ואז מוריד אותו במהירות.פיצ'ו משתמש בניצוץ ואז מסתובב.זה נראה כמו כדור חשמל. אתה משתמש בניצוץ ומחבר חבל חשמלי אל כדור החשמל.הכדור עף באויר ומסתוב.קבוצת המריפ שמה לב שהם מותקפים.ולכן הם בורחים ומצליחים להתחמק מהתקפה שלך[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה זורק את הפטיש שלך.הפטיש עובר דרך מראה ושובר אוותו.וכך עושה לעוד 2 מראות.במראה השניה הפטיש שובר תמראה וכמעט פוגע בגסטלי.אך גסטלי מתחמק.עליה ב10% [/quote]
גסטלי טוב!,אגיד לו.
עכשיו נראה אותך מול 3 פטישים!.
אוציא פטיש אחד ואזרוק אותו על מראה,לאיפה שגסטלי יתחמק אצור עוד פטיש ויזרוק אותו לשם,וככה גם עם הפטיש ה3.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;910827][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מתגל הצידה וקם.ורץ אל סקרויטל ועושה פליקלאק אחורי.אתה מחכה לסקרויטל שיתקרב אליך.סקרויטל מתקרב אליך.שסקרויטל במרחק חצי מטר מימך.אתה תוקף אותו בבעיטה נמוכה.סקרויטל לא מספיק להתחמק ומובס בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המסידרון וכנסבדלת הירוקה" [/COLOR][/B][/quote]
איווי כבר איתי? ומתי אני פגוש את סאלי?
---
אציית לקול, ארוץ לסוף המסדרון ואכנס לדלת הירוקה בעודי מהרהר אם החלטתי נכון
-
[quote]פוקראט
אש זה גז
אתה הופך את כול גופך לאש.אגרוף מגן הקרחל עוברך דרכך אך לא מומס.בזכות היכולת המיוחדת של הענק.אתה נכנכס לתוך גופו של הענק.אתה מתחיל לעשות פיצוצים קשים ופוצע תענק.אתה מבחין שאה לא יכול להיות עוד איש אש ויצא מהענק.אך הצלחת לחתוך את הענק לחצי רק צד ימין.עליה ב25% [/quote]
*טוב לא ממש כי גז לא רואים..*
~מעולה~ אני חושב לעצמי רואה כיצד צידו השמאלי של הענק נשרף לחלוטין והוא אינו יכול לעשות בו יותר שימוש מה שאומר שאין לו עוד התקפות מיוחדות לפי מה שאני יודע, אך כל גופי מותש מאוד, אני לאחר שאני מתחיל לחשב את התוצאות לי מצבי כעת מבין שיש סיכוי גדול שאני לא אשרוד ומחליט כעת לאגור אנרגיה לעט אטה.
לאחר שאני מסיים לצרוך כמות מספקת של אנרגיה אני מנסה לשבור חלקים של התקרה מעל הענק במטרה לגרום לה לקרוס עליו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;910827]
[COLOR=Navy][B]לוקאס
אתה מרים את פיצ'ו ואז מוריד אותו במהירות.פיצ'ו משתמש בניצוץ ואז מסתובב.זה נראה כמו כדור חשמל. אתה משתמש בניצוץ ומחבר חבל חשמלי אל כדור החשמל.הכדור עף באויר ומסתוב.קבוצת המריפ שמה לב שהם מותקפים.ולכן הם בורחים ומצליחים להתחמק מהתקפה שלך[/B][/COLOR][/quote]
ארדוף אחריהם עד שהגיע לאחד ואשתמש עם פיקאצו שוב בכדור החשמלי,ושאסיים אזרוק עליו פוקדור בתקווה שאתפוס את מריפ
-
[QUOTE=לוקאס;907441][COLOR=red][B]אתה מנסה להגדיל את הכדורים,[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אבל בטעות מחבר את שניהם לכדור ענק.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה מתרשם מגודל הכדור ומטיל את הכדורים לעבר ערמות הקש,[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הכדור הענק "בולע" את שאר הכדורים, מעלים את ערמות הקש ומשאיר חור באדמה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]*שליטה +10%*[/B][/COLOR]
*[/QUOTE]
אני אומר ''לא זה לא מה שרציתי שיקרה'' אני מתעצבן וידי הופכות שוב לידי אש ואני מנסה להכין שוב 5 כדורי אש גדולים ואני אומר לעצמי ''שעכשיו אני חייב להצליח''
-
[b]ניר[/b]
[b]אתה זורק פטיש אחד לאיפה שגסטלי מתחמק אך במזל הוא מתחמק גם מזה והפטיש מנפץ מראה. [/b]
[b]אחר כך אתה זורק למקום שהוא התחמק והוא כמעט ולא מצליח להתחמק הפטיש משפשפ אותו ושובר מראה נוספת. [/b]
[b]ולבסוף אתה מצליח לפגוע בו ואז כל השברים של המראות (2 מרואת) ששברת עכשיו פוגעים בו (אך עוברים דרכו כמובן) *עליה של 15% ^_^*[/b]
[b]אייס[/b]
[b]לא ואת סאלי תפגוש מאוחר יותר...[/b]
[b]--------------------------------[/b]
[b]אתה הולך במסדרון ורואה צוות רפואי לוקח את סקווירטל, אתה פותח את הדלת הירוקה ורואה את אור [/b]
[b]"שלום אייס אני רואה שהבסת את סקווירטל עכשיו תיתאמן מול המטרות פה"[/b]
[b]לפתע הוא לוחץ על כפתור ומשום מקום באות כ-100 מטרות גבוהות ונמוכות [/b]
[b]"תצתרך לשבור את כולם בדרך מסוגננת" אומר אור[/b]
[b]פוקרארט[/b]
[b]אש זה אנרגייה דבילים[/b]
[b]---------------------------[/b]
[b]אתה נך לך מעט ואוגר כוחות שאתה מסיים במפתיע הענק מתקיף אותך עם ידו הימנית,[/b]
[b]אך אתה קופץ עליה ועולה במעלה ענק הקרחכשאתה מגיע די גבוה אתה קופץ לתקרה ומפעיל את היכולת שלך אתה רואה שכשאתה ממיס מעט מתכת אתה יכול כמו ללכת על התיקרה![/b]
[b]אתה יוצר עיגול גדול מעל הענק ואז קופץ משם ויורד דרך ידו של הענק.[/b]
[b]העיגול שיצרת מעליו (שהוא חם ממש) נופל וממיס+מועך את הענק אור אומר "יפה מאוד לא חשבתי שתצליח!" *עלית ל100% אוטומטית*[/b]
[b]"קדימה צא מפה!" הוא צווח[/b]
[b]לוקאס [/b]
[b]אתה רץ ורץ ורץ ולא מוצא אף מריפ ולפתע אתה רואה פוקימון אחר פוליוואג! אתה חושב לעצמך שתחסל אותו בקלות אך לפתע הפוליוואג מתמרן מאחורי גבך ותוקף אותך בסטירה כפולה.[/b]
[b]מרוב שאתה מתעצבן יוצאת סטטיות רבה ממך ומחשמלת את פיצ'ו ופוליוואג. אתה עושה את אותו מהלך שעשית על המריפים על הפוליוואג ומחסל אותו! הוא מעולף! האם תלכוד אותו?[/b]
[b]איתי[/b]
[b]אתה הופך את ידיך לאש ומנסה שוב ליצור 5 כדורים ואתה מצליח הכדורים מסתחררים סביבך ואז עפים כל אחד לערימה אחרת ולמזלך ב-4 יש מטרות!!! *עליה של 15%[/b]
-
[QUOTE=לוקאס;911185][b]ניר[/b]
[b]אתה זורק פטיש אחד לאיפה שגסטלי מתחמק אך במזל הוא מתחמק גם מזה והפטיש מנפץ מראה. [/b]
[b]אחר כך אתה זורק למקום שהוא התחמק והוא כמעט ולא מצליח להתחמק הפטיש משפשפ אותו ושובר מראה נוספת. [/b]
[b]ולבסוף אתה מצליח לפגוע בו ואז כל השברים של המראות (2 מרואת) ששברת עכשיו פוגעים בו (אך עוברים דרכו כמובן) *עליה של 15% ^_^*[/b]
[b]אייס[/b]
[b]לא ואת סאלי תפגוש מאוחר יותר...[/b]
[b]--------------------------------[/b]
[b]אתה הולך במסדרון ורואה צוות רפואי לוקח את סקווירטל, אתה פותח את הדלת הירוקה ורואה את אור [/b]
[b]"שלום אייס אני רואה שהבסת את סקווירטל עכשיו תיתאמן מול המטרות פה"[/b]
[b]לפתע הוא לוחץ על כפתור ומשום מקום באות כ-100 מטרות גבוהות ונמוכות [/b]
[b]"תצתרך לשבור את כולם בדרך מסוגננת" אומר אור[/b]
[b]פוקרארט[/b]
[b]אש זה אנרגייה דבילים[/b]
[b]---------------------------[/b]
[b]אתה נך לך מעט ואוגר כוחות שאתה מסיים במפתיע הענק מתקיף אותך עם ידו הימנית,[/b]
[b]אך אתה קופץ עליה ועולה במעלה ענק הקרחכשאתה מגיע די גבוה אתה קופץ לתקרה ומפעיל את היכולת שלך אתה רואה שכשאתה ממיס מעט מתכת אתה יכול כמו ללכת על התיקרה![/b]
[b]אתה יוצר עיגול גדול מעל הענק ואז קופץ משם ויורד דרך ידו של הענק.[/b]
[b]העיגול שיצרת מעליו (שהוא חם ממש) נופל וממיס+מועך את הענק אור אומר "יפה מאוד לא חשבתי שתצליח!" *עלית ל100% אוטומטית*[/b]
[b]"קדימה צא מפה!" הוא צווח[/b]
[b]לוקאס [/b]
[b]אתה רץ ורץ ורץ ולא מוצא אף מריפ ולפתע אתה רואה פוקימון אחר פוליוואג! אתה חושב לעצמך שתחסל אותו בקלות אך לפתע הפוליוואג מתמרן מאחורי גבך ותוקף אותך בסטירה כפולה.[/b]
[b]מרוב שאתה מתעצבן יוצאת סטטיות רבה ממך ומחשמלת את פיצ'ו ופוליוואג. אתה עושה את אותו מהלך שעשית על המריפים על הפוליוואג ומחסל אותו! הוא מעולף! האם תלכוד אותו?[/b]
[b]איתי[/b]
[b]אתה הופך את ידיך לאש ומנסה שוב ליצור 5 כדורים ואתה מצליח הכדורים מסתחררים סביבך ואז עפים כל אחד לערימה אחרת ולמזלך ב-4 יש מטרות!!! *עליה של 15%[/b][/QUOTE]
אני אומר יופי עכשיו ננסה לעשות 6 כדורים בלי ידי האש שלי
אני מנסה לעשות 6 כדורים גדולים כדי לזרות
--------
כמה אחוזים נשאר לי?
-
[quote]פוקרארט
אש זה אנרגייה דבילים
---------------------------
אתה נך לך מעט ואוגר כוחות שאתה מסיים במפתיע הענק מתקיף אותך עם ידו הימנית,
אך אתה קופץ עליה ועולה במעלה ענק הקרחכשאתה מגיע די גבוה אתה קופץ לתקרה ומפעיל את היכולת שלך אתה רואה שכשאתה ממיס מעט מתכת אתה יכול כמו ללכת על התיקרה!
אתה יוצר עיגול גדול מעל הענק ואז קופץ משם ויורד דרך ידו של הענק.
העיגול שיצרת מעליו (שהוא חם ממש) נופל וממיס+מועך את הענק אור אומר "יפה מאוד לא חשבתי שתצליח!" *עלית ל100% אוטומטית*
"קדימה צא מפה!" הוא צווח[/quote]
"זה היה קרב קשה, אני יכול לבקש טובה?" אני שואל את אור "אני רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלי ואח"כ רוצה שיטפלו במצבי, בנוסף על כך אני רוצה לראות את צ'יקוריטה הפצוע!" אני מוסיף לדברי ברצינות רבה, לא נותן לאור לדבר לפני שאני מסיים את דברי, ואז מחכה באותו רגע אני מסתכל אל עבר הענק אשר כבר כמעט מת-גוסס
-
[quote=לוקאס;911185]
[B]לוקאס [/B]
[B]אתה רץ ורץ ורץ ולא מוצא אף מריפ ולפתע אתה רואה פוקימון אחר פוליוואג! אתה חושב לעצמך שתחסל אותו בקלות אך לפתע הפוליוואג מתמרן מאחורי גבך ותוקף אותך בסטירה כפולה.[/B]
[B]מרוב שאתה מתעצבן יוצאת סטטיות רבה ממך ומחשמלת את פיצ'ו ופוליוואג. אתה עושה את אותו מהלך שעשית על המריפים על הפוליוואג ומחסל אותו! הוא מעולף! האם תלכוד אותו?[/B]
[/quote]
אעביר אליו זרם חשמלי קטן בשביל שיתעורר (כמו קליר של בית חולים) ואז אזרוק עליו פוקדור בחיוך ואחכה לראות את תוצאות התפיסה
-
[b]לוקאס[/b]
[b]אתה נותן לו קליר כמו בבית חולים והוא מתעורר אך הפוקימון כפוי הטובה שנראה כמו כדורגל תוקף אותך ואת פיצ'וך! אתה זורק עליו פוקדור (שמאיזו סיבה לא ברורה עוטף אותו זרם סטטי חזק) והוא מתחשמל ונכנס לפוקדור ~טוינג טוינג גלינג!~ הוא לכוד! אתה שמח על התפיסה וממשיך בדרכך...[/b]
[b]פוקרארט[/b]
[b]"אויש אתה צודק אנחנו מיד ניקח אותך לטיפול ואחרי זה ניתן לך לראות את צ'יקוריטה הפוקימון ההתחלתי שלך כבר אצלך..." אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע את מרגיש משהוא בכיסך זה פוקדור משום מה צ'ימצ'אר יוצא משם לבד ועולה לך על הראש. אתם הולכים למרפאה שם מכניסים אותך לחדר חום ואתה מבריא תוך שניות. ולאחר מכן אתם הולכים לראות את צ'יקוריטה צ'יקוריטה נלהב לראותך וקופץ עליך.[/b]
[b]איתי[/b]
[b]כ41%[/b]
[b]-------------[/b]
[b]אתה מנסה לעשות שש כדורים אבל אתה כבר מותש ואתה מתעלף לאחר זמן לא ידוע אתה רואה את עצמך בתוך חדר חום וסאי מוציא אותך משם "אתה צריך לנוח כל כמה זמן!" הוא אומר בעצבנות.[/b]
[b]אתה חוזר לחדר עם המטרות מה תעשה[/b]
-
[QUOTE=לוקאס;911220][b]לוקאס[/b]
[b]אתה נותן לו קליר כמו בבית חולים והוא מתעורר אך הפוקימון כפוי הטובה שנראה כמו כדורגל תוקף אותך ואת פיצ'וך! אתה זורק עליו פוקדור (שמאיזו סיבה לא ברורה עוטף אותו זרם סטטי חזק) והוא מתחשמל ונכנס לפוקדור ~טוינג טוינג גלינג!~ הוא לכוד! אתה שמח על התפיסה וממשיך בדרכך...[/b]
[b]פוקרארט[/b]
[b]"אויש אתה צודק אנחנו מיד ניקח אותך לטיפול ואחרי זה ניתן לך לראות את צ'יקוריטה הפוקימון ההתחלתי שלך כבר אצלך..." אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע את מרגיש משהוא בכיסך זה פוקדור משום מה צ'ימצ'אר יוצא משם לבד ועולה לך על הראש. אתם הולכים למרפאה שם מכניסים אותך לחדר חום ואתה מבריא תוך שניות. ולאחר מכן אתם הולכים לראות את צ'יקוריטה צ'יקוריטה נלהב לראותך וקופץ עליך.[/b]
[b]איתי[/b]
[b]כ41%[/b]
[b]-------------[/b]
[b]אתה מנסה לעשות שש כדורים אבל אתה כבר מותש ואתה מתעלף לאחר זמן לא ידוע אתה רואה את עצמך בתוך חדר חום וסאי מוציא אותך משם "אתה צריך לנוח כל כמה זמן!" הוא אומר בעצבנות.[/b]
[b]אתה חוזר לחדר עם המטרות מה תעשה[/b][/QUOTE]
אני אומר שכדי לי לעשות שוב 5 כדורים אבל הפעם אני יעשה אותם יותר גדולים ממקודם
ואני מנסה לעשות 5 כדורים גדולים
-
[quote]פוקרארט
"אויש אתה צודק אנחנו מיד ניקח אותך לטיפול ואחרי זה ניתן לך לראות את צ'יקוריטה הפוקימון ההתחלתי שלך כבר אצלך..." אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע את מרגיש משהוא בכיסך זה פוקדור משום מה צ'ימצ'אר יוצא משם לבד ועולה לך על הראש. אתם הולכים למרפאה שם מכניסים אותך לחדר חום ואתה מבריא תוך שניות. ולאחר מכן אתם הולכים לראות את צ'יקוריטה צ'יקוריטה נלהב לראותך וקופץ עליך.[/quote]
"הי צ'יקוריטה!" אני אומר בשמחה רבה כאשר אני רואה אותו, "תגיד אור אתה חושב שאני אוכל לקחת אותו איתי גם?" אני שואל אותו ברצינות רבה מודע לזה שיש לי כבר התחלתי אש אבל גם התחלתי עשב זה לא דבר רע, לאחר מכן אני ניגש אל צ'יקוריטה, ושואל אותו האם הוא רוצה להשתתף במסעי הגדול, אם הוא מסכים אני לוגד אותו אם לא, והוא רוצה קרב אני נלחם מולו..
-
[quote=שלושה מחוזות 2;910827]
[COLOR=RoyalBlue][B]מייקל
אתה חומק מן הבועות של סקרויטל בקלילות.אתה יוצר עוד כאף אנרגיה וזורק אותה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עכד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][/COLOR][/quote]
אלך לדלת הירוקה אפתחי אותו ואכנס לחדר שאליו היא מובילה.
-
[quote]ניר
אתה זורק פטיש אחד לאיפה שגסטלי מתחמק אך במזל הוא מתחמק גם מזה והפטיש מנפץ מראה.
אחר כך אתה זורק למקום שהוא התחמק והוא כמעט ולא מצליח להתחמק הפטיש משפשפ אותו ושובר מראה נוספת.
ולבסוף אתה מצליח לפגוע בו ואז כל השברים של המראות (2 מרואת) ששברת עכשיו פוגעים בו (אך עוברים דרכו כמובן) *עליה של 15% ^_^*[/quote]
גסטלי עכשיו אתה גמור,תפעיל כדור צל על המראות,שהיה חדר חשוך.
ואני אני מפעיל פטיש רוחני שיהיה זוהר בכל החדר,יאיר אותו על המראות כדי שיראה לי את גסטלי,ואז אזרוק עליו פטיש.
-
[quote=לוקאס;911185][B]אייס[/B]
[B]לא ואת סאלי תפגוש מאוחר יותר...[/B]
[B]--------------------------------[/B]
[B]אתה הולך במסדרון ורואה צוות רפואי לוקח את סקווירטל, אתה פותח את הדלת הירוקה ורואה את אור [/B]
[B]"שלום אייס אני רואה שהבסת את סקווירטל עכשיו תיתאמן מול המטרות פה"[/B]
[B]לפתע הוא לוחץ על כפתור ומשום מקום באות כ-100 מטרות גבוהות ונמוכות [/B]
[B]"תצתרך לשבור את כולם בדרך מסוגננת" אומר אור[/B][/quote]
"במכה אחת?" אשאל אותו באי הבנה
-
[COLOR=Green][B]אייס
אור אומר לך"ככל שתביס יותר מטרות כך אחוזי השליטה שלך יעלו.אז נסה לשהמיד כרגע מס' מטרות קטן ואז שהחוזיה השליטה שלך יעלו.צעלה גם את מס' המטרות להשמיד במכה אחת.מובן?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
גסטלי מפעיל כדור צל וגום כול החדר היה חשוך.אתה מפעיל תפטיש הרוחני מאיר את החדר ומראה לך איפה גסטלי מיסתר.אתה זורק את הפטיש שלך אל גסטלי.הפטיש הרוחני שובר תמראה וגסטלי מיתחמק מימנה בקלות.עליב ב3%[/B][/COLOR]
[B][COLOR=RoyalBlue]מייקל
אתה נכנכס דרך הדלת הירוקה לחדר שהיא מובילה.שם אתה פוגש ברון.רון אומר לך"שמי רון.אני עזור לך להתאמן על השליטה בכוח שלך.אז בוא אחרי"רון נכנכס דרך עוד דלת ירוקה[/COLOR][/B]
[COLOR=Olive][B]פוקראט
אור אומר לך"כן תוכל לקחת את ציקוריטה איתך למסע."אור מגיש לך תפוכדור של צ'יקוריטה.אתה לוקח תפוכדור של צ'יקוריטה.צ'יקוריטה רוצה לצאת איתך למסע.אתה מכניס את צ'יקוריטה לפוכדור שלו.לכדת צ'יקוריטה יעדוכן בקרוב[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]איתי
אצה מנסה להכין 5 כדורי אש גדולים.אתה מצליח להכין 4 כדורי אשבגודל ענקי.אתה מנסה את ה5 לאחר כמה דקות של ריכוז אתה מצליח להכין כדור אש 5 בגודל כמו של השאר.עליה ב10%[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
גסטלי מפעיל כדור צל וגום כול החדר היה חשוך.אתה מפעיל תפטיש הרוחני מאיר את החדר ומראה לך איפה גסטלי מיסתר.אתה זורק את הפטיש שלך אל גסטלי.הפטיש הרוחני שובר תמראה וגסטלי מיתחמק מימנה בקלות.עליב ב3%[/quote]
גסטלי,עכשיו תראה אותך פוגע בי.
תפעיל כדור צל על המראות שהיה חשוך,אני יפעיל פטיש רוחני ואז אני יצתרך לאתר אותך להפיל אותך.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;912259][COLOR=green][B]אייס [/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אור אומר לך"ככל שתביס יותר מטרות כך אחוזי השליטה שלך יעלו.אז נסה לשהמיד כרגע מס' מטרות קטן ואז שהחוזיה השליטה שלך יעלו.צעלה גם את מס' המטרות להשמיד במכה אחת.מובן?"[/COLOR][/B][/quote]
"כן" אענה ואתכונן מול המטרות
אתרומם על קצות אצבעותיי ואקח נשימה ארוכה, לפני תקיפה התנוחה הזאת מאפשרת להשתמש באנרגיה מן האדמה.
אזנק הכי מהר ורחוק שאוכל, אסתחרר באוויר ואנסה לפגוע בבעיטות בכמה שיותר מטרות בעודי באוויר
-
[quote]פוקראט
אור אומר לך"כן תוכל לקחת את ציקוריטה איתך למסע."אור מגיש לך תפוכדור של צ'יקוריטה.אתה לוקח תפוכדור של צ'יקוריטה.צ'יקוריטה רוצה לצאת איתך למסע.אתה מכניס את צ'יקוריטה לפוכדור שלו.לכדת צ'יקוריטה יעדוכן בקרוב[/quote]
"יש, יש לי צ'יקוריטה!" אני צועק בשמחה רבה, קופץ עד השמים כאשר צ'ימצ'אר על ראשי "אז אור.. עכשיו אני יכול לצאת?" אני שואל אותו ברצינות רבה, נרגע מעט מכל ההתרגשות ממקודם ואז מחכה לתשובתו